NederlandReview

  Ervaringen Belvilla

  Is het Belvilla, of toch ‘Belviela’? De reclames zijn inmiddels overal in Nederland bekend, maar geldt dat ook voor het bedrijf? Zoals de naam al weergeeft, verhuurt Belvilla prachtige vakantiehuizen en bungalows, maar voordat je zo’n luxe vakantie boekt, wil je natuurlijk weten met welke partij je in zee gaat. Zijn de villa’s echt zo belle? Bieden ze waar voor hun geld? Ga je hier de beste vakantie van je leven beleven? En, is het nu Belvilla, of toch ‘Belviela’?

  Over Belvilla

  Een ‘uniek vakantiehuis in een ideale omgeving voor een aantrekkelijke prijs’, wie wil dat nou niet? En dat is precies wat Belvilla aan haar reizigers belooft. Het bedrijf is wellicht ouder dan je denkt: het gaat terug tot 1980 en inmiddels is Belvilla marktleider in de Benelux. Ze bieden dan ook een grote variëteit aan verblijven aan, in totaal ruim 20.000 vakantiehuizen: villa’s op een landgoed, boerenhuizen, chalets voor wintersportvakanties, luxe bungalows, vakantiehuizen met of zonder privézwembad, bungalowparken en lastminutes. Ook de locaties zijn legio en gelegen in maar liefst twintig Europese landen, van nostalgische boerenhuizen in Italië tot vakantiehuizen in Zweden en Groot-Brittannië, of dichter bij huis in Nederland, België of Duitsland.


  Seasonal vakantie inspiratie van belvilla!

  Diensten van Belvilla

  Via telefoon of website zoek en boek je een vakantiehuis of winterchalet, kies nog even of je liever bij zee of in de bergen zit en hoe ver weg van de dichtstbijzijnde golfbaan of piste en away you go! Belvilla is een belangrijke tussenpartij tussen jou en tal van accommodaties, verspreid over heel Europa. Niet alleen aan de Middellandse Zee zoals Griekenland, Italië, Spanje en Turkije, maar ook in skioorden als Oostenrijk en Zwitserland en meer naar het oosten, zoals Hongarije, Tsjechië en Kroatië. Jaarlijks maken ruim 550.000 gasten gebruik van de diensten van Belvilla. Hun lidmaatschap aan verschillende organisaties bieden boekers de nodige zekerheden: de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), Thuiswinkel en de Europese holding @Leisure. Een ervaren team aan medewerkers moet ervoor zorgen dat het gebruiksgemak bij het zoek- en boekproces altijd optimaal is. Daarnaast is er een Customer Contact Center dat zeven dagen per week, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat geopend is. Hier kan je terecht met vragen, voor advies en voor het maken van boekingen of het afsluiten van verzekeringen. Ook als je eenmaal geboekt hebt, word je niet vergeten. Wanneer er een noodgeval is, is Belvilla 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn.

  Klachten van Belvilla

  Belvilla doet er alles aan om eventuele klachten te vermijden. Zo werken ze volgens ‘de Zekerheden van Belvilla’, een lijst met zes punten dat onder andere garandeert dat de huizen regelmatig gecontroleerd worden, er intensief contact is met de huiseigenaren, er eerlijke informatie wordt verstrekt en dat er veel mogelijkheden zijn om Belvilla te bereiken, zowel met simpele vragen of klachten als bij noodgevallen. Contact kan worden opgenomen via een speciaal contactformulier op de website (24/7), via email (binnen 48 uur een reactie) of via verschillende telefoonnummers (met ruime openingstijden op de gewone lijn, of 24 uur per dag op de noodlijn).

  Heb je zelf andere, of juist dezelfde ervaringen met Belvilla? Deel nu jouw mening en help zo anderen een goede keuze te maken voor een topvakantie, al dan niet in een Belvilla!

