NederlandReview

  Ervaringen Funding Circle

  Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. 

  Over Funding Circle
  Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat voor Funding Circle de belangrijkste taak is. Funding Circle wil bedrijven graag helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


  Reclame van Funding Circle UK.

  Hoe werkt lenen bij Funding Circle?
  Alle investeerders kunnen gemakkelijk een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 48 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld. 

  Diensten Funding Circle
  Voor bedrijven:
  Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 5.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 48 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 3,79% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. 

  Voor investeerders:
  Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Registratie op de website is overigens bij investeringen van meer dan 100,- gratis

  Klantenservice Funding Circle
  Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020-23 73 500 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

  Jouw ervaringen met Funding Circle
  Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

  Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

  Funding Circle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  6,4
  67% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6

  Service

  6,6

  Prijs

  6

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Onaangenaam verrast

  Mevrouw Hendriks 12-01-2018

  Ja, onaangenaam verrast dat bij een bedrijfskrediet niet verder gekeken wordt dan data !
  vijf jaar geleden een faillissement gehad met een ander bedrijf niet eens onze eigen schuld maar er wordt gewoon gezegd dat de aanvraag afgewezen wordt omdat het management (recentelijk ) bij een faillissement betrokken is.
  Ze kijken alleen maar naar data niet naar wie wat of hoe. Dat is niet echt proffesioneel ! En dat niet alleen ! vijf jaar geleden waren er om de haverklap faillisementen.Het ging slecht met de economie en al die bedrijfjes worden dus gestraft en krijgen geen bedrijfskrediet meer bij Funding Circle ! Een erg zwakke reden toch om geen krediet te verstrekken.Nou we zijn benieuwd hoe lang jullie blijven bestaan met dit arrogante beleid.
  Niet getreurd en zijn legio krediet verstrekkers die wel proffesioneel zijn en verder kijken.
  Met vriendelijke groet mevrouw Hendriks

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  snel en kundig geld geleend

  Gerard06-01-2018

  Ik had niet een zeer groot bedrag nodig, maar wel op korte termijn. Dat gebeurt soms bij het zaken doen en het kost mij veel geld en moeite als dit niet snel kan worden geregeld.

  Zoals beloofd kreeg ik zeer snel een antwoord met een duidelijke omschrijving van de kosten en de termijn. Ik ben tevreden over deze vlotte service en gelukkig kon ik het bedrag snel op mijn rekening zien verschijnen. De rente is schappelijk. Volgende keer zou ik zeker nogmaals Funding Circle overwegen, als ik wederom snel geld nodig heb,

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Nette gang van zaken

  V. vd11-12-2017

  Snel gekeurd en snel geholpen. Alles was netjes afgehandeld, contract is (voor een normaal mens) leesbaar. En klopt, toen ik eerder wilde terugbetalen (ging goed met de zaak) was dat geen probleem zonder boete. Top!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over Funding Circle

  Uw beoordeling