NederlandReview

    Ervaringen Funding Circle

    Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. 

    Over Funding Circle
    Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat voor Funding Circle de belangrijkste taak is. Funding Circle wil bedrijven graag helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


    Reclame van Funding Circle UK.

    Hoe werkt lenen bij Funding Circle?
    Alle investeerders kunnen gemakkelijk een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 48 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld. 

    Diensten Funding Circle
    Voor bedrijven:
    Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 5.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 48 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 3,79% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. 

    Voor investeerders:
    Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Registratie op de website is overigens bij investeringen van meer dan 100,- gratis

    Klantenservice Funding Circle
    Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020-23 73 500 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met Funding Circle
    Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

    Funding Circle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    8,4
    92% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    8,4

    Service

    9

    Prijs

    7,6

    Leveren

    8,8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    irritant

    R.S15-11-2018

    Waarom in hemelsnaam krijg ik ongevraagd een brief in de bus van Funding Circle met de aanbieding om een vrijblijvende kredietbeoordeling te doen? En dan is het ook nog eens gericht aan een oude bedrijfsnaam die ik allang niet meer gebruik. Kennelijk is dit van internet afgeplukt. KVK heeft natuurlijk wel de juiste gegevens. Maar dan nog: een bedrijf dat mij ongevraagd dit soort brieven stuurt heeft bij mij meteen afgedaan.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service bij geld lenen

    Bernd14-11-2018

    Gelukkig kon alles hier wel goed en snel geregeld worden. Zeer tevreden over de geleverde service. Keurig.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geholpen met investeringsgeld voor eigen bedrijf

    Andries09-11-2018

    Heel goed en fijn contact gehad met Funding Circle. Aardige mensen die met je meedenken, heel fijn.
    Voor mijn bedrijf snel investeringsgeld nodig. Hier netjes geregeld en uitgezocht.
    Snel geld kunnen ontvangen, erg goed dat dat nog netjes ergens kan. Het was voor mijn bedrijf echt belangrijk dat dit snel en goed kon worden geregeld. Je kunt als startend bedrijf niet te lang zonder zitten natuurlijk...
    Dus bedankt Funding Circle voor de goede service! Ik geef jullie graag 5 sterren!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    Banner 728x90

    Zeer tevreden

    Hub Rosenbaum23-10-2018

    Super snel geregeld ook voor zeer jonge ondernemers die door dat andere niet hem betalen hij een probleem heeft met kort geld en zodoende geen groei kan doormaken

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Krediet voor mijn business snel geregeld.

    G. 18-09-2018

    Ik heb veel rond moeten zoeken om krediet voor mijn business te kunnen regelen. Van een goede vriend kreeg ik de tip het eens bij Funding Circle te proberen. Dat is mij goed bevallen. Je wordt hier tenminste nog goed geholpen en niet onbelangrijk: ik had het geld snel binnen. Kon ik goed gebruiken!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste G., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    tevreden

    Bas G.05-09-2018

    - Snel en correct geregeld.
    - Schappelijke rente
    - Geld relatief vlug ontvangen

    Al met al dus tevreden

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bas, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geen slechte ervaringen met Funding Circle

    Bern04-09-2018

    Zeer tevreden over Funding Circle - dat had ik niet verwacht .
    In het verleden aantal keer slechte ervaringen gehad met andere leningverstrekkers, allerlei soorten problemen meegemaakt. Bij Funding Circle werd alles gewoon netjes geregeld en professioneel afgehandeld. Absoluut een partij waar ik vaker zaken mee ga doen.

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bern, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geregeld

    Nathan K.28-08-2018

    Ik had snel een geldinjectie nodig voor m'n bedrijf en dat kon ik makkelijk en snel regelen via Funding Circle. Aan te bevelen,

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Nathan, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Gemakkelijke lening

    Ton17-08-2018

    Dat ging makkelijk. Ik had geld nodig voor m'n bedrijf, die door omstandigheden even wat problemen heeft, maar dat heb ik voorlopig met Funding Circle weer even opgevangen gelukkig.

    Je loopt gewoon een aantal stappen door, waarbij je van alles over jezelf en je bedrijf moet invoeren, dan gaan ze dat controleren en uiteindelijk heb ik de financiering rond gekregen. Erg fijn om dit zo gemakkelijk en goedkoop (relatief natuurlijk) te hebben kunnen regelen.

    Hopelijk helpt mij dit het dipje door en kan ik mede hierdoor mijn bedrijf behouden!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Ton, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    ondernemer11-06-2018

    Ik ben niet happig op een lening. Geld lenen kost geld zeggen ze altijd en dat is ook zo. Echter door enorme groei kon ik mijn supply niet bijhouden. Ik had meer inventory nodig dan ik zelf kon opbrengen. Dan heb je 2 keuzes, of je zegt nee tegen je klanten, of je gaat ergens geld halen; snel groeien en snel weer afbetalen. Dat was uiteraard de keuze. Dus (vele) banken gecheckt en vergeleken. Funding circle IS de goedkoopste (in ieder geval in mijn situatie) kwa rente. Goed geholpen, goede check of ik kredietwaardig was en snelle afhandeling. Ook gauw weer afbetaald en zonder problemen. Dus een goede review hier van mij. Ik geef 4 sterren want het kan altijd beter. (bijvoorbeeld geen rente ;-)

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste 'ondernemer', bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    snel en kundig geld geleend

    Gerard06-01-2018

    Ik had niet een zeer groot bedrag nodig, maar wel op korte termijn. Dat gebeurt soms bij het zaken doen en het kost mij veel geld en moeite als dit niet snel kan worden geregeld.

    Zoals beloofd kreeg ik zeer snel een antwoord met een duidelijke omschrijving van de kosten en de termijn. Ik ben tevreden over deze vlotte service en gelukkig kon ik het bedrag snel op mijn rekening zien verschijnen. De rente is schappelijk. Volgende keer zou ik zeker nogmaals Funding Circle overwegen, als ik wederom snel geld nodig heb,

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nette gang van zaken

    V. vd11-12-2017

    Snel gekeurd en snel geholpen. Alles was netjes afgehandeld, contract is (voor een normaal mens) leesbaar. En klopt, toen ik eerder wilde terugbetalen (ging goed met de zaak) was dat geen probleem zonder boete. Top!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste V., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Funding Circle

    Uw beoordeling