NederlandReview

  Ervaringen Bitvavo

  De digitale valuta worden steeds populairder. Begrijpelijk als je er in mee wilt gaan, maar ook begrijpelijk als je eerst benieuwd bent naar de reviews van ervaringen van consumenten voor jou. Hoe beviel hen deze online plek om hun binaire geld te verkrijgen en te verhandelen? Hebben ze wellicht advies voor je? Hier lees je hun recensies en beoordelingen. Wil je straks zelf ook jouw mening geven en de mensen na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug en deel jouw ervaring.

  Waar laat je al die digitale cash?

  Digitale valuta zijn de afgelopen jaren sterk in opmars gekomen. Het is onderhand zelfs mogelijk om aankopen te doen of andere dingen te betalen met digitaal geld. Bitcoin is waarschijnlijk wel de bekendste, maar zeker niet de enige. Andere valuta zijn Ripple, Ethereum, Litecoin, Cardano, Eos, Nem, Neo en Qtum. Maar je hebt ook keuze Storm, Zilliqa, Vechain, Waltonchain, Substratum, Steem en Lisk. De lijst is lang en voor een nieuwkomer wellicht wat overweldigend. Maar hoe werkt het eigenlijk? Heb je een soort online portemonnee of speciale rekening waar je het bewaard? Het antwoord daarop is ja. Er zijn een aantal bedrijven die als een soort online wisselkantoor fungeren of dienst doen als bank.

  Aragon, Golem en de Aelf kregen meer dan Basic Attention, maar juist Stellar Status en Cybermiles tot in Aeternity. Voor sommigen zijn ze een waar Icon, allemaal dankzij een Loopring en zonder dat er een Request Network bij kwam kijken

  Maar hoe kom je er eigenlijk aan?

  Er hangt rond digitale valuta voor veel mensen nog een nevel van mysterie. Er zijn dan ook verschillende manieren om er aan te komen. Sommige methoden vereisen de aanschaf van apparatuur, waarbij je als het ware een soort server bouwt, terwijl je voor de meest eenvoudige methode bij wijze van spreken enkel iDeal nodig hebt. Je kunt de digitale valuta namelijk ook gewoon kopen. Daar heb je dus op voorhand geen wallet voor nodig. Uiteraard kun je ze daar na aanschaf wel in onderbrengen.  Bitvavo

  Dit is een van die bedrijven die de digitale valuta toegankelijk maken voor mensen die geen halve server kunnen of willen bouwen. Na het gratis aanmaken van een account, kunnen de verschillende valuta direct worden aangekocht. Er zit daarbij geen verschil met het doen van aankopen in willekeurige andere webshops, want dan betaal je met dezelfde betaalmethodes ook direct vanaf je eigen ‘normale’ bankrekening. Het is vanuit dit account ook mogelijk om de valuta die je er al op hebt staan, te verkopen of er een andere valuta voor te kopen. Zie het als handelen. Naast de al genoemde valuta, kun je hier ook terecht voor onder andere Tron, Reddcoin, Verge, 0X, Decred, Aion, Ios Token en Iota. Deze kun je dan weer in verschillende wallets onderbrengen. De website is toegankelijk vanaf onder andere je smartphone, tablet en computer.

  Digitale recensies

  Is deze website een aanrader of niet? Wat adviseren de consumenten die je voor gingen? Lees hier de reviews over hun ervaringen en hun algemene beoordeling. Zelf een recensie schrijven en jouw mening delen? Dat kan uiteraard ook. Daarmee help jij op jouw beurt de toekomstige geïnteresseerden na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt.

  Bitvavo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  5.6
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  5.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  GAS

  GAS. Voor 1.32 gekocht. Bleek 1.92 te zijn wat niet kan. GAS stond op 25 nov niet zo hoog. Waardeloos. En er klopt veel meer niet. BITVAVO reageerd niet op mijn brief. De apo van Bitvavo klopt ook voor geen meter. Zoals prijzen RIPPLE.

  Door: P A Poel15-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Crypto

  Slechte dienstverlening en er word geld van je gestolen door Bitvavo ik zou deze crypto site niet aanbevelen.

  Door: Adam08-08-2020
  Hetzelfde probleem !28-12-2020

  Slechte dienstverlening en er word geld van je gestolen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Waves - euro

  Ik hebt waves verkoop op prijs van 1118 euro 2,45 is fee maar op mijn rekening staat 1112 euro dus !
  Om zeker te zijn ik heb 3 keer aankoop terug gedraaid !!!Dus foutbeul op rekening van me! Verkocht met android bitvavo app.
  Mvg.
  Vinkos

  Door: VinkoS30-07-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Eng

  Ik vind het maar eng dat ze om mijn ID vragen als ik wil gaan handelen in crypto. Bij andere bedrijven kan je zonder dat gewoon rechtstreeks met iDeal crypto kopen.

  Door: Jop21-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Niet een super broker om te handelen

  Niet een super broker om mee te handelen als er een mega dip komt in de markt, en je wilt zelf ook verkopen staat de verkoop dicht. Meerdere keren mee gemaakt kortom leuk om via ideal te kopen. Wil je handelen moet je echt naar een binance, ook prijzen zijn lager van binance, maar het is wat omslachtiger en geen ideal. Maar ook meegemaakt dat ideal niet aankomt bij bitvavo ook zelfs via Q-R. voor mij zijn het geen super bedragen dus is het prima. Maar voor de beginners die meer willen investeren zou ik een andere weg kiezen.

  Door: dennis20-05-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  maar zijn de garanties en zekerheden ?

  Hallo, ik lees maar 1 echte review iets wat niet echt veel is. Mijn vraag is welke garanties achter het bedrijf staan en zijn ze te volgen op hun track records als organisatie ?

  Door: rob j. van zelm14-05-2019
  vinkje08-03-2020

  Pas op met deze broker!!!!!!!!!!!!!! Gokken wanneer je cryptomunten worden verstuurd. Soms snel, binnen 10 minuten! soms meer dan 2 DAGEN!!!!!! We hebben het dan wel over dezelfde cryptomunt, en nu niet de schuld geven aan de blokchain of andere exchange! Daar gaan mijn profit kansen, naar de maan maar niet terug!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Review beoordeling

  Ik ben het helemaal eens met Maarten Oomen.

  Door: Ted Frederiks14-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Zeer betrouwbare brooker

  Begin 2018 ben ik als leek begonnen met cryptomunten. Bitvavo vergeleek ik met andere aanbieders en iedere keer kwam ik weer bij Bitvavo uit. Het snelle, betrouwbare en overzichtelijke handelen heeft bij mij uiteindelijk de doorslag gegeven. Iedereen die weinig tijd heeft en toch betrokken wilt zijn en blijven met de cryptomarkt kan ik met volledige overtuiging naar Bitvavo doorverwijzen. Met weinig inzet kan je al meedoen, Top.

  Door: Maarten Oomen24-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Schrijf zelf een review over Bitvavo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Bitvavo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over Bitvavo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bitvavo actief?

  Bitvavo is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bitvavo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.