NederlandReview

  Ervaringen OHRA

  Wilt u goed verzekerd zijn en heeft u OHRA op het oog? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent, wat u kan verwachten van OHRA, maar vooral hoe u wordt behandeld. Wij van NederlandReview zeggen u niet wat goed en wat niet goed is, maar u kunt aan de hand van reviews van andere consumenten voor uzelf beslissen welke keuze u maakt. Heeft u zelf ervaring met OHRA? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen!

  Over OHRA

  OHRA is een verzekeringsmaatschappij die deel uit maakt van de Nationale-Nederlanden en valt onder de Delta Lloyd groep en is gericht op verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 1925. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijksambtenaren. OHRA heeft een uitgebreid scala aan verzekeringen, waardoor er voor iedereen wel iets is wat van toepassing kan zijn.
  Stel u voor: uw buurman heeft een gloednieuwe peperdure fotocamera gekocht. Als hij de camera aan u laat zien, laat u hem per ongeluk uit uw handen vallen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan ervoor zorgen dat de schade gedekt wordt door de verzekering.

  Reclame van OHRA met Andre van Duijn. Leuk of irritant? Wat vindt u?

  OHRA

  heeft heel wat verzekeringen ter beschikking zoals onder andere de volgende verzekeringen:
  - Auto- caravan- of motorverzekering
  - Caravanverzekering
  - Huisdierenverzekering
  - Inboedelverzekering
  - Overlijdensrisicoverzekering
  - Rechtsbijstandsverzekering
  - Reisverzekering
  - Schadeverzekering
  - Zorgverzekering
  - Opstalverzekering
  - Aansprakelijkheidsverzekering
  - Ongevallen verzekering
  - Honden- en kattenverzekering

  Diensten

  OHRA biedt de diensten vooral online aan. Dat zorgt ervoor dat u zelf via uw eigen account uw verzekeringszaken kan regelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en u zelf goed kunt controleren of alle gegevens kloppen. Er wordt gezorgd voor juiste informatie bij de verzekeringen, waardoor u snel en makkelijk het overzicht heeft over de producten waarin u geïnteresseerd bent. OHRA zet ook sterk in op transparantie, door bijvoorbeeld hun jaaroverzichten en nog heel wat extra informatie te delen met Nederland. Dat zorgt ervoor dat u meteen een vertrouwd en de klantenservice van OHRA is beschikbaar per telefoon, mail of via social media. OHRA richt zich op mensen die een hoge mate van zelfstandigheid hebben, wat betreft het zelf regelen van hun geldzaken en verzekeringen. OHRA is dus een zeer direct kanaal waar je als klant rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten via de telefoon, internet of de post.

  Vragen of klachten voor

  OHRA
  Hebt u vragen of een klacht over OHRA? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen u vast en zeker verder helpen! Op de website vindt u alle informatie die u nodig hebt om ze te bereiken. U kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of stel je vraag gewoon via Facebook of Twitter! OHRA heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vindt u hier wel het antwoord dat u zoekt!

  Schrijf uw eigen review!
  Wil u anderen laten weten hoe uw ervaring is met OHRA? Hoe verloopt de service? Wordt u er snel geholpen als u vragen heeft? Welke prijzen hanteert OHRA? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van OHRA. Zo helpt u anderen bij het maken van een beslissing!

  Bent u van plan om één van de verzekeringsproducten van OHRA te nemen? Lees dan zeker de reviews van OHRA op NederlandReview! U vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Bent u van plan om in zee te gaan met een bedrijf die u niet zo goed kent? bent u niet zeker of u een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

  OHRA
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

  7.8
  82% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  8.2
  Prijs
  rating
  7.2
  Leveren
  rating
  7.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OHRA

  Uw beoordeling

  Ohra goed verzekerd

  Ik heb een huis gekocht en net een gezin begonnen. Dan komen er een hoop dingen op je af kan ik je vertellen. Al sinds mijn studententijd heb ik een verzekering lopen bij ohra en altijd goed bevallen. Dus toen er meer verzekeringen nodig waren door de uitbreiding, heb ik het hier ook maar afgesloten. Zo heb ik nu een overlijdingsrisico, rechtsbijstand, inboedel en reisverzekering. Beetje alles in 1 gedaan dus en gaat goed. Ik ga ook nog maar even kijken voor de autoverzekering. Heeft iemand hier ervaringen bij Ohra mee? Voor de prijs weet ik het niet zo goed, want ik heb dus nergens mee vergeleken.

