A-krediet

7.4

Bestellen

7.1

Service

5.1

Prijs

6.9

Levering

57.1%

Zou hier weer kopen

A-krediet

Wil je geld lenen bij A-Krediet? Dan is het goed om te weten wat de ervaringen van anderen zijn met deze kredietverlener zodat je niet voor onnodige verrassingen komt te staan. In tegenstelling tot sommige concurrentie, A-krediet verleent doorlopend krediet, maar ook persoonlijke leningen. Voor elke situatie bieden ze wel iets. Ook als het gaat om je eigen woning.

Over A-Krediet

A-Krediet is een bedrijf dat op verscheidene manieren krediet verleent. Volgens eigen zeggen eerlijk, goedkoop en vertrouwd. Er zijn vele mogelijkheden om bij A-Krediet geld te lenen. A-Krediet is erg bezig met goede doelen en werkt samen met Oxfam-Novib om zo microkrediet te verstrekken aan mensen in armoede in derdewereld landen. Dankzij deze microfinancieringsprogrammas kunnen ondernemers daar een kans krijgen en zo hun land opbouwen. A-Krediet steunt hierin, wat al veel zegt over het bedrijf in zichzelf. Het heeft goede bedoelingen.

Diensten

A-Krediet Financiële Diensten verleent consumptief krediet en leningen, maar biedt daarnaast ook verzekeringen voor bijvoorbeeld de auto en geven ook de optie voor hypotheken. 
Je kan geld lenen voor veel verschillende dingen. Zelf geeft A-Krediet bijvoorbeeld als opties:
-    Aanschaf auto
-    Aanschaf motor
-    Verbouwing van woning
-    Vakantie
-    Aanschaf of onderhoud boot
-    Aanschaf of onderhoud caravan
-    Aanschaf en installatie zonnepanelen

Waar kijkt de bank naar als u een krediet wilt aanvragen? Hier de vragen & antwoorden van MKB servicedesk.


Er zijn dus vele mogelijkheden. Om dit allemaal mogelijk te maken werkt A-Krediet samen met bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn:
-    Interbank
-    Degam
-    Nationale Nederlanden
-    LaSer

Via de website kan je gemakkelijk je maximaal mogelijke lening berekenen alsmede je besparing en looptermijn. Mocht je toch nog vragen hebben staat de klantenservice voor je klaar.
Geld lenen bij A-Krediet is in een paar stappen geregeld. Bepaal allereerst wat je voor bedrag wilt lenen, de leenvorm (doorlopend krediet, persoonlijke lening), en wat je als maandlast wilt. Vervolgens vul je een aanvraagformulier in en je zal al snel een offerte in de post krijgen. Deze moet je ondertekenen en weer opsturen en je lening is een feit. Gemakkelijk en relatief snel kan je op deze manier het benodigde krediet krijgen voor jouw project.

Ervaringen

Ervaringen bij A-Krediet zijn veelal positief. Waarbij wordt gezegd dat er eerlijk wordt geantwoord op vragen en geen verkooppraatjes verkocht worden. Toch zijn er ook veel tegenovergestelde reacties. Feit blijft dat je wel in aanmerking moet komen voor een lening. A-Krediet lijkt een lening aan iedereen te beloven, maar niks is natuurlijk minder waar. Je moet kredietwaardig zijn en A-Krediet heeft er blijkbaar een handje van om mensen een week later alsnog af te wijzen. Uiteindelijk blijft A-Krediet een bedrijf dat winst wil maken. Neem het dus niet al te serieus al er gezegd wordt dat je een lening beter kunt oversluiten. Natuurlijk wil een bedrijf dat uit is op winst dit, dan vangen zij namelijk de rente en niet het andere bedrijf. Hoe dan ook is het altijd van belang om goed alle voor- en nadelen af te wegen alvoren geld te lenen.

Ook een soortgelijke positieve of negatieve ervaring met A-Krediet? Vergeet dan niet ook even een review achter te laten.


 


Goedkoop geld lenen bij a-krediet een goed idee? Zijn ze betrouwbaar en krijgt u een goede rente? Lees eerst ervaringen van mensen die u voorgingen bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (7)

Persoonlijk krediet

Gewoon goed, bank zelf was beetje irritant maar A_krediet heeft mij uitstekend doorheen geholpen. En hou er rekening mee dat geldlenen geld kost.

H

H.Shahbazy

22-08-2022

0

Persoonlijke lening

Maken de geadverteerde rente niet waar, niet bij afsluiten!!

C

Carel

03-12-2021

0

Krediet aanvraag veel hogere rente dan op de site!!!

Kreeg een offerte met een veel hogere rente dan in eerste aanleg. Duurde allemaal erg lang..

C

C.o.

03-07-2019

0

Super ervaring

Een prima ervaring gehad met A-Krediet. De vaste vriendelijke medewerker die mijn dossier in behandeling had hield mij telkens op de hoogte over de status. Mijn aanvraag was binnen 2 dagen afgehandeld en uitbetaald. Natuurlijk kost geld lenen geld, maar ze konden mij toch een voorstel doen van 4,3%. Nogmaals hartelijk dank voor de goede en snelle service A-Krediet.

J

John

26-02-2017

0

Makkelijk geld lenen tegen goede rente

Om mijn wensen te realiseren, was ik behoorlijk wat geld nodig. Ik kon dit geld bij de bank niet lospeuteren, maar dat is uiteindelijk wel gelukt bij A-krediet. De rente die je hier betaalt over je lening ligt wel wat hoger dan ik doorgaans gewend was, maar dit was in mijn ogen de enige nog mogelijke oplossing om mijn wensen te realiseren. Grote voordeel bij A-krediet is dat je persoonlijk advies krijgt van de medewerkers en dat is erg handig. Iedereen is behulpzaam en ze zetten zich echt in om jou te helpen met je kredietaanvraag.

G

gast

07-02-2017

0

snel geld nodig voor rekeningen betalen

heel snel geld geleend superrelax want ik had snel wat nodig om de rekeningen te betalen en wist niet dat dat zo makkelijk ging wel duur natuurlijk maar dat is logisch hoop dat ik het snel terug heb

A

Annejan van L

24-05-2016

0

Wie leent er nou geld voor vakantie?!

Ik vind het schadelijk dat er nog steeds bedrijven zijn die reclame maken voor het lenen van geld voor een vakantie. Dat is toch een hartstikke slecht idee? Geld lenen kost geld!! Het is alleen veeel te makkelijk om geld te lenen. Sommige mensen kunnen daarover gewoon niet goed nadenken en dan gaan ze in op zo'n 'aanbieding' geld te lenen voor zoiets stoms als een vakantie (totaal waardeverlies!) en dan raken ze in de schulden en dat kost de staat bakken met geld. Dus hou ermee op mensen zo te verleiden!!

S

Simon

26-10-2015

3