NederlandReview

    Ervaringen Knab

    Wat je ook met je spaargeld wilt doen, het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom ben je misschien wel op zoek naar de beste financiële instelling om je hierbij te helpen. Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Knab. Maar zijn hun beleggingen nou echt wel zo betrouwbaar? Zullen ze veilig omgaan met het geld dat je op een spaarrekening wilt sparen? Zijn hun hypotheken wel de goedkoopste optie? Zal het makkelijk zijn je financiële overzicht te bekijken via hun website? En wat zal de klantenservice van Knab zeggen als na het betalen je geld nooit op de rekening van de ander blijkt te zijn aangekomen? Deze vragen kunnen het beste worden beantwoord door klanten die al met Knab in aanraking zijn geweest. Lees hun reviews om een beter beeld van Knab te krijgen voor je met ze in zee gaat. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen goed voorbereid te zijn als je met Knab om de tafel gaat.

    Over Knab

    Knab is een financiële instelling. Het bedrijf is opgericht in 2012, dus ze zijn nog niet zo heel lang actief. Ze bieden vele verschillende financiële diensten aan die met geld, inkomen en sparen te maken hebben. Het belangrijkste dat je met je geld zult doen is natuurlijk betalen. Er zijn vele rekeningen die iedere maand betaald moeten worden en ook geef je wel eens wat uit aan boodschappen, onvoorziene omstandigheden en leuke dingen zoals uitjes en nieuwe spullen. Knab kan je een compleet bankpakket aanbieden. Hiermee kun je wereldwijd betalen en kun je een gratis creditcard aanvragen. Één van je grootste vaste lasten is toch wel je hypotheek. Door die hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten kun je per maand of jaar een hoop besparen. Knab helpt je daarom zoeken naar de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ook kan Knab je helpen om te sparen. Je kunt zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Het is immers altijd handig om wat spaargeld achter de hand te houden. Ook beleggen via Knab is een optie. Spaargeld groeit immers niet zo hard en op deze manier kun je je vermogen laten groeien. Zij maken de belangrijke beleggingskeuzes voor je zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Wel kun je via de Knab App je vermogensontwikkeling in de gaten houden. En als laatste heeft Knab nog verschillende verzekeringen. Ze helpen je uit te zoeken welke autoverzekering voor jouw voertuig het beste is.


    De nieuwe Knab app.

    Diensten van Knab

    Alle diensten van Knab zijn online te regelen. Je kunt via hun website of app online een hypotheek regelen, verzekering afsluiten, spaarrekening openen of starten met beleggen. Wel heeft Knab een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Knab

    Wat is jouw eigen oordeel over Knab? Is de hypotheek of autoverzekering die ze voorstelde echt de beste optie voor jou? Hoe veilig is het geld dat via hen op een spaarrekening of beleggingsrekening is gestort? Gaan de betalingen altijd goed? En wat voor een klantenservice kan er van Knab verwacht worden? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Knab is.

    Knab
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (21)

    3.4
    33% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.6
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Knab

    Perfecte online bank. Probleemloos een rekening geopend, goede app, goed service via mails.

    Door: Johan 02-11-2019
    Martin19-03-2020

    De Knab geeft geen extra steun vanwege de corona ! vraag me af of het wel een volwaardige bank is!

    Veronica24-04-2020

    Ha Johan jij werkt vast bij KNAB!

    Jan Gerben01-09-2020

    Wij zijn zakelijk klant bij KNAB en omdat de betaalpas vorig jaar verliep, moeten er een nieuwe pas worden aangevraagd. Inmiddels wachten wij nu bijna een jaar op de nieuwe pas. Ze hebben ze naar verschillende oude adressen gestuurd, terwijl we telefonisch keer op keer hebben verteld dat we verhuisd zijn. Na vier keer tevergeefs versturen van pas vertelde een medewerker dat we de adreswijziging zelf in onze App moesten regelen. Dat hebben we gedaan. De medewerker heeft het gecontroleerd en goed bevonden en heeft toegezegd dat er een nieuwe pas zal worden verstuurd. Helaas is ook die vijfde pas niet aangekomen. Dan probeer je weer te bellen en dat zit je steeds ruim 20 minuten in de wacht. Wat een waardeloze bank. Ze dwingen mij om de rekening op te zeggen en naar een andere bank te gaan.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankrekening zakelijk en prive

    Hele snelle contact en goede bank

    Door: Peter Jan Rijpkema22-09-2019
    Veronica24-04-2020

    Wel heel toevallig dat alles zo perfect is, 5 sterren toe maar!!! Met andere woorden.... neppe review dit!

