NederlandReview

  Ervaringen Trezor

  Trezor biedt jou de mogelijkheid om op een veilige manier Bitcoin en andere cryptocurrency op te slaan. Dit gebeurt offline, zodat je niet het risico loopt om je munten op de een of andere manier in de digitale wereld kwijt te raken, ook niet als een ander zich jouw munten probeert toe te eigenen. Voordat je overweegt om een Trezor aan te schaffen is het belangrijk om te weten of je wel een kwalitatief goed product binnenhaalt. Dit kun je bepalen aan de hand van online reviews en andere beoordelingen van eerdere gebruikers. Weinig andere partijen zullen namelijk objectief hun mening geven en jij weet dan precies waar je aan toe bent.

  Het bedrijf achter de Trezor apparaten

  Achter Trezor zit het bedrijf Satoshi Labs. Dat heeft het product Trezor tot haar paradepaardje gemaakt. Al 7 jaar werkt Satoshi Labs aan allerlei oplossingen voor de cryptocurrency industrie. Het bedrijf heeft zichzelf ten doel gesteld om praktische oplossingen te bedenken voor echte problemen die te maken hebben met cryptocurrency. Satoshi Labs heeft in haar korte bestaan een hoop bewerkstelligd. Zo heeft het meer dan 40 sources code reposities gecreëerd. Naast Trezor werkt het ook nog aan een aantal andere projecten die te maken hebben met cryptocurrency. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehoord van Invity of Tropic Square? Het bedrijf is afkomstig uit Hongarije. De focus van het bedrijf ligt op het bewerkstelligen van unieke en creatieve oplossingen die allemaal te maken hebben met technologie.

  Rabobank & SeniorWeb | Financieel gezond leven voor iedereen

  Deze diensten worden aangeboden door Trezor en Satoshi Labs

  De voornaamste dienst van Trezor is het aanbieden van het Trezor apparaat en de nodige accessoires. Op dit moment worden er twee modellen aangeboden, de Trezor One en de Trezor Model T. Trezor apparaten worden niet via de eigen website verkocht maar er zijn in wel 220 landen resellers te vinden die de producten in hun assortiment hebben. Uiteraard is in Nederland Trezors kopen ook geen probleem. Ook online wordt het product vaak door deze retailers aangeboden. Dan hoef je voor die nieuwe Trezor niet eens meer de deur uit.

  De lever en retourtermijnen en voorwaarden zijn afhankelijk van het land en de winkel. Kijk dus vooraf even goed naar de regels bij de winkel waar je een Trezor wilt aanschaffen. Hoe Het bedrijf werkt uitsluitend met retailers die aan haar hoge eisen voldoen waardoor je een Trezor daar met een veilig gevoel aan kunt schaffen. In Nederland kunnen Trezors onder andere worden aangeschaft via (online) winkels die zich hebben gespecialiseerd in hardware. Zo kun je binnen een paar dagen dit praktische apparaat, dat je de mogelijkheid biedt om cryptocurrency offline op te slaan, in huis hebben.

  Wat vind jij van de Trezor? Wij horen het graag

  Heb jij al gebruik gemaakt van de Trezor? We zouden het leuk vinden als je dan een review wilt achterlaten op onze website. Zo kun je jouw ervaring delen met anderen die overwegen om een Trezor apparaat aan te schaffen. Voldoet het apparaat namelijk inderdaad aan de strenge kwaliteitseisen? Wat vind je van het gebruiksgemak? Ben je helemaal blij of ben je eigenlijk juist heel ontevreden? Jouw mening kan voor hun erg waardevol zijn. Zowel positieve als negatieve recensies zijn uiteraard gewenst.

  Trezor
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  7
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  korting

  wil jij ook op elke willekeurige aankoop korting krijgen ga dan naar deze link en schrijf je in

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  Voorbeeld  Stel u boekt een reis van € 1000 bij een reisorganisatie. Als u dit via een cashbacksite doet ontvangt u 4% cashbackkorting, wat u dus ongeveer € 40,- oplevert. Dit tegoed wordt bijgeschreven op uw account bij de cashbacksite en kunt u daarna uit laten betalen naar uw bankrekening.

  Cashback kortingen zijn er voor vele verschillende producten en diensten. Bij bijna iedere webwinkel is een cashback te krijgen.

  Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

  cashbackkorting.nl/u/194467315

  je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

  bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

  : Meld je aan
  Meld je gratis aan op cashbackkorting.nl/u/194467315
  Er wordt automatisch een persoonlijk account voor je aangemaakt en je hebt direct toegang tot alle webshops en de beste online deals!
  Meld je nu aan en krijg direct 7,50 CashCoins op jouw account gestort!

  2
  Stap 2: Log in
  Zorg altijd dat je bent ingelogd op cashbackkorting.nl/u/194467315 voordat je een aankoop doet bij één van de aangesloten webshops. Alleen dan kunnen wij jouw aankopen registreren en korting geven.


  Stap 3: Zoek je shop
  Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webshops en zie direct hoeveel korting jij van cashbackkorting.nl/u/194467315 krijgt. Heb je jouw shop gevonden? Klik op de groene button en shop met korting!


  Stap 4: Doe je aankoop
  Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webshop, zoals je gewend bent, en reken af. Je doet jouw aankoop dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. cashbackkorting.nl/u/194467315 registreert automatisch de naam van de webshop en het totale aankoopbedrag (zodat we kunnen berekenen hoeveel korting je van ons krijgt). We registreren niet welke producten en/of diensten je koopt.


  Stap 5: Krijg geld terug!
  Jouw aankopen en de korting die jij hiervoor van Cashbackkorting.nl ontvangt, worden geregistreerd in jouw persoonlijk account op: cashbackkorting.nl/u/194467315

  Jij kan dus altijd zien hoeveel tegoed je hebt opgebouwd en wanneer je dit kan laten storten op jouw rekening!

  Door: remco15-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Trezor

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Trezor een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Trezor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Trezor actief?

  Trezor is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Speculeren, Cryptocurrencies

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Trezor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.