Mistertango

2

Bestellen

2

Service

2

Prijs

2

Levering

0%

Zou hier weer kopen

Mistertango

Je wilt natuurlijk wel dat er goed met je geld wordt omgegaan en het geld dat je gespaard hebt veilig is. Als je een betaling doet wil je immers niet dat je geld zomaar ineens weg is. Je kunt Mistertango gebruiken om betalingen te doen. Maar hoe betrouwbaar zal deze website echt zijn? Zal je geld wel veilig aankomen waar jij het wilt hebben? Hoe zal de website werken? Zal het geld wel snel zijn overgeschreven of zul je er lang op moeten wachten? En wat voor een klantenservice zal Mistertango verlenen als je ze ergens voor om hulp wilt vragen? Hierover kunnen alleen echte klanten van Mistertango je een antwoord verschaffen. Werp dus eens een blik op hun reviews om een idee te krijgen van hoe Mistertango echt werkt. Hun beoordelingen, ervaringen, meningen en cijfers kunnen je laten zien wat je echt van een account by Mistertango kunt verwachten.


Over Mistertango

Mistertango is een betaalbedrijf. Ze willen je de mogelijkheid geven om op een simpele, snelle en goedkope manier geld over te maken. Ze noemen zich, om in de Engelse sferen van de website te blijven, een “electronic payment company”. Hun hoofdkantoor is te vinden in Lithuania omdat dit, volgens Mistertango, het geografische centrum van Europa is. Je krijgt op hun website een eigen account van waaruit je allemaal bankzaken kunt regelen. Je kunt dit doen met een Europees IBAN-nummer. Je zult daar een overzicht kunnen bijhouden van je inkomsten en uitgaven. Je kunt dus gemakkelijk al je transacties in het oog houden. Ook betaalverzoeken en notificaties daarvoor kun je gebruiken om in het oog te houden wat je nog moet betalen. Mocht je om zakelijke redenen een account bij Mistertango hebben, dan kun je nog een voicemail of zogenaamde E-invoice berichten. Dan krijg je ook direct een link waarmee je kunt betalen.
Diensten van Mistertango

Je kunt via de website van Mistertango heel gemakkelijk een account aanmaken. Ze beloven dat dit binnen vijf minuten gedaan kan zijn. Ze willen allereerst graag je e-mailadres en een wachtwoord weten. Vervolgens zal je nog wat andere persoonlijke gegevens moeten invullen voor je je account kunt bevestigen. Mistertango is ook actief op wat social media zoals Facebook en LinkedIn. Ze hebben zelfs een app die je kunt downloaden zodat je altijd en overal toegang tot jouw account hebt. Verder is er nog een Mistertango klantenservice om je te helpen als er een probleem mocht optreden.


Klachten, Complimenten en Tips voor Mistertango

Heb jij zelf al een account bij Mistertango? Dan horen wij heel graag wat jouw ervaring met deze elektronische betalingsbedrijf is. Is je geld wel veilig op één van hun accounts? Zijn die betalingen wel helemaal betrouwbaar of heb je kans dat je geld ergens onderweg verdwijnt? Was het moeilijk om een account aan te maken op hun website? En wat voor een klantenservice kan er van Mistertango verwacht worden als je ze nodig hebt? Schrijf een Mistertango review en laat ons weten wat jouw mening over dit betalingsbedrijf echt is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

Geen terugbetaling

Wacht al maanden op terugbetaling saldo van mister tango.

M

Martijn Mastenbroek

09-04-2019

0forum