    Ina21-10-2020

    Aan iedereen die een KNABBANK REKENING heeft: Zeg hem op! Plotseling werkt de reader niet meer en met de app en een oudere iphone kun je ook niets meer. WEES GEWAARSCHUWD. Ons geld is nu gegijzeld en zonder de app. Kunnen we daar niet meer aan komen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankrekening

    Aan iedereen die een KNABBANK REKENING heeft:
    Zeg hem op! Plotseling werkt de reader niet meer en met de app en een oudere iphone kun je ook niets meer.
    WEES GEWAARSCHUWD. Ons geld is nu gegijzeld en zonder de app. Kunnen we daar niet meer aan komen.

    Door: Ina van beek21-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    zakelijke rekening

    Ik gebruik KNAB voor mijn zakelijke onderneming. Ik ben zelf in bezit van een geldige verblijfsvergunning, maar geen paspoort. Hierdoor lukte het heridentificatie niet en werd me gevraagd half juli om tot begin augustus te wachten op een interne oplossing. Tot heden nog steeds niet opgelost. Vanwege het slechte onderbuik gevoel, heb ik bijna al het geld teruggestort naar mijn prive bank! Beter gaan jullie het snel fixen voordat ik proactief de stappen neem.

    Ik ben een dag later naar ING gegaan, 30 mins heeft me gekost om een nieuwe rekening te openen. Bij KNAB wordt je al gauw als een crimineel gezien.

    Door: You Wang Consultancy07-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    KNAB abank

    ik Raad iedereen af om bij knab een rekening te open heel slechte service ze hebben mijn bank geblokkeerd terwijl hun fout zitten. en begrijpen niet dat het een zakelijk bank is dat ik het elke dag moet gebruiken het lijkt of er stagairs werken en hangen in je gezicht op terwijl je 20 min in de wacht staat.

    ik heb een jaar rekening bij knab, vervolgens moest ik mezelf identificeren met de app op je telefoon maar je komt er heel moeilijk doorheen en als je doorheen komt dan stuurt die sms naar je telefoonnummer dus heb mijn oude nummer niet meer ik bel met klantenservice ze beloven je van alles

    U moet 10 cent van u privérekening sturen naar knab dan regel ik het voor u volgende dag bel ik weer hebben blokkade weggehaald u kun zelf wijzigen heb de dag daarop weer gebeld nu hebben hun het gedaan dus moet weer 24 uur wachten even kijken wat ze morgen gaan doen.

    maar het klopt allemaal niet heb zeker in 7 dagen 15x keer gebeld dus mijn internetbankieren was geblokkeerd sturen me door naar me app maar de app stuurde mij door naar de website om nummer te veranderen. en elke keer zeggen ze morgen is het geregeld hele slechte bank spijt dat ik er naartoe ben geweest

    ga nu gelijk overstappen

    knab heb advies voor jullie
    je personeel opleiden omdat ze niet met respect met klanten spreken.

    ben zwaar teleurgesteld in knab

    Door: mahdi30-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Knab is van AEGON daar ben ik ook weg

    Daar NOOIT een rekening openen! UREN bezig met scannen van een paspoort, lukt voor geen meter, het scannen van de chip mislukt zonder foutmelding, en de helpdesk is TOTAAL ONBEREIKBAAR. En dan de constante dreigingen dat je zakelijke rekening geblokkeerd wordt, gewoon onbeschoft. Je kunt nog beter een rekening hebben bij de maffia, ik ben er helemaal klaar mee!

    Door: Bart18-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Mijn rekening is geblokkeerd omdat ik me niet opnieuw geïdentificeerd zou hebben.

    Inmiddels is mijn rekening geblokkeerd. Ik heb een aantal weken geleden de mail ontvangen dat ik me opnieuw moest identificeren. Dat heb ik meteen dezelfde dag gedaan, paspoort scannen, vragen beantwoorden, etc.
    Na een week krijg ik een mail dat ik me nog niet geïdentificeerd heb. Mail teruggestuurd en aangegeven dat ik dat al gedaan had. Na een dag nog geen reactie, dus geprobeerd te chatten. Op mijn ingetypte bericht volgt geen reactie. Dan geprobeerd te bellen. Het is te druk probeert u het later nog eens.
    Dan nog een mail gestuurd. Ongeveer 5! dagen later krijg ik een reactie op mijn mail: u heeft een mail gestuurd van een onbekend email-adres, dus die nemen we niet in behandeling. Maar het is geen onbekend email-adres. Nogmaals een mail gestuurd en uitgelegd dat dat toch echt mijn email adres is, en ook aangegeven dat ik nu toch wel een onprettig gevoel bij Knab begin te krijgen. Weer een week later weer dezelfde reactie, onbekend email-adres, dus uw mail is genegeerd. Vandaag geprobeerd te bellen, kwartier in de wacht gestaan, en toen maar opgegeven.
    Dit is toch wel heel raar voor een Nederlandse bank. Ik heb zowel een privé als zakelijke rekening. Ik kan nu dus niet meer bij mijn rekening. Het zal jullie niet verbazen dat ik nu op zoek ben naar een andere 'echte' bank, die haar klanten wel serieus neemt. In iedere geval raad ik iedereen ten sterkste af om een rekening bij Knab te nemen, gezien mijn zeer slechte ervaring.

