Lexa

4.6

Bestellen

3.5

Service

3.8

Prijs

4

Levering

30.2%

Zou hier weer kopen

Lexa

Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op NederlandReview. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op NederlandReview. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

Over Lexa

Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van Nederland. Ze doen dus zeker iets goed! 

Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn. 




Naast Nederland zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is. 

De diensten van Lexa

Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie. 

Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet! 

Klachten over Lexa

Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen. 


Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht. 
Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

Wat vind jij van Lexa

Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa. 


Profiel verwijderen, inloggen, opzeggen of juist inschrijven? Lees hoe anderen dit verging met ervaringen op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

Lidmaatschap lexa Dating

Op enig moment kun je geen berichten meer sturen ondanks 28 dagen nog te gaan en 5 lovenotes te mogen versturen Totaal geen reactie op verzoeken. Ik heb er 6 gestuurd! Geen berichten meer kunnen versturen Geen betaalde lovenotes kunnen versturen. Frustrend. Advies... zoek lekker en andere site

J

Janneke

07-12-2023

0

Drie maanden abonnement.

Ik heb 5 december 2023 een betaald abonnement genomen. Vanaf het begin waren er problemen. De voornaamste was dat ik niet kon inloggen. Mails aan Customer Care werden niet beantwoord. Na meerdere mails opgezegd en bevestiging gevraagd. Ook nu geen reactie. Ik heb inmiddels 3 opzeggingen verstuurd, om restitutie gevraagd maar krijg geen reactie. Alsof je tegen een muur praat. Dit bedrijf deugt niet. Hopelijk ben ik niet mijn geld kwijt. Voor een uurtje ingelogd zijn. Meer was het niet.

T

Tanja

07-12-2023

0

Lexa

Heel veel vrouwen dei je profiel bezoeken,wel een paar likes gehad en zelf op geschreven.Ploseling is dit profiel ineens verdwenen.Ook profielen die je dan een like gegeven hebben en dan ineens je gaan zeggen dat ze niet helemaal zijn wie ze zouden moeten zijn.Dus kortom ,erg jammer dat je zo weinig tot geen reactie krijgt van de gene die je wel een like geeeft of aanschrijft.Inmiddels vraag ik mij af of ik mij nu kan gaan scharen achter al de rest van de ontevreden mensen hier? Jammer Lexa dat jullie echt maar dan ook echt weing doen voor mensen zoals ik en velen met mij Zijn er wel echte profielen of is dit ook allemaal fake? Denk het laatste.

J

Janklaaasen

27-07-2023

0

Lexa

Had mijn profiel bijba helemaal ingevuld. Besloot GEEN lid te worden. Wordt nu al bij a 3 weken overspoeld met "reacties van mannen" ... a. Ik ben geen lid. B, ik heb al 3x afgemeld. C heb nu de side LEXA als spanm aangrmeld en ik krojg nog steeds 5 5tot 10 man aanbiedingen per dag. Wat een vreselijk rot bedrijf. Dwingend en asociaal

A

Aad

19-07-2023

0

Lidmaatschap

Lexa, echt niet aan te raden. Creepy Love notes van 50+ mannen; ik heb die leeftijd niet eens zo ingesteld. Sommige mannen worden zelfs passief-agressief als je niet op ze reageert, terwijl je ze niet eens hebt geliked, er zero contact is, nada mutual interest. Ik ben ze toch geen chatsessie verschuldigd? Heb mijn eigen lidmaatschap betaald, geloof ik. Mag ik dan alsjeblieft zelf nog bepalen of ik interesse voel en tijd wil steken in iemand? Alles en iedereen kan zomaar bij je profiel. De site zelf is hier en daar schreeuwerig. Het is in z'n geheel erg pushy & overwhelming. Ik voel me gewoon niet fijn daar, bah. Never again.

L

Luca

13-05-2023

0

abbonement Lexa

Wat een verschrikkelijk bedrijf, je wordt zonder uitleg gewoon verwijderd van het platform. Vraag je waarom krijg je de melding om andere klanten te beschermen. Beschermen waarvoor?? Ik heb uitleg geeist maar krijg niets te horen. Diep triest.

