NederlandReview

    Ervaringen Belvilla

    Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in Nederland bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoals de naam al weergeeft, verhuurt Belvilla prachtige vakantiehuizen en bungalows, maar voordat je zo’n luxe vakantie boekt, wil je natuurlijk weten met welke partij je in zee gaat. Zijn de villa’s echt zo belle? Bieden ze waar voor hun geld? Ga je hier de beste vakantie van je leven beleven? En, is het nu Belvilla, of toch ‘Belviela’?

    Over Belvilla

    Een ‘uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs’, wie wil dat nou niet? En dat is precies wat Belvilla aan haar reizigers belooft. Het bedrijf is wellicht ouder dan je denkt: het gaat terug tot 1980 en inmiddels is Belvilla marktleider in de Benelux. Ze bieden dan ook een grote variëteit aan verblijven aan, in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen: villa’s op een landgoed, boerenhuizen, chalets voor wintersportvakanties, luxe bungalows, vakantiehuizen met of zonder privézwembad, bungalowparken en lastminutes. Ook de locaties zijn legio en gelegen in maar liefst twintig Europese landen, van nostalgische boerenhuizen in Italië tot vakantiehuizen in Zweden en Groot-Brittannië, of dichter bij huis in Nederland, België of Duitsland.


    Seasonal vakantie inspiratie van belvilla!

    Diensten van Belvilla

    Via telefoon of website zoek en boek je een vakantiehuis of winterchalet, kies nog even of je liever bij zee of in de bergen zit en hoe ver weg van de dichtstbijzijnde golfbaan of piste en away you go! Belvilla is een belangrijke tussenpartij tussen jou en tal van accommodaties, verspreid over heel Europa. Niet alleen aan de Middellandse Zee zoals Griekenland, Italië, Spanje en Turkije, maar ook in skioorden als Oostenrijk en Zwitserland en meer naar het oosten, zoals Hongarije, Tsjechië en Kroatië. Jaarlijks maken ruim 550.000 gasten gebruik van de diensten van Belvilla. Hun lidmaatschap aan verschillende organisaties bieden boekers de nodige zekerheden: de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Thuiswinkel en de Europese holding @Leisure. Een ervaren team aan medewerkers moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak bij het zoek- en boekproces altijd optimaal is. Daarnaast is er een Customer Contact Center dat zeven dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend is. Hier kan je terecht met vragen, voor advies en voor het maken van boekingen of het afsluiten van verzekeringen. Ook als je eenmaal geboekt hebt, word je niet vergeten. Wanneer er een noodgeval is, is Belvilla 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn.

    Klachten van Belvilla

    Belvilla doet er alles aan om eventuele klachten te vermijden. Zo werken ze volgens ‘de Zekerheden van Belvilla’, een lijst met zes punten dat onder andere garandeert dat de huizen regelmatig gecontroleerd worden, er intensief contact is met de huiseigenaren, er eerlijke informatie wordt verstrekt en dat er veel mogelijkheden zijn om Belvilla te bereiken, zowel met simpele vragen of klachten als bij noodgevallen. Contact kan worden opgenomen via een speciaal contactformulier op de website (24/7), via email (binnen 48 uur een reactie) of via verschillende telefoonnummers (met ruime openingstijden op de gewone lijn, of 24 uur per dag op de noodlijn).

    Heb je zelf andere, of juist dezelfde ervaringen met Belvilla? Deel nu jouw mening en help zo anderen een goede keuze te maken voor een topvakantie, al dan niet in een Belvilla!

    Frankrijk, italia of ibiza of wintersport chalet? Belvilla bied overal vakantiehuizen aan. Maar voordat u een reis boekt, lees eerst de ervaringen over belvilla hier

    Belvilla
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (71)

