Binck Forward | Laten Beleggen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Binck Forward | Laten Beleggen

Interesse in dit programma van BinckBank, maar geen idee of het wel zo mooi is als zij doen lijken op hun website? Gelukkig zijn er consumenten die jou voor gegaan zijn én daar een review over geschreven hebben. Hier op deze pagina kun je over hun ervaringen lezen, maar ook hun mening en beoordeling over verschillende aspecten van het programma. Al naar gelang ze daar over hebben geschreven tenminste. En zelf een review schrijven mag natuurlijk ook!

Beleggen vanaf thuis

Hoewel beleggen veel kan opleveren, geven de gedachten en de beelden van de handelaren op de effectenbeurs al stress. Is het die winst dan allemaal wel waard? En wat is eigenlijk het verschil tussen een effect, obligatie en een aandeel? Gelukkig kan het tegenwoordig makkelijker en toegankelijker voor de ‘hobbyist’. Via sommige banken kun je als particulier ook mee doen door middel van online beleggen. Dit werkt via indexfondsen. Afhankelijk van jouw inleg, looptijd en bereidheid tot het nemen van beleggingsrisico’s, is het goed mogelijk dat je er een leuk bedrag aan over houdt.

Ideale situatie en het uiteindelijke doel

Aangezien wij geen professionele beurshandelaren zijn, hebben we wat minder keuze. Toch zou het ideaal zijn als het voor particulieren mogelijk zou zijn om wereldwijd te kunnen beleggen tegen de laagste kosten. Niemand begint namelijk ‘zomaar’ aan beleggen, er is vaak een doel waarop het groeipad gericht is. Denk bijvoorbeeld aan die verre reis waar je altijd van droomt, samen met de kinderen. Of hun studie. Of lekker eerder stoppen met werken en met pensioen. Houdt dat beeld ook goed voor ogen bij het bepalen van de strategie, al is het maar voor de motivatie.Binck Forward – Laten Beleggen

Binck Forward is een initiatief van de onafhankelijke BinckBank, waarbij de particuliere belegger via diens persoonlijke profiel toegang krijgt tot de beurs. Hier geeft de klant aan wat de inleg is, wat de looptijd wordt en kan de klant ook het verwachte rendement inzien. De specialisten van Binck houden het proces in de gaten, laten het de klant weten als de koers afwijkt van de besproken beleggingsstrategie, adviseren, helpen en bewaken de portefeuille. Deze laatste wordt ieder kwartaal bijgesteld indien nodig. De risico’s nemen automatisch evenredig af aan de looptijd van de beleggingen. Het geld staat overigens niet vast, want de klant kan het ieder moment opvragen.

Reviews van/voor particuliere beleggers

Door jouw ervaring en mening te delen als particuliere belegger via dit beleggingsprogramma van Binck, help je toekomstige medebeleggers en geïnteresseerden in het maken van hun keuze. Zij willen bijvoorbeeld weten of die beleggingssite echt zo gebruiksvriendelijk is en of je echt niet voor verrassingen komt te staan aan het einde van een periode. Ben je tevreden over de gang van zaken? Heb je het idee meer uit je geld te halen? Vond je ze kostenefficiënt als vermogensbeheerder? Zou je dit programma aanraden aan anderen? Jouw beoordeling en recensie telt echt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)