Fast Invest

Alle reviews

Fast Invest

19% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (32)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fast Invest

  Laat je niet verleiden door dit soort "reviews" of "hulp"zoals hieronder. Geld terughalen bij Fast Invest is niet zo eenvoudig zoals daar beschreven wordt.

  Meer dan 350 slachtoffers van Fast Invest die miljoenen euros tegoed hebben, hebben zich verenigd in Fast Invest Armada.

  Een juridische zaak tegen Fast Invest Group OU, het in Estland gevestigde moederbedrijf van Fast Invest is men aan het voorbereiden. Als je slachtoffer bent kun je je nog steeds aanmelden bij deze groep, het is de beste kans om nog wat van je geld terug te krijgen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fast Invest Diefstal Herstel

  Neem geen bonusaanbieding aan van uw brokermanager! Laat uw brokermanager nooit namens u handelen. Dat is hoe ze de fondsen van handelaren manipuleren. Als u hulp nodig heeft bij het ophalen van uw verloren geld, BTC van uw makelaar of misschien heeft u problemen met opnames omdat uw account wordt gemanipuleerd. Ik raakte ooit betrokken bij hen en ik verloor bijna 34000 EUR. Gelukkig voor mij kon ik mijn geld terugkrijgen. Doe jezelf een plezier en neem contact op met een privé cybersecurity-specialist en herstelexpert. mattjakob78 op twitter
  of e-mail bitcoindigger @ gmail .com

  Fast Invest slachtoffers: Hier niet op ingaan, je verliest alleen maar meer geld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fast Invest

  Voor een overtuigende beoordeling van FastInvest, kijk even naar de reacties op TrustPilot.

  Ben je een slactoffer van FastInvest? Ga dan niet in op de aanbieders van oplossingen die met regelmaat op TrustPilot verschijnen en weer weggehaald worden. Dat zijn allemaal oplichters die van het probleem met FastInvest profiteren. Je zult dan alleen maar nog meer geld kwijtraken.

  Slachtoffers van FastInvest hebben zich verenigd en gaan juridische stappen ondernemen. Zoek naar "Fast Invest Armada" Je kunt je daar ook aansluiten bij de groep.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Investering in platform

  Opgepast Fast Invest zijn Oplichters ! Het geld dat ik geinvesteerd heb, ben ik kwijt ! Op mails of telefoon wordt niet gereageerd. De ceo Simone Vaitkune (Litouwen) is onvindbaar. Britse autoriteiten kunnen niets doen want de firma is niet officieel gereistreerd in de UK

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Recovery bedrijven - ook die zijn NEP

  Ik onderschrijf alle onderstaande reacties.

  Wel moet men ook even opletten op recovery websites. Op internet wordt dit o.a. gelinkt aan fastinvest. Beloven gouden bergen om je geld terug te halen. Let er op dat dit een extra scam is. Ook hier: niet mee in zee gaan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Facebook groep voor Fast Invest gedupeerden

  Dag mensen,

  Ik heb samen met een andere gedupeerde van Fast Invest een Facebook groep aangemaakt om met een groep een rechtszaak te starten tegen Fast Invest. De Facebookgroep heet: 'Fast Invest gedupeerden (NL)'

  Omdat we allemaal hetzelfde probleem hebben leek het ons goed om een collectieve actie op te zetten waarbij we juridische stappen kunnen nemen. Zo kunnen we de kosten drukken en tegelijkertijd wordt onze zaak sterker.

  Wij zijn van mening dat dit bedrijf uit de lucht moet gaan en mensen niet moeten kunnen investeren in dit bedrijf. Ondertussen zijn er duizenden € (miljoenen?) in rook opgegaan en dat willen wij tegengaan.

  Binnenkort publiceren wij al onze bevindingen over Fast Invest en de eigenaren ervan in de Facebookgroep.

