NederlandReview

    Ervaringen Bitvavo

    De digitale valuta worden steeds populairder. Begrijpelijk als je er in mee wilt gaan, maar ook begrijpelijk als je eerst benieuwd bent naar de reviews van ervaringen van consumenten voor jou. Hoe beviel hen deze online plek om hun binaire geld te verkrijgen en te verhandelen? Hebben ze wellicht advies voor je? Hier lees je hun recensies en beoordelingen. Wil je straks zelf ook jouw mening geven en de mensen na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug en deel jouw ervaring.

    Waar laat je al die digitale cash?

    Digitale valuta zijn de afgelopen jaren sterk in opmars gekomen. Het is onderhand zelfs mogelijk om aankopen te doen of andere dingen te betalen met digitaal geld. Bitcoin is waarschijnlijk wel de bekendste, maar zeker niet de enige. Andere valuta zijn Ripple, Ethereum, Litecoin, Cardano, Eos, Nem, Neo en Qtum. Maar je hebt ook keuze Storm, Zilliqa, Vechain, Waltonchain, Substratum, Steem en Lisk. De lijst is lang en voor een nieuwkomer wellicht wat overweldigend. Maar hoe werkt het eigenlijk? Heb je een soort online portemonnee of speciale rekening waar je het bewaard? Het antwoord daarop is ja. Er zijn een aantal bedrijven die als een soort online wisselkantoor fungeren of dienst doen als bank.

    Aragon, Golem en de Aelf kregen meer dan Basic Attention, maar juist Stellar Status en Cybermiles tot in Aeternity. Voor sommigen zijn ze een waar Icon, allemaal dankzij een Loopring en zonder dat er een Request Network bij kwam kijken

    Maar hoe kom je er eigenlijk aan?

    Er hangt rond digitale valuta voor veel mensen nog een nevel van mysterie. Er zijn dan ook verschillende manieren om er aan te komen. Sommige methoden vereisen de aanschaf van apparatuur, waarbij je als het ware een soort server bouwt, terwijl je voor de meest eenvoudige methode bij wijze van spreken enkel iDeal nodig hebt. Je kunt de digitale valuta namelijk ook gewoon kopen. Daar heb je dus op voorhand geen wallet voor nodig. Uiteraard kun je ze daar na aanschaf wel in onderbrengen.



    Bitvavo

    Dit is een van die bedrijven die de digitale valuta toegankelijk maken voor mensen die geen halve server kunnen of willen bouwen. Na het gratis aanmaken van een account, kunnen de verschillende valuta direct worden aangekocht. Er zit daarbij geen verschil met het doen van aankopen in willekeurige andere webshops, want dan betaal je met dezelfde betaalmethodes ook direct vanaf je eigen ‘normale’ bankrekening. Het is vanuit dit account ook mogelijk om de valuta die je er al op hebt staan, te verkopen of er een andere valuta voor te kopen. Zie het als handelen. Naast de al genoemde valuta, kun je hier ook terecht voor onder andere Tron, Reddcoin, Verge, 0X, Decred, Aion, Ios Token en Iota. Deze kun je dan weer in verschillende wallets onderbrengen. De website is toegankelijk vanaf onder andere je smartphone, tablet en computer.

    Digitale recensies

    Is deze website een aanrader of niet? Wat adviseren de consumenten die je voor gingen? Lees hier de reviews over hun ervaringen en hun algemene beoordeling. Zelf een recensie schrijven en jouw mening delen? Dat kan uiteraard ook. Daarmee help jij op jouw beurt de toekomstige geïnteresseerden na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt.

    Bitvavo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (15)

    4.8
    53% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.4
    Service
    rating
    4.2
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    4.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bitvavo

    Uw beoordeling

    Nano via Bitvavo

    Wanneer de nanocoin stijgt of daalt dan verandert mijn saldo niet.
    Reden genoeg om te stoppen met Bitvavo.

