NederlandReview

    Ervaringen Raisin

    Het kan handig zijn om wat spaargeld op de bank te hebben. Natuurlijk wil je dan wel een betrouwbare bank kiezen of een spaarrekening om je geld te beheren. Wie weet kan Raisin dit wel zijn. Maar zal je geld wel veilig staan op zo’n rekening van Raisin of is er kans dat je het gehele bedrag kwijt raakt? Hoe hoog zal de rente zijn die Raisin aanbiedt nou echt zijn? Zal het makkelijk zijn om je geld bij Raisin op een spaarrekening te zetten? En zal de klantenservice van Raisin je wel kunnen helpen als je ineens niet meer bij je geld kunt of er iets anders misgaat? Alleen mensen die al eens wat geld op een Raisin spaarrekening hebben gehad kunnen je hierover inlichten. Lees hun reviews om een idee te krijgen van hoe een spaarrekening van Raisin nou eigenlijk werkt. Hun beoordelingen, cijfers, meningen en ervaringen kunnen je laten zien of Raisin echt zo veilig en betrouwbaar is.

    Over Raisin

    Raisin is een financiële instelling. Ze bieden je een spaarrekening aan waar jij jouw spaargeld op kunt zetten. Ze noemen zich zelfs een “toonaangevende marktplaats” voor sparen in heel Europa. Ze bieden je, volgens hun website, namelijk toegang tot spaarproducten vanuit heel Europa. Ze opereren namelijk maar liefst in 30 verschillende landen en hebben 53 partnerbanken in hun database. Hun doel is om jouw de beste rente te bieden en op die manier jouw rendement te verhogen. Je kunt, na je eenmalig online geregistreerd te hebben, in één oogopslag al je deposito’s zien. Maar ze zullen je ook regelmatig updates sturen over nieuwe spaarproducten. Je kunt dan gemakkelijk een nieuwe deposito openen of juist een al bestaande deposito verlengen. Dit kun je zelfstandig doen en daar heb je dus verder niemand bij nodig. Jij bepaalt namelijk waar je wilt sparen. Er is een speciaal despositogarantiestelsel dat jouw spaargeld zal dekken tot een bedrag van €100.000 per rekeninghouder per bank.

    Hier wat tips om geld te besparen zodat je meer op een spaarrekening kunt zetten.

    Diensten van Raisin

    Je kunt je via de website van Raisin gemakkelijk aanmelden. Je hoeft je alleen maar te registreren. Wel willen ze graag dat je een kopie van je ID-bewijs upload en een referentietransactie uitvoert. Daarna krijg je inloggegevens waarmee je waar dan ook op hun website kan inloggen. Eenmaal ingelogd zul je vervolgens toegang hebben tot het gehele aanbod van hun partnerbanken. Daarna is het gewoon een kwestie van een spaarproduct selecteren en de gewenste inleg overmaken. Verder is er een Raisin klantenservice die je kan helpen als je er zelf niet helemaal uit dreigt te komen. Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

    Klachten, Complimenten en Tips voor Raisin

    Heb jij wel eens geld proberen te sparen via een rekening van Raisin? Dan horen wij uiteraard graag meer over jouw Raisin ervaring. Hoe makkelijk was het om je te registeren? Was het echt zo gemakkelijk om een deposito te openen? Hoeveel geld heb je gespaard in de tijd dat je geld op een Raisin deposito stond? En wat zei de klantenservice van Raisin toen je geld kwijt leek te zijn? Schrijf je eigen Raisin review en laat ons weten wat jouw mening over deze spaarbank is.

    Raisin
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (36)

    7
    75% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    7
    Service
    rating
    7.2
    Prijs
    rating
    7.4
    Leveren
    rating
    6.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Raisin

    Uw beoordeling

    Topservice

    Vooraf gebeld met vragen, antwoorden kreeg ik (op verzoek) helder per e-mail nog nagestuurd.

    Heb me daarna aangemeld, dat was weinig anders dan bij andere spaarbanken: gegevens invullen, documenten uploaden en 10 cent vanaf mijn tegenrekening. De instructies in de begeleidende mails waren zeer duidelijk dus niks op aan te merken.

