NederlandReview

  Ervaringen Revolut Business

  Ben je op zoek naar een goed alternatief voor je zakelijke bankrekeningen? Wellicht is Revolut Business een mooie uitkomst voor jou. Lees eerst wat de klantervaringen bij dit bedrijf zijn! Wil je reviews over Revolut algemeen lezen? Kijk dan hier: Revolut.

  Wat is Revolut Business?

  Revolut Business is een alternatief voor zakelijke rekeningen. Bedrijven kunnen met Revolut Business, tijd en geld besparen bij betalingen in binnen- en buitenland. Men kan Revolut Business zien als een platform voor zakelijke rekeningen.

  Via het bedrijf kun je overschrijvingen in binnen- en buitenland uitvoeren. Dit alles doe je zonder verborgen kosten. Het bedrijf geeft aan dat je met unieke rekeninggegevens, lokale betalingen in andere valuta kan doen. Je kunt je geld vastzetten of overmaken/ontvangen in 28 valuta's. Wisselgeld en overschrijvingen kun je uitvoeren zonder dat je geconfronteerd wordt met onredelijke wisselkoeren en verborgen kosten. Het bedrijf stelt dat je hier eerlijke en transparante internationale transacties kunt uitvoeren en ontvangen.

  Revolut Business - Good for a ?? ??freelancer, and will it grow until you're a corporation?

  Voordelen

  Registreren is volgens het bedrijf eenvoudig, snel en gemakkelijk te realiseren. Registratie is te bewerkstelligen via je laptop of mobiele telefoon. Nadat jouw registratie is voltooid krijg je binnen 24 uur een reactie terug. Nadat jij je hebt geregistreerd kun je zodoende snel aan de slag. Er is ook 24 uur per dag ondersteuning zodat de instapprocedure vlekkeloos verloopt.

  Het bedrijf beschrijft een aantal voordelen op haar website. Zo wordt aangegeven dat je onnodige kosten verminderd. Je kunt via Revolut Business volgens het bedrijf besparen op onredelijke wisselkoersen, grensoverschrijdende overschrijvingen en een heleboel andere kosten. Het bedrijf stelt dat traditionele banken je onnodige kosten in rekening brengt. Er wordt expliciet aangegeven dat zij dit niet doen. Boekhouden kan volgens het bedrijf ook zonder hoofdpijn. Via Revolut Business reken je af met onnodige bureaucratie en paperassen. Je kiest voor een boekhouding zonder stress. Tenminste, dat is wat er door Revolut Business wordt aangegeven.

  Handige weetjes

  Je kunt op diverse wijze contact met het bedrijf opnemen. Het bedrijf geeft aan je vragen graag te beantwoorden. Je kunt het bedrijf een bericht sturen via een 'in-app-chat', je zult dan snel antwoord krijgen. Mocht je telefonisch contact met het bedrijf willen opnemen dan is dit het telefoonnummer +44 203 322 83 52. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat dit nummer alleen wordt gebruikt voor het ontvangen van oproepen. Het telefoonnummer wordt nooit gebruikt voor uitgaande telefoongesprekken.

  Via Revolut Business automatiseer je jouw workflow. Het bedrijf geeft aan dat je op deze wijze tijd over houdt voor zaken die echt belangrijk zijn. Via Revolut Business heb je de mogelijkheid om bulkbetalingen te gebruiken en voer je met een klik tot wel duizend betalingen aan partners of medewerkers uit.

  Welke klantervaringen zijn er bij Revolut Business?

  Ben je al klant bij Revolut Business? We zijn erg benieuwd naar jouw klantervaringen bij dit bedrijf. We zijn reuze benieuwd naar jouw mening over Revolut Business. Op welke wijze heb jij gebruik gemaakt van Revolut Business? Was je tevreden over de service? Blijf je in de toekomst met Revolut Business werken? Zou je andere mensen adviseren om in zee te gaan met Revolut Business? Hoe heb je tijdens jouw samenwerking de dienstverlening ervaren. Jouw visie is veel waard. Het is vooral belangrijk voor gebruikers van NederlandReview die overwegen met Revolut Business in zee te gaan. We stellen het zeer op prijs als jij jouw visie deelt via NederlandReview. Dit is het platform op het gebied van objectieve en onafhankelijke reviews.

  Revolut Business
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Revolut Business

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Revolut Business een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Revolut Business. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Revolut Business actief?

  Revolut Business is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld overmaken & geld wisselen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Revolut Business gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.