NederlandReview

    Ervaringen Funding Circle

    Het kan voor bedrijven soms onmogelijk zijn een lening te krijgen bij de bank. Als bedrijf heb je altijd plannen voor de toekomst, maar daar is geld voor nodig. Bij Funding Circle worden bedrijven geholpen in contact te komen met investeerders. Je wilt natuurlijk wel eerst zeker weten of dit veilig en betrouwbaar is. Op NederlandReview vind je de recensies van klanten die vertellen over hun ervaringen met Funding Circle.

    Over Funding Circle

    Het bedrijf werd opgericht om bedrijven de kans te geven hun groei te financieren met een eerlijke lening. Bedrijven en investeerders met elkaar verbinden is wat Funding Circle omschrijft als hun belangrijkste taak. Funding Circle wil bedrijven helpen om aan de toekomst te bouwen. Ze hebben al meer dan 32.000 kleine ondernemingen wereldwijd geholpen en meer dan 80.000 banen gecreëerd. Er is in totaal 3.3 miljard euro uitgeleend en met meer dan 69.000 investeerders blijft dit bedrag groeien. Deze investeerders zijn onder andere Accel Partners, Baillie Gifford, BlackRock, DST Global, Index Ventures, Ribbit Capital, Sands Capital, Temasek en Union Square Ventures.


    Reclame van Funding Circle UK.

    Hoe werkt lenen bij Funding Circle?

    Alle investeerders kunnen een account aanmaken en zelf beoordelen welke leningen zij willen financieren. De bedrijven kunnen een offerte aanvragen op de website. De offerte wordt gecontroleerd en beoordeeld door de medewerkers van Funding Circle. Je krijgt binnen 24 uur een reactie op je offerte en daarna kan het leenproces beginnen. Het bedrag wordt met rente door het bedrijf met maandelijkse termijnen uitbetaald. Dit bedrag wordt vervolgens over je investeerders verdeeld.

    Diensten Funding Circle

    Voor bedrijven:
    Je kunt bij Funding Circle leningen aanvragen tussen 10.000 en 250.000 euro. Je offerte wordt binnen 24 uur behandeld en beantwoord. De rente is vanaf 2,49% per jaar en de looptijd kan verspreid worden van 6 tot 60 maanden. Overigens zijn er geen boetes voor vervroegd aflossen.

    Voor investeerders:
    Je ontvangt maandelijks rente en aflossingen over je investeringen. De rente is tot 18,90% netto per jaar en alle investeringen zijn alleen in gevestigde bedrijven die door Funding Circle gecontroleerd worden op kredietwaarde. Gratis registratie op de website en investeren kan al vanaf 100,-.

    Klantenservice Funding Circle

    Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen kan altijd contact opgenomen worden met de klantenservice van Funding Circle. Bedrijven kunnen bellen op telefoonnummer 020 - 24 16 885 of mailen naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Investeerders kunnen gebruikmaken van telefoonnummer 020-80 85 560 of mailen naar investeerders@fundingcircle.nl. Het bedrijf is maandag tot een met vrijdag van 09:00 tot 17:30 bereikbaar. Je kunt het bedrijf ook vinden op Facebook en Twitter.

    Jouw ervaringen met Funding Circle

    Vertel andere klanten over jouw ervaringen met Funding Circle. Heb je een lening afgesloten of jouw geld geïnvesteerd, dan willen nieuwe klanten graag jouw mening horen. De positieve en negatieve verhalen zijn belangrijk om een beter beeld te schetsen van de leningen van Funding Circle. Schrijf een review over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Of vertel over de klantvriendelijkheid. Bij NederlandReview willen we het allemaal horen.

    Wat zijn de ervaringen van klanten van Funding Circle? Kun je betrouwbaar en veilig lenen en investeren? Lees recensies en beoordelingen van klanten.

    Funding Circle
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (29)

    7
    72% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6,8
    Service
    rating
    7,6
    Prijs
    rating
    6,8
    Leveren
    rating
    7

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Investeren

    Mij is opgevallen dat de looptijden niet overeenkomen. Ik heb geïnvesteerd in projecten met een kleine looptijd. Hoe je het ook wendt of keert, hier worden twaalf maanden aan toegevoegd. Ik heb geïnvesteerd in een project waarvan de looptijd twaalf maanden is, nu is de looptijd ineens 24 maanden. Dit is bij elk project zo. Niet te vertrouwen, ik vond het een goed platform, nu ben ik zeer teleurgesteld en investeer niet langer bij Funding Circle.

