NederlandReview

    Ervaringen Lycamobile

    Een nieuwe telefoon of juist een sim-only bestellen via Lycamobile? Lees hier wat hoe andere consumenten het contact met dit bedrijf hebben ervaren. Lycamobile voorziet de consument van prepaid en sim-only.

    Over Lycamobile

    Volgens eigen zeggen is Lycamobile de grootste Mobile Virtual Network Operator. In Nederland zijn ze echter nog niet heel groot, maar wel aan het groeien. Lycamobile specialiseert in het goedkoop van en naar het buitenland bellen. Om hierin goed te voorzien maakt Lycamobile in Nederland gebruik van het KPN netwerk.
    Doel van Lycamobile is om mensen die familie en vrienden in het buitenland hebben zo weer samen te brengen. Door middel van goedkope internationale tarieven probeert Lycamobile hiermee te stunten.

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile? Lycamobile is een bedrijf waar u terecht kunt voor uw telefoon, mobiel, sim-only en prepaid. Het is een bedrijf welke vooral bekend is geworden om haar goedkope internationale tarieven. In Nederland hebben ze vele klanten. Het is goed om de mening te lezen van de verschillende mensen welke bekend zijn met de diensten van Lycamobile. Op Nederlandreview.nl is dat mogelijk. Hier is een platform gemaakt om de meningen van consumenten te delen. Op die manier is het gemakkelijker om op basis van de reviews een oordeel te vellen over een bedrijf, zoals Lycamobile.

    Diensten

    Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Een gratis sim-kaart is een unicum onder providers en hiermee hoopt Lycamobile ook te scoren. In principe is deze sim-kaart prepaid, maar daarnaast kun je ook verscheidene bundels bestellen. Zo heb je onder andere:
    - Alles in één bundel voor €30
    - Holland bundel voor €25
    - Mega Data bundel voor €10
    - Onbeperkt bellen en smsen voor €30

    Lycamobile biedt goedkope internationale tarieven die je overigens wel moet activeren door middel van een SMS te sturen. Dit moet elke 30 dagen gebeuren. Dit is natuurlijk enigszins vreemd.
    Als je een sim-only hebt van Lycamobile zonder bundel kan je snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook heeft het bedrijf regelmatig leuke aanbiedingen een overzicht van deze aanbiedingen kan je vinden onder het menu item Aanbiedingen op lycamobile.nl.

    De review over het lycamobile prepaid plan. Goed of niet? Wat vindt u? Laat het ons weten na het bekijken van dit filmpje:


    Al meer dan 14 miljoen mensen gebruiken de internationale prepaid simkaart voor de telefoon van Lycamobile. Het bedrijf krijgt iedere 2 seconden een nieuwe klant. Het is de missie van Lycamobile om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste internationale Mobile Virtual Network Operator welke 14 miljoen klanten verbindt met anderen. Lycamobile is actief in 19 landen. Hier bieden ze betaalbare en goedkope plus hoogwaardige telefoniediensten en datadiensten aan. Ook heeft Lycamobile in een groot aantal landen een aantal financiële diensten en reisdiensten. Het gaat hier om Lycamoney en om Lycafly. Lycamobile is in 2006 opgericht en had in 2014 een omzet van 1,5 miljard euro’s. Het is verrassend hoe ze iedere 2 seconden een nieuwe klant krijgen.

    Lycamobile is beschikbaar in vele landen. Het gaat hierbij om Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

    Lycamobile is een bedrijf welke mensen verbindt met de hulp van datadiensten en telefoniediensten. Ook hebben ze een reisdienst Lycafly en een financiële dienst Lycamoney. Het is een groot bedrijf welke actief is in 19 landen en miljoenen klanten heeft.

    Klachten

    Bent u ergens ontevreden over? Heeft u klachten over Lycamobile? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om uw klacht in te dienen. Natuurlijk wordt uw klacht goed verwerkt en mag u een reactie van Lycamobile verwachten. Tevens is het mogelijk om een tip of een compliment te geven aan Lycamobile.

    Lycamobile heeft een aantal reviews op de eigen website staan. Deze zijn echter doorgestoken kaart aangezien het alleen maar positieve berichten zijn. Het feit dat als je meer reviews wilt lezen je klikt op “Voorbeelden” zegt ook genoeg, het zijn voorbeelden van reviews. Of ze echt zijn is dus de vraag. Een kleine zoekactie levert dan ook al gauw een grote hoeveelheid aan klachten op. Deze variëren van aard.