F

ferdnand

19-04-2023

0

Lidmaatschap Lexa

Zoals bij elke datingsite ,worden dames (al da n niet fake) overspoeld met reacties. Een gemiddeld vrouwenprofiel krijgt 200, 300 reacties; veel meer dan enkel die van jou. Wat betekent dat ? Dat vrouwen kunnen kiezen, door de catalogus kunnen bladeren van mensen die zich aanbieden (= betaald lid ,het verdienmodel van onder andere Lexa).. Ze kunnen zich gedragen als een soort keurmeester, zij kiezen en bepalen. Heb jij je uuterlijk niet echt mee ,maar bennje vrouwvriendelijk zorgzaam, netjes, etc...vergeet het maar, het hooghartige Prinsesje achuift je zonder pardon opzij; voor jou 1000 anderen. Datingsites werken voor mannen die in real life makkelijk een vrouw kunnen krijgen ,die geen datingsite nodig hebben. De rest is gewoon kansloos, hoe goed je ook beht als mehs ..

H

Harry Hoempapa

17-04-2023

1

lidmaatschap

Oplichters! Werkelijk waar, laat je niet verleiden! Ze zijn de grootste doordat ze de meeste fake profielen hebben van allemaal. Deze maken ze zelf aan om hiermee een betaald lidmaatschap te verleiden. Deelname aan de Live chat is niet mogelijk omdat je niet voldoet aan de toegangscriteria. Echter, nergens, werkelijk nergens worden deze toegangscriteria vermeld. Customer Care bestaat niet! Lexa belooft veel goeds maar de reviews op hun eigen site zijn nep. Lees de reviews maar eens op dit platform en die in de Play Store en App Store. Bovendien, en dit is het meest verschrikkelijke, ze faciliteren een (kinder)porno netwerk waarvan al vaker melding is gedaan maar Lexa doet er helemaal niets aan. Let op mensen, dit zijn geldkloppers, beloven veel maar alles is fake!

M

Maartje

04-04-2023

1

Lexa , nooit doen.

Lexa , nooit doen. 99,9 procent nep profielen. De gehele site is een grote nare ervaring voor heel veel geld.

J

Jan

26-03-2023

0

Datingsite

Een hele nare ervaring, veel spam en helemaal geen Match, buitegewoon duur en totaal geen service om langer te blijven van deze weinig professionele dating site. Mensen trap er niet in. buitegewoon waardeloos.

J

Johan

07-02-2023

1

3 maanden lidmaatschap bij Lexa

Ik zou niemand aanraden deze site te gebruiken. Ik ben overspoeld met valse profielen, contacten van mannen in andere landen en van hele jonge jongens die op zoek zijn naar snelle seks. Er lijkt geen manier te zijn om te filteren wie toegang krijgt tot mijn profiel (tenzij ik nog meer geld betaal). Tot nu toe heb ik nul nuttige contacten of gesprekken gehad en heb ik mijn tijd verspild aan mensen die niet waren wie ze zeiden dat ze waren, niet de baan hadden die ze in hun profiel zeiden, niet waren opgeleid tot het niveau dat ze zeiden, enzovoort. Ik heb spijt dat ik een lidmaatschap van 3 maanden heb genomen, omdat dit een totale verspilling van geld en tijd is geweest.

S

Sally

25-10-2022

1

Lexa premium

Niet doen. Wat valt deze datingsite me tegen. Ik heb zelden zo’n grote parade droeftoeters langs zien komen. De site zelf staat bol van de knopjes, signaaltjes, schreeuwerige aanmoedigingen. Ik hoop dat ik m’n weg kan vinden naar uit uitgang. Zo snel mogelijk.

L

Liesbeth

10-09-2022

0

lexa-gewoon membership voor 3 mnd

OK daar gaan we..ik MAN 52 Midden-Limburg. Ten eerste viel mij op dat er best veel fake profielen tussen zitten van vrouwen. 2. Bij matchen wordt er bijna niet gereageerd op berichten..!!! Erg vreemd vond ik dat. 98% vd dames is heel erg passief en geeft geen likes laat staan dat ze als eerste een bericht sturen. Ik weet niet hoe de situatie eruit ziet voor jongere mannen...maar als doorsnee man boven de 50 heb je mi niets te zoeken op Lexa. Kans dat je daadwerkelijk een date krijgt is erg laag....en ja ik ga geen 100 km rijden voor een date..hahahah dacht het niet dus. Verder klopt de afstandsbepaling ook voor geen meter. Kortom: LEXA?? Niet doen...weggegooid geld en verspilde tijd.