    3.8
    30% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Belvilla

    Uw beoordeling

    Toch nog goed gekomen

    Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er erg blij mee. Top vakantie gehad en veel zon dus niets over te klagen. Wat we wel vreemd vonden was dat er geen voorinspectie was van alle gebreken. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat we niet veel hebben kunnen ontdekken. Een domper op de vakantie was dat bij de eindinspectie deze mevrouw vond dat we krassen hadden gemaakt in de tafel. Daardoor is een deel van onze borg ingehouden. Dat vonden wij uiterst vreemd want hoe kon deze mevrouw nu weten of de (gerbuiks)krassen er wel of niet inzaten? Wij voelden ons echt belazerd. We hebben onder protest betaald (ja, kan het geld niet uit haar handen grissen) en het daar bij gelaten in Italie. Teruggekomen in Nederland hebben we het verhaal uitgelegd aan belvilla en hoe belachelijk we het vonden dat borg zomaar, zonder opgave van rede, ingehouden kon worden. Afgezien het feit dat belvilla niet verantwoordelijk was voor de afhandeling van borg (dit is namelijk tussen de verhuurder en de eigenaar) hebben we toch 50% uit coulance teruggekregen van belvilla zelf. Daar zijn we erg blij om en willen daarom belvilla aanraden bij iedereen!

    Door: Luuk Snapen25-06-2015
    Theo26-08-2020

    Wij zijn (en met ons vele andere) gewoon opgelicht door Belvilla. Belvilla doet alsof het corona virus niet bestaat. Belgie was gesloten voor niet noodzakelijke reizen, de huisje waren op last van de overheid gesloten. Maar volgens Belvilla was er niets aan de hand. Kortom wij zijn onze aanbetaling kwijt. Pas op voor Belvilla het zijn oplichters.

    Caspar13-10-2020

    Wij hebben exact dezelfde ervaring. Belvilla Belvilla zegt gewoon dat je nog naar België mag ook vakantie te vieren. Krijgen niets vergoed. Ze denken op geen enkele manier mee over een passende oplossing.

    EAM18-10-2020

    Stelletje oplichters, geen contact mogelijk, geen reacties op mails, geen telefonisch doorkomen aan, geen aandacht voor coronamaatregelen Kortom: BOEK NOOIT BIJ BELL VILLA

    Lute 01-11-2020

    Vakantie Oostenrijk binnen gestelde termijn geannuleerd, geen reactie belvilla gewoon niet te bereiken niet telefonisch niet per mail erg jammer dat het een betrouwbare partner was. Dus niet.

    An08-12-2020

    Wegens code oranje geannuleerd. Volgens medewerker was dit in orde met het geldende reisadvies. Niets vermeld over annuleringskosten. Tot wij gaan bellen {dat is op zich ook al een hele onderneming want helaas is de klantenservice nog steeds niet op orde en wanneer je iemand spreekt wordt je continue in de wacht gezet omdat men het moet navragen}. Code oranje is geen geldige reden voor Belvilla om te annuleren terwijl in hun beleid staat:De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten is onze topproriteit. Maar nu komt echt de schurkenstreek : wij moeten volledige annuleringskosten betalen {= bijna gehele bedrag} terwijl ze het huis alsnog verhuurd hebben wat wij hebben geannuleerd. Dat is makkelijk geld verdienen over de rug van klanten. Advies aan nieuwe klanten : BOEK NIET. Dit bedrijf is niet te vertrouwen .

    Krin13-01-2021

    Wegens corona .. telefonisch vakantie geannuleerd ... Wat een onderneming (drie kwartier in de wacht) reactie op mail duurt trouwens langer dan een week :-(( Ruim van tevoren "7 weken" berekenen ze 10% én de reservereningskosten/ adminstratie kosten. Vervolgens krjg je het resterende bedrag niet terug in contanten máár in een voucher... Geen vakantie én toch een klein kapitaal lichter! Tja daar zit ik dan met een voucher ... Voor ons nooit meer Belvilla. Had de boeking gedaan via Natuurhuisje, maar bij betalen wordt je doorgestuurt naar Belvilla jammer genoeg! Owhh corona, tja mevr .. daar kunnen wij ook niets aan veranderen, dit zijn nu eenmaal onze regels! Geen enkele coulance... LIEVE MENSEN DENK GOED NA (beter dan wij hebben gedaan ) VOORDAT JE IETS BIJ BELVILLA BOEKT!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aantal keer op vakantie met Belvilla

    aantal keer weggeweest op vakantie met Belvilla. Telkens weer zijn de huisjes erg mooi gelegen. Soms zijn ze wel wat verouderd, daar moet je wel van houden. Het is wat authentieker dan bijvoorbeeld een vijfsterren vakantiepark, en dat kun je ook interpreteren als minder schoon of afgewerkt. Ik vind het een voordeel. De keuze is groot en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Ook moet je van natuur en van rust houden, want alle huisjes die wij hebben geboekt lagen vrij afgelegen van grote steden en drukke gebieden, wel vaak bij of in een dorpje, maar niet tussen veel toeristen. Het is precies waar ik van houd en wat je niet altijd vindt.

