NederlandReview

    Ervaringen Caiway

    Het is belangrijk om te weten met welk bedrijf u in zee gaat. Wij van NederlandReview denken dat dit het best kan door ervaringen van anderen. Vaak zegt men "in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst" dat is in dit geval NIET zo. De resultaten van Caiway die behaald zijn bij vroegere klanten, bieden geen garantie, maar wel een hele goede indicatie over dit bedrijf hoe zij opereren. Vandaar dat de mening van het algemene publiek het allerbelangrijkst is om zeker te zijn dat u geen miskoop begaat en de service ontvangt die u verwacht.

    Over Caiway

    Caiway is een internet en telefonie bedrijf. Dit houdt in: televisie, internet en telefonie. (Een alles aanbieder dus op gebied van telecom.) Caiway is al operationeel sinds 1981, waar we dus uit op kunnen maken dat ze redelijk betrouwbaar zijn. Ze willen graag een pionier zijn en besteden daarom een hoop tijd, geld en energie in innovatieve projecten. Beetje zoals Google doet met project X, proberen ze telkens met de toekomst bezig te zijn en de "next-best-thing" op de markt te zetten. Ze zijn er dan ook trots op dat ze als eerste in Europa waren die internet via de kabel lanceerde. Net als digitale televisie waren zij pionier. Caiway (ook wel CIAW afgekort) levert niet aan heel Nederland, maar grote delen van zuid/noord-holland en Utrecht. Caiway beweert voor kwaliteit en service te staan. Is dat ook zo? Lees onze reviews!

    HOW TO: Glasmodem aansluiten & Activeren glasdiensten

    Diensten

    Caiway is een alles in 1 aanbieder. Dat betekent dat ze internet, televisie en bellen in één pakket aanbieden. Wilt u weten welke diensten ze op dit moment aanbieden? Ga dan naar hun website voor de laatste informatie betreffende hun pakketten. Heeft u een ervaring met één van de diensten? (of het gehele pakket) Schrijf dan een review en maak uw beoordeling!

    Klachten

    Met klachten kunt u het allereerst terecht bij "mijn caiway". Dit is internet based en kunt u dus afhandelen via de FAQ (frequently asked questions) of via de e-mail. Komt u er niet uit, dan volstaat bellen volgens Caiway. Ze hebben een privacy verklaring op de website en ook een misbruik policy. Volgens CAIW is er ook een internet gedragscode die zij hanteren. Maar dit gaat voornamelijk over onrechtmatige informatie op websites die via hun servers verstrekt worden en daarom als consument niet zo heel interessant. Kijk vooral ook even bij "tarieven" in de kleine lettertjes waarbij ze aangeven wat de aansluitkosten bedragen bij een verhuizing of het intrekken van een nieuw huis. Als laatst wordt er over een fair-use-policy gesproken waarbij er gekeken wordt naar het gebruik van uw dataverkeer. Blijkt dit te hoog (of hoger dan normaal)
    dan nemen ze met u contact op om u te adviseren over een ander abonnement.

    Lees alle reviews over alle (consumenten) bedrijven van Nederland. En schrijf over uw eigen ervaringen!

    Caiway
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

    4.8
    35% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.6
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    6
    Leveren
    rating
    3.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Allesineenabonnement

    abonnement afgesloten bij Caiway wegens een aanbieding. Een allesineenpakket met extra korting. Ik betaal nu 34 euro per maand en dat is minder dan wat ik kwijt was bij KPN voor redelijk hetzelfde aanbod. Overstappen ging best snel, ze doen veel voor je en dat gaat dus automatisch. Tot nu toe werkt alles goed en geen storingen, maar ik zit nog niet zo lang op het nieuwe abonnement, dus ik hoop dat het zo blijft.

    Door: M. Loms05-08-2017
    E Beelen20-07-2020

    Per telefoon na een uur gooi ik hem erop Heb 600mb maar is net zo langzaam dan een 50 van mijn buurman Maar je betaalt er wel voor hoe kan dat Per e=mail niet te bereiken Omdat ik een principe heb tegen Twitter een Facebook Dus zit dan ook maanden met vragen waar ik bij niemand terecht kan En chatten komen ze met zo allemachtige technische vragen daar heb ie niets aan Daar kunnen ze je niet helpen Dat had ik bij de vorige niet Die namen het van je over hier niet

    daan Osinga17-09-2020

    wij hebben sedert maart 2020 (verlicht) afscheid moten nemen van KPN. Wij hadden beter analoog kunnen blijven. Wat een FLUT-firma. Wij hebben al in 3 maanden 4 x zonder TV , internet en telefoon gezeten. Zij sturen dan hun 'technische dienst". Zo mogelijk nog beroerder dan Caiway zelf. Het gaat niet om een router, het gaat gewoon over ontvangst. Als iemand nooit problemen heeft gehad is dat , denk ik, gewoon mazzel. Is er een probleem kan kan je, nooit bellen < want er zijn altijd wel 116 wachtenden vor U> Mijn vaste telefoon doet het ook al niet meer dus heb ik maar een mobieltje aangeschaft. Maar 1 of 2 bellen en je zit al buiten je bundel ( 100 min...?) Zie maar dat je kontakt krijgt met hun call- centrum. Dat alleen al is een uitdaging. Zij zijn nog slechter dan KPN in haar slechtste periode. M.a.w. welke provider ook, maar NOOIT Caiway.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima

