NederlandReview

  Ervaringen Disney+

  Ben je op zoek naar een streaming service om Disney films, klassiekers, tv-series en nieuwe releases te bekijken? Disney+ is voor jou wellicht wel de uitkomst der uitkomsten.

  Wat is Disney+?

  Via Disney+ kunnen klanten klassiekers, nieuwe releases, tv-series en exclusieve ‘Originals’ streamen. Op het moment van schrijven is het vanaf € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar een abonnement te nemen. Er kan nu Stream Disney+ 7 dagen gratis geprobeerd worden. Disney+ bestaat uit Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Het bedrijf stelt een eindeloos entertainment aan te bieden. Via Disney+ kunnen klanten zich tegoed doen aan Disney-klassiekers, Pixar-avonturen, Marvel-blockbusters, Star Wars-saga's, National Geographic-ontdekkingsreizen en meer.

  Zo kun je van Disney+ gebruik maken op TV's zoals Android TV, Apple TV, Chromecast en LG TV's. Op het gebied van computers gebruik je Disney+ via Chrome OS, MacOS en Windows PC. In de categorie mobiel en tablet de Android mobiel & tablet en de iPhone & iPad. Qua Gameconsoles is de service beschikbaar via PS4 en de Xbox one.

  Top 10 Times Disney Made Fun of Disney

  Historie

  Disney+ is onderdeel van The Walt Disney Company. Dit is één van de grootste mediaconglomeraten ter wereld, de grootste wereldwijde exploitant van themaparken en een markt leidende producent en distributeur van animatiefilms. Je kunt meteen streamen maar het is ook mogelijk om te downloaden voor later. Zo kun je iedere serie en film downloaden en deze vervolgens vanaf ieder locatie bekijken. Je kunt op maximaal vier apparaten tegelijk streamen.

  Voordelen

  Disney+ wordt door het bedrijf ook wel omschreven als het podium waar geliefde personages de helden van nu ontmoeten. Zo ontmoet je er personages van Mickey Mouse tot Iron Mann, van Sneeuwwitje tot Vaiana, Luke Skywalker tot thor. Er wordt door het bedrijf aangegeven dat er iets is voor iedereen. Je treft er een unieke collectie van 's werelds meest geliefde tv-series en films. Klanten kijken zonder reclame. Er kan altijd en overal gestreamd worden. Je kunt allerlei materiaal downloaden en je favorietenlijst samenstellen, zodat je onderweg kunt kijken. Denk aan shows zoals The Mandalorian, Encore en Noelle.

  Algemene voorwaarden

  Voordat er wordt besloten om een samenwerking met Disney+ aan te gaan is het altijd raadzaam om de gebruiksvoorwaarden door te lezen. Deze gebruiksvoorwaarden zijn bij Disney+ net als bij vele andere bedrijven online te lezen. In de algemene voorwaarden staat beschreven wat het precies inhoud als er een overeenkomst tussen het bedrijf en jezelf wordt aangegaan. Er wordt onder andere beschreven dat de Disney Servies persoonlijke en niet commerciële gebruiken zijn. De voorwaarden zijn echt bedoeld voor informatieve en amusementsdoeleinden.

  Wat zijn de klantervaringen bij Disney+?

  Ben jij al klant bij Disney+? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf! Heb je al veel gestreamd via Disney+? Is dit je bevallen? Op welke apparaten heb jij gebruik gemaakt van Disney+? Heb je een gratis proefabonnement afgesloten? Ben je begonnen met een maandabonnement en heb je inmiddels een jaarabonnement? Wat vind je van de service die door Disney+ verleend wordt? Blijf je in de toekomst gebruik maken van de diensten die door Disney+ worden aangeboden? Zou je andere mensen aanbevelen een Disney+ abonnement te nemen? Je doet ons en de gebruikers van NederlandReview er een groot plezier mee om je ervaringen over dit bedrijf te delen via deze pagina. NederlandReview is het bedrijf voor objectieve en onafhankelijke bedrijf beoordelingen.

  Disney+
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  8.6
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9.4
  Service
  rating
  9.4
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  9.4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Disney + blij mee

  Superleuk dat Disney nu een eigen zender heeft, ideaal voor mijn kinderen want die willen niets anders kijken. Wel een beetje duur iedere maand maar ik vind het het wel waard want je hebt echt heel veel om uit te kiezen.

  Abonnement afsluiten was zo gedaan.

  Echt een aanrader wat mij betreft vooral voor wie kinderen heeft

  Door: Marieke de Klop 20-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Disney + Abonnement

  Disney + genomen omdat hier leukere kindertv is dan op de gewone zenders. en op Netflix enzo is geen Disney.

  vind het ook heel fijn dat er dan geen reclame in zit want ik wil niet dat mijn kinderen daarnaar kijken

  afsluiten ging snel en ik kan nu veel kijken. aanbod is groot!

  Door: Gerrie 21-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  tv abonnement

  Snel afgesloten en het aanbod is heel erg goed.

  Niet alleen voor kinderen, ook voor "ons" volwassenen!

  Ik heb andere abonnementen hiervoor stopgezet, want het aanbod is hier beter vind ik en goede kwaliteit.

  Door: Karin Versteeg 05-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Disney+

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Disney+ een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Disney+. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Disney+ actief?

  Disney+ is vooral actief in de categorie Telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Disney+ gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.