    Door: Maarten 18-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6
    rating

    Crypto,

    Zeer ontevreden. De prijzen in de app komen altijd niet overeen met de werkelijkheid. Ook ze zijn buiten kantooruren onbereikbaar. Dit heeft bij ons enorm financiële schade veroorzaakt.

    Door: Abraham 17-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Crypto

    Pluspunt als je enkel een coin wilt kopen en niet meer naar wilt omkijken.

    Maar zodra je het geavanceerde gedeelte ingaat begint de ellende. Schermen die niet willen laden, connections errors. Koersen die grafisch vast blijven staan. Buy / Sell orders die grafisch in blijven hangen terwijl ze al gehit zijn.

    Support reageert, we kijken er naar. Meerder mensen hierover gesproken en ervaren dezelfde problemen. Absoluut niet aan te raden om hier te gaan traden.

    Door: Jan08-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Crypto

    De Fee kosten die Bitvavo in rekening brengt daar klopt niets van! Ze zeggen dat ze 0,25 % in rekening brengen en in mijn geval 0,12 % omdat ik veelvuldig gebruik maak, zojuist 15000 euro ingezet op een crypto munt om vervolgens te ontdekken dat ze meer dan 200 euro aan Fee hebben ingehouden, dit is trouwens niet de eerste keer!! Mensen pas dus op want er klopt geen bal van van wat ze doen!

    Door: Sander03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Crypto

    Gezien je niet naar andere accounts P2P kunt sturen ( alleen accounts geverifeerd onder je eigen naam i) is Bitvavo eigenlijk niet nuttig . Wie koopt alleen Crypto om het naar zichzelf te sturen? Het bezitten van een bankrekening die het alleen naar toelaat geld naar je eigen rekening te sturen maar bij een andere bank is eigenlijk overbodig

    Door: Luc02-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    voor 2000 euro coins gekocht

    Ik heb meerdere weken problemen met de identificatie van de papieren. Na lang veel mails schrijven krijg ik een bericht dat het een nederlands rijbewijs moet zijn, hetgeen ik door buitenland werk niet had. dan maar paspoort proberen. na 51 x scannen geen identificatie mogelijk. veel geld verloren tot nu toe omdat traden niet mogelijk is. Overweeg nu aangifte wegens oplichting! Dit kan geen goed nederlands bedrijf zijn. Heb vandaag veel mails gestuurd zonder verdere reactie!

    Door: PJ Terlingen27-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Nuls

    Ik snap het systeem niet helemaal, ik heb gekocht toen het in de min stond, later ging het verder de min in maar mijn waarde steeg, even later ging dit wel goed. In de avond was het verschil van mijn aankoop moment tot de avond een verschil min 7 % naar plus 6 procent, maar mijn waarde stond weer bijna op mijn start punt. Hoe werkt dit precies?

    Door: Francorchamps 04-02-2021
    Jordy Peters25-03-2021

    Goed werkende Nederlandstalige app Goede en duidelijke app! Via de app kun je ongeveer 50 verschillende coins kopen. Ben je nieuw? Gebruik dan mijn code: 13A0B57A32 Door de code te gebruiken hoef je over de eerste €1.000 geen handelskosten te betalen.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    GAS

    GAS. Voor 1.32 gekocht. Bleek 1.92 te zijn wat niet kan. GAS stond op 25 nov niet zo hoog. Waardeloos. En er klopt veel meer niet. BITVAVO reageerd niet op mijn brief. De apo van Bitvavo klopt ook voor geen meter. Zoals prijzen RIPPLE.

    Door: P A Poel15-12-2020
    Den22-02-2021

    Had ik vandaag ook. Gekocht voor 12.30 zie ik ineens dat ik €14 heb betaald. Heeft vandaag nog niet zo hoog gestaan. Ik was wel enthousiast over Bitvavo, maar voel me nu aardig genaaid.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Crypto

    Slechte dienstverlening en er word geld van je gestolen door Bitvavo ik zou deze crypto site niet aanbevelen.

