NederlandReview

    Ervaringen Lycamobile

    Een nieuwe telefoon of juist een sim-only bestellen via Lycamobile? Lees hier wat hoe andere consumenten het contact met dit bedrijf hebben ervaren. Lycamobile voorziet de consument van prepaid en sim-only.

    Over Lycamobile

    Volgens eigen zeggen is Lycamobile de grootste Mobile Virtual Network Operator. In Nederland zijn ze echter nog niet heel groot, maar wel aan het groeien. Lycamobile specialiseert in het goedkoop van en naar het buitenland bellen. Om hierin goed te voorzien maakt Lycamobile in Nederland gebruik van het KPN netwerk.
    Doel van Lycamobile is om mensen die familie en vrienden in het buitenland hebben zo weer samen te brengen. Door middel van goedkope internationale tarieven probeert Lycamobile hiermee te stunten.

    Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over Lycamobile? Lycamobile is een bedrijf waar u terecht kunt voor uw telefoon, mobiel, sim-only en prepaid. Het is een bedrijf welke vooral bekend is geworden om haar goedkope internationale tarieven. In Nederland hebben ze vele klanten. Het is goed om de mening te lezen van de verschillende mensen welke bekend zijn met de diensten van Lycamobile. Op NederlandReview is dat mogelijk. Hier is een platform gemaakt om de meningen van consumenten te delen. Op die manier is het gemakkelijker om op basis van de reviews een oordeel te vellen over een bedrijf, zoals Lycamobile.

    De review over het lycamobile prepaid plan. Goed of niet? Wat vindt u? Laat het ons weten na het bekijken van dit filmpje:

    Diensten

    Bij Lycamobile kan je een gratis sim-kaart aanvragen welke je dan kunt opwaarderen. Een gratis sim-kaart is een unicum onder providers en hiermee hoopt Lycamobile ook te scoren. In principe is deze sim-kaart prepaid, maar daarnaast kun je ook verscheidene bundels bestellen. Zo heb je onder andere:
    - Alles in één bundel voor €30
    - Holland bundel voor €25
    - Mega Data bundel voor €10
    - Onbeperkt bellen en smsen voor €30

    Lycamobile biedt goedkope internationale tarieven die je overigens wel moet activeren door middel van een SMS te sturen. Dit moet elke 30 dagen gebeuren. Dit is natuurlijk enigszins vreemd.
    Als je een sim-only hebt van Lycamobile zonder bundel kan je snel opwaarderen met €5, €10 of €20 per keer. Ook heeft het bedrijf regelmatig leuke aanbiedingen een overzicht van deze aanbiedingen kan je vinden onder het menu item Aanbiedingen op lycamobile.nl.




    Al meer dan 14 miljoen mensen gebruiken de internationale prepaid simkaart voor de telefoon van Lycamobile. Het bedrijf krijgt iedere 2 seconden een nieuwe klant. Het is de missie van Lycamobile om familie en vrienden over de hele wereld met elkaar te verbinden. Lycamobile is de grootste internationale Mobile Virtual Network Operator welke 14 miljoen klanten verbindt met anderen. Lycamobile is actief in 19 landen. Hier bieden ze betaalbare en goedkope plus hoogwaardige telefoniediensten en datadiensten aan. Ook heeft Lycamobile in een groot aantal landen een aantal financiële diensten en reisdiensten. Het gaat hier om Lycamoney en om Lycafly. Lycamobile is in 2006 opgericht en had in 2014 een omzet van 1,5 miljard euro’s. Het is verrassend hoe ze iedere 2 seconden een nieuwe klant krijgen.

    Lycamobile is beschikbaar in vele landen. Het gaat hierbij om Australië, Oostenrijk, België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Hong Kong, Portugal, Roemenië, Spanje, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

    Lycamobile is een bedrijf welke mensen verbindt met de hulp van datadiensten en telefoniediensten. Ook hebben ze een reisdienst Lycafly en een financiële dienst Lycamoney. Het is een groot bedrijf welke actief is in 19 landen en miljoenen klanten heeft.

    Klachten

    Bent u ergens ontevreden over? Heeft u klachten over Lycamobile? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om uw klacht in te dienen. Natuurlijk wordt uw klacht goed verwerkt en mag u een reactie van Lycamobile verwachten. Tevens is het mogelijk om een tip of een compliment te geven aan Lycamobile.