    Door: Michael 25-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6
    rating

    Diverse

    Jammer genoeg lukt het vaak niet om te investeren. Tot 3 x toe in 1 week lees ik : Server unavailable of error ! De site kan dus op dat moment niet alle aanvragen aan en 1 minuut later is het dat er niet meer geinvesteerd kan worden. Zo lukt het dus nooit om te investeren.
    Funding Circle, doe hier wat aan want dat scheelt een hoop ergernis voor de investeerders.

    Door: H.J. Burghart 24-10-2019
    Funding Circle 13-11-2019

    Hoi H.J. Burghart, de afgelopen periode is de interesse in leningen aanzienlijk toegenomen. Dit leidt tot foutmeldingen op de website tijdens piekmomenten. Wij zijn hiervan op de hoogte en er wordt inmiddels gezocht naar een oplossing. Voor verdere vragen of meldingen neem vooral contact met ons op via investeerders@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5
    rating

    Geen

    Funding Circle houd zich niet aan AVG en GDPE, ongeacht wat zij beweren. Ik heb nooit toestemming gegeven waar dan ook (ook niet bij KVK) en krijg ongewenst (al meerdere malen) post binnen.
    Daarop staat bedrijfsnaam, geslacht (Dhr), Voorletter + achternaam en persoonlijke adresgegevens.

    Zeer kwalijke zaak!

    Zie site KVK:

    Stel je bent zzp’er en je hebt een bedrijf aan huis. Dan is jouw bedrijfsadres waarschijnlijk gelijk aan je woonadres en wordt dat beschouwd als persoonsgegeven. Jouw adres mag dan niet zomaar worden gebruikt.

    Ik ben ZZP'er, dus Funding Circle is strafbaar!

    Door: Richard 31-07-2019
    Richard 31-07-2019

    Zou je hier weer kopen moet natuurlijk NEE zijn, want ik heb nooit wat bij ze willen kopen!

    Richard 31-07-2019

    GDPE moet natuurlijk GDPR zijn.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Ongewenste reclame toezending

    Houdt zich niet aan de AVG. Schermt met dat ze gegevens kopen van andere bedrijven en zich willen houden aan de regelgeving volgens GDPR. Blijkbaar houdt dat bedrijf waar jullie de gegevens van kopen zich hier niet aan. Bij inschrijving KVK hebben wij duidelijk aangegeven dat we GEEN reclame post willen ontvangen. Jullie zijn hiermee dus in overtreding. Stop met de vinger naar een ander te wijzen! Jullie kunnen heel eenvoudig in het KVK register checken of een bedrijf reclame wenst te ontvangen. Dus doe gewoon je werk fatsoenlijk en stop met ongewenst benaderen van bedrijven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! En ja, ik heb al een mail gestuurd om onze gegevens uit jullie systemen te laten verwijderen en een klacht bij de ACM ingediend zodat dit soort praktijken stoppen!

    Door: Petra 19-06-2019
    Funding Circle 01-07-2019

    Beste Petra, bedankt voor je feedback. Graag nemen we deze onduidelijkheid bij je weg en lichten we toe hoe dit tot stand komt. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Hopelijk is je vraag hiermee beantwoord. Als u nog meer vragen heeft, zouden wij die graag willen beantwoorden. U kunt ons bereiken via jbroekema@fundingcircle.nl of u kunt ons bellen op 020 - 24 16 885 Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Marijn 08-07-2019

    Hoogkwalitatieve data? Jullie sturen post naar een adres waar ik al lang niet meer gevestigd ben. Gewoon stoppen met lastigvallen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Geen

    De aanvraag begint uiteraard met het vastleggen van een groot aantal persoonlijke en zakelijke gegevens waaronder jaarrekening en kopie IB, maar ook je financieringsdoel waarbij je de keuze hebt uit een aantal opties. Dat kost je al met al veel tijd.
    Daarna wordt je snel gebeld. Binnen een minuut weet je vervolgens dat je financieringsdoel niet wordt ondersteund.
    Dat is best gek als je dat doel als optie kan selecteren tijdens de procedure. Beetje zonde van de inspanning ook.
    Wat ook gek is: na het versturen van je aanvraag kan je met je account niet meer bij je ingevoerde gegevens. Je kan ze niet verwijderen noch aanpassen.
    Wat nog gekker is: als je daarover een vraag stelt bij Funding Circle dan blijft het vooral stil.

