NederlandReview

  Ervaringen Sparen-en-beleggen.nl

  Bent u ook benieuwd wat anderen vinden van Sparen-en-beleggen.nl? Lees dan de reviews op NederlandReview. U zult niet de eerste zijn die moppert over dalende spaarrentes. ‘Je kunt het beter in een oude sok in de kast leggen.’. Steeds meer mensen bekijken wat ze met hun vermogen kunnen doen, anders dan het op een spaarrekening met lage rente laten staan. U gaat op onderzoek uit, wat is er mogelijk? Sparen-en-beleggen.nl helpt u keuzes te maken. Op NederlandReview leest u wat anderen van deze website vinden en of zij iets hebben gehad aan het advies.

  Over Sparen-en-beleggen.nl

  Deze eenvoudige website biedt een gratis test waarmee u kunt onderzoeken of het verstandig is om uw vermogen te spreiden over spaar- en beleggingsproducten. Ook kunt u hiermee checken of u wel verstandig belegt en spaart. U maakt kans op €10.000 euro. Een fraai lokkertje, wie weet.


  Kun je beter sparen of beleggen?

  Diensten

  De website levert een test die bestaat uit zes vragen. De eerste vraag gaat in op uw doel. Waarom spaart u? U kunt kiezen uit studie, woning, pensioen, reizen of overig. Met het antwoord kan Sparen-en-beleggen.nl beter beoordelen welke vorm van vermogensopbouw bij u past. De volgende vraag gaat over de termijn. Binnen welke termijn wilt u uw doel bereiken? Sparen is meestal gericht op de korte termijn, beleggen is meer gericht op de lange termijn. Beleggen kan een hoger rendement opleveren dan sparen. U beschikt dan echter vaak langere tijd niet over een bepaald deel van uw vermogen. Als u spaart, daalt de inleg niet. Bij beleggen kunt u wel geconfronteerd worden met waardedaling. In de derde vraag bepaalt u of u het accepteert dat het vermogen kan dalen. Zo niet, dan zal de test op sparen wijzen.

  Dan grijpt de test even terug op de introductie: ‘Wat zou u doen met €10.000?’. De opties zijn; sparen, zelf beleggen of laten beleggen door een expert. De volgende vraag gaat over risico’s. Hoe meer risico, hoe meer rendement. Voor veel mensen is het belangrijk dat ze altijd bij hun geld kunnen. In de test kunt u aangeven hoe belangrijk dat voor u is.

  Dan komt Sparen-en-beleggen met een conclusie: ‘U bent een spaarder.’ (of juist niet). Door de uitgebreide uitleg bij de vragen kunt u deze conclusie meestal al wel raden. Vervolgens geeft de site nog wat weetjes over wat andere Nederlanders doen. Een Nederlander spaart bijvoorbeeld gemiddeld €216 per maand en vijftien procent van de bevolking spaart niet.

  Maar dan. U ben een spaarder, of juist niet. Nu wilt u natuurlijk weten wat u moet doen. Deze tips krijgt u niet zomaar. Daarvoor moet u een formulier invullen. Daarmee kunt u wel €10.000 euro winnen, roept de website.

  Klachten

  Sparen-en-beleggen.nl is een eenvoudige site. Erg overzichtelijk, maar er is zelfs geen manier om in contact te komen met deze organisatie. Geen telefoonnummer of e-mailadres te zien. Waar moet een consument nu aankloppen met een klacht of opmerking over deze test? Wie doorgraaft in de algemene voorwaarden ziet een telefoonnummer en e-mailadres van Grondontwikkeling Nederland.

  Heeft u te veel vragen in moeten vullen voordat u een advies kreeg? Of bent u juist blij dat Sparen-en-beleggen.nl goed doorvraagt? Laat het weten in een beoordeling op NederlandReview. Zo kunnen andere consumenten bepalen of zij deze tool kunnen gebruiken om hun keuze te maken. Heeft u het formulier ingevuld en wordt u naderhand gestalkt met allerlei aanbiedingen? Laat het weten, zodat uw mede-consumenten hiervan op de hoogte zijn.

  U heeft het document met 20 tips ontvangen. Wat zijn uw bevindingen? Zijn de tips nuttig of heeft u tijd en moeite verspild. NederlandReview kijkt uit naar uw beoordeling.

  Lees de reviews over Sparen-en-beleggen.nl! Is deze gratis test voor sparen of beleggen betrouwbaar? Zijn de producten voor sparen en beleggen winstgevend?

  Sparen-en-beleggen.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  4.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Belachelijke test, misleidend!

  Wat een belachelijke test!
  Met die vragen sturen ze je mijns inziens heel erg naar de kant van risicovolle ondernemingen en dat vind ik echt onbetrouwbaar.
  Bovendien moet je allerlei gegevens opgeven voor je de zogenaamde resultaten van deze test krijgt.
  En dan zou je kans maken op 10.000 euro! En dat moet ik geloven?

  Ik ben hier gauw weggegaan om niet meer terug te komen. Een paar minuten die ik nooit meer terugkrijg!

  Door: B.05-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Online test over sparen en beleggen

  Al jaren spaar ik bij dezelfde bank en eigenlijk kijk ik nooit echt naar mijn spaargeld in combinatie met de rente. Ik ging er altijd vanuit dat het bij andere banken niet anders was, maar dat heb ik dus totaal verkeerd gedacht. Voor de gein deed ik de test bij Sparen-en-beleggen.nl en hieruit kwam naar voren dat ik veel meer mogelijkheden heb voor wat betreft mijn spaargeld. Erg makkelijk zo'n test, want je krijgt direct de resultaten. Je kunt hem gratis maken en het na het maken van de test krijg je advies op maat en kun je eventueel maatregelen nemen voor wat betreft je spaargeld of je beleggingen.

  Door: T. Rutten26-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Schrijf zelf een review over Sparen-en-beleggen.nl

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sparen-en-beleggen.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over Sparen-en-beleggen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sparen-en-beleggen.nl actief?

  Sparen-en-beleggen.nl is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sparen-en-beleggen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.