Binck

Alle reviews

Binck

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (3)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Binck Forward

  Zeer tevreden met BinckBank. Super makkelijk om een account aan te maken en binnen een paar maanden al een mooi positief rendement behaald!

  Meld je nu aan met promocode NNP7X4TS en ontvang een leuke welkomstbonus van €20 wat binnen enkele weken op je Binck Forward rekening staat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Beleggen met Binck werkt goed

  Werkt goed en duidelijk en niet opdringerig zoals mijn vorige aanbieder.
  Ik gebruik het om te beleggen, wat ik al jaren zowel professioneel als privé doe

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  beleggen voor mijn pensioen

  ik beleg voor mijn pensioen. Dat is nog erg ver weg (ik ben 34), maar het is leuk om je geld te zien groeien met beleggingen. ik doe weinig zelf en heb veel veiligheid ingebouwd, maar het gaat wel goed.

  Ik vind de begeleiding voor een beginnende belegger zoals ik erg gedegen en netjes.

Anderen bekeken ook

IQ Option
1 reviews

Je kunt je geld op de bank laten staan, maar met die lage rente van tegenwoordig zal het daar weinig groeien. Je kunt er ook de markt mee opgaan en...

Nationale Nederlanden Zorg
2 reviews

Voor sommige zaken is het verstandig je te laten adviseren door de consumenten voor jou. Hier lees je beoordelingen en reviews van ervaringen van (...

Bigbank
15 reviews

Wat zeggen anderen over Bigbank? Wat zijn hun ervaringen? Bigbank is opgericht in 1992 in Estland. Ze hebben zich gespecialiseerd in deposito&rsquo...

Beleggingspanden.nl
4 reviews

Leer dit bedrijf beter kennen door deze review te lezen. Beleggingspanden.nl is een website wat gaat over vermogen en beleggen in vastgoed. Het is ...

Binck

Wil je zelf beleggen om wat extra geld te verdienen? Of wil je vast sparen voor jouw pensioen? Of heb je geen ervaring met geld beleggen en wil je het aan een expert overlaten? Misschien is Binck dan de beleggingssite voor jou. Of je nu zelf wilt beleggen of een expert wilt laten beleggen en of je nu geïnteresseerd bent in fondsbeleggen of pensioenbeleggen, bij Binck is het mogelijk. Wil jij eerst meer weten over de ervaringen van klanten met de beleggingssite voordat je zelf aan de slag gaat? Lees dan op NederlandReview de beoordelingen van klanten. 

Over Binck
Volgens Binck was beleggen in het begin alleen weggelegd voor een kleine groep. Het was vaak duur, onduidelijk en verwarrend voor particulieren. De oprichters van Binck waren het dan ook eens dat dit anders moest kunnen. Uit dit ideaal om de beurs ook toegankelijk te maken voor particulieren ontstond Binck. Het begon in 2000 allemaal op een zolderkamer, maar toch kregen ze het voor elkaar. Ze ontwikkelden een beleggingssite voor particulieren die gebruikersvriendelijk was en voor iedereen toegankelijk was. 

 

De naam Binck
De beleggingssite werd is Amsterdam opgericht, maar werd opgebouwd met een Rotterdamse mentaliteit. De naam Binck komt van ketelbinkie. In de scheepvaart is het ketelbinkie het manusje-van-alles op het schip. Ze waren hardwerkend, dienstbaar, nuchter en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. 

Diensten Binck
De beleggingssite heeft verschillende beleggingsmogelijkheden voor klanten. Ze begeleiden klanten die zelf willen beleggen, maar nemen ook zelf te touwtjes in handen als klanten het beleggen liever aan de experts overlaten. Je kunt met een belegging bij Binck een pensioen opbouwen of beleggen in een fonds om je kansen te vergroten. Ze hebben bij Binck ook een educatief Beter-beleggen programma. Klanten vinden hier extra informatie en worden geholpen om te beginnen met beleggen. Je weet door Beter beleggen altijd waar je aan toe bent. 

Vragen, klachten of complimenten
Binck wil klanten altijd te woord kunnen staan bij vragen of klachten. Ze hebben voor alle klanten die meer informatie willen over de beleggingssite een informatiedesk voor zelf beleggen en laten beleggen. Je kunt het informatiedesk bereiken door gebruik te maken van het telefoonnummer of e-mailadres. Klanten met klachten kunnen het beste contact opnemen met de klantenservice. Ook zij hebben een apart telefoonnummer en e-mailadres. Controleer bij telefonisch contact ook de openingstijden. Krijg je geen antwoord op je mail? Probeer dan via Facebook of Twitter een bericht te sturen.

Schrijf een review over Binck!
Heb jij ervaring met beleggen bij Binck? Vertel andere klanten dan wat zij van de beleggingssite kunnen verwachten! Heb jij jouw pensioen bij Binck opgebouwd? Geef dan jouw beoordeling! Heb je zelf geld belegd en heeft Binck jouw goed begeleid? Of heb je geld laten beleggen en heb je spijt van je keuze? Wij willen alle positieve en negatieve verhalen horen! Raad jij anderen aan geld te beleggen bij Binck? 

Wat zijn ervaringen van klanten met Binck? Raden zij anderen aan geld te beleggen? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen over Binck!

}