DEGIRO

2.9

Bestellen

2

Service

2.9

Prijs

2.3

Levering

14.3%

Zou hier weer kopen

DEGIRO

Interesse in of ervaring met de diensten van DEGIRO? Op deze pagina vind je de recensies en beoordelingen van eerdere cliënten van deze financiële dienstverlening. Wil je echter zelf de mensen na jou adviseren, omdat je al ervaring met ze hebt? Deel dan vandaag nog jouw mening met het schrijven van een review.

Trading voor iedereen

Dankzij technologische vooruitgang, heeft de wereld kunnen globaliseren. Dit geldt ook voor de beleggingswereld. Waar de markt tot een aantal jaar geleden nog voornamelijk afspeelden op de verschillende beurzen zelf via professionele beurshandelaren, tegenwoordig vinden ook veel particulieren hun weg. Het is namelijk een manier om bijvoorbeeld een extra bedrag te creëren voor een aanvullend pensioen, een bestaand vermogen vergroten of om het rendement als een soort spaargeld achter de hand te hebben.

Handelen anno nu

Ondanks de toegankelijkheid en de innovatie technologie die veel stockbrokers of effectenmakelaars beschikbaar stellen, blijft het drijven van handel op de beurs een ingewikkeld, maar interessant iets. Allereerst is het belangrijk om voor een betrouwbare, stabiele en veilige partner te zoeken met een dienstverlening en aanbod die bij jouw wensen past. Uiteraard spelen de tarieven en het mogelijk te behalen rendement ook een rol. Daarna is het een kwestie van een rekening openen en een account aanmaken, waarna de wereldwijde handelsmarkt betreden kan worden. Dat geldt dus ook voor bekende namen als NASDAQ, Euronext en Tokyo. Dankzij praktische tools zoals SOR (smart order router) en ETF (exchange traded fund, kortweg tracker) zijn de mogelijkheden overzichtelijker, maar uiteindelijk bepaalt de klant zelf welke keuzes hij of zij maakt bij het beleggen. Waar de een bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan fondsen of indexen, kan de ander liever voor aandelen of efffecten gaan.

DEGIRO

Dit is een van de online brokers die actief is in de internationale trading world. Ooit begonnen als een platform voor en door professionals, maar sinds jaar en dag zijn hun beleggingsdiensten en services voor iedereen toegankelijk. Het bedrijf heeft als visie “De combinatie van technologie en financiële kennis creëert de mogelijkheid om kwalitatief hoogwaardige en kostenefficiënte financiële dienstverlening voor iedereen mogelijk te maken.

Na het openen van een online rekening of pensioenrekening, krijgt de consument toegang tot het beleggingsplatform. Daar heeft hij of zij na inloggen inzicht in de portefeuille, allerlei informatie, allerlei mogelijkheden, de realtime streaming van koersen op internationale beurzen, en tools, zoals bied/laat spreads, persoonlijke favorietenlijst, en de order valuta. Tevens is het bij deze broker mogelijk om orders op zowel het aantal stukken in te leggen, maar ook op basis van bedrag. Dankzij de bijbehorende app, ben je als particuliere belegger in staat om zowel via je desktop als via smartphone of tablet te handelen.

Naast de dienstverlening voor particulieren, kun je hier ook als financieel bedrijf terecht, zoals beleggingsfondsen, handelaren en verzekeringsmaatschappijen. DEGIRO functioneert dan als een executive-only broker. Maar ook andere professionals, zoals vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs, beleggingsfondsen en vermogensbeheerders kunnen door DEGIRO gefaciliteerd worden. Alle voorwaarden, mogelijkheden voor maatwerk, de aansluiting op de bestaande branding, en informatie over onder andere (tripartiete) brokerage en custody, staan toegelicht op de website.