    Voor mij voelt het als een goedkope manier om informatie over jou en je bedrijf te verzamelen....

    Door: JHA 17-06-2019
    Funding Circle 19-06-2019

    Hoi JHA, Graag willen we deze onduidelijkheid wegnemen. Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We zullen jouw gegevens ook niet langer bewaren dan nodig is. Helaas zijn wij op grond van wettelijke voorschriften verplicht om alle aanvragen te bewaren. De maximum termijn daarvan is 5 jaar en begint als op het moment als je een aanvraag hebt gedaan. Mede daardoor kunnen we jouw gegevens niet verwijderen. Wij zullen uiteraard de gegevens vertrouwelijk behandelen en niet delen met derden. Normaal als een aanvraag is geannuleerd wordt het bedrijf op een non-mailing lijst geplaatst. Dit is waarschijnlijk fout gegaan. Zou je een mailtje kunnen sturen met je bedrijfsnaam, referentienummer onderaan de brief of het KvK-nummer van het bedrijf naar jbroekema@fundingcircle.nl? Dan zullen ervoor zorgen dat je geen ongewenste brieven meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    zeer tevreden

    Heb in 4 jaar tijd , bijna 300 bedrijven geïnvesteerd
    En met succes . Mijn behaalde rendement meer dan 10 % netto.
    Dus hoor je mij niet klagen .
    En omdat ik de uitbetaalde rente , weer in bedrijven steekt , is het net een sneeuwbal effect . mijn resultaat groeit ..
    Dus een aanrader voor ieder.

    Door: Koos van Gemert 16-06-2019
    Funding Circle 17-06-2019

    Beste Koos, hartelijk dank voor de review. Leuk om te horen dat je zo tevreden bent. Mocht je in de toekomst vragen of feedback hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.com of door te bellen naar 020 808 55 60. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle.

    Verified

    Peter Klercq 02-08-2019

    Ik ben heel tevreden met dit platform, ook ik kreeg de brieven via de post, al enige tijd was ik op zoek naar investeerders, puur omdat het nu noodzakelijk was ivm met aantoonbare GROEI en de BPM wetgeving die voor Taxibedrijven desastreuze gevolgen heeft. In oproepen op LinkedIn, gaf ik al aan dat investeerder 15 % nog dit jaar terug zouden kunnen ontvangen van de Investering, zo een voorstel zie ik nergens en mijn concurrent heeft in zijn Bid niet eens een terugbetaal garantie vermeld gehad. Kortom de ene zaak is de andere niet, ik zou zelf ook heel kritisch zijn in welk bedrijf ik geld zou stoppen maar als de prognose overduidelijk is zou ik elke ondernemer die er voor wil gaan als project in portefeuille omarmen. Kortom, met een goed plan waar je zelf voor meer dan 100% achterstaat en het enthousiasme hebt, dan is er altijd een oplossing. Ik heb niet het gehele bedrag ontvangen wat ik zocht maar het is de opstap naar een mooi merk voor Nederland en België.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    verstekken leningen top

    prima club, mooie rendementen en duidelijke waarschuwing voor defaults. Zou overigens een - mogelijkheid tot- afkoop van defaults, bijvoorbeeld middels % inhouding afhankelijk van risico categorie op prijs stellen, dan kan iedereen kiezen of dit wenselijk is.

    Door: Martin 12-06-2019
    Funding Circle 12-06-2019

    Beste Martin, dank voor je review en feedback. Mocht je in de toekomst vragen hebben, neem dan vooral contact op via investeerders@fundingcircle.com of bel naar 020 808 55 60

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    geen

    Het bedrijf stuurt ongewenst post naar mijn adres terwijl ik als ondernemer NMI geregistreerd ben, kortom tegen de wet. vermijden.

    Door: Erwin 05-06-2019
    Funding Circle 07-06-2019

    Hey Erwin, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ondanks de registratie bij NMI alsnog post hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar jbroekema@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer, referentienummer of bedrijfsnaam? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goed geregeld en betrouwbaar

    Enkele maanden geleden begonnen om hier wat geld te beleggen. Inmiddels naar volle tevredenheid in 4 projecten/leningen ingestapt en zit nu op 7,2% rendement.
    Contact loopt goed en ik kreeg al snel een accountmanager toegewezen die vlot vragen beantwoord.

