NederlandReview

  Ervaringen Fast Invest

  Je kan geld wel gewoon op een spaarrekening zetten, maar over het algemeen is de rente op het moment niet zo hoog dat je daar veel mee opschiet. Investeren kan dan een handig alternatief zijn om je spaargeld toch iets te laten groeien. Maar waar kun je nou het beste investeren? Één bedrijf dat je erbij wil helpen is Fast Invest. Via hen kun je investeren in een persoonlijke lening. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Kun je dit platform wel vertrouwen? Hoe accuraat zal hun IT technologie nou echt zijn? En wat voor klantenservice zal je van Fast Invest kunnen verwachten als je hen om hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al eens geld aan Fast Invest hebben uitgeleend. Lees hun reviews om je wat meer te verdiepen in Fast Invest. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen beslissen of investeren via Fast Invest een goed idee is.

  Over Fast Invest

  Fast Invest is een bedrijf dat investeringen aanbiedt. Maar ze hebben niet dezelfde investeringen als ieder ander bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die doen in investeringen geeft Fast Invest je de kans te investeren in een persoonlijke lening. Iemand kan bij hen een lening aanvragen. Diegene krijgt dan van Fast Invest geld wat diegene terugbetaald met natuurlijk rente. Deze rente wordt vervolgens naar proporties verdeeld onder degenen die in die lening hebben geïnvesteerd. Zo verdien je dus eigenlijk aan de rente die een ander betaald. Het is net als professioneel geld uitlenen maar zonder dat je zelf achter de maandelijkse terugbetalingen aan moet. Om dit goed te laten werken heeft Fast Invest een soort IT technologie ontworpen die kan helpen om dit allemaal bij te houden. Het laat je dingen zien als de totale rente, wat er maandelijks bijkomt en wat de duur van de lening is.

  Fast Invest legt uit hoe het platform werkt. Wel, net als de website, in het Engels.

  Diensten van Fast Invest

  Het is vrij makkelijk om te investeren via Fast Invest. Je hoeft alleen maar het bedrag in te voeren en het tijdsbestek van de investering. Je kunt al investeren vanaf €1,-. En je kan kiezen voor een duur van 1 tot 12 maanden. Ze laten je dan meteen zie hoeveel deze investering je kan opleveren. Vervolgens kun je de investering online realiseren door op “nu investeren” te klikken en één van de opties te kiezen. daarnaast is er nog een Fast Invest klantenservice om je bij problemen of vragen te helpen. Een nadeel van Fast Invest is dat de website niet in het Nederlands te bezichtigen is. je zult het dus moeten doen met Engels of een andere taal die je goed beheerst.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Fast Invest

  Mocht jij al een investering hebben lopen bij Fast Invest dan horen wij daar graag meer over. Was het inderdaad zo makkelijk om een investering aan te gaan via hun website? Hoeveel heeft de investering je (tot nu toe) opgeleverd? En wat is jouw mening over Fast Invest’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over dit financiële bedrijf.

  Fast Invest
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  3.2
  18% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  2.8
  Prijs
  rating
  3.6
  Leveren
  rating
  3

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Fast Invest

  Uw beoordeling

  diverse P2P-leningen

  Pluspunten:
  FastInvest geeft een leuk extra inkomen. Waar vind je een platform dat 16 tot 18% rente geeft op jouw uitgeleende geld?
  Gisteren en eergisteren zijn mijn inleg en rente in mijn account gestort. Ook heb ik in de afgelopen maanden geld terug ontvangen op mijn bankrekening.
  Ook moet gezegd worden dat zij zich tot nu toe wel aan hun woord houden, dat je ook daadwerkelijk je geld terug krijgt. Het duurt alleen langer door de wereldwijde crisis.

  Minpunten:
  Het bedrijf heeft tijdens de Covid-19 crisis niet altijd transparant gecommuniceerd. Maar het is zeker op de goede weg!

  Door: Anthony Baart29-11-2020
  jos Maes14-12-2020

  Het is een zeer bedrieglijk bedrijf die de klanten absoluut niet au serieu neemt. Ik wacht al meer dan 6 maanden !!! om mijn ingelegd geld terug te krijgen. Telkens één of andere smoes. Nu geven ze een aalmoes als je je geld terug wil...als je het bij hun belegd krijg je tot 18%, maar omdat ze te laat jouw geld niet kunnen terugbetalen, krijg je 8% op jaarbasis...Het lijkt zeer veel op een pyramidespel..ABSOLUUT van WEGBLIJVEN !!!!

  robert20-01-2021

  Inderdaad, dit bedrijf is voor geen meter te vertrouwen. Ik wacht ondertussen al 8 maanden op een payout. Deze hebben ze zonder pardon weer beschikbaar gemaakt op mijn account bij FastInvest. Dat is precies wat ik niet wilde...