H

Hans

11-08-2022

2

Lexa

Lexa, Niet doen. Er staan meer valse dan echte profielen op de site. Verder stuur ik een mail naar een ingeschreven lid waarna dat lid een scheldpartij start, jij hebt een vals profiel, verdwijn, vuile zwarte enz. Een aantal woorden ga ik hier niet herhalen. Ik was kwaad en reageer op dezelfde manier waarna Lexa mijn account schorst, terwijl de ander rustig verder kan doen. Waarom zou je nog betalen voor een dergelijke oplichterspraktijken.

J

JeanPierre

12-07-2022

0

profiel aangemaakt

Bij Lexa inschrijven is gemakkelijk Uitschrijven bij Lexa is een ramp Voor mij Nooit meer Lexa!!

F

Francy Schaffelaars

28-06-2022

1

lexa membership voor een half jaar

Lexa lijkt goedkoop maar blijkt duurkoop. Voor je premium membership, ja lachwekkende titel, krijg je basis content. Voor alle dingen die je van een een premium account, zoals ze het verkopen, mag verwachten moet je bijbetalen. Extra zichtbaarbaarheid, betere zoekmogelijkheden etc etc allemaal tegen meerprijs. En dat zie je pas nadat je het jawel premium lidmaatschap hebt aangeschaft. Gevalletje misleiding? Misschien niet volgens de wet en de kleine lettertjes maar je voelt je bekocht. En dan de ervaring. ik heb over de 100 profielen geliked die redelijk met mijn profiel overeenkwamen. Ik heb misschien 2 fatsoenlijke reacties terug gehad. Voor het merendeel wordt je dood gezwegen zelfs bij een wederzijdse like. Dan heb je nog de nepprofielen die veelvuldig aanwezig zijn en die je naar andere betaal sites proberen te lokken. Al met al zakt Lexa stevig door het ijs. Ook en je mag je gewone mening ook niet geven in je profiel want dat wordt gecensureerd. Al met al mijn advies bespaar je geld het is het niet waard.

Q

Qizl

02-04-2022

1

Abo

Geef je je geld er niet aan uit. De overschot van dames zijn contact gestoord en reageren niet op je bericht. Kansloze datingsite en je moet veel geluk hebben om hier überhaupt contact met iemand te hebben. De dames nemen het daten gebeuren totaal niet serieus waardoor ze voor mijn apart een beurt kunnen krijgen en in de sloot gedumpt kunnen worden. Heb voor de rest respect voor de vrouw maar dit moet ook wederzijds zijn en dit kun je op Lexa niet vinden. De prijs wat Lexa vraagt tegenover wat je ervoor terug krijgt is echt belachelijk. Nu 1 jaar basis lid te zijn ben ik met dit systeem er klaar mee.

D

D

01-04-2022

2

Abonnement

Zeer slecht faken met profielen en vrouwen die zogenaamd jou bezoeken. Alles is fake voor veel geld

H

Hedabi

23-03-2022

1

24..95

Ik geef t een 0 .En waarom ?Dates kwamen niet overeen met wat ik voor zocht.Ten tweede wou ik gender naar vrouwen veranderen,hebben ze mijn account verwijdert.Ik kan niet eens meer inloggen en hebben ze mij een bericht gestuurd dat ik toch door moet betalen!Echt fragrant zeg.Nou ja je verwijdert mijn account zonder dat ik daar om gevraagd heb.En klanteservice stuurt mij steeds om het boompje heen!!!Wat een stom gedoe zeg!!!Ik baal ervan.

S

Shannia

19-03-2022

1

2 mnd en ook 8nerns premium?

kreeg een aanbieding voor 24,95v 2 mnd en die wilde ik. toen verdergeklikt toen stond er ineen goedkopere optie ( dacht ik) 2 maanden v 19,95 dus die klikte ik aan,naar betalen hoppa stond er ineens dat ik beiden had??. nou probeer dan maar een klantenservice te vinden of info om dit te corrigeren dat is er niet of natuuurlijk heeeeeeel ingewikkeld. nou zit m 1 optie op mn geld terugboeken dan nemen ze wel contact met mij op denk ik. ik vind het te gek voor woorden dit soort misleidingen.

A

astrid

17-03-2022

1