Belvilla
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer7,8

U bent nu bij:

Totaal

7,8

Bestellen

8,2

Service

7,8

Prijs

6,8

Leveren

8,6
17 rating91 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

23-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Melinda

Belvilla - Aantal keer op vakantie met Belvilla

aantal keer weggeweest op vakantie met Belvilla. Telkens weer zijn de huisjes erg mooi gelegen. Soms zijn ze wel wat verouderd, daar moet je wel van houden. Het is wat authentieker dan bijvoorbeeld een vijfsterren vakantiepark, en dat kun je ook interpreteren als minder schoon of afgewerkt. Ik vind het een voordeel. De keuze is groot en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Ook moet je van natuur en van rust houden, want alle huisjes die wij hebben geboekt lagen vrij afgelegen van grote steden en drukke gebieden, wel vaak bij of in een dorpje, maar niet tussen veel toeristen. Het is precies waar ik van houd en wat je niet altijd vindt.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


Belvilla General 728x90
12-06-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Dennis

Belvilla - Met Belvilla naar Italie geweest

Met Belvilla naar Italie geweest
We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad
Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn partner had eigenlijk meer vertier gewild. Dus het is maar wat je wil.

Verder was alles goed geregeld. We hadden er ook een autootje bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus afgelegen.

Het is duurder dan we gewend waren maar ook wel mooier en exclusiever.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-06-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    2
3
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Kuijpers

Belvilla - Waardeloos vakantiehuis

Het huisje was verschrikkelijk vies, oud en afgedankt. De spinnenwebben aan de muur, vieze borden, bestek, glaswerk. Badkamer vol schimmel. Verder erg klein. Geen Nederlandse tv zenders. Wifi met de snelheid van een inbelverbinding (als je tenminste bij het wifi punt staat, aan de andere kant van de kamer, toch zeker een meter of 7, totaal geen signaal meer)
Een kabel zat met plakband onder het keukenkastje vastgeplakt en dat was te smerig om aan te raken.
Het hele huisje lag vol met verlengkabels/stekkerbloks met daarop wel 3 of 4 stekkers.
Vrijdagmiddag aangekomen, zondagmiddag vertrokken. Klacht ingediend bij Belvilla waar met heel veel moeite 40 euro uit is gekomen omdat we verzuimd hebben om de noodlijn te bellen. (ALTIJD DOEN DUS want je hebt verder geen poot om op te staan)
Volgens Belvilla is het huisje sinds 1994 al zo'n 650 keer verhuurd en zijn wij pas de 2 klagers... Ammehoela... NOOIT meer Belvilla. Oplichters.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
02-05-2017
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    4
  • Levering

    10
7
Zou hier weer kopen:JA
Door: Noor veneman

Belvilla - prachtig huisje maar prijzig

We hadden echt een prachtig huisje, maar het was best een beetje prijzig helaas.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Josefien Kramer

Belvilla - Vakantiehuisje Frankrijk

Heerlijke vakantie gehad in een vakantiehuisje van Belvilla.

Mooie website, prettig boekproces.

Huisje lag prachtig in de natuur en luxe ingericht / vormgegeven

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
28-05-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lydia

Belvilla - Ervaringen met Belvilla

- Boeken ging goed, gemakkelijk online.
- Het huisje kon wel beter schoongemaakt worden, we vonden zelfs een schoen van de vorige gast. Niet dat het heel vies was, hoor, maar het kon gewoon beter.
- Prachtige omgeving, echt ideaal om veel te wandelen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
07-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Ikje

Belvilla - Belvilla

Volgens mij is het BelvIElla! :p

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Christientje

Belvilla - Net als in de reclame

Volgens mij hadden wij dat huisje in de reclame, die met dat zwembad en dat de een dan in het water ligt BELVILLA ligt te roepen naar de ander. SUPERmooi daar in ieder geval, prachtige uitzichten en het huisje was ruim en zeer schoon. En het voelt toch veel unieker dan naar een flathotel in een drukke stad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: S. Hesseling

Belvilla - Prima aanbieder

2 weken in villa met zwembad in spanje gehuurd in Mei. De bemiddeling verliep prima. De huisbeheerder was zeer aardig, hielp ons met alles en het huis was een zeer goede staat. We hebben genoten. En niet echt duur ofzo. Prima te doen met 6 mensen de huur verdelen. Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    6
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lindsy Amerongen

Belvilla - Leuk huisje

Weekendje weggeweest met vriendinnen naar Volendam, hebben hier geboekt omdat de prijs erg aantrekkelijk was. Prima huisje en leuk weekend gehad. Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Luuk Snapen

