NederlandReview

  Ervaringen Finzie

  Voordat je een huis kunt gaan kopen wil je natuurlijk weten wat de hoogte is van de hypotheek die je kunt krijgen op basis van jouw inkomen. Het is daarom slim om in ieder geval een proefberekening te doen en in gesprek te gaan met een financieel adviseur over wat haalbaar is en wat jij wilt. Hoe lang wil jij bijvoorbeeld de rente vastzetten? Voor een hypotheekadvies en –aanvraag kun je onder andere terecht bij Finzie. Op deze pagina lees je er alles over.

  Over Finzie

  Finzie

  is het hypotheeklabel van Romeo Franchise B.V. De missie van Finzie is: ‘Op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren.’ Zij hebben momenteel 15 vestigingen in Nederland en willen zo snel mogelijk doorgroeien zodat zij landelijk dekkend worden. Finzie werkt 100% provisieloos, zij ontvangen geen vergoeding van de aanbieder waar jij uiteindelijk je verzekering of hypotheek afsluit. Hierdoor ben jij verzekerd van de best passende hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie.

  Diensten van Finzie :

  Hypotheekadvies inclusief Best Uit Garantie
  Je kunt bij Finzie online een berekening maken van wat je ongeveer zou kunnen lenen. Wanneer je een onafhankelijk hypotheekadvies op maat wilt kun je hierover met ze in gesprek op locatie, bij je thuis of via de webcam. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Voor het beste hypotheekadvies vergelijkt Finzie alle aanbieders op de markt. Zo ben je ervan verzekerd dat ze écht de best passende hypotheek voor jouw situatie vinden. De kosten van een hypotheekadvies via Finzie zijn een all-in tarief voor het advies én het regelen van je hypotheek en alle bijbehorende verzekeringen. Deze kosten zijn voor een eerste hypotheek € 1399,-. Voor een volgende hypotheek zijn de kosten ongeveer € 1699,-. Deze kosten kunnen hoger uitvallen wanneer een advies meer tijd kost, bijvoorbeeld bij een scheiding of als je een eigen onderneming hebt.

  Best Uit Garantie


  Bij een hypotheekadvies wordt er door Finzie meteen naar je verzekeringspakket gekeken. Dit is een service die normaal € 299,- kost, maar in het eerste jaar inbegrepen zit bij de aanvraag van een hypotheek. Hierbij wordt naast de beste hypotheek ook gekeken naar de beste verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jou wat jou een besparing tot wel € 500,- per jaar kan opleveren.

  Verder kun je op de website meer informatie over Finzie vinden, de actuele rentestanden en het antwoord op veelgestelde vragen. Ook kun je op de website een financiële coach van Finzie zoeken.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van Finzie, neem dan contact met ze op om te kijken of je samen een passende oplossing kunt vinden. Je kunt contact opnemen door ze te bellen op (088) 766 38 38, door een e-mail te sturen naar info@finzie.nl of door een brief te sturen naar Finzie, Nieuwe Steen 5, 1625 HV te Hoorn.

  Wat is jouw mening over Finzie?


  Heb jij via hen een hypotheek en verzekeringen afgesloten en/of overgesloten en ben je nu voordeliger uit dan eerst? Was het tarief dat zij hiervoor rekenden écht lager dan elders zoals zij beweren? Vertel er hier over, zodat anderen hier ook van kunnen profiteren. Ook negatieve ervaringen zijn hier welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar ieder zijn/haar ervaringen met bedrijven, webshops en diensten mag delen.

  Geeft Finzie goede hypotheekadviezen en besparen zij hun klanten volgens de ervaringen veel geld? Of berekenen zij toch hogere tarieven dan verwacht?

  Finzie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.4
  83% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.6
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer

  Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben, omdat we uitstekende leendiensten over de hele wereld bieden.

  We bieden allerlei soorten leendiensten aan (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen aan en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf helpt u bij het bereiken van verschillende doelen met een breed scala aan leenproducten.

  We weten dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een groot probleem is geweest Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​lening met eigen vermogen van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege hoge rente tarief, onvoldoende onderpand, verhouding schuld / inkomen, lage credit score of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u die nodig heeft

  Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang in een oogwenk een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  Door: Claudia Klein 26-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  LENING

  Hallo kijkers
  Dit is Oceanic-financiering. We bieden leningen aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. We zijn een geregistreerd en erkend bedrijf. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om te starten? heb je een lening nodig om een appartement te kopen? we bieden allerlei soorten leningen aan, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook E-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

  Door: oceanicfinance 14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hypotheek

  Allard heeft zoveel werk voor ons gedaan. Echt meegedacht en voor elk huis een taxateur even wat voorwer laten doen zodat we wisten wat we ongeveer konden bieden. In deze markt echt wel noodzakelijk!!! Verder aan al onze wensen voldaan en meegedacht, uitgelegd en geregeld. Dikke 10 !

  Door: Anna McEwan-Bos 28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hypotheek

  Geweldig geholpen door Finzie tijdens mijn hypotheekaanvraag.
  Veel marktkennis, persoonlijk advies en bijna 2x goedkoper dan andere adviseurs. Absolute aanrader.

  Door: Mark 21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Woning/hypotheek

  Wij hebben de diensten van Finzie heel fijn ervaren. Alles wordt heel snel geregeld en je krijgt een uitgebreid antwoord op je vragen. Dikke 10!

  Door: Esther 23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hypotheek aanvraag

  Ontevreden over FINZIE. Afspraak voor gesprek gemaakt waar vervolgens (Allard Westerdijk/Groningen) niet op komt dagen. Ingesproken via telefoon en mailtje gezonden naar degene die afspraak regelde. Hier vervolgens geen enkele reactie op gehad. Finzie krijgt van mij een zware onvoldoende. Totaal geen vertrouwen in deze organisatie die het daar toch van moet hebben. Beslist geen aanrader.

  Door: ben 15-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Finzie

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Finzie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Finzie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.4 gekregen, waarbij 83% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Finzie actief?

  Finzie is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Hypotheek

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Finzie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.