ABN AMRO Beleggen

4

Bestellen

2.8

Service

3.2

Prijs

3.2

Levering

20%

Zou hier weer kopen

ABN AMRO Beleggen

Is beleggen ook iets voor jou? De spaarrente is op dit moment zo laag, dat veel mensen ervoor kiezen om hun geld te beleggen. Het kan een interessant alternatief zijn om met je spaargeld extra te verdienen. Er zitten alleen altijd risico’s aan verbonden. Ben je van plan om toch de stap te zetten en bij de ABN AMRO bank te gaan beleggen? Laat je dan eerst goed informeren bij de bank, maar lees ook de recensies op NederlandReview van klanten van de ABN AMRO die al ervaring hebben met beleggen bij de bank. 


Over ABN AMRO beleggen

De ABN AMRO bank zal bij iedereen wel bekend zijn. In 1991 ontstond het bedrijf als het gevolg van een samenwerking tussen Rob Hazelhoff (ABN) en Roelof Nelissen (Amro). De bank is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de grootste banken in Nederland en focust zich op retail, private en corporate banking in Nederland, maar ook in het buitenland. De bank biedt klanten in Nederland verschillende pakketten en diensten, zoals de ABN AMRO Credit Card, ABN AMRO verzekeringen, ABN AMRO hypotheken en natuurlijk ABN AMRO beleggen. 


 


Waarom ABN AMRO beleggen?

– Bij ABN AMRO kan iedereen beleggen. Bij de bank hoeven de klanten geen expert te zijn op het gebied van beleggen. Bij ABN AMRO kan iedereen meedoen.
– Jij hebt alle touwtjes in handen. De klant kiest op welke manier het geld belegd wordt. Of de klant nu defensief of agressief wil beleggen. Het kan allemaal.
– Je kunt elk moment starten of stoppen. Of je nu meteen een groot bedrag inlegt, af en toe een klein bedrag belegt of soms een pauze nodig hebt. ABN AMRO laat het helemaal aan de klant over.
– Het team is verspreid over de hele wereld. ABN AMRO heeft over de hele wereld experts en deskundigen die hun helpen altijd op de hoogte te blijven.
– Altijd online. De klant kan overal ter wereld altijd online beleggen. Je kunt via het internet je beleggingen aanpassen of gebruikmaken van de ABN AMRO app.


Diensten ABN AMRO beleggen

Je kunt bij ABN AMRO beleggen kiezen uit twee verschillende beleggingsdientsten. Je kunt begeleid beleggen en zelf beleggen. Bij begeleid beleggen biedt de ABN AMRO een makkelijke vorm van beleggen waarbij de experts advies geven om je te helpen succesvol te beleggen. Zelf beleggen is voor de echte professionals die liever zelf alles bepalen. 


Vragen, opmerkingen of klachten

Op de website van ABN AMRO beleggen kun je alle informatie vinden over de verschillende beleggingsvormen die bij de bank mogelijk zijn. Heb je echter toch vragen, dan kun je de bank bellen op telefoonnummer 0900-9215. De bank is bereikbaar op werkdagen van 08:00 tot 22:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:30. Je kunt echter ook contact opnemen via WhatsApp. Maak dan gebruik van het telefoonnummer 06-136 600 24. Of zoek de ABN AMRO op Facebook en Twitter


Jouw ervaringen met ABN AMRO beleggen.

Schrijf een review over jouw ervaringen met de beleggingsdienst van de ABN AMRO. Wordt er genoeg informatie gegeven en is alles altijd duidelijk? Worden de risico’s goed besproken? Andere klanten horen graag meer over jouw beoordeling.


Lees hier ervaringen van klanten die al beleggen bij de ABN AMRO. Kunnen ook beginners bij de bank beleggen of is het alleen voor de professionals?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Begeleid beleggen

Ik heb ça 10 jaar gebruik gemaakt van het beleggen, heeft me uiteindelijk niets opgeleverd, had er ça 50K opstaan, afgelopen maanden liep het al in de min tot afgelopen week - 9,5%!!! Met een verlies van ca 2900 Euro, Goh wat een ervaren experts, ik kan het beter, heb het alles eraf gehaald en beleg het zelf met momenteel wel goed rendement

E

Ernst Van Veldhoven

02-03-2022

1forum

Slechte resultaten, slechte service

Op aanraden van een adviseur van ABN Amro ingestapt op het product begeleid beleggen, met mijn keuze voor profielfonds 4. Initieel een aantal 1.000 euro in de zomer van 2018 ingelegd, met maandelijkse inleg van 100 Euro. Op einde van 2018 een rendement van -6.48 procent. Geen aanrader om dit product te nemen.

M

Martijn

27-12-2018

0forum

ABN AMRO Begeleid Beleggen

2018: min 9.24% tot nu toe - way to go ABN AMRO wat een prestatie!

H

Hugo

19-12-2018

0forum

slechte service

Mijn pasje was verlopen, en er moest een vervangende voor komen. Die werd dinsdag 31/07/2018 aangevraagd. Er werd mij verteld dat er 3 brieven kwamen. Nu, maandag 6/8/18 twee brieven en nog steeds geen pasje. Ze laten mij bijna een week zonder pasje aanmodderen. Slechte service.

S

Sandra Dandruft

06-08-2018

0forum

2017/2018 blijkbaar erg slechte jaren...

Halverwege vorig jaar ingestapt in ABN beleggen, € 15.000,- ingelegd + maandelijks € 100,-.... resultaat tot nu toe MIN € 652,- ! ! Ik hoop dat het snel beter wordt ! ! ! Zal het nog heel even aankijken...

K

Karsten

03-04-2018

5forum