    Al jaren klant bij Caiway. bijna nooit storing. haal meer dan waar ik voor betaal (800/850) verder lach ik mij altijd een ongeluk om de reacties hier. mensen die klagen over trage wifi en dan Caiway de schuld geven. KOOP GEWOON EEN FATSOENLIJKE ROUTEN! koop een Netgear R7000 en je wifi problemen zijn direct opgelost!

    Door: Brent van der Geest02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wat een top bedrijf!

    Wat een top bedrijf! Nog nooit problemen mee gehad. Ik heb mijn internet en telefoon hier al jaren afgesloten. Facturatie gaat goed en het allermooist is dat ze me laatst belde en uit zichzelf vertelde dat het tarief naar beneden is gegaan en dat ik daarom ook minder ga betalen.

    Door: Daisy van Verre19-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Alles-in-1-pakket aanbieding

    Ze hadden een goede deal voor mij, zo'n alles-in-1-pakket. Afsluiten duurde wel lang, maar nu ik het heb werkt het goed genoeg. Nog geen klachten in ieder geval. De prijs is voor mij het belangrijkste.

    Door: Sonia 23-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Caiway alles in 1 pakket

    Multiscreen tv app niet werkend!!!!!!!!!
    Na de laatste update van de iOS is de multiscreen app niet meer werkend. Na een lange zit via de klantenservice omdat er 28 wachtende voor je zijn kan er niets worden gedaan omdat dit een bekende klacht is en ik meegenomen word in de lange lijst aan klachten hierover. 2 dagen later een mail ontvangen van de wel bekende klacht en de oplossing zou “ weer “ zijn om de stekkers eruit te halen en een paar minuten later alles weer op te starten. HELAAS DIT HEEFT NOPPES GEWERKT.....
    Graag een goede oplossing zou fijn zijn.

    Door: Ruigrok28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Glasvezel TV ipv via coax

    Abonnement voor TV via coax wordt niet verrekend en Caiway is niet te bereiken.
    Helaas gedwongen koppelverkoop via aanleg glasvezel. Zodra het mogelijk is zeg ik dit abonnement op.
    Zou het liefst geen sterren geven. Moet helaas minimaal 1 ster invullen.

    Door: E. Martens24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Top

    Alles ging prima

    Door: Prima29-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Alles in 1

    Dramatisch SLECHT bedrijf! Aan de lopende band storingen en niet te bereiken diensten/ klantenservice. Tv ligt er meer uit dan dat het werkt. WiFi is belabberd. Enorm gefrustreerd omdat we een contract afgesloten hebben waar we niet zomaar onderuit kunnen. Klantenservice bellen om dit te bespreken? Moet je wél even geduld hebben want er zijn nog 82 wachtenden voor u! Letterlijk. Via WhatsApp wordt niet of een paar dagen later eindelijk eens gereageerd. NIET aan deze provider beginnen!!!!!!

    Door: NG Kemp-Pfundt 04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    mobiel abonnement met nummer behoud

    verschrikkelijke afhandeling na drie maanden eindelijk duidelijkheid waarom mijn oude telefoon nummer wat ik al 17 jaar had niet overgezet kon worden naar caiway mobiel ze hebben het te laat opgevraagd bij kpn waarschijnlijk .Dus nu zit ik met een onbekend nummer dus slecht bereikbaar voor mijn klanten Het oude nummer van kpn is ook niet meer terug te krijgen > dus trap niet in de verkoop praatjes ze hebben totaal geen ervaring met mobiele telefonie .. internet en tv thuis gaat super dat weer wel

    Door: theo kazimier04-08-2020
    gerben meulman02-10-2020

    helemaal mee eens, kompleet geen ervaring met mobiele telefonie. Hier precies het zelfde,mijn vrouw had een abbo bij Ben, caiway zou telnr overnemen. Na 4 keer gebeld te hebben,en meerdere malen gechat,werd ons verzekerd dat we dit telnr gewoon behouden. Zelfs schriftelijke bevestiging gehad. Op dag dat abbo in ging ,was er dus helemaal niks geregeld,echt diep triest. Weer bellen, echt allemaal medewerkers die er geen kaas van hebben gegeten,werd me verteld dat we zelf kontakt op moesten nemen met Ben, terwijl caiway juist reclame maakt ,dat zij alles voor je regelen. We zijn er nog niet uit ,en zitten nu met twee abbonementen. Advies: Begin nooit aan caiway mobiel, dit is echt een drama

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Internet

    Internet valt al weken uit zodra er meerdere apparaten zijn aangesloten. Thuis werken niet mogelijk. Worden van het kastje naar de muur gestuurd. Verkeerde kabels ontvangen na 2x beloofd te hebben deze op te sturen. Steeds beloven ze ons de volgende keer een monteur te sturen, en wanneer we hierna bellen moeten we toch weer iets proberen voordat dit mogelijk is. Mijn vriend kan na bijna 4 weken ellende zijn baan kwijtraken. De laatste medewerker gedroeg zich echt asociaal, zo schandalig hoe men hier te werk gaat. Het gaat wel om onze banen!!

