NederlandReview

  Ervaringen Gold Investment

  In onze geschiedenis heeft het monetaire systeem veel dalen en pieken meegemaakt. De waarde van de valuta in sommige landen is sterk gestegen en in andere landen juist enorm gedaald. De waarde van goud is echter altijd stabiel gebleven. Dit is waarom steeds meer investeerders ervoor kiezen hun vermogen om te zetten in fysiek goud. Je kunt dan, zelfs in tijden van crisis, vertrouwen op de stabiele waarde van goud. Met de crisis hebben echter steeds meer mensen besloten in goud te investeren en hierdoor is de prijs van goud enorm gestegen. Bij Gold Investment kun je fysiek goud kopen met een mooie korting. Is het echter betrouwbaar en veilig? Dat lees je hier op NederlandReview. Lees hier alles over de ervaringen van klanten van Gold Investment.

  Over Gold Investment

  Met al een ruim aantal jaar ervaring in het verkopen van fysiek goud, is Gold Investment nu begonnen aan een nieuwe uitdaging. Ze bieden klanten sinds kort namelijk goud voor de beste prijs die 10% onder de marktwaarde zit. De goudmijn Ruby Creek Resources wil meer geld verdienen voor grote uitbreidingen en overnames en verkoopt hun goud daarom onder de marktwaarde. Gold Investment heeft hierop ingespeeld en wil hun klanten dezelfde kortingen bieden. Je krijgt bij hen dan ook altijd 10% korting op al je goudaankopen.

  Waarom Gold Investment?

  Je krijgt altijd 10% korting op de huidige goudprijs. Dit betekent dat de prijzen van Gold Investment altijd meegroeien of -dalen met de huidige goudprijs. De 10% korting is dus altijd gegarandeerd. Verder heeft Gold Investment ook een puur-goud-garantie. Je krijgt altijd goud met een 99,99% goudwaarde. Je krijgt altijd fysiek goud geleverd. De gecertificeerde baren worden verzegeld en verzekerd geleverd, daarna bepaal jij zelf wat er met het goud gebeurt. Gold Investment wil ook altijd maatschappij verantwoord blijven en doet daarom alleen zaken met bewuste goudmijnen.


  Ben je nog niet overtuigd? Gold Investment legt alle voordelen nog een keer uit.

  Klachten Gold Investment

  Het investeren in goud bij Gold Investment gaat gepaard met een wederzijds vertrouwen dat alle afspraken altijd nagekomen worden. Er kan echter altijd iets foutgaan. Het is bij klachten altijd verstandig om zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Je kunt op de website direct het contactformulier invullen. Heb je echter een dringende klacht of vraag, dan kun je het beste gebruikmaken van het telefoonnummer. Controleer wel altijd eerst even de openingstijden voordat je belt. Het is overigens ook mogelijk om zelf te mailen of om een brief te sturen naar het postadres. Heb jij contact opgenomen met de klantenservice? Schrijf dan een review en vertel of vriendelijk te woord bent gestaan.

  Jouw ervaringen met Gold Investment

  Heb jij met de crisis in 2008 besloten je vermogen om te zetten in fysiek goud van Gold Investment? Of heb je niet lang geleden wat extra geld verdient en het meteen bij Gold Investment geïnvesteerd? Schrijf dan een review over jouw ervaringen met het bedrijf. Krijg je altijd 10% korting op de huidige goudprijs? Is het bedrijf betrouwbaar en veilig? En wordt het goud snel geleverd? Geef jouw beoordeling en help andere klanten die in goud willen investeren.

  Wat zijn de ervaringen van andere klanten met het kopen van fysiek goud bij Gold Investment? Is het betrouwbaar? Lees hier reviews en beoordelingen.

  Gold Investment
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (27)

  4.6
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  5.2
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Goud

  Beste lezers, zelf heb ik al meerdere keren goud gekocht met korting Rn geleverd gekregen. Heb ook de mijn 3x bezocht in Tanzania om te controleren wat daar gebeurt.alles zuivere koffie. Fiod zaait paniek, komt met premature conclusies en snapt kennelijk het totale plaatje niet. Gold Invest en Goudkorting.nl kunnen niet eens frauderen, ook al zouden ze het willen, omdat ze noch het geld noch het goud in handen krijgen. Rechtszaken csn Ruby Creek tegen valse aanklachten van de vorige eigenaar vsn de mijn hebben voor vertraging En extra lasten gezorgd. Nu is alles weer op de rit. Fiod heeft geen contact gehad met de mijnen noch inzage gehad in hun boeken en baseert haar onjuiste en voorbarige conclusies en verdachtmakingen op een fractie van de beschikbare informatie. Tegen beter weten in gaat de Fiod hier mee door. In wiens belang? De mijneigenaar van Ruby Creek heeft schriftelijk laten weten aan de Fiod alle verantwoordelijkheid voor ontstane situatie op te eisen. Waarom horen we daar de Fiod niet over? Ik heb het gevoel dat de belangen van alle goudkopers bij onderhavige mijnen ondergeschikt gemaakt zijn aan andere belangen die we niet kennen. Anders kan ik dit bedenkelijke onderzoek door de Fiod niet begrijpen. Ik heb hoge pet op van de Fiod maar in deze kwestie zitten het OM / AFM/ ING / FIOD collectief te blunderen is mijn overtuiging. Hopelijk zal het bewijs daarvoor binnenkort geleverd worden !!

  Door: Henri 10-07-2019
  Bob 10-07-2019

  "Henri" bij toeval, eigenaar van goudkorting ?

  Moraalridder 10-07-2019

  Fiod trapt eerst deuren in daarna gaan ze kijken wat de feiten zijn, en omwille van hun onderzoek zullen ze telegraaf als praatbox gebruiken om aangiftes in te zamelen. Staat los wie in deze in gelijk heeft maar dat is bijna altijd het geval. Het is nooit zwart wit. Toevallig ken ik dit product heb zelf nooit geïnvesteerd omdat als ik goud koop direct in mijn handen wil hebben. Maar ik denk dat fiod op dit moment een eenzijdige verhaal vertelt en een beetje chaos aan het creëren is. Maar uiteindelijk is het uiteraard aan de rechter om daar een oordeel over te vellen.

  Tonnie 10-07-2019

  iedereen die wel goud geleverd heeft gekregen heeft gewoon mazzel gehad dat ze in de beginfase zaten van dit piramidespel. het is toch te dom voor woorden om te denken dat het je gegund zou worden om 10% korting te krijgen, soms wel 15% bij speciale aanbiedingen, terwijl je dat goud dezelfde dag ergens anders tegen de goudprijs kunt verkopen dan direct een rendement hebt van 10%.

  Harald 12-07-2019

  @ Piramidespel, Ponzi etc. Zoals ik begrepen heb, zijn er al 3 a 4 jaar leveringen gedaan met 10% korting. Die korting moet je zien als een soort rentevergoeding voor de 10 maanden dat je moet wachten; niet zo vreemd, toch?

  Mick 13-07-2019

  Ik kreeg net als anderen ook de mail van fiod. Er staat enkel iets in over ruby creeck, terwijl mijn geld zou geinvesteerd zijn in transeco. Ik kreeg een hard copy toegestuurd vanuit Engeland, zoals mij eerder aangegeven werd. Het feit dat ze al enkele jaren in business waren + het feit dat je 10 maanden moet wachten op je goud en daarvoor een korting kreeg van 10% stelde mij ook gerust. De goudprijs kan immers in die 10 maanden tijd evengoed 10% zakken. Ik snap alleen niet goed dat GIE verder goud kan verkopen, dat de website nog steeds toegankelijk is; en dat terwijl fiod mogelijke gedupeerden aanschrijft om aangifte te doen. Hoe kan ik aangifte doen terwijl de termijn van 10 maanden nog niet eens om is? En wat gebeurt er trouwens met geld die binnekomt bij GIE wanneer hun rekeningen bevroren zijn. Vind het allemaal een beetje vaag. Ik bljf op mijn goud hopen of ben ik dan naïef? Want dan zit dat bedrijf in Engelandvoor wie GIE goud verkoopt toch ook mee in het complot? Wie kan dit een beetje duiden?

  Mick 13-07-2019

  Wat ik wel verdacht vind, zijn al de bedrijfjes die hij opricht om dan later weer uit functie te treden... Heeft hier iemand trouwens via GIE goud gekocht afkomstig van de transeco mijn, en nu al langer dan 10 maanden op zijn goud aan het wachten is?

  Mick 13-07-2019

  En voor demensen die in het verleden al goud ontvangen hebben, wordt dit geleverd door GIE zelf of door dat bedrijf in Engeland? M.a.w. wie verzorgt uiteindelijk de levering?

  Gerben 13-07-2019

  Uitlevering via goudstandaard. Goudstandaard krijgt opdracht van ruby creek. GIE staat wel in cc

  Renssen 13-07-2019

  @mick ik heb zelf zowel bij Ruby als bij transeco goud aangekocht. Vorige jaar werd het bekend dat Ruby leveringsproblemen had. Naar mijn weten is toen ook direct de verkoop van goud van Ruby creek gestopt. En transeco die heeft naar mijn weten geen leveringsproblemen. Ik heb wel van Transeco een brief gehad omdat hun rekeningen nu door fiod ook zijn geblokkeerd. Ik heb de eigenaar van transeco gebeld en die geeft aan dat hij contact met fiod heeft genomen en er alles aan doet om de rekeningen te openen zodat hij zijn klanten kan gaan leveren. Mijn ervaring is op de vertraging van vorige jaar best positief geweest met Ruby en transeco. Ik heb al meer dan 3 leveringen achter de rug. Ik verwacht dat ik de leveringen waar ik op wacht ook netjes ga krijgen.

  DavidL 13-07-2019

  Het is prettig dat er ook positieve reacties gemeld worden door hopelijk echte klanten zoals ik. Zelf heb ik ook ernstige twijfels of alles nog goedkomt maar om eerlijk te zijn heb ik meer positieve feiten dan negatieve. Alle negatieve feiten zoals van de FIOD is zeer onduidelijk en ze geven advies om aangifte te doen! Ik heb de politie gebeld en zij zeggen "het is nog niet bewezen dat uw product niet geleverd wordt" en de vraag of het bedrijf in kwestie nog bereikbaar is? Je ze zijn nog bereikbaar en ik krijg nog updates via de mail. "Nou dan is er geen reden om aangifte te doen meneer" Dus de FIOD maakt een hoop kabaal en denk geen seconde na of de klanten slapeloze nachten hebben. Er zit geen greintje menselijkheid in de FIOD en of de media! Als de FIOD je bedrijf binnenvalt zal het een reden hebben uiteraard, maar in dit geval kan het ook een buitenkans zijn geweest om een bedrijf eens goed door te lichten. Dan komt claimshare erbij op exact het juiste moment en hebben we na 3 updates een advies voor advocaten kantoor in de aanbieding. Voor alle echte klanten die dit lezen: welke feiten hebben wij nu daadwerkelijk gekregen dat het een complete oplichting is? Feiten zoals waar is ons geld geïnvesteerd? Moet dat echt een jaar gaan duren voordat wij dat krijgen te horen van de FIOD? Lijkt mij onzin toch, je weet het nu of je weet het nooit. Dan hoor je dat het onderzoek eind 2019 wordt voortgezet! O ja bedankt hiervoor en wat doen wij in de tussentijd precies, al die maanden wachten met nog meer onzekerheid dan dat wij al hadden! Ook lees ik regelmatig dat goud kopen met 10% korting te mooi is om waar te zijn? Dit is toch onzin! Als ik investeer in goud of landgoed en je levert pas uit over enkele maanden heb ik toch te maken met een risico dat de prijzen zakken of verhogen. Je moet mij toch iets aanbieden om het risico te kunnen dragen. Banken doen toch ook niet anders handelen als je kijkt naar je eigen hypotheek of PL. Het feit is trouwens dat ik een aankoop heb gedaan in nov 2017 en de goudprijs was na 10 maanden (termijn van uitleveren) gezakt tot het bedrag wat ik ervoor betaald had! Dus op dat moment had ik totaal geen winst gemaakt. Nu is de goudprijs weer verhoogd naar een goed rendement. Het is dus zeker niet te mooi om waar te zijn. En zeker ook geen verkeerde of domme keuze om zo te beleggen. Het grootste risico is de mijn zelf waar je in investeerd, en het is een bovengemiddeld risico dat deze door problemen niet kan uitleveren. Dat moet je vanaf het begin accepteren ondanks het pijnlijk zal zijn. Wat wij niet verwachten is dat een bedrijf als tussen persoon oplichting zou zijn! Dit moet nog blijken of dat het geval is maar ik kan mij wel indenken dat er zaken zijn gedaan welke voor de belastingdienst negatief zijn geweest. Ik hoop dat het daar allemaal om draait maar voorlopig zullen wij dit niet weten. Ik wens alle echte klanten sterkte in deze periode en mijn gevoel is meer positief dan negatief op dit moment.

  Sergio 13-07-2019

  Ik voel me juist benadeeld door fiod. Communicatie is ruk, heb begrepen dat ze op basis van aannames een inval hebben gedaan. Maar hoop dat er snel duidelijkheid is voor mij en andere klanten. Wat Claimshare betreft proberen ze hier uit een slaatje uit te slaan door de onzekere beleggers samen te brengen ze geld afhandig te maken voor een “proces” om daar aan te verdienen. Maar het feit blijft dat er ik een contract heb met de mijn en dat de mijn mij moet gaan uitleveren. En claimshare wilt een claim neerleggen bij goldinvestment ? Zijn er mensen die bij gold investment zelf goud hebben gekocht dan ?

  @wils 16-03-2020

  Ik zou het nog bijna gaan doen. Off topic.

  @admin 21-03-2020

  Waarom is alles weg ?

  @admin 22-03-2020

  Dat vraag ik mij ook af, ineens aalles verdwenen.

  Dennis 22-03-2020

  Snap het ook niet meer...maar onderstaand "super vertienvoudig je inleg binnen 24 uurs investeringsplan" blijft gewoon actief ?

  @administratie 23-03-2020

  Zonder reden of toelichting reacties verwijderen!? Het lijkt er zo op dat NederlandReview toch niet zo onpartijdig is. Probeer maar eens contact met dit bedrijf ( bv via Twitter) te krijgen? Echt onmogelijk!

  @adminsitratie 24-03-2020

  Ken jij een partij die onpartijdig is ? En daarnaast denk ik dat deze website bedoeld is voor reviewen en niet een klaagmuur of een nieuws/update website.

  Review 24-03-2020

  Ik heb gehoord dat de rechter het niet nodig vond om het beslag bij de heren van goudkorting op te heffen. Dat geeft mij weing hoop op een goede afloop

  Karlijn 24-03-2020

  Heeft iema.d nog nieuws over slavik? Wat blijft het muisstil, dat dit bedrijf (ruby vreek) zich dat kan veroorloven

  @karlijn 24-03-2020

  Heer slavik is naar Nederland gekomen, en mocht rustig weer weg gaan na 2 dagen “intensief” gehoord te worden. Zolang er een strafrechtelijke onderzoek loopt heeft hij niks te vrezen want de mijn bestaat kan je al uit de stukken van het om concluderen. Dus zolang het strafrechtelijke onderzoek loopt zal hij ook geen haast maken. Een civielrechtelijke procedure zal hem meer opjagen. Maar zolang er een strafrechtelijke procedure tegen hem loopt kan je dat niet opzetten. Wat ik het meest belachelijke vind is dat hij niet hier is gehouden. Maar nu zitten we in een verhaal gewikkeld waarbij het om niet wilt toegeven dat de mijnen bestaan want dan moeten ze een flinke schade vergoeding betalen. Over ongeveer 5 jaar komt het een keer voor de rechter voor en wordt het een sepo. En tot die tijd kunnen we er vrij weinig aan doen. Dus leun achter over en hoop dat het een keer goed komt.

  Hoopvol 24-03-2020

  Volgens de schaarse berichten van Slavik, is de CIP plant eind deze klaar voor productie. Ik ben erg benieuwd wat dan de nieuwe reden is om nog eens een maand of zes te wachten met leveren.

  @hoopvol 25-03-2020

  Al zou er geleverd gaan worden....probeer nu maar eens fysiek goud of zilver te kopen. Bijna al niet meer te doen....hele lange levertijden en bijna niks meer op voorraad. Tekort loopt alleen maar meer op. Dus er komt een probleem bij mbt leverbaarheid.

  @@hoopvol 25-03-2020

  Goud wordt gewonnen in de mijn. Laat het ze daar verkopen. En mensen maar geld storten ook goed. Denk dat niemand gaat zeuren dat ze geen goud maar geld krijgen. En een nieuws update zou ook wel fijn zijn, na 6 maanden radio stilte.

  @@karlijn 25-03-2020

  Mijn schoonvader zit op de uitlevering van 7,5 kilo goud te wachten. Hij moet achterover gaan leunen? Laat ze Slavik en Hooft en consorten maar hard aanpakken. Ze zullen het voor zich zelf wel goed geregeld hebben en laten ons stikken.

  @beste allen 25-03-2020

  Ik lees al een tijdje mee op deze forum. En ik zie de meest wilde verhalen voorbij komen. Ik ben een oud medewerker en heb toch een tijd lang veel mogen mee maken. Er wordt hier een beeld geschetst alsof er een stel “cowboys” elke dag naar hun werk toe gingen om bij mensen geld op te halen en mensen op te lichten. Maar een ding voor wat het waard is kan ik hier vertellen er was absoluut geen sprake van een oplichting of een “boilerroom”. Alle mensen die ik spreek die hier hebben gewerkt zitten er absoluut mee dat het op deze wijze is gelopen. En mensen die hier in Nederland hiermee bezig waren irriteren zich ook aan de communicatie vanuit de mijn. Ik moet u eerlijk bekennen dat ik ook geen 100% inzage had in alles maar tot zover ik kon zien was er absoluut geen sprake van oplichting of mensen misleiden. Misschien zal u denken dat dit een pr is of een bericht om allen gerust te stellen. Ik weet ook niet hoe dit gaat aflopen met alles wat er gebeurd is. Maar als een ex medewerker desondanks er absoluut geen sprake van een criminele organisatie was voel ik mee met de onzekerheid van alle klanten. Ik hoop dat het tot een goed einde komt, maar tijd zal het leren. Ik denk dat ik namens van alle (ex)-medewerkers spreek tot zover ik iedereen kende dat niemand dit had gewild. Maar een ding wat als een paal boven water staat is dat de mijnen bestaan die garantie kan ik u geven. Voor wat het waard is hoop ik en verwacht ik een goede uitkomst. Ik wil en hoop jullie straks allen recht in de ogen aan kunnen kijken en kunnen zeggen het was een spannende periode en deze spannende hoofdstuk kunnen afsluiten. De informatie wat ik nu nog krijg is minimaal maar zodra ik wat nuttigs kan melden zal ik dit hier doen.