    Lycamobile heeft een aantal reviews op de eigen website staan. Deze zijn echter doorgestoken kaart aangezien het alleen maar positieve berichten zijn. Het feit dat als je meer reviews wilt lezen je klikt op “Voorbeelden” zegt ook genoeg, het zijn voorbeelden van reviews. Of ze echt zijn is dus de vraag. Een kleine zoekactie levert dan ook al gauw een grote hoeveelheid aan klachten op. Deze variëren van aard.

    Grootste klacht van gebruikers van Lycamobile is de belachelijke tarieven en hoe snel het tegoed op is. Alsof het geld wegloopt zonder dat je iets doet. Lycamobile probeert dit open te houden door aan te geven wat je verbruikt hebt na een gesprek, maar vaak is in één oogopslag al te zien dat dit erg hoge bedragen zijn. Een ander probleem is de hoeveelheid SPAM berichtjes die Lycamobile zelf stuurt. Deze berichtjes hebben als doel om andere producten van Lycamobile te verkopen.

    Een groter probleem is dat consumenten problemen hebben met het netwerk. Lycamobile zou gebruik maken van het KPN netwerk, wat een goede dekking geeft over heel Nederland en vaak ook in het buitenland. Toch is het zo dat veel klachten hier betrekking op hebben. Als je dan klaagt per telefoon, waarbij het overigens lang duurt voordat je iemand aan de lijn krijgt, is het ook nog eens zo dat dit vaak gebeurt in gebrekkig Nederlands.
    Als jij ook een ervaring hebt met Lycamobile als mobiele provider en leverancier van sim-only abonnementen wordt het erg op prijs gesteld als je even een review achterlaat.

    Uw mening over Lycamobile

    Bent u een klant of een klant geweest van Lycamobile? Dan is het goed om uw mening achter te laten op NederlandReview. Op die manier kunnen anderen lering trekken uit uw ervaring. Het kunnen positieve ervaringen zijn, maar natuurlijk ook minder positieve ervaringen. Het is goed om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn.

    Heeft u ervaring met de beltegoed, internet bundel of opwaarderen van uw mobiel? Eerlijke en betrouwbare ervaringen van klanten over lycamobile leest u bij NederlandReview!

    Lycamobile
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

    4
    32% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.2
    Service
    rating
    3.2
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    lyca will steal your money

    worst service ever!! My internet and text messages stop working at random, I have to manually fix the access points and message number center at least once a month. Never even knew those settings existed and it is not easy to do either.

    When you topup it takes hours sometimes days to get the transaction approved. They charge you for customer service so you have to pay even when your top up doesn't work and you have no money that can even go in the account. The payment gateways are broken so it rejects your payment half the time, even IDEAL doesn't work most of the time. The website is slow, the customer service email literally doesn't answer you, sent an email 2 weeks ago and nothing. Lyca is cheap, that its only selling point. Everything else about this service is horrible, just pay more to TMobile. It will be worth it. I've been without service for 3 days bc their payment gateways are broken, finally get it to work and my account doesn't reflect the top up. Then they tell me it will be at least an hour before I can renew my service. I use this phone for work. I HATE lyca mobile more than anything.

    Door: Victoria 14-09-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Holland super bundle

    Worst customer service ever. They told me a system error happened and I have to pay more to reactivate my bundle and they hung up on me .
    Worst company ever

    Door: Muayyad18-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    slechtste klantenservice!

    Langzame levering van simkaart. Maar vooral ernstig slechte en onbeschofte klanten service. Ik heb spijt dat ik van tevoren de reviews niet heb gelezen. Hier kom ik meerdere klanten tegen met dezelfde klachten. Erg onbeschofte mensen bij de klantenservice die zelfs hun stem verheffen tegen een klant, op email wordt niet gereageerd, en als je aan de telefoon zit met de klantenservice vallen ze gerust weg (of hangen op) en claimen dan later dat het jou fout is! Ipv dat ze eens zouden proberen terug bellen.
    Dit bedrijf zou niet mogen bestaan!

    Door: Kelly28-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Holland Bundle S

    It's horrible service! They they stole my money from the balance! And support dosen't help me! Lycamobile is scammers!

    Door: Vladimir24-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    lyca mobile bundel

    Ik had een bundel voor mijn vriendin besteld om eens te testen zo een 10 dagen terug. Simkaart prima snel binnen, activeren van bundel één grote ravage.

