NederlandReview

    Ervaringen Caiway

    Het is belangrijk om te weten met welk bedrijf u in zee gaat. Wij van NederlandReview denken dat dit het best kan door ervaringen van anderen. Vaak zegt men "in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst" dat is in dit geval NIET zo. De resultaten van Caiway die behaald zijn bij vroegere klanten, bieden geen garantie, maar wel een hele goede indicatie over dit bedrijf hoe zij opereren. Vandaar dat de mening van het algemene publiek het allerbelangrijkst is om zeker te zijn dat u geen miskoop begaat en de service ontvangt die u verwacht.

    Over Caiway

    Caiway is een internet en telefonie bedrijf. Dit houdt in: televisie, internet en telefonie. (Een alles aanbieder dus op gebied van telecom.) Caiway is al operationeel sinds 1981, waar we dus uit op kunnen maken dat ze redelijk betrouwbaar zijn. Ze willen graag een pionier zijn en besteden daarom een hoop tijd, geld en energie in innovatieve projecten. Beetje zoals Google doet met project X, proberen ze telkens met de toekomst bezig te zijn en de "next-best-thing" op de markt te zetten. Ze zijn er dan ook trots op dat ze als eerste in Europa waren die internet via de kabel lanceerde. Net als digitale televisie waren zij pionier. Caiway (ook wel CIAW afgekort) levert niet aan heel Nederland, maar grote delen van zuid/noord-holland en Utrecht. Caiway beweert voor kwaliteit en service te staan. Is dat ook zo? Lees onze reviews!

    HOW TO: Glasmodem aansluiten & Activeren glasdiensten

    Diensten

    Caiway is een alles in 1 aanbieder. Dat betekent dat ze internet, televisie en bellen in één pakket aanbieden. Wilt u weten welke diensten ze op dit moment aanbieden? Ga dan naar hun website voor de laatste informatie betreffende hun pakketten. Heeft u een ervaring met één van de diensten? (of het gehele pakket) Schrijf dan een review en maak uw beoordeling!

    Klachten

    Met klachten kunt u het allereerst terecht bij "mijn caiway". Dit is internet based en kunt u dus afhandelen via de FAQ (frequently asked questions) of via de e-mail. Komt u er niet uit, dan volstaat bellen volgens Caiway. Ze hebben een privacy verklaring op de website en ook een misbruik policy. Volgens CAIW is er ook een internet gedragscode die zij hanteren. Maar dit gaat voornamelijk over onrechtmatige informatie op websites die via hun servers verstrekt worden en daarom als consument niet zo heel interessant. Kijk vooral ook even bij "tarieven" in de kleine lettertjes waarbij ze aangeven wat de aansluitkosten bedragen bij een verhuizing of het intrekken van een nieuw huis. Als laatst wordt er over een fair-use-policy gesproken waarbij er gekeken wordt naar het gebruik van uw dataverkeer. Blijkt dit te hoog (of hoger dan normaal)
    dan nemen ze met u contact op om u te adviseren over een ander abonnement.

    Lees alle reviews over alle (consumenten) bedrijven van Nederland. En schrijf over uw eigen ervaringen!

    Caiway
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    4.4
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    3.4
    Prijs
    rating
    5.4
    Leveren
    rating
    3.4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Allesineenabonnement

    abonnement afgesloten bij Caiway wegens een aanbieding. Een allesineenpakket met extra korting. Ik betaal nu 34 euro per maand en dat is minder dan wat ik kwijt was bij KPN voor redelijk hetzelfde aanbod. Overstappen ging best snel, ze doen veel voor je en dat gaat dus automatisch. Tot nu toe werkt alles goed en geen storingen, maar ik zit nog niet zo lang op het nieuwe abonnement, dus ik hoop dat het zo blijft.

    Door: M. Loms05-08-2017
    E Beelen20-07-2020

    Per telefoon na een uur gooi ik hem erop Heb 600mb maar is net zo langzaam dan een 50 van mijn buurman Maar je betaalt er wel voor hoe kan dat Per e=mail niet te bereiken Omdat ik een principe heb tegen Twitter een Facebook Dus zit dan ook maanden met vragen waar ik bij niemand terecht kan En chatten komen ze met zo allemachtige technische vragen daar heb ie niets aan Daar kunnen ze je niet helpen Dat had ik bij de vorige niet Die namen het van je over hier niet

    daan Osinga17-09-2020

    wij hebben sedert maart 2020 (verlicht) afscheid moten nemen van KPN. Wij hadden beter analoog kunnen blijven. Wat een FLUT-firma. Wij hebben al in 3 maanden 4 x zonder TV , internet en telefoon gezeten. Zij sturen dan hun 'technische dienst". Zo mogelijk nog beroerder dan Caiway zelf. Het gaat niet om een router, het gaat gewoon over ontvangst. Als iemand nooit problemen heeft gehad is dat , denk ik, gewoon mazzel. Is er een probleem kan kan je, nooit bellen < want er zijn altijd wel 116 wachtenden vor U> Mijn vaste telefoon doet het ook al niet meer dus heb ik maar een mobieltje aangeschaft. Maar 1 of 2 bellen en je zit al buiten je bundel ( 100 min...?) Zie maar dat je kontakt krijgt met hun call- centrum. Dat alleen al is een uitdaging. Zij zijn nog slechter dan KPN in haar slechtste periode. M.a.w. welke provider ook, maar NOOIT Caiway.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Prima

