NederlandReview

    Ervaringen Knab

    Wat je ook met je spaargeld wilt doen, het moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Daarom ben je misschien wel op zoek naar de beste financiële instelling om je hierbij te helpen. Één bedrijf dat misschien in aanmerking komt is Knab. Maar zijn hun beleggingen nou echt wel zo betrouwbaar? Zullen ze veilig omgaan met het geld dat je op een spaarrekening wilt sparen? Zijn hun hypotheken wel de goedkoopste optie? Zal het makkelijk zijn je financiële overzicht te bekijken via hun website? En wat zal de klantenservice van Knab zeggen als na het betalen je geld nooit op de rekening van de ander blijkt te zijn aangekomen? Deze vragen kunnen het beste worden beantwoord door klanten die al met Knab in aanraking zijn geweest. Lees hun reviews om een beter beeld van Knab te krijgen voor je met ze in zee gaat. Hun beoordelingen, ervaringen en meningen kunnen je helpen goed voorbereid te zijn als je met Knab om de tafel gaat.

    Over Knab

    Knab is een financiële instelling. Het bedrijf is opgericht in 2012, dus ze zijn nog niet zo heel lang actief. Ze bieden vele verschillende financiële diensten aan die met geld, inkomen en sparen te maken hebben. Het belangrijkste dat je met je geld zult doen is natuurlijk betalen. Er zijn vele rekeningen die iedere maand betaald moeten worden en ook geef je wel eens wat uit aan boodschappen, onvoorziene omstandigheden en leuke dingen zoals uitjes en nieuwe spullen. Knab kan je een compleet bankpakket aanbieden. Hiermee kun je wereldwijd betalen en kun je een gratis creditcard aanvragen. Één van je grootste vaste lasten is toch wel je hypotheek. Door die hypotheek zo gunstig mogelijk af te sluiten kun je per maand of jaar een hoop besparen. Knab helpt je daarom zoeken naar de beste hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ook kan Knab je helpen om te sparen. Je kunt zoveel spaarrekeningen openen als je wilt. Het is immers altijd handig om wat spaargeld achter de hand te houden. Ook beleggen via Knab is een optie. Spaargeld groeit immers niet zo hard en op deze manier kun je je vermogen laten groeien. Zij maken de belangrijke beleggingskeuzes voor je zodat je er zelf geen omkijken naar hebt. Wel kun je via de Knab App je vermogensontwikkeling in de gaten houden. En als laatste heeft Knab nog verschillende verzekeringen. Ze helpen je uit te zoeken welke autoverzekering voor jouw voertuig het beste is.


    De nieuwe Knab app.

    Diensten van Knab

    Alle diensten van Knab zijn online te regelen. Je kunt via hun website of app online een hypotheek regelen, verzekering afsluiten, spaarrekening openen of starten met beleggen. Wel heeft Knab een klantenservice om je te helpen als je ergens niet uitkomt.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Knab

    Wat is jouw eigen oordeel over Knab? Is de hypotheek of autoverzekering die ze voorstelde echt de beste optie voor jou? Hoe veilig is het geld dat via hen op een spaarrekening of beleggingsrekening is gestort? Gaan de betalingen altijd goed? En wat voor een klantenservice kan er van Knab verwacht worden? Schrijf je eigen review en laat ons weten wat jouw mening over Knab is.

    Knab
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (74)

    2.8
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3
    Service
    rating
    2.6
    Prijs
    rating
    3.2
    Leveren
    rating
    2.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Knab

    Uw beoordeling

    Rekening lopen

    Prima bank met prima app en iets lastiger site, die na even wennen eigenlijk helemaal niet lastig is. Prima service en ondersteuning bij vernieuwingen zoals contactloos betalen.
    ALTIJD overzicht in je bankzaken en diverse meldingen zodat je altijd up-to-date bent.
    Aanrader voor prive, maar zeker ook voor de zakelijke gebruiker !! Kortom knab pot. ( Top bank !!)

    Door: Marcel Loose10-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    zakelijk en prive

    Prima bank met een slimme app een wat minder overzichtelijke site maar fijne afhandeling van zaken en snelle reactie.
    Erg tevreden.

    Door: Carl van Kuijck01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Knab

    Perfecte online bank. Probleemloos een rekening geopend, goede app, goed service via mails.

