Stockpair

5

Bestellen

7

Service

4

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

Stockpair

Is uw nieuwsgierigheid naar de handel in binaire opties en paar opties ook gewekt. Misschien is het dan tijd om eens een goede handelaar te zoeken waar u mee kunt samenwerken. Wilt u meer weten over Stockpair, dan kunt u hier rustig de reviews van anderen doorlezen. Deze recensies geven een beeld van wat de kwaliteit en manier van werken van Stockpair eigenlijk is. Dit helpt u mogelijk in het maken van een keuze voor het werken met Stockpair als u nieuw bent in de wereld van de handel in opties. Als u meer ervaren bent, dan bent u zelf ook geschikt om een recensie te schrijven.


Over Stockpair

Stockpair is de grootste website als het gaat om online handel in binaire opties en paar opties. Die leidende positie wil het vasthouden door de website simpel en overzichtelijk te houden. Via deze weg moet het aantrekkelijk zijn voor iedereen om in te stappen in de handel in opties. Stockpair noemt zichzelf dan ook een platform voor de handel. Daarbij heeft het veel oog voor ontwikkeling. Vooral op het gebied van technologie. Het bedrijf erkent dat privacy in deze branche zeer belangrijk is. Zowel veiligheid van de persoonsgegevens als de veiligheid van de tegoeden waarmee men handelt worden dan ook met behulp van de nieuwst technologie beschermd.


 


Diensten van Stockpair

Bij Stockpair kunt u een rekening openen waarmee u kunt handelen in opties. Opties zijn er in verschillende vormen. Bij Stockpair kunt u kiezen uit binaire opties en paar opties. De paar opties bestaan uit vaste paar en vlottende paar. Ook wordt er gewerkt met KIKO-opties. Dit zijn opties met hoge uitkeerwaarde. Stockpair biedt naast de handel zelf ook allerlei handige hulpmiddelen aan. Zo kunt u het handelen in opties vanaf het begin leren met behulp van de tutorials die in tekst- en videovorm op de website te vinden zijn. Ook is er uitleg te vinden over bijvoorbeeld de geldende marktregels. U kunt zich dus van een beginner opwerken tot een relatieve expert op het gebied van de handel in opties met behulp van Stockpair.


Klachten, problemen, contact met Stockpair

Als er geld in het spel komt, dan wilt u natuurlijk dat hier goed en zorgvuldig mee omgesprongen wordt. U wilt niet zomaar ineens flinke bedragen kwijt zijn. Mocht u over een onderdeel of handelswijze van Stockpair niet tevreden zijn, dan kunt u hierover klachten indienen. Dat doet u het bedrijf te benaderen via het contactformulier, het e-mailadres, één van de telefoonnummers op de contactpagina of via de live chat. Stockpair is in meerdere landen in Europa actief en wordt door organisaties die hiervoor in het leven zijn geroepen uitvoerig gecontroleerd op zijn handelen. Uw klacht zal daarom ook met zorgvuldigheid behandeld worden.


Regels

Om als handelaar op de beurs voor opties te kunnen optreden moet aan veel regels worden voldaan. Belangrijk zijn bijvoorbeeld de regels van de markten. Hier is te lezen waarop Stockpair de opties baseert. Dit is het geheel van valuta’s, indexen en aandelen waarin wordt gehandeld op de grote beurzen van de wereld. U kunt bijvoorbeeld lezen hoe u uw investeringen kunt volgen en waar u naar moet kijken. De transparantie is erg belangrijk om als handelaar in opties te mogen optreden.


Ook de handelsregels die gelden worden uitvoerig besproken op de website. Er is wel één nadeel, dit is de enige pagina die nog niet naar het Nederlands is vertaald. Dit kan voor sommigen een nadeel zijn. Met enige basiskennis van de Engelse taal is het echter goed te begrijpen en de regels zijn dan ook duidelijk opgesteld zodat er geen misverstanden kunnen bestaan. Lees deze regels dan ook goed door voordat u begint aan uw handelsreis.


Zwendel? Lees klantreviews van Stockpair! Kun je hier veilig online handelen in binaire opties en paar opties? Is het betrouwbaar? Verdien je hier veel geld?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Het is gewoon gokken

Ik heb me verdiept in Stockpair en het is gewoon gokken, meer is het niet. Ik had met wat geld ingezet op binaire opties, maar dat ben je eigenlijk gewoon kwijt. Rijk ga ik hier niet van worden, zoveel is zeker, eerder armer.

B

Berend

03-02-2017

0forum

Makkelijke website voor handelen in opties

Om minder belasting te betalen, wilde ik een deel van mijn geld gaan investeren in aandelen of opties. Ik wilde niet met de verkeerde instantie in zee gaan, dus eerst een tijdje gezocht naar een geschikte website. Uiteindelijk gestart bij Stockpair. Tot op heden totaal geen problemen gehad. In het begin was het me nog niet allemaal helemaal duidelijk, maar dankzij de makkelijke en korte handleiding weet je zo hoe je moet beginnen. De website is overzichtelijk en dat maakt het echt een heel stuk makkelijker om te handelen. Bij vragen kun je overigens ook altijd de behulpzame medewerkers aanschieten. Je krijgt binnen no-time antwoord.

G

Gérard Buitenkom

25-01-2017

0forum