Ervaringen Vitaminstore

Ontdek wat anderen van Vitaminstore vinden! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview.nl. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over een gezonde review!

Over Vitaminstore

De Vitaminstore is de moderne specialist op het gebied van health en gezondheid. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een eigen levensstijl. Het is mooi om te genieten van het persoonlijke advies bij dit bedrijf. Natuurlijk gaat het om 100 procent gezonde supplementen op het gebied van sport en ook op het gebied van schoonheid.

De Vitaminstore heeft een ruim aanbod met volop klasse merken, zoals Solgar, Orthica, MDY, EAS, Dr. Hauschka en Weleda. Ook zijn er huismerken, waaronder Vitaminhealth, Vitaminsports en Vitaminbeauty. Het zijn producten met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een unieke extra voor het assortiment. Je kunt voor een deskundig en eerlijk advies terecht bij hun!

Wist je dat ze trouwens al meer dan 32 winkels hebben in ons land en ze vast en zeker ook bij jou in de buurt zitten? Het is trouwens ook mogelijk om snel en gemakkelijk een product te bestellen via het internet. Het is heerlijk om te ontdekken wat er allemaal kan.

Producten van Vitaminstore

Ze houden zich vooral bezig met vitamines en voedingssupplementen. Denk hierbij aan de volgende producten:
• Health en gezondheid
• voedingssupplementen
• voedingssupplement voor sports
• voedingssupplement voor spieren
• voedingssupplement voor prestatie
• voedingssupplement voor slank worden
• voedingssupplement voor beauty
• voedingssupplement voor haar
• voedingssupplement voor het gezicht

Klachten, tips en complimenten over Vitaminstore

Natuurlijk kan er altijd een keertje wat misgaan. Het is dan goed om te kijken of je een oplossing kunt krijgen. Het melden van je probleem of klacht is de eerste stap. Vervolgens kan het bedrijf naar een oplossing zoeken. Iets wat natuurlijk wel fijn is. Toch?

Heb jij ervaring met Vitaminstore?

Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf Vitaminstore op Nederlandreview.nl. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van de Vitaminstore vinden.

Ontdek wat anderen van Vitaminstore vinden! Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf

Vitaminstore
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

8
83% Zou hier weer kopen!

Bestellen

8,4

Service

8,4

Prijs

7,4

Leveren

7,6

Alle reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Voedingssupplement tegen lusteloosheid

Op aanraden van een vriendin besteld bij Vitamin Store, omdat ik al een tijdje wat meer energie kan gebruiken en wat lusteloos ben. Zij adviseerde een bepaald soort voedingssupplement, maar dat is niet overal te vinden. Bij Vitamin Store hadden ze het inderdaad wel en het was niet eens zo duur als ik dacht. En de levering was best snel en gewoon goed verpakt en geleverd.

Door: Estelle Janen30-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Onnodig grote verpakking

Te grote verpakking daardoor moest ik onnodig thuisblijven. Ook was mijn gespaarde korting niet automatisch verrekend heel vervelend.

Door: Outenaar03-03-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
NEE
4

Vitaminen tegen vermoeidheid

Omdat ik mij al tijden moe en uitgeput voel, wil ik nu vitaminen proberen.
Vitamine D schijnt bijvoorbeeld erg te helpen bij depressie en vermoeidheid heb ik mij laten vertellen.
De mensen van vitaminstore helpen goed verder met vitaminen en gezondheidsproducten waarvan ik de werking nooit echt begreep maar waarvan ik hoop dat het me wel gaat helpen.

Bestellen is ook echt makkelijk.

Door: Hanneke T03-01-2017
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8,5

Advies, snel versturen

Fijne winkel.

Of ze de goedkoopste zijn, dat weet ik niet.

Maar de verzendkosten zijn altijd erg laag en ze versturen altijd snel.

En het is fijn dat ik om advies kan vragen, soms weet ik niet precies wat ik nodig heb. Zij wel.

Door: Lazur27-09-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

Volgende dag in huis

Volgende dag in huis, precies wat ik besteld had. Prima.

Door: Tevreden klant07-08-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
9,5

tevreden klant

goede producten en prima service

Door: bern16-07-2016
Bestellen
Service
Prijs
Levering
Zou hier weer kopen
JA
8

Schrijf zelf een review over Vitaminstore

Uw beoordeling

Please enter your first and last name separated by a space (e.g. Jane Miller)