    Door: Johan 02-11-2019
    Martin19-03-2020

    De Knab geeft geen extra steun vanwege de corona ! vraag me af of het wel een volwaardige bank is!

    Veronica24-04-2020

    Ha Johan jij werkt vast bij KNAB!

    Jan Gerben01-09-2020

    Wij zijn zakelijk klant bij KNAB en omdat de betaalpas vorig jaar verliep, moeten er een nieuwe pas worden aangevraagd. Inmiddels wachten wij nu bijna een jaar op de nieuwe pas. Ze hebben ze naar verschillende oude adressen gestuurd, terwijl we telefonisch keer op keer hebben verteld dat we verhuisd zijn. Na vier keer tevergeefs versturen van pas vertelde een medewerker dat we de adreswijziging zelf in onze App moesten regelen. Dat hebben we gedaan. De medewerker heeft het gecontroleerd en goed bevonden en heeft toegezegd dat er een nieuwe pas zal worden verstuurd. Helaas is ook die vijfde pas niet aangekomen. Dan probeer je weer te bellen en dat zit je steeds ruim 20 minuten in de wacht. Wat een waardeloze bank. Ze dwingen mij om de rekening op te zeggen en naar een andere bank te gaan.

    prifoon@gmail.com18-06-2021

    Johan hoe is het om te werken bij de Knab?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Bankrekening zakelijk en prive

    Hele snelle contact en goede bank

    Door: Peter Jan Rijpkema22-09-2019
    Veronica24-04-2020

    Wel heel toevallig dat alles zo perfect is, 5 sterren toe maar!!! Met andere woorden.... neppe review dit!

    Ina21-10-2020

    Aan iedereen die een KNABBANK REKENING heeft: Zeg hem op! Plotseling werkt de reader niet meer en met de app en een oudere iphone kun je ook niets meer. WEES GEWAARSCHUWD. Ons geld is nu gegijzeld en zonder de app. Kunnen we daar niet meer aan komen.

    Margriet21-01-2021

    Trap er niet in. Stap vooral niet over. Slechtste service ooit meegemaakt. Voor de zoveelste keer niet te bereiken. Beller nummer 14, chat wordt niet beantwoord...
Als de klantenservice zo ontzettend druk is, zijn er blijkbaar nogal wat klanten waarbij iets aan de hand is. 'Het gemak van KNAB' is toch niet zo gemakkelijk blijkbaar.
En vooral geen vragen stellen die niet bij veelgestelde vragen staan, want dan wordt t wel héél lastig?

    j.p. 23-01-2021

    sinds 6 jaren vaste en volledige klant met betaalrekeningen ( waarvan 4 jaren zakelijk tot 2019 en ca. 4 jaren privé ca. 2017-nu ). Betalen en sparen. Bijna nooit problemen ! Fantastisch betrouwbaar en buitengewoon behulpzaam i.m.o. geen verdere ervaringen.

    Tine Roos27-01-2021

    Ook ik ben al jaren klant bij KNAB. De eerste jaren ging het goed en had ik voldoende service. De laatste maanden is dat stukken minder. Ik sta steeds in de wachtrij met 14 tot 16 personen voor mij. Dan krijg je steeds te horen dat je vragen ook beantwoord kunnen worden via de chat. Nou vergeet het maar. OF je krijgt geen antwoord. Vorige keer kreeg ik na 40 minuten wachten pas antwoord. Als dit zo doorgaat zeg ik mijn rekeningen op en kies ik een andere bank. Er zijn genoeg aanbieders. Voor de rente hoef je het ook niet meer te laten.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Rekening -geen diensten

    NIET NAAR OVERSTAPPEN! HEEFT NOGSTEEDS NIKS GEDAAN MET IDIN. DIT IS TEGENWOORDIG GEWOON NODIG! Let op! je kan je horloge niet koppelen. Let op! werkt niet samen met grip app voor deze jonge hippe bank enorme tegenvaller van dit alles. Ik heb zelf Idin maar even gemaild maar waar dit nou fout gaat..?? Idin geeft aan dat de bank zo toegevoegd kan worden echter wil de bank dat zelf niet om onverklaarbare eigenwijze reden.

    Door: Lont17-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bankrekening

    Zelden zo veel irritatie tegengekomen bij een bank: Het aantal hoepels waar ze je door laten springen is ongekend. Mijn partner heeft al eerder de -zakelijke- rekening bij KNAB opgezegd maar ik dacht 'dat het wel mee zou vallen'. Helaas. Ze heeft gelijk!.