  Dus wordt lid van onze groep!

  ik zocht naar deze facebook groep maar het popt niet uit op FB, resultaten gevonden :(
  Ik wil graag erbij omdat ik ook belazerd ben door Fast Invest
  Groet van asia

  Kan de facebook groep helaas niet vinden.
  Heeft u de link van de pagina?

  Ik kan de link niet vinden

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  P2P investeringen

  Het was in 2018/2019 een prima platform voor P2P investeringen. Maar sinds 2020-crisis is het over. De uitbetalingen worden gewoon niet gedaan.

  Ik vermoed dat het P2P model is vastgelopen op eindklanten die niet betalen, maar dat verklaart niet waarom al die openstaande kleine betalingen niet plaatsvinden. Er zou toch iets van beweging moeten zijn.

  Dus niet investeren, vermijden, ik ga maar eens kijken wat de belastingdienst vind van de vermogensbelasting over geld wat ik kwijt lijk te zijn.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Iinvestering

  Volledig bedrog. Weg blijven! Zo'n 7000 euro kwijt.

  Graag zoveel mogelijk negatieve reviews plaatsen zodat anderen beschermd blijven.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teveel

  Het is een platform waarbij je jouw geld NIET terug krijgt. Zeer bedrieglijk. Ik wacht al meer dan een jaar op een klein gedeelte van mijn geld. Telkens praatjes maar geen geld. WEGBLIJVEN van deze oplichters

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  €1500 verdwenen

  Blijf van deze website weg! Je krijgt je geld niet terug!
  Ik heb een tijd geleden €1500 geïnvesteerd in dit platform die van alles beloofd, maar zodra het tijd is om uit te betalen, kan je ze ineens slecht bereiken en zijn er ineens allemaal regels (zoals een maximaal bedrag uit betalen en maximaal aantal keer). Allemaal smoesjes waardoor het komt. Maar al mijn geld zou terugbetaald moeten zijn door de leners, dus het geld is er.
  Nu heb ik 11-12-2021 een payout aangevraagd en heb ik nog steeds geen geld. 3 payouts staan er klaar en elke keer wordt het bedrag minder wat ik mag uitbetalen. 1x heb ik een uitbetaling gehad, van €84, terwijl ik al mijn geld terug wil.
  Meerdere keren gemaild, maar ze blijven met smoesjes komen en ongeschreven regels.
  Dit bedrijf is een en al oplichterij. Als ik dit had geweten en deze reviews had gelezen was ik hier nooit aan begonnen. Ik voel me behoorlijk opgelicht en ik hoop dat deze review ervoor zorgt dat andere mensen hier niet intrappen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  5.000 euro

  Ongeveer 8 maanden geleden heb ik 5.000 euro over gemaakt. Ik wilde gaan investeren, maar na een maand bleek er nog geen enkele mogelijkheid te zijn geweest bij dit platform. Inmiddels liepen andere investeringen die ik deed goed en ik heb toen besloten om mijn geld terug te halen. Voor de goede orde: dat geld was NIET geinvesteerd, maar stond op mijn prive account bij Fast Invest. Na tientallen mails heb ik nog steeds geen cent terug gezien.Het is aannemelijk dat mijn geld is gebruikt om elders kleinere betalingen mee te doen, en dat verklaart dat ze mij mijn eigen niet geinvesteerde geld niet betalen. Het is maar de vraag of er uberhaupt wordt geinvesteerd door dit bedrijf dat verdacht veel weg heeft van een piramide structuur. Blijf hier weg!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen uitbetalingen sinds 2020

  Dit bedrijf betaald niet meer uit.
  Veel te hoge score.
  Al vanaf december 2020 aan het wachten op een uitbetaling.

  Niet investeren in dit bedrijf!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  FAST INVEST crowd Funding

  Ik wacht al sinds juni 2021 op een uitbetaling.
  Het geld is gewoon beschikbaar omdat de leningen afgelost zijn.
  Er worden standaard berichten verzonden "vanwege corona omstandigheden" kunnen ze maar een klein deel terugbetalen, maar ze betalen helemaal NIKS.
  Firma lis en bedrog, cheaters, dus wegblijven bij Fast Invest. Ook hier geldt weer: hoge rentes, te mooi om waar te zijn, is dus ook niet waar!!