    Enkele werkdagen later was mijn Raisin-rekening open, dit is een rekening bij de Belgische Keytrade Bank dus je krijgt een Belgisch Iban. Geld daarnaar overgemaakt, waarna het doorgestuurd werd naar mijn gekozen deposito bij BlueOrange (letland) tegen 1,22% - bijna dubbel wat ik kon krijgen bij NIBC

    Noemenswaardig is de depositobevestiging in PDF vorm die je krijgt na opening van het deposito - hier staat alle informatie incl iban, looptijd etc duidelijk op. Dergelijk gemak/duidelijkheid ontbreekt nog wel eens bij andere partijen

    Grt, Jop

    Door: Jop A.27-06-2019
    LP Heukels07-12-2020

    al halve dag bezig en nog steeds geen rekening kunnen openen.

    generic cialis online18-02-2021

    cialis 20mg

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+312-312-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+560-560-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+560-560-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+404-404-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+404-404-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+771-771-1=0+0+0+1 or 'cb2iTDff'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+771-771-1=0+0+0+1 or 'cb2iTDff'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+965-965-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+965-965-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cK4VO49Q'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 615=(SELECT 615 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 905=(SELECT 905 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 890=(SELECT 890 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    lsfu0uJK' OR 370=(SELECT 370 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    iZeWD9MU') OR 427=(SELECT 427 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    kNSJQMw6')) OR 274=(SELECT 274 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Dusver 2 deposito's geopend, wacht op nieuwe banken

    Ik heb zover 2 deposito's geopend bij Raisin, een bij Blueorange bank uit Letland (in januari geopend) en nu een bij Inbank uit Estland. Vond het erg handig dat zodra je de registratie een keer doorlopen hebt en het eerste deposito open is, je voor een volgend deposito alleen maar hoeft in te loggen, de aanvraag online kan voltooien en bevestigen met een TAN code die per SMS komt.
    Daarna hoef je alleen nog maar het spaargeld weer over te maken. Vooral daarom de volle 5 sterren op Bestellen en Levering.

    Bij Letland moet je wel even rekening houden met bronbelasting verminderen/verrekenen, dat hoeft bij Estland niet (die is daar altijd 0%).
    Ik hoop eigenlijk alleen dat ze snel meer banken toevoegen!

    Door: Joris de D.10-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+72-72-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+72-72-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+434-434-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+434-434-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+502-502-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+502-502-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+724-724-1=0+0+0+1 or 'edGWibK7'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+724-724-1=0+0+0+1 or 'edGWibK7'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+400-400-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+400-400-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    fRglQmve'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 477=(SELECT 477 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 877=(SELECT 877 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 814=(SELECT 814 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    rMoQIvLg' OR 530=(SELECT 530 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    7MzCDDb0') OR 232=(SELECT 232 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    U2TviBqt')) OR 216=(SELECT 216 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Deposito in Estland

    Vlot verlopen, online formulier had ik in ong. 3 minuten ongevuld.

    Daarna krijg je een mail dat je ID+ bv. bankafschrift of energierekening (adresbewijs) stuurt - ik koos voor energierekening. Ten slotte maak je nog 10 cent over vanaf je tegenrekening.

    Ik kreeg zo'n 3 werkdagen later (weekend ertussen) bericht dat mijn Raisinrekening open was. Toen heb ik gelijk het deposito bij Inbank aangevraagd en het geld overgemaakt naar de Raisinrekening. 2 dagen later bevestigde Inbank dat het deposito (1 jaar looptijd) open was.

    Kortom, duidelijk info en vlotte verwerking met de beste rente. Weinig meer te melden.