    Door: Reinier Waardenburg12-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Wat een rukbank

    Als je je een keer lekker wilt ergeren moet je een knab rekening openen. Wat een klungel site. Niets werkt, niets lukt, online openen mislukt, scannen van documenten lukt niet via de app.... kortom: Een totale rukbank.

    Door: Eddy Willemsen16-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    bedrijfsmatig

    Deze bank gebruik ik voor mijn bedrijf en ik ben totaal niet tevreden!
    Inloggen lukt heel vaak niet!
    Buitenlandse betalingen zijn onmogelijk, zelfs in Euro naar Turkije
    Het is niet mogelijk een andere valuta te kiezen, enz, enz.
    Dus wanneer je vertrouwt op deze bank, zal het behoorlijk tegenvallen!
    Ik stap binnenkort over naar een andere bank!

    Door: pietje puk06-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Van Alles

    Zeer slechte bank. Heel vaak storingen en inloggen is een ramp.
    Ook is de prijs die je moet betalen abnormaal hoog. Heb deze bank dan ook opgezegd. Volgens knab moet je dan nog 15 maanden bij je gegevens kunnen komen. Helaas is na een week inloggen niet meer mogelijk. Om opnieuw aan te melden lukt dus ook al niet.
    Scan van paspoort maken.
    Gezichtsscan word dus niet herkent. Ben nu weer klant bij mijn oude bank ING. Alles wekt hier perfect en is vergleken met Knab heel goedkoop.

    Door: A.J. de Ruiter02-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    rekening

    Waardeloze bank, niet mee in zee gaan.

    Door: Bas van Berkel01-11-2021
    Henk04-11-2021

    Onderbouw dat eens

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Knab Bankrekening

    Een schande dat in deze tijd, de enige manier om in te loggen bij deze afschuwelijke bank, is door middel van de app. Waar, als je je toegangscode niet voor hebt, niet in komt en dus ook niet in je bank rekening. De enige oplossing hiervoor is om de app te verwijderen en daarna op nieuw in te loggen waarvoor je je paspoort nodig hebt.

    Ook vragen ze herhaaldelijk om persoonlijke informatie dat hun niets aan gaat, en ze vragen je constant om je op nieuw te identificeren.

    De app sesies zijn ontzettend kort waarna je uit de app wordt gegooid en op nieuw moet inloggen.

    Ga nooit bij deze bank. Ze zijn ontezettend onprofessioneel, duur en onhandig voor snelle bank zaken.

    Door: Doëlla Kroll19-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Zakelijk

    Alleen maar min punten!!
    Id/paspoort scannen werkt niet klantenservice zegt gebruikersfout.
    100x gebeld
    200x gemail en zovaak belooft dat ik zou worden terug gebeld of gemaild maar helaas. Klantenservice van niks en de app werkt vaker niet dan wel. Ik ben er helemaal klaar mee en stap nu zakelijk over.

    Door: Van Mechelen Dienstverlening 16-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Overboeking

    9 oktober €3000 overgemaakt naar Knabrekening . Staat er nu 12 oktober nog niet op. 11 oktober €500 overgemaakt en die stond er wel op. Ze houden dus grotere bedragen langer voor zichzelf om mee te werken. Of hun systeem is verouderd. Een van de twee. Leve de blockchaintransacties waarbij transacties secondes duren.

    Door: Rob12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Rekening

    Dit is een bank om niet mee in zee te gaan. Ze hebben hun administratie niet op orde, maar willen wel alle gegevens van jou. Terwijl je hun al alle gegevens hebt aangelevert. Mense een waarschuwing ga NIET met deze bank in zee. Van alle mooie praatjes en beloftes komen ze niet na.

    Door: Gerard Wieberdink12-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    rekening opzeggen

    waardeloos. rekening openen is zo gebeurd maar ervan af komen :-(
    ben al 1 jaar bezig. je wordt gewoon aan lijntje gehouden en toch elke maand betalen voor de rekeningen.

    Door: edwin01-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slechtste bank ooit

    belachelijjkste bank en alleen maar kleine kinderen die niet weten te praten super ongemanierd

    Door: anoniem30-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    FAQ

    Is Knab een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 74 ervaringen geplaatst over Knab. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2.8 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Knab actief?

    Knab is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Hypotheek, Creditcards & Bankpassen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Knab gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.