NederlandReview

  Ervaringen ABN AMRO Verzekeringen

  Ben je van plan een verzekering af te sluiten bij de ABN AMRO, dan is het altijd verstandig eerst na te gaan wat de ervaringen zijn van andere klanten die al een verzekering hebben bij de ABN AMRO. Op NederlandReview vind je de reviews van klanten die hun mening geven over de verzekeringen. Door hun verhalen te lezen, krijg je een beter beeld van de diensten van de ABN AMRO. Verzekeringen afsluiten kan namelijk heel ingewikkeld en overweldigend zijn, maar als je weet wat je van een verzekeraar kunt verwachten, dan geeft dat toch een beetje extra zekerheid.

  Over ABN AMRO Verzekeringen

  De ABN AMRO bank is al sinds 1991 een bekende naam in Nederland. Bij een bank denken mensen voornamelijk aan het afsluiten van een betaal- of spaarrekening, maar de ABN AMRO biedt haar klanten nog veel meer. Je kunt bij de bank terecht voor diensten zoals:
  – ABN AMRO beleggen
  ABN AMRO Credit Card
  – ABN AMRO hypotheek
  – ABN AMRO lening
  – ABN AMRO pensioen
  – ABN AMRO verzekeringen


  De ABN AMRO autoverzekering. En dan zeggen mannen dat vrouwen niet kunnen autorijden...

  Diensten ABN AMRO Verzekeringen

  De ABN AMRO biedt haar klanten vele voordelen. De bank heeft verzekeringen voor bijna alle situaties. Je kunt bij de ABN AMRO gemakkelijk meerdere verzekeringen afsluiten, zodat je al je verzekeringen op één plek terug kunt vinden. De verzekeringen zijn hierdoor op elkaar afgestemd en de bank maakt dubbel verzekeren bijna onmogelijk. De bank heeft overigens een uitstekende schadeservice en biedt klanten die meerdere verzekeringen afsluiten altijd pakketkortingen. Je kunt je schade 24/7 bij de ABN AMRO melden, zodat alles zo snel mogelijk geregeld en vervangen kan worden.

  Verzekeringen bij de ABN AMRO

  De website van de ABN AMRO heeft uitgebreide informatie over alle verschillende verzekeringen die bij de bank afgesloten kunnen worden. Hieronder vind je een lijst met alle verzekeringen die de bank aanbiedt.
  – Woonverzekering
  – Aansprakelijkheidsverzekering
  – Inboedelverzekering
  – Rechtsbijstandsverzekering
  – Overlijdensrisicoverzekering
  – Autoverzekering
  – Opstalverzekering
  – Doorlopende reisverzekering
  – Kortlopende reisverzekering
  – Studentenverzekering
  – PC verzekering
  – Kostbaarhedenverzekering
  – Kortlopende Annuleringsverzekeringen

  Klachten ABN AMRO Verzekeringen

  Neem voordat je een verzekering afsluit bij een verzekeraar altijd eerst contact op. Je kunt bij de ABN AMRO altijd terecht voor vragen, opmerkingen of klachten. De website heeft een online chat voor al je vragen, maar de chat kan af en toe offline zijn. Je kunt daarom ook naar de bank bellen op 0900-00 24. De bank heeft ook een WhatsApp service. Voeg het telefoonnummer 06-839 000 24 toe aan je telefoon en stuur ze een bericht. De medewerkers van de klantenservice zijn altijd 24/7 bereikbaar voor vragen. Je kunt ook contact opnemen met de bank via Social Media. Je kunt ze vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

  Jouw ervaringen met ABN AMRO Verzekeringen

  Help andere klanten door een review te schrijven op NederlandReview. Vertel over jouw ervaringen met de verzekeringen van de ABN AMRO. Is het makkelijk verzekeringen bij de bank af te sluiten? Is alle informatie duidelijk? Word je snel geholpen door medewerkers? Word je bij schade snel geholpen? Wij willen jouw verhalen graag horen.