    Door: Melinda23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Met Belvilla naar Italie geweest

    Met Belvilla naar Italie geweest
    We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad
    Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn partner had eigenlijk meer vertier gewild. Dus het is maar wat je wil.

    Verder was alles goed geregeld. We hadden er ook een autootje bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus afgelegen.

    Het is duurder dan we gewend waren maar ook wel mooier en exclusiever.

    Door: Dennis12-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vakantiehuisje Spanje

    Heeerlijke vakantie gehad in een mooi netjes huisje in Spanje. Iets duurder dan ik gewend was maar ook meer rust en natuur en we zijn veel meer uit eten gegaan en dat soort dingen dan normaal. Ik zou dit zeker nog eens overwegen, al is het alleen voor de welkome afwisseling. Volgende keer waarschijnlijk naar Portugal

    Door: Jolande25-07-2017
    T. Dolmans06-01-2021

    Belvilla is onbereikbaar, en de mails worfen niet beantwoord. Toonzetting van de facturatie heeft iets van een deurwaarder. Nooit meer boeken via BELVILLA!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Reis bij Belvilla

    Ongelofelijk slecht bedrijf en service. Proberen met onze vriendengroep inmiddels al 9 maanden geld terug te krijgen voor onze boeking die we door Corona moesten annuleren. Ze liegen je voor en houden je aan het lijntje. Heel ver bij weg blijven. We komen geen stap verder met ze.

    Door: bbrlk26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur vakantiewoning

    Wij hadden al voor Corona een huisje vast staan in Frankrijk. 3 weken voor dat wij moesten vertrekken naar daar kregen wij een bericht van de huiseigenaar zelf dat we niet konden komen omdat door corona de verbouwingen niet klaar was. De eigenaar had meerdere malen contact opgenomen met bellvilla maar hadden ons niets laten weten. We hebben dan vlug zelf een andere locatie moeten zoeken want bellvilla liet niets van zich horen. We hadden een huisje moeten nemen in Spanje aangezien alles in Frankrijk bezet was. Nu hoorden we de nadien dat Spanje een rode zone zou worden, wij hebben dan bellvilla hierover gecontacteerd en werd ons gezegd dat als dit zo zou zijn dat we al ons geld zou terug krijgen. Nu een week later werd Spanje effectief een rode zone en belden we bellvilla hierover terug. Nu hadden ze in die week weer de regels veranderd en kregen we hiervan niets terug( €500 van de €4700) kregen we wel terug.!! Bende dieven zijn het!! Hier boeken wij nooit iets meer

    Door: Jimmy vs19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Net als in de reclame

    Volgens mij hadden wij dat huisje in de reclame, die met dat zwembad en dat de een dan in het water ligt BELVILLA ligt te roepen naar de ander. SUPERmooi daar in ieder geval, prachtige uitzichten en het huisje was ruim en zeer schoon. En het voelt toch veel unieker dan naar een flathotel in een drukke stad.

    Door: Christientje29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Prima aanbieder

    2 weken in villa met zwembad in spanje gehuurd in Mei. De bemiddeling verliep prima. De huisbeheerder was zeer aardig, hielp ons met alles en het huis was een zeer goede staat. We hebben genoten. En niet echt duur ofzo. Prima te doen met 6 mensen de huur verdelen. Aanrader!

    Door: S. Hesseling15-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ervaringen met Belvilla

    - Boeken ging goed, gemakkelijk online.
    - Het huisje kon wel beter schoongemaakt worden, we vonden zelfs een schoen van de vorige gast. Niet dat het heel vies was, hoor, maar het kon gewoon beter.
    - Prachtige omgeving, echt ideaal om veel te wandelen.

    Door: Lydia28-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Vakantiehuisje Frankrijk

    Heerlijke vakantie gehad in een vakantiehuisje van Belvilla.