  @exmedewerker 26-03-2020

  Je bent net zo blind geweest als de kopers. Er is sprake van ponzifraude. Er is uitgekeerd met geinvesteerd geld van nieuwe klanten. De 50 mln is nauwelijks geinvesteerd in de mijn. Intussen heeft iedereen zijn werk kunnen doen. Directie met 3.5 mln winst. Medewerkers met flinke bonussen. Dure kosten voor google, aldus van E. En alle reviews? Hartstikke nep. Ex medewerker, we hebben iets gemeeen, we dit niet gezien en ons blind gestaard op het mooie verhaal. De toekomst zal leren of ponzi bewezem wordt. Ik ga daar wel vanuit, maar denk dat de straffen niet in verhouding gaat staan met de geleden schade.

  Super aanbieding 26-03-2020

  Iets naar beneden scrollen, drie topics, en je kunt weer een nieuwe uitdaging aangaan via goudkorting.nl.

  @superaanbieding en Admin 26-03-2020

  Waarom staat dat mooie bericht van Iwan van E. Niet bovenaan? Gelukkig wordt die wel geplaatst. Laat het maar open zijn, Admin laat het aub staan!. Dit item is hier geen review onderdeel van gold investment. @Iwan, komt dit bericht met die fantastische aanbieding echt van goudkorting?

  Oud medewerker 27-03-2020

  Allereerst ik ben absoluut niet blind geweest, sterker nog als ik de de zaak nu bekijk met alle info die het OM heef vrij gegeven, snap ik de inval niet. Dat mensen op hun goud wachten en dat daar de communicatie in beter kan 100%. Maar er is absoluut geen enkel sprake van ponzi als je het hele verhaal doorneemt met alle info die aanwezig is. OM/Fiod hebben absoluut maar dan ook 0% een bewijs dat het om een ponzi gaat. Waarom zouden ze anders het enige geld wat ze in beslag hebben genomen van Transeco vrijgeven. En ik ben er heilig van overtuigd dat de leveringen plaats gaan vinden. Wat ik absoluut belachelijk vind is de communicatie vanuit de mijn maar de klanten. En persoonlijk vind ik het feit dat goudkorting nu gewoon weer goud aanbied al een teken. Want als het echt oplichting zou zijn moet de fiod snel ingrijpen. Maar uiteraard gaan we dat de aankomende maanden meemaken.

  @oud medewerker 27-03-2020

  ikzelf ben ook van mening dat er geen sprake is van een ponzi, maar daarentegen heeft Slavik deze gecreëerde situatie geheel aan zichzelf te danken. Geen antwoord op mail/telefoon, oftewel onbereikbaar voor de meeste onder ons. Daarbij ook al een halfjaar radiostilte zonder enige vorm van een update mbt tot de vorderingen en dan creëer je vanzelf argwaan. Er zal vast een hoop spelen waar wij totaal geen weet van hebben. Het hele traject is allesbehalve transparant geweest.

  @RobertSlavik 31-03-2020

  Maybe it's a good idea to send a request for a newsletter to Robert Slavik. If we all send a WhatsApp message it maybe will wake him up and activate him. So he can spend 15 minutes of his precious time to do this small favor for all the investors. This is his cellphone number: +1 (212) 671-0404

  Goud 31-03-2020

  Ik kreeg vorige week een al eens eerder besproken aanbieding in mijn spambox. Het was deze keer de aanbieding van goudkorting. Ik krijg 30% korting op goud dat ik nu moet betalen, maar dat ik dan ‘later’ rechtstreeks van de mijn geleverd ga krijgen. Deze opzet is al enkele jaren oud en ik was er enkele jaren geleden al niet enthousiast over. Immers, als het al geen oplichting is, je koopt de huid van de beer voor het beest geschoten is. Je hebt al geld overgemaakt en nu moet je maar hopen dat de goudmijn daadwerkelijk goud gaat delven… en jou daarna nog dat goud gaat uitkeren. Goudkorting is er kort over, je hebt een deal rechtstreeks met de goudmijn… Nou succes dan als je een claim tegen de goudmijn gaat hebben. De goudmijn is in Verweggistan en probeer die maar eens voor de rechter te krijgen als het mis gaat. Goudkorting trekt haar handen overal vanaf. Die pakken hun provisie en voor de rest succes er mee. Eerdere opzetjes in deze vorm zijn door de Nederlandse overheid al aangepakt. Keer op keer komen er echter nieuwe pogingen, onder nieuwe namen. Juridisch plakken ze ieder eerder gebleken lek, totdat de overheid weer een gat in het verhaal prikt. De aanbieder gaat dan failliet en er wordt weer een nieuwe aanbieder onder een nieuwe naam, met aangepaste voorwaarden, gelanceerd. De aanbieders schreeuwen moord en brand over de aanpak van de overheid. Op verschillende sites claimen anonieme deelnemers dat ze toch zo fantastisch geholpen zijn door het bedrijf en dat ze ook bij de mijn zijn gaan kijken… Ik ben er verder kort over. Niet doen. Het risico is gewoon te groot er zijn veel te veel rode vlaggen. Als u hier aan meedoet, dan schreeuwt u er in feite om om bedrogen te worden. Reactie van Goudkorting (Ontvangen bericht) Geachte heer Lassing, Naar aanleiding van ons ons gesprek zonet wil ik toch wat dingen rechtzetten en mijn kant van het verhaal vertellen. Ik zal een aantal aannames van u beantwoorden cq toelichten. U stelt 30% korting. Neen, het is een vastgestelde prijs van CAD 1.600,00 per troy-ounce. Op het moment van schrijven kwam dat overeen met plm. 30%. Het leveren geschied in fases, eerste deellevering is in september 2020, daarna per 3 maanden enz enz. Enkele jaren oud? Het gebeurd al 10-tallen jaren. Alles is duidelijk bij elke klant dat er later geleverd zou worden. Een 43101 rapport (bewezen waarde van onafhankelijke geologen) heeft aangetoond dat er 1 miljoen troy-ounces in de grond zit en wellicht nog meer. Waarde minimaal 1 miljard dollar. Inderdaad is het zo dat klanten direct een contract hebben met de goudmijn en dat Goudkorting daar commissie over krijgt ( 6% bruto). Klanten maken het geld in CAD direct over naar de Nippon Dragon Resources Inc. gevestigd in Quebec Canada. Dit is een beursgenoteerd bedrijf en hebben een unieke manier ontwikkeld van gouddelven door alleen de ader eruit te kunnen halen. Minder overhead dus een goedkopere productieprijs per kilo. www.nippondragon.com daar vindt u alle informatie. Goudkorting trekt haar handen nergens vanaf, sterker nog, ze beantwoord alle vragen en opmerkingen al gedurende 2 jaar zonder daar iets voor te ontvangen. Keer op keer komen er nieuwe pogingen? Nee, deze mijn heeft ons gevonden en gevraagd om de nieuwe start-up voor dit jaar te verzorgen in de vorm van een voorverkoop van 1000 troy-ounces (31,1 kilo) en dan hebben ze niets meer nodig. Onder een andere naam? Neen, Goudkorting werkt altijd onder dezelfde naam en wij hebben niets te maken met andere bedrijven en hebben ook geen ander bedrijf. Aanbieder failliet? Neen, we zijn nog steeds hetzelfde bedrijf, Ik denk dat u meerdere bedrijven door elkaar haalt. De aanbieders schreeuwen moord en brand over de aanpak van de overheid. Klopt, omdat ze nog steeds niet weten waar ze het over hebben en geen waarheidsvinding hebben gedaan. Anonieme deelnemers? Nou als u op internet heeft gekeken staan ze er met naam en toenaam. U schreeuwt om bedrogen te worden? Nee, wij zijn er nog steeds van overtuigd dat alle leveringen gerespecteerd worden. Verder wil ik nog toevoegen dat wij 100% begrijpen dat u eerdere leveringen af wilt wachten en daarna te kijken wat u wilt. Ik hoop zo wat duidelijkheid geschept te hebben en nippondragon.com heeft geen bemoeienissen met de andere mijnen. Wij zijn altijd bereikbaar en ook voor klanten die bij een ander bedrijf gekocht hebben. — Met vriendelijke groet, kind regards, Iwan van Eenbergen Winthontlaan 200 3526 KV Utrecht The Netherlands Tel.: +31-20-2615187

  bullshit 01-04-2020

  mensen trap hier AUB niet in!! het bestaat niet dat je goud krijgt met 30% korting.

  Bekrompen mensen 04-04-2020

  Ongelofelijk dat er mensen zijn die 30% niet begrijpen, ik vraag mij af of dit dezelfde mensen zijn die in een rij staan voor een over voorraad toiletpapier voor 10 jaar. Het hele idee is niet ingewikkeld, een machine die toiletpapier drukt kost ca €50.000,- je hebt een grote hal/loods nodig om de machine te plaatsen, je hebt nog een plek nodig voor de opslag zie bijv, het grappige filmpje van Dumpert. Ja ook dat kost geld, dan zijn er maandelijks terugkerende kosten stroom, gas, licht, water, huur, belasting en magistraal kosten en noem het op. 30% korting is het niet zoals er staat. Trekpleister Kruidvat nemen aanbiedingen van 3 voor 5 euro, ja 24 rollen 3 laags toiletpapier voor slechts 5 euro. Normaal verlopen ze hetzelfde voor 6 euro. Heftig hoor die korting. Verdienen ze er dan nog iets aan? Ja tuurlijk duuuuh, als ze er genoeg verkopen wel. Ze moeten namelijk al die andere kosten maken om te kunnen produceren en leveren. Overal hoe meer ze verkopen/produceren hoe hoger de eigen marge Is. Toiletpapier kost gemiddeld voor 1 pak inkoop 0,50 cent verkoop in dit geval 2 euro per stuk of 1,66 in de actie. Dit is echt breaking hoor dit betekend dat ze een marge hebben van toevalligerwijs 332% nou ik zou met zijn allen een bedrijf opstarten die hier iets mee gaat doen. Bekrompen gedachten van mensen. Ik ben zelf ook een aantal keren benaderd en heb een order lopen van 1kg en een order van 500 gram. Ben ik er geweest nee. Wil ik naar een iets risicovoller land als Tanzania? Nee, regenseizoen zou volgens mensen Onzin zijn. Geluk, dit is allemaal terug te vinden. Er regent daar ook. Ik maak mij door diverse berichtgevingen niet heel erg ongerust. Verkoper die gaf bij mij destijds aan je moet het wel doen met gelden die je voor 10 maanden kan missen zonder dat je een boterham minder van eet. Ach ja leuke verkoop zin, maar ik ga zeker niet met al mijn middelen in 1 product. Dit heeft geen enkele professioneel mij ooit geadviseerd. Wat wel frustrerend is, de slechte communicatie door Ruby creek. Deze mag vele malen beter en ik hoop dat die zogenaamde investeerder of Rob Slavik snel met antwoorden komt. Gelukkig zijn de vooruitzichten van de goudkoorts positief. Waar ik mij echter wel zorgen over maak is hoe de leveringen zullen gaan, goudstandaard uit Alkmaar gaf al aan dat zei waarschijnlijk niet kunnen leveren omdat diverse edelmetaal smederijen gesloten zijn door het coronavirus. Daar ben ik benieuwd naar. Mijn dank aan de communicatie van Goudkorting, deze communiceert gelukkig, Twan heeft mij doorverwezen omdat er bij voormalig Goldinvestment(failliet) geen nieuws meer komt en John niks mag zeggen of horen door de FIOD.

  Mooi verhaal 05-04-2020

  Je schrijft slechte communicatie vanuit ruby creek. Dat klopt niet. Er wordt helemaal niet meer gecommuniceerd. Ook niet van goudkorting die de mailadressen van goldinvestment heeft overgekocht. Gevallethe AVG lijkt mij. Ja goudkorting communiceerd wel, maar dat schaar ik onder reclame ipv informatie over onze leveringen. Oh, dat vehaal van goudstandaard... dat is natuurlijk ook een partij die in het complot zit. Stichting tanzanian gold fields stond op op zelfde adres als andere ondernemingen van Sander Noordhof. Is ruby creek verplicht om uit te leveren via goudstandaard? Volgens mij niet. Ja corona zal idd wel roet in het eten gooien vwb de levering. Ga er maar vanuit dat ruby creek deze crisis niet gaat overleven. Als het uberhaubt nog leeft. Ga er maar 100% vanuit dat we alles kwijt zijn. Plukken van de wanbestuurders is nog de enige optie. Dit gaat jaren duren.

  @ Bekrompen mensen 06-04-2020

  Zo lust ik er nog wel een paar. Storm, regen,overheid, Corona, Goudstandaard. Het ligt altijd aan anderen. Ondertussen lopen de verkopers in Nederland met het geld weg. En dan iedereen die het niet gelooft als bekrompen wegzetten. Tsja...

  @mooi verhaal 06-04-2020

  Dat is inderdaad een interessant gegeven over ex werknemer van goudstandaard, Sander Noordhoff. Ik weet ook al geruime tijd dat zijn nieuwe onderneming op hetzelfde adres staat als heel wat andere schimmige ondernemingen die met de regelmaat van de klok van directeur of bestuurder verwisselen. Ik zou graag zijn mening over Goudkorting willen lezen op dit forum! Verder zijn er nog een aantal wat grotere investeerders erg stil op dit moment: geen reisje naar mijn in Tanzania die nu draait, geen ontmoetingen, geen updates, niets. Alleen maar weer vage beloftes die Slavik gezegd zou hebben. Dus veel van het zelfde. Wat een maffia bende.

  Rol goudstandaard 07-04-2020

  De rol van goudstandaard/sander noordhog is dubbel mijns inziens. 1 om schijn van ponzi weg te nemen. 2 on vertrouwen te geven dat investeerders, na eerste geslaagde, te verleiden om een veelvoud te investeren. Heel slim en zodat het lijkt te kloppen allemaal.

  Geen vertrouwen 12-04-2020

  Hoor niks meer van Slavik. Iwan en Hoofd zitten ergens te genieten van ons geld. Goud zit bijna op 50k!!! Wie gaat dit oplossen??

  @ geen vertrouwen 13-04-2020

  We zijn ondertussen de 50k grens gepasseerd. Aardig frustrerend dit, de stijging die rustig doorzet en wij zitten nog steeds zonder goud ! Waardeloze communicatie vanuit ruby creek, oftewel geen enkel teken van leven meer can Slavik.

  Koen 13-04-2020

  Nippon resources volg ik al jaren. Zijn zo goed als failliet. Daarom dat ze ook goud willen vooruit verkopen. Ik heb nog geen enkele deftige goudmijn dat zien doen.

  @Koen 14-04-2020

  Dat Goudkorting.nl dan deze FGS van Nippon probeert te verkopen geeft al aan met wat voor soort bedrijf, persoon we te maken hebben. Want ik geloof niet dat zij deze informatie ( bijna failliet) er bij vermelden als je een kilo wilt kopen. Goudkorting, een bedrijf met veel beloftes en veel geheimen.

  @Koen 14-04-2020

  Even los van goudkorting, ik kan me zo irriteren aan sommige mensen. Je krijgt 30% korting op een bestaande mijn als ze het niet nodig hadden gingen ze niet 30% en commissie weg geven hè. Jezus een investering van 30% korting brengt nodige risico met zich mee. De mooiste bloemen pluk je meestal aan het rand van de afgrond.

  @@koen 14-04-2020

  Ja, wat zijn mensen ondankbaar hè. Ze verliezen hun geld en dan durven ze nog te klagen ook...

  Lodder 16-04-2020

  De banken geven 0.01 procent rente en 3 jaar geleden 1.2 procent. Je wordt dagelijks op bnr gewaarschuwd dat je als belegger je inzet kunt kwijt raken als het slecht gaat. Hoe hoger het rendement hoe groter het risico. 10 procent korting op 10 maanden. Dat is dus 12 procent op jaarbasis. Dan heb je dus een hoog risico investering. Nu even wachten hoe dit zich ontwikkeld.

  @lodder 16-04-2020

  Euh? Een bank zal wel nog communiceren, slavik laat al zes maanden niet meer van zich horen en is niet bereikbaar. Is toch een groot verschil.

  @lodder 16-04-2020

  Ik loop bij de bank naar binnen en kan m'n geld zo mee krijgen. Slavik en die andere dieven laten niks meer van zich horen. Van dat risico heb ik nooit wat gehoord. Als ik Lodder zo hoor heeft hij er nog steeds vertrouwen in. Weet u meer?

  @lodder 2 18-04-2020

  Eens met voorgaande reactie. Er is geen sprake van risico, maar oplichting. De tussenpersonen hebben woekerwinsten gedraaid en er is geen gram goud gedolven. Het geld is hooguit voor een heel klein deel gestopt in wat materieel verwacht ik zo. De rest is gegaan naar marketing en een achterliggende organisatie waar nu 32 verdachten worden onderzocht. Een organosatie met maar 1 doel en doelgroep: zoveel mogelijk geld naar binnen halen bij hardwerkende zzp-ers die wat spaargeld hadden voor mindere tijden en pensioen. Die reserve is makkelijk weg te peuteren. Erg slim opgezet dat wel. Er is geen sprake van risico van een belegging, het is oplichting.

  Karlijn 19-04-2020

  Ik denk dat dit een mooie samenvatting is. Vervolg: verdachten in gevangenis, investeerders?

  @lodder2 19-04-2020

  Helaas ben ik het met jou eens lodder2. Hoe makkelijk zou het voor Goudkorting of ex- goldinvestment zijn om gewoon met duidelijke bewijzen te komen dat het geen oplichting is? Laat gewoon openlijk zien wat er met het geld gebeurt is! Laat een goed draaiende mijn zien, laat mensen aan het woord die op de mijn werken, laat geldstromen zien. Niets van dit alles gebeurt, alleen maar vage verhalen en twintig verbroken beloftes en excusessen. Geen enkel excuus is controleerbaar. Als er een investeerder is of iemand anders die wel iets van een bewijs heeft dat het goed komt, laat u horen!

  Goudkorting offline? 20-04-2020

  Het nummer van Goudkorting is niet meer te bereiken alsmede niet het 06 nummer welke ik heb. Kan Goudkorting reageren en of de nieuwe nummers vermelden aub?

  @GK offline 20-04-2020

  Vorige week nog goudaanbieding van Iwan gekregen, dus is vast nog wel bereikbaar op vaste nummer. Stond dit nummer in mail: +31202615187

  W van Egmond & H Meurs? 21-04-2020

  Weet iemand of de heren W van Egmond en H Meurs echt bestaan en of meer informatie kunnen delen over de personen? Op marketupdate.nl zie ik de volledige naam Haitze Meurs? Deze heren hebben via Goudkorting de laatste update ondertekend.

  @ Meurs 21-04-2020

  Als ik zo op google kijk zit die Meurs er net zo in als Iwan. Niet te vertrouwen dus. Is die niet opgepakt?

  Hoopvol 21-04-2020

  Ja, als antwoord op deze vraag hierboven. Deze heren bestaan echt. En als je geen concrete informatie hebt, dan vind ik dit niet de plek om iemand met naam en toenaam openlijk te verdenken van iets. Ik heb persoonlijk namelijk erg positieve ervaringen. Dus als iemand iets aantoonbaars heeft, dan hoor ik dat natuurlijk graag

  @hoopvol 22-04-2020

  Fijn voor jou dat je tevreden bent. Ik niet. Zit nog te wachten op mijn goud. Deze heren spreken namens Goudkorting. Daar heb ik zaken mee gedaan. Ik heb gelezen dat goudkorting ook verdacht was. Hoe concreter wil je het hebben? Ivan laat nu ook niks meer van zich horen. Die zal wel opgepakt zijn!!