  Frankrijk, italia of ibiza of wintersport chalet? Belvilla bied overal vakantiehuizen aan. Maar voordat u een reis boekt, lees eerst de ervaringen over belvilla hier

  Belvilla
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

  4.2
  33% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5
  Service
  rating
  3.4
  Prijs
  rating
  4.2
  Leveren
  rating
  3.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Toch nog goed gekomen

  Ik had met een paar vrienden een huisje gehuurd in Italie. Hartstikke leuk huisje en we waren er erg blij mee. Top vakantie gehad en veel zon dus niets over te klagen. Wat we wel vreemd vonden was dat er geen voorinspectie was van alle gebreken. Nou moet ik ook eerlijk bekennen dat we niet veel hebben kunnen ontdekken. Een domper op de vakantie was dat bij de eindinspectie deze mevrouw vond dat we krassen hadden gemaakt in de tafel. Daardoor is een deel van onze borg ingehouden. Dat vonden wij uiterst vreemd want hoe kon deze mevrouw nu weten of de (gerbuiks)krassen er wel of niet inzaten? Wij voelden ons echt belazerd. We hebben onder protest betaald (ja, kan het geld niet uit haar handen grissen) en het daar bij gelaten in Italie. Teruggekomen in Nederland hebben we het verhaal uitgelegd aan belvilla en hoe belachelijk we het vonden dat borg zomaar, zonder opgave van rede, ingehouden kon worden. Afgezien het feit dat belvilla niet verantwoordelijk was voor de afhandeling van borg (dit is namelijk tussen de verhuurder en de eigenaar) hebben we toch 50% uit coulance teruggekregen van belvilla zelf. Daar zijn we erg blij om en willen daarom belvilla aanraden bij iedereen!

  Door: Luuk Snapen25-06-2015
  Theo26-08-2020

  Wij zijn (en met ons vele andere) gewoon opgelicht door Belvilla. Belvilla doet alsof het corona virus niet bestaat. Belgie was gesloten voor niet noodzakelijke reizen, de huisje waren op last van de overheid gesloten. Maar volgens Belvilla was er niets aan de hand. Kortom wij zijn onze aanbetaling kwijt. Pas op voor Belvilla het zijn oplichters.

  Caspar13-10-2020

  Wij hebben exact dezelfde ervaring. Belvilla Belvilla zegt gewoon dat je nog naar België mag ook vakantie te vieren. Krijgen niets vergoed. Ze denken op geen enkele manier mee over een passende oplossing.

  EAM18-10-2020

  Stelletje oplichters, geen contact mogelijk, geen reacties op mails, geen telefonisch doorkomen aan, geen aandacht voor coronamaatregelen Kortom: BOEK NOOIT BIJ BELL VILLA

  Lute 01-11-2020

  Vakantie Oostenrijk binnen gestelde termijn geannuleerd, geen reactie belvilla gewoon niet te bereiken niet telefonisch niet per mail erg jammer dat het een betrouwbare partner was. Dus niet.

  An08-12-2020

  Wegens code oranje geannuleerd. Volgens medewerker was dit in orde met het geldende reisadvies. Niets vermeld over annuleringskosten. Tot wij gaan bellen {dat is op zich ook al een hele onderneming want helaas is de klantenservice nog steeds niet op orde en wanneer je iemand spreekt wordt je continue in de wacht gezet omdat men het moet navragen}. Code oranje is geen geldige reden voor Belvilla om te annuleren terwijl in hun beleid staat:De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten is onze topproriteit. Maar nu komt echt de schurkenstreek : wij moeten volledige annuleringskosten betalen {= bijna gehele bedrag} terwijl ze het huis alsnog verhuurd hebben wat wij hebben geannuleerd. Dat is makkelijk geld verdienen over de rug van klanten. Advies aan nieuwe klanten : BOEK NIET. Dit bedrijf is niet te vertrouwen .

