NederlandReview

    Ervaringen Caiway

    Het is belangrijk om te weten met welk bedrijf u in zee gaat. Wij van NederlandReview denken dat dit het best kan door ervaringen van anderen. Vaak zegt men "in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst" dat is in dit geval NIET zo. De resultaten van Caiway die behaald zijn bij vroegere klanten, bieden geen garantie, maar wel een hele goede indicatie over dit bedrijf hoe zij opereren. Vandaar dat de mening van het algemene publiek het allerbelangrijkst is om zeker te zijn dat u geen miskoop begaat en de service ontvangt die u verwacht.

    Over Caiway

    Caiway is een internet en telefonie bedrijf. Dit houdt in: televisie, internet en telefonie. (Een alles aanbieder dus op gebied van telecom.) Caiway is al operationeel sinds 1981, waar we dus uit op kunnen maken dat ze redelijk betrouwbaar zijn. Ze willen graag een pionier zijn en besteden daarom een hoop tijd, geld en energie in innovatieve projecten. Beetje zoals Google doet met project X, proberen ze telkens met de toekomst bezig te zijn en de "next-best-thing" op de markt te zetten. Ze zijn er dan ook trots op dat ze als eerste in Europa waren die internet via de kabel lanceerde. Net als digitale televisie waren zij pionier. Caiway (ook wel CIAW afgekort) levert niet aan heel Nederland, maar grote delen van zuid/noord-holland en Utrecht. Caiway beweert voor kwaliteit en service te staan. Is dat ook zo? Lees onze reviews!

    HOW TO: Glasmodem aansluiten & Activeren glasdiensten

    Diensten

    Caiway is een alles in 1 aanbieder. Dat betekent dat ze internet, televisie en bellen in één pakket aanbieden. Wilt u weten welke diensten ze op dit moment aanbieden? Ga dan naar hun website voor de laatste informatie betreffende hun pakketten. Heeft u een ervaring met één van de diensten? (of het gehele pakket) Schrijf dan een review en maak uw beoordeling!

    Klachten

    Met klachten kunt u het allereerst terecht bij "mijn caiway". Dit is internet based en kunt u dus afhandelen via de FAQ (frequently asked questions) of via de e-mail. Komt u er niet uit, dan volstaat bellen volgens Caiway. Ze hebben een privacy verklaring op de website en ook een misbruik policy. Volgens CAIW is er ook een internet gedragscode die zij hanteren. Maar dit gaat voornamelijk over onrechtmatige informatie op websites die via hun servers verstrekt worden en daarom als consument niet zo heel interessant. Kijk vooral ook even bij "tarieven" in de kleine lettertjes waarbij ze aangeven wat de aansluitkosten bedragen bij een verhuizing of het intrekken van een nieuw huis. Als laatst wordt er over een fair-use-policy gesproken waarbij er gekeken wordt naar het gebruik van uw dataverkeer. Blijkt dit te hoog (of hoger dan normaal)
    dan nemen ze met u contact op om u te adviseren over een ander abonnement.

    Lees alle reviews over alle (consumenten) bedrijven van Nederland. En schrijf over uw eigen ervaringen!

    Caiway
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

    3.8
    27% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    3
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    3.2

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over Caiway

    Uw beoordeling

    Internet giga snel

    Telefonisch contact gehad om nieuw abonnement te nemen i.v.m. kosten acties en dergelijke. Service afdeling heeft goed geholpen, goede prijs afgesproken en aangegeven bridged modus op modem moet kunnen. Echter mijn model kan dat dus niet.

    Bestellen gaat dus makkelijk van je abonnement. Echter, ik werd doorgestuurd naar technische dienst, voor de bridged modem. Echter die zeggen: Ja meneer, wij vinden het niet noodzakelijk om jouw modem/router te vervangen voor 1 die wel bridged modus kan.

    Like, waarom op die onstabiele, slomere shit router klungelen terwijl ik een eigen asus AX-11000 heb staan en gebruik? Veel meer mogelijkheden en efficienter alles. Daarbij, kom ik niet op een andere IP range te zitten en makkelijker om alles mee in te stellen en dan gedoe met DMZ zones en dergelijke te voorkomen. Router op router is niet handig en de locatie van de huidige modem/router is gewoon waardeloos.


    Dus service balie goed! Technische dienst neemt eigen lijn en klant is niet koning of iets. Eigen weg trekken en f*ck de rest.

    Door: Justin18-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Allesineenabonnement

    abonnement afgesloten bij Caiway wegens een aanbieding. Een allesineenpakket met extra korting. Ik betaal nu 34 euro per maand en dat is minder dan wat ik kwijt was bij KPN voor redelijk hetzelfde aanbod. Overstappen ging best snel, ze doen veel voor je en dat gaat dus automatisch. Tot nu toe werkt alles goed en geen storingen, maar ik zit nog niet zo lang op het nieuwe abonnement, dus ik hoop dat het zo blijft.

