NederlandReview

  Ervaringen OHRA

  Wilt u goed verzekerd zijn en heeft u OHRA op het oog? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent, wat u kan verwachten van OHRA, maar vooral hoe u wordt behandeld. Wij van NederlandReview zeggen u niet wat goed en wat niet goed is, maar u kunt aan de hand van reviews van andere consumenten voor uzelf beslissen welke keuze u maakt. Heeft u zelf ervaring met OHRA? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen!

  Over OHRA
  OHRA valt onder de Delta Lloyd groep en is gericht op verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 1925. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. OHRA heeft een uitgebreid scala aan verzekeringen, waardoor er voor iedereen wel iets is wat van toepassing kan zijn. 
  Stel u voor: uw buurman heeft een gloednieuwe peperdure fotocamera gekocht. Als hij de camera aan u laat zien, laat u hem per ongeluk uit uw handen vallen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan ervoor zorgen dat de schade gedekt wordt door de verzekering.

  OHRA heeft heel wat verzekeringen ter beschikking zoals onder andere de volgende verzekeringen: 
  - Auto- caravan- of motorverzekering
  - Caravanverzekering
  - Huisdierenverzekering
  - Inboedelverzekering
  - Overlijdensrisicoverzekering
  - Rechtsbijstandsverzekering
  - Reisverzekering
  - Schadeverzekering
  - Zorgverzekering
  - Opstalverzekering
  - Aansprakelijkheidsverzekering
  - Ongevallen verzekering
  - Honden- en kattenverzekering

  Diensten
  OHRA biedt de diensten vooral online aan. Dat zorgt ervoor dat u zelf via uw eigen account uw verzekeringszaken kan regelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en u zelf goed kunt controleren of alle gegevens kloppen. Er wordt gezorgd voor juiste informatie bij de verzekeringen, waardoor u snel en makkelijk het overzicht heeft over de producten waarin u geïnteresseerd bent. OHRA zet ook sterk in op transparantie, ze publicieert bijvoorbeeld haar jaaroverzichten en nog heel wat extra informatie. Dat zorgt ervoor dat u meteen een vertrouwd gevoel krijgt. De klantenservice van OHRA is beschikbaar per telefoon, mail of via social media. Ze zijn vooral gericht op mensen die een hoge mate van zelfstandigheid hebben, wat betreft het zelf regelen van hun geldzaken en verzekeringen. OHRA is dus een zeer direct kanaal waar je als klant rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten via de telefoon, internet of de post. 


  Reclame van OHRA ra met Andre van Duijn. Leuk of irritant? Wat vindt u?

  Vragen of klachten voor OHRA
  Hebt u vragen of een klacht over OHRA? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen u vast en zeker verder helpen! Op de website vindt u alle informatie die u nodig hebt om ze te bereiken. U kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of stel je vraag gewoon via Facebook of Twitter! OHRA heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vindt u hier wel het antwoord dat u zoekt! 

  Schrijf uw eigen review!
  Wil u anderen laten weten hoe uw ervaring is met OHRA? Hoe verloopt de service? Wordt u er snel geholpen als u vragen heeft? Welke prijzen hanteert OHRA? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van OHRA. Zo helpt u anderen bij het maken van een beslissing! 

  Bent u van plan om één van de verzekeringsproducten van OHRA te nemen? Lees dan zeker enkele van de reviews op NederlandReview! U vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Bent u van plan om in zee te gaan met een bedrijf die u niet zo goed kent? bent u niet zeker of u een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview. 

  OHRA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (13)

  8,8
  92% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  9

  Service

  9,6

  Prijs

  8

  Leveren

  9

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Betrouwbaar en goed geregeld

  Meerdere producten lopen bij Ohra. Ik hou van duidelijkheid en eenvoud en daarom ga ik niet overal zitten uitzoeken dat je dan allemaal dingen overal hebt zitten. Ik ben content met Ohra, al een paar keer contact met ze moeten hebben en dat ging altijd steeds prima. Netjes en ze zijn er voor je als dat nodig is. Daarom blijf ik dit jaar zitten waar ik zit. Ik zou Ohra zeker aanraden, Gewoon betrouwbaar.

  Door: Annelies de Jongh31-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  OHRA OK

  Ik ben al ruim 40 jaar met al mijn verzekeringen bij OHRA.

  wat moet ik nog meer zeggen ?