  Krin13-01-2021

  Wegens corona .. telefonisch vakantie geannuleerd ... Wat een onderneming (drie kwartier in de wacht) reactie op mail duurt trouwens langer dan een week :-(( Ruim van tevoren "7 weken" berekenen ze 10% én de reservereningskosten/ adminstratie kosten. Vervolgens krjg je het resterende bedrag niet terug in contanten máár in een voucher... Geen vakantie én toch een klein kapitaal lichter! Tja daar zit ik dan met een voucher ... Voor ons nooit meer Belvilla. Had de boeking gedaan via Natuurhuisje, maar bij betalen wordt je doorgestuurt naar Belvilla jammer genoeg! Owhh corona, tja mevr .. daar kunnen wij ook niets aan veranderen, dit zijn nu eenmaal onze regels! Geen enkele coulance... LIEVE MENSEN DENK GOED NA (beter dan wij hebben gedaan ) VOORDAT JE IETS BIJ BELVILLA BOEKT!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Aantal keer op vakantie met Belvilla

  aantal keer weggeweest op vakantie met Belvilla. Telkens weer zijn de huisjes erg mooi gelegen. Soms zijn ze wel wat verouderd, daar moet je wel van houden. Het is wat authentieker dan bijvoorbeeld een vijfsterren vakantiepark, en dat kun je ook interpreteren als minder schoon of afgewerkt. Ik vind het een voordeel. De keuze is groot en wij zijn nog nooit teleurgesteld. Ook moet je van natuur en van rust houden, want alle huisjes die wij hebben geboekt lagen vrij afgelegen van grote steden en drukke gebieden, wel vaak bij of in een dorpje, maar niet tussen veel toeristen. Het is precies waar ik van houd en wat je niet altijd vindt.

  Door: Melinda23-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Met Belvilla naar Italie geweest

  Met Belvilla naar Italie geweest
  We wilden weer eens wat anders dan een camping maar een mooi huisje met eigen zwembad
  Dat hadden we hier en de omgeving was ook erg mooi, geen andere mensen in de buurt en ook geen strand. Ik vond dat een voordeel voor de rust, maar mijn partner had eigenlijk meer vertier gewild. Dus het is maar wat je wil.

  Verder was alles goed geregeld. We hadden er ook een autootje bij gehuurd, ook wel nodig, want we zaten dus afgelegen.

  Het is duurder dan we gewend waren maar ook wel mooier en exclusiever.

  Door: Dennis12-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Vakantiehuisje Spanje

  Heeerlijke vakantie gehad in een mooi netjes huisje in Spanje. Iets duurder dan ik gewend was maar ook meer rust en natuur en we zijn veel meer uit eten gegaan en dat soort dingen dan normaal. Ik zou dit zeker nog eens overwegen, al is het alleen voor de welkome afwisseling. Volgende keer waarschijnlijk naar Portugal

  Door: Jolande25-07-2017
  T. Dolmans06-01-2021

  Belvilla is onbereikbaar, en de mails worfen niet beantwoord. Toonzetting van de facturatie heeft iets van een deurwaarder. Nooit meer boeken via BELVILLA!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Wintersportvakantie 2021

  Nooit meer boeken bij belvilla..krijgen annuleringskosten niet terug ondanks code oranje! Zij zeggen het is een reisadvies geen verbod dus je kunt gewoon gaan. Wat een organisatie...not

  Door: Adams20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3.5
  rating

  vakantiehuisje op een toppark

  Ons geboekte huisje in Duitsland is ivm Corona geannuleerd. dit een week voordat we zouden gaan. Geen geld terug alleen een voucher; en...als je een nieuwe boeking doet krijg er een voucher van € 50,-- bij.
  Wij een duur park in Limburg geboekt; maar de voucher was niet van de rekening en opeens moeten we ter plaatse parklasten betalen. Volgens Belvilla is de voucher niet van toepassing op de parken; maar dat staat nergens. De parklasten vonden ze niet de moeite om dat met het park te communiceren.
  na een maand krijgen we eindelijk antwoord dat ons verblijf voorbij is en dat dan ook de mail net meer van toepassing is... Dit is werkelijk absurd. We hebben dus € 113,-- teveel betaald en Belvilla zegt: wegens drukte : sorry. Heel Jammer!!

