NederlandReview

    Ervaringen Raisin

    Het kan handig zijn om wat spaargeld op de bank te hebben. Natuurlijk wil je dan wel een betrouwbare bank kiezen of een spaarrekening om je geld te beheren. Wie weet kan Raisin dit wel zijn. Maar zal je geld wel veilig staan op zo’n rekening van Raisin of is er kans dat je het gehele bedrag kwijt raakt? Hoe hoog zal de rente zijn die Raisin aanbiedt nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om je geld bij Raisin op een spaarrekening te zetten? En zal de klantenservice van Raisin je wel kunnen helpen als je ineens niet meer bij je geld kunt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens wat geld op een Raisin spaarrekening hebben gehad kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe een spaarrekening van Raisin nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Raisin echt zo veilig en betrouwbaar is.

    Over Raisin

    Raisin is een financiële instelling. Ze bieden je een spaarrekening aan waar jij jouw spaargeld op kunt zetten. Ze noemen zich zelfs een “toonaangevende marktplaats” voor sparen in heel Europa. Ze bieden je, volgens hun website, namelijk toegang tot spaarproducten vanuit heel Europa. Ze opereren namelijk maar liefst in 30 verschillende landen en hebben 53 partnerbanken in hun database. Hun doel is om jouw de beste rente te bieden en op die manier jouw rendement te verhogen. Je kunt, na je eenmalig online geregistreerd te hebben, in één oogopslag al je deposito’s zien. Maar ze zullen je ook regelmatig updates sturen over nieuwe spaarproducten. Je kunt dan gemakkelijk een nieuwe deposito openen of juist een al bestaande deposito verlengen. Dit kun je zelfstandig doen en daar heb je dus verder niemand bij nodig. Jij bepaalt namelijk waar je wilt sparen. Er is een speciaal despositogarantiestelsel dat jouw spaargeld zal dekken tot een bedrag van €100.000 per rekeninghouder per bank.

    Hier wat tips om geld te besparen zodat je meer op een spaarrekening kunt zetten.

    Diensten van Raisin

    Je kunt je via de website van Raisin gemakkelijk aanmelden. Je hoeft je alleen maar te registreren. Wel willen ze graag dat je een kopie van je ID-bewijs upload en een referentietransactie uitvoert. Daarna krijg je inloggegevens waarmee je waar dan ook op hun website kan inloggen. Eenmaal ingelogd zul je vervolgens toegang hebben tot het gehele aanbod van hun partnerbanken. Daarna is het gewoon een kwestie van een spaarproduct selecteren en de gewenste inleg overmaken. Verder is er een Raisin klantenservice die je kan helpen als je er zelf niet helemaal uit dreigt te komen. Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin

    Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

    Raisin
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    6
    63% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    6
    Prijs
    rating
    6.4
    Leveren
    rating
    5.8

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Raisin

    Uw beoordeling

    probeer rekening te kopenen

    Je wil een rekening openen, voor de veiligheid met je ID na gekekene worden, dat snap ik.
    Maar er zal een Nederlandssprekende zitten, na vele malen bellen zonder een Nederlandssprekende persoon gehad te hebben, ben ik gestopt.
    _ Slechte service
    - reageren niet op je mail
    _ bij mij vrouw blokkeren ze voor de zo veel ste keer haar account, je moet dat telefonisch bellen voor nieuw wachtwoord
    - vragen over dubbele belasting worden niet beantwoord

    Door: kees w27-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Topservice

    Vooraf gebeld met vragen, antwoorden kreeg ik (op verzoek) helder per e-mail nog nagestuurd.

    Heb me daarna aangemeld, dat was weinig anders dan bij andere spaarbanken: gegevens invullen, documenten uploaden en 10 cent vanaf mijn tegenrekening. De instructies in de begeleidende mails waren zeer duidelijk dus niks op aan te merken.

