NederlandReview

    Ervaringen Belvilla

    Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in Nederland bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoals de naam al weergeeft, verhuurt Belvilla prachtige vakantiehuizen en bungalows, maar voordat je zo’n luxe vakantie boekt, wil je natuurlijk weten met welke partij je in zee gaat. Zijn de villa’s echt zo belle? Bieden ze waar voor hun geld? Ga je hier de beste vakantie van je leven beleven? En, is het nu Belvilla, of toch ‘Belviela’?

    Over Belvilla

    Een ‘uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs’, wie wil dat nou niet? En dat is precies wat Belvilla aan haar reizigers belooft. Het bedrijf is wellicht ouder dan je denkt: het gaat terug tot 1980 en inmiddels is Belvilla marktleider in de Benelux. Ze bieden dan ook een grote variëteit aan verblijven aan, in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen: villa’s op een landgoed, boerenhuizen, chalets voor wintersportvakanties, luxe bungalows, vakantiehuizen met of zonder privézwembad, bungalowparken en lastminutes. Ook de locaties zijn legio en gelegen in maar liefst twintig Europese landen, van nostalgische boerenhuizen in Italië tot vakantiehuizen in Zweden en Groot-Brittannië, of dichter bij huis in Nederland, België of Duitsland.


    Seasonal vakantie inspiratie van belvilla!

    Diensten van Belvilla

    Via telefoon of website zoek en boek je een vakantiehuis of winterchalet, kies nog even of je liever bij zee of in de bergen zit en hoe ver weg van de dichtstbijzijnde golfbaan of piste en away you go! Belvilla is een belangrijke tussenpartij tussen jou en tal van accommodaties, verspreid over heel Europa. Niet alleen aan de Middellandse Zee zoals Griekenland, Italië, Spanje en Turkije, maar ook in skioorden als Oostenrijk en Zwitserland en meer naar het oosten, zoals Hongarije, Tsjechië en Kroatië. Jaarlijks maken ruim 550.000 gasten gebruik van de diensten van Belvilla. Hun lidmaatschap aan verschillende organisaties bieden boekers de nodige zekerheden: de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Thuiswinkel en de Europese holding @Leisure. Een ervaren team aan medewerkers moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak bij het zoek- en boekproces altijd optimaal is. Daarnaast is er een Customer Contact Center dat zeven dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend is. Hier kan je terecht met vragen, voor advies en voor het maken van boekingen of het afsluiten van verzekeringen. Ook als je eenmaal geboekt hebt, word je niet vergeten. Wanneer er een noodgeval is, is Belvilla 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn.

    Klachten van Belvilla

    Belvilla doet er alles aan om eventuele klachten te vermijden. Zo werken ze volgens ‘de Zekerheden van Belvilla’, een lijst met zes punten dat onder andere garandeert dat de huizen regelmatig gecontroleerd worden, er intensief contact is met de huiseigenaren, er eerlijke informatie wordt verstrekt en dat er veel mogelijkheden zijn om Belvilla te bereiken, zowel met simpele vragen of klachten als bij noodgevallen. Contact kan worden opgenomen via een speciaal contactformulier op de website (24/7), via email (binnen 48 uur een reactie) of via verschillende telefoonnummers (met ruime openingstijden op de gewone lijn, of 24 uur per dag op de noodlijn).

    Heb je zelf andere, of juist dezelfde ervaringen met Belvilla? Deel nu jouw mening en help zo anderen een goede keuze te maken voor een topvakantie, al dan niet in een Belvilla!

    Frankrijk, italia of ibiza of wintersport chalet? Belvilla bied overal vakantiehuizen aan. Maar voordat u een reis boekt, lees eerst de ervaringen over belvilla hier

    Belvilla
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (80)

    3.8
    28% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.8
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4
    Leveren
    rating
    3.6

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Belvilla

    Uw beoordeling

    Toch nog goed gekomen

    Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er erg blij mee. Top vakantie gehad en veel zon dus niets over te klagen. Wat we wel vreemd vonden was dat er geen voorinspectie was van alle gebreken. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat we niet veel hebben kunnen ontdekken. Een domper op de vakantie was dat bij de eindinspectie deze mevrouw vond dat we krassen hadden gemaakt in de tafel. Daardoor is een deel van onze borg ingehouden. Dat vonden wij uiterst vreemd want hoe kon deze mevrouw nu weten of de (gerbuiks)krassen er wel of niet inzaten? Wij voelden ons echt belazerd. We hebben onder protest betaald (ja, kan het geld niet uit haar handen grissen) en het daar bij gelaten in Italie. Teruggekomen in Nederland hebben we het verhaal uitgelegd aan belvilla en hoe belachelijk we het vonden dat borg zomaar, zonder opgave van rede, ingehouden kon worden. Afgezien het feit dat belvilla niet verantwoordelijk was voor de afhandeling van borg (dit is namelijk tussen de verhuurder en de eigenaar) hebben we toch 50% uit coulance teruggekregen van belvilla zelf. Daar zijn we erg blij om en willen daarom belvilla aanraden bij iedereen!