  Door: Arie van der Lede18-01-2021
  herman cools19-01-2021

  antwoorden niet op e-mail, nemen telfoon niet op, beloven 3 maand geleden een refund "binnen de 4 weken " en heb nog geen cent gezien! waarom trekken we dat bedrijf en die mensen niet voor het gerecht? allemaal samen een advokatenkantoor, van mij mogen die elke cent houden, maar dit bedrog moet stoppen!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Net als in de reclame

  Volgens mij hadden wij dat huisje in de reclame, die met dat zwembad en dat de een dan in het water ligt BELVILLA ligt te roepen naar de ander. SUPERmooi daar in ieder geval, prachtige uitzichten en het huisje was ruim en zeer schoon. En het voelt toch veel unieker dan naar een flathotel in een drukke stad.

  Door: Christientje29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Prima aanbieder

  2 weken in villa met zwembad in spanje gehuurd in Mei. De bemiddeling verliep prima. De huisbeheerder was zeer aardig, hielp ons met alles en het huis was een zeer goede staat. We hebben genoten. En niet echt duur ofzo. Prima te doen met 6 mensen de huur verdelen. Aanrader!

  Door: S. Hesseling15-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Ervaringen met Belvilla

  - Boeken ging goed, gemakkelijk online.
  - Het huisje kon wel beter schoongemaakt worden, we vonden zelfs een schoen van de vorige gast. Niet dat het heel vies was, hoor, maar het kon gewoon beter.
  - Prachtige omgeving, echt ideaal om veel te wandelen.

  Door: Lydia28-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Vakantiehuisje Frankrijk

  Heerlijke vakantie gehad in een vakantiehuisje van Belvilla.

  Mooie website, prettig boekproces.

  Huisje lag prachtig in de natuur en luxe ingericht / vormgegeven

  Door: Josefien Kramer27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  6-8 weken wachten op eigen geld!

  Vakantie geboekt en helaas gin het mis met een betaling van €860.- direct de volgende dag gebeld maar helaas. Stug stijf en verschuilen achter de COVID-19 drukte moet ik 6 tot 8 weken wachten tot het terug betaald wordt. Dit is misbruik maken van de situatie. Direct dan maar vakantie geannuleerd en ook geld van voucher 2020 terug gevraagd. Waar we eerst begaan waren met de situatie en het voucher geld niet terug vroegen is dat voor ons ook klaar. Hostmanship, klantvriendelijkheid en service is 0 bij Belvilla.

  Door: Natasja13-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Vakantiehuisje huren

  Tijdens de 1e corona Golf reden we naar Oostenrijk voor onze wintersport. Onderweg hoorden we dat alles dicht ging. Dit is op moment van schrijven 10 maanden geleden. Ondanks onze eigen pogingen om contact te maken en toezeggingen bij omroep Max hebben wij nog steeds geen cent gezien en dat was toen bij annulering wel telefonisch toegezegd. Van mij krijgen ze het cijfer NUL voor afhandeling van klachten.

  Door: Richard Kerklaan27-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Weekend België

