ABN AMRO Credit Card
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

Totaal

7,8

Bestellen

9

Service

7,6

Prijs

7,2

Leveren

7,2
12 rating64 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

17-10-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    4
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Perrine

ABN AMRO Credit Card - Veel storingen

Ik zou deze credit card niet nog een keer bestellen. Ik gebruik deze nu regelmatig omdat ik tijdelijk in het buitenland zit, en heb de afgelopen maand alleen al meer dan 4 keer geen betaling kunnen doen en dus met een probleem gezeten omdat de ABN AMRO Credit Card een storing had. Ik heb elke keer gecheckt of dit probleem aan mijn limiet lag of niet, maar telkens bleek de website er op dat moment ook uit te liggen en bleek achteraf dat ik wel genoeg geld op mijn rekening had. De enige reden dat ik geen 1 ster heb gegeven is omdat, mocht je kaart gestolen worden, deze wel meteen geblokkeerd kan worden en je snel een nieuwe ontvangt.

Niet aan te raden als je van plan bent deze vaker in het buitenland te gebruiken en niet graag met een betaalprobleem zit wanneer ze daar alleen creditcards accepteren (bijv. in de USA).

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
01-05-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lester

ABN AMRO Credit Card - ABN credit card

Al jaren in bezit van een ABN AMRO Credit Card. Ooit voor deze kaart gekozen omdat we al bij deze bank zaten. De service is altijd goed gebleken, zowel telefonisch als in de fysieke winkels van ABN: keurig en goed onderlegd personeel die je echt verder helpen als er iets mis mocht zijn.

Daarnaast is onze kaart altijd overal geaccepteerd, wat toch het belangrijkste is dat zo'n kaart moet doen. Veel in het buitenland gereisd, nooit problemen gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janco Stol

ABN AMRO Credit Card - ABN AMRO credit card op reis

Wij nemen de ABN AMRO credit card vaak mee op reis en telkens weer blijkt daarmee betalen handiger en veiliger dan met pinpas of zelfs met contant. Vaak ook goedkoper, beetje afhankelijk van het land. De kaart werkt gewoon als een VISA en wij hebben nog nooit meegemaakt dat onze credit card niet werd geaccepteerd, hoogstens dat je hem een paar keer extra moet invoeren voordat het apparaat hem pakt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: wij op reis

ABN AMRO Credit Card - credit card goedkoper dan pinnen in Verenigde Staten

Op reis geweest in de Verenigde Staten en bijna overal betaal met onze credit card van ABN Amro.
Handiger en goedkoper dan met contant geld betalen, want pinnen is duur.

Wel irritant dat de chip veel werd geweigerd, die werd niet goed gelezen.
Maar gelukkig deed in al die gevallen dan telkens de magneetstrip het wel prima.

Prima kaart, vooral op reis erg handig.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: T. Hendriks

ABN AMRO Credit Card - Master credit card van ABN Amro

Wij hebben al jaren een ABN AMRO Credit Card. Werkt via ICS en alles gaat eigenlijk gewoon prima. Het is gewoon een mastercard, je kan er daardoor overal mee betalen. Ook in het buitenland.

Fijn is ook dat het achteraf betalen is, dat geeft toch een veiliger gevoel.
En er zit ook geen rente op, dat is wel soms bij andere credit cards zo.

Oh en we hebben de kaart nog gratis bij een rekening ook.

Bovendien zijn ze altijd zeer keurig en vriendelijk aan de telefoon.

Prima bedrijf, prima credit card.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
13-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
4
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Louise

ABN AMRO Credit Card - VISA card

Ik heb al jaren een VISA card een jaar geleden heb ik alles afbetaald. Nu nam ik weer geld op dat kon zo maar nu achteraf kan in niet gespreid betalen omdat ik nu uitzendkracht ben. Ik vind het schande dat ze mij gewoon geld op laten nemen zonder vooraf te checken voor draagkrachtig te zijn. Ik heb 3 keer moeten bellen over de aanvraag moest inkomstenformulier op sturen voordat ik die had werd het afgekeurd omdat ik uitzendkracht ben en mijn man niet draagkrachtig genoeg is. Niemand zegt dus als je belt over dat ik uitzendkracht ben dat het niet kan en ik begrijp niet waarom ik zoveel geld kan opnemen zonder dat ze eerst kijken of je het kan lenen. In de voorwaarden staat dat het een doorlopend krediet is nau dan moet je altijd van tevoren checken en niet eerst geld geven en dan daarna checken klopt niet daarom komen veel mensen in de problemen. Ik vind het schande hier ze hier mee omgaan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Reactie op deze post:

Door: Pantoman13-09-2016

Louise, dit is toch supergek dat je hier boos over bent? Je moet gewoon niet uitgeven wat je niet hebt. Daar ben je toch zelf verantwoordelijk voor. Je gaat het bedrijf toch geen slechte review voor geven voor je eigen stomme fouten??