    Enkele werkdagen later was mijn Raisin-rekening open, dit is een rekening bij de Belgische Keytrade Bank dus je krijgt een Belgisch Iban. Geld daarnaar overgemaakt, waarna het doorgestuurd werd naar mijn gekozen deposito bij BlueOrange (letland) tegen 1,22% - bijna dubbel wat ik kon krijgen bij NIBC

    Noemenswaardig is de depositobevestiging in PDF vorm die je krijgt na opening van het deposito - hier staat alle informatie incl iban, looptijd etc duidelijk op. Dergelijk gemak/duidelijkheid ontbreekt nog wel eens bij andere partijen

    Grt, Jop

    Door: Jop A.27-06-2019
    LP Heukels07-12-2020

    al halve dag bezig en nog steeds geen rekening kunnen openen.

    generic cialis online18-02-2021

    cialis 20mg

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+560-560-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+560-560-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+404-404-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+404-404-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+771-771-1=0+0+0+1 or 'cb2iTDff'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+771-771-1=0+0+0+1 or 'cb2iTDff'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+965-965-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+965-965-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cK4VO49Q'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 615=(SELECT 615 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 905=(SELECT 905 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 890=(SELECT 890 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    lsfu0uJK' OR 370=(SELECT 370 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    iZeWD9MU') OR 427=(SELECT 427 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    kNSJQMw6')) OR 274=(SELECT 274 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dusver 2 deposito's geopend, wacht op nieuwe banken

    Ik heb zover 2 deposito's geopend bij Raisin, een bij Blueorange bank uit Letland (in januari geopend) en nu een bij Inbank uit Estland. Vond het erg handig dat zodra je de registratie een keer doorlopen hebt en het eerste deposito open is, je voor een volgend deposito alleen maar hoeft in te loggen, de aanvraag online kan voltooien en bevestigen met een TAN code die per SMS komt.
    Daarna hoef je alleen nog maar het spaargeld weer over te maken. Vooral daarom de volle 5 sterren op Bestellen en Levering.

    Bij Letland moet je wel even rekening houden met bronbelasting verminderen/verrekenen, dat hoeft bij Estland niet (die is daar altijd 0%).
    Ik hoop eigenlijk alleen dat ze snel meer banken toevoegen!

    Door: Joris de D.10-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+72-72-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+72-72-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+434-434-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+434-434-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+502-502-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+502-502-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+724-724-1=0+0+0+1 or 'edGWibK7'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+724-724-1=0+0+0+1 or 'edGWibK7'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+400-400-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+400-400-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    fRglQmve'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 477=(SELECT 477 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 877=(SELECT 877 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 814=(SELECT 814 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    rMoQIvLg' OR 530=(SELECT 530 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    7MzCDDb0') OR 232=(SELECT 232 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    U2TviBqt')) OR 216=(SELECT 216 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Deposito in Estland

    Vlot verlopen, online formulier had ik in ong. 3 minuten ongevuld.

    Daarna krijg je een mail dat je ID+ bv. bankafschrift of energierekening (adresbewijs) stuurt - ik koos voor energierekening. Ten slotte maak je nog 10 cent over vanaf je tegenrekening.

    Ik kreeg zo'n 3 werkdagen later (weekend ertussen) bericht dat mijn Raisinrekening open was. Toen heb ik gelijk het deposito bij Inbank aangevraagd en het geld overgemaakt naar de Raisinrekening. 2 dagen later bevestigde Inbank dat het deposito (1 jaar looptijd) open was.

    Kortom, duidelijk info en vlotte verwerking met de beste rente. Weinig meer te melden.

    Door: Tjalling24-06-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+854-854-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+854-854-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+101-101-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+101-101-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+100-100-1=0+0+0+1 or 'KBOqcooq'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+100-100-1=0+0+0+1 or 'KBOqcooq'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+770-770-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+770-770-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cwLTp0u6'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 694=(SELECT 694 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 325=(SELECT 325 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 524=(SELECT 524 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Y0VtAoag' OR 563=(SELECT 563 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    wW29189B') OR 310=(SELECT 310 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    VY7oNeYn')) OR 638=(SELECT 638 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Inbank deposito 1 jaar

    Heb me op donderdag een week geleden aangemeld. De opening van de Raisin-rekening verliep soepel, dwz de instructies waren duidelijk en simpel en was open op de dinsdag erop. Zelfde dag nog geld overgemaakt en ik kreeg de vrijdag bevestiging van Inbank dat mijn 1 jaar deposito (1,15%) geopend was.

