NederlandReview

  Ervaringen Binck

  Wil je zelf beleggen om wat extra geld te verdienen? Of wil je vast sparen voor jouw pensioen? Of heb je geen ervaring met geld beleggen en wil je het aan een expert overlaten? Misschien is Binck dan de beleggingssite voor jou. Of je nu zelf wilt beleggen of een expert wilt laten beleggen en of je nu geïnteresseerd bent in fondsbeleggen of pensioenbeleggen, bij Binck is het mogelijk. Wil jij eerst meer weten over de ervaringen van klanten met de beleggingssite voordat je zelf aan de slag gaat? Lees dan op NederlandReview de beoordelingen van klanten.

  Over Binck

  Volgens Binck was beleggen in het begin alleen weggelegd voor een kleine groep. Het was vaak duur, onduidelijk en verwarrend voor particulieren. De oprichters van Binck waren het dan ook eens dat dit anders moest kunnen. Uit dit ideaal om de beurs ook toegankelijk te maken voor particulieren ontstond Binck. Het begon in 2000 allemaal op een zolderkamer, maar toch kregen ze het voor elkaar. Ze ontwikkelden een beleggingssite voor particulieren die gebruikersvriendelijk was en voor iedereen toegankelijk was.

  Ga jij geld beleggen bij Binck?

  De naam Binck

  De beleggingssite werd is Amsterdam opgericht, maar werd opgebouwd met een Rotterdamse mentaliteit. De naam Binck komt van ketelbinkie. In de scheepvaart is het ketelbinkie het manusje-van-alles op het schip. Ze waren hardwerkend, dienstbaar, nuchter en niet bang om de handen uit de mouwen te steken.

  Diensten Binck

  De beleggingssite heeft verschillende beleggingsmogelijkheden voor klanten. Ze begeleiden klanten die zelf willen beleggen, maar nemen ook zelf te touwtjes in handen als klanten het beleggen liever aan de experts overlaten. Je kunt met een belegging bij Binck een pensioen opbouwen of beleggen in een fonds om je kansen te vergroten. Ze hebben bij Binck ook een educatief Beter-beleggen programma. Klanten vinden hier extra informatie en worden geholpen om te beginnen met beleggen. Je weet door Beter beleggen altijd waar je aan toe bent.

  Vragen, klachten of complimenten

  Binck wil klanten altijd te woord kunnen staan bij vragen of klachten. Ze hebben voor alle klanten die meer informatie willen over de beleggingssite een informatiedesk voor zelf beleggen en laten beleggen. Je kunt het informatiedesk bereiken door gebruik te maken van het telefoonnummer of e-mailadres. Klanten met klachten kunnen het beste contact opnemen met de klantenservice. Ook zij hebben een apart telefoonnummer en e-mailadres. Controleer bij telefonisch contact ook de openingstijden. Krijg je geen antwoord op je mail? Probeer dan via Facebook of Twitter een bericht te sturen.

  Schrijf een review over Binck!

  Heb jij ervaring met beleggen bij Binck? Vertel andere klanten dan wat zij van de beleggingssite kunnen verwachten! Heb jij jouw pensioen bij Binck opgebouwd? Geef dan jouw beoordeling! Heb je zelf geld belegd en heeft Binck jouw goed begeleid? Of heb je geld laten beleggen en heb je spijt van je keuze? Wij willen alle positieve en negatieve verhalen horen! Raad jij anderen aan geld te beleggen bij Binck?

  Wat zijn ervaringen van klanten met Binck? Raden zij anderen aan geld te beleggen? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen over Binck!

  Binck
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  9.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  9.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  investering

  Hallo kijkers

  Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor degenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 200 euro kunt u binnen 72 uur 2000 euro verdienen. Neem contact met ons op via WhatsApp: +27633586789 om te beginnen

  investeer 200 euro en verdien 2000 euro
  investeer 500 euro en verdien 5000 euro
  investeer 1000 euro en verdien 10000 euro
  Investeer 2000 euro en verdien 20000 euro
  Investeer 5000 euro en verdien 50000 euro
  Investeer 7000 euro en verdien 70000 euro

  Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!!

  100% echt en legitiem✔️✔️✔️

  Neem contact met ons op om een investering op te zetten

  WhatsApp: +27633586789 of neem contact op met wilsontradeszone(at)gmail . com

  Door: wilsontrades 17-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Binck Forward

  Zeer tevreden met BinckBank. Super makkelijk om een account aan te maken en binnen een paar maanden al een mooi positief rendement behaald!

  Meld je nu aan met promocode NNP7X4TS en ontvang een leuke welkomstbonus van €20 wat binnen enkele weken op je Binck Forward rekening staat!

  Door: Daniel 19-04-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beleggen met Binck werkt goed

  Werkt goed en duidelijk en niet opdringerig zoals mijn vorige aanbieder.
  Ik gebruik het om te beleggen, wat ik al jaren zowel professioneel als privé doe

  Door: Eduard 17-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  beleggen voor mijn pensioen

  ik beleg voor mijn pensioen. Dat is nog erg ver weg (ik ben 34), maar het is leuk om je geld te zien groeien met beleggingen. ik doe weinig zelf en heb veel veiligheid ingebouwd, maar het gaat wel goed.

  Ik vind de begeleiding voor een beginnende belegger zoals ik erg gedegen en netjes.

  Door: Bastiaan 08-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Binck

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Binck een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Binck. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Binck actief?

  Binck is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sparen, Beleggen, Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Binck gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.