NederlandReview

    Ervaringen OHRA

    Wilt u goed verzekerd zijn en heeft u OHRA op het oog? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent, wat u kan verwachten van OHRA, maar vooral hoe u wordt behandeld. Wij van NederlandReview zeggen u niet wat goed en wat niet goed is, maar u kunt aan de hand van reviews van andere consumenten voor uzelf beslissen welke keuze u maakt. Heeft u zelf ervaring met OHRA? Laat dan zeker een reactie achter op deze pagina, zo help je anderen!

    Over OHRA

    OHRA is een verzekeringsmaatschappij die deel uit maakt van de Nationale-Nederlanden en valt onder de Delta Lloyd groep en is gericht op verzekeringen. Het bedrijf werd opgericht in 1925. De naam OHRA staat voor Onderlinge ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere Rijksambtenaren. OHRA heeft een uitgebreid scala aan verzekeringen, waardoor er voor iedereen wel iets is wat van toepassing kan zijn.
    Stel u voor: uw buurman heeft een gloednieuwe peperdure fotocamera gekocht. Als hij de camera aan u laat zien, laat u hem per ongeluk uit uw handen vallen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan ervoor zorgen dat de schade gedekt wordt door de verzekering.

    Reclame van OHRA met Andre van Duijn. Leuk of irritant? Wat vindt u?

    OHRA

    heeft heel wat verzekeringen ter beschikking zoals onder andere de volgende verzekeringen:
    - Auto- caravan- of motorverzekering
    - Caravanverzekering
    - Huisdierenverzekering
    - Inboedelverzekering
    - Overlijdensrisicoverzekering
    - Rechtsbijstandsverzekering
    - Reisverzekering
    - Schadeverzekering
    - Zorgverzekering
    - Opstalverzekering
    - Aansprakelijkheidsverzekering
    - Ongevallen verzekering
    - Honden- en kattenverzekering

    Diensten

    OHRA biedt de diensten vooral online aan. Dat zorgt ervoor dat u zelf via uw eigen account uw verzekeringszaken kan regelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en u zelf goed kunt controleren of alle gegevens kloppen. Er wordt gezorgd voor juiste informatie bij de verzekeringen, waardoor u snel en makkelijk het overzicht heeft over de producten waarin u geïnteresseerd bent. OHRA zet ook sterk in op transparantie, door bijvoorbeeld hun jaaroverzichten en nog heel wat extra informatie te delen met Nederland. Dat zorgt ervoor dat u meteen een vertrouwd en de klantenservice van OHRA is beschikbaar per telefoon, mail of via social media. OHRA richt zich op mensen die een hoge mate van zelfstandigheid hebben, wat betreft het zelf regelen van hun geldzaken en verzekeringen. OHRA is dus een zeer direct kanaal waar je als klant rechtstreeks verzekeringen en financiële diensten afsluiten via de telefoon, internet of de post.


    Vragen of klachten voor

    OHRA
    Hebt u vragen of een klacht over OHRA? Neem dan zeker contact op met de klantendienst, ze zullen u vast en zeker verder helpen! Op de website vindt u alle informatie die u nodig hebt om ze te bereiken. U kan ze bereiken via e-mail, de telefoon of stel je vraag gewoon via Facebook of Twitter! OHRA heeft ook een FAQ waar alle vaak gestelde vragen vermeld worden, misschien vindt u hier wel het antwoord dat u zoekt!

    Schrijf uw eigen review!
    Wil u anderen laten weten hoe uw ervaring is met OHRA? Hoe verloopt de service? Wordt u er snel geholpen als u vragen heeft? Welke prijzen hanteert OHRA? Laat het weten in de reviews! Potentiële klanten zullen geïnteresseerd zijn in wat ze mogen verwachten van de kwaliteit en de service van OHRA. Zo helpt u anderen bij het maken van een beslissing!

    Bent u van plan om één van de verzekeringsproducten van OHRA te nemen? Lees dan zeker de reviews van OHRA op NederlandReview! U vindt er honderden betrouwbare reviews van echte klanten over hun ervaring met honderden bedrijven. Bent u van plan om in zee te gaan met een bedrijf die u niet zo goed kent? bent u niet zeker of u een bepaalde aankoop wel of niet zou doen bij een bepaald bedrijf? Zoek het dan eerst even op, op NederlandReview.

