Disney+

5.9

Bestellen

4.2

Service

4.1

Prijs

5

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Disney+

Ben je op zoek naar een streaming service om Disney films, klassiekers, tv-series en nieuwe releases  te bekijken? Disney+ is voor jou wellicht wel de uitkomst der uitkomsten.


Wat is Disney+?


Via Disney+ kunnen klanten klassiekers, nieuwe releases, tv-series en exclusieve ‘Originals’ streamen. Op het moment van schrijven is het vanaf € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar een abonnement te nemen. Er kan nu Stream Disney+ 7 dagen gratis geprobeerd worden. Disney+ bestaat uit Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het bedrijf stelt een eindeloos entertainment aan te bieden. Via Disney+ kunnen klanten zich tegoed doen aan Disney-klassiekers, Pixar-avonturen, Marvel-blockbusters, Star Wars-saga's, National Geographic-ontdekkingsreizen en meer.


Zo kun je van Disney+ gebruik maken op TV's zoals Android TV, Apple TV, Chromecast en LG TV's. Op het gebied van computers gebruik je Disney+ via Chrome OS, MacOS en Windows PC. In de categorie mobiel en tablet de Android mobiel & tablet en de iPhone & iPad. Qua Gameconsoles is de service beschikbaar via PS4 en de Xbox one.


Historie


Disney+ is onderdeel van The Walt Disney Company. Dit is één van de grootste mediaconglomeraten ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een markt leidende producent en distributeur van animatiefilms. Je kunt meteen streamen maar het is ook mogelijk om te downloaden voor later. Zo kun je iedere serie en film downloaden en deze vervolgens vanaf ieder locatie bekijken. Je kunt op maximaal vier apparaten tegelijk streamen.


Voordelen


Disney+ wordt door het bedrijf ook wel omschreven als het podium waar geliefde personages de helden van nu ontmoeten. Zo ontmoet je er personages van Mickey Mouse tot Iron Mann, van Sneeuwwitje tot Vaiana, Luke Skywalker tot thor. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er iets is voor iedereen. Je treft er een unieke collectie van 's werelds meest geliefde tv-series en films. Klanten kijken zonder reclame. Er kan altijd en overal gestreamd worden. Je kunt allerlei materiaal downloaden en je favorietenlijst samenstellen, zodat je onderweg kunt kijken. Denk aan shows zoals The Mandalorian, Encore en Noelle.


Algemene voorwaarden


Voordat er wordt besloten om een samenwerking met Disney+ aan te gaan is het altijd raadzaam om de gebruiksvoorwaarden door te lezen. Deze gebruiksvoorwaarden zijn bij Disney+ net als bij vele andere bedrijven online te lezen. In de algemene voorwaarden staat beschreven wat het precies inhoud als er een overeenkomst tussen het bedrijf en jezelf wordt aangegaan. Er wordt onder andere beschreven dat de Disney Servies persoonlijke en niet commerciële gebruiken zijn. De voorwaarden zijn echt bedoeld voor informatieve en amusementsdoeleinden.


Wat zijn de klantervaringen bij Disney+?


Ben jij al klant bij Disney+? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Heb je al veel gestreamd via Disney+? Is dit je bevallen? Op welke apparaten heb jij gebruik gemaakt van Disney+? Heb je een gratis proefabonnement afgesloten? Ben je begonnen met een maandabonnement en heb je inmiddels een jaarabonnement? Wat vind je van de service die door Disney+ verleend wordt? Blijf je in de toekomst gebruik maken van de diensten die door Disney+ worden aangeboden? Zou je andere mensen aanbevelen een Disney+ abonnement te nemen? Je doet ons en de gebruikers van NederlandReview er een groot plezier mee om je ervaringen over dit bedrijf te delen via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijf beoordelingen.


 


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (20)

Disney Plus account

Weinig content en als er nieuwe content wordt beloofd zoals behind the attraction seizoen 2 komt niet eens naar Nederland. En ondanks de vele klachten hierover wordt er weinig mee gedaan. Disney begint echt zijn glans te verkiezen.