    Grootste klacht van gebruikers van Lycamobile is de belachelijke tarieven en hoe snel het tegoed op is. Alsof het geld wegloopt zonder dat je iets doet. Lycamobile probeert dit open te houden door aan te geven wat je verbruikt hebt na een gesprek, maar vaak is in één oogopslag al te zien dat dit erg hoge bedragen zijn. Een ander probleem is de hoeveelheid SPAM berichtjes die Lycamobile zelf stuurt. Deze berichtjes hebben als doel om andere producten van Lycamobile te verkopen.

    Een groter probleem is dat consumenten problemen hebben met het netwerk. Lycamobile zou gebruik maken van het KPN netwerk, wat een goede dekking geeft over heel Nederland en vaak ook in het buitenland. Toch is het zo dat veel klachten hier betrekking op hebben. Als je dan klaagt per telefoon, waarbij het overigens lang duurt voordat je iemand aan de lijn krijgt, is het ook nog eens zo dat dit vaak gebeurt in gebrekkig Nederlands.
    Als jij ook een ervaring hebt met Lycamobile als mobiele provider en leverancier van sim-only abonnementen wordt het erg op prijs gesteld als je even een review achterlaat.

    Uw mening over Lycamobile

    Bent u een klant of een klant geweest van Lycamobile? Dan is het goed om uw mening achter te laten op Nederlandreview. Op die manier kunnen anderen lering trekken uit uw ervaring. Het kunnen positieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook minder positieve ervaringen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

    Heeft u ervaring met de beltegoed, internet bundel of opwaarderen van uw mobiel? Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten over lycamobile leest u bij NederlandReview!

    Lycamobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (25)

    4,4
    36% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4,6
    Service
    rating
    3,4
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    4,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Online

    Kan er heleemaal niks mee totzoooiiii

    Door: O 14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Lyca holland xs bundel

    Online besteld, nooit wat gekregen. Krijg ook niemand te pakken van de klantenservice. Ik voel me gewoon opgelicht. Mijn telefoonnummer is bij de klantenservice geblokkeerd volgens mij, want hij gaat niet eens af. Mailtjes worden ook niet beantwoord. Slechtere service heb ik niet meegemaakt.

    Door: S. Erdal 08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    geen bereik en geen service

    op 31 juli heb ik Lyca Frankrijk een mail gestuurd, dat ik geen verbinding kon krijgen. Pas 9 aug kwam er een reactie. Dat is waardeloos, en niet meer zinvol om mij niet meteen te willen helpen, terwijl ik met een beltegoed van Lyca van 30,98 niet meer kon bellen of gebeld worden.

    Ik heb plaatsvervangend een kaart van Orange.fr gekocht. Kosten: aanschaf sim kaart 9,90 en beltegoed 10,- samen 19,90.
    Op 9 augustus kwam Lyca met een reactie, dat ik mijn instellingen op Lyca moest zetten. Maar natuurlijk stonden die goed, want daarvoor kon ik wel bellen. Later, toen het beltegoed van Orange op was, heb ik het opnieuw geprobeerd en had ik weer bereik. Het bleek dat mijn simkaart dan was bewogen of zo en er opnieuw ingezet moest worden. Later viel het netwerk van Lyca opnieuw uit, waardoor ik daar achter kwam.

    Ik vind de service van Lyca waardeloos. Ze zijn onbereikbaar en helpen je niet.

    Door: t waalwijk 10-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    worst customer service ever

    Do not trust this company...big liars

    Door: reda farag 16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    2
    rating

    Service

    Ik heb gevraagd belminuten over te zetten naar data. Een aantal keren contact gehad met Customer Service, welke niets kon doen dan een 'ticket' aanmaken, waarop ik een reactie zou krijgen. Nooit enige reactie ontvangen. Ook een aantal e-mails gestuurd, waarop geen enkele reactie. Lycamobile gaat het enkel om verkopen en geen service. Zal deze provider iedereen afraden.