    Door: Luuk Snapen25-06-2015
    Theo26-08-2020

    Wij zijn (en met ons vele andere) gewoon opgelicht door Belvilla. Belvilla doet alsof het corona virus niet bestaat. Belgie was gesloten voor niet noodzakelijke reizen, de huisje waren op last van de overheid gesloten. Maar volgens Belvilla was er niets aan de hand. Kortom wij zijn onze aanbetaling kwijt. Pas op voor Belvilla het zijn oplichters.

    Caspar13-10-2020

    Wij hebben exact dezelfde ervaring. Belvilla Belvilla zegt gewoon dat je nog naar België mag ook vakantie te vieren. Krijgen niets vergoed. Ze denken op geen enkele manier mee over een passende oplossing.

    EAM18-10-2020

    Stelletje oplichters, geen contact mogelijk, geen reacties op mails, geen telefonisch doorkomen aan, geen aandacht voor coronamaatregelen Kortom: BOEK NOOIT BIJ BELL VILLA

    Lute 01-11-2020

    Vakantie Oostenrijk binnen gestelde termijn geannuleerd, geen reactie belvilla gewoon niet te bereiken niet telefonisch niet per mail erg jammer dat het een betrouwbare partner was. Dus niet.

    An08-12-2020

    Wegens code oranje geannuleerd. Volgens medewerker was dit in orde met het geldende reisadvies. Niets vermeld over annuleringskosten. Tot wij gaan bellen {dat is op zich ook al een hele onderneming want helaas is de klantenservice nog steeds niet op orde en wanneer je iemand spreekt wordt je continue in de wacht gezet omdat men het moet navragen}. Code oranje is geen geldige reden voor Belvilla om te annuleren terwijl in hun beleid staat:De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten is onze topproriteit. Maar nu komt echt de schurkenstreek : wij moeten volledige annuleringskosten betalen {= bijna gehele bedrag} terwijl ze het huis alsnog verhuurd hebben wat wij hebben geannuleerd. Dat is makkelijk geld verdienen over de rug van klanten. Advies aan nieuwe klanten : BOEK NIET. Dit bedrijf is niet te vertrouwen .

    Krin13-01-2021

    Wegens corona .. telefonisch vakantie geannuleerd ... Wat een onderneming (drie kwartier in de wacht) reactie op mail duurt trouwens langer dan een week :-(( Ruim van tevoren "7 weken" berekenen ze 10% én de reservereningskosten/ adminstratie kosten. Vervolgens krjg je het resterende bedrag niet terug in contanten máár in een voucher... Geen vakantie én toch een klein kapitaal lichter! Tja daar zit ik dan met een voucher ... Voor ons nooit meer Belvilla. Had de boeking gedaan via Natuurhuisje, maar bij betalen wordt je doorgestuurt naar Belvilla jammer genoeg! Owhh corona, tja mevr .. daar kunnen wij ook niets aan veranderen, dit zijn nu eenmaal onze regels! Geen enkele coulance... LIEVE MENSEN DENK GOED NA (beter dan wij hebben gedaan ) VOORDAT JE IETS BIJ BELVILLA BOEKT!!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Aantal keer op vakantie met Belvilla

    aantal keer weggeweest op vakantie met Belvilla. Telkens weer zijn de huisjes erg mooi gelegen. Soms zijn ze wel wat verouderd, daar moet je wel van houden. Het is wat authentieker dan bijvoorbeeld een vijfsterren vakantiepark, en dat kun je ook interpreteren als minder schoon of afgewerkt. Ik vind het een voordeel. De keuze is groot en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Ook moet je van natuur en van rust houden, want alle huisjes die wij hebben geboekt lagen vrij afgelegen van grote steden en drukke gebieden, wel vaak bij of in een dorpje, maar niet tussen veel toeristen. Het is precies waar ik van houd en wat je niet altijd vindt.

    Door: Melinda23-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7.5
    rating

    Met Belvilla naar Italie geweest

    Met Belvilla naar Italie geweest
    We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad
    Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn partner had eigenlijk meer vertier gewild. Dus het is maar wat je wil.

