NederlandReview

  Ervaringen Fellow Finance

  Ben je op zoek naar een platform dat zich richt op crowdfunding voor bedrijven en particulieren? Dan is Fellow Finance voor jou wellicht een mooie uitkomst. Lees eerst wat de klantervaringen van andere mensen bij dit bedrijf zijn. Via NederlandReview lees je objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Wat is Fellow Finance?

  Fellow Finance is een bedrijf dat zich richt op crowdfunding voor particulieren en bedrijven. Je kunt via het platform investeren of gebruik maken van crowdfunding. Het bedrijf geeft aan dat dit veilig en op eenvoudige wijze gerealiseerd kan worden. Fellow Finance is opgericht in 2014. Het bedrijf ziet zichzelf als het grootste p2p-platform van Noord-Europa. Daarnaast stelt het bedrijf dat ze klanten het meest geavanceerde platform bieden. De dienstverlening waar dit bedrijf zich op richt kun je onderverdelen in persoonlijke leningen, bedrijfsfinanciering en investeren.

  Fellow Finance: käännettä haetaan (28.11.2019)

  Internationaal bedrijf met focus op crowdfunding

  Fellow Finance geeft aan te zijn uitgegroeid naar een internationaal bedrijf dat zich richt op crowdfunding. Het bedrijf is beursgenoteerd en is verbonden aan de Nasdaq. Er wordt door het Finse bedrijf aangegeven dat ze als organisatie een erkende instelling zijn. Ze staan onder toezicht van officiële Finse financiële toezichthouders in Finland. Het bedrijf stelt zichzelf als missie om traditionele financiering om te zetten in crowdfunding mogelijkheden die bewerkstelligt worden door Fellow Finance. Het bedrijf is enorm ambitieus en heeft zichzelf ten doel gesteld het toonaangevende platform te worden in de branche waar ze actief zijn.

  Contactmogelijkheden

  Er zijn verschillende manieren waarop er contact kan worden opgenomen. Klanten kunnen schriftelijk contact zoeken door een brief te sturen naar het adres van dit bedrijf dat is gelegen in Helsinki (Finland). Daarnaast kunnen klanten telefonisch en per e-mail contact opnemen met de investeerder service. Het telefoonnummer is +358 757 568 603 en het e-mail adres is investorservice@fellowfinance.com.

  De klantenservice is te bereiken via telefoonnummer +358 203 80101 en/of e-mail adres customerservice@fellowfinance.fi. De klantenservice is geopend op werkdagen. Tijden waarop je de klantenservice kunt bereiken zijn vanaf 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Mocht je telefonisch contact opnemen zijn de kosten € 0,1717 per minuut.

  Voorwaarden voor samenwerkingen

  Het bedrijf adviseert particulieren en bedrijven de gebruiksvoorwaarden goed door te lezen. Mensen die de website bezoeken gaan automatisch akkoord met de voorwaarden die door het bedrijf zijn opgesteld en op een speciale pagina staan beschreven. Een persoon die namens het bedrijf een samenwerking wil starten met Fellow Finance moet gemachtigd zijn om als rechtspersoon het bedrijf te vertegenwoordigen.

  Er moet eerlijke, volledige en correcte informatie verstrekt worden over het bedrijf dat gefinancierd zal worden. Personen zullen eerlijk volledige en juiste informatie over zichzelf, de financiële positie en eerdere financiering moeten verstrekken. Er zal begrepen moeten worden dat Fellow Finance de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven via de openbare registers zal controleren. Personen en bedrijven accepteren het doel van de service. Dit houdt onder meer in dat personen geholpen worden om geschikte investeerders te vinden. Kijk voor alle procedures en de volledige algemene voorwaarden op de website van het bedrijf.

  Wat zijn de klantervaringen bij Fellow Finance?

  Ben je toevallig al klant bij Fellow Finance? We zijn reuze benieuwd wat je mening is over dit bedrijf. Ben je tevreden over de dienstverlening? Hoe is jouw crowdfunding samenwerking verlopen? Zou je andere klanten het advies geven om crowdfunding via Fellow Finance te realiseren? We zijn reuze benieuwd naar je mening. Door je visie te delen via het platform van NederlandReview help je andere mensen een goede keuze te maken. Gaan ze wel of niet een samenwerking aan met Fellow Finance? NederlandReview is het platform voor objectieve en onafhankelijke bedrijfsbeoordelingen.

  Fellow Finance
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fellow Finance

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fellow Finance een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Fellow Finance. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fellow Finance actief?

  Fellow Finance is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Geld lenen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fellow Finance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.