    Door: Kees Cornelissen 04-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    5,5
    rating

    slechte klanten service

    Bij Albert Hein 20 euro opwaardering gekocht mijn telf. geprobeerd op te waarderen telkens een foutmelding nog voor ik de gehele code had in gevoerd , na meerdere malen van mislukken klanten service gebeld redelijk geholpen op dat moment, na controle van de opwaardering blijkt niet de beloofde verdubbeling van het saldo bij geschreven te zijn 20 euro beltegoed hadden er 40 moeten zijn
    ( verdubbeling) wederom klanten service gebeld en werd daar op mijn vraag hoe dat komt zeer onvriendelijk te woord gestaan door de zelfde persoon en afgesnauwd met u heeft de verdubbeling gehad, op mijn vraag ik heb geen 10 euro betaald maar 20 euro dus dit klopt niet zijn antwoord was meneer u heeft u verdubbeling gehad dus niet zeuren. mag duidelijk zijn dat lyca niet meer als provider voormij zal zijn

    Door: wil. 02-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Simkaart met Holland bundel komt nooit

    Sim kaart met holland bundel besteld zoals ook mevr. de bruin schrijft.

    Meerdere keren over gebeld. Wel betaald. Simkaart arriveert nooit. Ze blijven je gewoon aan het lijntje houden.

    Lyca probeert op deze manier de kas wat te spekken door mensen op te lichten!

    Niet doen!!

    Door: Jason 30-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Grote klacht

    21 september bestel ik een sim kaart met holland bundel L. 27 september niets binnen. Ik bellen naar lyca. Beetje raar mevr maar ga een nieuwe sim halen kunnen wij het overzetten. Had ik dus al een kaartje gehaald. Moest 48 uur wachten zou het daarna opgelost zijn. Ik krijg een sms 2 dagen later met dat alles in orde is. Ik kijken of inderdaad de bundel is toegevoegd maar nee hoor. Zaterdag inmiddels ik bellen om 1 uur in de middag. Mevr het komt goed einde van de middag heeft u uw bundel. Ik blij want tenslotte ga ik morgen verhuizen en daar geen wifi dus mijn werk en conferenties via telefoon doen. Einde van de zaterdag nog steeds niets. *136# u tegoeden zijn vervallen. Ik nog maar eens bellen met lyca. Half uur verder mevr ik leg u referentie en de spoed neer bij mijn supervisor want ik kan helaas niets doen. U hoort het maandag van de afdeling. Nu geen internet moet dan verplicht een andere nemen wat ook weer geld kost. Mijn geld kwijt voor de holland L bundel. 3 kaarten heb ik al gekocht zou bij elke aart 5 euro extra tegoed krijgen nooit gezien helemaal niets. Ik hoop dat ik mijn tegoed nog kan krijgen maar dan daarna nooit meer iets bij lyca nooit meer. Ook gaat er een zware klacht hiervan komen naar de ombudsman of naar kassa toe. Vind dit grof weg geen aanbieder die zich mag aanbieden als telefoon bedrijf.

    Door: Monique De bruin 29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Review

    Al meerdere keren geprobeerd mijn nummer over te zetten naar Lyca, dit is onmogelijk, je krijgt gewoon geen sms met code. Ook €5 voor regristratie niet ontvangen.

    Door: Sid 04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    7
    rating

    internationale bundel M buitenland - gekocht in België

    bundel aangekocht in juni 2018 de telefoonkaart in mei. op 07 juni koop ik een bundel voor 20Euro met 3Gb internet data en beltegoed. Ik kon hiermee naar Servië bellen en internetten. Dikke leugens, dus... 3 mails naar klantendienst...vandaag 12 x gebeld naar 1976. Kaart ging gereset worden.... nougaballen ...
    nummer meenemen naar viking....bij Lycamobile nooit meer. Zelfde miserie als in Nederland.

    Door: luc belgië 26-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Service

    Ongelofelijk zit al 2 dagen te bellen naar de klantenservice. Krijg niemand te pakken 2 x een dikke uur in de wacht. Volgens mij zitten ze daar allemaal aan de jointjes en schijt aan de klanten. Echt bizar. Nooit en ook nooit meer iets wat te maken heeft met lyca aanschaffen NOOOOOOIT

    Door: Peter 18-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Super slechte lycamobile

    Bij lycamobile simkaart besteld. Twee dagen later ontvangen, maar de opwaardeercode om de simkaart te kunnen gebruiken werkte niet. De helpdesk bellen en je krijgt een referentie nummer, maar geen oplossing (elke keer dat je belt krijg je telkens een nieuwe referentie nummer). Maar geen oplossing. Ook niet als je een email stuurt. Nu drie weken en 5 referentie nummers later nog steeds geen oplossing. NOOIT meer lycamobile.

