NederlandReview

    Ervaringen Funding Circle

    Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle. 

    Over Funding Circle
    Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat voor Funding Circle de belangrijkste taak is. Funding Circle wil bedrijven graag helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


    Reclame van Funding Circle UK.

    Hoe werkt lenen bij Funding Circle?
    Alle investeerders kunnen gemakkelijk een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 48 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld. 

    Diensten Funding Circle
    Voor bedrijven:
    Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 10.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 48 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 2,49% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen. 

    Voor investeerders:
    Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Registratie op de website is overigens bij investeringen van meer dan 100,- gratis

    Klantenservice Funding Circle
    Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020-23 73 500 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met Funding Circle
    Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

    Funding Circle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (26)

    7
    73% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,8

    Service

    7,4

    Prijs

    6,4

    Leveren

    7,2

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Uiterst agressieve spammers

    Mijn bedrijf staat op alle plekken zoals de KvK aangemerkt als 'Niet mailen'. Toch word ik doodgespamd door Funding Circle.
    Ik zie dat FC hier altijd hetzelfde antwoordt: "We gebruiken een extern bedrijf en die doen toch alles netjes?" Ten eerste is het verschuilen achter een ander niet relevant, jullie zijn verantwoordelijk voor deze mailing. Ten tweede lijkt het me heel duidelijk uit de reacties op deze site dat jullie externe bedrijf zich NIET aan de regels houdt.
    Tot slot is jullie vraag: "Geef me je Kvk nr en ik meld je af" onzin. Jullie zijn illegaal bezig en daar moet je gewoon mee stoppen, en dan niet alleen voor die klanten die daar om vragen.

    Door: Hennie09-04-2019
    Team Funding Circle19-04-2019

    Beste Hennie, Bedankt voor je bericht. Het is niet onze intentie om brieven te sturen naar mensen die hier geen behoefte aan hebben, excuses hiervoor. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoog kwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen, dus wij houden ons uiteraard aan de regels. Je geeft aan dat je geen brieven van ons wilt ontvangen, dit zullen wij in orde maken. Wij vragen je een mailtje te sturen naar jbroekema@fundingcircle.nl met je bedrijfsnaam en KvK nummer. Op alleen naam kunnen we helaas je gegevens niet vinden. Wij zullen je direct uitschrijven zodat je geen brieven meer ontvangt. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed geregeld en betrouwbaar

    Enkele maanden geleden begonnen om hier wat geld te beleggen. Inmiddels naar volle tevredenheid in 4 projecten/leningen ingestapt en zit nu op 7,2% rendement.
    Contact loopt goed en ik kreeg al snel een accountmanager toegewezen die vlot vragen beantwoord.

    Door: Tonny30-03-2019
    Team Funding Circle01-04-2019

    Beste Tonny, hatelijk dank voor je bericht en de positieve feedback. Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of 020 80 85 560. Vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goede website, goed rendement, €25 bonus

    Ziet eruit als een betrouwbare website, waar een mooi rendement valt te behalen!

    Goede punten:
    - Het overzicht van waarin je kan investeren;
    - Wat je investeringen zijn;
    - Overzicht van je behaalde/ te behalen rendement.

    Door je aan te melden via onderstaande link start je meteen met EUR 25 bonus.
    www.fundingcircle.com/nl/welkom?referrer_code=1k0Za4
    (een actievoorwaarde is wel om €500 te investeren binnen 30 dagen na aanmelding). Wat overigens zo is gebeurd. De minimale investering bedraagt €100 per lening.

    Een app is er helaas nog niet. Dat zou extra gebruiksgemak geven. Is er al iets bekend over wanneer deze er komt?

    Door: Ton21-03-2019
    Team Funding Circle25-03-2019

    Hi Ton, dankjewel voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent en hartelijk dan voor de feedback. Wij zijn momenteel zeker bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden om een applicatie te implementeren. Mocht je in de toekomst vragen of feedback hebben, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of 020 80 85 560. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    gerichtere aanbiedingen

    Leuk concept en ik investeer in meerdere leningen. Ik zou graag de aanbiedingen meer taylor made zien, bijvoorbeeld alleen in specifieke risicoklasses, soorten investeringen, bedrijfstakken etc. Nu krijg je het gehele aanbod in een mail en dat kan beter.