    OHRA
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (19)

    8.6
    95% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    8.8
    Service
    rating
    9.2
    Prijs
    rating
    8.2
    Leveren
    rating
    8.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Ohra goed verzekerd

    Ik heb een huis gekocht en net een gezin begonnen. Dan komen er een hoop dingen op je af kan ik je vertellen. Al sinds mijn studententijd heb ik een verzekering lopen bij ohra en altijd goed bevallen. Dus toen er meer verzekeringen nodig waren door de uitbreiding, heb ik het hier ook maar afgesloten. Zo heb ik nu een overlijdingsrisico, rechtsbijstand, inboedel en reisverzekering. Beetje alles in 1 gedaan dus en gaat goed. Ik ga ook nog maar even kijken voor de autoverzekering. Heeft iemand hier ervaringen bij Ohra mee? Voor de prijs weet ik het niet zo goed, want ik heb dus nergens mee vergeleken.

    Door: Gast25-06-2015
    grysza 30-08-2020

    Ik heb een ziektekostenverzekering in "ohra". Ik betaalde elke maand, maar ik ben van een andere afkomst en kom uit Oost-Europa. ze bedriegen de facturen, ze maken dezelfde facturen, ze vragen je om hetzelfde twee keer te betalen. als je ze laat zien dat je het aan hebt, chanteren ze ze, en ze zeggen dat je moet roken, anders betalen we je. Euro dubbele facturen. nu kreeg ik dat ik vrijdag hetzelfde moest betalen, ik liet ze zien dat ik betaald had en ik schrok de collectie op zaterdagavond, ik kwam op bezoek bij een man met een brief naar mijn appartement, ik schrok zo'n snelle reactie dat ik bewees dat ik geen openstaande factuur heb. vloeken en betalen omdat ik er spijt van heb. voor 2020 liep ik het risico om 2 keer te roken vanwege het eige-risico. ohra ik raad dit bedrijf niet aan aan mensen buiten Nederland, ze zullen je bedriegen en chanteren. een man die in de logistiek werkt heeft ook zo'n blad voor 400 euro, hij komt uit een ander land, hij was ook geïntimideerd. dit bedrijf is bedriegers en oplichters, die verre van OHRA zijn, ze zijn vals.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Bij Ohra gebleven

    Ik zit nu 2 jaar bij Ohra dus tijd om over te stappen, dacht ik. Want ik begreep dat overstappen altijd loont. Maar na een hoop bellen, uitzoeken en bij independer ook nagevraagd blijkt ohra simpel het goedkoopst te zijn. Eerlijkheidshalve gebied mij te zeggen dat ik (gelukkig pas) 1x met ohra iets moest afhandelen en dat ging supersnel en makkelijk, dus ook niet echt een rede gehad om uberhaupt over te stappen. De service en dat alles gewoon goed verzekerd is, is uiteindelijk natuurlijk het belangrijkst!

    Door: L. van de Bent28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    niet overstappen zorgverzekering

    al een paar jaar verzekerd bij OHRA en ook dit jaar stap ik niet over. heb nog wel even rondgekeken naar andere zorgverzekeraars omdat alle premies weer helemaal veranderd zijn, maar bij OHRA heb ik toch nog een goede prijs met dekking. Ik vind het prettig dat hier alles gewoon prima geregeld

    ik hoor vaak slechte ervaringen met zorgverzekeraars, maar heb zelf eigenlijk geen slechte dingen meegemaakt met OHRA, dus voor mij een goede reden om hier verzekerd te blijven.

    Door: Annelies 31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Betrouwbaar en goed geregeld

    Meerdere producten lopen bij Ohra. Ik hou van duidelijkheid en eenvoud en daarom ga ik niet overal zitten uitzoeken dat je dan allemaal dingen overal hebt zitten. Ik ben content met Ohra, al een paar keer contact met ze moeten hebben en dat ging altijd steeds prima. Netjes en ze zijn er voor je als dat nodig is. Daarom blijf ik dit jaar zitten waar ik zit. Ik zou Ohra zeker aanraden, Gewoon betrouwbaar.

    Door: Annelies de Jongh31-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    zorgpakket 2020

    OHRA bood mij voor volgend jaar een beter pakket aan dan andere zorgverzekeringen. Daarnaast wil ik niet bij een cowboy verzekeren, dus ik was blij voor een grote bekende te kunnen kiezen. Afsluiten ging snel, het is alleen maar aanmelden. Uitzoeken wat en hoe is nog het meeste werk maar dat had ik al gedaan.

    Door: Marijn de Nooij31-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    zorgverzekering veranderen

    Totaal niet bereikbaar , Ik wou alleen maar hun verzekering omzetten
    van tussen persoon al dagen bezig nog niemand bereikt alleen een
    bandje na 20 minuten elke keer opgehangen .
    Nu totaal niet meer bereikbaar alleen een ingesprekstoon .
    Het komt zeker hoe je door het menu gaat 1 - 2 .
    Dat je al verzekerd bij OHRA maar niet iedereen loopt weg bij die keuze al denk ik er nu zeker over na .