    Door: Tjalling24-06-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+427-427-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+854-854-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+854-854-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+101-101-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+101-101-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+100-100-1=0+0+0+1 or 'KBOqcooq'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+100-100-1=0+0+0+1 or 'KBOqcooq'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+770-770-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+770-770-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cwLTp0u6'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 694=(SELECT 694 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 325=(SELECT 325 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 524=(SELECT 524 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Y0VtAoag' OR 563=(SELECT 563 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    wW29189B') OR 310=(SELECT 310 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    VY7oNeYn')) OR 638=(SELECT 638 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Inbank deposito 1 jaar

    Heb me op donderdag een week geleden aangemeld. De opening van de Raisin-rekening verliep soepel, dwz de instructies waren duidelijk en simpel en was open op de dinsdag erop. Zelfde dag nog geld overgemaakt en ik kreeg de vrijdag bevestiging van Inbank dat mijn 1 jaar deposito (1,15%) geopend was.

    Best snel dus: 2 rekeningen geopend (raisin-rekening en depositorekening) + 2 boekingem (mijn ING --> Raisin-rekening --> deposito bij Inbank) binnen een week. Ik heb zojuist de mail verstuurd om mijn welkomstbonus te claimen. Die zou dan binnen 2 weken op mijn raisin-rekening gestort moeten zijn

    Groet,
    Kevin

    Door: Kevin Franke21-07-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+562-562-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+562-562-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+776-776-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+776-776-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+262-262-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+262-262-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+922-922-1=0+0+0+1 or 'BBUXHub2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+922-922-1=0+0+0+1 or 'BBUXHub2'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+380-380-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+380-380-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    8fhYVSAX'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 953=(SELECT 953 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 185=(SELECT 185 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 714=(SELECT 714 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    32JM32xu' OR 372=(SELECT 372 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    ONUvJAiS') OR 207=(SELECT 207 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    CcIdyI3o')) OR 583=(SELECT 583 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Openen nieuwe rekening

    De aanvraag van een nieuwe rekening verloopt heel soepeltjes.
    Het lastige deel van het openen begon bij het vaststellen van mijn identiteit: de Engels/Duits talige medewerker bleek geen Engels te spreken. Bij poging 4, opgegeven en in mijn gebrekkig Duits de procedure doorlopen.
    Echter, ik wacht nu al 3 weken op het toelaten van het bewijs van adres. Zelfs na meerdere e-mails en een half uur in de wacht van de klantenservice is er nog steeds geen voortgang. Erg teleurstellend

    Door: Richard21-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Spaarrekening snel geopend

    Toch maar eens op zoek gegaan naar een andere spaarrekening. Voor het eerst sparen in het buitenland was wel wat spannend maar de sparrekening bij Renault Bank klonk redelijk vertrouwd en was in een paar dagen geopend. Het online bankieren van Raisin is bovendien erg overzichtelijk. dusver goede keuze

    Door: Jan Baeten09-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Inmiddels 3 deposito's

    Ben begonnen met sparen via Raisin ergens in januari, waar ik mijn eerste deposito opende bij BlueOrange. Vervolgens heb ik deposito's geopend bij Inbank en nu Coop bank, beide banken zijn uit Estland.

    Met name erg handig is dat zodra je door de eenmalige registratie bij Raisin heen bent en je Raisin-rekening open is, het openen van deposito's erg soepel verloopt. Je logt in, vraagt het binnen enkele minuten aan en maakt het geld over naar de Raisin-rekening. Je hoeft dus niet voor elke bank opnieuw het hele proces te doorlopen.

    De klantenservice heeft me ook altijd naar tevredenheid geholpen. grt, Jan

    Door: Jan de Waardt25-09-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+357-357-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+357-357-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+364-364-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+364-364-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+158-158-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+158-158-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+926-926-1=0+0+0+1 or 'auAMEIRP'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+926-926-1=0+0+0+1 or 'auAMEIRP'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+964-964-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+964-964-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    RHDtClGW'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 336=(SELECT 336 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 427=(SELECT 427 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 706=(SELECT 706 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    WEUj8LUv' OR 195=(SELECT 195 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    scMibvGw') OR 74=(SELECT 74 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    oaLznHGJ')) OR 111=(SELECT 111 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Inbank deposito

    Ik zit alweer enkele jaren naar tevredenheid bij Bigbank en Raisin kwam met een nieuwe bank uit Estland, de Inbank die betere rentes bieden dan Bigbank op de kortere termijnen. Na mijn registratie bij Raisin kon ik gelijk mijn paspoort uploaden en maakte ik 10 cent over van mijn referentierekening. Een paar dagen later kreeg ik een mail met het rekeningnummer van mijn RAISIN-rekening. Daar kon ik het geld naar ovewrmaken, waarna het doorgestuurd werd naar Inbank. Liep allemaal goed en de klantenservice gaf me vooraf duidelijke informatie over hoe het in zijn werk ging.
    Vriendelijke groet Ivo Petrchenko.