  Hoopvol 22-04-2020

  Voor de duidelijkheid: ik ben absoluut niet tevreden over de communicatie. Deze communicatie tussen Slavik en Goudkorting en Goudkorting en klanten is er wel, maar gaat moeizaam. Deels ligt deze stroeve communicatie aan lopende rechtzaken. Waarbij advocaten adviseren om zo min mogelijk te communiceren. Deze heren die u bedoelt zijn gewoon klanten net als u en ik. En spreken niet namens Goudkorting. Net zo min als ik namens hen spreek. Uit de informatie die ik nu verzameld heb via omwegen, lijkt het de goede kant op te gaan. Meer kan ik hier er nu niet over kwijt. Maar ook ik vind het natuurlijk veel te lang duren en baal van alle onduidelijkheid. Maar met alles wat ik weet ben ik nog steeds " Hoopvol". Goudkorting: verdacht. Dat klopt, en in een rechtsstaat als Nederland betekent dit "niet veroordeeld. En ze lopen nog vrij rond en Goudkorting beantwoord gewoon de telefoon en mail. I is niet opgepakt. Er zijn meer redenen te bedenken waarom iemand niet kan reageren. M is gewoon te bereiken.

  @hoopvol 23-04-2020

  Het lijkt de goede kant op te gaan, maar meer kan je er niet over kwijt.... Waarom niet? Staat het de levering in de weg? Schaad het de vertrouwen? Waarom.kun je je informatie niet delen? Als autodealers niet kunnen leveren, dan zijn ze open en transparant en leggen uit wat er mis gaat. Openheid en transparantie geeft vertrouwen en hoop. Je schimmige vage opmerkingen niet. Sorry dat ik het zo zeg. Natuurlijk hoop ik met je mee, maar als je meer weet deel het dan. Kom op met d8e info en doe niet zo als GI, goudkorting en rubycreek. Deel je info met ons en met claimshare. Dank.

  @hoopvol 24-04-2020

  Dag hoopvol, dank voor je bijdrage maar vind ook wel dat we meer info verdienen. We horen het graag hoe de vork in de steel zit want goudkorting en co spuiten mist

  Hoopvol 24-04-2020

  Alle details moet je in principe krijgen van Goudkorting. ( M v D). Details delen op deze site delen: er zijn nu eenmaal rechtzaken gaande, daar is niets schimmigs aan. Verder ben ik gewoon een klant en is het niet mijn taak om details en informatie te delen hier. Het spijt mij.

  Nieuws 24-04-2020

  Wat ik heb begrepen is dat transeco mei gaat leveren. En dat Ruby creek advies van de advocaat heeft gekregen om niet te communiceren naar klanten en derde tot dat de eerste levering plaats heeft gevonden.

  @nieuws 25-04-2020

  Mei 2020? Ben benieuwd. Helaas gekocht bij ruby creek, dus zal nog meer geduld moeten hebben.

  Dennis S 26-04-2020

  Ruby is toch beursgenoteerd, met een waarde van 0,0003 usd p/a. Zijn ze dan niet verplicht om met elk kwartaal, halfjaarlijks of jaarlijks met cijfers/updates te komen richting aandeelhouders/investeerders ?

  Niks hoopvol of nieuws 26-04-2020

  Waarom zou Ruby Creek niks tegen haar klanten mogen zeggen? Wat een onzin !! Sommigen zeggen hier dat ze info hebben maar dit mogen delen. Wie zijn deze mensen? En die beloftes? Ik hoor al bijna twee jaar dat er volgende maand wat gaat gebeuren.

  @niks hoopvol 26-04-2020

  Ik heb gehoord dat Goudkorting heeft gemeld dat er iemand op de mijnsite van Ruby Creek (onder leiding van enkele grote investeerders) de dagelijkse gang van zaken regelt. En dus zo er Tempo in probeert te houden. De CIP plant is klaar en draait al. April is de test maand ( dus al wel goudproductie) en mei juni wordt er productie opgebouwd. Leveringen zouden dan al eind mei/ juni moeten beginnen. Maar ja, we hebben al twee jaar lang mooie beloftes gehoord, dus als dit dan echt is of gewoon weer uitstel van executie? Wie zou het zeggen. En misschien is het een idee om M van Goudkorting the mailen of bellen?

  @rubycreek 27-04-2020

  Deze verhalen hebben wel al vaker te horen gekregen, remember september toen men ging beginnen leveren...... Moest dit waarheid zijn, zou er toch allang officiële communicatie geweest zijn van de mijn uit.

  @@Rubycreek 27-04-2020

  Precies dit is de reden waarom de advocaat van Ruby creek zegt geen communicatie.

  @RubyCreek 27-04-2020

  Ik heb dit schrijven van de advocaat van Ruby Creek dit poneert toch nooit ontvangen.

  Fiod 30-04-2020

  Ik ben benieuwd of iemand nog recent contact met de FIOD heeft gehad en iets hierover kan delen op dit platform.

  Hoopvol 02-05-2020

  Positief nieuws. Gisteravond een gesprek gehad met enkele andere beleggers in Ruby Creek, waaronder een ' grotere investeerder' . Volgens afspraak zou ik zijn naam ( nu noem ik hem x) niet noemen op deze openbare site. Maar had hij geen bezwaar dat ik het gesprek samenvatte. Enkele vragen en antwoorden. Waarom reageert Robert Slavik niet? Antwoord. Ten eerste is hij waardeloos in communicatie administratie en organisatie. Hierboven komt dat hij door combinatie van hoge mentale druk, een burnout heeft en met hartklachten regelmatig bezoeken brengt aan het ziekenhuis. Slavik nu bestoken met mail, appjes, telefoontjes heeft dus geen zin en is eerder contra productief. Wel gaf x aan dat Slavik ondanks alles absoluut te vertrouwen is en zeker geen oplichter is. Wat gebeurt er op de mijn in Tanzaia? Antw. De CIP plant draait en de test fase is aan de gang. Een grote Tanzaniaans aannemersbedrijf is volop aan het werk en regelt alle praktische zaken. Er wordt goud geproduceerd, maar het is belangrijk dat er met de opbrengsten eerst de Afrikaanse werknemer betaald worden. Als wij nu deze zaak door procedures onder druk gaan zetten, kan dit bedrijf en zijn werknemers besluiten te stoppen. En dit zal alles in gevaar brengen. Het toverwoord nu is : Nog Even Geduld!!" Verder zij x: Om een voorbeeld te geven van de dagelijkse problemen: Een Tanzaniaans groep ( van de regering?) eiste een schadevergoeding van duizenden dollars voor enkele beschadigde bomen. Zo zijn er talloze zaken en rechtzaken die alles hebben vertraagd. Maar nu is volgens x alles goed " dicht getimmerd" en loopt het goed. Maar voordat alles op volle toeren draait en de Nederlandse, Deense en Engelse beleggers hun goud ontvangen is geduld nodig. Op dit moment zijn er berichten vanuit bv. Goudkorting dat de leveringen volgens Slavik beginnen in mei/ eind juni. Dit zou volgens x best kunnen, maar doet er zelf graag een maand of drie boven op. Dus realistisch is eerder oktober/ december. ( Volgens Goudkorting zou Slavik goud uit een Canadese mijn beschikbaar maken om de leveringen te versnellen ). Waarom niet even een film of Video van de mijn? Ik heb een recente film van de draaiende mijn ontvangen. Met verzoek dit niet op het internet te plaatsen. ( Hierop staan mensen die geen toestemming hiervoor gegeven hebben). X Heeft zelf persoonlijk contact met iemand die nu verantwoordelijk is voor de organisatie op de mijn. Slavik heeft nog een extra investering gekregen onder voorwaarden hiermee akkoord te gaan. Verder heeft oa de Tanzaniaans regering er voor gezorgd dat de lopende rechtzaken tussen East African metals en Tanzaian Gold Fields zijn bespoedigd en waar nodig uitgesteld om de goudproductie niet in de weg te staan. Want de regering en iedereen heeft er belang bij dat alles goed gaat en blijft lopen. Tot slot zei x: Belangrijk: ik vertrouw er 100 procent op dat dit goed gaat komen, maar natuurlijk is geen enkele belegging gegarandeerd. Erg belangrijk: Geen zand in deze nu goed draaiende machine gooien, door nu met rechtzaken enz te beginnen. Bovenstaande het ik naar eigen inzicht samengevat en verwoord. Misschien heb ik dingen vergeten of toch foutief weergeven of begrepen. Maar persoonlijk ben ik gerust gesteld door het feit dat enkele, in mijn ogen, grote investeerders er volop vertrouwen in hebben. Vragen of opmerkingen hoor ik graag. Aub geen namen noemen of mensen beschadigingen met opmerkingen of aannames.

  @Hoopvol 02-05-2020

  Bedankt voor je bijdrage mbt bovenstaande update. Het sleutelwoord is weer....geduld. Iets wat we al heel lang constant horen. Nog even geduld en het komt goed ! Ik heb er geen vertrouwen meer in dat dit nog goed gaat komen. Dat mensen proberen, via rechtzaken, te redden wat er nog te redden val begrijp ik volkomen, omdat velen niet meer het idee hebben dat dit nog op zijn pootjes terecht gaat komen.

  Dennis S 02-05-2020

  Ik hoop dat ruby creek straks nog wat extra in kas heeft. Als er uitgeleverd gaat worden, met de nadruk op als, moet er al een hogere premie worden betaald op de spotprijs dan voorheen. Dit zal, in mijn beleving alleen maar verder oplopen. Het verschil tussen de (nep/onderdrukte) papieren- en fysiekemarkt zal alleen maar groter worden. Tevens wordt het steeds moeilijker om aan fysiek edelmetaal te komen. Ook dit zal de komende tijd alleen maar verslechteren is mijn mening. En dan zouden we ook nog de rente moeten krijgen vanwege de te late levering ? Denk niet dat dat m gaat worden.

  Hoopvol 02-05-2020

  Er zit meer dan voldoende goud in de mijn om iedereen die vooral goud gekocht heeft te leveren. Ik heb begrepen dat wij dit dan via een Duitse smelterij geleverd krijgen omdat er nu een leverings stop bij goudstandaard is. Ik heb nu weer volop vertrouwen. En ik heb ook het volste vertrouwen dat het via een rechtzaak geen seconde sneller gaat lukken. Wel heb je enkele advocaten aan een salaris geholpen. Kijk maar wat Claim Share voor concreets voor elkaar gekregen. Als ze voorrang gaan afdwingen bij Ruby Creek, dan zal het aannemersbedrijf eerst geen geld ontvangen en de hele goudlevering vertragen of in gevaar brengen. Maar we leven in een vrij land. En over rente uitbetaling: lees het contract nog maar eens goed door. Rente uitbetaling is alleen als er te laat geleverd gaat worden én de goudprijs gedaald is.

  Dennis S 02-05-2020

  Door goudkorting is mij vertelt dat de rente vanwege te late levering gewoon wordt uitbetaald, ook nu de goudprijs aardig is gestegen tov het aangaan van het contract.

  Hoopvol 02-05-2020

  @Dennis S. Ik heb dit niet gehoord en wat jij zegt staat nergens zwart op wit. Heb je dit van I gehoord?

  Dennis S 03-05-2020

  Ik heb het desbetreffende zelfs nog in mijn mailbox staan. Is van een tijd geleden, maar heb het zwart op wit staan !

  Dennis S 03-05-2020

  Als je de mail van 11-2-2019, gestuurd door goudkorting, erbij pakt wordt het hier zelfs nog een keer bevestigd. Dus iedereen heeft hier een bevestiging van. Maar laten eerst maar eens afwachten of er daadwerkelijk geleverd gaat worden !

  Hoopvol 03-05-2020

  @ Dennis S. Dan is Goudkorting onvolledig geweest. Het klopt dat Ruby Creek een rente van 1 % per maand betaald. Maar hieraan zijn voorwaarden verbonden. Zie goudcontract.

  @hoopvol 03-05-2020

  Heb je de mail gehad ? Daar staat in dat, in overleg met Slavik, de rente gewoon betaald wordt, ongeacht wat er in de koopovereenkomst staat. Ik meen vanwege de lange vertraging als " compensatie". Deze zin komt uit de desbetreffende mail. Ook heeft Slavik nogmaals bevestigd dat voor leveringen onderhevig aan extra vertraging een marktconforme maandelijkse vergoeding ter beschikking wordt gesteld. Ik heb daar toendertijd nog contact over gehad met goudkorting. Het gaat hier specifiek om die 1% rentevergoeding p/m. Met een max. van zes maanden. Bel anders eens met goudkorting voor eventuele opheldering. Nogmaals, die rente laat ik even voor wat het is. Eerst maar eens afwachten of er geleverd gaat worden !

  Hoopvol 03-05-2020

  Dennis ik ben aan het zoeken geweest in de mail van Goudkorting, maar ik heb op 11-02-2019 of daar in de buurt niets van die strekking kunnen vinden. Zou een aardige competentie zijn, gezien de stress en alle zorgen.

  Hoopvol 04-05-2020

  @Dennis S. Ik heb het idd gevonden. Er staat "Een marktconforme vergoeding". Bij 8.2 in het contract staat vermeld ( februari 2018) : "Unless the value of the gold has ridden in excess of the compensation interest"

  @Hoopvol 04-05-2020

  Daarom heb ik toendertijd ook expliciet gevraagd, vanwege de stijging van het goud t.o.v. aanschafwaarde, of deze regeling nog van toepassing was. De zes procent stijging was toen ook al ruim overschreden, daarom ook mijn vraag toen richting goudkorting. Ondanks de forse stijging van het goud t.o.v. de aanschafwaarde zou de renteregeling nog van toepassing zijn op de lopende contracten. Of dit in de tussentijd is veranderd ? Geen idee, maar mijn eerste zorg op moment van schrijven is, of en wanneer er geleverd gaat worden.

  Hoopvol 04-05-2020

  Correctie Vorige bericht: "ridden" moet "rissen" zijn. Persoonlijk ben ik nu minder bezorgd om het "of" maar meer op het " wanneer". De mijn draait op dit moment en dat is lange tijd niet het geval geweest volgens mij. Dennis Ik heb van m van Goudkorting Iets anders gehoord over de rente. Ik denk daarom dat jij jouw informatie hebt van I.

  Dennis S 05-05-2020

  Dan laat ik de rente even in het midden. In ieder geval dank voor jouw bijdrage m.b.t. bovenstaande "update". Kan het zeer waarderen aangezien we het al een te lange tijd zonder moeten doen. Zou fijn zijn weer eens wat te horen van de andere kant, Rob Slavik. Dat zou misschien enigzins weer wat rust kunnen brengen bij opbeurend nieuws.

  @ Dennis S. 05-05-2020

  Van Rob Slavik zou ik de komende tijd niet te veel verwachten. Maar het goede nieuws is dat de dingen allemaal doorgaan op de mijn. Het is in eerste instantie de verantwoordelijkheid van Goudkorting om met nieuws te komen, aangezien zij de bemiddelaar/ contact persoon zijn. Maar die kunnen niet alles zeggen ivm lopende rechtzaken met de FIOD. Ik plaats hier nieuws gelijk als ik dat binnen krijg. Ik mag schrijven wat ik wil. Maar ik ben wel gewoon een belegger.

  @ Hoopvol 06-05-2020

  Fantastisch dat "M"van Goudkorting je dit allemaal vertelt. Heeft ie je ook verteld dat Marc van D.... afgelopen vrijdag van de rechtbank 32 maanden heeft gekregen voor de verkoop van waardeloze aandelen en daarbij 50% commissie opstreek? Geen opmerking of aanname, gewoon een feit. Stond informatief stuk over in het Financieel Dagblad. Zet jouw stukje in een ander licht. Ik heb er geen vertrouwen in. Ik mag ook als gedupeerde schrijven wat ik wil maar houd het hier wel bij de feiten en kom aub niet met de kul dat het goud nu opeens via een Duits bedrijf komt.

  Hoopvol 06-05-2020

  Beste reageerden op mijn vorige tekst. Feiten weet ik natuurlijk ook niet allemaal. Ik heb contact met een grote investeerder die contact heeft met degene die nu op de mijn de zaken regelt. Ik zal weer met mijn nieuwsbron ' over goud uit Duitsland' contact opnemen. Verder heeft M. geen invloed op de gang van zaken op de mijn. Dat ligt nu bij een groot aannemersbedrijf in Tanzania. Ik zal mijn nieuwsbron benaderen over jouw bericht. Ik weet dat er rechtzaken waren en dat er een poosje geleden een negatieve uitspraak was. Van een uitspraak op afgelopen vrijdag weet ik niets. Ik ga bellen.

  Hoopvol 06-05-2020

  Kun je nog even aangeven met welke zoektermen ik deze informatie kan vinden bij het financieel dagblad. Het lukt niet met goudkorting of de naam m.v.d.

  Lodder 06-05-2020

  Het grappige is dat de goudprijs aardig hoog blijft. Ik lees veel en de verwachting is dat de goudprijs nog verder zal stijgen. Als ze het over goud uit Duitsland hebben dan denk ik dat daar de raffinaderij staat in Nederland is geen Lbma raffinaderij meer denk ik. Communicatie van uit Rob Slavin is inderdaad heel slecht of niet bestaand. Je kunt inderdaad alleen afwachten op dit moment ik heb zelf wel goede hoop dat het goed komt. Voor wat betreft de rente ik denk dat het contract duidelijk is en als je er vanuit gaat dat goudkorting die toezeggingen doet moet je ook de rente vergoeding bij goudkorting gaan claimen. Ik zou geen eens het goud willen hebben EUR is ook prima. Heb trouwens andere investeerders gesproken die zijn blij als ze hun inleg op korte termijn terug krijgen

  Koen 06-05-2020

  Ik hoop voor jullie dat het goed komt maar besef goed dat Slavik al goud beloofd sinds het jaar 2000 toen hij nog in Canada een goudmijn had. Toen daar de grond te heet werd onder zijn voeten is hij naar Afrika gegaan. Ik ben er zeker van dat 2021 ingaat terwijl jullie nog aan het lijntje worden gehouden. Hopelijk ben ik mis maar weet dat mijn bijdrages van 2018 en 2019 hier niet meer te vinden zijn. Toen waarschuwde ik voor hetzelfde.

  Koen 06-05-2020

  Geschiedenis van mijn bijdrages gaat terug tot april/mei vorig jaar. Daarvoor vind je niks meer terug.

  Hoopvol 06-05-2020

  @ Koen. Ik herinner mij jouw bijdragen. Voor zover ik weet, heeft Slavik de mijn nog steeds in Canada. Volgens mijn informatie is er nu is een Nederlandse belegger die de organisatie in Tanzania in handen heeft. Dus ook de contacten met het aannemersbedrijf dat de mijn runt. Slavik zijn des- communicatie en des- organisatie hebben hier geen invloed op. Laten we verder afspreken om op Twitter verder te gaan, in het geval deze site de gegevens verwijderd.

