NederlandReview

  Ervaringen Geldshop

  Ontdek nu waarom Geldshop een goede plek zou kunnen zijn om een lening af te sluiten. Bijvoorbeeld of ze betrouwbaar zijn! Geld lenen, een krediet aanvragen, een kleine verbouwing financieren of voor een autolening kun je terecht bij Geldshop. Geldshop is een intermediair en bemiddelaar in geldleningen en helpt je graag om een gunstige lening te krijgen. Ook kun je bij Geldshop terecht om je huidige leningen in te lossen en over te sluiten. Hierdoor kun je verschillende duurdere leningen samenvoegen in een nieuwe lening. Het is hierdoor mogelijk om de maandelijkse lasten te verlagen of om net iets meer geld te kunnen lenen. Geldshop werkt samen met meerdere kredietverstrekkers. Hierdoor kunnen ze voor iedereen de juiste lening aanbieden. Natuurlijk worden de lening volgens de juiste regels aangeboden en gegeven. Geldshop staat hiervoor onder andere onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Je kunt dus met een gerust hart geld lenen bij Geldshop.

  Over Geldshop

  Geldshop kun je in een drietal kernwoorden benoemen:
  - Verantwoord
  - Duidelijk
  - Persoonlijk

  Natuurlijk is het mooi om een nieuwe auto, caravan of boot aan te schaffen. Ook de badkamer verbouwen of een nieuwe studie starten is erg goed. Natuurlijk heb je hier geld voor nodig. Geldshop helpt je graag om deze kosten te financieren. Het is echter belangrijk om door het lenen van geld niet in de problemen te komen. Het lenen van geld moet dus verantwoord gebeuren.
  Geldshop legt graag helder en duidelijk uit wat je mag verwachten van de lening, van Geldshop en ook van de kredietverstrekker.

  Alles gebeurt graag persoonlijk. Het is belangrijk voor Geldshop om je goed te leren kennen. Ze helpen je graag bij het afsluiten of oversluiten van een lening. Echter ze zijn ook thuis als het even wat minder goed met je gaat en je een maandelijkse termijn moet overslaan.

  Geldshop legt zelf even uit hoe het werkt, in deze reclame!

  Geldshop diensten

  Er worden drie producten aangeboden door Geldshop. De drie diensten of producten zijn:
  - Een persoonlijke lening
  - Een doorlopend krediet
  - Een kredietbeschermer

  Geldshop werkt hiervoor samen met verschillende kredietverstrekkers. Geldshop is de partij welke bemiddeld tussen de klant (jij) en de kredietverstrekker. Hiervoor ontvangen ze een doorlopende vergoeding, zo lang als jij klant bent bij hun.

  Een persoonlijke lening of doorlopend krediet kun je gebruiken voor het aankopen van een auto, een boot, een fiets, een verbouwing van de keuken of badkamer, een nieuwe dakkapel, zonnepanelen, een recreatiewoning kopen, een boot, caravan of camper, het oversluiten van oude leningen naar een nieuwe lening, het opstarten van een studie, op vakantie gaan of om een ander doel mee te realiseren.  Klachten over Geldshop

  Het is bij Geldshop mogelijk om via de website een klacht in te dienen. Er kunnen natuurlijk situaties ontstaan waardoor je jouw ongenoegen moet uiten bij hun. Je kunt hiervoor de telefoon pakken en ze gaan bellen, per post een brief sturen of het reactieformulier op de website gaan gebruiken.
  Het is natuurlijk goed om je ongenoegen helder en duidelijk te uiten zonder hierbij te emotioneel te worden.
  Graag zien we jouw ervaringen terug op onze website met Geldshop. Het kan een klacht zijn, maar natuurlijk ook een pluim voor hen. Door je ervaringen te delen kunnen anderen hier hun voordeel mee doen.

  Denkt u erover om geld te gaan lenen bij Geldshop? Zijn ze betrouwbaar? Lees eerst ervaringen zodat u weet waar u aan begint!

  Geldshop
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (9)

  5.8
  44% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.6
  Service
  rating
  6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Geen problemen

  Ik heb geld bij geleend om mijn auto te kunnen financieren. Ging om een bedrag van 5000 euro. Deze heb ik in 1 jaar direct ook weer terugbetaald. Snelle afhandeling bij geldshop en rente is ok. Geen loze beloftes hier dus dat was wel ok, ik heb geen onwenselijke problemen (of malafide praktijken) ondervonden tijdens het lenen.