    Door: Ivo Petrchenko10-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+256-256-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+256-256-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+585-585-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+585-585-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+597-597-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+597-597-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+682-682-1=0+0+0+1 or 'KcQ8oVz3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+682-682-1=0+0+0+1 or 'KcQ8oVz3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+975-975-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+975-975-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    HrnjiESZ'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 120=(SELECT 120 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 314=(SELECT 314 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 543=(SELECT 543 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    kIKtxbMo' OR 315=(SELECT 315 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    soqxnqhl') OR 508=(SELECT 508 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    t7JBeb8g')) OR 957=(SELECT 957 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Meer pensioen? Zelf doen!

    Opent u een pensioenrekening via de onderstaande link? Dan belonen we u daar graag voor. U ontvangt dan €15 van ons.

    mgmco.nl/yyyamy/pp

    Beleggen met die pensioenrekening is heel simpel. Bij het openen kiest u welk deel van de inleg in aandelen en welk deel in obligaties wordt belegd. Daarna wordt elke euro die u naar de rekening overmaakt automatisch in aandelen van de 2.100 grootste beursgenoteerde bedrijven en in 1.700 verschillende obligaties wereldwijd belegd. Maar als u wilt, mag u altijd gratis switchen tussen al onze beleggingsfondsen.

    mgmco.nl/yyyamy/pp

    Door: tim26-06-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+767-767-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+767-767-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+888-888-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+888-888-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+790-790-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+790-790-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+806-806-1=0+0+0+1 or '6GZYa1SD'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+806-806-1=0+0+0+1 or '6GZYa1SD'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+791-791-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+791-791-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    laT85PHL'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 614=(SELECT 614 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 188=(SELECT 188 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 663=(SELECT 663 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    DA23BqAh' OR 387=(SELECT 387 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    bFBJ7OKM') OR 244=(SELECT 244 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    M40wxCr6')) OR 90=(SELECT 90 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Eenvoudig met beste rente

    Via Raisin een deposito bij BlueOrange uit Letland geopend. Lijkt me een goede bank en daarnaast staat Letland toch garant voor mijn geld tot EUR 100 000, daarom heb ik een bedrag net daaronder ingelegd zodat de rente ook gedekt is. Naar ik al wist heeft Letland een stabiele economie en bij BlueOrange krijg je toch wel even andere rente dan bij Nederlandse banken. Het is niet de 4% of 5% van een aantal jaar terug, maar goed - beter dan 0,01% bij ABN.
    Communicatie met klantenservice ging vlot, kreeg echt het idee dat ze hun best doen en de klant als persoon ipv nummer beschouwen.

    Door: Ron23-04-2019
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+83-83-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+83-83-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+329-329-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+329-329-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+819-819-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+819-819-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+647-647-1=0+0+0+1 or 'GG1OWv6E'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+647-647-1=0+0+0+1 or 'GG1OWv6E'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+559-559-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+559-559-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    sCXnIbvo'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 65=(SELECT 65 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 927=(SELECT 927 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 774=(SELECT 774 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    aWB6q6dl' OR 847=(SELECT 847 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Mxc3ynZ7') OR 835=(SELECT 835 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    pj5JaHHi')) OR 698=(SELECT 698 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    aanmelden voor Renault bank

    Ik heb tot 5x !!! geprobeerd om het video verificatie proces door te lopen, eerst via de PC, daarna mobile. Elke keer ging het fout door een hele slechte applicatie van de bank, slechte audio+video verbindingen enz enz. Lange wachttijden. Dit is zo amateuristisch dat ik mijn geld sowieso niet aan deze organisatie wil toevertrouwen.