    Best snel dus: 2 rekeningen geopend (raisin-rekening en depositorekening) + 2 boekingem (mijn ING --> Raisin-rekening --> deposito bij Inbank) binnen een week. Ik heb zojuist de mail verstuurd om mijn welkomstbonus te claimen. Die zou dan binnen 2 weken op mijn raisin-rekening gestort moeten zijn

    Groet,
    Kevin

    Door: Kevin Franke21-07-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+562-562-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+562-562-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+776-776-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+776-776-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+262-262-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+262-262-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+922-922-1=0+0+0+1 or 'BBUXHub2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+922-922-1=0+0+0+1 or 'BBUXHub2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+380-380-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+380-380-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    8fhYVSAX'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 953=(SELECT 953 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 185=(SELECT 185 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 714=(SELECT 714 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    32JM32xu' OR 372=(SELECT 372 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    ONUvJAiS') OR 207=(SELECT 207 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    CcIdyI3o')) OR 583=(SELECT 583 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    rekening openen

    Zelden zo'n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt, bij het onfatsoenlijke af.
    De registratie verloopt uitermate moeizaam. soms komen er geen identificatiemedewerkers in beeld en soms verbreken zij de verbinding zonder opgaaf van redenen. Kun je helemaal opnieuw beginnen. De medewerkers spreken vaak ook amper Engels.

    Door: Gerrit26-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    Heb drie maal foto's gemaakt en steeds afgewezen door onverstaanbare personen. Ronduit slecht en erzou een Nederlands hulp zijn, vergeet het maar.

    Door: Jk26-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Inmiddels 3 deposito's

    Ben begonnen met sparen via Raisin ergens in januari, waar ik mijn eerste deposito opende bij BlueOrange. Vervolgens heb ik deposito's geopend bij Inbank en nu Coop bank, beide banken zijn uit Estland.

    Met name erg handig is dat zodra je door de eenmalige registratie bij Raisin heen bent en je Raisin-rekening open is, het openen van deposito's erg soepel verloopt. Je logt in, vraagt het binnen enkele minuten aan en maakt het geld over naar de Raisin-rekening. Je hoeft dus niet voor elke bank opnieuw het hele proces te doorlopen.

    De klantenservice heeft me ook altijd naar tevredenheid geholpen. grt, Jan

    Door: Jan de Waardt25-09-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+357-357-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+357-357-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+364-364-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+364-364-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+158-158-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+158-158-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+926-926-1=0+0+0+1 or 'auAMEIRP'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+926-926-1=0+0+0+1 or 'auAMEIRP'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+964-964-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+964-964-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    RHDtClGW'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 336=(SELECT 336 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 427=(SELECT 427 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 706=(SELECT 706 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    WEUj8LUv' OR 195=(SELECT 195 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    scMibvGw') OR 74=(SELECT 74 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    oaLznHGJ')) OR 111=(SELECT 111 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Inbank deposito

    Ik zit alweer enkele jaren naar tevredenheid bij Bigbank en Raisin kwam met een nieuwe bank uit Estland, de Inbank die betere rentes bieden dan Bigbank op de kortere termijnen. Na mijn registratie bij Raisin kon ik gelijk mijn paspoort uploaden en maakte ik 10 cent over van mijn referentierekening. Een paar dagen later kreeg ik een mail met het rekeningnummer van mijn RAISIN-rekening. Daar kon ik het geld naar ovewrmaken, waarna het doorgestuurd werd naar Inbank. Liep allemaal goed en de klantenservice gaf me vooraf duidelijke informatie over hoe het in zijn werk ging.
    Vriendelijke groet Ivo Petrchenko.