  Mirsad07-03-2021

  Wat doen zij zelf met ons geld is de vraag? Ik vroeg hen waar kan ik financiële data van hen vinden, en ik kreeg als antwoord dat het vertrouwelijk was. Wat heeft het nut om geld te laten renderen als je het niet of nooit kunt opnemen? Dit was zogezegd een "low risk investment", had ik maar in bitcoin dit geld gestoken in 2019. Ik begrijp niet hoe zij hieraan geld verdienen, tenzij ze zelf het geld beleggen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Super

  Prima website waar je gemakkelijk je geld kunt investeren. Werkt prima. Van maart tot november lag het volledig stil door corona. Inmiddels is alles weer terug naar hoe het was en heb ik weer wat geld terug gehad. Ze hebben de contractduur gewoon met 6 maanden verlengd. Prima oplossing!

  Door: SEK02-01-2021
  Norbert23-01-2021

  Wat je zegt klopt niet, "contractduur gewoon met 6 maanden verlengd!". Het zit anders in elkaar. De lener heeft namelijk het recht om zijn betaling 6 maal 30 dagen op te schorten (extenden). Dat staat in de overeenkomst die je bij de lenen afsluit en daar ga jij mee akkoord.

  Mirsad07-03-2021

  Ik geloof niet dat alle leners dit zelfs weten dat het mogelijk is om een uitstel van 6 maanden te krijgen. Al mijn leningen waren ineens verlengd, dit is iets dat Fast Invest zelf heeft gedaan vermoed ik. Fast Invest heeft waarschijnlijk zelf 6 maanden lang het geld ergens belegd waar zij de kansen zagen, eventueel de beurs tijdens de crash of dergelijke... Nu zitten ze vast met verlies? Ontransparente mensen zijn dit... Sinds begin 2019 ben ik bij hen, met 10k euro...

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  investering

  Vergt wat uitzoekwerk maar leuk systeem om het investeren mee te proberen! Nog niet zoveel verdiend maar ook niet veel erin gestopt!

  Door: Robin12-12-2019
  scam08-07-2020

  scam overduidelijke oplichters ben al maanden ana het wachten op mijn geld

  D.06-09-2020

  Ik wacht inderdaad ook al maanden op geld, maar dit komt door Covid-19. En de spaanse leningen die liggen helemaal plat. omdat het nog steeds niet goed gaat in Spanje. Dus veel spanjaarden in geld problemen.

  Ron12-09-2020

  Ik denk niet dat het een scam is maar wel een probleem met het inlossen van betalingen door Covid-19. Ook de run op geld van investors die cash willen. Samen geen gelukkig combinatie. We gaan het zien. .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  5.000 euro

  Ongeveer 8 maanden geleden heb ik 5.000 euro over gemaakt. Ik wilde gaan investeren, maar na een maand bleek er nog geen enkele mogelijkheid te zijn geweest bij dit platform. Inmiddels liepen andere investeringen die ik deed goed en ik heb toen besloten om mijn geld terug te halen. Voor de goede orde: dat geld was NIET geinvesteerd, maar stond op mijn prive account bij Fast Invest. Na tientallen mails heb ik nog steeds geen cent terug gezien.Het is aannemelijk dat mijn geld is gebruikt om elders kleinere betalingen mee te doen, en dat verklaart dat ze mij mijn eigen niet geinvesteerde geld niet betalen. Het is maar de vraag of er uberhaupt wordt geinvesteerd door dit bedrijf dat verdacht veel weg heeft van een piramide structuur. Blijf hier weg!

  Door: Francois Jan Romeijnsen04-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen uitbetalingen sinds 2020

  Dit bedrijf betaald niet meer uit.
  Veel te hoge score.
  Al vanaf december 2020 aan het wachten op een uitbetaling.

  Niet investeren in dit bedrijf!!

  Door: Danny04-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAST INVEST crowd Funding

  Ik wacht al sinds juni 2021 op een uitbetaling.
  Het geld is gewoon beschikbaar omdat de leningen afgelost zijn.
  Er worden standaard berichten verzonden "vanwege corona omstandigheden" kunnen ze maar een klein deel terugbetalen, maar ze betalen helemaal NIKS.
  Firma lis en bedrog, cheaters, dus wegblijven bij Fast Invest. Ook hier geldt weer: hoge rentes, te mooi om waar te zijn, is dus ook niet waar!!