  Iwan 07-05-2020

  Ik heb het eens rustig zitten lezen. Snap dat het geduld zwaar op de proef gesteld wordt en dat geldt niet alleen voor jullie. Laten we geduld betrachten en idd nu geen zand in de motor strooien. Ik ben altijd bereikbaar en sta iedereen te woord. Paniekvoetbal van sommigen kan alles in gevaar brengen.

  @Iwan 07-05-2020

  Over welke motor heb je het Iwan?

  Iwan 07-05-2020

  Volgens de laatste berichten draait de CIP plant nu en wordt er begonnen begin juni met mondjesmaat uitleveren. Dit is informatie die ik gekregen heb, maar zeg jullie eerlijk, als hun het liegen lieg ik het ook. Ik vind het wel verschrikkelijk dat mijn eerlijkheid in twijfel getrokken wordt en al die indianenverhalen over mega commissies is niet waar. Jullie mogen best weten dat wij er bruto 3% aan hebben verdiend. En wat Nippon betreft is dat een heel andere mijn. Jullie moeten begrijpen dat het product FGS prima is. Het wordt wereldwijd gebruikt, ook door grote mijnen en mijnen die willen opschalen. Ponzi fraude? Totale onzin. Wij zijn altijd bereikbaar.

  Iwan 07-05-2020

  O sorry de motor. Dat ze nu geen tegenstand kunnen gebruiken en dat ze alles doen om de boel te kunnen optimaliseren. Dus het toverwoord is idd geduld. We hebben het hier over een serieus aantal klanten. Maar 1 daarvan kan de boel vertragen en de rest benadelen. U kunt mij bereiken op +31-20-2615187 of voorverkoop@goudkorting.nl

  Lodder 07-05-2020

  Iwan wijze woorden een paar wanhopige mensen kunnen alles in het honderd sturen voor de rest net zoals nu bij Transeco gebeurden. Nu moet er nog langer gewacht worden terwijl er alleen nog brandstof gekocht moest worden. Iwan hoe gaat het met de nieuwe mijn ik zie weinig informatie?

  @Iwan 10-05-2020

  Waarom deel je deze informatie hier wel op deze site, maar krijgen klanten deze info niet via een informatieve mail van jullie uit ? Hoe schimmig en mysterieus kun je het allemaal houden. Dat mensen argwanend worden en geen vertrouwen meer hebben werk je zelf zo ook wel in de hand.

  Janssen 10-05-2020

  Met wat ik hier lees,wordt mijn gevoel er niet beter op. Als 1 klant al bepalend kan zijn voor het bestaan dan is het wel heel fragiel. Hoor al twee jaar dat ik geduld moet hebben. Wellicht moment voor andere aanpak. Weet iemand waar heren verblijven?

  Hoopvol 10-05-2020

  @Janssen. Als er een klant of groep klanten nu via een rechtzaak gaan afdwingen dat zij eerder betaald worden dan de werknemers op de locatie van de mijn, dan kunnen inderdaad deze werknemers besluiten te vertrekken. Dit geeft grotere vertraging voor de hele beleggers groep dan even geduld hebben. En ik ben het met de reactie hierboven eens: Iwan, steek even wat energie in het sturen van een groepsmail naar alle beleggers met heldere informatie. Ook al verdien je er maar drie procent aan, dit is jullie plicht. En als jullie dit gedaan hadden, dan was er veel meer vertrouwen. Dat win je niet met cadeautjes of promotie mail voor Nippon. Er is vast wel een mail op te stellen die jullie juridisch niet schaadt. En: ik weet zeker het gaat je tientallen telefoontjes schelen van boze of bezorgde beleggers die maar telkens te horen krijgen dat de nieuwsbrief " een paar dagen te laat is, maar begin volgende week komt".

  @janssen 11-05-2020

  In een democratische rechtstaat kan inderdaad 1 iemand de boel vertragen.. 1 klant ( in ditgeval 7) kunnen dat. Mooi voorbeeld heel autorijdend Nederland wil niet in de file staan. Een mooi voorbeeld is 20 jaar vertraging google maar cda.nl/zuid-holland/vlaardingen/actueel/nieuws/de- aanleg-van-de-verlengde-a4-is-sinds-vandaag-een-fe it/ Een organisatie Milieu defensie die 20 jaar verlenging en verbreding tegenhoud. Dat de informatie voorziening ruk is uit Ruby Creek is een feit. De vertraging door de rechtszaak is volgens mij alleen voor Transeco en ik heb gelezen dat die wel doorgaan maar niet in het tempo wat ze graag zouden willen. Dus Transeco is in iedergeval open en draait.

  @@janssen 11-05-2020

  Wat een vreemde vergelijking. Daar gaat het om inspraak en procedures. Hier gaat het om je recht halen. Ik zie niet wat Transeco hier mee te maken heeft. Daar hebben we geen zaken mee gedaan

  Goed idee 13-05-2020

  Als Goudkorting nu gewoon de contracten overneemt en gewoon de inleg uitbetaald, als ze er zoveel vertrouwen in hebben, dan kunnen ze dat toch doen? Strijken ze een mooie winst op. En op die manier heeft diegene die dit wil in iedergeval zijn inleg terug en heeft Goudkorting een leuke winst mocht er ooit nog uitbetaald gaan worden. win/win

  Iwan 20-05-2020

  @ Goed Idee. Had dat heel graag gedaan en dat meen ik. Maar na zelf 2 jaar niets verdiend te hebben en al mijn geld gebruikt heb om goud aan te kopen bij Ruby en Transeco kan het gewoonweg niet.

  @Iwan 22-05-2020

  Je bood net terug goud aan met 30% korting. Dat is nog meer dan de 10% die wij kregen. Dat zal toch wel goed vekocht hebben?

  Dennis S 22-05-2020

  Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen. De termijn was verlengd met twee weken, dus ga ervan uit dat het niet storm heeft gelopen...als ze al iemand hebben kunnen strikken.

  Goed idee 23-05-2020

  Maar inmiddels is het al ruim een jaar!!!!! Terug dat ik een update heb gehad. Weg is mijn geld.

  @Iwan 24-05-2020

  Ik heb begrepen dat Transeco op dit moment begonnen is het leveren. Dus dat is goed nieuws voor jou. En verder las ik dat Ruby Creek in juni begint met leveren. En eind mei ( volgende week vrijdag) komt er een update. Kun jij dit nieuws hier bevestigen?

  Sprookjesbos 24-05-2020

  Ruby Creek gaat in juni leveren ? Ik ga het sprookjesbos weer in. De kans dat ik roodkapje en de boze wolf tegenkom is groter dan dat ruby creek dit jaar enigszins nog een gram gaat uitleveren. En volgende week weer die lang verwachte update....LMFAO.

  Spannend 29-05-2020

  Spannend, straks komt de update!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  investering

  Hallo kijkers

  Ik beveel een geverifieerde en vertrouwde handelaar aan voor degenen die dagelijks extra geld willen verdienen, met een investering van 200 euro kunt u binnen 72 uur 2000 euro verdienen. Neem contact met ons op via WhatsApp: +27633586789 om te beginnen

  investeer 200 euro en verdien 2000 euro
  investeer 500 euro en verdien 5000 euro
  investeer 1000 euro en verdien 10000 euro
  Investeer 2000 euro en verdien 20000 euro
  Investeer 5000 euro en verdien 50000 euro
  Investeer 7000 euro en verdien 70000 euro

  Opnames worden verwerkt op de vervaldag !!!

  100% echt en legitiem✔️✔️✔️

  Neem contact met ons op om een investering op te zetten

  WhatsApp: +27633586789 of neem contact op met wilsontradeszone(at)gmail . com

  Door: wilsontrades 17-05-2020
  Dennis S 17-05-2020

  Laten we gelijk grof inzetten. Ik wil er in voor een (wijn)ton !

  @beheerder 18-05-2020

  Dit draadje kan er wel af. Mss wel van zelfde afzender GIE, maar off topic.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Prettige communicatie

  2 jaar geleden heb ik hier goud gekocht dat conform afspraak is geleverd. Onlangs nog 500 gram aangekocht omdat ik verwacht dat de goudprijs nog verder zal stijgen. Ik vind de communicatie met Gold Investment erg prettig. Je wordt continue op de hoogte gehouden en krijgt netjes antwoord op alle vragen.

  Door: Ruud 07-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  zeer tevreden

  Doe al 4 jaar zaken met Gold Investment. Tot nu toe op een vertraging na zeer tevreden. Heldere communicatie en tevreden over de manier van zaken doen. Nu maar hopen dat de goudkoers nog meer stijgt.

  Door: Kooijman 17-01-2019
  Remko 17-04-2019

  Fijn dat u tevreden bent. Nu website en telefoonnummer uit de lucht zijn, blijft van die heldere communicatie helaas weinig over.

  @remco 16-03-2020

  Ik ben ook wel zeer tevreden. Echt goede communicatie. Update Ruby Creek. Pijnlijk. Wij zijn daartoe niet in staat. De oorzaak daarvan is dat de directie van Ruby Creek om hun moverende redenen niet zo transparant en voortvarend optreedt als die van TransEco. Die houding heeft echter niets te maken met ons. Wij denken - met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid - dat de verhouding waarin Ruby Creek staat tegenover een tweetal andere partijen haar noopt tot het niet prijsgeven van bedrijfsgegevens. Althans de directie van Ruby Creek voert dat beleid. Of dat noodzakelijk is, of het verstandig is, dat weten wij niet, wij vinden het wel heel vervelend omdat de zaken met Ruby Creek daardoor trager verlopen dangewenst en wat ons betreft noodzakelijk. Dat komt ons slecht uit in onze verhouding tot OM/FIOD. U zult begrijpen dat wij er alles aan doen wat in ons vermogen ligt om ook deze zaak Ruby Creek vlot te trekken en hopen dat het OM ook ten aanzien van Ruby Creek binnen afzienbare tijd tot een sepot zal komen. Last but not least, de Heer Hooft vindt dat een prettig vooruitzicht omdat dan ook de verdenking jegens hem als een nachtkaars zal uitgaan, al blijft zijn schade in de persoonlijke sfeer onherstelbaar. Om net zo positief af te sluiten als begonnen, de goudprijs explodeert. Dat vergroot de kans op uitlevering eens te meer. Er komt een dag dat u een spannend verhaal heeft te vertellen aan tafel en op een dergelijk moment toch niet geheel ontevreden op dit avontuur zult terugkijken. Mijns inziens is het grootste risico momenteel het politieke risico. Als de Euro en/of DNB in gevaar komt door het tomeloos blijven bijdrukken van geld (over een Ponzisysteem gesproken), beslissen de ‘boven ons gestelden’ misschien wel dat het eigendom van goud wordt verboden. De Nederlandse staat kan dat zomaar doen. De minister van Financiën heeft op grond van artikel 26 van de Noodwet Financieel Verkeer van 25 mei 1978, de bevoegdheid om gouden munten, fijn goud, onbewerkt goud of halffabricaat te vorderen van de ingezetenen van Nederland. Op grond van de Coördinatiewet Uitzonderingstoestanden van 3 april 1996 en de hierin genoemde ‘afroep van de noodtoestand’ kan deze noodwet in werking treden. Tja, in tijden van nood is alles mogelijk, potten en pannen zullen dan ook wel worden ingevorderd om kanonnen te maken. Vrij naar Colijn: gaat u maar rustig slapen, God doet zijn best, wij doen de rest.

  Denny 18-03-2020

  zo snel als dat de goudprijs explodeerd, zo snel zakt ie ook weer weg. Dus op moment van schrijven staat er een aardige winst in de boeken. Wie zegt dat dit nog het geval is als er geleverd gaat worden ? Met de nadruk als er geleverd gaat worden. In mijn beleving hoogst onwaarschijnlijk. Maar dat is mijn nederige mening.

  Martha 10-04-2020

  Als je de grafiek omdraait, dan zakt de prijs zeker. Als je 'm goed bekijkt, dan zie ik nog steeds een behoorlijke stijging. Het is maar wat je wilt zien......

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  0,5 kg Goud

  Wanneer krijgen we nu een update?

  Door: @Rob Slavik 02-04-2020
  Buyer 02-04-2020

  Ik ben ook wel benieuwd wat de rechtbank 20 maart heeft uitgesproken over beslaglegging gelden Escrow Tanzanian. Heeft iemand nieuws daarvan?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Graag de nieuwste berichten onder dit bericht.

  .

  Door: Eveline T 12-02-2020
  Lodder 14-02-2020

  Evelyn draag eens zelf wat positiefs bij. Je begint een draad maar je post niét. Hoeveel goed heb je nu gekocht 25000 meen ik ergens gelezen te hebben. Edoch dan neem ik aan dat je ongeveer 31000 per kilo betaald hebt. Heb je met de huidige koers toch 50 procent winst. Kijk dat is positief denken.

  Lodder 14-02-2020

  Goed lees goud

  marcelius 22-03-2020

  Als ze geen overeenkomst met Ruby Creek was aangegaan had ze 40 % kunnen cashen.Ben ooit in zee gegaan met goldinvestment omdat de goudprijs lange tijd op hetzelfde niveau bleef, de winst bleef uit. Als ik niet geinvesteerd had in Ruby Creek had ik diverse malen goud kunnen kopen en verkopen. Dan was de winst meer dan 50 % geweest, nu hebben we niets. Ik hoop dat de goudprijs flink zakt, dan is de kans op uitbetaling denk ik groter. En kan ik weer in goud investeren, maar dan natuurlijk zonder tussenkomst van tussenpartijen.

  @lodder 25-03-2020

  Lodder u bent grappig. Doet mij denken aan een clown. Hoeveel is 50% van niks? Evelyn is hier niet positief over hoor.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  mooi

  geleverd en wel mooie comunicatie

  Door: henk 16-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Oplichters

  Het is 1 bende maffia

  Door: carine de meyer 23-04-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Goud

  Om up to date te blijven...voor wie er nieuws heeft

  Door: Nieuw draadje 10-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  ..

  Graag actueel nieuws onder deze comment.

  Door: Eveline T 25-12-2019
  Denny 05-01-2020

  Niemand nog iets vernomen of een poging gedaan om in contact te komen met Slavik ? Mij lukt het in ieder geval met geen mogelijkheid.

  Eveline T 06-01-2020

  Nee, totaal geen reactie, het is angstvallig stil aan het front. De gladde verkopers zitten inmiddels weer in een ander project, en krijgen weer minimaal 8% van hun sales. Mocht iemand gebeld gaan worden, trap er dus niet meer in. Het zijn onbetrouwbare honden.

  Danny 06-01-2020

  Is het een idee om met aantal klanten zelf de mijn te bezoeken ?

  Denny 06-01-2020

  @Danny...zou een goed idee zijn, maar dan moeten er wel een planning/afspraken gemaakt worden met Slavik en laat dat nou het grootste struikelblok in het hele verhaal zijn ! Het is al onmogelijk in contact te komen met deze man, laat staan echte afspraken te maken !

  Voorzichtig hoopvol 06-01-2020

  Beste Denny en Yvette, Op dit moment is Rob Slavik in Canada. Hij heeft volgens Goudkorting gezondheidsproblemen gehad. Maar wel is het positieve nieuws dat de mijn gewoon produceert. Er is een Tanzaniaans aannemersbedrijf dat de dagelijkse zaken doet. Wel is de productie bij lange na niet voldoende om gelijk alle 1400 beleggers van hun goud te voorzien. Bovendien moeten er veel andere zaken eerst betaald worden. Ik heb begrepen dat de productie pas over drie maanden op volle sterkte is. Via via heb ik gehoord dat de mijn waarschijnlijk deze maand nog wordt bezocht. Zodra ik concrete informatie heb laat ik dat hier weten. Rob heeft zelf een keer aangegeven dat het beantwoorden van mail “a weekness’ van hem is. Nou dat is dus heel zacht uitgedrukt. Maar uiteindelijk heb ik toch een paar keer contact met hem gehad. Ik begrijp ook dat er juridisch veel speelt en advocaten misschien advies geven over het zo min mogelijk communiceren. Dat kan natuurlijk ook in meer of mindere mate gelden voor Goudkorting. Goudkorting reageert meestal nog steeds binnen 24 uur, maar is ook sterk afhankelijk van Rob zijn informatie. Ook positief is dat Slavik gewoon naar Nederland is gekomen eind november. Al met al: ja het duurt veel te lang, communicatie van Slavik is belabberd maar ik ben voorzichtig positief over een oplossing binnen afzienbare tijd (maanden, geen jaren). Ik zou ook graag mee willen naar Tanzania. Tijdstip is een probleem. Eventueel wil ik wel meesponsoren als er iemand op korte termijn een bezoek kan brengen. Een ticket Dat es Salam is er al voor 600 euro. Beste Denny en Yvette, Op dit moment is Rob Slavik in Canada. Hij heeft volgens Goudkorting gezondheidsproblemen gehad. Maar wel is het positieve nieuws dat de mijn gewoon produceert. Er is een Tanzaniaans aannemersbedrijf dat de dagelijkse zaken doet. Wel is de productie bij lange na niet voldoende om gelijk alle 1400 beleggers van hun goud te voorzien. Bovendien moeten er veel andere zaken eerst betaald worden. Ik heb begrepen dat de productie pas over drie maanden op volle sterkte is. Via via heb ik gehoord dat de mijn waarschijnlijk deze maand nog wordt bezocht. Zodra ik concrete informatie heb laat ik dat hier weten. Rob heeft zelf een keer aangegeven dat het beantwoorden van mail “a weekness’ van hem is. Nou dat is dus heel zacht uitgedrukt. Maar uiteindelijk heb ik toch een paar keer contact met hem gehad. Ik begrijp ook dat er juridisch veel speelt en advocaten misschien advies geven over het zo min mogelijk communiceren. Dat kan natuurlijk ook in meer of mindere mate gelden voor Goudkorting. Goudkorting reageert meestal nog steeds binnen 24 uur, maar is ook sterk afhankelijk van Rob zijn informatie. Ook positief is dat Slavik gewoon naar Nederland is gekomen eind november. Al met al: ja het duurt veel te lang, communicatie van Slavik is belabberd maar ik ben voorzichtig positief over een oplossing binnen afzienbare tijd (maanden, geen jaren). Ik zou ook graag mee willen naar Tanzania. Tijdstip is een probleem. Eventueel wil ik wel meesponsoren als er iemand op korte termijn een bezoek kan brengen. Een ticket Dat es Salam is er al voor 600 euro. Beste Denny en Yvette, Op dit moment is Rob Slavik in Canada. Hij heeft volgens Goudkorting gezondheidsproblemen gehad. Maar wel is het positieve nieuws dat de mijn gewoon produceert. Er is een Tanzaniaans aannemersbedrijf dat de dagelijkse zaken doet. Wel is de productie bij lange na niet voldoende om gelijk alle 1400 beleggers van hun goud te voorzien. Bovendien moeten er veel andere zaken eerst betaald worden. Ik heb begrepen dat de productie pas over drie maanden op volle sterkte is. Via via heb ik gehoord dat de mijn waarschijnlijk deze maand nog wordt bezocht. Zodra ik concrete informatie heb laat ik dat hier weten. Rob heeft zelf een keer aangegeven dat het beantwoorden van mail “a weekness’ van hem is. Nou dat is dus heel zacht uitgedrukt. Maar uiteindelijk heb ik toch een paar keer contact met hem gehad. Ik begrijp ook dat er juridisch veel speelt en advocaten misschien advies geven over het zo min mogelijk communiceren. Dat kan natuurlijk ook in meer of mindere mate gelden voor Goudkorting. Goudkorting reageert meestal nog steeds binnen 24 uur, maar is ook sterk afhankelijk van Rob zijn informatie. Ook positief is dat Slavik gewoon naar Nederland is gekomen eind november. Al met al: ja het duurt veel te lang, communicatie van Slavik is belabberd maar ik ben voorzichtig positief over een oplossing binnen afzienbare tijd (maanden, geen jaren). Ik zou ook graag mee willen naar Tanzania. Tijdstip is een probleem. Eventueel wil ik wel meesponsoren als er iemand op korte termijn een bezoek kan brengen. Een ticket Dat es Salam is er al voor 600 euro. Beste Denny en Yvette, Op dit moment is Rob Slavik in Canada. Hij heeft volgens Goudkorting gezondheidsproblemen gehad. Maar wel is het positieve nieuws dat de mijn gewoon produceert. Er is een Tanzaniaans aannemersbedrijf dat de dagelijkse zaken doet. Wel is de productie bij lange na niet voldoende om gelijk alle 1400 beleggers van hun goud te voorzien. Bovendien moeten er veel andere zaken eerst betaald worden. Ik heb begrepen dat de productie pas over drie maanden op volle sterkte is. Via via heb ik gehoord dat de mijn waarschijnlijk deze maand nog wordt bezocht. Zodra ik concrete informatie heb laat ik dat hier weten. Rob heeft zelf een keer aangegeven dat het beantwoorden van mail “a weekness’ van hem is. Nou dat is dus heel zacht uitgedrukt. Maar uiteindelijk heb ik toch een paar keer contact met hem gehad. Ik begrijp ook dat er juridisch veel speelt en advocaten misschien advies geven over het zo min mogelijk communiceren. Dat kan natuurlijk ook in meer of mindere mate gelden voor Goudkorting. Goudkorting reageert meestal nog steeds binnen 24 uur, maar is ook sterk afhankelijk van Rob zijn informatie. Ook positief is dat Slavik gewoon naar Nederland is gekomen eind november. Al met al: ja het duurt veel te lang, communicatie van Slavik is belabberd maar ik ben voorzichtig positief over een oplossing binnen afzienbare tijd (maanden, geen jaren). Ik zou ook graag mee willen naar Tanzania. Tijdstip is een probleem. Eventueel wil ik wel meesponsoren als er iemand op korte termijn een bezoek kan brengen. Een ticket Dat es Salam is er al voor 600 euro.

