Frisia Financieringen

10

Bestellen

8

Service

6

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Frisia Financieringen

Stel je wilt een nieuwe auto of je wasmachine heeft het begeven en er is net geen geld voor een nieuwe. In dat geval ben je misschien op zoek naar een lening die je stukje bij beetje terug kunt betalen zodat je niet in één keer een hoop geld kwijt bent. Maar aangezien lang niet ieder financieel bedrijf even betrouwbaar is, moet je wel zeker weten dat je de financier kunt vertrouwen. Dus waar kan je heen? Één van de bekendste financiële dienstverlener is Frisia Financieringen. Maar zijn zij nou echt wel zo goed en betrouwbaar? Hoe zullen ze jou behandelen als klant? Zal je niet voor verrassingen komen te staan? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn klanten die al eens een lening bij Frisia Financieringen hebben aangevraagd. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn met de lening die deze financiële dienstverlener hen verleende. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen genoeg zeggen over de (on)betrouwbaarheid van Frisia Financieringen.


Over Frisia Financieringen

Frisia Financieringen is een bedrijf dat leningen verstrekt. Ze noemen zichzelf een financiële dienstverlener. Ze beweren zelfs nr 1 in leningen te zijn en  goedkope leningen te vertrekken tegen de laagste rente. Wel waarschuwen ze ervoor: “Let op! Lenen kost geld”. Je kunt bijvoorbeeld bij het terecht voor een flexibel doorlopend krediet. Dit is handig als je boetevrij extra wilt kunnen aflossen wanneer je even wat extra spaargeld hebt om te missen. Maar ze bieden ook persoonlijke leningen aan die je steeds per maand of andere termijn kunt aflossen. Een speciale lening is hun WOZ lening. Deze lening is enkel gereserveerd voor mensen die een eigen huis hebben. Het voordeel van deze lening is dat de rente lager is dan bij een gewone, reguliere lening. Dit is mogelijk omdat de kredietvertrekker het risico van het verstrekken van een lening bij huiseigenaren vaak lager inschat. Natuurlijk kun je ook een hypotheek kiezen, maar hiervoor is een taxatie van je woning nodig. Een WOZ lening vereist zo’n taxatie niet. En als laatst heeft Frisia Financieringen ook seniorenleningen voor mensen die een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd en dus moeilijk of zelfs niet in aanmerking komen voor een gewone lening. Zo kun je zelfs op je oude dag nog optimaal genieten van een lening en met dat geld alles uit het leven halen wat erin zit.
Diensten Frisia Financieringen

Je kunt een lening aanvragen via de website van Frisia Financieringen. Natuurlijk snappen ze dat je dat niet zomaar even doet. Daarom is er ook een klantenservice die je kan helpen als je bepaalde vragen hebt of tegen problemen aanloopt.


Klachten, Complimenten en Tips voor Frisia Financieringen

Wat vind jij zelf van Frisia Financieringen? Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het een lening aan te vragen? Waren ze eerlijk over de rente die je over je WOZ lening moet betalen? En kon hun klantenservice je helpen toen je er even niet uit kwam? Schrijf een review en laat ons weten wat jij nou echt van Frisia Financieringen vindt.


Kun je veilig een lening aanvragen bij Frisia Financieringen? Lees reviews over hun WOZ leningen, persoonlijke leningen, seniorenleningen en meer.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (1)

snel afgesloten lening

snel afgesloten, goed geholpen niet erg goedkoop, maar een bekende naam en dat wilde ik graag, want dat voelt toch meer betrouwbaar.

B

bernard

08-08-2018

0forum