NederlandReview

    Ervaringen Bitvavo

    De digitale valuta worden steeds populairder. Begrijpelijk als je er in mee wilt gaan, maar ook begrijpelijk als je eerst benieuwd bent naar de reviews van ervaringen van consumenten voor jou. Hoe beviel hen deze online plek om hun binaire geld te verkrijgen en te verhandelen? Hebben ze wellicht advies voor je? Hier lees je hun recensies en beoordelingen. Wil je straks zelf ook jouw mening geven en de mensen na jou helpen? Kom dan gerust nog eens terug en deel jouw ervaring.

    Waar laat je al die digitale cash?

    Digitale valuta zijn de afgelopen jaren sterk in opmars gekomen. Het is onderhand zelfs mogelijk om aankopen te doen of andere dingen te betalen met digitaal geld. Bitcoin is waarschijnlijk wel de bekendste, maar zeker niet de enige. Andere valuta zijn Ripple, Ethereum, Litecoin, Cardano, Eos, Nem, Neo en Qtum. Maar je hebt ook keuze Storm, Zilliqa, Vechain, Waltonchain, Substratum, Steem en Lisk. De lijst is lang en voor een nieuwkomer wellicht wat overweldigend. Maar hoe werkt het eigenlijk? Heb je een soort online portemonnee of speciale rekening waar je het bewaard? Het antwoord daarop is ja. Er zijn een aantal bedrijven die als een soort online wisselkantoor fungeren of dienst doen als bank.

    Aragon, Golem en de Aelf kregen meer dan Basic Attention, maar juist Stellar Status en Cybermiles tot in Aeternity. Voor sommigen zijn ze een waar Icon, allemaal dankzij een Loopring en zonder dat er een Request Network bij kwam kijken

    Maar hoe kom je er eigenlijk aan?

    Er hangt rond digitale valuta voor veel mensen nog een nevel van mysterie. Er zijn dan ook verschillende manieren om er aan te komen. Sommige methoden vereisen de aanschaf van apparatuur, waarbij je als het ware een soort server bouwt, terwijl je voor de meest eenvoudige methode bij wijze van spreken enkel iDeal nodig hebt. Je kunt de digitale valuta namelijk ook gewoon kopen. Daar heb je dus op voorhand geen wallet voor nodig. Uiteraard kun je ze daar na aanschaf wel in onderbrengen.



    Bitvavo

    Dit is een van die bedrijven die de digitale valuta toegankelijk maken voor mensen die geen halve server kunnen of willen bouwen. Na het gratis aanmaken van een account, kunnen de verschillende valuta direct worden aangekocht. Er zit daarbij geen verschil met het doen van aankopen in willekeurige andere webshops, want dan betaal je met dezelfde betaalmethodes ook direct vanaf je eigen ‘normale’ bankrekening. Het is vanuit dit account ook mogelijk om de valuta die je er al op hebt staan, te verkopen of er een andere valuta voor te kopen. Zie het als handelen. Naast de al genoemde valuta, kun je hier ook terecht voor onder andere Tron, Reddcoin, Verge, 0X, Decred, Aion, Ios Token en Iota. Deze kun je dan weer in verschillende wallets onderbrengen. De website is toegankelijk vanaf onder andere je smartphone, tablet en computer.

    Digitale recensies

    Is deze website een aanrader of niet? Wat adviseren de consumenten die je voor gingen? Lees hier de reviews over hun ervaringen en hun algemene beoordeling. Zelf een recensie schrijven en jouw mening delen? Dat kan uiteraard ook. Daarmee help jij op jouw beurt de toekomstige geïnteresseerden na jou bij het maken van hun keuze. Alvast bedankt.