    Door: Tonny 30-03-2019
    Funding Circle 01-04-2019

    Beste Tonny, hatelijk dank voor je bericht en de positieve feedback. Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of 020 80 85 560. Vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Goede website, goed rendement, €25 bonus

    Ziet eruit als een betrouwbare website, waar een mooi rendement valt te behalen!

    Goede punten:
    - Het overzicht van waarin je kan investeren;
    - Wat je investeringen zijn;
    - Overzicht van je behaalde/ te behalen rendement.

    Een app is er helaas nog niet. Dat zou extra gebruiksgemak geven. Is er al iets bekend over wanneer deze er komt?

    Door: Ton 21-03-2019
    Funding Circle 25-03-2019

    Hi Ton, dankjewel voor je bericht. Goed om te horen dat je tevreden bent en hartelijk dan voor de feedback. Wij zijn momenteel zeker bezig met het onderzoeken van de mogelijkheden om een applicatie te implementeren. Mocht je in de toekomst vragen of feedback hebben, neem dan vooral contact met ons op! Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of 020 80 85 560. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle.

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    gerichtere aanbiedingen

    Leuk concept en ik investeer in meerdere leningen. Ik zou graag de aanbiedingen meer taylor made zien, bijvoorbeeld alleen in specifieke risicoklasses, soorten investeringen, bedrijfstakken etc. Nu krijg je het gehele aanbod in een mail en dat kan beter.

    Door: Hans 15-03-2019
    Funding Circle 18-03-2019

    Hi Hans, hartelijk dank voor je bericht! Wij zijn altijd bezig met manieren om onze bedrijfsvoering te verbeteren en zijn dan ook blij deze feedback te mogen ontvangen. Mocht je in de toekomst andere tips of vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op. Dit kan via investeerders@fundingcircle.nl of via 020 80 85 560. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    8,5
    rating

    Prima Crowdfund

    Pas mijn eerste investeringen via dit Crowdfund gedaan.
    Er werd me gelijk een contactpersoon toegewezen.
    Hij benaderde me telefonisch op diverse vragen te beantwoorden.
    Duidelijk advies gegeven. Altijd goed spreiden.
    Ga zeker meer via dit Crowd fund investeren.

    Door: WHM Hell 01-02-2019
    Funding Circle 12-02-2019

    Beste meneer Hell, bedankt voor de feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat wij onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9
    rating

    Goed klantencontact en correcte service

    Het klantencontact van Funding Circle is erg correct en netjes. Op aanraden van een vriend ben ik terecht gekomen bij deze partij en dat is tot nu toe goed bevallen. Ik vind het belangrijk en vertrouwen wekken als een bedrijf netjes met klanten omgaat, ze te woord staat waar nodig en goed bereikbaar is voor vragen en bij problemen. Zeker als het om financiële producten gaat, want daar zitten ook bedrijven tussen die dit allemaal heel wat minder netjes voor elkaar hebben. Misschien zijn die uiteindelijk niet eens zo verkeerd, maar het zet toch te denken als zo'n partij niet goed bereikbaar is of zelfs verkeerde informatie uitgeeft. Ik hoorde goede verhalen over Funding Circle en hun omgang met hun klanten, daarom koos ik destijds voor Funding Circle en dat is mij tot nog toe niet tegengevallen, alleen nog goede ervaringen met afsluiten, service en contact. De rente is schappelijk en overal valt over te praten.

    Door: Richard 26-01-2019
    Funding Circle 29-01-2019

    Beste Richard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Zeer tevreden klant door dienstverlening Funding Circle.

    Ik ben zelf zeer te spreken over de dienstverlening van Funding Circle.
    Is iets niet helemaal duidelijk, dan nemen ze contact met je op. Ben je niet helemaal tevreden, dan nemen ze contact met je op. Echt erg netjes in de omgang en wat betreft klanttevredenheid. Voor mij een belangrijke voorwaarde om met een bedrijf in zee te gaan, want ik weet uit eigen ervaring dat zeker niet alle bedrijven zo netjes met klanten omgaat. Daarom ben en blijf ik zeker een tevreden klant van Funding Circle. En ik raad ze ook aan anderen aan.

