Swishfund

5.9

Bestellen

5.6

Service

5

Prijs

4.9

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

Swishfund

Het oprichten van je eigen zaak of bedrijf is niet makkelijk. Allereerst moet je aardig wat geld hebben om überhaupt te kunnen starten. Daarnaast heb je misschien nog een kantoor, wat gereedschap, materialen en andere spullen hebben om mee te kunnen werken. Swishfund is één van de bedrijven die je kan voorzien van een zakelijke lening. Maar hoe makkelijk zal het nou echt zijn om een lening aan te vragen via hun website? Zullen ze wel eerlijke zijn over de rente die je moet betalen als je een lening bij ze afsluit? En wat voor soort klantenservice zal Swishfund bieden als je vast komt te zitten en wat hulp of advies van een professional nodig hebt? Deze vragen kunnen alleen beantwoord worden door zakenlui die al voor jou al een lening bij Swishfund hebben afgesloten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat een lening bij Swishfund allemaal inhoudt. Hun ervaringen, meningen, cijfers en opmerkingen kunnen je laten zien wat voor soort zakelijke leningen Swishfund nou echt aanbiedt


Over Swishfund

Swishfund is een bedrijf dat zakelijke leningen aanbiedt. Hun doel is om zakelijke leningen te innoveren. Het bedrijf is opgericht door ondernemers om andere ondernemers te helpen. Ze claimen te begrijpen dat je snel moet toeslaan en je voordeel moet trekken uit kansen zodra ze ontstaan als je wilt dat je bedrijf groeit. Het bedrijf geeft om je huidige bedrijfsprestaties en niet naar je zakenplan. Daarom stellen ze ook minimale eisen aan mensen die een lening aanvragen. Wel hebben ze een aantal kleine eisen als je in aanmerking wil komen voor een zakelijke lening. Allereerst moet je jaaromzet €50,000 of meer zijn. Een tweede eis is dat je minstens één jaar actief moet zijn op het moment dat je de lening aanvraagt. Als derde moet jouw bedrijf geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel (KvK) en moet je een zakelijke bankrekening hebben. Als je binnen dat plaatje past kom je in aanmerking voor een lening.
Diensten van Swishfund

Je kan via de website van Swishfund een lening aanvragen. Ze beloven dat de applicatie al binnen 10 minuten geregeld kan zijn. Je zal al snel hun beslissing krijgen omdat ze een geavanceerd besturingssysteem hebben. Als je aanvraag is goedgekeurd zal het geld volgens Swishfund al binnen 24 uur op je rekening staan. Je kan de lening wekelijks terugbetalen. Zo kun je zicht houden op het percentage omzet dat je aan ze afstaat.


Klachten, Complimenten en Tips voor Swishfund

Heb jij ooit geld geleend bij Swishfund? Dan ben jij de juiste persoon om ons wat meer over jouw ervaring met deze financiële instelling te vertellen. Hoe makkelijk was het om geld te lenen via hun website? Kwam je in aanmerking voor een lening? Konden ze je van voldoende geld voorzien om je bedrijf uit te breiden? Stond het geld echt al zo snel op je bankrekening? En op wat voor manier kon de klantenservice van Swishfund je helpen toen je een vraag had? Schrijf een Swishfund review en vertel ons wat jouw mening over deze geldlener is.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (14)

beter aanbod zakelijke leningen

Wat mij betreft, ik geloof niet meer in al deze leningcomapanies. De meeste van hen zijn niet efficiënt. Ik wil dit medium gebruiken om iedereen te vertellen hoe ik vorige week mijn lening heb gekregen van een nieuw juridisch kredietbedrijf sinds 2018, dit is een privébedrijf dat wordt beheerd door financieel adviseur Matt Jakob en het is zeer legitiem. Ik kwam een verhaal tegen over deze man op Quora en ik besloot contact met hen op te nemen. En ze vertelden me alles wat ik moest doen en nadat ik ze had gedaan, kreeg ik vorige week mijn zakelijke lening van 250EUR in mijn bank. Ik wil deze tijd gebruiken om iedereen te vertellen dat als je een legitieme lening nodig hebt, dit het juiste bedrijf is om je voor aan te melden en meteen bij hen aan te vragen, wees gerust dat je je lening veilig van hen krijgt en gelukkig bent. Als u geïnteresseerd bent in een lening, is Matt Jakob de juiste financiële adviseur waar u terecht kunt voor een echte en legitieme zakelijke kredietlening en verzekeringsaanbieding. het e mail is mattjakob78 @ gmail . com