    Door: Hans08-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Deposito

    Ik heb al meer dan een week een depositoaanvraag lopen. Dit is in behadeling maar dat duurt veel te lang, het geld staat geblokkeerd. Ik kan het niet terugboeken. Klantenservice reageert niet.
    Enige positieve is de hogere rente. Maar als ze geen deposito openen en je geld onbereikbaar maken, dan heb je er niets aan.
    Volstrekt onbetrouwbaar dus.

    Door: WF de Jong06-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    Renault spaarrekening

    registratie is snel te doen, daarna moet je met een video-gesprek en een adresbewijs je identificatie voltooien. video-identificatie is onbekend in Nederland maar verder geen rpbleem mee gehad zoals ik hier bij andere reviews zie.

    Mijn spaarrekening bij Renault is inmiddels al open, weinig aan te merken op de ervaring!

    Door: Herman de V.06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Renault rekening bij raisin

    Waardeloze bank. Onmogelijk aan te melden daar je een adres bewijs moet aanleveren van een officiële instantie niet ouder dan drie maanden wat in praktijk dus ongeveer onmogelijk is in dit internet tijdperk. Alles wat maar even in de buurt komt wordt door ze afgewezen

    Door: Hans van Haastrecht03-09-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+363-363-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+363-363-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+912-912-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+912-912-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+363-363-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+363-363-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+212-212-1=0+0+0+1 or 'JAbjv3TF'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+212-212-1=0+0+0+1 or 'JAbjv3TF'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+798-798-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+798-798-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    cRRgSTKv'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 151=(SELECT 151 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 939=(SELECT 939 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 34=(SELECT 34 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    6WkN6SBx' OR 259=(SELECT 259 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    ro62CHUb') OR 452=(SELECT 452 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    9zqUxIxn')) OR 856=(SELECT 856 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    raison-rekening

    In eerste instantie liep de aanmeldprocedure wel goed. Het ging fout bij de video-verificatie. 3x een poging gedaan om contact te krijgen; niet gelukt. Vragen gesteld via mail van klantenservice. Geen inhoudelijke reactie. Klantenservice geprobeerd te bellen op 01.09.2021 om 10:50. Geautomatiseerd antwoord : Klantenservice gesloten.
    Zeer slechte service dus.

    Door: Ruud Kaim01-09-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+915-915-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+915-915-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+362-362-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+362-362-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+925-925-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+925-925-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+302-302-1=0+0+0+1 or 'H7E07JTZ'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+302-302-1=0+0+0+1 or 'H7E07JTZ'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+533-533-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+533-533-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    fHtzkFyK'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 475=(SELECT 475 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 766=(SELECT 766 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 145=(SELECT 145 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    Ys22qZq5' OR 493=(SELECT 493 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    YjbiANMt') OR 429=(SELECT 429 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    8Q4M9FX6')) OR 815=(SELECT 815 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Renault spaarrekening

    De identificatiemethode was nieuw voor me, maar de rekeningopening is veel sneller dan ik van Nederlandse banken gewend ben.

    Ik had me in de ochtend aangemeld, gelijk erna de video-identificatie gedaan met de raisin app en adresbewijs gestuurd. In de middag had ik mijn rekeningnummer en kon ik mijn spaargeld overmaken.

    Dusver uistekend!

    Door: Joop24-08-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+16-16-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+16-16-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+618-618-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+618-618-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+409-409-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+409-409-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+924-924-1=0+0+0+1 or 'tXdDVc7w'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+924-924-1=0+0+0+1 or 'tXdDVc7w'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+437-437-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+437-437-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    5XtzKorQ'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 490=(SELECT 490 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 405=(SELECT 405 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 651=(SELECT 651 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    tdIGofNg' OR 989=(SELECT 989 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    MeUSgo74') OR 930=(SELECT 930 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    BbjuRhjk')) OR 630=(SELECT 630 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Nog niets

    Vraag gesteld via site. Kreeg een mailtje dat er binnen 3 werkdagen antwoord zou worden gegeven. Nu een week verder en niets gehoord. Als dat a niet lukt ga ik zeker geen spaarrekening via hen openen.

