NederlandReview

  Ervaringen CurrencyFair

  Af en toe wil je wat geld overmaken. Binnen Nederland is dit niet zo’n probleem, maar geld overmaken naar het buitenland is wat riskanter. CurrencyFair wil je helpen om deze transactie wat veiliger en gemakkelijker te maken. Maar hoe betrouwbaar is CurrencyFair nou zelf eigenlijk? Zullen je geld wel netjes overmaken of zal het ergens tussen wal en schip belanden waar niemand het meer vindt? Hor makkelijk en transparant zal het zijn om geld over te maken via deze website? En wat voor een klantenservice zul je van CurrencyFair kunnen verwachten als er toch iets mis lijkt te gaan en je hun hulp nodig hebt om je geld op te sporen? Op deze vragen kunnen alleen mensen antwoord geven die al eens geld via CurrencyFair hebben overgemaakt. Lees hun reviews om te ontdekken of CurrencyFair echt zo eerlijk en te vertrouwen is. Hun beoordelingen, meningen, cijfers en ervaringen kunnen je een eerlijk beeld van CurrencyFair geven.

  Over CurrencyFair

  CurrencyFair is een bedrijf dat via hun website geld laat overmaken. Je kunt hun website dus gebruiken om geld over te maken naar een rekening in het buitenland. Dit is immers niet altijd even makkelijk en je zit dan vaak met wisselkoers die niet altijd even gunstig voor je uitpakt. CurrencyFair wil je de meest gunstige wisselkoers bieden zonder dat je te maken hebt met belastingen en toeslagen van de bank. Er zijn verschillende redenen waarom je geld wilt overmaken naar het buitenland. Misschien ga je wel migreren en wil je je spaargeld meenemen. Het kan ook zijn dat je familie in het buitenland hebt wonen en daar regelmatig of sporadisch geld naar over wilt maken. En wie weet wil je wel een tweede huis in het buitenland kopen. En zo zijn er nog wel meer redenen waarom je geld op een veilige manier over wilt maken naar het buitenland. CurrencyFair heeft daarom wat veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het proces ook echt zo veilig mogelijk is. Zo is er een veilig datacentre waar ze jouw persoonlijke informatie geheim houden. Je wordt automatisch uitgelogd als je een bepaalde periode onactief bent. Regelmatig doen ze controles om te kijken of alles nog wel klopt. En ze zullen ook altijd op verschillende manieren jouw identiteit controleren voor ze het geld daadwerkelijk overmaken.

  Hoe werkt CurrencyFair nou precies?

  Diensten van CurrencyFair

  Je kunt de website van CurrencyFair dus gebruiken om geld over te maken naar het buitenland. Helaas is de website niet in het Nederlands beschikbaar. Je zult het met Engels, Frans of Duits moeten doen. Je zult in ieder geval eerst een account aan moeten maken. Dit kun je gewoon gratis doen. Daarna moeten ze natuurlijk weten hoeveel geld je wilt overmaken en naar wie (of welke rekening) dat geld gestuurd moet worden. Daarna kun je het geld eenvoudig naar CurrencyFair overmaken en sturen zij het naar de juiste rekening.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Currencyfair

  Wij zijn ook erg benieuwd naar jouw eigen ervaring met Currencyfair. Kon je inderdaad veilig geld overmaken of is het nooit op de rekening aangekomen? En wat is jouw oordeel over de klantenservice van Currencyfair? Schrijf een review en vertel ons wat jouw mening over Currencyfair werkelijk is.

  CurrencyFair
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over CurrencyFair

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is CurrencyFair een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over CurrencyFair. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is CurrencyFair actief?

  CurrencyFair is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld overmaken & geld wisselen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van CurrencyFair gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.