NederlandReview

  Ervaringen Disney+

  Ben je op zoek naar een streaming service om Disney films, klassiekers, tv-series en nieuwe releases te bekijken? Disney+ is voor jou wellicht wel de uitkomst der uitkomsten.

  Wat is Disney+?

  Via Disney+ kunnen klanten klassiekers, nieuwe releases, tv-series en exclusieve ‘Originals’ streamen. Op het moment van schrijven is het vanaf € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar een abonnement te nemen. Er kan nu Stream Disney+ 7 dagen gratis geprobeerd worden. Disney+ bestaat uit Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het bedrijf stelt een eindeloos entertainment aan te bieden. Via Disney+ kunnen klanten zich tegoed doen aan Disney-klassiekers, Pixar-avonturen, Marvel-blockbusters, Star Wars-saga's, National Geographic-ontdekkingsreizen en meer.

  Zo kun je van Disney+ gebruik maken op TV's zoals Android TV, Apple TV, Chromecast en LG TV's. Op het gebied van computers gebruik je Disney+ via Chrome OS, MacOS en Windows PC. In de categorie mobiel en tablet de Android mobiel & tablet en de iPhone & iPad. Qua Gameconsoles is de service beschikbaar via PS4 en de Xbox one.

  Top 10 Times Disney Made Fun of Disney

  Historie

  Disney+ is onderdeel van The Walt Disney Company. Dit is één van de grootste mediaconglomeraten ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een markt leidende producent en distributeur van animatiefilms. Je kunt meteen streamen maar het is ook mogelijk om te downloaden voor later. Zo kun je iedere serie en film downloaden en deze vervolgens vanaf ieder locatie bekijken. Je kunt op maximaal vier apparaten tegelijk streamen.

  Voordelen

  Disney+ wordt door het bedrijf ook wel omschreven als het podium waar geliefde personages de helden van nu ontmoeten. Zo ontmoet je er personages van Mickey Mouse tot Iron Mann, van Sneeuwwitje tot Vaiana, Luke Skywalker tot thor. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er iets is voor iedereen. Je treft er een unieke collectie van 's werelds meest geliefde tv-series en films. Klanten kijken zonder reclame. Er kan altijd en overal gestreamd worden. Je kunt allerlei materiaal downloaden en je favorietenlijst samenstellen, zodat je onderweg kunt kijken. Denk aan shows zoals The Mandalorian, Encore en Noelle.

  Algemene voorwaarden

  Voordat er wordt besloten om een samenwerking met Disney+ aan te gaan is het altijd raadzaam om de gebruiksvoorwaarden door te lezen. Deze gebruiksvoorwaarden zijn bij Disney+ net als bij vele andere bedrijven online te lezen. In de algemene voorwaarden staat beschreven wat het precies inhoud als er een overeenkomst tussen het bedrijf en jezelf wordt aangegaan. Er wordt onder andere beschreven dat de Disney Servies persoonlijke en niet commerciële gebruiken zijn. De voorwaarden zijn echt bedoeld voor informatieve en amusementsdoeleinden.

  Wat zijn de klantervaringen bij Disney+?

  Ben jij al klant bij Disney+? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Heb je al veel gestreamd via Disney+? Is dit je bevallen? Op welke apparaten heb jij gebruik gemaakt van Disney+? Heb je een gratis proefabonnement afgesloten? Ben je begonnen met een maandabonnement en heb je inmiddels een jaarabonnement? Wat vind je van de service die door Disney+ verleend wordt? Blijf je in de toekomst gebruik maken van de diensten die door Disney+ worden aangeboden? Zou je andere mensen aanbevelen een Disney+ abonnement te nemen? Je doet ons en de gebruikers van NederlandReview er een groot plezier mee om je ervaringen over dit bedrijf te delen via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijf beoordelingen.

  Disney+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (11)

  5.6
  64% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  5
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Disney+

  Uw beoordeling

  DISNEY+

  In het begin werkte het prima! Maar sinds een paar weken slaat de app niet op waar je stopt in een serie. Je moet opletten waar je stopt en dat onthouden anders begin je zo weer 3 afleveringen eerder. Voor €8,99 pm mag je toch verwachten dat dit probleem niet optreedt. Contact gehad met de klantenservice (overdreven aardig) maar het probleem is nog steeds niet verholpen. Ik heb nu een mail gestuurd en nu wachten op antwoord. Als dit zo blijft dan stop ik bij Disney + heel jammer!!

  Door: Carin15-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Disney + blij mee

  Superleuk dat Disney nu een eigen zender heeft, ideaal voor mijn kinderen want die willen niets anders kijken. Wel een beetje duur iedere maand maar ik vind het het wel waard want je hebt echt heel veel om uit te kiezen.

  Abonnement afsluiten was zo gedaan.