Belvilla - Toch nog goed gekomen

Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er erg blij mee. Top vakantie gehad en veel zon dus niets over te klagen. Wat we wel vreemd vonden was dat er geen voorinspectie was van alle gebreken. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat we niet veel hebben kunnen ontdekken. Een domper op de vakantie was dat bij de eindinspectie deze mevrouw vond dat we krassen hadden gemaakt in de tafel. Daardoor is een deel van onze borg ingehouden. Dat vonden wij uiterst vreemd want hoe kon deze mevrouw nu weten of de (gerbuiks)krassen er wel of niet inzaten? Wij voelden ons echt belazerd. We hebben onder protest betaald (ja, kan het geld niet uit haar handen grissen) en het daar bij gelaten in Italie. Teruggekomen in Nederland hebben we het verhaal uitgelegd aan belvilla en hoe belachelijk we het vonden dat borg zomaar, zonder opgave van rede, ingehouden kon worden. Afgezien het feit dat belvilla niet verantwoordelijk was voor de afhandeling van borg (dit is namelijk tussen de verhuurder en de eigenaar) hebben we toch 50% uit coulance teruggekregen van belvilla zelf. Daar zijn we erg blij om en willen daarom belvilla aanraden bij iedereen!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • VakantieVeilingen.nl

    VakantieVeilingen.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Eliza was here

    Eliza was here

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,4Lees ervaringen
  • Alle reizen op 1 site

    Alle reizen op 1 site

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 9Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Belvilla

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Belvilla?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Belvilla

Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in Nederland bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoals de naam al weergeeft, verhuurt Belvilla prachtige vakantiehuizen en bungalows, maar voordat je zo’n luxe vakantie boekt, wil je natuurlijk weten met welke partij je in zee gaat. Zijn de villa’s echt zo belle? Bieden ze waar voor hun geld? Ga je hier de beste vakantie van je leven beleven? En, is het nu Belvilla, of toch ‘Belviela’?  

Over Belvilla
Een ‘uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs’, wie wil dat nou niet? En dat is precies wat Belvilla aan haar reizigers belooft. Het bedrijf is wellicht ouder dan je denkt: het gaat terug tot 1980 en inmiddels is Belvilla marktleider in de Benelux. Ze bieden dan ook een grote variëteit aan verblijven aan, in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen: villa’s op een landgoed, boerenhuizen, chalets voor wintersportvakanties, luxe bungalows, vakantiehuizen met of zonder privézwembad, bungalowparken en lastminutes. Ook de locaties zijn legio en gelegen in maar liefst twintig Europese landen, van nostalgische boerenhuizen in Italië tot vakantiehuizen in Zweden en Groot-Brittannië, of dichter bij huis in Nederland, België of Duitsland.

Seasonal vakantie inspiratie van belvilla!

Diensten van Belvilla
Via telefoon of website zoek en boek je een vakantiehuis of winterchalet, kies nog even of je liever bij zee of in de bergen zit en hoe ver weg van de dichtstbijzijnde golfbaan of piste en away you go! Belvilla is een belangrijke tussenpartij tussen jou en tal van accommodaties, verspreid over heel Europa. Niet alleen aan de Middellandse Zee zoals Griekenland, Italië, Spanje en Turkije, maar ook in skioorden als Oostenrijk en Zwitserland en meer naar het oosten, zoals Hongarije, Tsjechië en Kroatië. Jaarlijks maken ruim 550.000 gasten gebruik van de diensten van Belvilla. Hun lidmaatschap aan verschillende organisaties bieden boekers de nodige zekerheden: de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Thuiswinkel en de Europese holding @Leisure. Een ervaren team aan medewerkers moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak bij het zoek- en boekproces altijd optimaal is. Daarnaast is er een Customer Contact Center dat zeven dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend is. Hier kan je terecht met vragen, voor advies en voor het maken van boekingen of het afsluiten van verzekeringen. Ook als je eenmaal geboekt hebt, word je niet vergeten. Wanneer er een noodgeval is, is Belvilla 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn.

Klachten van Belvilla
Belvilla doet er alles aan om eventuele klachten te vermijden. Zo werken ze volgens ‘de Zekerheden van Belvilla’, een lijst met zes punten dat onder andere garandeert dat de huizen regelmatig gecontroleerd worden, er intensief contact is met de huiseigenaren, er eerlijke informatie wordt verstrekt en dat er veel mogelijkheden zijn om Belvilla te bereiken, zowel met simpele vragen of klachten als bij noodgevallen. Contact kan worden opgenomen via een speciaal contactformulier op de website (24/7), via email (binnen 48 uur een reactie) of via verschillende telefoonnummers (met ruime openingstijden op de gewone lijn, of 24 uur per dag op de noodlijn).

Heb je zelf andere, of juist dezelfde ervaringen met Belvilla? Deel nu jouw mening en help zo anderen een goede keuze te maken voor een topvakantie, al dan niet in een Belvilla!

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!