NederlandReview

    Ervaringen Knab

    Wat je ook met je spaargeld wilt doen, het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom ben je misschien wel op zoek naar de beste financiële instelling om je hierbij te helpen. Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Knab. Maar zijn hun beleggingen nou echt wel zo betrouwbaar? Zullen ze veilig omgaan met het geld dat je op een spaarrekening wilt sparen? Zijn hun hypotheken wel de goedkoopste optie? Zal het makkelijk zijn je financiële overzicht te bekijken via hun website? En wat zal de klantenservice van Knab zeggen als na het betalen je geld nooit op de rekening van de ander blijkt te zijn aangekomen? Deze vragen kunnen het beste worden beantwoord door klanten die al met Knab in aanraking zijn geweest. Lees hun reviews om een beter beeld van Knab te krijgen voor je met ze in zee gaat. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen goed voorbereid te zijn als je met Knab om de tafel gaat.

    Over Knab

    Knab is een financiële instelling. Het bedrijf is opgericht in 2012, dus ze zijn nog niet zo heel lang actief. Ze bieden vele verschillende financiële diensten aan die met geld, inkomen en sparen te maken hebben. Het belangrijkste dat je met je geld zult doen is natuurlijk betalen. Er zijn vele rekeningen die iedere maand betaald moeten worden en ook geef je wel eens wat uit aan boodschappen, onvoorziene omstandigheden en leuke dingen zoals uitjes en nieuwe spullen. Knab kan je een compleet bankpakket aanbieden. Hiermee kun je wereldwijd betalen en kun je een gratis creditcard aanvragen. Één van je grootste vaste lasten is toch wel je hypotheek. Door die hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten kun je per maand of jaar een hoop besparen. Knab helpt je daarom zoeken naar de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ook kan Knab je helpen om te sparen. Je kunt zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Het is immers altijd handig om wat spaargeld achter de hand te houden. Ook beleggen via Knab is een optie. Spaargeld groeit immers niet zo hard en op deze manier kun je je vermogen laten groeien. Zij maken de belangrijke beleggingskeuzes voor je zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Wel kun je via de Knab App je vermogensontwikkeling in de gaten houden. En als laatste heeft Knab nog verschillende verzekeringen. Ze helpen je uit te zoeken welke autoverzekering voor jouw voertuig het beste is.


    De nieuwe Knab app.

    Diensten van Knab

    Alle diensten van Knab zijn online te regelen. Je kunt via hun website of app online een hypotheek regelen, verzekering afsluiten, spaarrekening openen of starten met beleggen. Wel heeft Knab een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Knab

    Wat is jouw eigen oordeel over Knab? Is de hypotheek of autoverzekering die ze voorstelde echt de beste optie voor jou? Hoe veilig is het geld dat via hen op een spaarrekening of beleggingsrekening is gestort? Gaan de betalingen altijd goed? En wat voor een klantenservice kan er van Knab verwacht worden? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Knab is.

    Knab
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (10)

    4.6
    40% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    4.4
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Knab

    Perfecte online bank. Probleemloos een rekening geopend, goede app, goed service via mails.

    Door: Johan 02-11-2019
    Martin19-03-2020

    De Knab geeft geen extra steun vanwege de corona ! vraag me af of het wel een volwaardige bank is!

    Veronica24-04-2020

    Ha Johan jij werkt vast bij KNAB!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankrekening zakelijk en prive

    Hele snelle contact en goede bank

    Door: Peter Jan Rijpkema22-09-2019
    Veronica24-04-2020

    Wel heel toevallig dat alles zo perfect is, 5 sterren toe maar!!! Met andere woorden.... neppe review dit!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Rekening

    Slecht!!! Totaal onvriendelijk in gebruik en de klantenservice is ook erg kortaf.

    Simpel gezegd heb ik nu een rekening waar ik NIET mee kan betalen of op in kan loggen. bedankt!!!

    Door: C.25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Opgelicht via Watts app door rekeninghouder van Knab bank!

    Hallo allemaal!
    Ik ben vorige week opgelicht via Watts App, die zich uitgaf als mijn zoon. Ik heb aan deze oplichter € 774,56 over gemaakt op een rekeningnummer van de knab bank.
    De volgende dag vroeg ik mijn zoon of het nu in orde was, en begreep al snel dat hij nergens vanaf wist.
    Ik loop met een terugkerende hernia en moet volgende week naar het ziekenhuis. Hevige pijn in mijn rechter been, en daar heb ik zware pijnstillers voor. Dat maakt je erg suf. Mag door dit medicijngebruik absoluut geen auto besturen!

    Eigenlijk was de oplichter uit om eventjes 1650 Euro buit te maken. Maar gelukkig had ik op dit moment niet zoveel op de bank staan. Door het overmaken van dit bedrag sta ik nu bijna 750 Euro rood!

    Mijn zoon adviseerde mij om direct naar de knab bank te bellen en aangifte te doen bij de politie. Dat heb ik vanzelfsprekend ook direct gedaan.