  Begin 2020 hebben wij voor oktober 2020 voor 4 stellen en 2 kinderen een huis voor een weekend geboekt in de provincie Luik (België). Corona was toen nog niet aan de orde.
  Eind september hebben wij Belvilla een mail gestuurd en kregen als antwoord dat Belvilla bij code rood een 3 dagen regel hanteert. Wij komen uit de provincies Utrecht en Gelderland en worden op dat moment door België als rode zones beschouwd en daarbij is de provincie Luik oranje.
  Na telefonisch contact wordt aangegeven dat wij geen voucher ontvangen omdat het dringende advies vanuit de overheid een advies is en we dus gewoon kunnen gaan. Dat je na thuiskomst in thuisquarantaine moet wordt ook gezien als een advies en geen verplichting. De kosten voor een eventuele omboeking waren buitenproportioneel.
  Na het indienen van een klacht volgt er niet meer dan een automatisch gegenereerde mail dat vanwege grote drukte het langer kan duren voordat je een antwoord ontvangt. Op reminders nav onze mail wordt niet meer gereageerd en ook na een klacht blijft het stil. Belvilla meldt op hun site dat ze de gezondheid, veiligheid en het welzijn van de gasten tot hun topprioriteit rekent. Wij kunnen ons niet aan de indruk onttrekken dat ze vooral snel veel geld willen verdienen.
  Het is onbegrijpelijk dat Belvilla dringende adviezen vanuit de overheid negeert en hiermee de volksgezondheid op het spel zet.
  Ook het niet reageren op een klacht getuigt van een arrogante houding. Het is niet meer dan fatsoenlijk en gebruikelijk te reageren op een klacht. Zo ga je niet met klanten om. Het is voor ons nooit meer Belvilla en zullen anderen ook zeker informeren over de werkwijze van Belvilla.

  Door: Nanda13-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Weekend Ardennen

  Weekend geboekt en mijn voorschot betaald. Dan krijg je uit het niets een mail dat de betaling niet is gebeurd. En ze annuleren alles. Ik ben 255 euro kwijt en niemand staat mij te woord. Zeker hier geen vakantie boeken. Kijk maar rond op alles sites zie je dezelfde reviews.

  Door: Simon Boterberg06-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vakantie Oostenrijk

  Binnen de gestelde termijn geannuleerd ivm corona angst ,geen reactie en geld(voorschot) nog steeds niet terug wel een reactie dat zij de vakantie ruim een maand later geannuleerd hebben en dat ik nog een bedrag zou moeten bijbetalen 17 mei geannuleerd en de annuleringsdatum was 19 mei was veel liever naar Oostenrijk gegaan, erg jammer dit maar ben niet vanplan het hierbij te laten.

  Door: Lute Schurink01-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Vakantie in België

  Waardeloos bedrijf! Beloftes worden niet nagekomen! Lijkt op oplichting!

  Grote problemen bij dit bedrijf! komen beloftes niet na!! Zeggen zelfs dat ze niets meer durven te beloven dat ze terugbellen omdat ze bang zijn hun collega dit niet doet. Wat een werknemers en wat een belachelijk beleid!!

  In korte tijd heeft belvilla vaak belooft mij terug te bellen. nooit gebeurd! Ook hebben zij mij gegarandeerd dat wij het geld terug zouden krijgen als onze vakantie geannuleerd werd door Covid-19.
  Wij kregen een voucher! belofte niet nagekomen!

  Belofte maakt schuld maar Belvilla zet er geen stap harder om!! Nu verschuilen zij zich achter regelementen die ze handhaven. Was dit van tevoren aangegeven had ik dit helemaal begrepen. Echter begrijpen zijn niet wat voor impact deze loze beloftes hebben.

  Mijn dringende verzoek is heel simpel; Kom je belofte na en keer mij het bedrag uit wat beloofd is!!
  Tot nu toe word er niks nagekomen en heb ik ondanks de beloftes nog geen geld gezien!!

  Door: J. Dirksen28-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Vakantiehuis Nijefurd (Warns), Friesland, Nederland

  Vies, muf. Pre-Corona geboekt, en sindsdien niet meer schoongemaakt of gelucht. wolken muggen en kolonies spinnen.
  De geur van verrotting vermengd met oud zweet. En dat bij 40C buiten temperatuur. We zijn maar weer naar huis gegaan. Maandags gelijk klacht ingediend. Na 6 weken komt de ontkenning. We hadden de SOS lijn maar moeten bellen. Eigen schuld dikke bult, we hebben dus nergens recht op. Maar uit "coulance" wordt toch een vergoeding van € 125 aangeboden. Weg fijne vakantie na maanden opgesloten te hebben gezeten. Hallo gevoel niet serieus te worden genomem. Hallo bevestigde teleurstelling in weer zo'n geldharkende Belvilla met een slechte service. Nooit weer. Nooit.