    Door: Hans15-03-2019
    Team Funding Circle18-03-2019

    Hi Hans, hartelijk dank voor je bericht! Wij zijn altijd bezig met manieren om onze bedrijfsvoering te verbeteren en zijn dan ook blij deze feedback te mogen ontvangen. Mocht je in de toekomst andere tips of vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of via 020 80 85 560. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5

    Erg irritante mailing. Afmelden helpt niet.

    Ik krijg met grote regelmaat mailingbrieven van FundingCircle.
    Deze heb ik meerder malen afgezegd middels een Email aan de heer Broekema. DIt helpt niets. De brieven blijven maar komen.
    STOP met die SPAM.

    Door: J. Huisman14-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Ongewenste mail

    Ik ontvang ongevraagd post van dit bedrijf zonder dat ik ooit mijn gegevens bij hen heb achtergelaten, klant ben. Ik zie geen gegronde redenen dat zij mij deze post mogen sturen. Afmelding kan alleen onder vermelding van KvK nummer. Hoe moeilijk kan het zijn om in een database op basis van postcode en huisnummer een adres te verwijderen. Als ze een adressenbestand gekocht hebben, dan moeten ze zich ernstig afvragen of ze geen miskoop hebben gedaan!

    Door: x14-02-2019
    Team Funding Circle19-02-2019

    Hi, bedankt voor je feedback. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. We hebben dus zelf geen directe toegang tot de gegevens, en hebben om een onderneming op de non-mailinglijst te kunnen plaatsen het KvK-nummer of de bedrijfsnaam nodig. Hopelijk biedt dit wat meer duidelijkheid. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    J.Kemner26-02-2019

    Ook ik ben niet blij met het ongevraagd ontvangen van een zakelijke lening, dus mijn naam graag uit het bestand halen a.u.b.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Prima Crowdfund

    Pas mijn eerste investeringen via dit Crowdfund gedaan.
    Er werd me gelijk een contactpersoon toegewezen.
    Hij benaderde me telefonisch op diverse vragen te beantwoorden.
    Duidelijk advies gegeven. Altijd goed spreiden.
    Ga zeker meer via dit Crowd fund investeren.

    Door: WHM Hell01-02-2019
    Team Funding Circle12-02-2019

    Beste meneer Hell, bedankt voor de feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat wij onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Ongevraagde post

    meerdere mensen hebben het over ongevraagd post ontvangen, jullie geven aan daar dan wat aan te doen als kvk nummer wordt doorgestuurd. Hoe komen jullie aan adres en naam gegevens? Via kvk, wij hebben daar aangegeven onze gegevens niet te delen. Er staat letterlijk: De onderneming / organisatie wil niet dat haar adresgegevens worden gebruikt voor ongevraagde postreclame en verkoop aan de deur.
    Toch presteren jullie het om mensen lastig te vallen. Bijzonder vervelend.

    Door: m31-01-2019
    Team Funding Circle12-02-2019

    Beste m, bedankt voor je feedback. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Hopelijk is je vraag hiermee beantwoord. Mocht je in jouw specifieke geval geen brieven meer willen ontvangen, zou je ons dan een email kunnen sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goed klantencontact en correcte service

    Het klantencontact van Funding Circle is erg correct en netjes. Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij deze partij en dat is tot nu toe goed bevallen. Ik vind het belangrijk en vertrouwen wekken als een bedrijf netjes met klanten omgaat, ze te woord staat waar nodig en goed bereikbaar is voor vragen en bij problemen. Zeker als het om financiële producten gaat, want daar zitten ook bedrijven tussen die dit allemaal heel wat minder netjes voor elkaar hebben. Misschien zijn die uiteindelijk niet eens zo verkeerd, maar het zet toch te denken als zo'n partij niet goed bereikbaar is of zelfs verkeerde informatie uitgeeft. Ik hoorde goede verhalen over Funding Circle en hun omgang met hun klanten, daarom koos ik destijds voor Funding Circle en dat is mij tot nog toe niet tegengevallen, alleen nog goede ervaringen met afsluiten, service en contact. De rente is schappelijk en overal valt over te praten.