    Door: Gerard 14-01-2019
    Funding Circle 16-01-2019

    Beste Gerard, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5
    rating

    Agressieve marketing

    Ik blijf maar post van dit bedrijf ontvangen, terwijl ik al meerdere malen heb aangeven dit niet gewenst te vinden!! ONBETROUWBAAR!

    Door: J. van Hulten 07-01-2019
    Funding Circle 07-01-2019

    Beste J., bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat eerdere verzoeken niet het gewenste effect gehad hebben. Excuses voor het ongemak, wij willen dit graag voor je oplossen. Hiervoor zouden we je willen vragen ons een email te sturen via kredietnemer@fundingcircle.nl en daarin het betreffende KvK-nummer te vermelden. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    ondernemer 08-01-2019

    Beste Mevrouw van Hulten. Natuurlijk is het lastig om deze grote hoeveelheden post uit uw bedrijfsbrievenbus te moeten halen maar om een bedrijf als Funding Circle dan gelijk als ONBETROUWBAAR te bestempelen ? Daarmee slaat U de plank volledig mis. Mijn advies : koop een allesbrander of houtkachel en verstook deze papierberg daarin. Zo heeft U voortaan gratis warmte en een nuttige dagbesteding.

    Esther 26-01-2019

    hahaha

    michael 31-01-2019

    Beste heer/mevrouw ondernemer, Goede tip voor van Hulten, echter slaat u de plank ook mis. Door te suggereren dat van Hulten een nuttige dagbesteding zou hebben aan het verbranden van post. Dit is toch een beetje omgekeerde wereld. Velen laten bij KVK weten dat verstrekking van bedrijfsgegevens onwenselijk is. Hierdoor zou je Funding Circle onbetrouwbaar kunnen noemen. Als krediet/lening verstrekker zich niets aantrekt (niet respecteert) van het feit dat sommige ondernemers liever niet van dit soort post ontvangen (verzoek staat geregistreerd bij kvk) kan deze onbetrouwbaar overkomen. Maar erg nutig dat u (en ik ook) tijd hieraan spenderen

    hans 15-03-2019

    Dat is het moderne leven. Ben ook geen voorstander van het lukraak in de rondte strooien van ongevraagde aanbiedingen (een echt professionele organisatie doet dat namelijk niet) maar als je zo'n bericht naar je spam xox stuurt, zie je ze niet meer in de in-box.

    Alfred J. Boer 28-05-2019

    17 mei jl. lag er een tendentieuze brief van deze organisatie in de brievenbus waarin mij werd duidelijk gemaakt dat mijn onderneming 'op basis van mijn bedrijfsgegevens' in aanmerking zou kunnen komen voor een lening tot maar liefst 100.000! Ik vind dit zeer ongepast; ten eerste ben ik als eenmanszaak niet publicatieplichtig en kan deze tent dus onmogelijk tot een kloppend voorlopig kredietoordeel zijn gekomen. Of deze wijsneuzen moeten zich baseren op de het feit dat mijn onderneming inmiddels 25 jaar bestaat en er bovendien onmogelijk slechte signalen kunnen zijn ten aanzien van de betalingsmoraliteit. Ik had deze mensen graag telefonisch willen spreken over deze ongewenste en nogmaals ongepaste aanbieding, maar deze gulle gevers zijn domweg onmogelijk telefonisch bereikbaar, ook al bel je ruim binnen het via de voicemail uitgesproken tijdraam. Kortom: wat mij betreft volkomen ongeloofwaardig!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Leuke investering! Rendement & Bonus via link

    Ik ben nu 2 maanden actief op Funding Circle als investeerder. Mijn dashboard is gevuld met 32 leningen en een verwacht bruto rendement van 10,92%. Inmiddels heb ik mijn eerste aflossing + rendement ontvangen :) Deze betalingen kan ik gedetailleerd terug vinden in een transparant overzicht. Dit vind ikzelf zeer prettig.

    Ook zijn 2 vrienden van mij begonnen met investeren in Funding Circle. 

    Hierdoor ontvangt ieder een bonus van €25 (actievoorwaarde is wel om €500 te investeren binnen 30 dagen na aanmelding).

    Het enige wat ik nog mis is een app. Dit zou het investeren nog makkelijker maken.

