NederlandReview

  Ervaringen Aandelen Academie

  Vroeger leerde je altijd dat je je salaris niet helemaal op moest maken, maar maandelijks wat geld weg moest zetten. Voor als het even tegenzit, voor als je wasmachine het opeens begeven heeft en vast voor later. Want op je spaargeld kreeg je ook nog eens rente, geld dat je krijgt en waar je niets voor hoeft te doen! Dat is verleden tijd. We betalen tegenwoordig zelfs voor ons spaargeld. Daarom kun je maar beter gaan beleggen in aandelen. Maar dat is best lastig als je dat nog nooit gedaan hebt. Met de Aandelen Academie wordt het gemakkelijker. Zij bieden allerlei trainingen om je wegwijs te maken.

  Waarom heb ik een training nodig als ik ga beleggen?

  Als je in aandelen van een bedrijf gaat beleggen, moet je weten of dat bedrijf gezond is en wat de toekomstverwachtingen zijn. Daar moet je je in verdiepen en dat betekent dat je bijvoorbeeld een Income Statement of een Balance Sheet moet kunnen lezen. En weet jij het verschil tussen een candle stick en een price bar? Of hoe je trends kunt ontdekken zodat je als eerste inspringt? En hoe bepaal je het risico dat je neemt en welke strategie hanteer je? Om deze vragen en nog meer te kunnen beantwoorden, kun je bij de Aandelen Academie een hele lijst met trainingen volgen.

  Maakt geld gelukkig? - YouTube

  Hoe werkt het?

  Om te beginnen kun je voor € 1 een hele maand de Aandelen Academie proberen. Ben je tevreden en word je daarna lid, dan krijg je meteen en onbeperkt toegang tot alles wat je moet weten over onderwerpen als Risk Reward Ratio, Candle sticks, Pricebars, Financiële termen, Head & Shoulders Patronen, Price Break-Out, Valse signalen, Impact van nieuws op aandelen, Portefeuillebeheer, Diversificatie, Double Tops, Island Reversals, Verschillende platformen waaronder DEGIRO en PLUS500 en nog veel meer.


  Wat kost het?

  Je kunt dus beginnen met een proefabonnement van € 1. Dan krijg je een goed beeld of het iets is voor jou. Ben je enthousiast en wil je je inschrijven bij de Aandelen Academie, dan kan dat gemakkelijk online. Sommige diensten blijven gratis zoals toegang tot apps, webinars en blogs. Maar wil je toegang krijgen tot alle trainingen inclusief allerlei andere services, kun je kiezen voor een maand –of een jaarabonnement. Na betaling krijg je meteen toegang tot de trainingen. De abonnementen zijn dagelijks opzegbaar is. Wil je gaan beleggen, dan kun je dat volgens de Aandelen Academie al vanaf € 100.

  Heb jij trainingen gevolgd bij de Aandelen Academie om je eigen vermogen te beheren? Laat bij NederlandReview je mening achter. Zijn de trainingen nuttig en kun je daarna er daadwerkelijk mee aan de slag en investeren? Of wil jij je spaargeld liever in aandelen omzetten en leren hoe dat het beste kan bij de Aandelen Academie? Lees dan hier de beoordelingen van mensen die jou voorgingen.

  Lees hier alle ervaringen met de trainingen van de Aandelen Academie om zelf je vermogen te beheren!

  Spaarrente levert niet meer op. Investeren en beleggen nog wel. Lees hier de ervaringen van mensen die bij de Aandelen Academie beleggingsles kregen.

  Aandelen Academie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Aandelen Academie

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Aandelen Academie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Aandelen Academie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Aandelen Academie actief?

  Aandelen Academie is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Aandelen Academie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.