M

Marfke

05-11-2023

0forum

Disney +

probleem met hun leeftijds categorienen , alks je instelt op 18+ word er verondersteld dat je alles kan zien als volwassenen , niks is minder waar , wil "de ruimte en ontdekkingsreizen " zien en staat "content verborgen , je profiel is ingesteld op 18+ titels met een hogere classificatie worden niet weergegeven ga naar profielinstellingen om je classificatie aan te passen ,! maar grote fout in hun programmeren van hun site want je KAN niet hoger of 18+ instellen , dus zeer grote fout waardoor je iets wat eigenlijk geen 18 + zou moeten zijn niet kan bekijken , geen goede service

C

chris

24-09-2023

0forum

Disney +

Al een aantal jaren een abbonement van Disney + en dit wordt jaarlijks automatisch van onze rekening afgeschreven, nu een paar dagen geleden per ongeluk dit bedrag terug geboekt. Zonder bericht of mail van hun kwam ik erachter dat we 2 dagen erna afgesloten waren, dit meteen proberen te herstellen maar dat was niet mogelijk, vanmorgen contact gezocht met hun en ik kreeg als antwoord dat ik een nieuw en duurder abonnement af kon sluiten verder konden ze niks doen. Echt een heel klantvriendelijk bedrijf!!......

M

Monique Janssens

11-09-2023

0forum

Disney+

Disney+ heeft een leuk en afwijkend aanbod t.o.v. andere streaming diensten. Erg met een extreem beperkte catalogus. Leuk als je de films van Disney, Marvel (overigens missen diverse Spiderman films) en StarWars wil kijken, maar verder dan dat valt het aanbod echt zwaar tegen. Ook de aanvulling van National Geographic en Star voegt niet veel toe... tenzij je een zware liefhebber bent van documentaires over dieren. Na eerder een jaar geprobeerd te hebben, hebben we anderhalve jaar later nog eens een abo voor een jaar afgesloten. Ik schrok echt toen ik zag hoe weinig nieuw aanbod erbij was gekomen. Echt maar een handjevol A-titels. De beeldkwaliteit is overigens dik in orde. Bovengemiddeld . Volgens mij heb ik nog nooit een storing gehad en qua interface is de app netter, maar nog een tikje slechter dan de concurrentie. Ook totaal geen optie om het aanbod van nieuw naar oud te sorteren. Altijd van A-Z wat vreselijk irritant is. Kortom; leuke dienst voor max 3 maanden. Daarna jaren niet meer naar omkijken.

A

Arno

30-08-2023

0forum

Disney +

Het kost 30 euro om je abbonement op te zeggen. ?

K

Kim

03-08-2023

0forum

Disney plus

Zeer slechte ervaring. 3 maanden lid geweest en tijdens deze periode werd er maar 1 film toegevoegd. NIEUWE LEDEN PAS OP. ZONDE VAN JE GELD

S

Serge Hutzezon

13-11-2022

0forum

Bepaalde serie seisoen 2 niet te zien zelfs na seison een al 2019 is uitgekomen

Ik baal als een stekker dat Disney plus geen seizoenen van series bijhoudt. Amphibia seizoen een is er al vanaf 2019 en nu in 2022 nog steeds geen seizoen 2 terwijl ik al een keer een mail heb gestuurd welke series of films klanten graag willen zien. Het is slordig en geven allen van veel series een seizoen om ze te lokken. Dus ik raad het af

D

Danielle van Deuveren

01-11-2022

0forum

oplaadkaarten disney+

ik denk persoonlijk dat als er oplaadkaarten zouden zijn er meer mensen naar disney+ zouden komen omdat niet iedereen zijn gegevens zomaar op internet zet en zo geld van u rekening is zonder dat je het weet je hebt ook meer vrijheid je kom en gaat wanneer jij wil denk dat dit een top idee is denk dat dit wat de troef is van netflix dus waarom wachten voor mij is het dan duidelijk dag netflix hallo disney + dus ik hoop in de toekomst dat dat er zal doorkomen liefst zo snel mogelijk

W

wim

07-04-2022

0forum

6 99

Stopt vaak tijdens kijken. Klote!!!!!

D

Deniz

16-03-2022

0forum

DISNEY+

In het begin werkte het prima! Maar sinds een paar weken slaat de app niet op waar je stopt in een serie. Je moet opletten waar je stopt en dat onthouden anders begin je zo weer 3 afleveringen eerder. Voor €8,99 pm mag je toch verwachten dat dit probleem niet optreedt. Contact gehad met de klantenservice (overdreven aardig) maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Ik heb nu een mail gestuurd en nu wachten op antwoord. Als dit zo blijft dan stop ik bij Disney + heel jammer!!

C

Carin

15-12-2021

0forum

Dianey

Waardeloos. Het opstarten duurt vaak minuten. Bij elke film moet je opnieuw instellen dat je Nederlandse ondertiteling wilt. Vooruitspoelen werkt niet, over stapjes vooruit van 10 seconden denkt het 15 seconden na en spoelen gaat zo snel dat je geen idee hebt waar je uitkomt. Verder spelen van een film gaat nooit vanaf het moment waar je gestopt bent. Dan moet je dus spoelen, maar dat werkt niet. Filmaanbod beperkt en sterk verouderd. Pluspunten zijn de starwars films en marvel. Als die uitgekeken zijn zo snel mogelijk weer opzeggen.