    Bitvavo
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (37)

    4.2
    49% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.4
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Bitvavo

    Uw beoordeling

    Btc

    Waardeloos aankopen en vreselijke klantervaring.
    Wat een ellende.
    Al mijn contacten doorgestuurd naar een betrouwbare exchange

    Door: WTee13-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    crypto op bitvavo

    Vind Bitvavo zelf de beste Nederlandse exchange. Betaal nu ook geen handelskosten voor de 1e 1000euro via ref. A0D147CA4D.

    Door: crypto buyer08-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Coins

    Vind Bitvavo zelf de beste Nederlandse exchange. Betaal nu ook geen handelskosten voor de 1e 1000euro via ref. 51D08FE8DE

    Door: Freek Jan01-01-2022
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    crypto

    Een vogel voor de kat, als je het mij vraagt. ALLES IS ZO TRAAG! Adresverificatie lukt random niet, zonder opgave van reden.
    Wil je aankopen en betalen met bankpas, dan duurt het soms UREN voor je fiat beschikbaar is. Waardeloos als je een “koopje” wil doen dat na een paar minuten al een stuk hoger geprijsd is. Transacties worden dagenlang tegengehouden. Dit is op het randje van crimineel. Wat van mij is, moet ik ook vrij kunnen beheren, zonder restricties!
    App staat niet toe te traden .. ga zo maar door.
    Ik trek al mijn crypto’s daar terug, Tenminste, als het EENS ZOU WILLEN LUKKEN.

    Door: William Bluerose26-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    belachelijk slecht!

    Belachelijk slecht!

    Kan me coins niet verplaatsen de helft staat allemaal in trading only modus al dagenlang.

    Ik heb FTX, Binance, Crypto en BTC Direct maar dit nog nooit meegemaakt.

    Hoe kan je in een volatiele markt schakelen als je niet eens je coins kan verplaatsen?

    Door: Rick Sanders20-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Cryptocurrencies

    Opnames worden plotseling erg vertraagd terwijl dit voorheen niet het geval was. Ook zijn de transactiekosten veel te hoog bij deze Exchange.

    Door: Anoniem11-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Bitcoin en andere munten

    Ik kocht munten aan in 2019 en onlangs wilde ik ze verzetten naar een externe wallet. Helaas pindakaas, mijn geld zit vast op hun platvorm. Ik ben plots een hoog risico en dus ze weigeren om mij te helpen. Ze hebbend de account geblokkeerd en ik kan niet meer aan mijn fondsen, nochtans heb ik alle documenten aangeleverd. Wat een bende losers! Ik zal niemand aanraden om dit platvorm te gebruiken. De meest slechte service ooit, je krijgt geen antwoorden en wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Niemand is bereid om met mij te spreken of mij uitleg te geven voor een oplossing. Onbetrouwbaar bedrijf.

    Door: Cindy Vranken05-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Ja

    Te veel storing kan mijn munten niet verplaatsen, eerst dacht ik dat het wel een goed platform is. Maar is alleen goed voor kopen en holden en weer verkopen. Niet voor stake, op andere site je krijgt stake foor 8% bij hun 2%.


    Vroeger kon je makkelijk naar andere wallet coins verplaatsen of verkopen maar nu kan dat niet. Dan moet je zelf een eigen wallet hebben om dit te kunnen doen bij bitvavo. Troep troep niet meer doen. Voor beginner misschien een feest maar voor mensen die echt geld willen maken is het een troep bedrijf. Reageren niet via de mail, chatbot hele tijd aan.

    Door: Mimoun Guerrouj05-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5
    rating

    Bitcoin

    Betalingen en terug betalingen blijven uit. Per mail valt er alleen contact op te nemen. Hier bij houden ze aan het lijntje met valse beloftes!