    Mooie website, prettig boekproces.

    Huisje lag prachtig in de natuur en luxe ingericht / vormgegeven

    Door: Josefien Kramer27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Weekend augustus misleidend

    Ik was op zoek naar een weekendverblijf voor een bepaald weekend. Ik zocht op exacte data en kreeg van Belvilla verschillende huizen voorgesteld. Ik wou er snel bij zijn en heb meteen een van de voorgestelde huizen geboekt en betaald. Echter, in de bevestigingsmail zie ik dat de data anders waren dan degene die ik had ingegeven. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Belvilla en zij meldden mij dat waarschijnlijk mijn gekozen data niet meer gingen en dat een dag later wel nog ging, dat ze dat dan automatisch voorstellen en dat ik door te boeken heb goedgekeurd. Ik zei hen dat dit zeker niet de bedoeling was, want 1 dag later is niet haalbaar omwille van ons werk en ik vroeg of ik nog kon annuleren of omboeken. Annuleren zou mij €617 kosten en omboeken een €320, bovenop de nieuwe boekingskosten. Ik vroeg hen of er echt niets anders mogelijk was, want ik had letterlijk net de boeking gedaan, er was nog door niemand enige schade geleden. Echter, Belvilla liet mij net weten dat ze niet meedenken voor een oplossing. Wat mij vooral stoort is dat ik zoek op een exacte datum, dat mij een verblijf wordt voorgesteld dat wanneer ik dan boek, plots een dag opschuift zonder dat ik zelf heb aangegeven dat ik dat wil. Dat daarenboven ik onmiddellijk bij het zien van de bevestiging contact opneem, letterlijk vlak erna en men mij alsnog €620 wil laten betalen voor de annulatie, vind ik volledig buiten proportie. Los van de juridische basis, waar ik ongetwijfeld geen poot heb om op te staan, vind ik dit alles behalve klantvriendelijk, maar eerder misleidend. Laatste keer dat ik ooit nog bij Belvilla boek.

    Door: Jeroen De Muynck15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Huisje huren

    Willen boeken. Lukt totaal niet werd door hen geannuleerd. Terug opnieuw geboekt. Tussenkomst van de behulpzame natuurhuisje. Bellen heeft geen zin, ze nemen toch niet op. Na 17 dagen door steeds niets in orde. Ben het beu en wil totaal niets meer te maken hebben met deze onbetrouwbare site. Geef zekers niets in verhuur aan Belvilla. Ben op laatste niet geholpen en zoek een een huisje op ander site die niet werken met Belvilla Mij niet meer gezien.

    Door: Erwin Deboes10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    14 daags verblijf in Oostenrijk

    Alleen maar minpunten!!!!
    Wegens Corona moeten annuleren, in 2020 en 2021.
    Wij konden Oostenrijk niet in, wegens gesloten grenzen…..
    Belvilla geeft niet thuis als wij aanspraak willen maken op ons zuur verdiende geld, om wederom een reis bij hun te boeken…..
    Raad het niemand aan!!!!!
    Heel slechte toko

    Door: Remco Koorn07-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Grote vila

    Vanaf het dat we bij het huisje komen zijn er problemen. De code om de sleutels te krijgen werkte niet. Toen ik de support belde konden ze me niet vinden zowel op naam als op email adres waarna ik opzoek moest gaan naar het ticket nummer die ergens op de ticket stond. Daarna heb ik ze weer terug gebeld en een backup code geprobeerd ook deze werkte niet. Na een tijdje hoorde we een geluid en was die blijkbaar gereset waarna de code ineens wel werkte.

    Toen we van het park gingen en na 18:00 terug kwamen was het hek dik en moesten we bij de paal bellen om het hek open te maken. Er zou een code zijn op de ticket na zoeken hebben we deze gevonden. Toen we daarna weer van het park gingen en daarna de code probeerde gebeurde er niks en moesten we weer bellen via de paal bij het hek om te vragen of hij het hek open kon maken.
    Ik heb de volgende dag weer gebeld naar de helpdesk en het bleek een andere code te zijn voor het hek op de ticket hadden ze de laatste 2 cijfers om gedraaid.