    Door: Mathijs DL 18-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    agressieve en oneerlijke marketing

    ik ontvang ongevraagd post van Funding Circle (hoewel ik ben geregistreerd bij Postfilter om dit niet te ontvangen). In die brief wordt een collega-ondernemer uit mijn woonplaats genoemd met naam, toenaam en zelfs haar foto. Zij is hier niet van op de hoogte en heeft hier nooit toestemming voor gegeven! Ik vind dit ernstig. Nooit op aanbiedingen van dit bedrijf ingaan, wat mij betreft.

    Door: ondernemer 13-12-2018
    Funding Circle 20-12-2018

    Beste ondernemer, bedankt voor je feedback. Wat vervelend dat je ondanks de registratie bij Postfilter alsnog post hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak, we willen dit graag voor je oplossen. Zou je hiertoe een mail kunnen sturen naar kredietnemer@fundingcircle.nl met het betreffende KvK-nummer? Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer ontvangt. Wat betreft jouw collega-ondernemer, er is inderdaad verwarring geweest over de gegeven toestemming en de inhoud daarvan. Dit was uiteraard niet onze bedoeling, en we hebben inmiddels contact met haar gehad om samen tot een oplossing te komen. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Doen we 10-01-2019

    Wat een onzin deze agressieve manier van klantenwerving. En waarom afmelden met je kvk nummer. Die hebben ze al lang. Hoe komen ze anders aan je bedrijfsnaam het adres etc

    Funding Circle 16-01-2019

    Hi, wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. We hebben dus zelf geen directe toegang tot de gegevens, en hebben om een onderneming op de non-mailinglijst te kunnen plaatsen het KvK-nummer of de bedrijfsnaam nodig. Hopelijk biedt dit wat meer duidelijkheid. Mocht je nog vragen hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    irritant

    Waarom in hemelsnaam krijg ik ongevraagd een brief in de bus van Funding Circle met de aanbieding om een vrijblijvende kredietbeoordeling te doen? En dan is het ook nog eens gericht aan een oude bedrijfsnaam die ik allang niet meer gebruik. Kennelijk is dit van internet afgeplukt. KVK heeft natuurlijk wel de juiste gegevens. Maar dan nog: een bedrijf dat mij ongevraagd dit soort brieven stuurt heeft bij mij meteen afgedaan.

    Door: R.S 15-11-2018
    Funding Circle 04-12-2018

    Beste R.S., bedankt voor je feedback. Graag lichten we toe hoe dit tot stand komt. Wij kopen onze data in bij een extern bureau om toegang te hebben tot hoogkwalitatieve data waarbij de GDPR wetgeving in acht wordt genomen. Naar ons insziens is deze data altijd gevalideerd en met instemming van de klant. Mocht dit niet juist blijken te zijn, vinden we het erg belangrijk om dit te kunnen terugkoppelen naar de leverancier. Mocht je geen brieven meer willen ontvangen, zouden we je willen vragen om en e-mail te sturen met het KvK-nummer naar kredietnemer@fundingcircle.nl. Dan zullen wij ervoor zorgen dat je geen post meer van ons ontvangt. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Goede service bij geld lenen

    Gelukkig kon alles hier wel goed en snel geregeld worden. Zeer tevreden over de geleverde service. Keurig.

    Door: Bernd 14-11-2018
    Funding Circle 04-12-2018

    Beste Bernd, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Goed geholpen met investeringsgeld voor eigen bedrijf

    Heel goed en fijn contact gehad met Funding Circle. Aardige mensen die met je meedenken, heel fijn.
    Voor mijn bedrijf snel investeringsgeld nodig. Hier netjes geregeld en uitgezocht.
    Snel geld kunnen ontvangen, erg goed dat dat nog netjes ergens kan. Het was voor mijn bedrijf echt belangrijk dat dit snel en goed kon worden geregeld. Je kunt als startend bedrijf niet te lang zonder zitten natuurlijk...
    Dus bedankt Funding Circle voor de goede service! Ik geef jullie graag 5 sterren!

    Door: Andries 09-11-2018
    Funding Circle 04-12-2018

    Beste Andries, bedankt voor je feedback! Wij werken er hard aan om al onze klanten een goede ervaring te kunnen bieden, en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips hebben zodat we onze service nog beter kunnen maken, kun je ons altijd bereiken via 020 - 24 16 885 of kredietnemer@fundingcircle.nl. Met vriendelijke groet, team Funding Circle

    Verified

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    10
    rating

    Schrijf zelf een review over Funding Circle

    Uw beoordeling