NederlandReview

    Ervaringen Funding Circle

    Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. 

    Over Funding Circle
    Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat voor Funding Circle de belangrijkste taak is. Funding Circle wil bedrijven graag helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


    Reclame van Funding Circle UK.

    Hoe werkt lenen bij Funding Circle?
    Alle investeerders kunnen gemakkelijk een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 48 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld. 

    Diensten Funding Circle
    Voor bedrijven:
    Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 10.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 48 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 3,79% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. 

    Voor investeerders:
    Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Registratie op de website is overigens bij investeringen van meer dan 100,- gratis

    Klantenservice Funding Circle
    Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020-23 73 500 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met Funding Circle
    Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

    Funding Circle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

    7,6
    81% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,6

    Service

    8,2

    Prijs

    6,8

    Leveren

    8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zeer tevreden klant door dienstverlening Funding Circle.

    Gerard14-01-2019

    Ik ben zelf zeer te spreken over de dienstverlening van Funding Circle.
    Is iets niet helemaal duidelijk, dan nemen ze contact met je op. Ben je niet helemaal tevreden, dan nemen ze contact met je op. Echt erg netjes in de omgang en wat betreft klanttevredenheid. Voor mij een belangrijke voorwaarde om met een bedrijf in zee te gaan, want ik weet uit eigen ervaring dat zeker niet alle bedrijven zo netjes met klanten omgaat. Daarom ben en blijf ik zeker een tevreden klant van Funding Circle. En ik raad ze ook aan anderen aan.

    Team Funding Circle16-01-2019

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Agressieve marketing

    J. van Hulten07-01-2019

    Ik blijf maar post van dit bedrijf ontvangen, terwijl ik al meerdere malen heb aangeven dit niet gewenst te vinden!! ONBETROUWBAAR!

    Team Funding Circle07-01-2019

    Beste J., bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat eerdere verzoeken niet het gewenste effect gehad hebben. Excuses voor het ongemak, wij willen dit graag voor je oplossen. Hiervoor zouden we je willen vragen ons een email te sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl en daarin het betreffende KvK-nummer te vermelden. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    ondernemer08-01-2019

    Beste Mevrouw van Hulten. Natuurlijk is het lastig om deze grote hoeveelheden post uit uw bedrijfsbrievenbus te moeten halen maar om een bedrijf als Funding Circle dan gelijk als ONBETROUWBAAR te bestempelen ? Daarmee slaat U de plank volledig mis. Mijn advies : koop een allesbrander of houtkachel en verstook deze papierberg daarin. Zo heeft U voortaan gratis warmte en een nuttige dagbesteding.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Mathijs DL18-12-2018

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Ik ben nu 2 maanden actief op Funding Circle als investeerder. Mijn dashboard is gevuld met 32 leningen en een verwacht bruto rendement van 10,92%. Inmiddels heb ik mijn eerste aflossing + rendement ontvangen :) Deze betalingen kan ik gedetailleerd terug vinden in een transparant overzicht. Dit vind ikzelf zeer prettig.

    Ook zijn 2 vrienden van mij begonnen met investeren in Funding Circle. 

    Hierdoor ontvangt ieder een bonus van €25 (actievoorwaarde is wel om €500 te investeren binnen 30 dagen na aanmelding).

    Het enige wat ik nog mis is een app. Dit zou het investeren nog makkelijker maken.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    Banner 728x90

    agressieve en oneerlijke marketing

    ondernemer13-12-2018

    ik ontvang ongevraagd post van Funding Circle (hoewel ik ben geregistreerd bij Postfilter om dit niet te ontvangen). In die brief wordt een collega-ondernemer uit mijn woonplaats genoemd met naam, toenaam en zelfs haar foto. Zij is hier niet van op de hoogte en heeft hier nooit toestemming voor gegeven! Ik vind dit ernstig. Nooit op aanbiedingen van dit bedrijf ingaan, wat mij betreft.

    Team Funding Circle20-12-2018

    Beste ondernemer, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ondanks de registratie bij Postfilter alsnog post hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar kredietnemer@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Wat betreft jouw collega-ondernemer, er is inderdaad verwarring geweest over de gegeven toestemming en de inhoud daarvan. Dit was uiteraard niet onze bedoeling, en we hebben inmiddels contact met haar gehad om samen tot een oplossing te komen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Doen we10-01-2019

    Wat een onzin deze agressieve manier van klantenwerving. En waarom afmelden met je kvk nummer. Die hebben ze al lang. Hoe komen ze anders aan je bedrijfsnaam het adres etc

    Team Funding Circle16-01-2019

    Hi, wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. We hebben dus zelf geen directe toegang tot de gegevens, en hebben om een onderneming op de non-mailinglijst te kunnen plaatsen het KvK-nummer of de bedrijfsnaam nodig. Hopelijk biedt dit wat meer duidelijkheid. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    irritant

    R.S15-11-2018

    Waarom in hemelsnaam krijg ik ongevraagd een brief in de bus van Funding Circle met de aanbieding om een vrijblijvende kredietbeoordeling te doen? En dan is het ook nog eens gericht aan een oude bedrijfsnaam die ik allang niet meer gebruik. Kennelijk is dit van internet afgeplukt. KVK heeft natuurlijk wel de juiste gegevens. Maar dan nog: een bedrijf dat mij ongevraagd dit soort brieven stuurt heeft bij mij meteen afgedaan.