    Na 2 dagen proberen klantenservice gebeld. Deze wist het probleem binnen 48 uur op te lossen werd mij verteld. Ik zou daar niks voor hoeven te doen. Na 48 uur nog maar eens gebeld en toen werd mij verteld probeer nog eens met de code te activeren.
    Dit geprobeerd, geen succes. Mijn vriendin belt zelf even op en word geholpen door een man van turkse afkomst die schijnbaar ook in de buurt van Turkije was en vroeg of mijn vriendin daar heen kwam zodat ze af konden spreken.
    Later nogmaals gebeld omdat ook deze man wederom alleen de stappen die op zijn scherm staan kon mededelen maar geen service kon verlenen. Deze man wist haar ook te vertellen dat het binnen 48 uur opgelost zou zijn.

    Kortom mijn ervaring met Lycamobile? Niet professioneel en slechte service!

    Door: J Groen31-01-2020
    Kelly28-05-2020

    Ik heb dezelfde ervaring met het activeren van de bundel! Walgelijke klantenservice daar. Dit zou toch niet moeten kunnen in Nederland.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2.5
    rating

    Bundle XM

    Terrible experience with costumer support!! I have a problem with my bundle code and I can't redeem it. I called twice and after the secomd call they open an incident to solve the problem. After 3 days without any solution I called againd and I kindly asked if he could speak English but he started yeling to me in Dutch and joking with everyone in the room that I was asking to speak in English. I called again 5 mins later and a very rude woman did exactly the same, started yeling in Dutch but this time she hang up the call. If you use Lycamobile pray for don't have problems they will not solve them if you aren't a Dutch speaker.

    Door: Joao22-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Online

    Kan er heleemaal niks mee totzoooiiii

    Door: O14-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lyca holland xs bundel

    Online besteld, nooit wat gekregen. Krijg ook niemand te pakken van de klantenservice. Ik voel me gewoon opgelicht. Mijn telefoonnummer is bij de klantenservice geblokkeerd volgens mij, want hij gaat niet eens af. Mailtjes worden ook niet beantwoord. Slechtere service heb ik niet meegemaakt.

    Door: S. Erdal08-10-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    geen bereik en geen service

    op 31 juli heb ik Lyca Frankrijk een mail gestuurd, dat ik geen verbinding kon krijgen. Pas 9 aug kwam er een reactie. Dat is waardeloos, en niet meer zinvol om mij niet meteen te willen helpen, terwijl ik met een beltegoed van Lyca van 30,98 niet meer kon bellen of gebeld worden.

    Ik heb plaatsvervangend een kaart van Orange.fr gekocht. Kosten: aanschaf sim kaart 9,90 en beltegoed 10,- samen 19,90.
    Op 9 augustus kwam Lyca met een reactie, dat ik mijn instellingen op Lyca moest zetten. Maar natuurlijk stonden die goed, want daarvoor kon ik wel bellen. Later, toen het beltegoed van Orange op was, heb ik het opnieuw geprobeerd en had ik weer bereik. Het bleek dat mijn simkaart dan was bewogen of zo en er opnieuw ingezet moest worden. Later viel het netwerk van Lyca opnieuw uit, waardoor ik daar achter kwam.

    Ik vind de service van Lyca waardeloos. Ze zijn onbereikbaar en helpen je niet.

    Door: t waalwijk10-09-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    worst customer service ever

    Do not trust this company...big liars

    Door: reda farag16-05-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Service

    Ik heb gevraagd belminuten over te zetten naar data. Een aantal keren contact gehad met Customer Service, welke niets kon doen dan een 'ticket' aanmaken, waarop ik een reactie zou krijgen. Nooit enige reactie ontvangen. Ook een aantal e-mails gestuurd, waarop geen enkele reactie. Lycamobile gaat het enkel om verkopen en geen service. Zal deze provider iedereen afraden.

    Door: Kees Cornelissen04-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    slechte klanten service

    Bij Albert Hein 20 euro opwaardering gekocht mijn telf. geprobeerd op te waarderen telkens een foutmelding nog voor ik de gehele code had in gevoerd , na meerdere malen van mislukken klanten service gebeld redelijk geholpen op dat moment, na controle van de opwaardering blijkt niet de beloofde verdubbeling van het saldo bij geschreven te zijn 20 euro beltegoed hadden er 40 moeten zijn
    ( verdubbeling) wederom klanten service gebeld en werd daar op mijn vraag hoe dat komt zeer onvriendelijk te woord gestaan door de zelfde persoon en afgesnauwd met u heeft de verdubbeling gehad, op mijn vraag ik heb geen 10 euro betaald maar 20 euro dus dit klopt niet zijn antwoord was meneer u heeft u verdubbeling gehad dus niet zeuren. mag duidelijk zijn dat lyca niet meer als provider voormij zal zijn

    Door: wil.02-11-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Simkaart met Holland bundel komt nooit

    Sim kaart met holland bundel besteld zoals ook mevr. de bruin schrijft.

