XE Money Transfer

5

Bestellen

4

Service

9

Prijs

2

Levering

100%

Zou hier weer kopen

XE Money Transfer

Voor zaken, familie of aankopen in het buitenland moet je soms een geldbedrag naar het buitenland sturen. Dat kan via verschillende partijen, waaronder XE Money Transfer. Uiteraard wil je natuurlijk eerst de ervaringen en meningen van consumenten voor je weten, want niemand wilt onnodig geld verliezen. Laat je daarom hier adviseren door de mensen die je voor gingen of help de consumenten na jou door middel van het achterlaten van een recensie met jouw beoordeling van deze dienst.

Geldtransacties

Er zijn verschillende mogelijkheden om geldtransfers te doen. Het kan contant of elektronisch. Voor dit laatste zijn er weer verschillende opties. Zo is via een bank de meest voor de hand liggende keuze, maar vaak rekent deze wel kosten. Dit kunnen transactiekosten zijn of kosten die gepaard gaan met het omzetten naar een andere valuta. Naast de wisselkoers, willen de meeste bedrijven ook winst maken op hun dienst en daarom is er de exchange rate. Als consument heb je liever geen extra kosten en zou gratis helemaal ideaal zijn. Uiteraard moet dit niet ten koste gaan aan de veiligheid en snelheid van het transactieverkeer, en via een vertrouwelijke partner.Internationaal geld versturen via XE Money Transfer

Bij het Engelstalige XE kun je terecht voor zowel particuliere als zakelijke klant. Na aanmaken van een account, is het mogelijk om een transactie uit te voeren. Naar eigen zeggen gaat dit veilig, gemakkelijk en snel. Of gebruikers van deze transfermogelijkheid die mening delen, lees je uiteraard in de klantenrecensies. De afspraak voor het over te maken bedrag kan zowel online als telefonisch. De opdrachtgever geeft XE daarbij ook de gegevens en de gewenste valuta door. Vervolgens is het een kwestie van geld overmaken naar het bedrijf, waarna deze de rest doet. Het is voor consumenten mogelijk om de voortgang van de gehele transactie te volgen.

Naast de transactie zelf verschaft de dienst ook een app en zijn er op de website meerdere tools te vinden die door klanten gebruikt kunnen worden, zoals een currency converter met de actuele wisselkoers zodat het over te maken bedrag omgerekend kan worden, een currency charts waarin de koers over een langere termijn zichtbaar is, en de mogelijkheid om een seintje te krijgen als de valuta op de gewenste hoogte staat in de wisselkoers. Verder is de site voorzien van blogs, analyses, nieuwsbrief, tips voor allerlei te behalen succes en is er een FAQ.

Reviews en ervaringen van klanten

Zijn ze betrouwbaar? Veilig en vriendelijk in gebruik? Is de app de moeite waard of kun je beter via de browser werken? Hebben ze een makkelijk bereikbare klantenservice? Hoe handelt deze in geval van klachten of problemen? Wat doen ze in geval van gehackte profielen en scammers? Staat de klantvriendelijkheid dan nog steeds hoog in het vaandel? Wat zijn eigenlijk jouw rechten als klant zijnde? Eerlijk of oplichters? Aanrader ten opzichte van de concurrentie? Lees, schrijf en deel het hier in een recensie met jouw mening en beoordeling. Alvast bedankt!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Geld overmaken naar Thailand. Goede koers maar zo langzaam.

A

Arnold

17-06-2022

1forum

IDR

Hopeloos. Het lukt niet om geld te versturen, zelfs nadat ik alles heb opgestuurd als ID. Ben gemiddeld 8 dagen bezig om het goed te krijgen. Het is nu de 3e x en de vorige 2 pogingen waren dramatisch. Het personeel is vriendelijk, maar beloofd dingen die niet waargemaakt kunnen worden en achteraf niet blijken te kloppen.

S

sandra van zalm

29-09-2021

0forum