    Maar ik kreeg alleen te horen dat zij geen informatie over hun rekeninghouders mogen geven. Ook niet als het hoogstwaarschijnlijk om oplichterij gaat.
    Ik moest maar een mail sturen naar Fraude@knab.nl.
    En er ook een kopie bij doen van de aangifte bij de politie.
    Voordat er iets gebeurde bij de knab bank vergingen meer dan 4 dagen. Dus criminelen krijgen het voorrecht van de knab bank om snel hun gestolen geld weg te sluizen naar het buitenland of snel te pinnen.

    Ik ben op 4 juni opgelicht. De knab bank laat niks van zich horen. We hebben nu al de 17de en de "vogel" is gevolgen met de buit!
    knap ban? Ja! De bank voor criminelen!

    Gr. Johan.

    Ps. Waarom ik "knab" niet met een hoofdletter schrijf?
    Dat zijn die medeplichtige van knab geeneens waard!
    Ik overweeg een juridische procedure op te straten. Ik zoek meerdere gedupeerden om dit samen met mij te doen. Ook de media krijgt een belangrijke rol!

    Door: Johan17-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Knab Zakelijk

    Door een opeenstapeling van fouten kan ik als zzp’er al zes weken niet bij mijn geld. Ik kan m’n rekeningen niet meer betalen en een faillissement dreigt. De klantenservice doet niets en reageert zelfs niet meer op mijn berichten. Blijf weg bij deze bank.

    Door: Martijn23-04-2020
    Veronica24-04-2020

    Heel herkaanbaar je situatie! Geen interesse in hun cliënten!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Knab weet niet wat klantenservice is

    Knab is haar klanten liever kwijt dan rijk, want Knab doet niet aan klantenservice. Knab dwingt haar klanten zonder enig overleg over te stappen naar een ander creditcardbedrijf. Dit ICS heeft vervolgens een uiterst ondoorgrondelijke, ingewikkelde en niet werkende manier om klanten te registreren. Je bent gedwongen een zeer recent model smartphone te hebben voor hun knullige applicatie. Er wordt geadviseerd deze dan maar te lenen, met het oog op veiligheid, jawel! En dan nog werkt het niet, en ICS is een bedrijf dat dermate slecht communiceert dat ook steeds niet duidelijk wordt wat er dan is gaat. Een zeer tijdrovende en ergerlijke manier van doen, waar Knab haar klanten dus mee opzadelt, zonder oom maar enige vorm van bemiddeling. Waardeloos.

    Door: Eric Bos01-03-2020
    Veronica24-04-2020

    Helemaal mee eens!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    rekening

    Klacht Knab:
    Nooit gedacht dat ik zo behandeld zou worden. En dat door mijn eigen bank.

    Ongeveer 2 weken terug begon het dilemma. Ik kon in de ochtend ineens niet meer inloggen in de Knab app. Ik ging er van uit dat dit een storing was en wachtte rustig af. In de middag kreeg ik tot mijn verbazing een email dat mijn rekening geblokkeerd was omdat tijdens een controle mijn persoonsgegevens niet klopte. Ik had recentelijk mijn oude telefoonnummer opgezegd en had een nieuwe. Ik dacht dat het wel daardoor moest komen. Ik heb op de email gereageerd met alle gegevens die ze van mij nodig hadden en de dag er op kreeg ik een email terug dat ik succesvol was geïdentificeerd. Deze hele toestand vond ik op zich al heel wat, maar dit is nog maar een minuscuul onderdeel van hoe slecht ik ben behandeld. We zijn inmiddels niet voor niets weken verder zonder een oplossing.