  Door: pvanpoelgeest13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  vakantiewoning boeken

  De service en ondersteuning is ronduit slecht. Ze zijn slecht bereikbaar en als je al iemand aan de lijn krijgt willen absoluut niet meedenken over een passende oplossing. Het is gewoon slikken of stikken. Daarnaast zijn de medewerkers zeer onbeschoft. Je krijgt opmerkingen te horen als 'je kunt niet alles in het leven hebben' of 'dat is dan jammer voor u'. Ik maak absoluut nooit meer gebruik van Belvilla.

  Door: Caspar13-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  huisje huren in België

  Je profielfoto
  Schrijf een review


  Reviews 8.727
  Filter op:

  Uitstekend 46%

  Goed 38%

  Gemiddeld 7%

  Slecht 2%

  Zeer slecht 7%
  Danielle Janmaat
  3 reviews
  5 sterren: uitstekend
  Een uur geleden
  Op uitnodiging
  Wederom fijn verblijf
  Wederom fijn verblijf
  Wij zijn eerder in dit vakantiehuis verbleven. Was weer erg goed schoon! Het is een heerlijk, sfeervol huis van alle gemakken voorzien! Komen graag weer een keer terug.

  paul wopereis
  1 review
  4 sterren: goed
  2 uur geleden
  Op uitnodiging
  Hallo we hebben geweldig genoten van de…
  Hallo we hebben geweldig genoten van de mid week in het huisje alles was perfect ruimte genoeg in en rondom het huis de honden hebben zich ook goed vermaakt Één kleine opmerking wil ik nog wel noemen het afval scheiden ging moeilijk buiten stonden wel drie verschillende containers maar binnen maar één Zet daar iets van een combi afval bak met twee vakken probleem opgelost

  Helena Copal
  1 review
  1 ster: zeer slecht
  3 uur geleden
  NOOIT MEER
  NOOIT MEER
  Vakantiehuis in België geboekt voor de herfstvakantie maar helaas door de Coronamaatregelen is het niet toegestaan om België als toerist te bezoeken ook met 12 personen samen zijn is niet verstandig.
  Bel Villa heeft daar geen boodschap aan, je kan er komen dus je hebt maar te gaan. Onvoorstelbaar dat dat zomaar kan. Omboeken naar een ander huis in Nederland kost ruim € 600,00 Voor ons NOOIT MEER Bel Villa. Len Copal

  Door: Len Copal06-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Huisje in België via Natuurhuisje

  NOOIT MEER!
  Boeking en bestelling gaan soepel maar, als jij vragen hebt, komt jij niet door. En er zijn nog veel meer problemen.
  Zij geven, bij voorbeeld, fout covid reis advies en laten dus de huurder en verhuurder de risico lopen.
  Of zij annuleren een boeking zonder dat jij of de verhuurder daarmee eens zijn ... en jij moet steeds nog die annuleringskosten betalen.
  Of, zoals in ons geval, jij krijgt alle drie probleem opties in een boeking!
  Heb steeds nog niets van hun gehoord ... en heb mijn geld ook nog niet terug.
  NIET DOEN!

  Door: Julija01-10-2020
  Jansen15-10-2020

  Boekingsproces goed, de rest is kloten!,,,,,,,,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Schrijf zelf een review over Belvilla

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Belvilla een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 54 ervaringen geplaatst over Belvilla. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.2 gekregen, waarbij 33% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Belvilla actief?

  Belvilla is vooral actief in de categorie Vakantie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wintersport en Actief, Hotels, huisjes en campings

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Belvilla gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.