  Hoopvol 06-01-2020

  Zie hierboven

  Hoopvol 06-01-2020

  Vreemd: mijn bericht staat er meer dan drie keer in! En het is onmogelijk om het aan te passen?!

  Eveline T. 06-01-2020

  Mijn naam is Eveline en geen yvette.. Het zou de eigenaar Hooft dieren met de naderende rechtszaak om uit eigen zak alvast klanten tevreden te stellen. Ik heb mensen gesproken bij de info avond die hem wel aan kunnen vliegen. Dus als de man echt “ballen” heeft dan begint hij nu te compenseren.

  Hoopvol 06-01-2020

  Excuus. Ik begrijp jouw eerste zin niet. " Het zou de eigenaar Hooft dieren.... ? Ik denk dat Slavik dat nu onmogelijk kan. Het ergste probleem op dit moment is zijn dramatische communicatie met beleggers. Zelfs de 'grotere beleggers' onderkennen dit probleem. Wel moet ik erbij zeggen ik denk dat hij hiervoor kiest. Omdat hij de diverse mail van 1400 beleggers niet kan beantwoorden. Maar ik zou zeggen: huur iemand in voor een paar tientjes die dat voor hem doet.

  marcelius 07-01-2020

  Lijkt me een heel goed plan hoopvol om met een kleine groep kleinere beleggers die kant op te gaan. Of het echt zin heeft om ons goud sneller terug te krijgen lijkt me stug, maar om de waarheid te achterhalen wat er allemaal aan de hand is lijkt me mogelijk. Openheid, eerlijkheid en waarheid vind ik heel belangrijk en dat mis ik van goudkorting, voormalig goldinvestment en Slavik. Als dit gebeurt lijkt het me zinvol dat iedere gedupeerde belegger een vast mailadres heeft waar informatie verzameld kan worden van: 1, Actiepunten (wat moet uitgezocht worden in de goudmijnen), 2, Alle informatie die de gedupeerden weten over de goudmijnen, 3, Zodra alle data binnen is dient deze verstuurd te worden naar alle gedupeerden, Zelf weet ik niet of goudkorting en goudkantoor hierbij betrokken moeten worden. Ze hebben natuurlijk veel informatie, maar de openheid mis ik, ik weet niet of ze in deze te vertrouwen zijn. Hierbij vraag ik iemand die open staat om een emailadres open te stellen voor alle gedupeerden. De volgende stap lijkt mij om een groepje samen te stellen om naar Tanzania af te reizen. Ikzelf zou graag meewillen maar heb geen economische achtergrond en doe vooral aan korte termijn belegingen. Heb wel trouwens een tropische opleiding gedaan(tropische bosbouw) in een ver verleden (ergerde me dood aan die opmerking van die slechte wegen wat voor vertraging zorgde bij regenseizoen). Dit heeft lang genoeg geduurd. Er moet actie ondernomen worden.

  Yves 07-01-2020

  Beste allen, we moeten inderdaad verder initiatief nemen. Kan iemand inderdaad een email adres openstellen om verder te ageren?

  Hoopvol 07-01-2020

  Ik heb op Twitter een accountAangemaakt met bovenstaande naam. Als je daar naartoe gaat en een persoonlijk bericht naar mij stuurt kan ik een e-mailadres doorgeven. Dit wil ik hier op deze site liever niet doen. Groeten, hoopvol

  Hoopvol 07-01-2020

  De juiste naam van het Twitter account is: RubycreekLies

  Eveline 08-01-2020

  Het zou hem sieren... m’n telefoon maakte er iets anders van

  Eveline T 08-01-2020

  Beste hoopvol, Het gaat hier niet om Ruby Creek maar om De CEO J.Hoofd en consorten. Laat hoofd iedereen maar compenseren, zijn gladde verkopers hebben ons iets verkocht. Laat ze anders de inleg compleet teruggeven. De winst tot nu toe mogen ze dan houden als het bij wijze van spreken over een tijdje zal worden uitgeleverd. Dan verkoopt die ceo hoofd zijn huis maar, zijn auto, horloges, inboedel en ga zo maar door. Wel de grote jongen spelen, maar de klanten laten barsten. Ik zal dit ook getuigen tijdens de zitting als er een nawoord mag worden gegeven als slachtoffer. Die 25000 van mij komt terug en snel!!

  Eveline T. 08-01-2020

  Ik krijg sterk het idee dat “ Hoopvol” een van de ( oud) medewerkers is van Gold Investments). Je weet het namelijk heel goed om te buigen Gold Investment naar RubyCreek en het niet meer te hebben over Gold Investment. Laten we die gladde verkopers aanpakken. Zie hier in de proces stukken de volledige namen van de betrokkenen. Misschien eens rechtstreeks navraag doen bij deze lui.

  Yves 08-01-2020

  Hoofdzaak is van Ruby Creek goud geleverd te krijgen, daar knelt het schoentje voor de belegger

  Hoopvol 08-01-2020

  Beste Eveline, ik ben geen medewerker van welke FGS dan ook. Gewoon ook een medeslachtoffer. Ik kan me helemaal voorstellen dat je wantrouwend bent. Stuur anders een pm naar het Twitter account RubyCreekLies dan kunnen we een email adres uitwisselen. Dat wil ik hier in het openbaar niet doen. En wil ook niet te veel info hier uitwisselen. Maar ik weet redelijk wat.

  Lodder 09-01-2020

  Hoopvol volgens mij is Hoofd geen ceo van een mijn. Het is naïef om te denken dat Hoofd zijn huis of auto's kan verkopen om Evelyn schadeloos te stellen want het OM kennende hebben ze daar allang beslag opgelegd dus ook al zou hij je goud certificaat willen kopen kan hij dat niet omdat de Fiod allang alles in beslag heeft genomen. Daarnaast duurt het meestal een jaar of 6 voordat er een eind uitspraak is in een Fiod zaak. Maar ik heb een charmante gedachten voor je Evelyn; als er nu een bezoek aan de mijn wordt gebracht. Dan bestaat de mijn dus. De Fiod schreef over een ponzi. Bij een ponzi bestaat de mijn niet. Als de Fiod gelijk heeft kun je de mijn niet bezoeken. Dus wie heeft er gelijk? Ik heb geleerd pas een oordeel te hebben als ik de meeste variabele ken. Anders krijgen wij het geblaad zoals wat we van Kuzu Klaver c.s. zien in deze bananen Republic mogen aanschouwen. Daarnaast kan ik mij voorstellen dat het misschien zaak is uw overeenkomst door te lezen. Dat helpt meestal. De meeste mensen lezen deze niet net zoals de algemene voorwaarden die iedereen tekent als je op de luchthaven aankomt op Grand Canari en pas als de schokbreker door de motor kap komt nadat de huur auto (Peugeot 107) als 4 *4 is ingezet door de tourist het contact een omgekeerd wordt. Om er dan achter te komen dat je de in het Spaans opgesteld voorwaarden sommige schades op de Nederlandse tourist verhalen. Afijn de contracten zijn met de mijn gesloten. De vraag is of de mijn of mijnen bestaan.

  Lodder 09-01-2020

  Waar ik het hartgrondig mee eens ben is dat de communicatie vanuit Rubygreek veel te wensen over laat. Dus laten we hopen dat er de komende dagen een update komt. Overigens als die komt dan kunnen we ons de volgende vraag stellen.......

  Lodder 09-01-2020

  Off topic. Hoopvol je moet 1 keer op verstuur drukken het duurt soms wel 40 seconden voor het bericht geplaatst wordt. Dus even meer geduld. Als je dus al 3 keer drukt binnen de 40 seconden dan wordt het bericht meerdere malen geplaatst

  Hoopvol 09-01-2020

  Dank je wel voor je tip Lodder. De mijn bestaat. Zelf met mijn voeten in de modder daar gestaan. Dat doet niet af dat Slavik een belabberd communicerende ceo is. En dat Ruby creek vertragende problemen heeft gehad. En dat Gold invest niet netjes zijn belasting heeft betaald, en nu de FIOD in de nek heeft. Ik heb nog van niemand een pb op Twitter gehad. Dus als mensen gezamenlijk iets willen ondernemen of uitzoeken, dan moet er wel actief contact gezocht worden. Anders schiet het natuurlijk niet op. Eveline Succes met de rechtzaak. Maar ik denk dat er geen cent van Hooft komt. Alles moet van Ruby Creek komen.

  Lodder 09-01-2020

  Graag gedaan hoopvol. Ik lees altijd aandachtig wat je schrijft. Maar hoe kan de Fiod dan over een ponzi berichten en jij zegt dat je daar geweest bent. Of de Fiod speelt niet de waarheid of jij niet jullie kunnen niet alle twee de waarheid spreken. Maar als je er zelf geweest bent kun je natuurlijk een eigen gemaakte foto Twitteren.

  stel apen 09-01-2020

  Jullie zijn echt een stel apen! denk je nou echt dat je nu nog kans maakt? er is geen goud en er is geen geld. Jullie zijn genaaid. Accepteer het maar gewoon in plaats van "de mijn" te gaan bezoeken. Wat ga je doen dan daar? Dik kansloos. Doe aangifte van oplichting en stel die Hooft figuur persoonlijk aansprakelijk voor de schade. De groeten.

  Lodder 09-01-2020

  Postscriptum speelt lees spreekt

  Lodder 09-01-2020

  Graag gedaan hoopvol. Ik lees altijd aandachtig wat je schrijft. Maar hoe kan de Fiod dan over een ponzi berichten en jij zegt dat je daar geweest bent. Of de Fiod speelt niet de waarheid of jij niet jullie kunnen niet alle twee de waarheid spreken. Maar als je er zelf geweest bent kun je natuurlijk een eigen gemaakte foto Twitteren.

  Lodder 09-01-2020

  De domheid dringt zich naar voren, om gezien te worden; het verstand gaat achteraan staan, om te zien.

  @stel apen en Lodder 10-01-2020

  Tja, wat zal ik zeggen tegen iemand die mij voor aap uit maakt? Er zijn veel mensen die al een half jaar geleden aangifte gedaan hebben. Wil u het verbluffende resultaat van deze kansrijke aangifte horen? Slavik ( die alle certificaten ondertekend heeft) was op 29 november in de rechtzaak, samen met advocaten van Goudkorting, de FIOD. Toch bijzonder dat een Ponzi fraude CEO niet lekker met zijn miljoenen op een Panamees eiland zit IPV een vlucht naar Nederland, het hol van de leeuw. Lodder, ik stuur je graag een paar foto's van mijn bezoek aan de mijn. Graag even via mijn hierboven genoemde Twitter account. Laat dan ook even weten dat jij lodder bent. Want die naam heeft nog niet gereageerd.

  Lodder 12-01-2020

  Vraag mij af wanneer er een update van Ruby Creek komt. Wordt echt tijd. Evelyn T wat denk je dat aangifte doen je dichter bij een positieve uitkomst brengt?

  Denny 13-01-2020

  Denk dat die voorlopig niet komt Lodder. Al zou er update komen zal deze, wederom, nietszeggend zijn en van weinig toegevoegde waarde zijn voor ons.

  Eveline T 13-01-2020

  Inmiddels heb ik contact met een van de oud werknemers die ten tijde van de inval werkzaam was bij gold Investment. Ik heb er een particulier onderzoeks buro opgezet die de werknemers in kaart aan het brengen is. Ze kregen 10% provisie van iedere deal die werd gesloten. Daarnaast kregen ze ook nog bonussen en werden er zaken zwart betaald en afgeschreven in de boekhouding. Richt de pijlen nou niet op Canada, maar op de lui die dit hebben verkocht. Er zijn op deze review site teveel mensen die de aandacht van Gold Investment naarden willen afwenden. Als je nog geld wilt, dan moet je die mensen plukken.

  @eveline t 13-01-2020

  Wat ik niet begrijp Eveline heb jij een contract met goud Naarden of direct met de mijn? En kan iemand mij vertellen of het klopt dat de eigenaar van de mijn vorige maand gewoon in Nederland was en na een dag verhoor weer vrolijk weg mocht ?

  Hoopvol 14-01-2020

  Het klopt dat Slavik gewoon naar de rechtzaak in Nederland is gekomen. En Eveline, ik neem aan dat jij ook gewoon een certificaat, onderteken door Rob Slavik hebt ontvangen. Zo ja, dan heeft Goudkorting aangeboden om de communicatie naar deze mijn toe op zich te nemen.

  Oud medewerker 14-01-2020

  Evelyne? Wel s bij je opgekomen dat de oud medewerkers, als er al iets niet pluis zou zijn zich van geen kwaad bewust zijn. Maar als je oud medewerkers wilt bezoeken, kom maar op! Het is al erg genoeg allemaal!

  Wijsman 14-01-2020

  Volgens mij ben jij de enige persoon die het aandacht op iets anders wilt laten vestigen @eveline t. Het lijkt er op dat jij een lobbyist bent van claimshare. Even kort samengevat, claimshare wilt procederen tegen de Nederlandse verkoopentiteiten die het product hebben verkocht en niet tegen de partij die werkelijk het goud moet leveren. Reden hiervan is dat ze zo alle geld in eigen zakken kunnen stoppen, ipv dat ze kosten moeten maken in Tanzania of Canada. Goudkorting en goldeninvest als die wat fout hebben gedaan moeten ze ook aangepakt worden. Alleen laat je niet misleiden door een stel advocaten die nooit een zaak gewonnen hebben.

  Eveline T. 15-01-2020

  Claimshare is niet mijn ding. Ik ben gevraagd om rechtstreeks mijn zegje te doen straks als het voor gaat komen. En dat certificaat is echt de reinste onzin, iedereen kan dat maken. Er schijnt nog een firma boven Gold Investement te zitten, die zetelden of zetelen in Amsterdam. Als je een beetje onderzoek laat doen, dan kom je achter een heleboel dingen.

  Eveline T. 15-01-2020

  Kleine aanvulling, Ik las eerder dat die man uit Canada naar Nederland was gekomen, maar waarom is daar totaal geen nieuwsbrief over geweest? Als je toch als goudkorting daar trots op bent, dan gooi je er toch een nieuwsbrief uit? Openheid van zaken is nu eenmaal een groot goed in Nederland.

  Hoopvol 15-01-2020

  @Eveline T. Helaas is openheid op dit moment niet goed mogelijk. Advocaten van verschillende partijen verbieden klanten zo min mogelijk te communiceren. Nieuwsbrief van Slavik komt begin volgende week! We zullen zien.

  @hoopvol 20-01-2020

  Nieuwsbrief van Slavik komt begin volgende week. Niet de eerste keer dat ik dit hoor/lees. Verwacht er maar niks van. Mocht er al één komen dan staat er waarschijnlijk niks in wat van enige waarde is voor ons.

  Hmmmm 21-01-2020

  Hoopvol: Er mag niet meer met klanten gecommuniceerd worden? Een nieuwsbrief mag dan wel? heel tegenstrijdig je opmerking. Of het het zullen zien?

  @hoopvol 22-01-2020

  En hoe kom jij aan deze info ? Via goudkorting ? Is één pot nat ! En net wat bovenstaand gezegd wordt. Er mag niet met klanten worden gecommuniceerd, maar er zou dan wel een nieuwsbrief uitkomen deze week ???? Wat denkt u zelf ?!

  Yves 22-01-2020

  Begin van de week? Het blijft muisstil, hallo goudkorting?

  @goudkorting 23-01-2020

  Nieuwe ronde nieuwe gemiste kansen. Het lijkt erop dat we gewoon weer verder gaan met nieuwe beloftes een nieuwe gebroken beloftes! en straks maar weer piepen dat mensen naar de FIOD gaan, en klagen dat de Fiod ten onrechte mensen beschuldigd.

