NederlandReview

  Ervaringen Frisia Financieringen

  Stel je wilt een nieuwe auto of je wasmachine heeft het begeven en er is net geen geld voor een nieuwe. In dat geval ben je misschien op zoek naar een lening die je stukje bij beetje terug kunt betalen zodat je niet in één keer een hoop geld kwijt bent. Maar aangezien lang niet ieder financieel bedrijf even betrouwbaar is, moet je wel zeker weten dat je de financier kunt vertrouwen. Dus waar kan je heen? Één van de bekendste financiële dienstverlener is Frisia Financieringen. Maar zijn zij nou echt wel zo goed en betrouwbaar? Hoe zullen ze jou behandelen als klant? Zal je niet voor verrassingen komen te staan? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn klanten die al eens een lening bij Frisia Financieringen hebben aangevraagd. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn met de lening die deze financiële dienstverlener hen verleende. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen genoeg zeggen over de (on)betrouwbaarheid van Frisia Financieringen.

  Over Frisia Financieringen

  Frisia Financieringen is een bedrijf dat leningen verstrekt. Ze noemen zichzelf een financiële dienstverlener. Ze beweren zelfs nr 1 in leningen te zijn en goedkope leningen te vertrekken tegen de laagste rente. Wel waarschuwen ze ervoor: “Let op! Lenen kost geld”. Je kunt bijvoorbeeld bij het terecht voor een flexibel doorlopend krediet. Dit is handig als je boetevrij extra wilt kunnen aflossen wanneer je even wat extra spaargeld hebt om te missen. Maar ze bieden ook persoonlijke leningen aan die je steeds per maand of andere termijn kunt aflossen. Een speciale lening is hun WOZ lening. Deze lening is enkel gereserveerd voor mensen die een eigen huis hebben. Het voordeel van deze lening is dat de rente lager is dan bij een gewone, reguliere lening. Dit is mogelijk omdat de kredietvertrekker het risico van het verstrekken van een lening bij huiseigenaren vaak lager inschat. Natuurlijk kun je ook een hypotheek kiezen, maar hiervoor is een taxatie van je woning nodig. Een WOZ lening vereist zo’n taxatie niet. En als laatst heeft Frisia Financieringen ook seniorenleningen voor mensen die een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd en dus moeilijk of zelfs niet in aanmerking komen voor een gewone lening. Zo kun je zelfs op je oude dag nog optimaal genieten van een lening en met dat geld alles uit het leven halen wat erin zit.


  Een Frisia Financieringen reclame.

  Diensten Frisia Financieringen

  Je kunt een lening aanvragen via de website van Frisia Financieringen. Natuurlijk snappen ze dat je dat niet zomaar even doet. Daarom is er ook een klantenservice die je kan helpen als je bepaalde vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Frisia Financieringen

  Wat vind jij zelf van Frisia Financieringen? Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het een lening aan te vragen? Waren ze eerlijk over de rente die je over je WOZ lening moet betalen? En kon hun klantenservice je helpen toen je er even niet uit kwam? Schrijf een review en laat ons weten wat jij nou echt van Frisia Financieringen vindt.

  Kun je veilig een lening aanvragen bij Frisia Financieringen? Lees reviews over hun WOZ leningen, persoonlijke leningen, seniorenleningen en meer.

  Frisia Financieringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.6
  Service
  rating
  9.6
  Prijs
  rating
  6
  Leveren
  rating
  9.6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  lening

  Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

  Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

  We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

  We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

  Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

  Door: Claudia Klein 11-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  LENING

  Hallo kijkers
  Dit is Oceanic-financiering. We bieden leningen aan particulieren en bedrijven over de hele wereld. We zijn een geregistreerd en erkend bedrijf. Heeft u een lening nodig om uw rekeningen te betalen? heb je een lening nodig om te starten? heb je een lening nodig om een appartement te kopen? we bieden allerlei soorten leningen aan, als u geïnteresseerd bent in het verkrijgen van een lening van welke aard dan ook E-mail: Oceanicfinance113@gmail.com

  Door: oceanicfinance 14-03-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Loan offer apply today

  Op zoek naar een schuldconsolidatielening, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studentenleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz.! Ik ben een particuliere geldschieter, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rentevoet van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

  Door: Christy Walton 28-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  snel afgesloten lening

  snel afgesloten, goed geholpen

  niet erg goedkoop, maar een bekende naam en dat wilde ik graag, want dat voelt toch meer betrouwbaar.

  Door: bernard 08-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Frisia Financieringen

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Frisia Financieringen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Frisia Financieringen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Frisia Financieringen actief?

  Frisia Financieringen is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Frisia Financieringen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.