    Al jaren klant bij Caiway. bijna nooit storing. haal meer dan waar ik voor betaal (800/850) verder lach ik mij altijd een ongeluk om de reacties hier. mensen die klagen over trage wifi en dan Caiway de schuld geven. KOOP GEWOON EEN FATSOENLIJKE ROUTEN! koop een Netgear R7000 en je wifi problemen zijn direct opgelost!

    Door: Brent van der Geest02-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Wat een top bedrijf!

    Wat een top bedrijf! Nog nooit problemen mee gehad. Ik heb mijn internet en telefoon hier al jaren afgesloten. Facturatie gaat goed en het allermooist is dat ze me laatst belde en uit zichzelf vertelde dat het tarief naar beneden is gegaan en dat ik daarom ook minder ga betalen.

    Door: Daisy van Verre19-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Alles-in-1-pakket aanbieding

    Ze hadden een goede deal voor mij, zo'n alles-in-1-pakket. Afsluiten duurde wel lang, maar nu ik het heb werkt het goed genoeg. Nog geen klachten in ieder geval. De prijs is voor mij het belangrijkste.

    Door: Sonia 23-01-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Internet

    Sluit nooit iets van bij caiway!!!! Oplichters zijn het! Kreeg een torenhoge rekening na maken van een kabel wat niet voor onze kosten zou zijn. Ga niet met hun in zee!

    Door: Cherry01-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Caiway

    Slecht bereikbare klantenservice!
    Ons huis is te groot voor het WiFi bereik (wat beloofd was net zo goed te werken als bij kpn) dus we hebben WiFi boosters nodig om goed gebruik te kunnen maken van ons abonnement. Dat doen ze niet want die moeten we dan zelf betalen!! Heel bijzonder dus nu moeten we ons eigen telefoonbundels maar op maken en extra kosten maken om in deze Corona tijd thuis te kunnen internetten voor werk. Wij stappen direct weer over!

    Door: Priscilla 26-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Top

    Alles ging prima

    Door: Prima29-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    caiway mobiel

    klantenservice, wat een naam, is onbereikbaar je staat oneindig in de wacht ik wil nul sterren invullen maar dan werkt de review niet

    Door: Jan Roerdink25-01-2021
    Lastige Frank30-01-2021

    Gewoon geduld hebben en niet zo zeuren de wereld draait niet alleen om Jan

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Caiway glasvezel internet en televisie - erg slechte kwaliteit en moeilijk om van ze af te komen

    Had ik maar eerder reviews gelezen... Na maanden slecht internet en problemen met de televisie, en na uren wachten, van het kastje naar de muur gestuurd worden en conflicterende informatie bij de klantenservice zijn mijn ouders nu hopelijk volgende maand eindelijk van Caiway af en kunnen ze weer normaal TV kijken en internet gebruiken via KPN.

    Door: TV15-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet en televisie

    Het voordeel, de fijne startprijs voor 1 jaar.
    Het nadeel is toch wel dat het op alle zenders soms hapert, gewoon stilstaat en het komt regelmatig voor dat de synchronisatie niet altijd gelijk oploopt. Ik bedoel het beeld en geluid. Jammer.

    Door: Hendie Leenders20-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    6.5
    rating

    x

    Zeer slecht klantenservice.
    Bestaande klanten worden niet gehoord, er wordt niet opgenomen. Bel je als nieuwe klant, dan wordt je meteen te woord gestaan.

    Geen service dus!

    Door: Anoniem27-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Alles in 1 pakket met glasvezel internet

    Pluspunten:
    -goedkoopste aanbieder

    Minpunten:
    -Slechte service; intussen misschien wel 6 x iemand aan de telefoon gehad. De ene keer zijn ze onaardig en niet servicegericht, de andere keer proberen ze je wat uit te leggen maar weten ze er niks van, nog een andere keer had ik blijkbaar de verkeerde afdeling te pakken (niet dat je dan wordt doorverbonden).

    - slechte beeldkwaliteit TV; Hierover al meerdere malen gebeld maar wordt niks aan gedaan. De onderste helft van het beeld is prima, de bovenste helft van het beeld is soort van blokkerig/heeft vertraging. Wanneer we kijken via de chromecast is dit niet zo, dus het ligt niet aan de TV maar aan Caiway.

    - Internetverbinding op mijn laptop ligt er nogal eens uit; dat zou ineens aan de capaciteit van mijn router liggen, terwijl dat sinds de aansluiting (in 2018) nog niet een probleem was geweest. Jongen aan de telefoon noemde wat specificaties op van mijn router, die niet bleken te kloppen toen ik het zelf ging nakijken. Antwoord van hem was: 'Ja, we adviseren onze klanten ook altijd om het zelf even op te zoeken'... Uhhhh pardon?