Recensies voor en door consumenten

Lees meer over deze online stockbroker in de klantenervaringen. Wat zijn bijvoorbeeld de meningen over de klantenservice van de dienst? Met welk getal beoordelen eerdere cliënten het gebruiksgemak van de app? Maakt het bedrijf volgens hen de belofte van innovatie, veiligheid en stabiliteit waar? Raden ze dit handelsplatform aan in de reviews? Herkennen ze de visie van DEGIRO in hun ervaringen? Zijn ze veilig en betrouwbaar? Naast lezen, is het uiteraard ook mogelijk om zelf iets te delen door middel van het schrijven van een recensie. Daarmee zijn toekomstige geïnteresseerden weer geholpen bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Aandelen

Degiro dient volledig van de kaart geveegd te worden. Ze hebben geen bestaansrecht meer na het onrecht wat ze mij hebben aangedaan! Door hun toedoen, het overtreden van overeenkomsten, het aan de laars lappen van regels is er enorme schade ontstaan. Val dood Degiro! Fuck jullie allemaal en iedereen die voor jullie werkt! Vuile oplichters

S

Sjon

01-09-2023

0forum

Kort gezegd zijn ze bij Degiro gewoon vuile oplichters. Ze hebben meermaals de voorwaarden overtreden, hun support is achterlijk te noemen. Ze reageren slecht, verspreiden leugens en werken niet mee als je bij ze weg wil. Degiro heeft GEEN recht meer om te bestaan! Ik zie dat clubje dieven het liefst failliet gaan!

S

Slachtoffer

29-07-2023

0forum

Overeenkomst

DeGiro zijn vuile schoften. Ze schenden meermaals de overeenkomst en houden zich van de domme. Ik accepteer dit niet! Pure wanprestaties van dit waardeloze bedrijf! Ik wil DeGiro het liefst helemaal kapot zien gaan! Dat stelletje schoften moet verdwijnen

T

Tim

09-05-2023

0forum

aandelen

regelmatig technische storing. Verkoop niet mogelijk. Geen uitleg wat het probleem. In een uurtijds €1000 al verloren. goedkoop wordt dus duurkoop. Maw. een zeer slecht bedrijf met een nog slechtere service.

H

Herman

17-03-2022

0forum

Onbetrouwbaar

Ik wacht reeds meer dan 7 maanden op opheldering in verband met een tranactie die aan een ongewone prijs werd uitgevoerd en waarvan DeGiro geen bewijs wil/kan leveren dat de transactie op de open markt (en niet met DeGiro zelf of een verbonden partij) werd uitgevoerd. Geen vertrouwen.

W

Wim Baeten

02-12-2021

0forum

Aandelen/opties/ETF's

Net als duizenden anderen ben ik ook bedrogen door DeGiro en heb erg, erg veel geld verloren agv slecht/niet functioneren van het platform, Hier geldt met recht: 'goedkoop , is duurkoop'.. Dat dit bedrijf als broker mag functioneren is een gotspe. Verschillende brokers gehad, maar dit is dermate slecht en onbetrouwbaar dat het verboden zou moeten worden. Geen enkele afspraak of toezegging wordt nagekomen. Men compenseert niets. Men kan werkelijk niet slecht genoeg denken over dit bedrijf. Iedereen is gewaarschuwd.

D

Daniel

05-11-2021

0forum

Aandelen/ETF'S

Extreem slechte broker, altijd minimaal 10 minuten wachten voordat je aan de beurt bent. Ik had een positie open staan die ik niet kon sluiten. Bij welke broker kan je je positie nou weer niet normaal sluiten? Bij DEGIRO dus. Ik opbellen met veel frustratie. word ik weggeklikt na 15 minuten wachten. Opnieuw bellen. Wisten ze niet wat er aan de hand was. Zei mijn order sluiten voor een hele slechte prijs natuurlijk, MAAR er werd mij compensitie beloofd. Nu ben ik een week verder en nog niks bijgestort. Weer bellen weer in de wachtrij. Word ik weer weggeklikt. Extreme frustraties, amateur broker ten top. Ik trade 4 jaar en weet hoe het spelletje inmiddels werkt en niet dat dit mijn eerste broker is. Ik heb nog nooit zo'n slechte broker meegemaakt als DEGIRO. Als je geld wilt verliezen of extreme frustraties wilt oplopen raad ik DEGIRO jou aan! Ik ben nu 2 weken verder en heb al 2 uur in de rij gestaan aan de telefoon en heb nog steeds geen geld gezien. ABSOLUUT DEZE BROKER NIET GEBRUIKEN. Dit is een amateur broker voor newbies die niks tot vrij weinig weten waar ze makkelijk op kunnen teren.

R

Ramon

19-09-2019

3forum