ProbeerNu.nl

7.7

Bestellen

7.7

Service

8.8

Prijs

7.1

Levering

76.9%

Zou hier weer kopen

ProbeerNu.nl

ProbeerNu.nl: Ervaringen

Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een proefabonnement af te sluiten. Bovendien bespaar je dan flink op de kosten, want de kortingen lopen vaak hoog op. Aanbieders willen jou natuurlijk kennis laten maken met hun bladen, opdat je verleid wordt en nooit meer zonder hun blad wil (al blader je het maar zelden in). Via ProbeerNu.nl kun je kennismaken met een groot en bovendien veranderend aanbod en zo een proefabonnement afsluiten. Klinkt goed, maar hoe werkt dat in de praktijk? Zijn de abonnementen gemakkelijk opzegbaar, is de levering stipt en correct, zijn de kortingen wel echt de moeite waard? En is het aanbod aantrekkelijk genoeg?


Over ProbeerNu.nl

ProbeerNu.nl laat klanten voordelig kennismaken met een gevarieerd aanbod van proefabonnementen en andere aanbiedingen. Het aanbod wijzigt voortdurend. Via de website kunnen klanten alfabetisch of in één van de prijscategorieën (€0, tot €5, €5-€10, €10-€20 of hoger dan €20) een tijdschrift naar keuze selecteren en hun gegevens invullen. De aanvraag wordt dan direct doorgestuurd naar de uitgeverij. ProbeerNu.nl biedt veel bekende bladen, magazines en tijdschriften aan, zoals Vrij Nederland, Privé, Libelle, Flow, Historia, Radar+, Hitkrant, Runner’s World, Quote, Maxima, Cosmopolitan, Quest, Elsevier, 360 Magazine, Denksport, ELLE, Vogue, Playboy, Griekenland Magazine, Psychologie Magazine, Tina, Margriet, de Groene Amsterdammer, Landleven en Flair. Ook allerlei gidsen bieden hun waar met korting aan via ProbeerNu.nl, zoals de VPRO Gids, Veronica, de TV krant, VARAgids, TROS kompas, NCRV-. En wat dacht je van proefabonnementen op de bekende kranten? De Volkskrant, Telegraaf, het Parool, het AD, de Trouw, de Stentor en andere regionale kranten: je kunt uit deze en nog meer een keuze maken. Probeer er bijvoorbeeld meerdere een paar weken uit, voordat je een keuze maakt voor een langere periode. Maar je kunt er ook terecht voor andere abonnementen en aanbiedingen, zoals voor cursussen bij NHA en goede doelen als de Clini Clowns en de Sophia-Vereeniging. Maar de focus ligt bij ProbeerNu.nl toch duidelijk op het uitproberen van bladen.Diensten van ProbeerNu.nl

Via ProbeerNu.nl kun je iemand ook een blad of tijdschrift cadeau doen in de vorm van een (proef)abonnement. De factuur wordt in dat geval naar de aanvrager gestuurd, het abonnement zelf naar een persoon (en adres) naar keuze. Iedere aanbieding die op ProbeerNu.nl is te vinden, is ook mogelijk als cadeau-abonnement. Een nieuwsbrief laat aanmelders snel kennismaken met het nieuwste aanbod en aanbiedingen. Adverteerders kunnen via de website hun producten en diensten aanbieden op ProbeerNu.nl.


Klachten over ProbeerNu.nl

ProbeerNu.nl is een initiatief van daisycon dat werkzaam is op het gebied van online reclame. Op de contactpagina op de website van ProbeerNu.nl word je doorverwezen naar een contactformulier van daisycon; daar kun je een vraag of klacht achterlaten. Ook kan er direct contact worden gelegd: telefonisch, via email of door langs te gaan bij hun kantoor in Almere. 


Hoe goed zijn de aanbiedingen van ProbeerNu? Krijg je waar voor je geld en is dit het proberen waard? Lees meningen bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

Geen stapels onuitgelezen bladen meer

Vooral fijn dat die abonnementen vanzelf stoppen. Dat was vroeger wel anders, zat je ineens jaren vast aan een stom blad. Nu neem ik af en toe ergens een proefabonnement af zonder dat dat nog kan gebeuren. Ik lees te weinig om een volledig abonnement te nemen, nu hou ik geen stapels bladen over, maar kan ik ze uitlezen als ik even niks heb.