    Door: Ivo Petrchenko10-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+256-256-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+256-256-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+585-585-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+585-585-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+597-597-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+597-597-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+682-682-1=0+0+0+1 or 'KcQ8oVz3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+682-682-1=0+0+0+1 or 'KcQ8oVz3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+975-975-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+975-975-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    HrnjiESZ'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 120=(SELECT 120 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 314=(SELECT 314 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 543=(SELECT 543 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    kIKtxbMo' OR 315=(SELECT 315 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    soqxnqhl') OR 508=(SELECT 508 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    t7JBeb8g')) OR 957=(SELECT 957 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Eenvoudig met beste rente

    Via Raisin een deposito bij BlueOrange uit Letland geopend. Lijkt me een goede bank en daarnaast staat Letland toch garant voor mijn geld tot EUR 100 000, daarom heb ik een bedrag net daaronder ingelegd zodat de rente ook gedekt is. Naar ik al wist heeft Letland een stabiele economie en bij BlueOrange krijg je toch wel even andere rente dan bij Nederlandse banken. Het is niet de 4% of 5% van een aantal jaar terug, maar goed - beter dan 0,01% bij ABN.
    Communicatie met klantenservice ging vlot, kreeg echt het idee dat ze hun best doen en de klant als persoon ipv nummer beschouwen.

    Door: Ron23-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+83-83-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+83-83-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+329-329-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+329-329-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+819-819-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+819-819-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+647-647-1=0+0+0+1 or 'GG1OWv6E'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+647-647-1=0+0+0+1 or 'GG1OWv6E'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+559-559-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+559-559-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    sCXnIbvo'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 65=(SELECT 65 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 927=(SELECT 927 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 774=(SELECT 774 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    aWB6q6dl' OR 847=(SELECT 847 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Mxc3ynZ7') OR 835=(SELECT 835 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    pj5JaHHi')) OR 698=(SELECT 698 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Renault rekening geopend

    Identificateproces na poging van half uur in de wacht opnieuw geprobeerd en is toen goed gegaan. Heeft wel als nadeel dat je engels of duits moet spreken. Maar man van ID-Now was heel aardig en behulpzaam. In Raisin omgeving na 2 dagen Renaultrekening geopend en €1,-- overgemaakt wee 2 dagen later was rekening geopend. toen meer geld van de raisin rekening overgemaakt. Die ik eerder vanaf de Rabobank op raisin had gezet. Toen maandelijkse periodieke overschrijving vanaf Rabo geregeld met door Renaultbank verstrekte omschrijving. Was dezelfde dag nog op Renaultbank bijgeschreven

    Door: Arend Termorshuizen27-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Kritiekpuntjes

    Het openen van de rekening ging redelijk soepel. In het begin moest ik standaard 20 minuten wachten tot ik telefonisch verbinding had. Op dit moment nog 'maar' drie minuten. Er zit dus wel verbetering in.
    Het geld storten gaat nu meestal in 1 à 2 dagen. Voor opnemen moet je zeker drie dagen uittrekken; dat moet veel beter kunnen!
    Nog iets: je kunt in één handeling je geld van je bankrekening storten naar je Raisin spaarrekening (via een PLAN-nummer). Nadeel van het PLAN-nummer is dat je geen omschrijving bij het gestorte geld kunt plaatsen. Wil je geld opnemen, dan moet je eerst het geld van je spaarrekening naar je dagelijkse rekening bij de Raisinbank overmaken. Zodra het geld op je dagelijkse rekening bij Raisin staat, moet je eerst weer bij hen inloggen en daarna pas kun je het naar je tegenrekening overmaken. Dit is veel te bewerkelijk en zou niet nodig moeten zijn!
    Wat mij nog het meest stoort, is dat ik nergens kan zien hoeveel rente ik opbouw. Ik heb dus nergens een bewijs van opgebouwde rente. Ik moet er maar vanuit gaan dat alles klopt wat zij doen... Ook dit moet beter kunnen.

