NederlandReview

    Ervaringen The Bitcoin Code

    Iedereen kent de Bitcoin ondertussen wel. Bij de Bitcoin Code koop je niet direct Bitcoins, maar wordt er gebruik gemaakt van de bitcoinwereld om extra rendement te maken. Lijkt je dat wat? Dan wil je misschien wel toetreden tot The Bitcoin Code. Maar wat is dit precies voor een club? Wat kunnen ze voor je betekenen? Kan je hiermee veel geld verdienen? Hoe zal deze website precies in z’n werk gaan? Zal het makkelijk zijn om hun software te downloaden via hun website? Zal het moeilijk zijn om met die software om te gaan? En zal de klantenservice van The Bitcoin Code je wel echt helpen als je ergens even niet uit lijkt te komen? Dit kunnen alleen mensen die al zijn toegetreden tot The Bitcoin Code je vertellen. Lees hun reviews om een idee te krijgen van wat klanten nou echt van The Bitcoin Code vinden. Hun beoordelingen, meningen, ervaringen en cijfers kunnen je een idee geven van wat je nou echt van The Bitcoin Code zult kunnen verwachten.

    Over The Bitcoin Code

    The Bitcoin Code is een bedrijf dat meehelpt in het principe van kans maken om veel geld te verdienen. Het bedrijf is opgericht door Lars Visser. Hij ontwikkelde een applicatie die hij Bitcoin Handelssoftware heeft genoemt, waar je snel veel geld mee kunt verdienen, zonder daadwerkelijk direct Bitcoins te kopen. Hij belooft zelfs dat deze methode je sneller miljonair zal maken dan de mensen die als eerste in Facebook of Airbnb hebben geïnvesteerd. Naar aanleiding van deze handelssoftware is The Bitcoin Code opgericht. De club is bedoeld voor mensen die veel geld willen verdienen. Het is namelijk, volgens de website van The Bitcoin Code, exclusief bedoeld voor deze groep die al eerder zijn ingesprongen op de, in hun woorden, waanzinnige rendementen die de software hen biedt. In het bijzonder richten ze zich op mensen die daar al een fortuin mee hebben verdient. The Bitcoin Code heeft hun leden namelijk de mogelijkheid om maand-in-maand-uit te genieten van de mooiste verblijven over de hele wereld. Op hun laptop verdienen ze dan hun geld door maar een paar minuten per dat wat “werk” te verzetten.

    Een klant reviewt The Bitcoin Code.

    Diensten van The Bitcoin Code

    Het is vrij makkelijk om lid te worden van The Bitcoin Code. Je hoeft om te beginnen alleen maar je e-mailadres in te vullen. Daarna hebben ze nog wat gegevens van je nodig waarna je de software kunt downloaden. Je kunt dan met een klein beetje werk, niet meer dan een paar minuten, aldus de website van The Bitcoin Code. Daarnaast is er een The Bitcoin Code klantenservice om je te helpen als je er even niet helemaal uit kunt komen.

    Klachten, Complimenten en Tips voor The Bitcoin Code

    Ben je zelf al lid van The Bitcoin Code? Dan zijn wij heel benieuwd wat jouw ervaring met deze exclusieve bitcoin club is. Ben je echt zo snel rijk geworden? Kun je werkelijk iedere maand opnieuw op een prachtige plek verblijven met maar een paar minuten werk per dag? Hoe makkelijk was het om te starten met hun software? En kon de klantenservice achter The Bitcoin Code je echt helpen toen je er zelf niet helemaal uit kon komen? Schrijf een The Bitcoin Code review en laat ons weten wat jij van deze club vindt.

    The Bitcoin Code
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

    4.6
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over The Bitcoin Code

    Uw beoordeling

    Aangemeld na bericht gelezen te hebben

    Ik heb me aangemeld toen ik het bericht had gelezen dat mensen hier erg veel geld mee hebben verdiend. Ik ben vrij sceptisch, maar ook geinteresseerd in dit soort kansen.
    250 euro kan ik nog wel missen mocht het mislukken, dus voor mij was het een goede test om het zo te doen. Ik heb me daarom aangemeld en 250 euro overgemaakt en de software geinstalleerd. Nu afwachten hoe hoog het bedrag gaat worden, maar tot dusver heb ik er winst mee gehaald.

    Door: Patrick05-03-2019
    Marleen De Backer30-08-2020

    Als er iets word gestort op het account krijg ik steeds direct een mail van Mail D

    Marleen De Backer30-08-2020

    Elke keer als er zogenaamd een storting op het account word gedaan krijg ik direct daarna een bericht van Mail Delivery dat zegt dat de storting niet volbracht is en dat ze vier dagen blijven proberen dus na bijna vijf maand nog geen euro gezien

    Steve 10-09-2020

    Ben er nu 2 maand bij en heb wat winst gemaakt, van mijn 500 euro. Nu probeer ik het geld op te vragen maar geven het niet. Antwoord is dat zij beslissen wanneer en zijn zeer agrasief aan de telefoon

    RMarleen De Backer12-09-2020

    Na zes maand lid te zijn heb ik nog steeds geen enkele euro gekregen Dit gaat nu toch te ver Ik wou dat ik eens met een echt verantwoordelijke kon praten

    Dick Plante16-10-2020

    Eigenlijk een vraag. Is het handelsplatform en de informatie op het dashboard in het Nederlands. Is de informatie van het handelsplatform over te zetten in het Nederlands. Hoe doe ik dat ?