  Door: L de Berg06-12-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  App is handig

  De app van Ohra is echt supermakkelijk. Ik kan nu alles gemakkelijk vanaf m'n iPhone regelen, waar ik nogmaal altijd eerst voor moest bellen. Blij dat ik overgestapt ben!

  Door: Visscher26-06-2018
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Ohra Zorg

  Zorgverzekering bij Ohra al een aantal jaren. Overstappen zorgt niet voor een betere aanbieding als je zowel naar de dekking en de prijs kijkt. Wij hebben ook geen klachten over onze verzekering en blijven voor een nieuw jaar bij Ohra. Ze zijn hier correct en duidelijk.

  Door: M. Noteboom27-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Overstappen naar de zorgverzekering van Ohra

  Ik ga dit jaar overstappen naar de zorgverzekering van Ohra.
  Dit jaar zat ik bij FBTO, maar ik ben niet tevreden over de service en mijn ouders zitten bij Ohra en die hebben nooit problemen gehad en zeggen dat ze hier heel vriendelijk en servicegericht zijn.

  Daarom stap ik ook over naar Ohra! Service is belangrijk!

  Door: Fabian08-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA: duidelijkheid!

  Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA is dat ik van het begin af aan duidelijk weet waar ik voor verzekerd ben en waar NIET voor. De polisvoorwaarden zijn zelfs voor een leek als ik heel duidelijk en overzichtelijk.

  Door: Silvia06-12-2016
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Groot bedrijf = veilig

  Dit is zo'n groot bedrijf, dan zit je met je dekking heus wel goed. Daarom koos ik voor Ohra, die gaan echt niet zomaar failliet ofzo dus wat kan er fout gaan? Prima.

  Door: Th,29-09-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Klacht was goed verholpen

  Ik had een klacht omdat ik mijn auto in de puin had gereden. Het onderhandelen over de schade en vergoedingen enzo duurde maar. Toen ik iemand daarop aansprak was het echt merkbaar dat ze er meer vaart achter hebben gezet. Daarom blijf ik omdat ik weet dat ze je niet in de kou willen laten staan.

  Door: Bea Schijf15-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Niet de goedkoopste

  Niet de goedkoopste. Wel prima service. Nooit problemen mee gehad. Maar heb wat verzekeraars vergeleken voor mij autoverzekering en unive kwam goedkoper uit dus daarheen gegaan. Overstappen is dan ook vaak de moeite waard volgens mij.

  Door: Harro P.15-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5

  Autoverzekering = doen!

  Via hoyhoy was het snel geregeld. Ohra kwam als goedkoopste uit de bus. Bemiddeling met hoyhoy ging snel en nu al weer een aantal maanden op weg met ohra. Als je gewoon goed geholpen wil worden en geen onnodige problemen wil hebben dan zit je bij deze club prima!

  Door: K. Smal15-07-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Caravanverzekering goed

  Ik heb al mijn hele leven een caravan (hou van kamperen) en ik blijf het moeilijk vinden om een goede caravanverzekering te vinden. Nu dus bij Ohra en naar mijn idee een hele goede. Goede dekking en vergeleken met anderen, niet duur. Kan het nu in al die jaren met 3 andere aanbieders vergelijken en dit is tot dusver de goedkoopste. Kan dit wel aanraden.

  Door: P. van Teneer25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Ohra goed verzekerd

  Ik heb een huis gekocht en net een gezin begonnen. Dan komen er een hoop dingen op je af kan ik je vertellen. Al sinds mijn studententijd heb ik een verzekering lopen bij ohra en altijd goed bevallen. Dus toen er meer verzekeringen nodig waren door de uitbreiding, heb ik het hier ook maar afgesloten. Zo heb ik nu een overlijdingsrisico, rechtsbijstand, inboedel en reisverzekering. Beetje alles in 1 gedaan dus en gaat goed. Ik ga ook nog maar even kijken voor de autoverzekering. Heeft iemand hier ervaringen bij Ohra mee? Voor de prijs weet ik het niet zo goed, want ik heb dus nergens mee vergeleken.

  Door: Gast25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Ohra - goede deals

  Autoverzekering via Ohra afgesloten. Ik rij niet zoveel en ben daarom blij met de service van Ohra. Ik kreeg daarom een goede deal en heb hiervoor gekozen. Bel ze dus even en ga niet zomaar van de website uit. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

  Door: Tricia S.25-06-2015
  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Schrijf zelf een review over OHRA

  Uw beoordeling