NederlandReview

  Ervaringen Finzie

  Voordat je een huis kunt gaan kopen wil je natuurlijk weten wat de hoogte is van de hypotheek die je kunt krijgen op basis van jouw inkomen. Het is daarom slim om in ieder geval een proefberekening te doen en in gesprek te gaan met een financieel adviseur over wat haalbaar is en wat jij wilt. Hoe lang wil jij bijvoorbeeld de rente vastzetten? Voor een hypotheekadvies en –aanvraag kun je onder andere terecht bij Finzie. Op deze pagina lees je er alles over.

  Over Finzie

  Wat doet een hypotheekadviseur allemaal? | Financieel coach Finzie Delft

  Finzie

  is het hypotheeklabel van Romeo Franchise B.V. De missie van Finzie is: ‘Op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren.’ Zij hebben momenteel 15 vestigingen in Nederland en willen zo snel mogelijk doorgroeien zodat zij landelijk dekkend worden. Finzie werkt 100% provisieloos, zij ontvangen geen vergoeding van de aanbieder waar jij uiteindelijk je verzekering of hypotheek afsluit. Hierdoor ben jij verzekerd van de best passende hypotheek, verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie.

  Diensten van Finzie :

  Hypotheekadvies inclusief Best Uit Garantie
  Je kunt bij Finzie online een berekening maken van wat je ongeveer zou kunnen lenen. Wanneer je een onafhankelijk hypotheekadvies op maat wilt kun je hierover met ze in gesprek op locatie, bij je thuis of via de webcam. Een eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. Voor het beste hypotheekadvies vergelijkt Finzie alle aanbieders op de markt. Zo ben je ervan verzekerd dat ze écht de best passende hypotheek voor jouw situatie vinden. De kosten van een hypotheekadvies via Finzie zijn een all-in tarief voor het advies én het regelen van je hypotheek en alle bijbehorende verzekeringen. Deze kosten zijn voor een eerste hypotheek € 1399,-. Voor een volgende hypotheek zijn de kosten ongeveer € 1699,-. Deze kosten kunnen hoger uitvallen wanneer een advies meer tijd kost, bijvoorbeeld bij een scheiding of als je een eigen onderneming hebt.

  Best Uit Garantie


  Bij een hypotheekadvies wordt er door Finzie meteen naar je verzekeringspakket gekeken. Dit is een service die normaal € 299,- kost, maar in het eerste jaar inbegrepen zit bij de aanvraag van een hypotheek. Hierbij wordt naast de beste hypotheek ook gekeken naar de beste verzekeringen en spaarmogelijkheden voor jou wat jou een besparing tot wel € 500,- per jaar kan opleveren.

  Verder kun je op de website meer informatie over Finzie vinden, de actuele rentestanden en het antwoord op veelgestelde vragen. Ook kun je op de website een financiële coach van Finzie zoeken.

  Klachten


  Wanneer je een klacht hebt over de dienstverlening van Finzie, neem dan contact met ze op om te kijken of je samen een passende oplossing kunt vinden. Je kunt contact opnemen door ze te bellen op (088) 766 38 38, door een e-mail te sturen naar info@finzie.nl of door een brief te sturen naar Finzie, Nieuwe Steen 5, 1625 HV te Hoorn.

  Wat is jouw mening over Finzie?


  Heb jij via hen een hypotheek en verzekeringen afgesloten en/of overgesloten en ben je nu voordeliger uit dan eerst? Was het tarief dat zij hiervoor rekenden écht lager dan elders zoals zij beweren? Vertel er hier over, zodat anderen hier ook van kunnen profiteren. Ook negatieve ervaringen zijn hier welkom, NederlandReview is een onafhankelijk platform waar ieder zijn/haar ervaringen met bedrijven, webshops en diensten mag delen.

  Geeft Finzie goede hypotheekadviezen en besparen zij hun klanten volgens de ervaringen veel geld? Of berekenen zij toch hogere tarieven dan verwacht?

  Finzie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5.8
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  5.8
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Finzie

  Uw beoordeling

  Hypotheek voor bouwdepot.

  Nooit van mijn leven ooit zo een slecht bedrijf meegemaak!!!!
  Communiceren onderling kunnen ze niet!! Eindstand met met de klanten. Mijn spijt is enorm om in zee te gaan met dit bedrijf. Nederland je bent gewaarschuwd.

  Door: Gerrit Kooks09-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Woning + zonnepanelen

  Goede klik, adviseur komt betrokken over.