    Door: M. Loms05-08-2017
    E Beelen20-07-2020

    Per telefoon na een uur gooi ik hem erop Heb 600mb maar is net zo langzaam dan een 50 van mijn buurman Maar je betaalt er wel voor hoe kan dat Per e=mail niet te bereiken Omdat ik een principe heb tegen Twitter een Facebook Dus zit dan ook maanden met vragen waar ik bij niemand terecht kan En chatten komen ze met zo allemachtige technische vragen daar heb ie niets aan Daar kunnen ze je niet helpen Dat had ik bij de vorige niet Die namen het van je over hier niet

    daan Osinga17-09-2020

    wij hebben sedert maart 2020 (verlicht) afscheid moten nemen van KPN. Wij hadden beter analoog kunnen blijven. Wat een FLUT-firma. Wij hebben al in 3 maanden 4 x zonder TV , internet en telefoon gezeten. Zij sturen dan hun 'technische dienst". Zo mogelijk nog beroerder dan Caiway zelf. Het gaat niet om een router, het gaat gewoon over ontvangst. Als iemand nooit problemen heeft gehad is dat , denk ik, gewoon mazzel. Is er een probleem kan kan je, nooit bellen < want er zijn altijd wel 116 wachtenden vor U> Mijn vaste telefoon doet het ook al niet meer dus heb ik maar een mobieltje aangeschaft. Maar 1 of 2 bellen en je zit al buiten je bundel ( 100 min...?) Zie maar dat je kontakt krijgt met hun call- centrum. Dat alleen al is een uitdaging. Zij zijn nog slechter dan KPN in haar slechtste periode. M.a.w. welke provider ook, maar NOOIT Caiway.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima

    Al jaren klant bij Caiway. bijna nooit storing. haal meer dan waar ik voor betaal (800/850) verder lach ik mij altijd een ongeluk om de reacties hier. mensen die klagen over trage wifi en dan Caiway de schuld geven. KOOP GEWOON EEN FATSOENLIJKE ROUTEN! koop een Netgear R7000 en je wifi problemen zijn direct opgelost!

    Door: Brent van der Geest02-02-2019
    Roy24-04-2021

    Over de router ben ik het met je eens. Maar sinds een aantal jaar krijg je bij Caiway dus een wifi-modem waar je geen andere router meer op kan aansluiten. Deze wifi-modem levert gewoon slechte wifi en zodra er meerdere apparaten verbinding maken met internet krijgt deze wifi-modem het erg zwaar.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wat een top bedrijf!

    Wat een top bedrijf! Nog nooit problemen mee gehad. Ik heb mijn internet en telefoon hier al jaren afgesloten. Facturatie gaat goed en het allermooist is dat ze me laatst belde en uit zichzelf vertelde dat het tarief naar beneden is gegaan en dat ik daarom ook minder ga betalen.

    Door: Daisy van Verre19-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Alles-in-1-pakket aanbieding

    Ze hadden een goede deal voor mij, zo'n alles-in-1-pakket. Afsluiten duurde wel lang, maar nu ik het heb werkt het goed genoeg. Nog geen klachten in ieder geval. De prijs is voor mij het belangrijkste.

    Door: Sonia 23-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Internet en tv

    Alleen maar storingen maandenlang dan doet het internet het weer een paar dagen en dan is het weer helemaal weg vaak gebeld dan krijg je een hele aardige medewerker aan de telefoon die ook niet altijd wat voor je kan doen dan maar weer hopen dat het goedkomt. Inmiddels weer geen internet

    Door: M Duijnisveld14-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Internet

    Wij gaan door totdat het werkt!
    Heb je een probleem met bijvoorbeeld je internet thuis, dan helpen we je verder. Net zo lang totdat het probleem is opgelost.

    Dit staat op de site. Al ruim een half jaar problemen en je dan verschuilen achter de netwerkbeheerder. 2 x voor niets ook thuisgebleven omdat de monteur zou komen. 2 x afspraak geannuleerd zonder ons te informeren. Frustratie alom vanwege slechte service en levering. Koude douche voor Caiway.

    Door: Jacqueline13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet en TV

    Een melding van een storing gedaan bij Caiway. Geen internetsignaal meer . De volgende dag had Cogas de storing reeds verholpen. Prima service

    Door: Jan Veldhuis10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Top

    Alles ging prima

    Door: Prima29-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    deal onbeperkt bellen met nummerbehoud voor 10 euro

    Als 75 jarige had ik hierbij hulp nodig.via de prachtige folder koktakt gehad met caiway, deze zou alles goed voor mij regelen en alles zou goed komen. Op za 9 okt zou dit ingaan. ik kon inderdaad bellen maar het duurde tot ma11 okt toe mijn zoon belde en zei wat een gek nrheb je nu en ik krijg je niet te pakken op je gewone nr. Caiway opnieuw gebeld en na 1 uur aan de tel gehangen te hebben gehangen was het nog niet geregeld. nu 2 dagen later ben ik nog steeds niet te beteiken op mijn oude nr. en wordt dit afgedaan met geduld, geduld. Ondertussen kan ik nog steeds niet gebeld worden.Ik vind dit een slechte servise.

