IUVO P2P Investment

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

IUVO P2P Investment

Het investeren of beleggen van je geld is niet zo veilig en zonder risico als sommige bedrijven je willen doen geloven. Je snapt waarschijnlijk wel hoe belangrijk het is om een betrouwbaar investeringsbedrijf te vinden dat je op weg helpt. Iuvo P2P Investment is één van de bedrijven die je tegen zou kunnen komen. Maar hoe betrouwbaar zal dit bedrijf nou echt zijn? Zullen ze jouw vermogen helpen groeien? Hoe werkt dat P2P nou in de praktijk? Zal het makkelijk zijn om een account aan te maken en via hun website aan de slag te gaan? En zal de Iuvo P2P Investment klantenservice wel reageren op je vagen over investeringen? Alleen investeerders die al te maken hebben gehad met Iuvo P2P Investment kunnen je meer over dit financiële platform vertellen. Lees hun reviews om erachter te komen wat voor een soort opties en diensten Iuvo P2P Investment verleent. Hun beoordelingen, cijfers, ervaringen en meningen zullen je vertellen of beleggen met Iuvo P2P Investment veilig is.


Over Iuvo P2P Investment

Iuvo P2P Investment is een bedrijf voor beleggingen en investeringen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Estland. De naam van het bedrijf komt van het latijnse woord iuvo, wat “helpen” of “redden” betekent en Iuvo P2P Investment beweert dat dat precies is wat ze proberen te doen. Ze zijn niet als andere beleggingsbedrijven omdat ze geen diensten verlenen op het gebied van investeren. In plaats daarvan zijn ze een P2P platform. Op dit platform geven ze de ruimte voor jou en andere investeerders om leningen te regelen. Deze leningen worden goedgekeurd door organisatoren. Organisatoren zijn financiële instituten die geen bank zijn. Voorbeelden zin Easy Credit, Viva Credit en Fast Finance. Deze organisatoren willen hun bedrijf uitbreiden en kunnen wel wat extra geld gebruiken. Ze hebben baat bij je lening, maar jij als investeerder kan ook wat winst maken.


Hoe Iuvo P2P Investment Werkt

De Organisatoren uploaden een lening die zij hebben goedgekeurd. De Investeerder kan de lening zien en ervoor kiezen wel of geen geld te investeren. De investeerder zal de winst krijgen van nadat het bedrag is afbetaald. Soms komt het voor dat de lener stopt met het betalen van de lening. In dat geval is er een garantie dat jij als investeerder je geld terugkrijgt.


 


Diensten van Iuvo P2P Investment

Je kunt je via een formulier aanmelden voor hun platform. Ze willen weten wat voor een soort type account het moet zijn. Dit kan een zakelijk of individueel account zijn. Dan vragen ze je nog wat persoonlijke details. Als je tijdens of na het aanmaken van een account problemen ondervind dan kun je contact opnemen met de klantenservice.


Klachten, Complimenten en Tips voor Iuvo P2P Investment

Heb je ooit geïnvesteerd in een lening van Iuvo P2P Investment of er eentje geupload? Dan ben jij de persoon waar we naar zoeken omdat jij ons meer over jouw Iuvo P2P Investment ervaring kunt vertellen. hoe gemakkelijk was het om een account aan te maken op hun website? Is investeren in leningen echt zo lucratief als Iuvo P2P Investment je wil laten geloven? En hoe vriendelijk en behulpzaam is de Iuvo P2P Investment klantenservice? Voeg een Iuvo P2P Investment review toe en vertel ons alles.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)