    Door: anique 17-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2.5
    rating

    glasvezel internet en tv

    Tv is bagger. Ontvanger werkt niet goed en de klantenservice lost niets op.

    Door: S den Boer29-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Alles in 1

    Ze bestaan nog, ik dacht dat na Yoep van 't Hek de meeste bedrijven geleerd hadden. Het lange verhaal in het kort; het nieuwe TV kastje (Amio 7x) is bedroevend slecht van kwaliteit, echt een beta product. De EPG is mega traag en alle bediening ondoordacht. Na letterlijk uren aan de telefoon (en het traditionele kastje muur verhaal) de conclusie: product werkt zoals het hoort, contract ontbinden gaat niet. Wat rest zijn juridische stappen en het storneren van de betalingen. Kortom zeer veel spijt van de overstap naar glasvezel. Kom op Caiway, neem verantwoordelijkheid voor je troep!

    Door: Wouter Abma14-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    mobiel abonnement

    waardeloze klantenservice! Maken een fout met de ingangsdatum en vervolgens word je maar aan het lijntje gehouden en worden er toezeggingen gedaan die ze niet nakomen. Gegevens zijn nooit beschikbaar, bestellingen worden niet afgerond en simcard wordt niet verstuurd...

    Door: Hendri26-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4.5
    rating

    Internet en TV

    Ik geef een verhuizing door. Mijn internet is een week voor de verhuizing uitgeschakeld. Werknemers kunnen geen onderscheid maken tussen 25-8-2019 en 3-9-2019

    Caiway TV reset en stopt minstens één keer per dag. Meestal tussen 22:00 en 00:00 uur. Terugspoelen en opnemen stopt ook willekeurig.

    Door: Martin28-08-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5.5
    rating

    Zeer, zeer, zeer slecht, nooit aan beginnen

    Zeer slecht bedrijf waarbij ze het woord service niet snappen. Om je klant te krijgen beloven ze vele mogelijkheden die nadat het contract in is gegaan onjuist zijn. Ofwel ze leveren niet de diensten die ze je hebben toegezegd. Dit is overigens voor Caiway geen reden om het contract te ontbinden. Beloftes dat je binnen een bepaalde tijd wordt teruggebeld komen ze ook niet na en bel je te vaak dan krijg je te horen dat de afdeling je niet wilt spreken en verbreken ze onbeschoft de verbinding.
    Ook met de nieuwe AVG privacywet nemen ze het niet zo nauw. Nadat ik mij had geïdentificeerd als persoon A en aangaf dat ik een product had gekregen van een vriend van me, gaven ze mij plotseling al zijn adres gegevens, klantnummer en hebben zij zelfs zijn pincode van de tvtuner gereset zonder dat de eigenaar hiervan toestemming had gegeven en hiervan op de hoogte was. Voor hetzelfde geldt doet een wild vreemde dit en kan dmv al deze gegevens producten bestellen en opzeggen. Ongehoord maar voor Caiway schijnbaar heel normaal aan hun reactie te merken. Ben er helemaal klaar mee, slecht en onbetrouwbaar bedrijf. Nooit klant worden hier, tenzij je wilt worden opgelicht

    Door: Ontevreden klant30-08-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Vreemd

    Bieden glasvezel aan terwijl het bij ons niet eens in de weg ligt....
    Beetje jammer....
    Als het aangelegd wordt moet ik daarvoor elke maand15.00 euro voor betalen of eenmalig 1815,00 euro.
    Dit terwijl we tegenwoordig binnen de bebouwde kom wonen.
    Met een stuk of 30 buren op nog geen km is dit ruim 50.000 euro ofwel 500 euro per meter glasvezel.
    Mooie zakkenvullerij lijkt mij.

    Door: Jan Bijleveld 11-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Super beroerde tv ontvangst

    Moet tv wel twee keer per week herstarten, omdat je steeds blokjes hebt of ned 1 2 en3 het helemaal niet doen.. slechte handleiding.

    Door: Frans nijenhuis03-06-2018
    Piet 16-04-2019

    Ik zit al 5 dagen te wacht voor het aangesloten is

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Caiway

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Caiway een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Caiway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Caiway actief?

    Caiway is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Caiway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.