    Dirk van duinen24-10-2020

    Oplichting vieze flikkers je gaat van account na account te mooi om waar te zijn. Ik meld me aan voor ik geld erop zette werd ik gelijk gebeld, vieze flikkers allemaal oplichters ga nooit met een onbekende broker in zee heb met andere brokers veel geld verloren hoerekinderen. Vieze oplichters ik hoop dat jullie moeders in de kont worden geneukt

    Winfried24-10-2020

    Gehandeld in bit coin bij EveryCMarket. Na een zg grote winst geprobeerd het geld op mijn rekening te krijgen.Na nog vele betalingen Niets ontvangen. Heeft alleen veel geld gekost.en frustratie

    Jan Mil04-11-2020

    Oplichters, zet geen geld op de rekening, je gaat het nooit terug zien.

    Edem Nancy28-11-2020

    I will advice you to contact Mr. Adam Wilson at adamwilson.trading (a) consultant.com, for better understanding because his strategies really helped me withdraw my money that was stuck in my broker account and I even made more huge profits. He is genuine and honest. you can contact him if you discover that your broker is scamming you or having withdrawal problem. / What's app +1 8 7 0 3 5 9 8 7 3 4

    Bla bla bla... verdiep je eerst voordat je in zee gaat. .23-03-2021

    Altijs hetzelfde verhaal

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    I WAS ABLE TO RECOVER LOST FUNDS

    I will advice you to contact Mr. Adam Wilson at adamwilson.trading (a) consultant.com, for better understanding because his strategies really helped me withdraw my money that was stuck in my broker account and I even made more huge profits. He is genuine and honest. you can contact him if you discover that your broker is scamming you or having withdrawal problem. / What's app +1 8 7 0 3 5 9 8 7 3 4

    Door: Edem Nancy28-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima systeem

    Ik heb me aangemeld en 250 euro gestort. Ik ben toen gebeld en het systeem is me uitgelegd. Het is een vrij ingewikkeld platform, dus zo'n uitleg is wel fijn. Ik ben er nu mee aan het spelen om te proberen alle instellingen helemaal goed te finetunen. Tot dusver heb ik 50 euro winst, ff kijken wat er gebeurd als ik alle instellingen heb uitgezocht!

    Door: Hendrik02-03-2019
    Jan Mil04-11-2020

    Oplichting, deze review hebben ze zelf neergezet.

    Edem Nancy28-11-2020

    I will advice you to contact Mr. Adam Wilson at adamwilson.trading (a) consultant.com, for better understanding because his strategies really helped me withdraw my money that was stuck in my broker account and I even made more huge profits. He is genuine and honest. you can contact him if you discover that your broker is scamming you or having withdrawal problem. / What's app +1 8 7 0 3 5 9 8 7 3 4

    Madeleine16-12-2020

    ik heb geïnvesteerd en van 250 euro 4000 euro gemaakt. Echter om het geld naar mijn rekening over te maken wil men 10% van het bedrag van mij ontvangen zodat ze het geld kunnen overmaken. NO Way want dit voelt als bedrog. ze stellen ook iedere keer de vraag of ik het anders op de creditcard wil storten zodat ze het daar kunnen incasseren.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Geen

    Ik had een account aangemaakt maar werd gelijk gebeld.Daarna in het Nederlands•Alles netjes en niets aan de hand.Maar ik wilde er toch nog even overleggen alvorens mijn geld te verstrekken.Niet verder gegaan dus .Maar ik nu een account die ik kwijt wil en heel veel telefoontjes die ik steeds blokkeer.Wil dat ze mijn account verwijderen en geen telefoontjes meer

    Door: hennynijman11-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    een scam

    oplichters
    -punt je bent je geld kwijt
    +punt je krijgt leuke reclames van de koning

    Door: Jan Mil04-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Rommel

    Mensen aub. Laat Je niet vangen hier. Ben nu al 2 maand aan het proberen om mijn geld teug te krijgen. Eerst heel vriendelijk maar dan hoor je niks meer van hun.

    Door: Steve14-10-2020
    Henk29-10-2020

    Inderdaad mensen stap hier niet in. ik ben ook al maanden bezig om mijn geld terug te krijgen. Maar geen reactie op de mails. Ze adverteren met gelikte advertentie, en bekende nederlanders worden er zelfs voor gebruikt. (Jord Kelder)(Willem Alexander onze koning) Het wordt tijd dat deze praktijken stoppen, maar hoe?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    200

    Ik heb 3 maanden lang mijn uitkering opgespaard, Geleefd op rijst met pepernoten. Om zo deze investering mogelijk te maken want ik dacht hierna loop ik vol gucci. Blijkbaar is dit nep en zit ik nog dieper in de schulden als hiervoor. Ook wou ik effe zeggen jullie moeders geef me 2 barkie terug.

