Ohra
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

8,8

Service

9,4

Prijs

7,8

Leveren

8,6
17 rating90 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

27-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: M. Noteboom

Ohra - Ohra Zorg

Zorgverzekering bij Ohra al een aantal jaren. Overstappen zorgt niet voor een betere aanbieding als je zowel naar de dekking en de prijs kijkt. Wij hebben ook geen klachten over onze verzekering en blijven voor een nieuw jaar bij Ohra. Ze zijn hier correct en duidelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
08-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Fabian

Ohra - Overstappen naar de zorgverzekering van Ohra

Ik ga dit jaar overstappen naar de zorgverzekering van Ohra.
Dit jaar zat ik bij FBTO, maar ik ben niet tevreden over de service en mijn ouders zitten bij Ohra en die hebben nooit problemen gehad en zeggen dat ze hier heel vriendelijk en servicegericht zijn.

Daarom stap ik ook over naar Ohra! Service is belangrijk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
06-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Silvia

Ohra - Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA: duidelijkheid!

Het grootste voordeel van onze verzekering bij OHRA is dat ik van het begin af aan duidelijk weet waar ik voor verzekerd ben en waar NIET voor. De polisvoorwaarden zijn zelfs voor een leek als ik heel duidelijk en overzichtelijk.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-09-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Th,

Ohra - Groot bedrijf = veilig

Dit is zo'n groot bedrijf, dan zit je met je dekking heus wel goed. Daarom koos ik voor Ohra, die gaan echt niet zomaar failliet ofzo dus wat kan er fout gaan? Prima.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Bea Schijf

Ohra - Klacht was goed verholpen

Ik had een klacht omdat ik mijn auto in de puin had gereden. Het onderhandelen over de schade en vergoedingen enzo duurde maar. Toen ik iemand daarop aansprak was het echt merkbaar dat ze er meer vaart achter hebben gezet. Daarom blijf ik omdat ik weet dat ze je niet in de kou willen laten staan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    4
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Harro P.

Ohra - Niet de goedkoopste

Niet de goedkoopste. Wel prima service. Nooit problemen mee gehad. Maar heb wat verzekeraars vergeleken voor mij autoverzekering en unive kwam goedkoper uit dus daarheen gegaan. Overstappen is dan ook vaak de moeite waard volgens mij.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-07-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: K. Smal

Ohra - Autoverzekering = doen!

Via hoyhoy was het snel geregeld. Ohra kwam als goedkoopste uit de bus. Bemiddeling met hoyhoy ging snel en nu al weer een aantal maanden op weg met ohra. Als je gewoon goed geholpen wil worden en geen onnodige problemen wil hebben dan zit je bij deze club prima!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: P. van Teneer

Ohra - Caravanverzekering goed

Ik heb al mijn hele leven een caravan (hou van kamperen) en ik blijf het moeilijk vinden om een goede caravanverzekering te vinden. Nu dus bij Ohra en naar mijn idee een hele goede. Goede dekking en vergeleken met anderen, niet duur. Kan het nu in al die jaren met 3 andere aanbieders vergelijken en dit is tot dusver de goedkoopste. Kan dit wel aanraden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Gast

Ohra - Ohra goed verzekerd

Ik heb een huis gekocht en net een gezin begonnen. Dan komen er een hoop dingen op je af kan ik je vertellen. Al sinds mijn studententijd heb ik een verzekering lopen bij ohra en altijd goed bevallen. Dus toen er meer verzekeringen nodig waren door de uitbreiding, heb ik het hier ook maar afgesloten. Zo heb ik nu een overlijdingsrisico, rechtsbijstand, inboedel en reisverzekering. Beetje alles in 1 gedaan dus en gaat goed. Ik ga ook nog maar even kijken voor de autoverzekering. Heeft iemand hier ervaringen bij Ohra mee? Voor de prijs weet ik het niet zo goed, want ik heb dus nergens mee vergeleken.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-06-2015
  • Bestellen

    10
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    6
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Tricia S.

Ohra - Ohra - goede deals

Autoverzekering via Ohra afgesloten. Ik rij niet zoveel en ben daarom blij met de service van Ohra. Ik kreeg daarom een goede deal en heb hiervoor gekozen. Bel ze dus even en ga niet zomaar van de website uit. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Sloop de Crisis

    Sloop de Crisis

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,2Lees ervaringen
  • Verzekeruzelf.nl

    Verzekeruzelf.nl

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Zorgkiezer

    Zorgkiezer

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 8,6Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Ohra

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Ohra?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Ohra

Wilt u goed verzekerd zijn en heeft u Ohra op het oog? Dan wilt u vast weten waar u aan toe bent, wat u kan verwachten van Ohra, maar vooral hoe u wordt behandeld. Wij van NederlandReview zeggen u niet wat goed en wat niet goed is, maar u kunt aan de hand van reviews van andere consumenten voor uzelf beslissen welke keuze u maakt. 

Over Ohra
Ohra valt onder de DeltaLloyd groep is gericht op verzekering. Ohra heeft een uitgebreid scala aan verzekeringen, waardoor er voor iedereen is wel iets is wat van toepassing kan zijn. 
Stel u voor: uw buurman heeft een gloednieuwe peperdure fotocamera gekocht. Als hij de camera aan u laat zien, laat u hem perongeluk uit uw handen vallen. Een aansprakelijkheidsverzekering kan ervoor zorgen dat de Hierbij kan gedacht worden aan:
- Auto- caravan- of motorverzekering
- Caravanverzekering
- Inboedelverzekering
- Overlijdensrisicoverzekering
- Rechtsbijstandsverzekering
- Reisverzekering
- Schadeverzekering
- Zorgverzekering
- Opstalverzekering
- Aansprakelijkheidsverzekering
- Ongevallen verzekering
- Honden- en kattenverzekering

Diensten
Ohra biedt de diensten veel online aan. U kunt zelf via uw eigen account uw verzekeringszaken regelen. Het voordeel hiervan is dat het snel gaat en u zelf goed kunt controleren of alle gegevens kloppen. Er wordt gezorgd voor juiste informatie bij de verzekeringen, waardoor u snel en makkelijk het overzicht heeft over de producten waarin u geïnteresseerd bent.  De klantenservice van Ohra is beschikbaar per telefoon, mail of via social media. Ze zijn vooral gericht op mensen die een hoge mate van zelfstandigheid hebben, wat betreft het zelf regelen van hun geldzaken en verzekering. 

Reclame van Ohra met Andre van Duijn. Leuk of irritant? Wat vindt u?

Klachten
Doordat er een grote mate van zelfstandigheid wordt verwacht, is het de vraag of u wel als waardige klant wordt geholpen. Volgens een klanttevredenheids onderzoek van Ohra geven consumenten het bedrijf een 7,4. Hieruit kan geconcludeerd worden dat mensen tevreden zijn met de diensten en producten van Ohra. Is de 7,4 die gegeven is het wel waard, of bent u het hier helemaal niet mee eens? Laat uw mening achter, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn bij Ohra!

Reis - 250x208

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!