    Door: rijsman mp13-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Caiway glasvezel abonnement

    Slecht ontvangst tv. Beeld staat geregeld stil. WiFi erg slecht. Door aanleg glasvezel overgestapt van KPN naar Caiway. Zodra het mogelijk is, terug naar KPN. Geen aanrader.

    Door: Janny12-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Tv en internet

    Omdat we glasvezel konden krijgen hebben de noodgedwongen overstap van ziggo naar Caiway gemaakt.
    Tv stoort…internet zelfs met 3 versterkers niet goed.
    Omdat ik vaak ‘s’avonds werk neem ik serie’s op.
    Als ik het wil kijken kan ik de reclame niet doorspoelen!!
    Dit is zó belachelijk!!, bij Ziggo en KPN kon dat wel. Dát is toch het voordeel van opnemen.
    Ik baal hier zo van.
    We kregen aanbieding via Caiway om onze mobiele abonnementen te laten oversluiten, maar daar trappen we niet in.
    KPN is misschien iets duurder, maar wél goed.
    Als we het geweten hadden, hadden we geen glasvezel genomen en waren we bij Ziggo gebleven.

    Door: Wilma05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Gedwongen glasvezel abonnement.

    Toen Delta fiber het glasvezel aanlegd, moesten we naar één van de drie aanbieders waaronder Caiway gaan.
    Nu je weg wilt b.v. naar kpn, mag je geen gebruik maken van de glasvezel terwijl je er wel oor betaald hebt. Dus naar KPN betekend het oude koper draadje gebruiken en terug met je snelheid.

    Door: Gert05-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3.5
    rating

    Glasvezel internet + digitale tv

    Dagelijks blijft het beeld hangen en kan ik niks meer met onze wifi. Het is zo frustrerend en blijkbaar kunnen ze het niet oplossen. Ik ben blij dat er as we speak glasvezel van KPN wordt aangelegd die een hele boel overige providers toelaat.

    Door: Ted Woudenberg04-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    interactieve tv

    De zoveelste storing. veel spijt dat ik bij kpn ben weggegaan. De eerst volgende gelegenheid snel opzeggen

    Door: Bert Palma03-10-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    ales 3

    In een woord alles is WAARDELOOS

    Door: Geen internet22-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet en televisie

    Veel storingen. Vaak duren de storingen ook nog eens de hele dag. Gezien het vele thuis zijn vanwege Corona is goede internetverbinding een vereiste want hier betalen wij voor. Internet verbinding is bovendien slecht. We hebben er een extra router en versterker bij moeten kopen.

    Door: Vera Lassche08-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Pakket plus

    We zijn al jaren klant bij ze, we stappen over op een ander pakket en dan heb je gewoon 3 dagen geen tv meer, dan vraag je om een oplossing, want 3 dagen zonder TV dat kan toch gewoon niet, zeggen ze dat ze niks kunnen doen. Echt slechter dan dit kan gewoon niet

    Door: Uijttenboogaard 03-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Alles in 1 pakket

    Totaal geen pluspunten

    Heb nu voor de 2de keer een storing dat Internet + TV eruit ligt.
    Dit is gemeld en konden pas precies een week later een monteur sturen. Monteur wist te vertellen dat het aan een kabelbreuk ligt in de verdeelkast op straat. 2 dagen later nog steeds geen internet+TV. Nogmaals contact gezocht met Caiway chat. Kreeg te horen dat het nog een paar weken zou kunnen duren eer het hersteld kan zijn omdat verschillende bedrijven benaderd moeten worden en de juiste vergunningen afgegeven moeten worden. Het is uizichtloos wanneer het hersteld gaat worden. Hoe kan een bedrijf als Caiway hun klant toch zo lang in de kou laten staan die afhankelijk van het internet zijn omdat ze gedwongen moeten thuis werken. Caiway service is absoluut niet een "doe en denk richting klant" georienteerd bedrijf en ben daarom zeer bedroefd hoe zij met hun klanten omgaan. Het is triest dat Caiway een monopoly posiitie heeft in mijn woonplaats. Niettemin, Caiway heeft voor mij zijn beste tijd gehad. Denk 2 keer na voor U een contract afsluit met Caiway. 1 groot drama

    Door: Steven Huizinga27-08-2021
    Jacqueline13-10-2021

    Ik had zelf dit stukje kunnen schrijven.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    FAQ

    Is Caiway een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 60 ervaringen geplaatst over Caiway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 27% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Caiway actief?

    Caiway is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Caiway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.