NederlandReview

  Ervaringen Xtrade

  Heeft u zich verdiept in het handelen met CFD’s en lijkt het u wel iets? Dan heeft u een broker nodig, een vertrouwde partner om zaken mee te doen. Zo’n partner is Xtrade. Hoe anderen de dienstverlening van Xtrade beoordelen leest u hier, zo kunt u zich een beeld vormen of dit voor u ook een geschikte partner is om uw geld mee te gaan beleggen.

  Over Xtrade

  Xtrade helpt al meer dan tien jaar zijn klanten bij handelsbetalingen, het beheren van risico en toegang tot liquiditeit. Zij verbinden tegenpartijen met traditionele handel voor CFD’s op forex, aandelen, grondstoffen, indexen en crypto zoals bitcoin. Met hun praktische expertise, technologie, netwerk etc. kunnen zij een sterk handelsplatform leveren waar en wanneer hun klanten dit ook maar nodig mochten hebben. Zij bieden hun klanten 24/7 oplossingen en ondersteuning met geavanceerde, web-based en voor de mobiele app geschikte handelsplatforms. Hiermee kunnen cliënten hun eigen handelsactiviteiten beheren van inkooporder t/m betaling. Dit alles zorgt voor een goed gestroomlijnd handelsproces. Om de klanten van Xtrade vertrouwen te bieden zijn er door Xtrade een aantal maatregelen genomen. Xtrade Financial Services beschikt over voldoende stabiliteit en financiële kracht, de klantenaccounts worden gescheiden gehouden en zij beschikken over een beleggingscompensatiefonds.


  Hoe kun je handelen in CFD's met de mobiele App van Xtrade?

  Diensten

  In het kort een uitleg over wat Xtrade doet, dit is het handigst uit te leggen door eerst te vertellen wat CFD’s zijn. Xtrade handelt namelijk als broker in CFD’s. CFD’s zijn beleggingsinstrumenten waarmee kan worden ingespeeld op een stijging of daling van de onderliggende waarde. Dit kan een aandeel, index, grondstof (goud bijvoorbeeld) of valuta zijn. Het CFD is een hefboomproduct. Met de CFD gaat de belegger een contract aan met de broker (Xtrade in dit geval). Daarbij speculeert hij op een op- of neergaande beweging van de onderliggende waarde. De belegger kan het contract na een paar seconden of een paar jaar sluiten, afhankelijk van wat hij wil. Meestal worden CFD’s gebruikt voor korte periodes. De belegger in CFD’s ontvangt het verschil in koers tussen opening en sluiting van het contract. De belegger is tijdens de looptijd van het contract niet zelf in het bezit van de onderliggende waarde. Xtrade koopt de onderliggende waarde aan op de beurs en vraagt voor deze investering een rentevergoeding. Deze rentevergoeding wordt per dag verrekend. Het CFD is niet op de beurs verhandelbaar. Het contract wordt aangegaan met Xtrade als tegenpartij. In tegenstelling tot het handelen in aandelen, loopt de belegger met CFD’s wel risico bij faillissement van Xtrade.

  Klachten

  De klantenservice van Xtrade is via e-mail en telefoon te bereiken. Op de website staat een lijst met alle internationale telefoonnummers en e-mailadressen. Wanneer u e-mails ontvangt van compliance@xtrade.com of support@xtrade.com, dan weet u zeker dat deze van Xtrade afkomstig zijn.

  Uw mening hier!

  Deel uw mening over dit bedrijf hier, zodat anderen goed geïnformeerd zijn over de voor- en nadelen die aan dit bedrijf kleven. Dus positief of negatief, wij van NederlandReview lezen graag wat uw eigen ervaring en mening is.

  Hoe beoordelen klanten van Xtrade deze broker? Is het veilig om hier te handelen? Wat zijn de risico’s? Zijn ze wel betrouwbaar? Lees de reviews!

  Xtrade
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  6.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Xtrade

  Uw beoordeling

  Makkelijk handelen via je smartphone

  Voorheen handelde ik altijd in aandelen via mijn laptop of vaste pc, maar tegenwoordig doe ik dit vrijwel alleen nog met behulp van tablet of smartphone. Bij een computer vond ik het altijd zeer nadelig dat ik niet altijd direct in kan springen op het nieuws. Ik heb namelijk veel afspraken en dan heb ik niet altijd de beschikking over een computer. Dankzij Xtrade beleg ik nu bijna alleen nog maar via mijn smartphone. Je kunt hierdoor altijd en overal handelen in bijvoorbeeld aandelen, waardoor je ook direct in kunt springen op bepaalde situaties. De app is bijzonder gebruiksvriendelijk en alles wordt duidelijk uitgelegd. En mocht je toch nog vragen hebben, dan kun je hiervoor altijd bij één van de behulpzame medewerkers terecht.

  Door: Mark van Uylen15-03-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Xtrade een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Xtrade. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Xtrade actief?

  Xtrade is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Beleggen, Speculeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Xtrade gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.