    Verder in het huis 243 zie je wel duidelijk dat er heel veel achter stalig onderhoud is terwijl ze met veel trots laten zien dat ze in 2018 een 9.5 hebben gekregen echter kan ik je vertellen in 2021 is dit zeker niet het geval. Er is namelijk een badkamer zonder spiegel en zie je de stroom draden zitten. In de andere badkamer als je daar het licht aan doet knippert deze continue. Er staan ook zeems met een steel maar van 1 mist je het boven stuk. En gaat de dop van de gootsteen niet meer omhoog waardoor het water niet meer wegloopt.

    Verder vind je grote spinnen raggen aan de buiten zijden hangen en aan het hek bij het water zitten er ook grote spinnen webben wat er niet uit ziet.

    Verder vond ik grote stukken glas in het tapijt in de woonkamer.

    Op de kinderkamer lag er een haak op de grond met de schroeven er nog in deze is van de trap van de hoogslaper om naar het bovenste bed kunnen gaan.

    Het hele park ook nog in aanbouw en dat is goed te zien overal zijn ze aan het bouwen. Overal staan grote zand zakken en zie je dat er nog villa's gebouwd worden.

    Er is geen airco in het huisje wat je zelfs bij goedkopere huisjes wel hebt als het warm weer is wil je niet in het huisje zitten ook de nachten zijn niet lekker bij enorme hitte. Er is namelijk alleen vloer verwarming en koelen kan die dus niet aan.

    Toen wij de 2e dag om 11 uur weggingen en we terug kwamen rond 15 uur hing er een brief op de voordeur van de eigenaar Robert dat de lichten uit moesten. Dit kan iedereen weleens vergeten daarbij zijn de lichten die er branden spotjes en staan er zonne panelen op het dak wat dus helemaal niks kost.
    Wat ik het ergste vind en wat ik nog nooit heb meemaakt is dat je blijkbaar wordt gecontroleerd. Dezelfde dag belde de eigenaar aan met een lul verhaal dat hij een bureau lamp had die binnen was en er een miste op een van de kamers maar deze miste niet. Hij wou gewoon weten wie er in zijn huisje zat en ging foto's maken van wat de vorige bewoners kapot hadden gemaakt. Via de zijkant is er een hok voor privé gebruik en hij kwam de zelfde dag nog een keer langs om in dit hok te zijn.

    De eigenaar heeft niks te zoeken hier als er gasten zijn. Als hij de huurders niet vertrouwd moet hij niet verhuren

    Buiten staat een jakoesi; je ziet wel duidelijk dat deze er lang staat want er is een knop af en hij doet het maar aan één kant aan de andere kant gebeurd er bijna niks. Volgens mij is deze verstopt of niet schoon anders zou deze wel meer bruisen zoals de andere kant. Er staat ook een hokje naast de jakoesi waar de pomp enzo in staan, deze word afgesloten met een deksel maar vermoedelijk door de zon is deze verbogen want hij past er niet meer netjes op.

    Door al deze gebeurtenissen heb ik totaal geen vakantie gevoel meer en met deze reden gaan we dus ook een dag eerder weg omdat we naar huis willen vanaf het eerste moment dat we hier kwamen zijn er al problemen en doordat het blijkbaar normaal is dat de eigenaar langs komt en je controleert zal het vakantie gevoel ook niet komen.

    Door: Danny van der Knaap03-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    vakantiewoning België

    Zeer slechte ervaring met Belvilla, voor ons nooit meer! Wat een slechte organisatie. Daardoor vakantie verpest. Huis was wel in orde.
    Onbehoorlijk te woord gestaan, moeilijk om contact te krijgen en ze weten helemaal niks over corona regels!!!