    Door: Hassan12-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    300€

    3 maanden geleden gestart en heb nog geen euro gezien.Waq e bedoeling vrhuis t financière .Zit dik in de miserie.Ze hebben nochthans mijn geld aanvaard,ik heb een accountnr maar er komt nooit geen geld op.

    Door: Marleen De Backer09-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    software

    Trap hier niet in , het is oplichting.

    Door: Van Woerkem16-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bitcoin Code

    Heb een bedrag van € 250,- reeds betaald om te kunnen beginnen. Gelijk daarna kom je er achter dat het geleverde Cryptosoftware van geen kanten werkt. Bij aanklikken reageert het niet en vervolgens verschijnt in de hoek saldo onvoldoende. Oplichtingspraktijken! Je kunt alleen met hen chatten maar het wordt niet geantwoord omdat volgens de verschenen vermelding: "er is op dit ogenblik geen medewerker." en de hele dag is hetzelfde gebleven. Achteraf ontvang je dat je persoonlijke gegevens moet verstrekken zoals gekleurde kopiën van je paspoort of identiteit en andere. Dit is geheel in strijd met de wettelijke privacy-wetgeving en tevens kunnen zij die gegevens gebruiken voor andere criminele activiteiten. Het is en blijft OPLICHTINGS-PRAKTIJKEN van de zogenaamde Bitcoin Code.

    Door: Nus PATTIMUKAIJ20-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bitcoin code traderur

    Bitcoin Code-Traderur

    Besloten om €250,- te beleggen bij bitcoin code-traderur. Een automatische beleggingsrobot die voor jou geld genereert klinkt prachtig. De advertentie zegt binnen 1 dag heb je €400,- en binnen twee dagen €700,-, etc. WIE WIL DIT NIET. Beleggen zonder risico’s. Uhm!
    Aanmelden gaat heel simpel, zodra je jouw telefoonnummer hebt ingevoerd wordt je meteen gebeld. Dit gaat in het Engels wat je niet goed kunt verstaan. Op zich hoeft dit geen probleem te zijn, mijn Engels is ook niet geweldig. Men zegt dat ze uit Londen bellen maar het is een telefoonnummer uit Amsterdam. Dit viel me later pas op.
    Daar ik geen Visa, Creditcard, of bitcoins heb, geven ze je een link waardoor je via ideal het geld over kunt maken via Moorwand LTD Paypal.

    Let op! Paypal geeft hierop geen kopersbescherming omdat het bitcoins zijn.
    Zodra het geld is overgemaakt en je ziet dit verschijnen op je portal heb je meteen alle voorwaarden geaccepteerd.
    Je wordt gebeld door een broker welke je uitermate vriendelijk probeert om je een gold €10000+, platinum €50000+ of VIP membership aan te praten. Want...€250,- is self management. Snap ie. Geen robot die voor jou meer geld genereert maar zelf doen. Pff.

    Dit kan ik niet, begrijp helemaal niets van beleggen en besluit om te stoppen en een withdrawal aan te vragen. Dit kost €30,- fee en gaat heel moeizaam.
    Daar je alle voorwaarden hebt geaccepteerd, ik heb ze niet eens gezien, vragen ze naar een kleurenkopie van je paspoort en een energie rekening waarop je adres is te zien zodat ze zeker weten dat jij dit bent. Op zich is dit begrijpelijk maar er staan geen adresgegevens, telefoonnummers, of namen op de website. Ook een mail is niet ondertekend met een naam maar met traderur team of compliance.
    Hier ben ik het niet mee eens omdat je volgens de wet, nooit een kopie mag geven met je BSN nummer erop. Behalve een bank, Notaris. Dus ik besluit om mijn BSN nummer te arceren in het zwart. Dit wordt niet geaccepteerd. Enig idee wat ze hiermee doen? Ik vertrouw dit niet.
    Het geld staat geparkeerd op hun beleggingsrekening en kan zonder bsn nummer geen terugboeking vorderen vanwege de voorwaarden.
    Naar mijn mening is dit een zeer slimme constructie. Kan ze geen fraudeurs noemen maar……
    Weet iemand of er een cancelation bestaat van 14 dagen bedenktijd in Engeland ALS ze daar gevestigd zijn.


    Door: Ben14-03-2019
    Piet20-05-2020

    Mensen die denken met een klik op de knop rijk te worden verdienen... die hun gezond verstand bij het eerste euroteken wat ze zien uitzetten... die geen enkele research doen voordat ze hun zuurverdiende geld ergens in steken... die mensen verdienen het bijna om opgelicht te worden.

    buy generic cialis online25-01-2021

    cialis 2.5 mg

    cialis 20 mg28-01-2021

    buy generic cialis online

    cialis pill15-02-2021

    cialis buy online

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    FAQ

    Is The Bitcoin Code een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 11 ervaringen geplaatst over The Bitcoin Code. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 36% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is The Bitcoin Code actief?

    The Bitcoin Code is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Cryptocurrencies

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van The Bitcoin Code gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.