  Door: Gast25-06-2015
  grysza 30-08-2020

  Ik heb een ziektekostenverzekering in "ohra". Ik betaalde elke maand, maar ik ben van een andere afkomst en kom uit Oost-Europa. ze bedriegen de facturen, ze maken dezelfde facturen, ze vragen je om hetzelfde twee keer te betalen. als je ze laat zien dat je het aan hebt, chanteren ze ze, en ze zeggen dat je moet roken, anders betalen we je. Euro dubbele facturen. nu kreeg ik dat ik vrijdag hetzelfde moest betalen, ik liet ze zien dat ik betaald had en ik schrok de collectie op zaterdagavond, ik kwam op bezoek bij een man met een brief naar mijn appartement, ik schrok zo'n snelle reactie dat ik bewees dat ik geen openstaande factuur heb. vloeken en betalen omdat ik er spijt van heb. voor 2020 liep ik het risico om 2 keer te roken vanwege het eige-risico. ohra ik raad dit bedrijf niet aan aan mensen buiten Nederland, ze zullen je bedriegen en chanteren. een man die in de logistiek werkt heeft ook zo'n blad voor 400 euro, hij komt uit een ander land, hij was ook geïntimideerd. dit bedrijf is bedriegers en oplichters, die verre van OHRA zijn, ze zijn vals.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Bij Ohra gebleven

  Ik zit nu 2 jaar bij Ohra dus tijd om over te stappen, dacht ik. Want ik begreep dat overstappen altijd loont. Maar na een hoop bellen, uitzoeken en bij independer ook nagevraagd blijkt ohra simpel het goedkoopst te zijn. Eerlijkheidshalve gebied mij te zeggen dat ik (gelukkig pas) 1x met ohra iets moest afhandelen en dat ging supersnel en makkelijk, dus ook niet echt een rede gehad om uberhaupt over te stappen. De service en dat alles gewoon goed verzekerd is, is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkst!

  Door: L. van de Bent28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  niet overstappen zorgverzekering

  al een paar jaar verzekerd bij OHRA en ook dit jaar stap ik niet over. heb nog wel even rondgekeken naar andere zorgverzekeraars omdat alle premies weer helemaal veranderd zijn, maar bij OHRA heb ik toch nog een goede prijs met dekking. Ik vind het prettig dat hier alles gewoon prima geregeld

  ik hoor vaak slechte ervaringen met zorgverzekeraars, maar heb zelf eigenlijk geen slechte dingen meegemaakt met OHRA, dus voor mij een goede reden om hier verzekerd te blijven.

  Door: Annelies 31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Betrouwbaar en goed geregeld

  Meerdere producten lopen bij Ohra. Ik hou van duidelijkheid en eenvoud en daarom ga ik niet overal zitten uitzoeken dat je dan allemaal dingen overal hebt zitten. Ik ben content met Ohra, al een paar keer contact met ze moeten hebben en dat ging altijd steeds prima. Netjes en ze zijn er voor je als dat nodig is. Daarom blijf ik dit jaar zitten waar ik zit. Ik zou Ohra zeker aanraden, Gewoon betrouwbaar.

  Door: Annelies de Jongh31-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Dierenverzekering

  Onprofessioneel bedrijf, enorm lange wachttijden bij declaraties. En de meest uiteenlopende redenen waarom iets niet wordt vergoed. Sluit hier nooit een verzekering af!

  Door: Niels27-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zorgverzekering

  Tot twee keer toe aan de telefoon iets anders beloofd dan dat ik heb gekregen, zou 'opzegbaar zijn' of 'vanzelf aflopen' en doet het dus niet! Persoon aan de telefoon 'werkte er vervolgens niet meer'. Geen hulp als je vervolgens belt. Twee keer een jaar langer aan een contract vast gezeten dan was beloofd. Klaar mee, alles opgezegd en kom nooit meer terug.

  Door: david moerman03-02-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Meerdere verzekeringen

  Wij zitten met meerdere verzekeringen al meerdere jaren bij OHRA. Voorheen ooit een andere verzekeraar gehad maar wegens problemen met de service toen overgestapt. OHRA bevalt goed en daarom stap ik eigenlijk niet over. Ze zijn misschien iets duurder dan sommige prijsstunters, maar dat zie je terug in service en ik vind dat belangrijker. Dus wat mij betreft een aanrader.

  Door: Lisse28-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Caravanverzekering goed

  Ik heb al mijn hele leven een caravan (hou van kamperen) en ik blijf het moeilijk vinden om een goede caravanverzekering te vinden. Nu dus bij Ohra en naar mijn idee een hele goede. Goede dekking en vergeleken met anderen, niet duur. Kan het nu in al die jaren met 3 andere aanbieders vergelijken en dit is tot dusver de goedkoopste. Kan dit wel aanraden.