Reactie op deze post:

Door: Louise15-09-2016

Pantoman je werkt zeker bij de bank want het gaat niet om mij ik kan het wel terug betalen hoor. Toevallig staat het vandaag in de krant dat veel jonge mensen en oudere heel veel schuld hebben hoe komt dat door dat je makkelijk geld kan krijgen vooral bij VISA card als er eerst gevraagd word naar iemands inkomen dan kan je bepalen of je kan lenen. Daar ben in kwaad over het gaat te gemakkelijk. Dus deze reviews is terecht.

01-07-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    8
  • Levering

    2
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Ewout Nijland

ABN AMRO Credit Card - kaart geblokkeerd

normaliter altijd maandelijks de betalingen gedaan met mijn cc direct terugbetaald, maar de app kwam won en verloor. Als je op de app van ICS kijkt wordt er aangegeven dat je een bedrag mag betalen, je mag zelf weten hoeveel, maar ze geven wel een minimum aan. Als je net voor je gezin vluchten en treinen aan het boeken bent in Thailand waar je alleen met je CC kan betalen, werkt deze niet, na diverse keren proberen, saldo checken, betaling doen, nog steeds niet.Gebeld naar de mensen van ICS met name afdeling waar ik contact mee had, zo onaardig koud, arrogant, nee meneer uw kaart heeft een blokkade. Ik had de betaling van juni op 21 juni moeten doen en ze hadden hem binnen op 1 juli de app doet er ook 4 tot 5 dagen over vordat het bedrag van je abn naar je CC is overgemaakt, is iets wat ook in seconden kan in deze tijd met de huisige technike, maar oke. De dame vertelde me even snel dat ik altijd het volledige bedrag wat ik gebruikt had terug moest betalen, zal vast in de kleine letter staan, maar 6 maanden lang geen melding of wat dan ook over gehad. Dus ik betaalde af en toe het advies bedrag, af en toe het volledige bedrag. Nee het advies bedrag is het bedrag wat je mag storten als je die maand denkt extra je CC nodig te hebben, zodat je meer ruimte hebt dan je limiet..... oooh ja nee heel duidelijk. Maar nog steeds 6 maanden lang geen melding gehad dat ik de rekening volledig moest aanvullen, Goed zei ik, ik heb net 2 betalingen gedaan en inmiddels het volledige bedrag aangevuld, dus wanneer gaat de blokkade er af. De blokkade gaat er NOOIT meer af....... say what? Niet communiceren alles een beetje laten gaan en vervolgens dit?

Shame on you ICS en ABN

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-03-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: gast

ABN AMRO Credit Card - Tevreden over ABN Amro

Een paar weken geleden overgestapt naar deze bank. Zat voorheen bij een andere bank, maar deze verdween meer en meer uit het straatbeeld. Hierdoor moest ik bij problemen een heel stuk reizen en ik ben niet zo mobiel. Bij ABN Amro heb ik veel meer mogelijkheden en heb dan ook geen spijt van de overstap.Dat komt ook doordat de tarieven allemaal een stuk gunstiger zijn dan ik gewend was en bovendien is de rente op mijn spaarrekening aantrekkelijker dan bij mijn vorig bank. Ik ben zeer positief.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    6
  • Prijs

    4
  • Levering

    4
6
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Melissa de J.

ABN AMRO Credit Card - Voelt toch wat ongemakkelijk

Had een kaart van ABN Amro aangevraagd. De kaart wordt geleverd door ICS (International Card Services). Nu is dat nog niet echt een probleem, want je kan er gewoon overal mee betalen. Het is inderdaad Mastercard en dat wordt overal geaccepteerd (behalve in Nederland, wat overigens ook totaal belachelijk is, maar dat is een ander verhaal!)