    Meerdere keren over gebeld. Wel betaald. Simkaart arriveert nooit. Ze blijven je gewoon aan het lijntje houden.

    Lyca probeert op deze manier de kas wat te spekken door mensen op te lichten!

    Niet doen!!

    Door: Jason30-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Grote klacht

    21 september bestel ik een sim kaart met holland bundel L. 27 september niets binnen. Ik bellen naar lyca. Beetje raar mevr maar ga een nieuwe sim halen kunnen wij het overzetten. Had ik dus al een kaartje gehaald. Moest 48 uur wachten zou het daarna opgelost zijn. Ik krijg een sms 2 dagen later met dat alles in orde is. Ik kijken of inderdaad de bundel is toegevoegd maar nee hoor. Zaterdag inmiddels ik bellen om 1 uur in de middag. Mevr het komt goed einde van de middag heeft u uw bundel. Ik blij want tenslotte ga ik morgen verhuizen en daar geen wifi dus mijn werk en conferenties via telefoon doen. Einde van de zaterdag nog steeds niets. *136# u tegoeden zijn vervallen. Ik nog maar eens bellen met lyca. Half uur verder mevr ik leg u referentie en de spoed neer bij mijn supervisor want ik kan helaas niets doen. U hoort het maandag van de afdeling. Nu geen internet moet dan verplicht een andere nemen wat ook weer geld kost. Mijn geld kwijt voor de holland L bundel. 3 kaarten heb ik al gekocht zou bij elke aart 5 euro extra tegoed krijgen nooit gezien helemaal niets. Ik hoop dat ik mijn tegoed nog kan krijgen maar dan daarna nooit meer iets bij lyca nooit meer. Ook gaat er een zware klacht hiervan komen naar de ombudsman of naar kassa toe. Vind dit grof weg geen aanbieder die zich mag aanbieden als telefoon bedrijf.

    Door: Monique De bruin29-09-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Review

    Al meerdere keren geprobeerd mijn nummer over te zetten naar Lyca, dit is onmogelijk, je krijgt gewoon geen sms met code. Ook €5 voor regristratie niet ontvangen.

    Door: Sid04-07-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    internationale bundel M buitenland - gekocht in België

    bundel aangekocht in juni 2018 de telefoonkaart in mei. op 07 juni koop ik een bundel voor 20Euro met 3Gb internet data en beltegoed. Ik kon hiermee naar Servië bellen en internetten. Dikke leugens, dus... 3 mails naar klantendienst...vandaag 12 x gebeld naar 1976. Kaart ging gereset worden.... nougaballen ...
    nummer meenemen naar viking....bij Lycamobile nooit meer. Zelfde miserie als in Nederland.

    Door: luc belgië26-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Service

    Ongelofelijk zit al 2 dagen te bellen naar de klantenservice. Krijg niemand te pakken 2 x een dikke uur in de wacht. Volgens mij zitten ze daar allemaal aan de jointjes en schijt aan de klanten. Echt bizar. Nooit en ook nooit meer iets wat te maken heeft met lyca aanschaffen NOOOOOOIT

    Door: Peter18-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Super slechte lycamobile

    Bij lycamobile simkaart besteld. Twee dagen later ontvangen, maar de opwaardeercode om de simkaart te kunnen gebruiken werkte niet. De helpdesk bellen en je krijgt een referentie nummer, maar geen oplossing (elke keer dat je belt krijg je telkens een nieuwe referentie nummer). Maar geen oplossing. Ook niet als je een email stuurt. Nu drie weken en 5 referentie nummers later nog steeds geen oplossing. NOOIT meer lycamobile.

    Door: Farnoosh05-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Kijk verder naar een andere provider!

    Haal hier nooit kaartjes. Voor mijn dochter een kaartje gehaald en ze wordt lastig gevallen door incasso bureau en andere instanties. Klantenservice gebeld en die zegt doodleuk ja kunnen wij niks aan doen je hebt pech. Nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt!

    Door: Esther12-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Lycamobile is een oplichter

    LYCAmobile is een oplichter.
    In black friday gekocht een lyca simkaart met 3 GB en onbeperkt bellen en sms.
    Maar tot nu heb ik helemaal nieks gekrijgen.
    Ik kan niet bellen en sms of internet

    Door: nyho06-12-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Lycamobile

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Lycamobile een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 31 ervaringen geplaatst over Lycamobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 32% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Lycamobile actief?

    Lycamobile is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Telefoon

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lycamobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.