  ABN AMRO Verzekeringen is voor iedereen. Maar is het betrouwbaar? Wat vinden klanten? Lees over hun ervaringen in de recensies op NederlandReview.

  ABN AMRO Verzekeringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5.2
  55% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over ABN AMRO Verzekeringen

  Uw beoordeling

  Woonverzekeringen

  Heel slecht in maart schade en in juli nog niet uitbetaald, het toegekende bedrag is absurd vergeleken met de schade! Asociaal zijn ze!

  Door: Kemp 04-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Inboedelverzekering

  Inbraak geweest in mijn woning nu ruim een maand verder geen antwoord krijgen op mijn vragen wat een kut bank ze laten je gewoon zitten met de schade en er is nog niks gedaan expert is ook al langs geweest ze mogen wat harder gaan werken en betere service geven want dit slaat nergens op en dN werd de telefoon opgehangen echt professioneel zijn ze daar

  Door: Vinod10-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abn amro verzekeringspakket

  Wel premium prijs geen premium dekking of service. Abn Amro is al duur en nóg wordt de premie ieder jaar verhoogd. Dekking is niet bijzonder goed evenals de service en coulance. Verhuisd naar de concurrent en ben nu 40% voordeliger uit.

  Door: Peter27-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  reisverzekering

  Je hoeft niet te verwachten dat ze iets snel oplossen.
  Reageren niet op vragen.
  Ronduit slecht.
  Pluspunten zijn er niet.

  Door: Keyenberg 29-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  geen uitbetaling bij diefstal tijdens reis

  ABN AMRO reisverzekering duur en gewoonweg onbetrouwbaar.

  Altijd een excuus om niet uit te betalen bij schade.

  Nog nooit een schade geclaimd, nu als 2 jaar aan het vechten.

  Je krijgt per mail geen antwoord, telefonisch geen kennis en altijd het antwoord, we kunnen hier niets mee en we vinden het vervelend. Ga je naar de bank zelf krijg je het antwoord, we kunnen niets doen. Het is niet onze afdeling.

  Ondertussen 2 jaar verder en € 0,00 ontvangen terwijl de expert de schade heeft vastgesteld.

  Ook nog rapporten van advocaat en politie maar dat allemaal is niet relevant.

  Voor mij is de bank onbetrouwbaar, onbeleefd, duur en onbekwaam. Sorry.

  Ik schrijf deze review maar ik ben er ook van overtuigd dat ABN Amro hier ook helemaal geen reactie op gaat geven en dit ook niet van belang vindt.

  Door: A. van den Berg05-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Woonhuisverzekering

  Telefonisch de schade gemeld, ik had wat vragen aan de medewerkster, ze beantwoorden de vragen correct gaf duidelijk aan dit moet u aanleveren. Wanneer ik alle gevraagde documenten had mocht ik bellen, week later weer contact, ze wist meteen waar het over ging. Ze gaf aan als je het vandaag nog naar mij mailt ga ik er z.s.m mee aan de slag. Die zelfde avond heb ik alles gemaild. Super vriendelijke medewerker, duidelijke uitleg en 2 dagen later stond het geld op mijn rekening. Echt geweldig, Abnamro ik heb al een groen geel hart maar jullie hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik zal jullie aanbevelen echt top.