    Door: Adam08-08-2020
    Hetzelfde probleem !28-12-2020

    Slechte dienstverlening en er word geld van je gestolen

    Hans30-01-2021

    Ik heb Hetzelfde probleem er word geld van je gestolen

    Het lijkt erop dat ik vandaag ook ben bestolen, 23-02-2021

    Vandaag mijn coins verkocht tegen aankoopbedrag, ( winst was verdampt, ik speelde quitte) resultaat was 400,- in de min Daarna nog eens 5000,- gezet op een licht steigende munt, wilde winst pakken en ben 1000,- lichter. Wat klopt er hier niet??!!

    Kees Blokpoel24-02-2021

    Rectificatie op bovenstaande reactie. Heb alles nageplozen en zie dat de verkoopkoers simpelweg nog zakte op mijn moment van handelen en het doorkomen van mijn order.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Waves - euro

    Ik hebt waves verkoop op prijs van 1118 euro 2,45 is fee maar op mijn rekening staat 1112 euro dus !
    Om zeker te zijn ik heb 3 keer aankoop terug gedraaid !!!Dus foutbeul op rekening van me! Verkocht met android bitvavo app.
    Mvg.
    Vinkos

    Door: VinkoS30-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Eng

    Ik vind het maar eng dat ze om mijn ID vragen als ik wil gaan handelen in crypto. Bij andere bedrijven kan je zonder dat gewoon rechtstreeks met iDeal crypto kopen.

    Door: Jop21-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Niet een super broker om te handelen

    Niet een super broker om mee te handelen als er een mega dip komt in de markt, en je wilt zelf ook verkopen staat de verkoop dicht. Meerdere keren mee gemaakt kortom leuk om via ideal te kopen. Wil je handelen moet je echt naar een binance, ook prijzen zijn lager van binance, maar het is wat omslachtiger en geen ideal. Maar ook meegemaakt dat ideal niet aankomt bij bitvavo ook zelfs via Q-R. voor mij zijn het geen super bedragen dus is het prima. Maar voor de beginners die meer willen investeren zou ik een andere weg kiezen.

    Door: dennis20-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    maar zijn de garanties en zekerheden ?

    Hallo, ik lees maar 1 echte review iets wat niet echt veel is. Mijn vraag is welke garanties achter het bedrijf staan en zijn ze te volgen op hun track records als organisatie ?

    Door: rob j. van zelm14-05-2019
    vinkje08-03-2020

    Pas op met deze broker!!!!!!!!!!!!!! Gokken wanneer je cryptomunten worden verstuurd. Soms snel, binnen 10 minuten! soms meer dan 2 DAGEN!!!!!! We hebben het dan wel over dezelfde cryptomunt, en nu niet de schuld geven aan de blokchain of andere exchange! Daar gaan mijn profit kansen, naar de maan maar niet terug!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6
    rating

    Review beoordeling

    Ik ben het helemaal eens met Maarten Oomen.

    Door: Ted Frederiks14-03-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Zeer betrouwbare brooker

    Begin 2018 ben ik als leek begonnen met cryptomunten. Bitvavo vergeleek ik met andere aanbieders en iedere keer kwam ik weer bij Bitvavo uit. Het snelle, betrouwbare en overzichtelijke handelen heeft bij mij uiteindelijk de doorslag gegeven. Iedereen die weinig tijd heeft en toch betrokken wilt zijn en blijven met de cryptomarkt kan ik met volledige overtuiging naar Bitvavo doorverwijzen. Met weinig inzet kan je al meedoen, Top.

    Door: Maarten Oomen24-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    FAQ

    Is Bitvavo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 15 ervaringen geplaatst over Bitvavo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 53% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bitvavo actief?

    Bitvavo is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bitvavo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.