    Door: Bas 31-07-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+281-281-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+281-281-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+602-602-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+602-602-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+684-684-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+684-684-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+271-271-1=0+0+0+1 or 'eEabgags'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+271-271-1=0+0+0+1 or 'eEabgags'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+750-750-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+750-750-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    fQnOJkML'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 898=(SELECT 898 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 854=(SELECT 854 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 945=(SELECT 945 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    PtAMsNAU' OR 56=(SELECT 56 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    ESIdSEGE') OR 563=(SELECT 563 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    aFhsQKzB')) OR 895=(SELECT 895 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    snel spaarrekening geopend

    gisterochtend aangemeld en had in de middag mijn duitse Iban nummer al

    mijn spaarrekening bij de NORDAX bank lijkt al bijna geopend

    zal later schrijven hoe het verder ging

    Door: Cor van H02-07-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+912-912-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+912-912-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+402-402-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+402-402-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+164-164-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+164-164-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+583-583-1=0+0+0+1 or 'L9W02dNH'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+583-583-1=0+0+0+1 or 'L9W02dNH'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+806-806-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+806-806-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    XKZnZ4ZA'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 614=(SELECT 614 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 891=(SELECT 891 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 418=(SELECT 418 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    832RJ4nI' OR 861=(SELECT 861 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    wpKXeZ3W') OR 769=(SELECT 769 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    0Q6VLImB')) OR 676=(SELECT 676 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Zeer slechte videoverbinding en onbeschoft.

    Door de zeer slechte videoverbinding kwam de informatie niet naar verwachting binnen. Dan zou je toch zeggen, we doen het samen en ik Raisin bel U terug om te kijken hoe we het op kunnen lossen? Maar nee hoor ze verbreken vervolgens zelf de verbinding en zeggen in onverstaanbaar Duits: volgende keer beter. Dat is de service van Raisin. Het videobellen wordt ook zeer slecht beoordeeld door de consument. Het werkt gewoon niet en zijn ook niet echt klantvriendelijk. Je zou toch zeggen: we hebben nog wat goed te maken uit het verleden? Maar nee hoor, ze blijven onbeschoft.

    Door: A.P.M. van den Goorbergh29-06-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+268-268-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+268-268-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+27-27-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+27-27-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+635-635-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+635-635-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+270-270-1=0+0+0+1 or 'STOGQyKk'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+270-270-1=0+0+0+1 or 'STOGQyKk'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+441-441-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+441-441-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    m6E471Wy'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 176=(SELECT 176 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 764=(SELECT 764 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 246=(SELECT 246 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    PBLifwnK' OR 696=(SELECT 696 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    A7I0OiQv') OR 599=(SELECT 599 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    GreG2E4r')) OR 598=(SELECT 598 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Rekening openen

    Superslechte identificatie procedure, hier wordt dus geen Nederlands gesproken, alleen Engels en Duits. Spreek je deze talen niet goed dan gooien deze mensen je eruit. 5x geprobeerd en echt een waardeloze manier van communiceren. Geen goede reclame voor Raisin. Ga nu maar een andere bank zoeken.

    Door: michel de boer07-05-2021
    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+781-781-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+781-781-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 2+393-393-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1 OR 3+393-393-1=0+0+0+1

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+679-679-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+679-679-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 2+644-644-1=0+0+0+1 or 'I3ZBqVV3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1' OR 3+644-644-1=0+0+0+1 or 'I3ZBqVV3'='

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 2+320-320-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1" OR 3+320-320-1=0+0+0+1 --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1); waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    1 waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    B9z4BU0x'; waitfor delay '0:0:12' --

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5 OR 182=(SELECT 182 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -5) OR 26=(SELECT 26 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    -1)) OR 738=(SELECT 738 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    FPXjCGzx' OR 237=(SELECT 237 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    jxQUuz5P') OR 384=(SELECT 384 FROM PG_SLEEP(12))--

    tMtFQiRt05-09-2021

    TfEwTnK5')) OR 260=(SELECT 260 FROM PG_SLEEP(12))--

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Raisin een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 36 ervaringen geplaatst over Raisin. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Raisin actief?

    Raisin is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Raisin gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.