  Door: Van Tricht21-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  inboedelverzekering

  Niet doen mensen, ik heb thuis een gewapende overval gehad, waarbij zij mijn huis leeggeroofd hebben, pistool op mijn hoofd geslagen, en zwaar mishandeld, en de ABN AMRO verzekering heeft tot op heden niets gedaan dan tegengewerkt!!!. Mijn hele huis is gesloopt, en leeggeroofd 8 maanden geleden. En ze laten een schade-expert komen EMN uit capelle aan den ijsel, die 0,0 medeleven hebben, en je proberen af te kopen met een belachelijk laag bod. Na 8 maanden later heb ik alles zelf kunnen voorschieten, offertes, nieuwe computer enz enz, huis enigsinds toonbaar gemaakt, en nog steeds geen euro uitgekeerd. Ik ben al 13 jaar klant, en heb nooit gebruikt hoeven maken van de verzekering. Ook heb ik mijn hypotheek bij de ABN AMRO lopen. Ik voel me zo in de steek gelaten, dit voelt nog erger als de overval zelf. Ik heb de media ook opgezocht of ze mijn verhaal willen doen, en ze hebben hier oren na. Mijn omgeving kan dit verhaal niet geloven als ik hun dit vertel!!! Ze behandelen me als dader i.p.v slachtoffer. Heb er geen woorden voor... Hopelijk komt dit op TV zodat ze dit bij andere klanten stopt, je gaat hier letterlijk kapot aan.

  Door: M Vleeshouwers13-01-2020
  Jan 01-12-2020

  Ben al meer dan 30 jaar bij de abn AMRO verzekerd en nooit schade gedeclareerd. Dit jaar waterlekkage gehad waardoor bepaalde spullen beschadigd zijn( klerenkast, laminaat en muur). Abn heeft van alles geprobeerd om de schade niet te vergoeden. Ieder keer een excuus. Gewoon oplichterij. Heb al jaren netjes betaald en nooit iets gedeclareerd.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  reisverzekering

  Ik kocht jaarlijks meerde reisverzekeringen bij ABNAMRO. Recent miste wij buiten onze schuld en aantoonbaar een retourvlucht. Nieuwe tickets, hotel en verblijfkosten worden NIET gedekt. Pech voor u. Alleen hypothetische zaken die 99,9% nooit voorkomen zijn gedekt, reageren laat, ongeïnteresseerde medewerkers. Kortom dit was de laatste keer. Ze zijn duur, maar dan heb je ook helemaal niks. Schijnzekerheid is troef,bij wat ooit De Bank was. Heel erg slecht!!

  Door: Arjan10-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Annuleringsverzekering

  Wat een geweldige service van de Abn Amro verzekeringen. Helaas moesten wij onze Amerika reis annuleren wegens gezondheidsredenen. De medewerkers van het schadecentrum waren zo aardig en vol begrip. Er was echt tijd voor een persoonlijk gesprek. Ik heb dat als zeer prettig ervaren. De volledige reissom werd gedekt (met maximum van €1870 pp en uit coulance (al heel lang verzekerd) ook een show die we in Las Vegas geboekt hadden. Ongelooflijk gewoon. Daarnaast stond het binnen 1 dag op onze rekening gestort, met als tekst ‘sterkte’. Hoe klantvriendelijk kun je zijn! Medewerkers van het schadeteam, heel erg bedankt!!

  Door: Miriam Tjin Pit Joen26-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Schade afhandeling Inboedelverzeketing

  Plus: gemak via internetschade melden, snelheid s ochtends schade gemeld smiddags telefoontje nog wat extra toelichting en eind gesprek duidelijkheid schade wordt uitgekeerd. Prijs: iets duurder. Medewerkers altijd behulpzaam, correct en vriendelijk. Ik beveel ABNAMRO aan.

  Door: Lianne van tricht07-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  So far, so good

  Nog geen ervaring als je ook echt iets te declareren hebt. Maar het gevoel bij het afsluiten was goed. Snel geholpen en professioneel. Dus tot nu toe, gereserveerd positief. Mocht ik ervaringen hebben (wat ik niet hoop want ik heb geen zin in een ongeluk) dan zal ik hier weer van me laten horen.

  Door: G. de Pee29-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is ABN AMRO Verzekeringen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over ABN AMRO Verzekeringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 55% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is ABN AMRO Verzekeringen actief?

  ABN AMRO Verzekeringen is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van ABN AMRO Verzekeringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.