  Precies hetzelfde probleem, ik zien nu mijn Pending payment from Loan Originator, met 20 euro omhoog is gegaan van 58 euro naar 77 euro terwijl al het geld binnen was op die 58 euro na. Daarnaast lijkt het alsof ik geblokkeerd ben op de chat. Ik heb mijn account geprobeerd op te zeggen maar na 2 maanden krijg ik pas een dom word bestandje waar ik mijn gegevens op moet invullen en ondertekenen. Ze laten niks van zich horen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  belegging

  Hun website is heel professioneel, werkt perfect...maar je ziet je geld niet meer terug. Ik wacht reeds 10 maanden op een terugbetaling van kapitaal: ipv 300€ kreeg ik na zes maanden de helft terug gestort: daar wordt ook nog een kost afgetrokken van 1%. Nadien vroeg ik meerdere terugbetalingen aan maar ontving niets. Telkens krijg je dan mail om je te bedanken voor je geduld...maar daar koop je niets mee. Ondertussen ben ik dus duizenden euro's kwijt.
  Bovendien, als je dit op Trustpilot zet met je klantennummer erbij, moet je nadien toch bewijzen dat je klant bent want anders wordt je recentie verwijderd.
  Bodemloze put volgens mij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  diverse

  Storten gaat snel, echter om geld op te nemen hebben ze allerlei restricties ingebouwd.

  * Eenzijdig aanpassen van voorwaarden, alleen voordelig voor FI
  * Limitiet op bedrag (50€ per maand!)
  * Maximum aantal keren.

  Het is mij nu - helaas - overduidelijk. Niet in investeren, je krijgt het NIET meer terug!

  Onderstaande reviews kunnen niet waar zijn.

  Laatste chat:

  avatar Emily
  When applying for a payout, you can request a limited number of unit payments and a limited amount of funds. Limits are set on the first week of each calendar month. One payout per month is free. For more information, you can go to the user agreement and read clause 5.12. downwards.

  me
  a limit of 50€ is ridiculous and that is not even working

  avatar Emily
  FAST INVEST team is unfortunate and regrets if a customer disagrees with updated conditions on the agreement. Nevertheless, we can't undo our decision and back to basics. We are striving for greatness and looking forward to a sustainable and robust business.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Malafide organisatie

  Ze reageren nergens op. Storten ook geen geld terug.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleine inleg (gelukkig)

  bijna onmogelijk om je inleg terug te krijgen... nooit mee in zee gaan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  financiele producten

  minpunten:
  Zodra ze je nummer hebben blijven ze je bellen. Meerdere keren per dag, vanaf allerlei nummers binnen als buiten Nederland door Nederlands en engels sprekende personen.
  Als je netjes aangeeft geen interesse te hebben, is dat geen reden om op te geven. Ze bellen je gewoon nog tig keer.
  Als je een aan geeft je gegevens te verwijderen, gaan ze je de les lezen.
  Omdat het stalken niet op houdt, maar een ster hier geven (eigenlijk is het die ene ster al niet waard).
  Pas op mensen! trap er niet in. Zeker na het lezen van alle andere meldingen lijkt het een grote scam / piramide.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  p2p

  ik ben ongeveer 2 jaar actief op dit p2p platform. Ik kan iedereen aanraden om er WEG te blijven. Ze lokken iedereen met mooie woorden om er in te investeren. Eenmaal je er jouw geld opgezet hebt, geven ze inderdaad mooie percentages intrest, of toch op papier. Ikzelf tracht al meer dan 1 jaar !!! om een deel van mijn ingelegde geld terug te krijgen. TEVERGEEFS. Telkens beloven ze het terug te betalen maar hebben ze corona uitvluchten. WEGBLIJVEN. Dit zijn BEDRIEGERS

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fastinvest

  Bodemloze put: wat er in gaar krijg je er niet meer uit;
  Ik wacht nu reeds sinds november 2020 op een stukje terugbetaling van kapitaal. Ze houden je aan het lijntje met excuses en de uitleg dat dit met de Covid crisis te maken heeft... maar op een andere PP site merk ik hier weinig of niets van en wordt je vrijgekomen kapitaal vlot terugbetaald.
  NIET DOEN dus.