    Door: Henry05-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    2 deposito’s en 1 spaarrekening

    Het identificatieproces verliep in eerste instantie wat moeizaam, maar is uiteindelijk gelukt. Het is wel handig als je Duits of Engels spreek, want ik had een Engelstalige medewerker aan de lijn, die mij overigens uitstekend heeft geholpen. Daarna verliep alles heel vlot en snel en ik ben zeer tevreden. Ik raad het dan ook iedereen aan die wat meer rente wil zonder risico.

    Door: Marianne Keulen21-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Spaarrekening Renault Bank

    Had me aangemeld en zelfde dag nog werd mijn Raisin-rekening geopend. Geld overgeboekt van mijn tegenrekening, zodra het aankwam werd mijn spaarrekening geopend. Soepel en duidelijk process. Prima!

    Door: P. Brandse18-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    spaarrekening openen

    Alle instructies gevolgd. Moest id bewijs tonen en gedaan. Wordt afgewezen. Moet een paspoort zijn. Dier heb ik niet. Kan nu ineens niet meer spaarrekening openen. Nou dan niet!

    Door: Aan Ytsma09-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    account maken

    na 2x foto's gemaakt te hebben, krijg je een medewerker, die onverstaanbaar is. Wel veel kindergeluiden te horen (medewerkster van een creche met bijbaantje?) Zeer teleurstellnd

    Door: G. van Leijenhorst08-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Aanvraag Spaarrekening

    Huidige procedure via videoapp is voor iemand die niet volledig bekend is met het gebruik van een mobiele telefoon onmogelijk.
    Zo stuurt men aan het eind van het gesprek een sms code die je als je die hebt gevonden weer ergens moet invullen, maar als ik terug ga naar de video app is die ondertussen gesloten. Als ja vervolgens weer opnieuw inlogt begint de procedure weer opnieuw omdat men zegt geen gegevens te hebben opgeslagen.
    Na een 5-tal pogingen heb ik het opgegeven. Bijzonder klant onvriendelijk en voor digibeten helaas niet toegankelijk.

    Door: Jack01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Spaarrekening

    Indentificeren kan alleen via stompzinnige app. Wel tien keer geprobeerd, dan is het geluid niet goed, dan het beeld niet. Ondertussen hebben ze al tig keer foto's genomen van mijn ID. Maak me ernstig zorgen wat daarmee gebeurd. Heb Nederlandse klantenservice gebeld naar andere mogelijkheden om te indentificeren, maar die zijn er niet! Lekker inclusief! Als dit al bagger is vrees ik dat het werkelijke product ook om te huilen is....

    Door: Eric26-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Niet gelukt

    Video identificatie is na 2 uur nog NIET gelukt.
    Volgens mij is dit een onbetrouwbaar bedrijf!
    Helaas!

    Door: Wim van der Baan11-11-2021
    Patrick Woensel11-11-2021

    Ik had geen problemen met video identificatie. Je moet wel je telefoon aanzetten met selfie.

    Andrea12-11-2021

    Ik heb ook 2 uur gewacht op verbinding maar dit lukte niet. de volgende dag opnieuw en nu werd ik bijna meteen verbonden.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Proberen klant te worden

    Na 2 dagen inloggen en wachten op contact via de computer om me via video te identificeren is mijn vertrouwen in Raisin nul geworden. De klantenservice adviseerde (toen ik hierover belde) eerst hun app te installeren op mijn smartphone en het dan weer te proberen via mijn mobieltje. Ik heb geen behoefte aan weer een app op mijn mobiel en vind het allemaal misleidend, niet transparant en onbetrouwbaar overkomen.

    Door: Jeannette11-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Spaarrekening Renault

    Heb me vorige week aangemeld, instructies gevolgd en kreeg gisteren mijn spaarrekening bij Klarna open. Heb inmiddels ook een aanvraag gedaan voor een kortlopen deposito bij Rietumu in Letland. Rentes zijn uiteraard nog steeds niet erg hoog maar ben dusver tevreden.

    Door: Hugo29-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    FAQ

    Is Raisin een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 51 ervaringen geplaatst over Raisin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 63% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Raisin actief?

    Raisin is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raisin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.