NederlandReview

  Ervaringen Revolut

  Met je gewone bankpas betalen in het buitenland is niet altijd even makkelijk. Daarnaast zijn er ook wel andere dingen waarvoor een gewone betaalpas niet altijd even handig is. Revolut wil je daar graag een oplossing voor bieden, namelijk: een Mastercard betaalpas. Maar hoe makkelijk zal de bankpas die ze uitgeven nou echt zijn? Wat maakt deze prepaid-betaalkaart zo anders? Hoe gaat het splitten van een rekening in zijn werk? Zal je in het buitenland echt zonder verborgen kosten met deze pas kunnen betalen? Is het makkelijk om de pas aan te vragen via de website van Revolut? En zal de klantenservice van Revolut er wel voor je zijn als je ze nodig hebt?

  Alleen mensen die al betalen met een pas van Revolut kunnen je hierover meer vertellen. Lees hun reviews om te ontdekken wat zij van deze pas vinden. Hun ervaringen, meningen, beoordelingen en cijfers kunnen je laten zien of deze pas ook een handige optie voor jou zou kunnen zijn.

  Over Revolut

  Revolut, opgericht in 2015, is een Fintech bedrijf dat bankpassen aanbiedt met speciale valutatransfer and geldoverschijven diensten. Ze zijn er voor degenen die weigeren om zich te settelen. In de technologische wereld van tegenwoordig werkt alles en iedereen met elkaar samen, dus is het wel zo handig om een partner te hebben die net zo progressief is; een speciale pinpas in dit geval.

  Met deze Mastercard card kun je in het buitenland betalen zonder extra kosten. Dit kun je doen in maar liefst 130 verschillende valuta. Je kunt de kaart, of beter gezegd de app, ook gebruiken om gemakkelijk terugbetaald te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het splitten van een rekening met familie en vrienden. Daarnaast kun je via de app ook makkelijk op de hoogte blijven van al je uitgaven. Je kijgt meteen een melding van iedere betaling en kunt ook via begrijpelijke analytische tools je transacties analyseren. Op die manier kun je vooruit plannen en binnen je budget blijven. En het kan allemaal zonder dat je voor een Europees IBAN-nummer een bewijs van je adres hoeft op te geven. Mocht je de kaart eens kwijtraken dan kun je hem gemakkelijk 'bevriezen' of juist weer activeren via de app.


  Een uitleg over de Revolut bankpas.

  Diensten van Revolut

  Via de website kun je gemakkelijk je Revolut card aanvragen. Je hoeft hiervoor niet eens te bewijzen dat je op een bepaald adres woont. De kaart zal gewoon rechtstreeks naar je huis worden gestuurd door de bezorgservice van Revolut. Ook heeft Revolut een eigen klantenservice om je te helpen als je met een vraag of probleem zit.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Revolut

  Heb jij de prepaid Mastercard van Revolut al in huis? Dan willen wij graag alles weten over jouw eigen ervaring met Revolut. Hoe ging het aanvragen van de kaart in zijn werk? Had je de Revolut kaart al snel in huis? Hoef je met hun kaart echt niets extra’s te betalen als je in een andere valuta betaald? En wat heb je aan de klantenservice van Revolut als er iets misgaat? Laat een Revolut review achter en deel je ervaring met ons!

  Revolut
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  5.2
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.4
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.4
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Revolut

  Uw beoordeling

  Fast delivery

  Vandaag 5 dagen voor de aangekondigde datum al de kaart binnen gekregen. De app had ik al en meteen vandaag geld erop gestort ivm een intercontinentale reis. Werkt eenvoudig.
  Super dat er meteen in buitelandse valuta wordt betaald. Nu nog zien hoe het betalen in de praktijk werkt maar verwacht geen gekke dingen. Het idee van de kaart komt van onze zoon in Engeland die het al een tijdje gebruikt en er goede ervaringen mee heeft. We zullen het zien.

  Door: Jeroen Hensen09-01-2019
  ohfnfiybfe11-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Samira Roubiou15-12-2020

  Geld van me bankrekening af gehaald maar niet gestort op de creditcard. Alle bewijzen opgestuurd en elke keer zeggen we hebben het geld terug gestort. Nooit meer voor mij!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Eindelijk een goeie prepaid creditcard en meer...vergeet ALLE andere aanbieders maar

  Dit is DE ENIGSTE goeie prepaid creditcard die er te vinden is !!!

  de rest KAN NIET TIPPEN aan deze kaart.  Door: rene hollander20-01-2019
  oumljwtnon11-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Autohuur bij Rentalcars

  Alles ging mis, ze konden de boeking niet verwerken, maar ik moest wel een auto hebben en dus opnieuw geboekt. Bedrag van de eerste boeking moet nog terug komen, maar men doet er meer dan 3 maanden over om met een oplossing te komen.

  We kijken er naar, we zoeken het uit, maar in de tussentijd ben ik ruim 190 euro kwijt, aan een schijt bank met een schijt autoverhuurbedrijf. Sorry ik gebruik die woorden normaliter nooit maar ik ben echt boos !

  Door: Mark Snijders27-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vermijden als de pest - zeer slechte klantenservice

  Zeer zeer slechte ervaringen met Revolut.
  Tis gratis maar je krijgt ook niets.

  Ze blokkeren je rekening en dan moet je ineens bewijzen waar je spaargeld vandaan komt. Natuurlijk zijn er geen bewijzen voor door de jaren heen opgebouwd vermogen.

  De klantenservice is echt te dom voor woorden. Steeds herhalen ze dezelfde standaard vragen ook al zijn deze al een keer beantwoord.

  Dodelijk irritant. Je geld zie je nooit meer terug.

  Door: Johan01-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Revolut account

  Account geopend bij revolut.
  Heb geld naar mijn account gestuurd, gaat fout en nu staat mijn geld 5 dagen in de cloud ergens maar niet op mijn bank rekening of revolut account. Fijn als je net een rekening opent en dat geld heb je nu nodig.

  Door: Sem van Heuvelen07-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  verschillende

  ze hebben bij mij bij 14 bedrijven dubbel afgeschreven en nu moet ik wachten tot de bedrijven het terugstorten en ben voorlopig dus nog mijn geld kwijt terwijl zij een fout maken.

  Door: ted dijkman30-07-2019
  yim14-02-2020

  jonge die klootzakken dat zijn leugens ze blokkeren zonder enige reden die ze hebben ha 2300 euro naar me rekening bij die hufters overgemaakt 500 gepind en wou later weer pinnen geblokt zo genaamd kunnen ze afzender niet zien heb alle bewijs stukken gestuurd naar ze hele week aan de lijntje gehouden maar ik heb me advocaat ingeschakeld hij is er mee bezig nog even afwachten

  cyicpzlrvg11-11-2020

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Revolut een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Revolut. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Revolut actief?

  Revolut is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Revolut gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.