    Verder was alles goed geregeld. We hadden er ook een autootje bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus afgelegen.

    Het is duurder dan we gewend waren maar ook wel mooier en exclusiever.

    Door: Dennis12-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Vakantiehuisje Spanje

    Heeerlijke vakantie gehad in een mooi netjes huisje in Spanje. Iets duurder dan ik gewend was maar ook meer rust en natuur en we zijn veel meer uit eten gegaan en dat soort dingen dan normaal. Ik zou dit zeker nog eens overwegen, al is het alleen voor de welkome afwisseling. Volgende keer waarschijnlijk naar Portugal

    Door: Jolande25-07-2017
    T. Dolmans06-01-2021

    Belvilla is onbereikbaar, en de mails worfen niet beantwoord. Toonzetting van de facturatie heeft iets van een deurwaarder. Nooit meer boeken via BELVILLA!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Chalet les sapins stavelot

    Waarschijnlijk zijn jullie deze chalet nooit gaan bekijken om ze te keuren.Het is gewoon schandalig dat jullie dit durven verhuren.
    Deze chalet is zo rot als iets dat ruik je meteen bij het binnenkomen.
    Vele plaatsen in de vloer voel je dat hij doorzakt wanneer je erove stapt. Elektrciteitsdraden die los liggen, brandmelders niet aanwezig, vochtige plekken in heel de chalet,schimmel op bepaalde plaatsen.
    Terrasvloerplanken zo rot als iets.
    Eigenlijk veel te veel om op te noemen,deze chalet is rijp voor de sloop. Dan nog een ergerloze arrogante eigenaar die ernaast woont en het plaatje is compleet. Nog nooit meegemaakt zoiets.

    Door: degryse11-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Vakantie

    Wij hadden een appartement gehuurd in Bergen aan Zee van Belvilla via Booking.com .
    Prima app maar de eerste dag wilde ik gaan douchen en heel de douche stond blank .
    Gelijk gestopt en gekeken wat de oorzaak was en dat was een afvoerputje vol met lange vieze haren .
    Toch maar alles schoon en droog gemaakt .
    Nu komt het ik wilde een gedeelte van de schoonmaakkosten terug die waren € 120 maar daar kan je naar fluiten .
    Ik zou adviseren voortaan het water laten lopen tot in de gang .
    En dan is de schade voor hun zelf .( ben bang van niet ) want ze verzinnen wel weer een kutsmoes zodat ze niet hoeven te compenseren

    Door: Fiet Schoutrop28-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Net als in de reclame

    Volgens mij hadden wij dat huisje in de reclame, die met dat zwembad en dat de een dan in het water ligt BELVILLA ligt te roepen naar de ander. SUPERmooi daar in ieder geval, prachtige uitzichten en het huisje was ruim en zeer schoon. En het voelt toch veel unieker dan naar een flathotel in een drukke stad.

    Door: Christientje29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ontvang €70,- reistegoed bij Belvilla

    Om gebruik je van te maken moet je het naar de volgende link gaan:

    cashbackkorting.nl/u/194467315

    je komt niet voor vervelende verrassingen te staan of ingewikkelde voorwaarden

    bovenin kan je lid worden Bovendien krijg je dan ook extra een welkomsbedrag

    Door: remco02-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Prima aanbieder

    2 weken in villa met zwembad in spanje gehuurd in Mei. De bemiddeling verliep prima. De huisbeheerder was zeer aardig, hielp ons met alles en het huis was een zeer goede staat. We hebben genoten. En niet echt duur ofzo. Prima te doen met 6 mensen de huur verdelen. Aanrader!

    Door: S. Hesseling15-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ervaringen met Belvilla

    - Boeken ging goed, gemakkelijk online.
    - Het huisje kon wel beter schoongemaakt worden, we vonden zelfs een schoen van de vorige gast. Niet dat het heel vies was, hoor, maar het kon gewoon beter.
    - Prachtige omgeving, echt ideaal om veel te wandelen.

    Door: Lydia28-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    oplichterij

    Eerste keer een huisje geboekt met Belvilla. +- 1000 euro kwijt en geen weekendje weg kunnen gaan of een voucher. Een echte schande. We hadden een huisje geboekt om met 16 vriendinnen op weekend te gaan. Toen kwam Corona en was het verboden met meer dan 4 personen in een huisje te zijn.
    We hadden het volledige bedrag reeds gestort en wilden enkel een voucher om op een later moment (wanneer het wel terug mocht) samen op weekend te kunnen gaan.
    Ze beweerden dat wij het huisje geannuleerd hebben en daardoor geen voucher of terugbetaling kunnen krijgen..
    Uiteraard zijn wij hier niet mee akkoord en schakelde onze rechtsbijstand in. Sinds vele maanden en ettelijke pogingen krijgen we gewoonweg geen reactie op ons schrijven.
    Pure oplichterij, boek hier nooit!
    basketclub GT ladies

    Door: GT-ladies06-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Eindelijk restitutie aanbetaling.