Anderen bekeken ook

IQ Option
1 reviews

Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

AxiTrader
1 reviews

Zoek je een handelsbedrijf om zaken via bepaalde vormen van beleggen te doen? Wellicht is AxiTrader voor jou een ideaal bedrijf. Lees via Nederland...

easyMarkets
1 reviews

Ben jij op zoek naar een market maker? Kijk wat klanten hebben ervaren bij easyMarkets? Dit is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrij...

Beleggingspanden.nl
4 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

Fast Invest

Je kan geld wel gewoon op een spaarrekening zetten, maar over het algemeen is de rente op het moment niet zo hoog dat je daar veel mee opschiet. Investeren kan dan een handig alternatief zijn om je spaargeld toch iets te laten groeien. Maar waar kun je nou het beste investeren? Één bedrijf dat je erbij wil helpen is Fast Invest. Via hen kun je investeren in een persoonlijke lening. Maar hoe gaat dit nou precies in zijn werk? Kun je dit platform wel vertrouwen? Hoe accuraat zal hun IT technologie nou echt zijn? En wat voor klantenservice zal je van Fast Invest kunnen verwachten als je hen om hulp vraagt? De beste antwoorden op deze vragen worden gegeven door mensen die al eens geld aan Fast Invest hebben uitgeleend. Lees hun reviews om je wat meer te verdiepen in Fast Invest. Hun beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je helpen beslissen of investeren via Fast Invest een goed idee is.

Over Fast Invest
Fast Invest is een bedrijf dat investeringen aanbiedt. Maar ze hebben niet dezelfde investeringen als ieder ander bedrijf. In tegenstelling tot veel andere bedrijven die doen in investeringen geeft Fast Invest je de kans te investeren in een persoonlijke lening. Iemand kan bij hen een lening aanvragen. Diegene krijgt dan van Fast Invest geld wat diegene terugbetaald met natuurlijk rente. Deze rente wordt vervolgens naar proporties verdeeld onder degenen die in die lening hebben geïnvesteerd. Zo verdien je dus eigenlijk aan de rente die een ander betaald. Het is net als professioneel geld uitlenen maar zonder dat je zelf achter de maandelijkse terugbetalingen aan moet. Om dit goed te laten werken heeft Fast Invest een soort IT technologie ontworpen die kan helpen om dit allemaal bij te houden. Het laat je dingen zien als de totale rente, wat er maandelijks bijkomt en wat de duur van de lening is.

 

Diensten van Fast Invest
Het is vrij makkelijk om te investeren via Fast Invest. Je hoeft alleen maar het bedrag in te voeren en het tijdsbestek van de investering. Je kunt al investeren vanaf €1,-. En je kan kiezen voor een duur van 1 tot 12 maanden. Ze laten je dan meteen zie hoeveel deze investering je kan opleveren. Vervolgens kun je de investering online realiseren door op “nu investeren” te klikken en één van de opties te kiezen. daarnaast is er nog een Fast Invest klantenservice om je bij problemen of vragen te helpen. Een nadeel van Fast Invest is dat de website niet in het Nederlands te bezichtigen is. je zult het dus moeten doen met Engels of een andere taal die je goed beheerst.

Klachten, Complimenten en Tips voor Fast Invest
Mocht jij al een investering hebben lopen bij Fast Invest dan horen wij daar graag meer over. Was het inderdaad zo makkelijk om een investering aan te gaan via hun website? Hoeveel heeft de investering je (tot nu toe) opgeleverd? En wat is jouw mening over Fast Invest’s klantenservice? Schrijf een review en vertel ons alles over dit financiële bedrijf.

}