    In de rest van de email stond dat er een melding was geweest over internetoplichting bij de bank, en of ik dit kon verklaren (er zouden volgens de bank aangiftes zijn gedaan). Ik schrok hier erg van. Laat mij voor op stellen dat ik nog nooit iemand heb opgelicht of iets in die richting. Ik heb contact gehad met de politie wie mij vertelde dat er 0 aangiftes lopen op mijn naam! Ik heb Knab gebeld, wie mij niet konden helpen omdat ik met een verkeerd telefoonnummer zou bellen. Ook al hebben ze mij in een eerdere email succesvol geïdentificeerd en heb ik in die email de telefoonwijziging doorgegeven blijven ze tot de dag van vandaag volhouden dat ze mij telefonisch niet kunnen helpen omdat ik met een ander nummer bel. Ik heb een email teruggestuurd waar in ik heb verteld dat ik veel handel via marktplaats en dat als mensen aangifte hebben gedaan van mij ik deze graag zou terug betalen. Ook heb ik gemeld dat ik het een gekke situatie vond dat de rekening gelijk wordt geblokkeerd en dat er niet tot een oplossing kon worden gekomen. Het duurde maar liefst 7 dagen tot ik reactie had op mijn email!!! Ondertussen wouden ze telefonisch NIETS voor mij doen. Ik kreeg reactie dat Knab de rekening opheft omdat er vermoeden is tot internetoplichting. Een vermoeden is dus genoeg om een rekening op te heffen! Ik handel gigantisch veel op marktplaats, al heel erg lang! Tuurlijk komen er veel bedragen binnen. Het feit is dat ik 0 aangiftes op mijn naam heb, wat bewezen is na mijn telefoontje met de politie. Knab heeft gewoon om het vermoeden mijn rekening opgeheven! Sinds wanneer speelt een bank als politie?
    Ik was op dit moment helemaal klaar met deze bank. Maar de ellende is nog niet over. Knab zou het geld terug storten naar een oude rekening van mij welke niet meer bestaat. Ik ben immers destijds overgestapt naar Knab. Ik had ook geen andere rekening. Ik had helemaal niks meer in huis om van te leven. Ik heb dit uitgelegd in mijn email en gevraagd of het geld, of in ieder geval een deel om van te leven naar de rekening van iemand anders kon worden gestort. Ik heb dit gevraagd op de email waarop ik dus helemaal geïdentificeerd was! Het duurde 5 DAGEN om een reactie te krijgen!!! En de reactie was enkel “Nee kan niet, de rekening moet op jouw naam staan”. 5 DAGEN. Ik heb mijn spullen moeten verpanden om rond te komen! BELACHELIJK. Inmiddels gister al een andere rekening doorgegeven, maar het lijkt er op dat het weer meerdere dagen gaat duren voor ze het misschien eindelijk overmaken. Ondertussen kon ook geen inzage worden gegeven of er uberhaubt iets op de rekening is gestort. Mijn vraag was letterlijk: “Kunt u mij vertellen of er bij een geblokkeerde rekening wel geld gestort kan worden zoals bijvoorbeeld salaris en huurtoeslag?”. Het antwoord hier op was wederom, nee dat kan niet want je belt met een verkeert nummer.
    Ik heb inmiddels nog steeds geen geld om te eten, weet niet wanneer ik mijn geld ontvang, weet niet of mijn salaris uberhaubt gestort kon worden (als dit niet kon dan wordt het pas 6 maart weer gestort).

    Het hele punt van Knab was blijkbaar dat iemand een rekening geven waarbij het VERMOEDEN bestaat dat deze betrokken is bij internetoplichting slecht is voor hun imago. Nou ik hoop dat deze klacht wel goed is voor jullie imago. Ik hoop dat zoveel mogelijk mensen dit zien zodat ze weten wat ze kunnen verwachten bij Knab!

    Mocht een reactie uitblijven voor een hele week dan neem ik contact met diverse media op die mij verder kunnen helpen want ik laat het hier absoluut niet bij zitten.

    Door: Bjorn25-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Creditcard

    Ze lokken je met relatief hoge rentes, maar die zijn vervolgens snel gedaald. De kaart is wit met diverse kringels en werkt in het buitenland heel vaak niet. Om maar te zwijgen van de hoeveelheid mensen die zo'n kaart niet serieus nemen als je ermee wilt betalen. De creditcard van VISA werkte goed, maar opeens moet je weer mega veel formulieren invullen en ondertekenen om een nieuwe kaart te krijgen van n ander bedrijf. Deze is zelfs nog roze... ik neem deze mee op de volgende vakantie, maar ik vrees dat je zo weinig serieus genomen wordt dat dit de reden is KNAB weer te verlaten. Om maar te zwijgen van de slechte service en lage rentes (waarmee ze doen alsof ze mega verschillen van andere banken)

    Door: Rob15-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Knab rekening

    We hebben een kleine 2 jaar een rekening bij KNAB. Gaat probleemloos.
    Vandaag een bericht in de mail dat de pakketprijs van €5 naar €9 gaat (ivm meerdere rekeninghouders).
    Dat is een prijsstijging van maar liefst 80% !!!
    Juist omdat we kleine ondernemer zijn, zijn we naar KNAB gegaan. Maar zo'n prijsstijging is dan wel erg fors. Kan zo maar weer een reden zijn om wederom een andere bank te gaan zoeken.

    Door: Miranda15-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    misleidende info en frustrerende openingsprocedure

    Ik heb wel een frustrerende ervaring met KNAB.
    KNAB beweert dat je de bank-rekening binnen 5 minuten kan openen.
    Niets is minder waar, je kan de rekening wel openen, je kan daar heen wel het geld overmaken, maar het blijft bij deze, je kan niets met dat geld, de rekeking blijft geblokkeerd, je stopt dus je geld ergens en je kan er geen gebruik van maken.
    De beordelingsprocedure is vaag, en als hun je nevenactiviteit (waar niets mis mee is trouwens) uit het uittreksel niet bevalt, wordt je aanvraag gewoon afgewezen - niemand daarvoor had er problemen mee. Op je geld moet je dan ook weer blijven wachten, het is verteld twee dagen, dat geld heb ik nog niet terug.
    Ik moet nog zien wanneer ik mijn geld werkelijk terugkrijg.

    Dus zou ik KNAB aan niemand aanbevelen. Ik blif gewoon bij mijn eigen bank, waar me niemand lastig valt.

    Door: Joeri15-01-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Schrijf zelf een review over Knab

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Knab een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 10 ervaringen geplaatst over Knab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Knab actief?

    Knab is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Hypotheek, Creditcards & Bankpassen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.