    Door: Richard26-01-2019
    Team Funding Circle29-01-2019

    Beste Richard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Irritant

    Een erg irritante manier van klantenwerving. Het interesseert mij niets hoe je aan mijn gegevens komt. Het gaat me om het feit dat je ongevraagd geadresseerd post mbt een lening stuurt! Waardeloze gang van zaken! Als ik iets nodig heb, dan koop ik het met eigen geld!

    Door: Rob24-01-2019
    Rob24-01-2019

    Die sterren voor de beoordeling hadden allemaal op 1 moeten staan en “ja” had “nee” moeten zijn. De pagina heeft dit zelf veranderd! ????

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3

    Zeer tevreden klant door dienstverlening Funding Circle.

    Ik ben zelf zeer te spreken over de dienstverlening van Funding Circle.
    Is iets niet helemaal duidelijk, dan nemen ze contact met je op. Ben je niet helemaal tevreden, dan nemen ze contact met je op. Echt erg netjes in de omgang en wat betreft klanttevredenheid. Voor mij een belangrijke voorwaarde om met een bedrijf in zee te gaan, want ik weet uit eigen ervaring dat zeker niet alle bedrijven zo netjes met klanten omgaat. Daarom ben en blijf ik zeker een tevreden klant van Funding Circle. En ik raad ze ook aan anderen aan.

    Door: Gerard14-01-2019
    Team Funding Circle16-01-2019

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Agressieve marketing

    Ik blijf maar post van dit bedrijf ontvangen, terwijl ik al meerdere malen heb aangeven dit niet gewenst te vinden!! ONBETROUWBAAR!

    Door: J. van Hulten07-01-2019
    Team Funding Circle07-01-2019

    Beste J., bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat eerdere verzoeken niet het gewenste effect gehad hebben. Excuses voor het ongemak, wij willen dit graag voor je oplossen. Hiervoor zouden we je willen vragen ons een email te sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl en daarin het betreffende KvK-nummer te vermelden. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    ondernemer08-01-2019

    Beste Mevrouw van Hulten. Natuurlijk is het lastig om deze grote hoeveelheden post uit uw bedrijfsbrievenbus te moeten halen maar om een bedrijf als Funding Circle dan gelijk als ONBETROUWBAAR te bestempelen ? Daarmee slaat U de plank volledig mis. Mijn advies : koop een allesbrander of houtkachel en verstook deze papierberg daarin. Zo heeft U voortaan gratis warmte en een nuttige dagbesteding.

    Esther26-01-2019

    hahaha

    michael31-01-2019

    Beste heer/mevrouw ondernemer, Goede tip voor van Hulten, echter slaat u de plank ook mis. Door te suggereren dat van Hulten een nuttige dagbesteding zou hebben aan het verbranden van post. Dit is toch een beetje omgekeerde wereld. Velen laten bij KVK weten dat verstrekking van bedrijfsgegevens onwenselijk is. Hierdoor zou je Funding Circle onbetrouwbaar kunnen noemen. Als krediet/lening verstrekker zich niets aantrekt (niet respecteert) van het feit dat sommige ondernemers liever niet van dit soort post ontvangen (verzoek staat geregistreerd bij kvk) kan deze onbetrouwbaar overkomen. Maar erg nutig dat u (en ik ook) tijd hieraan spenderen

    hans15-03-2019

    Dat is het moderne leven. Ben ook geen voorstander van het lukraak in de rondte strooien van ongevraagde aanbiedingen (een echt professionele organisatie doet dat namelijk niet) maar als je zo'n bericht naar je spam xox stuurt, zie je ze niet meer in de in-box.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Ik ben nu 2 maanden actief op Funding Circle als investeerder. Mijn dashboard is gevuld met 32 leningen en een verwacht bruto rendement van 10,92%. Inmiddels heb ik mijn eerste aflossing + rendement ontvangen :) Deze betalingen kan ik gedetailleerd terug vinden in een transparant overzicht. Dit vind ikzelf zeer prettig.