    Huisje gehuurd in juli 2019 voor een weekend in mei 2020. Wegens Corona huur huisje geannuleerd. Na heel lang aan het lijntje gehouden te zijn is het geld eindelijk begin september 2021 terug gestort. Dus het is uiteindelijk goedgekomen maar beslist geen goede service en extreem moeilijke communicatie.

    Door: Liepelt03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Weekend Meschermolen appartement 9

    Het enige pluspunt is de mensen waarmee wij op vakantie waren.
    Dit appartement had nooit verhuurd mogen worden! Het werd door de dame daar ook wel het “ spookappartement” genoemd, omdat er altijd iets aan de hand is. Zij was ook niet vriendelijk trouwens. De keuken was niet compleet. Kookplaat was stuk en werd door haar vervangen, maar bij aansluiting sloegen de stoppen meteen door. De meubel zijn niet de meubelwassen op de foto’s op de website.
    Ik bespaar jullie de rest van het verhaal, want dat zou te lang worden.
    In totaal heb ik 7x contact gelegd met Belvilla, via mail en telefonisch. In totaal meer dan 2 uur in de wacht gestaan om een goede afhandeling te krijgen. Allerlei excuses zoals corona, onderbezetting en hoogseizoen. De medewerkers doen hun best, maar het duurt nu al 3 maanden voordat ik echt iets hoor. Ik zal echt NOOIT meer iets boeken via Belvilla. Als klant trek je altijd aan het kortste eind.

    Door: Karin Rietbergen31-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Vakantie Denemarken

    Waardeloos! Wij hebben in 2019 een reis geboekt naar Denemarken die helaas in 2020 niet kon doorgaan vanwege de coronacrisis. Wij hebben toen uit loyaliteit omgeboekt ipv de geld terug optie. In 2021 was Denemarken helaas nog oranje toen onze vakantie zou plaatsvinden. Hetgeen betekent dat je alleen voor noodzakelijke reden ernaartoe mocht. Volgens Belvilla konden we er echter gewoon naartoe dus we zijn bijna het volledige bedrag Vd vakantie kwijt. Ik heb echter ook vernomen van mensen die hun huisje verhuren via Belvilla dat zij juist vaak ervaren dat er vanuit Belvilla last minute gecanceld wordt en dan ontvangen zij geen cent. Dus als je lastminute (noodgedwongen) moet cancelen beweren ze van Belvilla dat ze het huisje ook moeten betalen maar dat is dus helemaal niet waar.. een ding weet ik zeker ik boek noooooit meer bij Belvilla. Ze zijn me daarnaast totaal niet op wat voor manier dan ook tegemoet gekomen. Ik kreeg nog 50€ terug Vd 600€ En daar kon ik 8 tot 12 weken op wachten. Verder ook gewoon nul reactie meer gekregen op mijn bezwaar. Makkelijk verdiend!

    Door: Suzanne 26-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Uiteindelijk niets

    Op zaterdag bij Bel Villa een huis geboekt voor de dag erna. Omdat het kort dag is, gebeld naar Bel Villa om navraag te over deze boeking. Via een telefonisch bandje te horen gekregen dat deze geannuleerd is. Echter, via de website stond de boeking nog als niet geaccepteerd maar ook niet geannuleerd.
    Op zondagmiddag word ik twee keer achter elkaar gebeld door een privénummer. Bij het afluiteren van de voicemail, is de eerste voicemail met het nieuws dat de mogelijkheid er is om te beslissen om als nog te gaan. De tweede voicemail, nog geen minuut later, dezelfde medewerker dat de hij de boeking op bevestigd heeft gezet en of we willen terugbellen als we niet kunnen/willen gaan. Dit is tevens bevestigd door een mail waarin staat dat er betaald kan worden. Binnen vijf minuten een mail waarin staat dat de boeking is geannuleerd.

    In het telefonisch contact met de medewerker (andere dan de voicemails) geen enkele moeite om de situatie te begrijpen. Zeer slechte klantenservice en communicatie!