  Echter blijkt hij totaal niet te luisteren naar wat je eigenlijk zegt. Nadat er het een en ander mis is gegaan, neem je contact op over een klacht.

  Deze word zo goed behandeld dat ze zeggen verder geen zaken meer te doen met de betreffende adviseur, wij krijgen een andere toegewezen die nergens wat vanaf weet en moeten het volledige bedrag betalen.

  Onze adviseur van destijds heeft een aantal beloftes gedaan en heeft zich daar niet aan gehouden. De jurist van Finzie kan zich totaal niet vinden in de beloften die naar ons zijn uitgesproken. De financieel adviseur die wij nu toegewezen hebben gekregen zegt zich er wèl in te kunnen vinden, hij heeft het immers net zo begrepen tijdens 'de cursus'.

  Opgelost zou je denken! Blijkbaar is de jurist de grote flapdrol die nu alles tegen houdt. Want ja... waarom zou je je klanten helpen zoals afgesproken? De adviseur die de afspraken heeft gemaakt die is toch weg?

  Als extra komt er nog bovenop dat Finzie onze persoonlijke gegevens heeft gedeeld met derde partijen. Hier hebben wij nooit toestemming voor gegeven. De beste jurist van Finzie kan dan ook geen antwoord geven op onze vragen. Wel krijgen we steeds netjes een mailtje terug met een lang verhaal, nooit met een antwoord natuurlijk. Maar hé, hij heeft wel gereageerd!

  Wij kunnen een dagboek vol fouten schrijven. Dat er fouten gemaakt worden vinden wij niet erg, dat ze niet worden opgelost vinden wij schandalig!

  Finzie bedankt voor deze ellende!

  Door: Barend18-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Hypotheek

  Al 4.5 maand bezig om mijn hypotheek na scheiding om te zetten op mijn naam. Loze beloften en niet nakomen van afspraken om terug te bellen. Het is nog niet geregeld maar ik zit vast aan de tussenpersoon helaas en kan dus mijn hypotheek niet rechtstreeks bij ing omzetten

  Door: van den Tol11-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Vrijstaand huis in de Groningse polder

  Fantastisch bijgestaan door Mieke Panekoek en haar team.
  Toevallig viel het rond krijgen van de Hypotheek in Mieke Pannekoek's vakantie.
  Ondanks dat geweldige service met een persoonlijke benadering.
  Heb je een Hypotheek nodig of financieel advies, kijk dan niet verder, Finzie is jou partner!

  Door: Matti Stam20-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Verzekerings pakket

  Alles gaat heel omslachtig, je moet voor elke opzegging een formulier printen en tekenen, terwijl dit bij mijn oude maatschappij 1 belletje was. Dan gaat de verzekering ook nog in Dan afgesproken, dus ben je niet verzekerd terwijl je dacht van wel, en nog zoveel meer van zulke dingen. Geen vertrouwen meer in deze maatschappij

  Door: Hans27-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Hypotheek

  Geweldig geholpen door Finzie tijdens mijn hypotheekaanvraag.
  Veel marktkennis, persoonlijk advies en bijna 2x goedkoper dan andere adviseurs. Absolute aanrader.

  Door: Mark21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Woning/hypotheek

  Wij hebben de diensten van Finzie heel fijn ervaren. Alles wordt heel snel geregeld en je krijgt een uitgebreid antwoord op je vragen. Dikke 10!

  Door: Esther23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Hypotheek

  Allard heeft zoveel werk voor ons gedaan. Echt meegedacht en voor elk huis een taxateur even wat voorwer laten doen zodat we wisten wat we ongeveer konden bieden. In deze markt echt wel noodzakelijk!!! Verder aan al onze wensen voldaan en meegedacht, uitgelegd en geregeld. Dikke 10 !

  Door: Anna McEwan-Bos28-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  hypotheek aanvraag

  Ontevreden over FINZIE. Afspraak voor gesprek gemaakt waar vervolgens (Allard Westerdijk/Groningen) niet op komt dagen. Ingesproken via telefoon en mailtje gezonden naar degene die afspraak regelde. Hier vervolgens geen enkele reactie op gehad. Finzie krijgt van mij een zware onvoldoende. Totaal geen vertrouwen in deze organisatie die het daar toch van moet hebben. Beslist geen aanrader.

  Door: ben15-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Finzie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Finzie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Finzie actief?

  Finzie is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Hypotheek

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Finzie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.