  Door: Sander 28-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Snel een lening

  De lening was verrassend snel geregeld. Ik heb voldoende zekerheid kunnen bieden en ga er vanuit de lening snel terug te kunnen betalen.
  Desalniettemin heb ik mij mogen verbazen over de snelheid waarmee het geld binnen was.

  Goede service naar mijn idee, want juist daarom klopte ik bij geldshop aan.

  Door: B. de Smed 13-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Dakkapel

  Geld lenen is inderdaad duur, ook via geldshop, maar nu hebben we een dakkapel op ons huis kunnen financieren, en daardoor is ons huis meer waard en hopelijk beter verkoopbaar. En zo verdienen we het hopelijk weer terug dan.

  Door: Josef 26-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lening oversluiten loont de moeite

  Ik heb mijn lening overgesloten via Geldshop en daarmee zal ik uiteindelijk als het goed is een stuk minder betalen. Daar ben ik blij mee.
  Ze waren erg meedenkend bij het overzetten en afsluiten.

  Door: Mulder 14-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geen

  Na een week wachten op beoordeling lening en meerdere malen bellen krijg je te horen dat het niet kan omdat je werkt voor sociale werkplaats heb al diverse leningen gehad in verleden maar daar is nooit een probleem van gemaakt terwijl je het meteen ziet op loonstrook maar wel een week laten wachten waardeloos

  Door: Ad de Bie 18-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Drama

  Ik wilde goed geholpen worden, bij deze partij niet aan de orde. Hoop geklungel en verkeerde offertes ed... rente weer hoger ... Bij andere organisatie binnen 2 dagen geregeld,..

  Door: Frank 01-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Veel te makkelijk

  Dit gaat veel te makkelijk, mag dat wel? Goed is het niet lijkt me, voor de economie enzo!!

  Door: Sanders 11-11-2015
  Andres 11-11-2015

  Dat is juist wel goed voor de economie, want mensen lenen geld om uit te kunnen geven en in de economie te pompen. Geld moet rollen!

  Sanders 11-11-2015

  Maar niet geld dat je niet hebt!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7.5
  rating

  intermediaire voorschotbank

  De Geld shop is mijn intermediair , ik heb een hele slechte ervaring met de Geldshop.Ik heb heel vaak gevraagd ,gesmeekt of zij niet voor rente verlaging konden bemiddelen bij de intermediaire voorschotbank. Zo nu kwam het bij het programma KASSA van de VARA aan het licht duizenden klanten, zijn opgelicht, door intermediaire voorschotbank, veel te hoge rente berekend . Ja en nu, de bewuste bank zal halsstarrig gewoon verder gaan, en zal ongestoord mensen verder financieel uitbuiten. Want neem van mij maar aan, het mag allemaal in Nederland, en de rechtbank zal credit argricole gewoon met rust laten. Want wij zijn in de ogen van de intermediaire voorschotbank allemaal wanbetalers en daarom houden ze de rente hoog. En Geldshop intresseert het geen ene reet.

  Door: W van Lunsen 04-04-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  slechte nazorg

  Wat een super slecht bedrijf met de nazorg van een product.
  Als je geld wil lenen via geldschop.nl zijn ze er als eerste bij. maar als je een verandering wil dan geven ze niet thuis.
  Ik wil zelf door scheiding mijn lening splitsen. normaal gesproken moet dit geen probleem zijn lijkt mij. maar ze doe zo verschrikkelijk moeilijk over de gestelde voorwaarden dat splitsen dus nooit mogelijk is. ze gaan het niet eens uitzoeken wat er mogelijk is. echt een super slecht bedrijf als je het mij vraagt.

  Ik zal ook nooit maar dan ook nooit meer een lening bij afsluiten.

  Door: erwin 03-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over Geldshop

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Geldshop een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 9 ervaringen geplaatst over Geldshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Geldshop actief?

  Geldshop is vooral actief in de categorie Lenen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Geld lenen, Leningen vergelijken

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Geldshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.