    Door: Henk van der Zee16-09-2020
    mahdi30-09-2020

    waaaaaauw heb dit precies zelfde meegemaakt ben ze helemaal zat telefonische gaan ze in discussie met mij of de fout bij mij ligt ga per direct naar een ander bank

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    knab rekening

    Ik was tevreden. Maar sinds dat gedoe met het identificeren met de app totaal niet meer. De app werkt voor geen meter om deze gegevens te leveren. Maar wel dreigmails versturen naar je klanten wanneer je de gegevens niet aanlevert. En wat en arrogante rractie van de direkteur op TV. Dit gaat ze klanten kosten.

    Door: Johan14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Voorheen goede bank, nu waardeloos en respectloos

    Je wordt gedwongen de beroerd geprogrammeerde app van ze te gebruiken. Die app wil alle rechten hebben die denkbaar zijn. De app werkt niet of slecht. Wil je de app niet gebruiken? Jammer dan, niet ons probleem zegt KNAB, ga maar naar een andere bank. Doeiiii!

    Door: Herma09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gebruik zakelijke bankrekening

    Na vier uur tijdverlies door de niet-werkende app mijn rekening bij Knab opgezegd. Wat een waardeloze app heeft die bank. Loopt de hele tijd vast bij het NFC-scannen i.h.k.v. de verplichte "identificatie". Veertig minuten in de wacht gezeten aan de telefoon zonder iemand te spreken te krijgen. De webchat-ondersteuning is een lachertje. Nul sterren in iedere categorie zouden toepasselijker zijn.

    Door: Max Vermeij09-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    knab identificeren met paspoort

    zoals bekend moeten alle klanten het paspoort inscannen. Ik heb het verkeerder paspoort ingescanned. Er is geen mogelijkheid om dit te herstellen.
    Contact opgenomen. Zouden me een sms sturen binnen een week, niet gebeurd. Weer gebeld, kreeg een mederwerker die ik niet serieus kin nemen. Had nl een andere vraag, kon niet betaln bij bol.com met de knab app. Mederwerker: "kunt u het met de browser proberen?". Dat moet toch gewoon werken? Dat is toch hun probleem, nu leg je het bij de klant neer. Enfin, opnieuw inscannen ging niet, ze zouden contact opnemen zodra het kan. 6 weken later nog niks gehoord.

    Door: René Titulaer08-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    knab

    Knab dwingt alle klanten om per direct over te stappen naar hun nieuwe app. Hiermee moet je je 'her-identificeren'. Kan je dat niet omdat je bijvoorbeeld geen of een ouder model smartphone hebt of omdat je een app met kinderziektes niet vertrouwt met al je gegevens, id en gezichtsidentificatie, word je gesommeerd om per direct al je rekeningen op te zeggen en over te stappen naar een andere bank. Er wordt gedreigd met blokkades op de rekeningen als je dit niet snel genoeg doet of kunt doen. De bank biedt geen andere mogelijkheid voor (her)identificatie en schopt klanten er gewoon uit.

    Door: piet puk02-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zakelijk proberen.

    Waardeloos geen enkele pluspunt en dan komt ook de compliace die gaat klanten weg jagen gewoon een rotsbank vooral al de bankrekening wordt gebruik voor crypto waatdelood

    Door: Stefan piesr28-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Rekening

    Slecht!!! Totaal onvriendelijk in gebruik en de klantenservice is ook erg kortaf.

    Simpel gezegd heb ik nu een rekening waar ik NIET mee kan betalen of op in kan loggen. bedankt!!!

    Door: C.25-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Knab

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Knab een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 21 ervaringen geplaatst over Knab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.4 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Knab actief?

    Knab is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Hypotheek, Creditcards & Bankpassen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.