    Door: H Klos29-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    WACHT NOG STEEDS OP MIJN GELD vakantiewoning/appartement

    Er zijn geen pluspunten want er bestaat geen service bij Belvilla.
    Heb op 28 april een appartement gereserveerd met hond en wilde op 18 mei wijzigen naar een vakantiewoning, door de slechte ervaring met online reserveren (alleen chat met niet Nederlands sprekend personeel) gebeld en na lange tijd in de wacht uiteindelijk iemand die kon helpen met omboeken. Echter deze persoon checkte niet of er een hond mee kon, dat bleek dus niet het geval. Ondertussen was de eerdere accomodatie al geannuleerd en had ik annuleringskosten i.p.v, wijzigingskosten. Omdat er op 8 mei al betaald was, krijg ik het grootste gedeelte gerestitueerd. Het is nu 15 juni en ik heb nog niks retour. Ze zeggen hiervoor 8 tot 12 weken voor nodig te hebben. Heb gedreigd met rechtsbijstandsverzekering en toen kreeg ik een bericht dat de opdracht klaar staat via mijn creditcard waarmee ik betaald heb. En ook dit zou minsten 25 dagen duren. Heb de creditcard maatschappij gevraagd en zij zeggen dat een opdracht dezelfde dag nog verwerkt wordt. Ik word dus aan het lijntje gehouden om mijn geld zo lang mogelijk vast te houden.
    NOOIT VIA BELVILLA RESERVEREN

    Door: Cornelia15-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    4 prs huisje resort achterhoek 1 week

    Te veel minpunten helaas om op te noemen, jammer vd omgeving en het ligging park.. Het is erg moeilijk om klachten te uiten.. Huisje heeft veel gebreken die storen in je genot. Ze zouden zelf maar eens moeten gaan inspecteren.. En is snel geld verdienen.

    Door: Tassel v Maurik 12-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    vakantie

    geen klantenservice!

    Door: Nooit weer11-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Annulering belvilla

    Let op bij belvilla weinig transparantie rondom boekingskosten en annuleringskosten. I.v.m covid een gratis annulering villa geboekt. Uiteindelijk nog 130 euro moeten betalen. Deze kosten staan nergens beschreven. Gratis annuleren is dus niet gratis annuleren helaas.

    Door: Nienke10-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Huur vakantiehuis belvilla.

    Nadat we een vakantiehuis hadden geboekt en helaas direct betaald was het klaar met de service. We wilden graag een huisje van onze keuze. We kennen de huisjes dus wilden graag een bepaald huis. Dat moesten we maar met de beheerder van het huisje opnemen volgens belvilla. Omdat wij vaste klanten zijn was dat geen probleem en stelde de beheerder voor om rechtstreeks via hun te boeken en belvilla te annuleren. Dit zou kunnen volgens de voorwaarden tenzij de eigenaar/beheerder daarmee instemde. Dat was geen probleem maar voor belvilla wel. Op allerlei manieren probeerden ze de situatie te rekken en er onderuit proberen te komen. Dit heeft weken geduurt. Ondertussen had ik dus een dubbele boeking. Uiteindelijk is na veel aandringen van mij en de beheerder het huis geannuleerd bij belvilla. Ik kreeg een telefoontje dat het zo was en dat het bedrag via ideal(zoals we betaald hadden) kosteloos geretourneerd zou worden. Eerst had Belvilla nog geprobeerd me op kosten te jagen betreffende de annulering. Daarna kreeg ik een bevestigingsmail en de mededeling dat het 12! !! Weken kon duren voordat ik mijn geld terug had. Mijn betaling via ideal stond binnen 1 dag op de rekening van belvilla, je vraagt je dan toch af wat er met je geld gebeurt. Het gaat bovendien om nog geen 500,--euro maar dat doet er niet toe. Ik heb recht op dat geld. Er wordt overigens zeer slecht en summier gecommuniceerd. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en je moet diverse herinneringsmails sturen voor er een antwoord komt. Je moet dus een volhouder zijn. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en ook geen antwoord gekregen op mijn laatste mail of dit wettelijk allemaal zo wel kan.
    Waarschijnlijk moet ik na deze recensie nog langer op mijn geld wachten en misschien wel contact opnemen met mijn rechtsbijstand verzekering. Een hoop gedoe en dus noooooooit meer belvilla.

    Door: Lydia Joosten19-05-2021
    Lydia Joosten20-05-2021

    Ik wil nog even toevoegen aan mijn recensie dat mijn geval niets met corona te maken heeft en door belvilla geannuleerd is. Deze kwestie loopt al vanaf begin april dus al bijna 2 maanden. Nogmaals mensen,begin er niet aan!!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    FAQ

    Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 71 ervaringen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 30% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Belvilla actief?

    Belvilla is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belvilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.