  Hoopvol 24-01-2020

  Ik schrijf ook maar dingen op die ik via via hoor. Zo zou er begin afgelopen week een nieuwsbrief komen. Resultaat: bekende stilte en zelfs geen excuus meer. Ook zou er iemand afgelopen week naar de mijn in Tanzania gaan. Ook daarover blijft het stil. Verder zou Slavik voor de tweede keer naar NL komen. Wanneer is mij ook onduidelijk. Al met al: Hoe vaag kunnen we het houden. Vertrouwen daalt met de minuut. Trouwens de nieuwsbrief is één ding van Slavik en Goudkorting heeft daar weinig invloed op. Ook lijkt Goudkorting het spoor helemaal bijster te zijn: durven hier niet meer te reageren. Ook geen nieuwe informatie van de 'grotere investeerders'. Die beginnen denk ik ook de waarheid te voelen en durven hier ook niet meer te reageren.

  Denny 26-01-2020

  Sinds wanneer heeft Slavik de afgelopen jaren zich aan zijn woord gehouden ? Voor zover ik kan herinneren geen enkele keer. Alleen maar van de ene excuses naar de andere. Hij was weer ziek, zijn vrouw was ziek, hier een tegenvaller, daar een tegenvaller. Altijd wel wat, maar bij meneer Slavik zelf ligt het probleem niet beste mensen. We zijn gewoon bedonderd, we zijn genaaid. Geld is foetsie en zien we ook niet meer terug. Alleen nu maar hopen dat de schuldige hun welverdiende straf niet ontkomen !

  Denny 26-01-2020

  Ik bedoel ontlopen ipv ontkomen.

  Lodder 08-02-2020

  @Evelyn of hoe je ook hert Yvette misschien hoe gaat het met je privé detective buro wat je ingeschakeld hebt? Je hebt 7000 euro geïnvesteerd. Zo een buro kost al snel 10.000 euro per week. Ik heb afgelopen vrijdag met goudkorting gesproken. Die zeggen dat er een klant geweest is en dat die aankomende week met een nieuws brief komt. Als een mijn de boel oplicht dan kunnen er 2 jaar na dato geen klanten naar de mijn want oplichters die gepakt worden door de FIOD gaan verdwijnen en blijven niet bereikbaar en laten klanten langs komen. Dus wat klopt er niet maar misschien dat het recherche buro of claimshare daar hun stellingname kenbaar kunnen maken?

  Filip 10-02-2020

  Nou nou

  Dennis S 16-02-2020

  Ik denk dat alles wat goudkorting.nl zegt ook met een flinke korrel zout moet worden genomen. Dus er zou een klant op bezoek zijn geweest en een nieuwsbrief/verslag van het bezoek zou afgelopen week verschijnen. Déjà vu. Goudkorting zelf zou de mijn afgelopen jaar ook bezoeken/inspecteren. Nooit meer wat van vernomen en bij vragen over bovenstaande blijft het stil aan de overkant. Slavik en goudkorting, zelfde laken een pak. Veel beloven niks presteren.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Belachelijk

  Ik heb correspondentie van claimshare ontvangen. Ze geven aan dat er 20 deelnemers moeten zijn die tezamen een bedrag tussen €7000,- tot €10.000,- moeten inleggen voor een collectief om een stichting op te richten. En daarnaast geven ze aan dat ze nog meer geld nodig hebben. Om te procederen tegen de Nederlandse verkoopmaatschappijen. Ik vind het ronduit belachelijk. Sinds wanneer kost een stichting 10.000 euro. En waar komt claimshare ineens vandaan. Ze hebben nooit een zaak gewonnen. Maar ja.

  Door: Claimshare 20-11-2019
  Ronald W. 21-11-2019

  Reken maar dat mensen van Goldinvestment achter Claimshare zitten. Iedereen is uit op zelfverrijking, klanten bestaan niet. Erg jammer dit.

  moraalridder 21-11-2019

  Dat zat ik dus ook te denken. Dat ze gewoon zelf achter Claimshare zitten is wel een makkelijke manier om weer geld los te krijgen van onzekere klanten.

  Koen 21-11-2019

  Ik denk niet dat ze achter claimshare zitten, Denk eerder dat het gewoon een stel slimme advocaten zijn die op deze wijze goed geld verdienen van onzekere klanten en ja succes is natuurlijk niet gegarandeerd.

  Lodder 17-12-2019

  Ik vind dat niet raar Advocaten hebben heel veel kosten. Ze hebben kort gerokte hooggehakte secretaresse met benefits dus die rekening komt elke maand terug. Daarnaast heb je de account die maandelijks factureert. Daarnaast heeft een advocaat bij Diepen minimaal 10 k netto nodig om zijn leven te kunnen lijden. Dus alleszins redelijk.

  Lodder 17-12-2019

  Post scriptum Voor iedereen gaat loeien dat lijden eigenlijk leiden moet zijn dat was een bewust grapje. Lees voor account accountant

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Goud

  Het in Nederland gevestigde Gold Investment bood o.a. via haar internetpagina en brochure (hieronder te downloaden) fysiek goud te koop aan. Het goud zou volgens de brochure rechtstreeks worden afgenomen bij de goudmijn en maximaal 10 maanden na aankoop worden geleverd. De verkoper was Ruby Creek Resources Inc. gevestigd in Los Angeles. In ruil voor deze vertraagde levering werd de 10% korting op de beurskoers gegeven (London Bullion Market Associaton). De kopers konden zo het goud 'voordelig' kopen tegen uitgestelde levering.

  In ieder geval al vanaf september 2018, maar misschien al eerder, stuurt Ruby Creek Resources berichten naar kopers waaruit blijkt dat zij niet aan de leveringsverplichting binnen de in het vooruitzicht gestelde termijn kan voldoen. Voor veel kopers is de uiterste leveringsdatum inmiddels verstreken en wachten zij nog op hun goud. Zij ontvangen via Gold Investment berichten uit naam van de verkoper met daarin verklaringen en nieuwe leveringstermijnen die niet worden nagekomen. Begin april heeft de FIOD een inval gedaan bij Gold Investment. De eerste resultaten van dit onderzoek zijn inmiddels bekend. De kopers maken zich grote zorgen.

  De advocaten

  De advocaten in deze zaak zijn de heren mrs. W.J. (Wiert Jan) Berghuis en M. Ph. (Michaël) Dol van het gerenommeerde Amsterdamse advocatenkantoor Van Diepen van der Kroef. Het kantoor was onder meer als curator betrokken bij het fraudedossier Palm Invest. Beiden hebben ruime ervaring in dossiers met uiteenlopende aspecten van het strafrecht, faillissementsrecht en ondernemingsrecht tot het aansprakelijkheidsrecht.

  Gedupeerde?

  Wat kunt u doen?

  Als u koper bent van goud via ‘Forward Gold Sale’ bij Ruby Creek Resources Inc. kunt u zich aanmelden in het aanmeldvak rechts (zie boven bij mobiel). Het is in een paar seconden gebeurd. Wij houden u dan op de hoogte. Er zijn geen kosten aan verbonden. Zodra zich voldoende mensen hebben aangemeld, zullen we inventariseren of we een onderzoek kunnen starten en een advocaat op de zaak kunnen zetten. We zullen dan ook inventariseren welke mogelijkheden er zijn voor de financiering van een eventuele juridische actie en u daarvan op de hoogte stellen. U kunt te zijner tijd beslissen of u daaraan mee wilt doen.

  Door: Gedupeerde 02-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  GIE failliet

  Faillissement Goldinvestment.Nl B.V.
  Goldinvestment.Nl B.V. h.o.d.n. Goldinvestment.Nl te Naarden (Noord-Holland) is door de rechtbank in Amsterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. G.H. Smink. Het insolventienummer van deze zaak is F.13/19/246. De (hoofd)activiteit van Goldinvestment.Nl B.V. is groothandel en handelsbemiddeling (niet in auto’s en motorfietsen).
  Er zijn (nog) geen verslagen beschikbaar.

  Door: Gerben 22-07-2019
  fail 25-07-2019

  oeps! En goudkorting dan?

  Goudkorting.nl 05-08-2019

  Zeker niet.

  Goudkorting.nl 05-08-2019

  Beste mensen, Wij van Goudkorting.nl zijn altijd bereikbaar en zullen u graag op de hoogte houden. Dat doen we belangeloos en gratis. Zoals het er nu uitziet gaan de mijnen op korte termijn beginnen met uitleveren. Denken jullie nou echt dat de FIOD voor u bezig en in uw belang bezig is????

  Goudkorting.nl 05-08-2019

  En even voor de goede orde doen wij dat voor alle klanten die een FGS gekocht hebben, dus ook via andere bedrijven waar wij geen relatie mee hebben buiten het feit dat ze hetzelfde product verkocht hebben.

  Koen 06-08-2019

  Ga je zo elke maand eens melden "binnenkort leveren de mijnen". Goudprijs stijgt nu elke dag en ik heb mijn EIGEN goud toch al in handen.

  Goudkorting.nl 08-08-2019

  Ons goud is reeds in bestelling gezet bij Goudstandaard uit Alkmaar en zal binnenkort worden uitgeleverd. Wacht u langer dan 10 maanden op uw goud, dan wordt u uiterlijk volgende week geinformeerd over de uitlevering.

  Joep 09-08-2019

  Laat het deze keer geen loze belofte zijn. Zou mij benieuwen.

  Harrold 09-08-2019

  Geldt dit alleen voor goudkorting klanten of ook klanten die via gold investment goud hebben gekocht ?

  Joep 09-08-2019

  Ik heb net contact gehad met goudstandaard uit Alkmaar en deze weten nog van niks.

  Denny 09-08-2019

  Beetje dubieus dat hier te verkondigen, terwijl klanten nog niet op de hoogte zijn gesteld ? Tevens zou je bij levering tien dagen van te voren worden geïnformeerd door ruby creek dat er geleverd gaat worden. Ook hier komt weer niks van terecht lijkt me. Zou me niks verbazen dat wat hier boven wordt beweerd nog klopt ook, dat goudstandaard helemaal geen bestellingen heeft door gekregen door goudkorting.nl.

  Joep 09-08-2019

  @Denny : is heel simpel achter te komen door even in contact te komen met goudstandaard. Een belletje of volstaat. Dan zal je zien dat ik niet degene ben die hier van alles uit zijn duim loopt te zuigen.

  Maurits 09-08-2019

  Wie zegt dat het berichtgeving van goudkorting is ? Heeft iemand al contact met ze gehad. Want als ik me niet vergis komt het goud van de mijn en niet via goudkorting. Dit lijkt meer op iemand die onder goudkorting berichten plaatst.

  Goudkorting.nl 10-08-2019

  Even retificeren. Het bericht van Goudkorting.nl van de datum 8-8-2019 is geen bericht van Goudkorting.nl Ik herhaal, dit is geen berichtgeving van ons. Ibdien u informatie wilt kunt u altijd contact opnemen per mail: voorverkoop@goudkorting.nl

  Goudkorting 10-08-2019

  Wij weten niet wie dit wel gedaan heeft, maar wij zullen de nodige stappen ondernemen.

  Je kan elk willikeurige naam erboven zetten. 10-08-2019

  Even proef op de som nemen. Duidelijk toch. Komt niet van ons vandaan. Met vriendelijke groet, Goudkorting.nl

  lodder 11-08-2019

  Zijn er nog recente nieuwsbrieven gekomen van de mijnen? Weet iemand waarom goldinvestment.nl failliet verklaard is? Op verzoek van de Fiod?

  Moraalridder 12-08-2019

  Wat ik heb begrepen, is dat gold investment een tussen persoon was en ze konden geen goud verkopen op dit moment dus geen inkomen vandaar dat ze een faillissement hebben aangevraagd . Is wel dankzij fiod maar niet op verzoek.

  Gerald 12-08-2019

  Fiod heeft beslag gelegd op alle middelen ivm het onderzoek. Dat betekende dat er geen geld meer in of uit kan. Dan kun je geen onderneming meer voeren en ga je failliet.

  Yves 14-08-2019

  te horen

  Yves 14-08-2019

  Iemand al nieuws gekregen over leveringen? In juli zou er een update komen doch niets te horen.

  Gerald 15-08-2019

  Ja een mail waarin staat dat de fiod alles geblokkeerd heeft en 650k momenteel niet geinvesteerd kan worden in de mijn. Verder toelichting over falliesement. Een toelichting over de sponsoring races op Zandvoort. Een sneer naar de telegraaf en dat we verder op de hoogte gehouden worden door goudkantoor.com over de uitgestelde levering van ruby creek...

  Yves 15-08-2019

  Heeft u een idee wanneer ruby creek terug zou beginnen leveren of worden we aan het lijntje gehouden?

  Joep 15-08-2019

  We worden al bijna een jaar aan het lijntje gehouden. Alleen maar uitstel en loze beloftes. Houdt er maar rekening mee dat er dit jaar helemaal niks geleverd gaat worden als er überhaupt al geleverd gaat worden. Vertrouwen daarin is nihil !

  Yves 16-08-2019

  Begrijp niet waarom mensen van goudkorting die vroeger vaak naar de mijnen reisden dit jaar nog geen kijke zijn gaan nemen om te kujken wat er gaande is in de rimboe. Gedupeerden zouden zich moeten gaan verenigen (gold investment, goudkorting etc).

  Joep 16-08-2019

  Wat ik heb begrepen staat die inspectie gepland boor september.

  frans 16-08-2019

  @yves beste Yves weet niet hoeveel jij hebt geïnvesteerd maar je kan ook zelf gaan toch ?

  Yves 16-08-2019

  Denk dat we voldoende commissie hebben betaald, bovendien is er geen enkel antwoord gekomen op de mails die ik naar m rob slavik stuurde, moeilijk om dan een afspraak te maken nietwaar.

  Sukke 19-08-2019

  Feit is dat het goud niet meer komt. In hoeverre Nederlandse partijen betrokken en schuldig zijn zal moeten blijken. Iedereen die instapte had moeten weten dat 10% korting natuurlijk nooit kan en heeft zich laten oplichten

  David 19-08-2019

  @ Sukke. Jouw reactie is kort door de bocht, 10% korting is wel mogelijk als je op de hoogte bent van de hele constructie. In hoeverre er sprake is van oplichting kan op moment niemand ons vertellen. Dus geen feit!

  Richard Brinksma 23-08-2019

  Ruby Creek zou in juli komen met een update over de hervatting van de goudleveranties. De goudproductie was herstart kortom het wachten was op verdere stappen van deze mijn. Tot nu toe weer helemaal niets vernomen. Alle mails van dit bedrijf kenmerken zich door standaardteksten (over bewezen goudreserves, totaal niet ter zaken doende foto's van de mijn materiaal en obligate algemeenheden etc.etc.) Na de laatste uitstel van leverantie brief die ik op 21-9-2018 heb ontvangen niets meer vernomen van dit bedrijf. Alleen nietszeggende updates via het inmiddels failliete Goldinvestment. Dat laatste zou nog wel eens een mooie uitvlucht kunnen zijn voor deze mijn om onder zijn verplichtingen uit te komen...Hoed dan ook , na bijna 2 jaar wachten op de goudlevering is mijn conclusie dat Ruby Creek op zijn minst een zeer onbetrouwbaar maar waarschijnlijk een frauduleus bedrijf is dat nooit goud zal gaan leveren aan zijn klanten!. Mocht er nog een gerechtelijke actie komen tegen deze mijn, doe ik graag mee,

  Yves 25-08-2019

  Volledig akkoord. Denk dat we maar de helft weten van hetgeen zich afspeelt. Sluit me graag aan bij gerechtelijk vervolg want met de mijn in contact komen als klant is niet mogelijk. Via makelaars gegroepeerd gaan reageren?

  Alex 29-08-2019

  Nadat Goudkorting op 9 augustus simpel werd ontmaskerd op hun leugens en zij zelf op 10 augustus aangaven dat zij deze berichten niet hadden geplaatst blijft het stil. Ook als je hen rechtstreeks mailt komt er geen antwoord meer. Voor mij is het duidelijk. Onbetrouwbare mensen met lange tijd mooie praatjes en nu daar niet meer wordt ingetrapt duiken ze onder de radar.

  frank 29-08-2019

  Verdachte goudhandel pakte 20% commissie AMSTERDAM - Beleggingsfirma Gold Investment uit Naarden, waar de fiscale opsporingsdienst FIOD afgelopen april een inval deed wegens verdenking van fraude, ontving naar eigen zeggen 20% commissie van een Tanzaniaanse goudmijn. Dit blijkt uit het eerste faillissementsverslag. Curator Bart Smink doet onderzoek sinds het omvallen van de beleggingsfirma, eerder deze zomer. Een deel van de zeventien werknemers had het faillissement van Gold Investment (GI) aangevraagd. Oke dan lees ik dit. Eerst is het dat ze 50% commissie pakten en nu is het 20%. Volgens mij is 20% een normale commissie maar waar komt de 50% vandaan. Maar heeft iemand al contact gehad met de mijn?

  Joep 30-08-2019

  goudkorting.nl laat zich zelf wel in de kaarten kijken. Heb van meerdere personen al vernomen dat er niet meer gereageerd wordt op mail. Goed bezig !

  David 02-09-2019

  Volgens mij is dit een review site over Goldinvestment en snap ik niet waarom er nu klachten over Goudkorting gemeld worden? Mijn ervaring is dat ze ook klanten van Goldinvestment voorzien van informatie. Telefonisch prima te bereiken en mogelijk dat de mails zoveel zijn geworden dat het niet meer te doen is?! Feit blijft dat Ruby Creek totaal geen informatie verstrekt rechtstreeks naar haar klanten. Daar zit het feitelijke probleem maar dan nog gaat dit over Goldinvestment waar niet veel informatie vandaan zal komen gezien de huidige staat van het bedrijf.

  Yves 02-09-2019

  Nieuwsbrief laat maar op zich wachten, ongelooflijk hoe we aan het lijntje worden gehouden. Heeft iemand nog een update gekregen van de mijn?

  Goudkorting.nl 04-09-2019

  Beste mensen, de nieuwsbrief van Ruby Creek is klaar om verstuurd te worden. Wij zijn altijd bereikbaar op voorverkoop@goudkorting.nl of +31-20-2615187 Wij denken dat sommige bedrijven verwisselen.

  beer 05-09-2019

  als mensen hier nog in geloven: probeer Goudkorting.nl je goud maar eens terug te verkopen of je contract aan te bieden tegen 50% van de waarde, denk maar niet dat dit mogelijk is! het zijn gewoon oplichter met smoesjes om tijd te winnen maar uiteindelijk zullen ze hun straf niet ontlopen.

  Lodder 13-09-2019

  Ach er is nu weer een update van goudkantoor. Overigens staan daar best wat wetenswaardigheden in. Maar in plaats van dit geblaat over de mijnen waarom gaan er een paar klanten niet kijken of ze echt bestaan? Als ze echt bestaan en het materiaal wat van ons geld is gekocht rijdt er ook rond denk ik dat we ernstig geschaad zijn in onze belangen door de Fiod. Volgens mij gaan er binnenkort ook een paar klanten maar ik weet het niet zeker.