  Echt een aanrader wat mij betreft vooral voor wie kinderen heeft

  Door: Marieke de Klop20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Disney + Abonnement

  Disney + genomen omdat hier leukere kindertv is dan op de gewone zenders. en op Netflix enzo is geen Disney.

  vind het ook heel fijn dat er dan geen reclame in zit want ik wil niet dat mijn kinderen daarnaar kijken

  afsluiten ging snel en ik kan nu veel kijken. aanbod is groot!

  Door: Gerrie21-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  tv abonnement

  Snel afgesloten en het aanbod is heel erg goed.

  Niet alleen voor kinderen, ook voor "ons" volwassenen!

  Ik heb andere abonnementen hiervoor stopgezet, want het aanbod is hier beter vind ik en goede kwaliteit.

  Door: Karin Versteeg05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Dianey

  Waardeloos. Het opstarten duurt vaak minuten. Bij elke film moet je opnieuw instellen dat je Nederlandse ondertiteling wilt. Vooruitspoelen werkt niet, over stapjes vooruit van 10 seconden denkt het 15 seconden na en spoelen gaat zo snel dat je geen idee hebt waar je uitkomt. Verder spelen van een film gaat nooit vanaf het moment waar je gestopt bent. Dan moet je dus spoelen, maar dat werkt niet. Filmaanbod beperkt en sterk verouderd.
  Pluspunten zijn de starwars films en marvel. Als die uitgekeken zijn zo snel mogelijk weer opzeggen.

  Door: Johannes27-11-2021
  Hillie 05-12-2021

  Op hoofdpagina onder 'aanbevolen voor jou' kun je verder kijken waar je gebleven was.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Disney +

  Als je van Disney series en films houdt dan is dit de ideale dienst. Marvel is leuk meegenomen, maar voor Star hoef je het absoluut niet te doen, slechts Futurerama,the Simpsons etc zijn daar de moeite waard. Voor echte films kan men beter naar Netflix gaan.

  Het aanbod van Disney+ is om te janken. Zeer schaars content, zowel de site van de website van Disney+ zijn erg traag en buggy. En in ''mijn lijst'' kan je maar max 20 films opslaan. Echt belachelijk! En dan gaan ze dit jaar de prijs verhogen? Ik dacht het niet.

  Door: D25-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Disney plus (ik bedoel min)

  Helemaal niets. Geen films. Duur. Leuk voor kindjes van 3-. De rest is ruk. Zonde van mijn geld. Geen app op tv. Geen app op windows pc. Hoe moet ik in godsnaam kijken? En als ik ergens kan kijken dan is het leeg, niets, nada, noppes. En slecht. En ik maar betalen. Waarvoor? Zoals je begrijpt, niet echt tevreden. Eigenlijk ben ik wel blij dat ik niet kan kijken voor 80 euro. Want er is toch helemaal niks. En als, dan slecht. Ik was al grijs, maar sinds vandaag ben ik wit. Leg uit. Hoe kan ik kijken in een windows app, of op LG tv, of hoe vind ik leuke films? O ja, ik moest eerst nog instellen 18+, maar er is niets voor 18+, want het is allemaal 3-. En ik ben 51.

  Door: Niet tevreden26-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  disney app die niet werkt

  Een app die niet werkt, zo krijg je een zwart scherm bij het opstarten van een video of kan het soms minuten lang duren voordat er uberhaubt iets wil starten.
  Daarnaast werken downloads niet, zo hadden wij voordat we naar het buitenland gingen een reeks gedownload voor de kinderen. Maar uiteindelijk kon dit niet bekeken worden omdat de app alsnog een internetverbinding nodig had. Iets wat in sommige landen behoorlijk duur uit kan pakken.

  De klantenservice wil hierin verder niet meedenken.

  Door: Ruud 12-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Abbonement disney plus

  Leuk dacht ik met me kids disney plus kijken al afgesloten totdat ik erachter kwam dat je een chromecast nodig hebt of een smart tv anders kan je er niks mee dit had zeker wel erbij mogen staan jammer dan maar toch netflix kijken ...

  Door: Daniella De sousa teixeira02-05-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Disney plus

  Ik neem het nooit meer. Na een uur Disney kijken, word ik er uit gegooid en moet ik de pagina opnieuw laten laden. Het probleem kon niet worden opgelost op de laptop. Wel lullig dat mijn abbo dan vandaag stopt om 20.00 uur ivp 00.00 uur. Een film werd zo abrupt afgekapt. Netflix gaat vlekkeloos op de laptop.

  Door: Angela 17-11-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5.5
  rating

  15-09-2020

  heb een jaarabonnement genomen van disney+,wat een teleurstelling!!er is na 45 dagen bijna niets bijgekomen...en dan als er iets goed is moet ik elke keer een week wachten om een nieuwe aflevering te kijken??had alles al gezien van disney,maar dacht dat er veel van natgio op ging zijn...niets is minder waar.sorry na 1 jaar oud ik het zeker voor bekeken!daag disney+....hallo netflix!

  Door: angelo giammorcaro30-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Disney+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 11 ervaringen geplaatst over Disney+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 64% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Disney+ actief?

  Disney+ is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Disney+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.