  Door: Andre M01-11-2021
  jeremy15-11-2021

  Precies hetzelfde probleem, ik zien nu mijn Pending payment from Loan Originator, met 20 euro omhoog is gegaan van 58 euro naar 77 euro terwijl al het geld binnen was op die 58 euro na. Daarnaast lijkt het alsof ik geblokkeerd ben op de chat. Ik heb mijn account geprobeerd op te zeggen maar na 2 maanden krijg ik pas een dom word bestandje waar ik mijn gegevens op moet invullen en ondertekenen. Ze laten niks van zich horen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  belegging

  Hun website is heel professioneel, werkt perfect...maar je ziet je geld niet meer terug. Ik wacht reeds 10 maanden op een terugbetaling van kapitaal: ipv 300€ kreeg ik na zes maanden de helft terug gestort: daar wordt ook nog een kost afgetrokken van 1%. Nadien vroeg ik meerdere terugbetalingen aan maar ontving niets. Telkens krijg je dan mail om je te bedanken voor je geduld...maar daar koop je niets mee. Ondertussen ben ik dus duizenden euro's kwijt.
  Bovendien, als je dit op Trustpilot zet met je klantennummer erbij, moet je nadien toch bewijzen dat je klant bent want anders wordt je recentie verwijderd.
  Bodemloze put volgens mij.

  Door: Frank Delvaux04-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  diverse

  Storten gaat snel, echter om geld op te nemen hebben ze allerlei restricties ingebouwd.

  * Eenzijdig aanpassen van voorwaarden, alleen voordelig voor FI
  * Limitiet op bedrag (50€ per maand!)
  * Maximum aantal keren.

  Het is mij nu - helaas - overduidelijk. Niet in investeren, je krijgt het NIET meer terug!

  Onderstaande reviews kunnen niet waar zijn.

  Laatste chat:

  avatar Emily
  When applying for a payout, you can request a limited number of unit payments and a limited amount of funds. Limits are set on the first week of each calendar month. One payout per month is free. For more information, you can go to the user agreement and read clause 5.12. downwards.

  me
  a limit of 50€ is ridiculous and that is not even working

  avatar Emily
  FAST INVEST team is unfortunate and regrets if a customer disagrees with updated conditions on the agreement. Nevertheless, we can't undo our decision and back to basics. We are striving for greatness and looking forward to a sustainable and robust business.

  Door: pieter22-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Malafide organisatie

  Ze reageren nergens op. Storten ook geen geld terug.

  Door: M. Koedam30-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  kleine inleg (gelukkig)

  bijna onmogelijk om je inleg terug te krijgen... nooit mee in zee gaan

  Door: Arjan Rietra26-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  financiele producten

  minpunten:
  Zodra ze je nummer hebben blijven ze je bellen. Meerdere keren per dag, vanaf allerlei nummers binnen als buiten Nederland door Nederlands en engels sprekende personen.
  Als je netjes aangeeft geen interesse te hebben, is dat geen reden om op te geven. Ze bellen je gewoon nog tig keer.
  Als je een aan geeft je gegevens te verwijderen, gaan ze je de les lezen.
  Omdat het stalken niet op houdt, maar een ster hier geven (eigenlijk is het die ene ster al niet waard).
  Pas op mensen! trap er niet in. Zeker na het lezen van alle andere meldingen lijkt het een grote scam / piramide.

  Door: jeroen koot04-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  p2p

  ik ben ongeveer 2 jaar actief op dit p2p platform. Ik kan iedereen aanraden om er WEG te blijven. Ze lokken iedereen met mooie woorden om er in te investeren. Eenmaal je er jouw geld opgezet hebt, geven ze inderdaad mooie percentages intrest, of toch op papier. Ikzelf tracht al meer dan 1 jaar !!! om een deel van mijn ingelegde geld terug te krijgen. TEVERGEEFS. Telkens beloven ze het terug te betalen maar hebben ze corona uitvluchten. WEGBLIJVEN. Dit zijn BEDRIEGERS

  Door: Jos Maes03-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Fastinvest

  Bodemloze put: wat er in gaar krijg je er niet meer uit;
  Ik wacht nu reeds sinds november 2020 op een stukje terugbetaling van kapitaal. Ze houden je aan het lijntje met excuses en de uitleg dat dit met de Covid crisis te maken heeft... maar op een andere PP site merk ik hier weinig of niets van en wordt je vrijgekomen kapitaal vlot terugbetaald.
  NIET DOEN dus.

  Door: Frank Delvaux21-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  leningen

  Slechte communicatie, eindeloos gezeur en je geld krijg je niet meer terug. In mijn geval staat er ruim € 1.7090 als available funds, ik kan slechts € 2 terugvragen en zelfs dat werkt niet. De vorige terugbetaling is zonder opgaaf van redenen diverse keren uitgesteld.
  Kortom, als je geld kwijt wilt een prima adres.

  Door: Barend de Graaff19-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Belggingen

  Slechte organisatie. Aanmelden en storten gaat makkelijk maar geld terug opnemen is lastig en en maakt zelf hun eigen regels. Sterker nog men vraagt om zaken waar men geen recht op heeft en zelfs de wetgeving negeert. Het is nog maar de vraag of ik mijn storting en het rendement hierop ooit terug krijg. Dus doe met deze organisatie nooit zaken!

  Door: Arjan Oomen14-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Fast Invest een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 22 ervaringen geplaatst over Fast Invest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.2 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Fast Invest actief?

  Fast Invest is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Fast Invest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.