  Richard Brinksma 29-09-2019

  Vraag: wie heeft die laatste update van Ruby Creek die op 3 september door Frans is geplaatst, gestuurd? De laatste update die ik heb is van juli en werd gemaild door Gold Investment. Deze update heb ik niet gekregen. Overigens beleg ik al 10 in goudmijnen. Een gevleugelde uitspraak in de beleggingswereld is: een goudmijn is een gat in de grond met een leugenaar ernaast. Kortgezegd spiegelen veel goudmijnen een veel te rooskleurig beeld van hun winbare goudvoorraad. Ruby Creek pronkt steeds met bewezen goudreserves maar hoeveel daarvan is economisch winnaar te delven en in welke tijdsspanne? Ik heb nog steeds een aantal junior goudmijnen in portefeuille die al 5-10 jaar bezig zijn met feasebility studies en weet ik wat al meer maar nog nooit een gram goud hebben gedolven. De waarde van zo'n aandeel ligt vaak in de verre toekomst (als het meezit).Al die uitstel updates van Ruby Creek kunnen dus waar zijn maar dan is hun contract om na 9 maanden te leveren dus onzin gezien de ervaring van andere kleine goudmijnen. Ik ga woensdag 2 oktober naar een informatiebijeenkomst van Claimeshare want alle reacties op deze site overziend, zie ik door de bomen het bos niet meer. Hopelijk word ik daar goed geïnformeerd. Als dat zo is zal ik dit op deze site zetten maar beter is natuurlijk om zelf te gaan.

  Moraalridder 01-10-2019

  @richard Ik heb de update die door Frans is gestuurd ook gekregen van goudkantoor. Dat is volgens mij na de faillissement van goldinvestment het aanspreekpunt. Hoe ik het zie na met een eigen advocaat te hebben gesproken dat ik een directe contract heb met de goudmijn in dit geval Ruby creek resources. Die moeten mijn goud leveren. Het is mij dan ook destijds uitgelegd dat het fijne is dat als gold investment failliet gaat ik nog steeds mijn goud krijg, dus daar ga ik dan ook vanuit. Helaas kan ik morgen niet aanwezig zijn maar hoop wel op de hoogte gehouden worden omtrent claimshare. En wat de rest van het verhaal betreft kijk als er problemen met de goudwinning zijn heb ik alle begrip voor maar dan moet de communicatie goed zijn. En hopelijk krijgen we dan met vertraging in ieder geval ons beloofde goud.

  marcelius 06-10-2019

  Wel interresant bericht uit de oude doos uit juni 2017. Zie marketupdate (site) en zoek op goudkorting (rechtstreeks goud kopen van de mijn), Ben wel nieuwsgierig naar de resultaten van de informatiebijeenkomst van Claimshare.

  Richard Brinksma 08-10-2019

  Ik ben woensdag 2 oktober jl. bij een bijeenkomst van Claimshare geweest. Dezelfde dag nog contact gehad met dhr. van Eenbergen van Goudkorting, een bedrijf dat net als Gold Investment in "forward goldsale" doet en gewoon bereikbaar is.. Hij heeft de laatste update van Ruby Creek naar zijn eigen klanten doorgestuurd, en ook naar klanten van het failliete Gold Investment. Hij vertelde dat een van de advocaten die op de bijeenkomst van Caimshare zou spreken bij hem informatie had ingewonnen (wat inderdaad klopte zo bleek later bij Claimshare). Verder vertelde hij dat de late leveranties echt te maken hebben door problemen bij de mijnen en dat een gerechtelijke actie niet helpt bij de goudlevering... Goed, daarna naar de Claimshare avond gegaan. Een van de twee advocaten legde uit dat er twee lijnen zijn nl eentje die via Goldinvestment loopt en de andere via Goudkorting. Dat laatste was wist ik niet. Ik dacht dat het alleen om GoldInvestment ging. Hoe dan ook aan de eerste is Ruby Creek (Tanzania) gelinkt en aan de tweede TransEco (Ghana) maar helemaal eenduidig was dit niet . Hiertussen zaten twee stichtingen waar al het geld op werd gestort waaronder stichting Tanzanian Gold Group Escrow Account en nog een andere stichting. Het Openbaar Ministerie heeft op deze rekeningen beslag gelegd. De Escrow account was verbonden aan de bunq bank en de andere via ING. Om een lang verhaal kort te maken, er werden veel partijen genoemd waar eventueel verhaal op mogelijk zou zijn. Voor Ruby Creek geldt dat het een Amerikaans bedrijf is en een procedure in Amerika niet erg waarschijnlijk is. Ik kreeg een paar dagen later een verslag van Claimshare gemaild- dat zet ik straks op deze site. Opvallend was dat er tussen de 30 aanwezigen ook een enkeling zet die zo'n 2 jaar geleden wel goud geleverd heeft gekregen maar dat het daarna abrupt stopte. Ook de advocaten konden niet met 100% zekerheid zeggen dof er nu sprake was van oplichting of van het veel te laat opleveren van het goud door allerlei tegenslagen bij de twee goudmijnen. Duidelijk voor iedereen was wel dat er niet aan de verplichtingen is voldaan en dat er meer (druk) nodig is om de wederpartijen op een andere manier te benaderen zodat de gedupeerden hun goud krijgen of in ieder geval hun ingelegde geld terug ontvangen. Een collectief als Claimshare zou hier misschien voor kunnen zorgen Hoe meer deelnemers hoe meer je slagkracht je hebt. Bovendien ben je dan een officieel aanspreekpunt voor het OM en andere partijen.. Echter omdat is "slechts"100 gram bij Goldinvestment heb gekocht, zijn de deelname kosten voor mij relatief hoog. Ik kan me voorstellen dat als je veel meer hebt gekocht, dit een aardig initiatief is. Vind je het tijd om actie te ondernemen dan kun je je hierbij aansluiten. Iedereen moet dat zelf maar bepalen. Ik vind de hele kwestie lastig en erg ingewikkeld omdat ik wel een aantal dubieuze en/of frauduleuze zaken zie (die meneer van Hooft zit niet voor niets vast ) maar ook de logica kan volgen dat investeren in goudmijnen-als het nu aandelen zijn of fysiek goud- altijd heel veel gedoe geeft omdat het nu eenmaal en moeilijke en riskante business is. Er is nog steeds beperkte communicatie via updates van Ruby Creek en Goudkorting. Die laatste zet zelf ook af en toe een bericht op deze site. Ik had graag meer duidelijkheid verschaft maar dit is wat ik aan informatie heb gekregen. Uiteraard is meer informatie zeer welkom.

  Richard Brinksma 08-10-2019

  Gisterenavond heeft de (informatieve) bijeenkomst plaatsgevonden voor personen die online goud hebben gekocht via Goldinvestment.nl of Goudkorting.nl, bij de mijnen van Ruby Creek Resources in Tanzania of TransEco in Ghana. Het voornaamste doel van de bijeenkomst was om kennis te maken, informatie te verzamelen, de (juridische) stand van zaken door te nemen en om een collectief plan van aanpak te maken. Het idee van een collectief Het initiatief en het idee om een collectief te vormen kwam van mede gedupeerde Paul Janssen. Begin april heeft hij ClaimShare gebeld in verband met de inval van de FIOD en heeft hij informatie ingewonnen over de mogelijkheden van collectieve belangenbehartiging. Na bestudering van de goudaankoop documenten werd de zaak door ClaimShare gepubliceerd en konden andere gedupeerden zich bij het collectief voegen. Paul heeft zijn motieven nog even kort toegelicht. Toelichting advocaten Vervolgens hebben de advocaten Michael Dol en Wiert-Jan Berghuis de stand van zaken van hun onderzoek toegelicht. Ze hebben toegelicht welke wederpartijen mogelijk voor juridische maatregelen in aanmerking kwamen en op welke gronden. Tot deze partijen behoren de juridische wederpartijen (Ruby Creek en TransEco), de distributiekanalen (Goudkorting.nl en Goldinvestement.nl), de betrokken stichtingen en mogelijk de banken die de rekeningen hebben beheerd en tevens alle betrokken bestuurders. Ook zijn zeer in het algemeen de kansen besproken en zijn allerlei vragen zo goed als mogelijk beantwoord. De conclusie was dat de hoop op levering nog niet is opgegeven, maar dat nu wel een stap moet worden gezet waar dreiging vanuit gaat. Toelichting vorming van het collectief De directeur van ClaimShare Dirk-Jan van den Broek heeft vervolgens toegelicht dat om die stap te kunnen zetten het beste een juridische entiteit kan worden opgericht. Eenmaal opgericht kan deze tevens als gesprekspartner fungeren van het OM, de FIOD en andere betrokken partijen. Onder meer om financieel-economische reden ligt het voor de hand om daarvoor een stichting op te richten met een bestuur gevormd door drie (deskundige) gedupeerden. Geïnteresseerden met een juridische of financiële achtergrond en/of bestuurlijke ervaring kunnen zich (spoedig) bij ons melden. Eventueel kan de stichting namens het collectief rechtszaken starten. Plan van aanpak In fase 1 wordt de stichting opgericht en worden (beperkt) middelen bijeengebracht om dat de faciliteren. Vervolgens worden door het bestuur de eerste juridische acties ingezet en nieuwe gedupeerden geworven. Deelnemers aan het collectief krijgen informatie van de stichting via de gesloten portal van ClaimShare. Degenen die niet deelnemen kunnen daarvan geen kennis nemen en participeren ook niet in de acties. Fase 1 creëert de basis voor fase 2, waarin juridische procedures worden voorgesteld als in fase 1 geen oplossingen zijn verkregen. Kosten van deelname Om fase 1 (beoogde duur: 6 maanden) mogelijk te maken moeten deelnemers de volgende bijdrage storten: • Indien zij minder dan 1 kg goud hebben gekocht = €350 • Indien zij 1 kg of meer goud hebben gekocht = €500 Aanmeldperiode Voor deelname geldt een aanmeldperiode van 4 weken (tot 1 november a.s.). Om te kunnen starten moeten in deze periode tenminste 20 gedupeerden hebben gestort. Wordt dit aantal niet gehaald dan stopt het initiatief en worden betaalde gelden teruggestort. Iedereen kan dan met zijn eigen advocaat individueel actie ondernemen. Het stichtingbestuur zal bepalen welke (hogere) bijdrage na de aanmeldperiode van nieuwe deelnemers zal worden gevraagd. Voor fase 2 zal een separaat voorstel worden gedaan, waarop deelnemers tzt kunnen beslissen. Betaling Binnen enkele dagen volgen deelname- en betalingsinstructies separaat per email. Slot De stemming na afloop was positief en strijdbaar. De conclusie dat de vorming van het collectief de enige manier is om vooruitgang te boeken werd breed gedragen en voor zover wij hebben kunnen waarnemen waren de commentaren uitsluitend positief.

  Richard Brinksma 08-10-2019

  Bovenstaande is dus het verslag van de bijeenkomst van 2 oktober dat ik via de mail heb ontvangen van Claimshare.

  Frank 09-10-2019

  Beste Richard dankje voor je update hebben we wat aan. Alleen je schrijft dat John h nog vast zit maar hij is juist in vrijheid gesteld. En vind het beetje apart dat claimshare niet tegen Ruby wilt procederen omdat het in Amerika is gevestigd. Neem aan dat iedereen zoals ik een directe contract met de mijn hebben? Of zijn er ook mensen die direct goud bij gold investment of goudkorting hebben gekocht.

  Yves 09-10-2019

  Dag Richard, gezien we allen in feite een contract hebben met de mijn lijkt procederen tegen de mijn mij ook de enige valabele optie. Bovendien is Ruby Creek geen amerikaans maar een canadees bedrijf.

  Koen 10-10-2019

  Wat mij verwondert in de hele zaak is dat men niet eenvoudig nadenkt. Elke goudmijn leent geld op de private markt om goud te ontginnen. Hoe meer solvabel en rendabel dat goud kan ontgint worden hoe lager de rente is die het bedrijf op de lening moet betalen. Blijkbaar is Ruby Creek niet goed genoeg voor de banken om een lening te verstrekken van minder dan 10% dus wat doet Ruby Creek. Ze lenen eerst geld van de particulieren om het goud te ontginnen en geven nadien 10% korting op de goudprijs aan de klanten die geïnvesteerd hebben. Dat is gelukt voor een bepaalde periode en voor sommige klanten tot het geld op is. Als investeerders de mijn gaan bezoeken zien en horen ze inderdaad een mooi verhaaltje. Het bedrijf krijgt opnieuw geld van enkele investeerders en zal weer wat goud kunnen delven maar de grote hoop heeft zijn geld gewoon in een diepe put gesmeten. Je bent als particulier gewoon dom om geld aan een bedrijf uit te lenen dat de banken insolvabel vinden. Zo logisch en eenvoudig zit de constructie in elkaar.

  Lodder 12-10-2019

  Ja daar zit best logica in maar dat betekent dus dat de mijn bestaat en dat mensen niet handig hebben geïnvesteerd ik dus ook. Maar dan is het geen ponzi zoals in de Telegraaf stond.

  Reactie op Koen 20-10-2019

  Beste Koen, 10% zou nog wel redelijk zijn voor een risicovol bedrijf als een goudmijn. Ik kan me ook voorstellen dat banken geen financiering willen afgeven. Maar waarom vergeet iedereen dat naast die 10% het bedrijf Gold Investment zelf ook nog eens een dikke provisie krijgt? Zij hebben 20% provisie ontvangen over het geld van beleggers. Dus dat betekent dat de goudmijn eigenlijk 30% weggeeft. Bron gooieneemlander (ik mag hier geen link plaatsen!?) Beleggingsfirma Gold Investment uit Naarden, waar de fiscale opsporingsdienst Fiod afgelopen april een inval deed wegens verdenking van fraude, ontving naar eigen zeggen twintig procent commissie van een Tanzaniaanse goudmijn. De kas is echter zo goed als leeg.

  Koen 22-10-2019

  Was mij achteraf ook ingevallen. Je hebt volledig gelijk. Ik hoop dat de mensen die gaan kijken naar die mijn in Tanzania dat ook goed beseffen. Ze gaan met een mooi verhaal en beloften terugkomen om hier het mooie woord te verspreiden en ongewild nieuwe mensen in de val lokken.

  Goudkorting.nl 25-11-2019

  Heren/ dames, Ik weet niet waar het verhaal vandaan komt dat Goudkorting.nl niet te bereiken is, verwisselen jullie niet bedrijven? Wij zijn altijd bereikbaar op +31-20-2615187 of per mail voorverkoop@goudkorting.nl

  Goudkorting.nl 25-11-2019

  Hier een brief van klanten, die er zelf meerdere malen geweest zijn. Waar staan wij als beleggers in de Tanzaniaanse goudmijnen. Een goudmijn opstarten vergt een reeks van jaren aan voorbereiding. Vele boringen zijn nodig om precies in kaart te brengen op welke plaatsen welke concentraties goud gewonnen kunnen worden. Daarna zijn allerlei concessies nodig, veiligheidsvoorzieningen, medewerkers, energievoorziening, accommodaties, zware apparatuur, aanleg van wegen in de rimboe, communicatie, werving medewerkers, enz. Dit alles dient ook nog eens gedaan te worden binnen de regelgeving van het land Tanzania. Echter is ondernemen in Tanzania, Afrika iets anders dan in een goed georganiseerd Nederland en is iets nieuws opstarten is in elk geval enorm lastig en risicovol. Er is een groep van grote investeerders, die voor meer dan 10 miljoen euro goud bij de mijn Ruby Creek gekocht hebben en die de mijn Ruby Creek meerdere malen bezocht hebben. Deze groep kan de werkelijke situatie beoordelen en blijft volledig vertrouwen hebben dat elke cent die is geïnvesteerd in de aankoop van goud aan elke investeerder zal worden terugbetaald. Alle contracten zijn rechtstreeks aangegaan met Ruby Creek en elke investeerder heeft daarvoor per aankoop een certificaat van de mijn Ruby Creek ontvangen. De afgesproken termijn met de investeerders in de mijn (Ruby Creek) van 10 maanden, voor de levering van het gekochte goud, is reeds meerdere malen overschreden en daarnaast is er een inhoudelijk onderzoek naar PIONZI-fraude, zeg maar een piramidespel, gestart. Heel Nederland is volop door de FIOD op de hoogte gebracht via grote koppen in de kranten en nieuwssites over de veronderstelde goudfraude. De groep van grotere investeerders in het goud van Ruby Creek en ook de mensen van Goudkorting, die eveneens grote investeringen in Ruby Creek gedaan hebben, willen duidelijk laten blijken dat er vertrouwen is in Ruby Creek. Deze investeerders hebben regelmatig persoonlijke contacten met de directeur/eigenaar van de Ruby Creek, Rob Slavik. Investeren brengt altijd bepaalde risico’s met zich mee. Dit kan zijn dat je niet krijgt wat je verwacht van je investering of dat de onderneming een lastigere start heeft dan verwacht. Investeren is geen exact vak met absolute zekerheden. Wij weten echter zeker dat de mijn Ruby Creek erg veel goud bevat en dat de werkzaamheden om goud te delven zijn gestart. Ondanks alle moeilijkheden die overwonnen moesten worden. Laten we rustig blijven en ons niet gek laten maken door slecht geïnformeerde en op sensatie beluste pers of door ambtenaren van de FIOD zonder goede kennis van de werkelijke situatie ter plekke. De bovengenoemde groep van investeerders en Goudkorting zijn bezig om voor 2020 een betrouwbaar en haalbaar leveringsschema op te zetten. Nogmaals, investeren heeft risico’s maar laten we niet kapot (laten) maken wat niet kapot hoeft, de toekomst komt goed, maar niet op de gewenste en afgesproken tijd. Daarnaast, de goudprijs ontwikkelt zich positief, dus het rendement is en blijft niet slecht als we ons geduld kunnen bewaren. Het voortbestaan van Ruby Creek mag niet in gevaar gebracht worden door een onjuiste beeldvorming, of door te veel werkkapitaal aan de mijn te onttrekken in deze fase.

  Denny 27-11-2019

  Totaal niet van toegevoegde waarde. Meneer Slavik moet gaan doen wat hij behoort te doen. Ons netjes te woord staan. Gewoon een reactie op een simpel mailtje die keer op keer genegeerd worden. Nee, ik heb er het volste vertrouwen in dat het alles op zijn pootjes terecht komt...wink, wink. Het misschien een idee dat Slavik iemand aanneemt die de communicatie op zich neemt, want op deze manier werkt het averechts!

  @goudkoring 05-12-2019

  De schrijfstijl en verwijten vertonen zeer veel overeenkomsten met de communicatie van goudkantoor . com. Het zou me dan ook zeer verbasen als deze brief echt van een klant komt. Die zou in ieder geval de moeite nemen om Ponzi goed te schrijven. Ik neem waar dat de betrokken personen van goudkorting en goldinvestment zeer lastig aansprakelijk te stellen zijn en zich verschuilen achter niet europeese bedrijven waarbij procederen zeer ingewikkeld wordt. Feitelijk is er sprake van een overeenkomst die niet nagekomen wordt in het perspectief van de klant en er (mogelijk) sprake is van uitgestelde levering in perspectief van de leverancier. Eat is juridisch juist? Wie is hiervoor aansprakelijk? Nu wordt uitgezocht wat het belang is van de betrokkenen in nederland en welke afspraken er gemaakt zijn. Reken maar dat dit nog een flinke staart krijgt dit gaat jaren duren.