    Door: Farnoosh 05-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4
    rating

    Kijk verder naar een andere provider!

    Haal hier nooit kaartjes. Voor mijn dochter een kaartje gehaald en ze wordt lastig gevallen door incasso bureau en andere instanties. Klantenservice gebeld en die zegt doodleuk ja kunnen wij niks aan doen je hebt pech. Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt!

    Door: Esther 12-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Lycamobile is een oplichter

    LYCAmobile is een oplichter.
    In black friday gekocht een lyca simkaart met 3 GB en onbeperkt bellen en sms.
    Maar tot nu heb ik helemaal nieks gekrijgen.
    Ik kan niet bellen en sms of internet

    Door: nyho 06-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Klacht over klantenservice

    Het is praktisch onmogelijk om iemand van de klantenservice aan de lijn te krijgen. Wachttijd 30 min+ en als je geluk heb dan verbreken ze niet de verbinding en word je geholpen.

    Door: Ryan 02-08-2017
    Ryan 02-08-2017

    Als je probeert contact op te nemen met de klantenservice, trek daar minimaal een uur voor uit, want met een beetje geluk krijg je iemand aan de telefoon. En dan hier goede reviews laten plaatsen door medewerkers van Lyca om de mensen te misleiden

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5
    rating

    bundel gekocht en niks aangekregen

    vandaag bundel online gekocht en betaald! 20euro.. na een paar uur niks aangekregen, gebeld naar klantendienst ; eerste keer nam er iemand op die frans sprak, toen ik zei dat ik geen frans spreek werd er afgeduwd, tweede keer gebeld na 20min te wachten werd er gewoon afgedrukt! heb al 5 mails verstuurd en geen reactie!!! word hier zo kwaad van! hier mee eens naar test-aankoop stappen! niet normaal zoiets!!!

    Door: Tamara 07-04-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5
    rating

    WEL goedkoper

    Ik snap het probleem niet van sommige mensen. Mobiel, chip erin en GO. Prima bevallen.

    Door: MendizA 08-03-2017
    luc belgie 26-06-2018

    ik heb je op de helpdesk bij lycamobile aan de telefoon gehad :-)

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    Wereldwijd goedkoop bellen

    Ik ben overgestapt naar Lyca Mobile omdat ik veel naar het buitenland bel. Ik heb familie in meerdere verre landen nu en omdat ik in het buitenland heb gestudeerd, zijn er ook vrienden die ik graag bel. Met andere providers is dat echt een stuk duurder, dus ik ben blij dat ik nu bij Lyca zit. Scheelt gewoon echt geld.

    Door: Marina 27-01-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8
    rating

    Buitenland goedkoper

    Ik zag ze altijd op schiphol adverteren (op zo'n groot billboard) en ik vond het altijd een beetje een shady bedrijf. Maar mijn vrienden bellen ermee, vooral naar het buitenland en die zeiden altijd dat het goedkope sheit was. Toen mijn vriendin in het buitenland ging studeren schrok ik me kapot van mijn vodafone rekening. Dus ben ik via lycamobile gaan bellen en dit is zeker een stukkie goedkoper.

    Door: Sjaak van de Weij 25-11-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5
    rating

    klantenservice waardeloos

    de service kan niet slechter je wacht uren en uren ik heb 3 keer vandaag geprobeerd te bellen maar telkens geen reactie nu bel ik vanaf 4 mobiele telefoons te gelijk en nog steeds niks ze werken daar niet als ze niet opnemen na vandaag is het klaar ga ik wel naar robinmobile of lebara wnt dit is waardeloos en zenuwslopend en heb geen zin om elke keer als er iets aan de hand is uren wachten om iemand te spreken van lyca ze zijn geen goden genoeg andere providers die wel hun klanten hoger zetten en niet alleen naar omzet kijken maar ook kwalititeit

    Door: rikardo 04-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Lycamobile

    Uw beoordeling