Graydon

8

Bestellen

7.3

Service

5.3

Prijs

8.7

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Graydon

Ongekend! Wat anderen zeggen over dit bedrijf! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees eerst meer over het bedrijf en andere concurrenten voordat u een keuze maakt.


Over Graydon

Het bedrijf geloofd in transparantie als basis voor vertrouwen tussen de zakenpartners. Wanneer bedrijven een goed beeld hebben van de mogelijkheden welke er zijn en de risico’s, dan kan er een samenwerking ontstaat waaruit deals gesloten kunnen worden en kunnen kansen uitgroeien tot realiteit. De bedrijf werkts samen met bedrijven zoals Funding Circle.


De missie van het bedrijf is om veel data uit meerdere bronnen om te zetten naar informatie. Deze informatie zorgt voor de juiste economische, commerciële en financiële inzichten om het bedrijven gemakkelijker te maken om een zakelijke beslissing te nemen en ook om een competitief voordeel te behalen.  
Diensten van Graydon

De belangrijkste diensten waar dit bedrijf zich mee bezig houdt, zijn: 
•    Credit Management
•    Risk & Compliance
•    Marketing Informatie
•    Incasso


Klachten, tips en complimenten over Graydon

Het is goed om klachten, tips en complimenten kenbaar te maken aan een onderneming. Wanneer je een klacht achterlaat, bied je een bedrijf de kans om hun dienstverlening te verbeteren. Ook bij Graydon is dat het geval. Tips en complimenten zijn natuurlijk altijd welkom, bij ieder bedrijf! 


Heb jij ervaring met Graydon? 

Kies jij er ook voor om je mening te delen over bedrijven op NederlandReview? We zien graag wat jij van hun vindt en lezen graag jouw positieve of negatieve review op deze website. Al vast hartelijk bedankt! 


Lees hier de ervaringen van echte klanten met Graydon. Leveren ze echt goede ‘oplossingen voor uw uitdagingen’? Hoe is de service en de expertise van dit bedrijf? Leer van hen die u voorgingen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

genoeg van wanbetalers

Meerdere malen problemen gehad met klanten die niet wilden betalen. Nadat het me zo'n tien keer was overkomen, vond ik het wel een keer mooi geweest. Op zoek gegaan naar een mogelijkheid om dit soort personen te herkennen en die heb ik gevonden bij Graydon. Op de website van dit bedrijf kun je de gegevens van mensen invullen en zo achterhalen of ze betalingsachterstanden of iets dergelijks hebben. Je krijgt vervolgens zo een rapport aangeboden. De kosten voor het opvragen van een rapport liggen wel hoog. Een klein nadeeltje, maar ik heb het er graag voor over. Het kost me immers meer geld wanneer ik constant opgelicht blijf worden door louche figuren en bedrijven!

G

gast

17-03-2017

0forum

Ideaal om klanten te checken

In het verleden tot twee keer toe opgelicht door verschillende 'bedrijven'. Om niet weer de fout in te gaan, ben ik op zoek geweest naar oplossingen. Voordat ik nu in zee ga met een klant, vraag ik altijd eerst een rapport op bij Graydon. Hier kan ik een potentiële klant uitvoerig checken en op deze manier voorkom ik dus dat ik nogmaals met verkeerde bedrijven in zee ga. De service is goed, het aanvragen van een rapport eenvoudig en ik heb ook zeker wat aan de informatie die ik krijg. Het kost wat, maar nu weet ik in ieder geval zeker dat ik niet met verkeerde personen in zee ga.

C

Cleo van Berel

16-12-2016

0forum

handig

oh ok.. verrassend dit. Nu doe ik het bij al mijn afnemers. Niet zomaar alles op rekening want ik ging flink de fout in. Dit helpt een beetje.. Jammer dat je nog steeds niet altijd alles voor kan zijn.

M

Marco

10-11-2016

0forum