M

Martha Hoffmann

30-10-2022

0

Lening zonder gedoe met jaar cijfer !!! Niet waar zo slecht op gezet!!!!

B

Bas

11-07-2022

0

Lening

Een lening aangevraagd ongelooflijk duur maar toch nodig word je afgewezen door redenen waardoor ik helemaal geen vragen overgesteld word. Wil ik een review schrijven op hun site lukte het niet. Zij sturen een link waar je een review kan zetten. En raden het lukt niet.

C

Celik

17-12-2021

1

I was able to recover my lost funds

Yes it is possible to retrieve your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it is not possible. But sometime in February I fell for a binary options scam which promised a higher return and I lost close to $75,000. I read an article on (reddit) as regards to a recovery expert and genius so I reached out to Mr. Adam Wilson, and to my surprise I got all bitcoins recovered within 42hours frame. I don’t know if I’m allowed to share the links on here but you can contact him if you are finding it very difficult to withdraw your funds at, adamwilson. trading @ consultant. com <> Whatsapp +1870 - 345 - 7937.... All Thanks To Him

J

JUILET AMANDA

12-05-2021

0

Lening

Nooit meer de premie + afsluiting kosten is bij elkaar meer dan 30% van jou lening dus niet doen

S

Simo

04-09-2020

0

15000

na bijna een maand wachten en dat ze alle gegevens hebben van ons bedrijf krijg je uiteindelijk een nee....en met reclame maken met 3 dagen..

J

Janine

19-08-2020

1

Lening

Goede communicatie. Goede uitleg neemt de tijd. Heeft kennis van zaken. Seve Prins: Een goede accountmanager

M

Martin Van der schans

24-01-2020

0

kort lening 6 maanden

Super snel en duidelijk! En prijs die begrijp ik ook wel. Geweldig alternatief tov banken ed.. snel snel zodat je ook snel verder kunt met ondernemen. Het nieuwe lenen.

J

JvdDussen

22-01-2020

0

Zakelijke lening

Zakelijke lening relatief snel mogen ontvangen. Rente is laag.

V

Van kantoor

12-12-2019

0

Krediet

Weinig rompslomp, snel online binnen een dag duidelijkheid als je even de tijd ervoor neemt. Maar men rekent woekerrentes of "kosten" in mijn geval voor krediet van 6000 euro lopptijd 6 maanden zou ik ca. 7500, terug moeten betalen. Dat is dus iwts van 26%, en dat binnen 6 maanden.

J

John

25-09-2019

0

30.000

slechte service, super duur. en werken alleen amar domme mensen

D

Dirk

27-08-2019

0

Lening

Prima service. Mooi alternatief tov de bank.

H

Hendrik Boomsma

06-08-2019

0

Lening

Swishfund communiceert waardeloos over de voorwaarden verbonden aan het verstrekken van een lening aan stichtingen als de onze. Aan de voorkant wordt letterlijk aangegeven dat borgstelling niet noodzakelijk is. Verder op in het proces na aanlevering van tal van documenten wordt in een belachelijk telefoongesprek aangegeven dat borgstelling toch noodzakelijk is. Triest

J

J.W.A. de Vries

29-07-2019

0

woekerrentes

Aanvraag van 50 000 euro gedaan, Tarief 2.3 % per maand !!!, waanzinnig... Spotcap is een veel beter en realistischer alternatief

A

andre

27-03-2019

0