    Door: gg22-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Boeking chalet

    Wat een ongelofelijk slechte organisatie die Belvilla, De aankomst was al ronduit slecht. Onduidelijke informatie en informatie die totaal niet klopt. Volgens belvilla 5 honden welkom, wij hebben er 3, blijkt er maar 1 hond zijn toegestaan op dit park.
    De aankomstprocedure wordt in het Engels aangeboden, aan gezien mijn Engels slecht is, niet handig. Tot nu toe nog geen vriendelijk behulpzaam woord van parkmedewerkers. Ik zal nooit meerboeken via deze organisatie

    Door: Ebskamp 15-08-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Reis bij Belvilla

    Ongelofelijk slecht bedrijf en service. Proberen met onze vriendengroep inmiddels al 9 maanden geld terug te krijgen voor onze boeking die we door Corona moesten annuleren. Ze liegen je voor en houden je aan het lijntje. Heel ver bij weg blijven. We komen geen stap verder met ze.

    Door: bbrlk26-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Huur vakantiewoning

    Wij hadden al voor Corona een huisje vast staan in Frankrijk. 3 weken voor dat wij moesten vertrekken naar daar kregen wij een bericht van de huiseigenaar zelf dat we niet konden komen omdat door corona de verbouwingen niet klaar was. De eigenaar had meerdere malen contact opgenomen met bellvilla maar hadden ons niets laten weten. We hebben dan vlug zelf een andere locatie moeten zoeken want bellvilla liet niets van zich horen. We hadden een huisje moeten nemen in Spanje aangezien alles in Frankrijk bezet was. Nu hoorden we de nadien dat Spanje een rode zone zou worden, wij hebben dan bellvilla hierover gecontacteerd en werd ons gezegd dat als dit zo zou zijn dat we al ons geld zou terug krijgen. Nu een week later werd Spanje effectief een rode zone en belden we bellvilla hierover terug. Nu hadden ze in die week weer de regels veranderd en kregen we hiervan niets terug( €500 van de €4700) kregen we wel terug.!! Bende dieven zijn het!! Hier boeken wij nooit iets meer

    Door: Jimmy vs19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Weekend augustus misleidend

    Ik was op zoek naar een weekendverblijf voor een bepaald weekend. Ik zocht op exacte data en kreeg van Belvilla verschillende huizen voorgesteld. Ik wou er snel bij zijn en heb meteen een van de voorgestelde huizen geboekt en betaald. Echter, in de bevestigingsmail zie ik dat de data anders waren dan degene die ik had ingegeven. Ik heb onmiddellijk contact opgenomen met Belvilla en zij meldden mij dat waarschijnlijk mijn gekozen data niet meer gingen en dat een dag later wel nog ging, dat ze dat dan automatisch voorstellen en dat ik door te boeken heb goedgekeurd. Ik zei hen dat dit zeker niet de bedoeling was, want 1 dag later is niet haalbaar omwille van ons werk en ik vroeg of ik nog kon annuleren of omboeken. Annuleren zou mij €617 kosten en omboeken een €320, bovenop de nieuwe boekingskosten. Ik vroeg hen of er echt niets anders mogelijk was, want ik had letterlijk net de boeking gedaan, er was nog door niemand enige schade geleden. Echter, Belvilla liet mij net weten dat ze niet meedenken voor een oplossing. Wat mij vooral stoort is dat ik zoek op een exacte datum, dat mij een verblijf wordt voorgesteld dat wanneer ik dan boek, plots een dag opschuift zonder dat ik zelf heb aangegeven dat ik dat wil. Dat daarenboven ik onmiddellijk bij het zien van de bevestiging contact opneem, letterlijk vlak erna en men mij alsnog €620 wil laten betalen voor de annulatie, vind ik volledig buiten proportie. Los van de juridische basis, waar ik ongetwijfeld geen poot heb om op te staan, vind ik dit alles behalve klantvriendelijk, maar eerder misleidend. Laatste keer dat ik ooit nog bij Belvilla boek.

    Door: Jeroen De Muynck15-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Huisje huren

    Willen boeken. Lukt totaal niet werd door hen geannuleerd. Terug opnieuw geboekt. Tussenkomst van de behulpzame natuurhuisje. Bellen heeft geen zin, ze nemen toch niet op. Na 17 dagen door steeds niets in orde. Ben het beu en wil totaal niets meer te maken hebben met deze onbetrouwbare site. Geef zekers niets in verhuur aan Belvilla. Ben op laatste niet geholpen en zoek een een huisje op ander site die niet werken met Belvilla Mij niet meer gezien.

    Door: Erwin Deboes10-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    FAQ

    Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 80 ervaringen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 28% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Belvilla actief?

    Belvilla is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belvilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.