    Door: Bertus30-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Meerdere verzekeringen

    Wij zitten met meerdere verzekeringen al meerdere jaren bij OHRA. Voorheen ooit een andere verzekeraar gehad maar wegens problemen met de service toen overgestapt. OHRA bevalt goed en daarom stap ik eigenlijk niet over. Ze zijn misschien iets duurder dan sommige prijsstunters, maar dat zie je terug in service en ik vind dat belangrijker. Dus wat mij betreft een aanrader.

    Door: Lisse28-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Caravanverzekering goed

    Ik heb al mijn hele leven een caravan (hou van kamperen) en ik blijf het moeilijk vinden om een goede caravanverzekering te vinden. Nu dus bij Ohra en naar mijn idee een hele goede. Goede dekking en vergeleken met anderen, niet duur. Kan het nu in al die jaren met 3 andere aanbieders vergelijken en dit is tot dusver de goedkoopste. Kan dit wel aanraden.

    Door: P. van Teneer25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Overstappen naar de zorgverzekering van Ohra

    Ik ga dit jaar overstappen naar de zorgverzekering van Ohra.
    Dit jaar zat ik bij FBTO, maar ik ben niet tevreden over de service en mijn ouders zitten bij Ohra en die hebben nooit problemen gehad en zeggen dat ze hier heel vriendelijk en servicegericht zijn.

    Daarom stap ik ook over naar Ohra! Service is belangrijk!

    Door: Fabian08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Klacht was goed verholpen

    Ik had een klacht omdat ik mijn auto in de puin had gereden. Het onderhandelen over de schade en vergoedingen enzo duurde maar. Toen ik iemand daarop aansprak was het echt merkbaar dat ze er meer vaart achter hebben gezet. Daarom blijf ik omdat ik weet dat ze je niet in de kou willen laten staan.

    Door: Bea Schijf15-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Snel een verzekering

    Heel fijn dat onze verzekering hier zo snel kon worden geregeld.

    De prijs was bovendien laag, maar vooral de snelheid waren we over te spreken.

    Gewoon online in twee tellen je verzekeringen regelen ideaal!

    Door: M. van Toorn23-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    OHRA OK

    Ik ben al ruim 40 jaar met al mijn verzekeringen bij OHRA.

    wat moet ik nog meer zeggen ?

    Door: L de Berg06-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    App is handig

    De app van Ohra is echt supermakkelijk. Ik kan nu alles gemakkelijk vanaf m'n iPhone regelen, waar ik nogmaal altijd eerst voor moest bellen. Blij dat ik overgestapt ben!

    Door: Visscher26-06-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Ohra Zorg

    Zorgverzekering bij Ohra al een aantal jaren. Overstappen zorgt niet voor een betere aanbieding als je zowel naar de dekking en de prijs kijkt. Wij hebben ook geen klachten over onze verzekering en blijven voor een nieuw jaar bij Ohra. Ze zijn hier correct en duidelijk.

    Door: M. Noteboom27-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA: duidelijkheid!

    Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA is dat ik van het begin af aan duidelijk weet waar ik voor verzekerd ben en waar NIET voor. De polisvoorwaarden zijn zelfs voor een leek als ik heel duidelijk en overzichtelijk.

    Door: Silvia06-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Groot bedrijf = veilig

    Dit is zo'n groot bedrijf, dan zit je met je dekking heus wel goed. Daarom koos ik voor Ohra, die gaan echt niet zomaar failliet ofzo dus wat kan er fout gaan? Prima.

    Door: Th,29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Niet de goedkoopste

    Niet de goedkoopste. Wel prima service. Nooit problemen mee gehad. Maar heb wat verzekeraars vergeleken voor mij autoverzekering en unive kwam goedkoper uit dus daarheen gegaan. Overstappen is dan ook vaak de moeite waard volgens mij.

    Door: Harro P.15-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Autoverzekering = doen!

    Via hoyhoy was het snel geregeld. Ohra kwam als goedkoopste uit de bus. Bemiddeling met hoyhoy ging snel en nu al weer een aantal maanden op weg met ohra. Als je gewoon goed geholpen wil worden en geen onnodige problemen wil hebben dan zit je bij deze club prima!

    Door: K. Smal15-07-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Ohra - goede deals

    Autoverzekering via Ohra afgesloten. Ik rij niet zoveel en ben daarom blij met de service van Ohra. Ik kreeg daarom een goede deal en heb hiervoor gekozen. Bel ze dus even en ga niet zomaar van de website uit. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

    Door: Tricia S.25-06-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    Schrijf zelf een review over OHRA

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is OHRA een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 19 ervaringen geplaatst over OHRA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.6 gekregen, waarbij 95% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is OHRA actief?

    OHRA is vooral actief in de categorie Verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Zorg, Reizen, Vervoer, Huis, Overig

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OHRA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.