  Door: P. van Teneer25-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Overstappen naar de zorgverzekering van Ohra

  Ik ga dit jaar overstappen naar de zorgverzekering van Ohra.
  Dit jaar zat ik bij FBTO, maar ik ben niet tevreden over de service en mijn ouders zitten bij Ohra en die hebben nooit problemen gehad en zeggen dat ze hier heel vriendelijk en servicegericht zijn.

  Daarom stap ik ook over naar Ohra! Service is belangrijk!

  Door: Fabian08-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  zorgpakket 2020

  OHRA bood mij voor volgend jaar een beter pakket aan dan andere zorgverzekeringen. Daarnaast wil ik niet bij een cowboy verzekeren, dus ik was blij voor een grote bekende te kunnen kiezen. Afsluiten ging snel, het is alleen maar aanmelden. Uitzoeken wat en hoe is nog het meeste werk maar dat had ik al gedaan.

  Door: Marijn de Nooij31-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Dierenverzekering

  Zeer slecht. Proberen overal onderuit te komen. Zeggen ze dat het niet onder de verzekering valt, terwijl de voorwaarden wat anders zeggen. Vervolgens wijzen ze je naar voorwaarden die helemaal niks te maken heeft met wat je aankaart. Ze zeggen dan heel snel dat je een klacht kan indienen. Als je dit doet wordt er vervolgens niks mee gedaan. Meerdere keren gebeurd. Zeer slecht, spijt dat ik dit heb afgesloten. Zou het niemand aanraden.

  Door: Roy M29-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  zorgverzekering veranderen

  Totaal niet bereikbaar , Ik wou alleen maar hun verzekering omzetten
  van tussen persoon al dagen bezig nog niemand bereikt alleen een
  bandje na 20 minuten elke keer opgehangen .
  Nu totaal niet meer bereikbaar alleen een ingesprekstoon .
  Het komt zeker hoe je door het menu gaat 1 - 2 .
  Dat je al verzekerd bij OHRA maar niet iedereen loopt weg bij die keuze al denk ik er nu zeker over na .

  Door: Bertus30-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Snel een verzekering

  Heel fijn dat onze verzekering hier zo snel kon worden geregeld.

  De prijs was bovendien laag, maar vooral de snelheid waren we over te spreken.

  Gewoon online in twee tellen je verzekeringen regelen ideaal!

  Door: M. van Toorn23-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  OHRA OK

  Ik ben al ruim 40 jaar met al mijn verzekeringen bij OHRA.

  wat moet ik nog meer zeggen ?

  Door: L de Berg06-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  App is handig

  De app van Ohra is echt supermakkelijk. Ik kan nu alles gemakkelijk vanaf m'n iPhone regelen, waar ik nogmaal altijd eerst voor moest bellen. Blij dat ik overgestapt ben!

  Door: Visscher26-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Ohra Zorg

  Zorgverzekering bij Ohra al een aantal jaren. Overstappen zorgt niet voor een betere aanbieding als je zowel naar de dekking en de prijs kijkt. Wij hebben ook geen klachten over onze verzekering en blijven voor een nieuw jaar bij Ohra. Ze zijn hier correct en duidelijk.

  Door: M. Noteboom27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA: duidelijkheid!

  Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA is dat ik van het begin af aan duidelijk weet waar ik voor verzekerd ben en waar NIET voor. De polisvoorwaarden zijn zelfs voor een leek als ik heel duidelijk en overzichtelijk.

  Door: Silvia06-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Groot bedrijf = veilig

  Dit is zo'n groot bedrijf, dan zit je met je dekking heus wel goed. Daarom koos ik voor Ohra, die gaan echt niet zomaar failliet ofzo dus wat kan er fout gaan? Prima.

  Door: Th,29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Klacht was goed verholpen

  Ik had een klacht omdat ik mijn auto in de puin had gereden. Het onderhandelen over de schade en vergoedingen enzo duurde maar. Toen ik iemand daarop aansprak was het echt merkbaar dat ze er meer vaart achter hebben gezet. Daarom blijf ik omdat ik weet dat ze je niet in de kou willen laten staan.

  Door: Bea Schijf15-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Niet de goedkoopste

  Niet de goedkoopste. Wel prima service. Nooit problemen mee gehad. Maar heb wat verzekeraars vergeleken voor mij autoverzekering en unive kwam goedkoper uit dus daarheen gegaan. Overstappen is dan ook vaak de moeite waard volgens mij.

  Door: Harro P.15-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  FAQ

  Is OHRA een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 22 ervaringen geplaatst over OHRA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 82% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OHRA actief?

  OHRA is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OHRA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.