Nu gebruik ik de kaart niet heel veel, maar ik krijg wel iedere keer een afschijving van ICS. Dat halen ze gelijk van mn CC af. Dus ik iriteerde me daaraan, want in sommige maanden gebruik ik de kaart niet eens. Later bleek dat dit gewoon de bijdragen voor mijn kaart waren. Ik dacht dat dit in een keer af werd geboekt, maar daar deden ze dus een paar keer over. Hadden ze iets duidelijker kunnen communiceren!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: B.vL

ABN AMRO Credit Card - Overal geaccepteerd

Je hoeft geen VISA te hebben om overal te kunnen betalen (dat was mijn veronderstelling aanvankelijk). Deze kaart is wel van ABN Amro, maar het is gewoon een Master Card, dus daar kun je ook gewoon overal mee terecht. We hebben hem al uitgeprobeerd in meerdere werelddelen en geen problemen :):)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Joseph

ABN AMRO Credit Card - Betrouwbaar en Zakelijk

Als klant van ABN Amro als bank leek het mij praktisch ook voor dit bedrijf te kiezen voor de aanschaf van een credit card. en dat is geen slechte keuze gebleken. Vooral in het buitenland is het erg handig, de kaart wordt overal waar ik kom goed herkend en geaccepteerd. Bij vragen word je uiterst keurig geholpen, ook wanneer je vanuit het buitenland belt. Erg prettig zaken doen met ABN.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Mobility Service Finance

    Mobility Service Finance

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 10Lees ervaringen
  • Koopkracht

    Koopkracht

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 10Lees ervaringen
  • Independer

    Independer

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over ABN AMRO Credit Card

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij ABN AMRO Credit Card?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen ABN AMRO Credit Card

Wilt u graag weten wat anderen over de Abn Amro Credit Card zeggen? Lees dan de reviews, meningen en beoordelingen op Abn Amro Credit Card. Het is goed om te zien wat anderen zeggen om zo een duidelijke mening te vormen over dit bedrijf. Bij De Abn Amro kunt u natuurlijk terecht voor meerdere zaken. Denk hierbij aan: 

-    sparen
-    beleggen
-    geld lenen
-    doorlopend krediet
-    persoonlijke lening
-    senioren lening

Over de Abn Amro Credit Card
Over de Abn Amro Credit Card zijn een aantal zaken te zeggen. Ten eerste is het de Abn Amro Bank NV welke voor particuliere klanten de creditcards van International Card Services BV aanbiedt. De Abn Amro krijgt een vergoeding voor haar bemiddeling van de International Card Services. De Abn Amro is de partij welke adviseert in het aanbod van wat ze aanbieden. De International Card Services is een volledige dochter van de Abn Amro bank. 

Een creditcard is ideaal om mee in het buitenland uw rekening te betalen. U kunt wereldwijd gemakkelijk en snel betalen. Er zijn geen extra kosten als u de credit card in combinatie met uw betaalpakket heeft. U kunt er gemakkelijk geld mee opnemen in een van de bijna een miljoen geldautomaten over de hele wereld. 

De diensten van Abn Amro Credit Card
Er zijn twee soorten creditcards bij de Abn Amro bank. Zo is er een normale creditcard en ook een Gold card. De Gold card is wat uitgebreider dan de normale creditcard en kent een hogere limiet. Om in aanmerking te komen voor een creditcard moet u wel een inkomen hebben.   

Klachten over de Abn Amro Credit Card?
Als u een tip, opmerking, compliment of klacht heeft dan kunt u per email, telefonisch en ook per post contact opnemen met hun. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar een filiaal van de Abn Amro Bank te gaan om daar uw ongenoegen te uiten. Kies ervoor om uw emoties hierbij thuis te laten en uzelf te focussen op de klacht. De Abn Amro Credit Card zal vervolgens naar behoren uw klacht in behandeling nemen en ook afwikkelen. 

Uw mening over Abn Amro Credit Card
Bent u bekend met de Abn Amro Credit Card? Hebt u er een gehad of heeft u er nog steeds een? Dan is het goed om uw mening over hun op Nederlandreview.nl te delen. Nederlandreview.nl verzamelt beoordelingen van bedrijven en organisaties om hun klanten zo te helpen om een beter oordeel te kunnen vellen. Een oordeel gebaseerd op ervaringen van andere klanten. 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!