Mobile food coach

7

Bestellen

7.5

Service

6.5

Prijs

7.5

Levering

75%

Zou hier weer kopen

Mobile food coach

Wat vinden anderen van de Mobilefoodcoach? Het is steeds belangrijker geworden om gezond te leven. De overheid, de maatschappij, je omgeving en natuurlijk ook jezelf is gezond leven steeds belangrijker gaan vinden. Het is niet vreemd om tal van gezonde labels in de supermarkt aan te treffen, wachtrijen bij de sportscholen en gesprekken op verjaardagen over diëten en leefstijlen. Het is steeds moeilijker geworden eigenlijk om het juiste advies te krijgen. Mobilefoodcoach heeft hierop ingehaakt. De steeds sneller worden de economie en lifestyles snakken naar hulp. Met smartphones, het internet en de juiste personen is het mogelijk om een gezondere leefstijl te krijgen. Mobilefoodcoach biedt mogelijkheden om een gezondere leefstijl te krijgen en om hierbij een goed advies te krijgen. 

Op NederlandReview kun je beoordelingen lezen over onder andere de Mobilefoodcoach. 

Over Mobilefoodcoach 

De Mobilefoodcoach is bedacht door Bart Beuker. Bart Beuker heeft al meer dan tien jaren ervaring met sport, voeding, lifestyle regimes en de nieuwste rages. Hij is een gediplomeerd voeding deskundige en wil met Mobilefoodcoach voedingsadvies betaalbaar en ook gemakkelijker maken. Geen ingewikkelde diëten met superfoods of persoonlijke trainers. Iedereen krijgt op zijn eigen manier een goed advies om een gezonder leven te krijgen.  

De Mobilefoodcoach helpt je om jojo effecten te voorkomen en om duurzaam beter en gezonder te gaan leven. Natuurlijk kan het afvallen ook belangrijk zijn. Het is echter een automatisch effect van je nieuwe leefstijl. Je krijgt een gezond en fit lichaam.   Diensten van Mobilefoodcoach

De belangrijkste dienst welke de Mobilefoodcoach aanbiedt is het helpen van mensen om een gezonde voeding te genieten. Dit gebeurt met de hulp van WhatsApp via je mobiele telefoon. De Mobilefoodcoach leert je hoe je gezonder kunt eten, er stralender uit kunt zien en je veel gezonder zult voelen. Het is mooi en goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Met de Mobilefoodcoach kun je een diëtist in huis halen welke via de smartphone met je communiceert. Gemakkelijker en betaalbaarder kan eigenlijk niet. Toch?
Het begint met het in beeld brengen van wat je nu iedere dag eet. Via WhatsApp geef je dit dagelijks door. Daarna krijg je een ronde coaching en ook iedere week opdrachten. Natuurlijk zorgt de Mobilefoodcoach ook voor motivatie om je lichaam, geest en voeding goed gezond te krijgen en te houden. Het is een keuze voor de rest van je leven. 

Tips en Klachten over Mobilefoodcoach 

De enige manier waarop je de Mobilefoodcoach kunt bereiken is via de email. Er wordt geen postadres genoemd of telefoonnummer. Natuurlijk zal er een WhatsApp telefoonnummer zijn als je klant wordt. Of je ook via die weg een tip of klacht kunt deponeren is echter niet duidelijk. 
Wat vind jij van de Mobilefoodcoach?

Graag lezen wij jouw ervaring of beoordeling over Mobilefoodcoach  op onze website NederlandReview. Op die manier kunnen we anderen helpen om een goed beeld over de Mobilefoodcoach  te krijgen.


 


Een persoonlijke food coach online. Wie wil dat nu niet? Maar zijn ze zo goed en werkt het? Lees eerst ervaringen op NederlandReview en lees of u hier aan moet beginnen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Flop

Veels te duur voor wat je krijgt - een paar suffe tips die ik op internet ook al had gevonden. Flop!

M

Marijke

13-09-2016

0forum

Topsysteem

Ik ben zeer tevreden over Mobile Foodcoach. Ik heb al jaren last van overgewicht en wil het nu eindelijk gaan aanpakken. Het is lekker makkelijk, omdat je gelijk kan appen als je iets gegeten hebt. Hierdoor vergeet je niks en kan je zo goed mogelijk geholpen worden.

P

Petra Konings

13-04-2016

0forum

Via Whatsapp

Lekker makkelijk dat dit gewoon via Whatsapp kan! Want ik hoef dus niet een schreeuwende trainer die met me meerent en me gaat inhalen enzo. Mijn sportschool was best goedkoop (17,95) maar dit is maar 12,95 per maand en ik sport toch liever buiten. Dus abo opgezegd en hier lid van geworden. Kijken of het heltp!

E

Ev.

06-10-2015

0forum

Ontzettend gaaf!

Ik had nooit gedacht dat ik dit zo leuk zou vinden. Maar het is net alsof je een persoonlijke coach op afstand hebt en het werkt!!

M

Mina Voorwijk

09-08-2015

0forum