J

Johannes

27-11-2021

1forum

Disney +

Als je van Disney series en films houdt dan is dit de ideale dienst. Marvel is leuk meegenomen, maar voor Star hoef je het absoluut niet te doen, slechts Futurerama,the Simpsons etc zijn daar de moeite waard. Voor echte films kan men beter naar Netflix gaan. Het aanbod van Disney+ is om te janken. Zeer schaars content, zowel de site van de website van Disney+ zijn erg traag en buggy. En in ''mijn lijst'' kan je maar max 20 films opslaan. Echt belachelijk! En dan gaan ze dit jaar de prijs verhogen? Ik dacht het niet.

D

D

25-10-2021

0forum

Disney plus (ik bedoel min)

Helemaal niets. Geen films. Duur. Leuk voor kindjes van 3-. De rest is ruk. Zonde van mijn geld. Geen app op tv. Geen app op windows pc. Hoe moet ik in godsnaam kijken? En als ik ergens kan kijken dan is het leeg, niets, nada, noppes. En slecht. En ik maar betalen. Waarvoor? Zoals je begrijpt, niet echt tevreden. Eigenlijk ben ik wel blij dat ik niet kan kijken voor 80 euro. Want er is toch helemaal niks. En als, dan slecht. Ik was al grijs, maar sinds vandaag ben ik wit. Leg uit. Hoe kan ik kijken in een windows app, of op LG tv, of hoe vind ik leuke films? O ja, ik moest eerst nog instellen 18+, maar er is niets voor 18+, want het is allemaal 3-. En ik ben 51.

N

Niet tevreden

26-09-2021

0forum

disney app die niet werkt

Een app die niet werkt, zo krijg je een zwart scherm bij het opstarten van een video of kan het soms minuten lang duren voordat er uberhaubt iets wil starten. Daarnaast werken downloads niet, zo hadden wij voordat we naar het buitenland gingen een reeks gedownload voor de kinderen. Maar uiteindelijk kon dit niet bekeken worden omdat de app alsnog een internetverbinding nodig had. Iets wat in sommige landen behoorlijk duur uit kan pakken. De klantenservice wil hierin verder niet meedenken.

R

Ruud

12-08-2021

0forum

Abbonement disney plus

Leuk dacht ik met me kids disney plus kijken al afgesloten totdat ik erachter kwam dat je een chromecast nodig hebt of een smart tv anders kan je er niks mee dit had zeker wel erbij mogen staan jammer dan maar toch netflix kijken ...

D

Daniella De sousa teixeira

02-05-2021

0forum

Disney plus

Ik neem het nooit meer. Na een uur Disney kijken, word ik er uit gegooid en moet ik de pagina opnieuw laten laden. Het probleem kon niet worden opgelost op de laptop. Wel lullig dat mijn abbo dan vandaag stopt om 20.00 uur ivp 00.00 uur. Een film werd zo abrupt afgekapt. Netflix gaat vlekkeloos op de laptop.

A

Angela

17-11-2020

0forum

15-09-2020

heb een jaarabonnement genomen van disney+,wat een teleurstelling!!er is na 45 dagen bijna niets bijgekomen...en dan als er iets goed is moet ik elke keer een week wachten om een nieuwe aflevering te kijken??had alles al gezien van disney,maar dacht dat er veel van natgio op ging zijn...niets is minder waar.sorry na 1 jaar oud ik het zeker voor bekeken!daag disney+....hallo netflix!

A

angelo giammorcaro

30-10-2020

0forum

Disney + Abonnement

Disney + genomen omdat hier leukere kindertv is dan op de gewone zenders. en op Netflix enzo is geen Disney. vind het ook heel fijn dat er dan geen reclame in zit want ik wil niet dat mijn kinderen daarnaar kijken afsluiten ging snel en ik kan nu veel kijken. aanbod is groot!

G

Gerrie

21-02-2020

0forum

tv abonnement

Snel afgesloten en het aanbod is heel erg goed. Niet alleen voor kinderen, ook voor "ons" volwassenen! Ik heb andere abonnementen hiervoor stopgezet, want het aanbod is hier beter vind ik en goede kwaliteit.

K

Karin Versteeg

06-02-2020

0forum

Disney + blij mee

Superleuk dat Disney nu een eigen zender heeft, ideaal voor mijn kinderen want die willen niets anders kijken. Wel een beetje duur iedere maand maar ik vind het het wel waard want je hebt echt heel veel om uit te kiezen. Abonnement afsluiten was zo gedaan. Echt een aanrader wat mij betreft vooral voor wie kinderen heeft

M

Marieke de Klop

20-01-2020

0forum