J

Jantine

02-06-2017

0

Abonnement op de LINDA

Kort lopend abonnement afgesloten voor de LINDA bij ProbeerNu, want daar vond ik toen een leuke deal met een paar nummers voor niet zoveel geld. Het zijn per stuk namelijk altijd best wel dure bladen, daarom koop ik ze meestal niet los in de winkel. Maar nu was het echt nog maar een paar euro per keer en daarvoor bezorgen ze het ook nog thuis. En vlak voor het einde kreeg ik een goede aanbieding voor een vast abonnement voor een jaar. Daardoor ben ik toen lid geworden, want ik vind het echt een leuk blad!

E

Esthertje

10-05-2017

0

Abonnement om te proberen goedkoop

Abonnement afgesloten om te proberen en het stopte gewoon automatisch. Ik neem toch geen abonnement, want ik lees te weinig, heb meerdere nummers opgespaard. Maar ik vond het handig om het zo te kunnen proberen en het was gewoon echt goedkoop nu. Vooral dat je nergens aan vast zit, vond ik een goede. Volgende keer doe ik het weer zo als dat kan

L

Lies Dunmeyer

05-03-2017

0

Louche business!

1 keer iets besteld hier, nooit weer. Abonnement nooit aangekomen, bedrijf geeft geen thuis. Louche business!

G

Gerard Smits

29-09-2016

0

Steeds een nieuw proef abonnement

om de zoveel tijd neem ik een ander abonnement via probeernu gaat meestal goed. soms duurt de levering wat langer, maar dat ligt dan meestal aan het tijdschrift zelf, niet aan probeernu en wordt ook altijd goed opgelost.

G

Geesje_

26-08-2016

0

gratis ipad bij telegraaf

je moet geluk hebben met net toevallig een goede aanbieding volgens mij stond er eerst meer op toch? maar toevallig had ik dus geluk want mijn moeder wil al heel lang een ipad en die krijg je nu bij de telegraaf via probeernu, dan hebben we allebei wat :)

K

Karina

07-06-2016

0

Duurt lang maar goede aanbieding

Het duurde wel erg lang voor ik het eerste nummer van LINDA thuis kreeg, maar het was een goede aanbieding dus ik ben wel tevreden!

T

Thea Terburg

15-02-2016

0

Abonnementen uitproberen voor goedkoop

Goede dienst Abonnementen zijn echt vele malen goedkoper dan in de winkel of een normaal abonnement En meestal hoef je niet eens op te zeggen, want dat gaat dan automatisch Ik kies gewoon steeds een nieuw blad, daar is dit dus heel geschikt voor Linda, Margriet, Elle, zelfs de Hitkrant en de Donald Duck, ik heb al van alles geprobeerd hier!

S

Stefanie G.

14-01-2016

0

Tijdscrift NIET geleverd

Ik sloot een proefabonnement af bij probeernu voor drie keer de Flow voor 17,50. Krijg het blad 1x en daarna niet meer! En zo vaak verschijnt hij niet, dus ik moest heel lang wachten. Bij nabellen bleek dat ze het verkeerde abonnement hadden aangevinkt ofzo, maar ik had wel het volle pond betaalt. Het werd wel nagezonden, maar toen waren we natuurlijk al maanden verder :(

E

Elvira Bakker

12-10-2015

0

Alle tijdschriften proberen voor een prikkie!

Ik houd niet van vastigheid en laat me graag verrassen met steeds een abonnement op een ander blaadje. Leuk, toch? En goedkoper dan jaarabonnementen!

L

lezerinnetje

06-10-2015

0

slechte deal

Keuze is te beperkt, aanbiedingen vallen mij toch tegen.

S

Stefano

01-10-2015

0

Handig

Wie gaat er nou nog een volledig aboonemnent afsluiten voor het volle pond als je gewoon de hele tijd proefabonnenmentjes kan afsluiten? Kun je nog wisselen van blad ook telkens, superhandig.

D

Dennie

29-09-2015

0

handig!

Fijne websiute, ik koop hier altijd cadeaus voor mensen, altijd leuk zo'n proefabonnementje en origineel ook nog. en helemal niet duur :)

S

Saida

28-07-2015

0