    Door: Jordi De jong01-12-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    crypto

    Van Blox wilde ik overstappen naar Bitvavo omdat deze door een aantal partijen aangeraden wordt en ik buy en sell orders wil kunnen plaatsen die niet marktactueel zijn, wat in Blox niet kan. nu krijg ik steeds de foutmelding dat ik neit aan de limieten voldoe. Terwijl ik precies de invoer doe zoals de support desk aangeeft. Vervolgens geef ik aan dat ik wel voldoe maar dat de foutmelding blijft en krijg ik steevast het antwoord dat ik niet aan de limieten voldoe en dat zij geen storingen hebben. Dus maw het ligt aan jou klant.
    Stuur ik vervolgens een klacht naar het aparte klachten mailadres. Wordt deze behandeld door dezelfde persoon van de support desk, met nogmaals het antwoordt (vrij vertaald) het ligt aan jou klant en wij doen lekker niks. Waardeloos, verkoop de bende zodra de markt weer genoeg aangetrokken is.

    Door: Anneke Ruitenberg30-11-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    DIV munten

    Het viel me al een tijdje op dat de koersen van vele munten vaak niet kloppen, ze zijn nl veel hoger dan het moment waarop je ze koopt.
    Bv Solana gekocht op €221, maar als ik dan bij de transactie kijk is de koers ineens €224!.
    Als ik dan terug kijk op de dag en uur waarop ik ze gekocht heb blijkt de koers vaak veel hoger, sterker nog de koers heeft de waarde nog nooit bereikt die dag bij Bitvavo. Als “beginner” is Bitvavo een goede start, maar begin nu toch te denken aan een andere. Verder kloppen de bedragen van de transacties niet van de app en de website. Hierin zitten ook steevast soms enkele verschillen. Heb dit enkele weken geleden nagevraagd, nog niks van gehoord.

    Door: Paul 07-11-2021
    paul226-11-2021

    ik ben ook een beginner en ben aan het oefenen met heel klein bedrag ik heb geleerd dat je met 3 indicators moet gaan werken echter de onderste indicator hoord op o tot 20 ( 20%) dus hoord te staan maar ik krijg dit met geen mogelijkheid voor elkaar beetje moeilijk uitleggen maar elke keer lig ik eruit en veel storing emailgestuurd maar geen reactie ik denk dat ik lekker ga overstappen voor ik echte bedragen in ga zetten want wat ik hier allemaal lees dat herken ik en ik ga mij ngeld terug storten en wegwezen hier.hopelijk word er wat aan gedaan want zo gaan een hoop mensen de put in is mijn idee.helemaal als je beginner bent zou ik een onlinecontact zeker mogelijk maken.het feit dat ze dat niet hebben zegt voor mij genoeg

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Shite policy

    I topped up, bought coins and wanted to transfer it. However, for some weird reason, I had to wait 24 hours, which beat the whole purpose of the purchase.
    Not to forget the high trading fees I paid for it in comparison to other exchanges. And all for nothing.
    Bad first impression, avoiding at all cost unless these 24 hours get lifted early.

    Door: Florian v. Rooij18-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    storting

    Op het moment dat er een dip is en je wilt je geld snel storten op bitvavo reken er dan maar niet op dat het direct op je account staat wat in andere gevallen wel het geval is.
    Ze houden de betaling tegen tot de dip voorbij is zodat je voor een hoog bedrag je munten mag kopen.
    schande !!!!!
    De helpdesk per e-mail stuurt je een standaard mail waarin gesteld word dat het aan iedereen ligt behalve aan hun.
    nogmaals schande