  Eveline T 25-12-2019

  Zeg Goudkorting.... Veel bladiebladiebla.... En voor 2020 een leveringschema? Dan mag je wel opschieten, je hebt nog maar een week.....

  Denny 27-12-2019

  Eveline, je kunt "voor 2020" op twee manieren interpreteren. Ik denk dat ze bedoelen dat ze een leveringsschema op te gaan maken om te leveren in 2020. Kan in januari zijn, maar ook eind 2020. Ook weer nietszeggend mijn inziens. Totaal geen vertrouwen meer in een goede afloop.

  Denny 27-12-2019

  En nogmaals, Slavik heeft poep aan zijn geldverstrekkers. Geen updates, niet te benaderen, geen reactie op mail., etc,etc. En dan raar staan op te kijken dat mensen argwaan krijgen en de fiod op de hoogte stellen van de huidige situatie.

  Eveline T 06-01-2020

  Mij is gevraagd om te getuigen, en ik ga dat ook doen voor de rechtbank. Ik maak die directeur echt af, en ik zal zorgen dat hij wat langer zal vastzitten.

  @Eveline T 07-01-2020

  Welke Directeur bedoel je? Van Ruby Creek, Goudkorting of Gold invest? Op dit moment zit geen van deze drie vast.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Nieuw artikel

  Op circuit Zandvoort was GIE-directeur John H. (53) tot afgelopen april de gevierde jongen. De hoofdverdachte in de fraudezaak, waarbij volgens de fiscale opsporingsdienst FIOD dertig miljoen euro van zo’n zeshonderd klanten in rook op ging, maakte regelmatig zijn opwachting op het racecircuit in de duinen. Daar maakte hij rondjes in een van z'n snelle BMW’s en Mercedessen. Daarnaast sponsorde hij met z’n goudfonds de zogeheten ’DRDO-klasse’ op het circuit. „Het is niet belangrijk of ik als eerste of als laatste over de finish kom. Ik finish altijd als eerste”, vertelde John vorig voorjaar nog aan een Zandvoortse racewebsite, wijzend op de naam van zijn bedrijf die prominent op de DRDO-racewagens prijkt.

  Volgens een ingewijde bracht H. vrijwel al z'n geld naar het circuit. „Medewerkers van z'n goudfonds kregen naast hun loon ook uitbetaald in kaartjes voor races of konden zelfs sparen voor hun eigen racelicentie”, weet een voormalige werknemer van het goudfonds.
  Boekje open

  In het Noordhollands Dagblad deed onlangs een andere ex-medewerker van Gold Investment Europe een boekje open over de gang van zaken bij het bedrijf in Naarden. Als 26-jarige kreeg hij binnen de kortste keren een dikke Mercedes als auto van de zaak. ,,Die kreeg je als je goed presteerde. Net als een bonus van vijfhonderd euro voor elke tienduizend euro die je binnenhaalde bij investeerders.’’

  De Rotterdamse ex-marinier kwam begin vorig jaar bij het Naardense bedrijf terecht. ,,Ik had een tussenjaar, tussen mijn bachelor en master rechtsgeleerdheid. Dit klonk veel beter dan de standaard studentenbaan in een callcenter. Wel vroeg ik op dag één al: ’hoe kan dit? Klopt dit wel?’ Het antwoord: ’er zit gewoon veel marge op’. Oké, dacht ik toen.’’
  Doorgesnoven

  Hard werken was het wel. ,,Van ’s morgens tien tot ’s avonds negen en dat de hele werkweek. Ik kwam er al snel achter dat collega’s compleet doorgesnoven op kantoor zaten. Avondeten gebeurde onder werktijd, maar vrijwel altijd buiten de deur op vaste adresjes in Naarden en omgeving. Bij de Griek werd dan meer ouzo gedronken dan gegeten.’’

  Bekijk ook:
  ’Dertig miljoen zoek in goudfraude’

  Potentiële investeerders, waarvan het bedrijf bestanden had, moesten worden overgehaald geld te steken in ’Forward Gold Sale’. Klanten werd tien procent korting beloofd op goud dat ze na tien maanden geleverd zouden krijgen, rechtsteeks uit de Ruby Creek-mijn in Tanzania. ,,Je wees ze op het rendement, de waardevastheid van goud. Negentig procent ging telefonisch, soms kwam een klant langs. Geen glazenwassers, allemaal groot zakelijk.’’
  Overstroming

  De levering van het goud bleef voor een grote groep Nederlandse en Belgische consumenten uit. De winning van het Tanzaniaanse goud zou om diverse redenen, waaronder een overstroming in de mijn, al bijna een jaar stil liggen. Volgens het Openbaar Ministerie is er echter geen sprake van wateroverlast, maar van een criminele organisatie die oplichting en verduistering van gelden als oogmerk heeft.

  Door: hoofd 12-07-2019
  Lodder 12-10-2019

  Grappig alle weer sites laten zien dat er dus noodweer in deze gebieden waren. Zou het OM gaan zeggen dat meteoworld nep nieuws verspreid.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  goud

  Vandaag is de enige verdachte in de zaak vrijgesproken, ik heb het live gevolgd en wat ik vooral heb gezien is dat er ook een andere kant van het verhaal aan zit. Claimshare is een commercieel bedrijf die hier profijt uit wilt halen. Ben benieuwd wat er van de verhalen waar zijn. Aangezien de rechter de enige verdachte in vrijheid heeft gesteld ben ik benieuwd wat de situatie is.

  Door: F.Verkeik 11-07-2019
  fraude apen 12-07-2019

  Zijn voorlopige hechtenis wordt onder een lange reeks voorwaarden opgeschort.

  lodder 11-08-2019

  In het artikel voorgaand aan de rechtzaak stond dat er nog 3 verdachten vastzaten wat is er met die andere 2 dan gebeurt?

  Bart 13-08-2019

  Zijn eerder vrijgekomen.

  ClaimShare 13-09-2019

  Hi F.Verkeik, wij proberen gedupeerden te bundelen om zo een sterker collectief te vormen. In je eentje procederen tegen deze bedrijven daar kom je niet ver mee. Op sommige procedures verdienen wij inderdaad iets, maar bij sommige procedures ook helemaal niets, zoals deze. Wij helpen trouwens ook gedupeerden die een rechtsbijstandverzekering hebben waarbij dekking wordt geweigerd. Wij zijn namelijk van mening dat het FGS contract de aankoop van een roerende zaak betreft met uitgestelde levering en binnen de bescherming van het consumentenrecht valt. Je kan ons contacten voor vragen. Gr. Sophie van ClaimShare

  Lodder 13-09-2019

  Claim share zie ik als incompetente likenpikkers die van de angst en boosheid van de klanten gebruik maken om deze klanten te gaan laten betalen voor een rechtzaak waar ze de ballen verstand van hebben. Ze zouden dus in de VS moeten gaan procederen volgens het contract. Volgens de Fiod bestond de mijn niet en was er 49 miljoen weg. Een paar kranten berichten later is het van 49 naar 30 miljoen gegaan. Nu zijn er volgens de nieuws brieven van de mijnen ook mogelijk heden om ter plekke te komen kijken. Dat is heel raar als de mijn niet bestaat. Daarnaast hebben de mijnen ook bevestigd dat zij verantwoordelijk zijn. De vraag is dus wat claim share wil bereiken? Volgens mij zijn het van die snelle advocaten met pakken met te smalle pijpen en van die schoenen met gespen of met rode zolen.

  Lodder 13-09-2019

  Sophie politiek correct gezwets claimshare is geen ideële club maar een kantoor wat gewoon ???? probeert te verdienen niets mis mee maar hou op met links lullen rechts zakken vullen.

  Frits 15-09-2019

  @lodder als je op claimshare kijkt zie je dat ze geen enkele rechtzaak wat ze tot nu toe hebben getracht aan te spannen überhaupt in een rechtzaak hebben kunnen stoppen. Allles is aanmeld fase en investeer in een rechtzaak. Dus ze nemen opgegeven moment geld aan maar resultaat ho maar. Ze proberen geld af te troggelen van mensen die in onzekerheid zitten. Bahhhhhh.

  Lodder 12-10-2019

  @frits ach het zijn van die verkeerde jongetjes in suitesuply pakken met smalle pijpen en foute schoenen met punt neuzen. Ze hebben nu een evenement gehad. Ik hoor overigens dat er nog een initiatief komt. Ik kijk het even aan.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  de ezel

  Verbazingwekkend dat mensen nog steeds intrappen in dit soort bedrijfjes. Sterkte toegewenst aan al degene die hier ingetrapt zijn.....

  Door: Philippe 10-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  'Forward Gold Sale' bij goudmijn Ruby Creek Resources Inc.

  Resultaten strafrechtelijk onderzoek FIOD/Belastingdienst 'Forward Gold Sale' d.d. 8 juli 2019

  ‘Forward Gold Sale’ (FSG) is een product dat sinds 2015 door meerdere partijen in Nederland en België wordt aangeboden, onder andere door Gold Investment Europe B.V. (GIE B.V. , deze onderneming heet thans Goudtoken B.V.) en via de website van goudkorting.nl

  Volgens de aanbieders van dit product kunnen klanten, rechtstreeks bij een goudmijn in Tanzania, goud kopen met een korting van 10% van de marktwaarde en een leveringstermijn van 10 maanden. Volgens de aanbieders van dit product is deze goudmijn eigendom van de onderneming Ruby Creek Resources. Uit voorlopige berekeningen van de FIOD blijkt dat er in de afgelopen jaren in totaal bijna 50 miljoen euro goud langs deze weg is aangekocht. De FIOD heeft uit verklaringen van meerdere kopers, door uitlatingen van medewerkers van GIE B.V. en uit de updates die aan de kopers verstrekt worden begrepen dat de goudwinning al bijna een jaar stil ligt en dat een groot aantal mensen al meer dan 10 maanden op hun goud zitten te wachten.

  Wat is er met het door kopers geïnvesteerde geld gebeurd
  Is er geld geïnvesteerd in de mijn van Ruby Creek Resources? Voor zover het onderzoeksteam nu heeft kunnen achterhalen, is er maar een fractie van het geld, minder dan 10%, naar het buitenland overgemaakt. Het onderzoek richt zich dan ook op de vraag wat er met het geïnvesteerde geld is gebeurd.

  Verdenking
  In het onderzoek is een groot aantal personen en bedrijven als verdachte aangemerkt. Er bestaat een vermoeden dat er sprake is van een criminele organisatie die als oogmerk heeft het oplichten en verduisteren van gelden. Uit de feiten en omstandigheden komt het beeld van een Ponzi-fraude naar voren. Dit is uiteindelijk aan de rechter om vast te stellen. Verdachten worden ook verdacht van witwassen en valsheid in geschrift.

  Gedupeerden
  Bent u gedupeerd? Meld u aan bij Claimshare.nl voor een collectieve claim!

  Door: Eric Willems 10-07-2019
  Remko Mulder 10-07-2019

  Die laatste regels stonden niet in de mail die ik van de FIOD kreeg. In plaats daarvan stond er een oproep om te laten weten dat je aangifte wil doen, bij de politie of bij de FIOD.

  Rens 10-07-2019

  Claimshare probeert gewoon hier een slag uit te slaan, heb ik het gevoel. Bij mij stond dat er ook niet.

  Eric Willems 11-07-2019

  Remko en Rens, Het klopt dat de laatste opmerking/vraag NIET in de betreffende e-mail van de FIOD stond. Voor alle duidelijkheid, zelf heb ik geen belangen bij ClaimShare. Echter lijkt mij het verstandig dat gedupeerden zich ook verenigen in een collectief om zo gezamenlijk iets te kunnen ondernemen tegen deze oplichting/fraude. Overigens nadat een gedupeerde eerst aangifte bij de politie of de FIOD heeft gedaan. Ik heb zelf al op 4 april jl. schriftelijk aangifte bij de FIOD gedaan. Ik verneem graag wanneer iemand van de gedupeerden een voorstel heeft om ons te organiseren in een collectief van gedupeerden om gezamenlijk actie te ondernemen tegen de oplichters.

  renssen 11-07-2019

  H. is weer terug. Hij krijgt direct te horen dat zijn voorlopige hechtenis onder een lange reeks voorwaarden wordt opgeschort. De enige verdachte in de zaak is weer op vrije voeten. Ik denk dat het vooral een actie van fiod is ondoordacht en slordig.

  Lodder 12-10-2019

  @renssen nog nieuws?

  @wilsontrades 15-03-2020

  LOL...scammer !

  Onnozele belegger 23-03-2020

  @wilsontrade . Maar ja natuurlijk ga ik beleggen in jouw veel belovende bedrijf. Dat klinkt geweldig betrouwbaar. Mijn iq is wel heel erg laag, maar dit kan toch absoluut geen oplichting zijn. Jullie hebben echt het beste met mij voor en willen mij graag snel rijk maken. Oh wat een leuke lieve wereld leven wij toch in. Ik ga gelijk een bericht naar jullie sturen. Of misschien toch eerst eentje naar de FIOD?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Goud blokje

  Ik heb besteld in november 2017 maar nog steeds niks geleverd. De updates zijn alles behalve persoonlijk en je hebt geen vaste contact persoon bij gold investment. In ieder geval niet voor lange periode. Ik vraag mij nu echt af of mijn geld bij de mijn is beland of in Zandvoort aan zee? Wat een rotzooi weer in dit land. Je kunt echt niks of niemand meer vertrouwen blijkbaar. Het is hopen dat mijn deal echt rechtstreeks met Ruby Creek is gemaakt!

  Door: DavidL 01-06-2019
  Johno 02-06-2019

  Nou, het is helemaal niet hopen dat de deal rechtstreeks is gemaakt met Ruby Creek. Het is je niet opgevallen dat het aandeel van Ruby Creek virtueel 0.00$ waard is? Dat het bedrijf in enorme schuld zit? Dat er al jaren geleden op internet andere reviews kwamen vanuit Duitsland, Frankrijk, met exact dezelfde soort oplichterspraktijken waarbij je zogenaamd 8-10 maanden moet wachten op je goud? Ruby Creek = fraude. Goudkorting = Fraude. Goudstandaard met AFM vergunning nota bene werkt er doodleuk aan mee. en zal er ook goed aan verdiend hebben. Eén grote fraudezaak! Ver van wegblijven, gezamenlijk juridische claim indienen als je je geld nog terug wil zien en je melden bij de FIOD. Succes...

  Iwan van Eenbergen 04-06-2019

  Johno, ik zou je graag uitnodigen Goudkorting te bellen. U beweert dat Goudkorting en Ruby Creek fraude is. Neem even contact op met ons ipv uw mening te geven hier. U weet blijkbaar nergens vanaf. Met vriendelijke groet, Goudkorting.nl +31-20-2615187

  Johno 05-06-2019

  ...en dan kom je met een verhaal dat het nog een paar maanden duurt, maar dat het er echt aankomt hoor.

  Juan De Marco 08-06-2019

  Ruby creek and Robert Slavik are all fraud. They haave never put any project at successful level. Be careful You can take a look here: google CHECK4SCAM

  ClaimShare 02-07-2019

  Hallo allemaal, wij volgen deze zaak op de voet en zijn in samenwerking met verschillende gedupeerden een initiatief begonnen. Mensen die goud hebben gekocht bij Goldinvestement dan wel Ruby Creek en dit nog niet geleverd hebben gekregen kunnen zich aanmelden via onze website (ik mag in dit bericht geen link toevoegen). De zaak staat vermeld onder Ruby Creek. Met een grote groep staan we sterker en kunnen we meer gedaan krijgen. We zijn op dit moment de feiten aan het achterhalen. Kennen jullie nog meer gedupeerden? Deel de website link dan graag! Gr. Sophie

  Marion van der cruijsen 02-07-2019

  Ben mogelijk ook een van de gedupeerden. Wacht al vanaf nov op mijn goud. Kan jullie site niet vinden. Graag meer duidelijkheid hoe ik deze kan vinden. Groetjes

  Koen 02-07-2019

  Beste Marion. Je moet in Google volgende gegevens ingeven: claimshare en Ruby Creek. Dan kom je op de goede plaats terecht.

  Gerben 03-07-2019

  Ik heb weer een mail gekregen over vertraagde uitlevering dd 24 juni. Inclusief fotos van hun investeringen. Ben niet echt onder de indruk of gerust dat het allemaal goedkomt, ik heb me aangemeld bij claimshare, zij kunnen mijn feiten ook meenemen in het onderzoek.

  Gerben 09-07-2019

  Voor het eerst reactie van fiod gehad. Zij hebben geconstateerd dat er maar een klein deel van het belegde geld naar buitenland ging. Goldinvestment wordt verdacht van valsheid in geschrifte en ponzi fraude.

  Richard 09-07-2019

  Hebzucht komt voor de val!! 10% korting, laat me niet lachen!!

  Yves 10-07-2019

  Geen tot weinig communicatie mogelijk met Ruby Creek of Rob Slavik, op de nieuwsbrief is er sprake van leveringen in juli doch geen praktische informatie en zeer onpersoonlijk. Megafraude?

  Sjaak 11-07-2019

  Ik had begrepen dat ze worden beperkt qua communicatie door fiod. Personeel mag geen contact hebben met klanten en degene die vandaag vrij is gelaten John H mag zich absoluut niet bemoeien met bedrijfsvoering werkelijk belachelijk.

  RichardB 15-07-2019

  Ik heb vorige week in een mail aan Goldinvestment gevraagd om bij hun communicatie met Ruby Creek er bij deze laatst genoemde op aan te dringen iedereen nu persoonlijk te gaan informeren. Aan algemene statements heeft niemand wat. Verder heb ik me inmiddels aangemeld bij ClaimShare omdat ik na alles wat ik heb gehoord en gelezen er weinig vertrouwen in heb dat er nog geleverd gaat worden. Overigens is het bericht van Richard, geplaatst op 9-7-2019 niet van mij. Voegt weinig toe afgezien van wat leedvermaak misschien...

  RichardB 15-07-2019

  Nog een toevoeging m.b.t. Claimshare: Aanmelden is vrijblijvend. Je hoeft alleen je e-mailadres door te geve en krijgt daarna af en toe een update. Mocht het ooit een zaak worden, zie ik dan wel hoeveel ik daarvoor over heb. Eerst maar eens kijken of er nog een positieve wending gaat komen in alle chaos.

  theunissen 18-07-2019

  Ja ik snap het ook niet meer. Ik word aangespoord om aangifte te doen, Dus neem ik contact op met de politie. Is het bedrijf bereikbaar: JA U heeft dus een certificaat die u recht geeft op u goud : Ja . En ze geven aan dat ze gaan leveren: JA. Waar wilt u aangifte tegen doen ? ehmmm volgens Fiod gaat het om oplichting en ze geven aan dat ik aangifte kan doen. Sorry meneer we kunnen niks betekenen..... Achterlijk gedoe. Volgens mij klopt het verhaal van geen kant van fiod.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Schrijf zelf een review over Gold Investment

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Gold Investment een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 27 ervaringen geplaatst over Gold Investment. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Gold Investment actief?

  Gold Investment is vooral actief in de categorie Financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Beleggen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Gold Investment gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.