NederlandReview

  Ervaringen Frisia Financieringen

  Stel je wilt een nieuwe auto of je wasmachine heeft het begeven en er is net geen geld voor een nieuwe. In dat geval ben je misschien op zoek naar een lening die je stukje bij beetje terug kunt betalen zodat je niet in één keer een hoop geld kwijt bent. Maar aangezien lang niet ieder financieel bedrijf even betrouwbaar is, moet je wel zeker weten dat je de financier kunt vertrouwen. Dus waar kan je heen? Één van de bekendste financiële dienstverlener is Frisia Financieringen. Maar zijn zij nou echt wel zo goed en betrouwbaar? Hoe zullen ze jou behandelen als klant? Zal je niet voor verrassingen komen te staan? De enige mensen die je dat kunnen vertellen zijn klanten die al eens een lening bij Frisia Financieringen hebben aangevraagd. Lees hun reviews om erachter te komen of zij tevreden zijn met de lening die deze financiële dienstverlener hen verleende. Hun meningen, ervaringen en beoordelingen zullen genoeg zeggen over de (on)betrouwbaarheid van Frisia Financieringen.

  Over Frisia Financieringen

  Frisia Financieringen is een bedrijf dat leningen verstrekt. Ze noemen zichzelf een financiële dienstverlener. Ze beweren zelfs nr 1 in leningen te zijn en goedkope leningen te vertrekken tegen de laagste rente. Wel waarschuwen ze ervoor: “Let op! Lenen kost geld”. Je kunt bijvoorbeeld bij het terecht voor een flexibel doorlopend krediet. Dit is handig als je boetevrij extra wilt kunnen aflossen wanneer je even wat extra spaargeld hebt om te missen. Maar ze bieden ook persoonlijke leningen aan die je steeds per maand of andere termijn kunt aflossen. Een speciale lening is hun WOZ lening. Deze lening is enkel gereserveerd voor mensen die een eigen huis hebben. Het voordeel van deze lening is dat de rente lager is dan bij een gewone, reguliere lening. Dit is mogelijk omdat de kredietvertrekker het risico van het verstrekken van een lening bij huiseigenaren vaak lager inschat. Natuurlijk kun je ook een hypotheek kiezen, maar hiervoor is een taxatie van je woning nodig. Een WOZ lening vereist zo’n taxatie niet. En als laatst heeft Frisia Financieringen ook seniorenleningen voor mensen die een bepaalde leeftijd zijn gepasseerd en dus moeilijk of zelfs niet in aanmerking komen voor een gewone lening. Zo kun je zelfs op je oude dag nog optimaal genieten van een lening en met dat geld alles uit het leven halen wat erin zit.


  Een Frisia Financieringen reclame.

  Diensten Frisia Financieringen

  Je kunt een lening aanvragen via de website van Frisia Financieringen. Natuurlijk snappen ze dat je dat niet zomaar even doet. Daarom is er ook een klantenservice die je kan helpen als je bepaalde vragen hebt of tegen problemen aanloopt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Frisia Financieringen

  Wat vind jij zelf van Frisia Financieringen? Wij zijn benieuwd naar jouw eigen ervaring met dit bedrijf. Hoe makkelijk was het een lening aan te vragen? Waren ze eerlijk over de rente die je over je WOZ lening moet betalen? En kon hun klantenservice je helpen toen je er even niet uit kwam? Schrijf een review en laat ons weten wat jij nou echt van Frisia Financieringen vindt.

  Kun je veilig een lening aanvragen bij Frisia Financieringen? Lees reviews over hun WOZ leningen, persoonlijke leningen, seniorenleningen en meer.

  Frisia Financieringen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  9,2
  100% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  10

  Service

  9

  Prijs

  8

  Leveren

  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Lees hoe ik mijn lening heb gekregen

  Hallo iedereen, ik ben Maureen Josh uit Oregon, VS, ik wil deze geweldige getuigenis delen over hoe ik mijn lening kreeg van PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD toen mijn bedrijf ten einde was en ik ons ​​huis verloor toen ik niet kon betalen mijn bank niet meer, nadat ik werd geweigerd door verschillende financiële bedrijven, mijn bank en een andere kredietvereniging die ik bezocht.

  Mijn kinderen werden door de pleeggezinnen meegenomen, ik was helemaal alleen op straat. Tot een dag liep ik schandelijk een oude schoolvriend in die me voorstelde aan PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD. In het begin vertelde ik hem dat ik niet klaar ben om het risico te nemen om online een lening aan te vragen, maar hij verzekerde me dat ik mijn lening van hen zal ontvangen.

  Bij een tweede gedachte, als gevolg van mijn dakloosheid nam ik een proef en vroeg om een ​​lening, gelukkig ontving ik een lening van $ 800.000,00 van (potcoltd@pacific-ocean.com & pacificoceanx@gmail.com). Ben blij dat ik het risico heb genomen en toegepast. Mijn kinderen zijn teruggegeven en nu bezit ik een eigen huis en een bedrijf. Alle dank gaat uit naar PACIFIC OCEAN TRADE CO., LTD voor het geven van een betekenis aan mijn leven toen ik alle hoop had verloren. Moge God lof zijn

  Door: Maureen13-07-2019
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  snel afgesloten lening

  snel afgesloten, goed geholpen

  niet erg goedkoop, maar een bekende naam en dat wilde ik graag, want dat voelt toch meer betrouwbaar.

  Door: bernard08-08-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Schrijf zelf een review over Frisia Financieringen

  Uw beoordeling