NederlandReview

  Ervaringen Fast Invest

  Je kan geld wel gewoon op een spaarrekening zetten, maar over het algemeen is de rente op het moment niet zo hoog dat je daar veel mee opschiet. Investeren kan dan een handig alternatief zijn om je spaargeld toch iets te laten groeien. Maar waar kun je nou het beste investeren? Één bedrijf dat je erbij wil helpen is Fast Invest. Via hen kun je investeren in een persoonlijke lening. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Kun je dit platform wel vertrouwen? Hoe accuraat zal hun IT technologie nou echt zijn? En wat voor klantenservice zal je van Fast Invest kunnen verwachten als je hen om hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al eens geld aan Fast Invest hebben uitgeleend. Lees hun reviews om je wat meer te verdiepen in Fast Invest. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen beslissen of investeren via Fast Invest een goed idee is.

  Over Fast Invest

  Fast Invest is een bedrijf dat investeringen aanbiedt. Maar ze hebben niet dezelfde investeringen als ieder ander bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die doen in investeringen geeft Fast Invest je de kans te investeren in een persoonlijke lening. Iemand kan bij hen een lening aanvragen. Diegene krijgt dan van Fast Invest geld wat diegene terugbetaald met natuurlijk rente. Deze rente wordt vervolgens naar proporties verdeeld onder degenen die in die lening hebben geïnvesteerd. Zo verdien je dus eigenlijk aan de rente die een ander betaald. Het is net als professioneel geld uitlenen maar zonder dat je zelf achter de maandelijkse terugbetalingen aan moet. Om dit goed te laten werken heeft Fast Invest een soort IT technologie ontworpen die kan helpen om dit allemaal bij te houden. Het laat je dingen zien als de totale rente, wat er maandelijks bijkomt en wat de duur van de lening is.

  Fast Invest legt uit hoe het platform werkt. Wel, net als de website, in het Engels.

  Diensten van Fast Invest

  Het is vrij makkelijk om te investeren via Fast Invest. Je hoeft alleen maar het bedrag in te voeren en het tijdsbestek van de investering. Je kunt al investeren vanaf €1,-. En je kan kiezen voor een duur van 1 tot 12 maanden. Ze laten je dan meteen zie hoeveel deze investering je kan opleveren. Vervolgens kun je de investering online realiseren door op “nu investeren” te klikken en één van de opties te kiezen. daarnaast is er nog een Fast Invest klantenservice om je bij problemen of vragen te helpen. Een nadeel van Fast Invest is dat de website niet in het Nederlands te bezichtigen is. je zult het dus moeten doen met Engels of een andere taal die je goed beheerst.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fast Invest

  Mocht jij al een investering hebben lopen bij Fast Invest dan horen wij daar graag meer over. Was het inderdaad zo makkelijk om een investering aan te gaan via hun website? Hoeveel heeft de investering je (tot nu toe) opgeleverd? En wat is jouw mening over Fast Invest’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over dit financiële bedrijf.

  Fast Invest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  4.2
  25% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3.6
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  3.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  investering

  Vergt wat uitzoekwerk maar leuk systeem om het investeren mee te proberen! Nog niet zoveel verdiend maar ook niet veel erin gestopt!

  Door: Robin12-12-2019
  scam08-07-2020

  scam overduidelijke oplichters ben al maanden ana het wachten op mijn geld

  D.06-09-2020

  Ik wacht inderdaad ook al maanden op geld, maar dit komt door Covid-19. En de spaanse leningen die liggen helemaal plat. omdat het nog steeds niet goed gaat in Spanje. Dus veel spanjaarden in geld problemen.

  Ron12-09-2020

  Ik denk niet dat het een scam is maar wel een probleem met het inlossen van betalingen door Covid-19. Ook de run op geld van investors die cash willen. Samen geen gelukkig combinatie. We gaan het zien. .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  invest

  Alles liep altijd prima. Tot Corona. Ze doen er echt alles aan om het vrijgekomen geld niet terug te hoeven storten.
  Dat betalingen opgeschort worden door de Corona situatie, met name in Spanje, daar kan ik begrip voor opbrengen.
  Echter terugbetalingen/geldopnames worden actief door het bedrijf geblokkeerd. Men stelt dat alle reeds ingebrachte identificatie- en inkomenspapieren opnieuw moeten opgestuurd. Dat gedaan hebbende gebeurd er lange tijd niets. Geen verificatie. Ga je vragen stellen dan vraagt men steeds nieuwe gegevens. Belastingpapieren van de laatste jaren? Wat moeten ze daarmee? Rekeningafschriften met een tegoed hoger dan je portefeuille? Als ik die opstuur, zal men steeds opnieuw aanvullende zaken vragen. Dit loopt al maanden zo. In feite blokkeren ze je geld.

  Ik hoop echt dat ze het gaan redden en wil daar best aan meewerken. Echter laten ze eerlijk zijn naar de clienten en stoppen met dit flauwe gedoe.

  Ik raad iedereen dringend aan hier voorlopig niet in te investeren. Men geeft steeds meer de indruk dat ze niet te vertrouwen zijn. Ik hoop dat ik het mis heb.

  Door: Resch22-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  geinvesteerd

  3 maanden geleden geld terug laten storten, en nog steeds niet binnen. Denk dat dit een scam is! Advies, niet gebruiken deze website.!!!

  Door: Erik Groot25-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fast Invest

  Fast Invest is een oplichtingspraktijk! Pas op. Google hier heel goed op, want de antwoorden kan iedereen vinden.

  Door: Robin07-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Fast Invest

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Fast Invest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Fast Invest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fast Invest actief?

  Fast Invest is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fast Invest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.