    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste R.S., bedankt voor je feedback. Graag lichten we toe hoe dit tot stand komt. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Mocht je geen brieven meer willen ontvangen, zouden we je willen vragen om en e-mail te sturen met het KvK-nummer naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service bij geld lenen

    Bernd14-11-2018

    Gelukkig kon alles hier wel goed en snel geregeld worden. Zeer tevreden over de geleverde service. Keurig.

    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Bernd, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geholpen met investeringsgeld voor eigen bedrijf

    Andries09-11-2018

    Heel goed en fijn contact gehad met Funding Circle. Aardige mensen die met je meedenken, heel fijn.
    Voor mijn bedrijf snel investeringsgeld nodig. Hier netjes geregeld en uitgezocht.
    Snel geld kunnen ontvangen, erg goed dat dat nog netjes ergens kan. Het was voor mijn bedrijf echt belangrijk dat dit snel en goed kon worden geregeld. Je kunt als startend bedrijf niet te lang zonder zitten natuurlijk...
    Dus bedankt Funding Circle voor de goede service! Ik geef jullie graag 5 sterren!

    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Andries, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Hub Rosenbaum23-10-2018

    Super snel geregeld ook voor zeer jonge ondernemers die door dat andere niet hem betalen hij een probleem heeft met kort geld en zodoende geen groei kan doormaken

    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Hub, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Krediet voor mijn business snel geregeld.

    G. 18-09-2018

    Ik heb veel rond moeten zoeken om krediet voor mijn business te kunnen regelen. Van een goede vriend kreeg ik de tip het eens bij Funding Circle te proberen. Dat is mij goed bevallen. Je wordt hier tenminste nog goed geholpen en niet onbelangrijk: ik had het geld snel binnen. Kon ik goed gebruiken!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste G., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    tevreden

    Bas G.05-09-2018

    - Snel en correct geregeld.
    - Schappelijke rente
    - Geld relatief vlug ontvangen

    Al met al dus tevreden

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bas, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geen slechte ervaringen met Funding Circle

    Bern04-09-2018

    Zeer tevreden over Funding Circle - dat had ik niet verwacht .
    In het verleden aantal keer slechte ervaringen gehad met andere leningverstrekkers, allerlei soorten problemen meegemaakt. Bij Funding Circle werd alles gewoon netjes geregeld en professioneel afgehandeld. Absoluut een partij waar ik vaker zaken mee ga doen.

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bern, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geregeld

    Nathan K.28-08-2018

    Ik had snel een geldinjectie nodig voor m'n bedrijf en dat kon ik makkelijk en snel regelen via Funding Circle. Aan te bevelen,

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Nathan, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Gemakkelijke lening

    Ton17-08-2018

    Dat ging makkelijk. Ik had geld nodig voor m'n bedrijf, die door omstandigheden even wat problemen heeft, maar dat heb ik voorlopig met Funding Circle weer even opgevangen gelukkig.

    Je loopt gewoon een aantal stappen door, waarbij je van alles over jezelf en je bedrijf moet invoeren, dan gaan ze dat controleren en uiteindelijk heb ik de financiering rond gekregen. Erg fijn om dit zo gemakkelijk en goedkoop (relatief natuurlijk) te hebben kunnen regelen.

    Hopelijk helpt mij dit het dipje door en kan ik mede hierdoor mijn bedrijf behouden!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Ton, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    ondernemer11-06-2018

    Ik ben niet happig op een lening. Geld lenen kost geld zeggen ze altijd en dat is ook zo. Echter door enorme groei kon ik mijn supply niet bijhouden. Ik had meer inventory nodig dan ik zelf kon opbrengen. Dan heb je 2 keuzes, of je zegt nee tegen je klanten, of je gaat ergens geld halen; snel groeien en snel weer afbetalen. Dat was uiteraard de keuze. Dus (vele) banken gecheckt en vergeleken. Funding circle IS de goedkoopste (in ieder geval in mijn situatie) kwa rente. Goed geholpen, goede check of ik kredietwaardig was en snelle afhandeling. Ook gauw weer afbetaald en zonder problemen. Dus een goede review hier van mij. Ik geef 4 sterren want het kan altijd beter. (bijvoorbeeld geen rente ;-)

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste 'ondernemer', bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    snel en kundig geld geleend

    Gerard06-01-2018

    Ik had niet een zeer groot bedrag nodig, maar wel op korte termijn. Dat gebeurt soms bij het zaken doen en het kost mij veel geld en moeite als dit niet snel kan worden geregeld.

    Zoals beloofd kreeg ik zeer snel een antwoord met een duidelijke omschrijving van de kosten en de termijn. Ik ben tevreden over deze vlotte service en gelukkig kon ik het bedrag snel op mijn rekening zien verschijnen. De rente is schappelijk. Volgende keer zou ik zeker nogmaals Funding Circle overwegen, als ik wederom snel geld nodig heb,

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nette gang van zaken

    V. vd11-12-2017

    Snel gekeurd en snel geholpen. Alles was netjes afgehandeld, contract is (voor een normaal mens) leesbaar. En klopt, toen ik eerder wilde terugbetalen (ging goed met de zaak) was dat geen probleem zonder boete. Top!

    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste V., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Funding Circle

    Uw beoordeling