    Ook zijn 2 vrienden van mij begonnen met investeren in Funding Circle. 

    Hierdoor ontvangt ieder een bonus van €25 (actievoorwaarde is wel om €500 te investeren binnen 30 dagen na aanmelding).

    Het enige wat ik nog mis is een app. Dit zou het investeren nog makkelijker maken.

    Door: Mathijs DL18-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    agressieve en oneerlijke marketing

    ik ontvang ongevraagd post van Funding Circle (hoewel ik ben geregistreerd bij Postfilter om dit niet te ontvangen). In die brief wordt een collega-ondernemer uit mijn woonplaats genoemd met naam, toenaam en zelfs haar foto. Zij is hier niet van op de hoogte en heeft hier nooit toestemming voor gegeven! Ik vind dit ernstig. Nooit op aanbiedingen van dit bedrijf ingaan, wat mij betreft.

    Door: ondernemer13-12-2018
    Team Funding Circle20-12-2018

    Beste ondernemer, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ondanks de registratie bij Postfilter alsnog post hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar kredietnemer@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Wat betreft jouw collega-ondernemer, er is inderdaad verwarring geweest over de gegeven toestemming en de inhoud daarvan. Dit was uiteraard niet onze bedoeling, en we hebben inmiddels contact met haar gehad om samen tot een oplossing te komen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Doen we10-01-2019

    Wat een onzin deze agressieve manier van klantenwerving. En waarom afmelden met je kvk nummer. Die hebben ze al lang. Hoe komen ze anders aan je bedrijfsnaam het adres etc

    Team Funding Circle16-01-2019

    Hi, wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. We hebben dus zelf geen directe toegang tot de gegevens, en hebben om een onderneming op de non-mailinglijst te kunnen plaatsen het KvK-nummer of de bedrijfsnaam nodig. Hopelijk biedt dit wat meer duidelijkheid. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    irritant

    Waarom in hemelsnaam krijg ik ongevraagd een brief in de bus van Funding Circle met de aanbieding om een vrijblijvende kredietbeoordeling te doen? En dan is het ook nog eens gericht aan een oude bedrijfsnaam die ik allang niet meer gebruik. Kennelijk is dit van internet afgeplukt. KVK heeft natuurlijk wel de juiste gegevens. Maar dan nog: een bedrijf dat mij ongevraagd dit soort brieven stuurt heeft bij mij meteen afgedaan.

    Door: R.S15-11-2018
    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste R.S., bedankt voor je feedback. Graag lichten we toe hoe dit tot stand komt. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Mocht je geen brieven meer willen ontvangen, zouden we je willen vragen om en e-mail te sturen met het KvK-nummer naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Goede service bij geld lenen

    Gelukkig kon alles hier wel goed en snel geregeld worden. Zeer tevreden over de geleverde service. Keurig.

    Door: Bernd14-11-2018
    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Bernd, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Goed geholpen met investeringsgeld voor eigen bedrijf

    Heel goed en fijn contact gehad met Funding Circle. Aardige mensen die met je meedenken, heel fijn.
    Voor mijn bedrijf snel investeringsgeld nodig. Hier netjes geregeld en uitgezocht.
    Snel geld kunnen ontvangen, erg goed dat dat nog netjes ergens kan. Het was voor mijn bedrijf echt belangrijk dat dit snel en goed kon worden geregeld. Je kunt als startend bedrijf niet te lang zonder zitten natuurlijk...
    Dus bedankt Funding Circle voor de goede service! Ik geef jullie graag 5 sterren!

    Door: Andries09-11-2018
    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Andries, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Zeer tevreden

    Super snel geregeld ook voor zeer jonge ondernemers die door dat andere niet hem betalen hij een probleem heeft met kort geld en zodoende geen groei kan doormaken

    Door: Hub Rosenbaum23-10-2018
    Team Funding Circle04-12-2018

    Beste Hub, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Krediet voor mijn business snel geregeld.

