Swishfund

5.3
5.9

Bestellen

5.6

Service

5

Prijs

4.9

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Swishfund

Het oprichten van je eigen zaak of bedrijf is niet makkelijk. Allereerst moet je aardig wat geld hebben om überhaupt te kunnen starten. Daarnaast heb je misschien nog een kantoor, wat gereedschap, materialen en andere spullen hebben om mee te kunnen werken. Swishfund is één van de bedrijven die je kan voorzien van een zakelijke lening. Maar hoe makkelijk zal het nou echt zijn om een lening aan te vragen via hun website? Zullen ze wel eerlijke zijn over de rente die je moet betalen als je een lening bij ze afsluit? En wat voor soort klantenservice zal Swishfund bieden als je vast komt te zitten en wat hulp of advies van een professional nodig hebt? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door zakenlui die al voor jou al een lening bij Swishfund hebben afgesloten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een lening bij Swishfund allemaal inhoudt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en opmerkingen kunnen je laten zien wat voor soort zakelijke leningen Swishfund nou echt aanbiedt

Over Swishfund

Swishfund is een bedrijf dat zakelijke leningen aanbiedt. Hun doel is om zakelijke leningen te innoveren. Het bedrijf is opgericht door ondernemers om andere ondernemers te helpen. Ze claimen te begrijpen dat je snel moet toeslaan en je voordeel moet trekken uit kansen zodra ze ontstaan als je wilt dat je bedrijf groeit. Het bedrijf geeft om je huidige bedrijfsprestaties en niet naar je zakenplan. Daarom stellen ze ook minimale eisen aan mensen die een lening aanvragen. Wel hebben ze een aantal kleine eisen als je in aanmerking wil komen voor een zakelijke lening. Allereerst moet je jaaromzet €50,000 of meer zijn. Een tweede eis is dat je minstens één jaar actief moet zijn op het moment dat je de lening aanvraagt. Als derde moet jouw bedrijf geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel (KvK) en moet je een zakelijke bankrekening hebben. Als je binnen dat plaatje past kom je in aanmerking voor een lening.


Diensten van Swishfund

Je kan via de website van Swishfund een lening aanvragen. Ze beloven dat de applicatie al binnen 10 minuten geregeld kan zijn. Je zal al snel hun beslissing krijgen omdat ze een geavanceerd besturingssysteem hebben. Als je aanvraag is goedgekeurd zal het geld volgens Swishfund al binnen 24 uur op je rekening staan. Je kan de lening wekelijks terugbetalen. Zo kun je zicht houden op het percentage omzet dat je aan ze afstaat.

Klachten, Complimenten en Tips voor Swishfund

Heb jij ooit geld geleend bij Swishfund? Dan ben jij de juiste persoon om ons wat meer over jouw ervaring met deze financiële instelling te vertellen. Hoe makkelijk was het om geld te lenen via hun website? Kwam je in aanmerking voor een lening? Konden ze je van voldoende geld voorzien om je bedrijf uit te breiden? Stond het geld echt al zo snel op je bankrekening? En op wat voor manier kon de klantenservice van Swishfund je helpen toen je een vraag had? Schrijf een Swishfund review en vertel ons wat jouw mening over deze geldlener is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

Anderen bekeken ook

close

Swishfund

Vergelijk reviews en bekijk Swishfund