    - had ik slechte service al genoemd? Toen ik aangaf het abonnement te willen opzeggen, tenzij er misschien een goed aanbod gedaan kon worden, was de vraag: 'wat voor aanbod'? nou, een oplossing misschien? Nee, daarvoor moest ik bij de technische afdeling zijn. Weet je wat? Zeg het nu maar op dan. Jongen aan de telefoon ging er niet eens op in. Caiway maakt het kennelijk niet uit of hun klanten klant blijven, dat is wel duidelijk.

    Door: L.A. Joosten29-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Alles in 1

    Ruk! Anders kan ik het niet omschrijven. Caiway heeft hier het alleenrecht en overstappen is dus niet mogelijk. Ik word verplicht om Caiway te houden als provider.
    Al 3 jaar is het vreselijk. Internet is slecht, laat staan de WiFi. Monteurs zijn hobbyisten, radio (via digitale ontvanger) hapert, coax tv werkt niet en tot overmaat van ramp betaal ik wel gewoon €100 per maand. Het is te schofterig voor woorden dat ik niet zelf kan kiezen welke provider ik wil. 17 wachtenden voor me bij het bellen naar klantenservice, chat werkt niet en afijn... ik kan nog wel 6 kantjes typen maar het is zinloos. Ik wil een oplossing!!! HELP!

    Door: Wout Rimmelzwaan20-10-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Caiway alles in 1 pakket

    Multiscreen tv app niet werkend!!!!!!!!!
    Na de laatste update van de iOS is de multiscreen app niet meer werkend. Na een lange zit via de klantenservice omdat er 28 wachtende voor je zijn kan er niets worden gedaan omdat dit een bekende klacht is en ik meegenomen word in de lange lijst aan klachten hierover. 2 dagen later een mail ontvangen van de wel bekende klacht en de oplossing zou “ weer “ zijn om de stekkers eruit te halen en een paar minuten later alles weer op te starten. HELAAS DIT HEEFT NOPPES GEWERKT.....
    Graag een goede oplossing zou fijn zijn.

    Door: Ruigrok28-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Glasvezel TV ipv via coax

    Abonnement voor TV via coax wordt niet verrekend en Caiway is niet te bereiken.
    Helaas gedwongen koppelverkoop via aanleg glasvezel. Zodra het mogelijk is zeg ik dit abonnement op.
    Zou het liefst geen sterren geven. Moet helaas minimaal 1 ster invullen.

    Door: E. Martens24-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Alles in 1

    Dramatisch SLECHT bedrijf! Aan de lopende band storingen en niet te bereiken diensten/ klantenservice. Tv ligt er meer uit dan dat het werkt. WiFi is belabberd. Enorm gefrustreerd omdat we een contract afgesloten hebben waar we niet zomaar onderuit kunnen. Klantenservice bellen om dit te bespreken? Moet je wél even geduld hebben want er zijn nog 82 wachtenden voor u! Letterlijk. Via WhatsApp wordt niet of een paar dagen later eindelijk eens gereageerd. NIET aan deze provider beginnen!!!!!!

    Door: NG Kemp-Pfundt 04-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    mobiel abonnement met nummer behoud

    verschrikkelijke afhandeling na drie maanden eindelijk duidelijkheid waarom mijn oude telefoon nummer wat ik al 17 jaar had niet overgezet kon worden naar caiway mobiel ze hebben het te laat opgevraagd bij kpn waarschijnlijk .Dus nu zit ik met een onbekend nummer dus slecht bereikbaar voor mijn klanten Het oude nummer van kpn is ook niet meer terug te krijgen > dus trap niet in de verkoop praatjes ze hebben totaal geen ervaring met mobiele telefonie .. internet en tv thuis gaat super dat weer wel

    Door: theo kazimier04-08-2020
    gerben meulman02-10-2020

    helemaal mee eens, kompleet geen ervaring met mobiele telefonie. Hier precies het zelfde,mijn vrouw had een abbo bij Ben, caiway zou telnr overnemen. Na 4 keer gebeld te hebben,en meerdere malen gechat,werd ons verzekerd dat we dit telnr gewoon behouden. Zelfs schriftelijke bevestiging gehad. Op dag dat abbo in ging ,was er dus helemaal niks geregeld,echt diep triest. Weer bellen, echt allemaal medewerkers die er geen kaas van hebben gegeten,werd me verteld dat we zelf kontakt op moesten nemen met Ben, terwijl caiway juist reclame maakt ,dat zij alles voor je regelen. We zijn er nog niet uit ,en zitten nu met twee abbonementen. Advies: Begin nooit aan caiway mobiel, dit is echt een drama

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Schrijf zelf een review over Caiway

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Caiway een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Caiway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Caiway actief?

    Caiway is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Caiway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.