    Ik heb veel rond moeten zoeken om krediet voor mijn business te kunnen regelen. Van een goede vriend kreeg ik de tip het eens bij Funding Circle te proberen. Dat is mij goed bevallen. Je wordt hier tenminste nog goed geholpen en niet onbelangrijk: ik had het geld snel binnen. Kon ik goed gebruiken!

    Door: G. 18-09-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste G., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    tevreden

    - Snel en correct geregeld.
    - Schappelijke rente
    - Geld relatief vlug ontvangen

    Al met al dus tevreden

    Door: Bas G.05-09-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bas, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Geen slechte ervaringen met Funding Circle

    Zeer tevreden over Funding Circle - dat had ik niet verwacht .
    In het verleden aantal keer slechte ervaringen gehad met andere leningverstrekkers, allerlei soorten problemen meegemaakt. Bij Funding Circle werd alles gewoon netjes geregeld en professioneel afgehandeld. Absoluut een partij waar ik vaker zaken mee ga doen.

    Door: Bern04-09-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Bern, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Snel geregeld

    Ik had snel een geldinjectie nodig voor m'n bedrijf en dat kon ik makkelijk en snel regelen via Funding Circle. Aan te bevelen,

    Door: Nathan K.28-08-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Nathan, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Gemakkelijke lening

    Dat ging makkelijk. Ik had geld nodig voor m'n bedrijf, die door omstandigheden even wat problemen heeft, maar dat heb ik voorlopig met Funding Circle weer even opgevangen gelukkig.

    Je loopt gewoon een aantal stappen door, waarbij je van alles over jezelf en je bedrijf moet invoeren, dan gaan ze dat controleren en uiteindelijk heb ik de financiering rond gekregen. Erg fijn om dit zo gemakkelijk en goedkoop (relatief natuurlijk) te hebben kunnen regelen.

    Hopelijk helpt mij dit het dipje door en kan ik mede hierdoor mijn bedrijf behouden!

    Door: Ton17-08-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Ton, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Goed

    Ik ben niet happig op een lening. Geld lenen kost geld zeggen ze altijd en dat is ook zo. Echter door enorme groei kon ik mijn supply niet bijhouden. Ik had meer inventory nodig dan ik zelf kon opbrengen. Dan heb je 2 keuzes, of je zegt nee tegen je klanten, of je gaat ergens geld halen; snel groeien en snel weer afbetalen. Dat was uiteraard de keuze. Dus (vele) banken gecheckt en vergeleken. Funding circle IS de goedkoopste (in ieder geval in mijn situatie) kwa rente. Goed geholpen, goede check of ik kredietwaardig was en snelle afhandeling. Ook gauw weer afbetaald en zonder problemen. Dus een goede review hier van mij. Ik geef 4 sterren want het kan altijd beter. (bijvoorbeeld geen rente ;-)

    Door: ondernemer11-06-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste 'ondernemer', bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    snel en kundig geld geleend

    Ik had niet een zeer groot bedrag nodig, maar wel op korte termijn. Dat gebeurt soms bij het zaken doen en het kost mij veel geld en moeite als dit niet snel kan worden geregeld.

    Zoals beloofd kreeg ik zeer snel een antwoord met een duidelijke omschrijving van de kosten en de termijn. Ik ben tevreden over deze vlotte service en gelukkig kon ik het bedrag snel op mijn rekening zien verschijnen. De rente is schappelijk. Volgende keer zou ik zeker nogmaals Funding Circle overwegen, als ik wederom snel geld nodig heb,

    Door: Gerard06-01-2018
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Nette gang van zaken

    Snel gekeurd en snel geholpen. Alles was netjes afgehandeld, contract is (voor een normaal mens) leesbaar. En klopt, toen ik eerder wilde terugbetalen (ging goed met de zaak) was dat geen probleem zonder boete. Top!

    Door: V. vd11-12-2017
    Team Funding Circle25-09-2018

    Beste V., bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Schrijf zelf een review over Funding Circle

    Uw beoordeling