    Door: p.oostendorp07-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Tether

    Ben al jaren klant bij Bitvavo en tot februari 2021 was ik lyrisch over de goede gang van zaken.
    Maar nu vallen heel wat dingen op...
    1. Ik kocht vandaag Tether...3 Tether opnamekosten staat er op hun site. Nou, bij het verzenden stond er ineens dat ik maar liefst 33 Tether moest betalen, wat 33 x 0,85 is! Dus 28,05 euro! Dus geen 3zoals ik altijd betaal en ook op hun site staat!
    Daarna e-mail gestuurd, maar die werd schijnbaar niet goed gelezen, want ik kreeg een stompzinnig standaard antwoord.
    Ik verstuur dus niks voorlopig!
    2. Moest een adres in het adresboek aanmaken. Werd een videoopname van gemaakt ter controle. Je kunt niks verzenden voordat het adres is geverifieerd en je krijgt ook geen bericht als dat wel gedaan is. Resultaat. Dat je elk half uur moet inloggen om te kijken. A. Het duurt te lang. B Waarom krijg ik geen bericht? Maar nu komt het...
    Was het eindelijk goedgekeurd, blijkt dat er ineens een ander adres is goedgekeurd als verzendadres! Als ik het niet gezien had, dan was ik waarschijnlijk alles kwijt! Slordig, slordig, slordig.
    3. Ruim een week geleden kwam er na maanden wachten eindelijk support voor de Ledger Nano van IOTA, maar nu na die 8 dagen kan ik nog steeds mijn IOTA niet opnemen!
    4. Telefonisch niet bereikbaar!

    Door: Frieda13-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    50

    Na 3 weken geld nog niet terugestort op mijn rekening en op emails wordt niet gereageerd, stelletje fraudeurs zijn 't en ze gaan gewoon lekker door, geen overheids orgaan dat hun belemmert of stopt met hun handelingen!!!!

    Door: Dave12-08-2021
    Wes06-09-2021

    Is dit probleem nooit opgelost?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Crypto bij Bitvavo

    De aan en verkoopprijzen zijn nooit waarvoor je ze aankoopt ,daar zit altijd een klein verschil in
    Altijd in het nadeel van de klant.
    Buiten de commissie die je betaald verlies hierdoor ook altijd een klein gedeelte

    Door: J.c.Frijters06-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bitcoin

    Zeer slecht. De koersen kloppen niet met de waarden wat het werkelijk moet zijn. Ten op zichte van Binance staat de koers bij Bitvavo op een grove 100 euro lager. klopt niks van. En de fee's zijn ook veel te hoog. En als je een stop limit .instelt, kloppen de waarden niet. Tis dan net alsof het veel meer fee's kost als je een stop limit instelt. Ik ga gauw alles overzetten naar bijvoorbeeld binance.

    Door: TimBo18-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Gas etc

    Op 5 juni 3 verkopen gedaan ter waar van 237.82
    Maar nog niet op mijn rekening gehad ze zeggen bij hun is alles goed gegaan dus OPLICHTERIJ

    Door: Perry Arendshorst07-06-2021
    L13-06-2021

    Hallo, heb je je geld inmiddels al ontvangen? Ik heb hetzelfde probleem momenteel.

    Jordi De jong01-12-2021

    Hier ook het zelfde probleem. Ik wacht al langer als anderhalve maand op terug betaling (2200€)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Account gedeelte blokkeert

    Mijn account is weken geleden gedeelte geblokkeerd. Ik kan alles doen behalve geld van mijn account nemen. Ik heb na wat emails eindelijk contact met Bitvavo gehad, ze hebben het probleem aan me uitgelegd. Ik heb gedaan wat ik moest doen, het is nu weer wachten op Bitvavo. Ongeveer een week geleden weer een email van Bitvavo gehad , dat ze het probleem prioriteit geven , maar tot op heden is het probleem na vier weken nog niet opgelost.

    Door: Cornelis Boskamp03-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    crypto

    De koersen kloppen voor geen meter, op het moment van schrijven staat Bitcoin op 30.000 op Bitvavo en op 38.000!!! op coinmarketcap.
    Alle coins staan veel veel lager waardoor je nooit voor de actuele prijs kunt kopen of verkopen.

    Oplichters, blijf er ver bij weg.

    Door: David25-05-2021
    edwin_bigsmile@hotmail.com26-06-2021

    Je snapt hoop ik dat bitvavo de prijs laat zien in euro en coinmarketcap in collars?

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is Bitvavo een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 37 ervaringen geplaatst over Bitvavo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 49% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Bitvavo actief?

    Bitvavo is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige diensten

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bitvavo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.