NederlandReview

    Ervaringen Zalando

    Voor wie vies is van lange wachtrijen voor vunzige paskamers zijn er inmiddels tal van uitwegen te vinden in het online aanbod van kledingwinkels. Daarbinnen is Zalando inmiddels uitgegroeid tot de grootste online shop voor fashion, schoenen en accessoires, althans dat zeggen ze zelf. Je vindt hier dan ook van alles: kleding, sportkleding, lingerie, badmode, accessoires, sieraden en vooral niet te vergeten: schoenen. De dames in de reclame worden er in ieder geval hondsdol van, maar hoe zit dat in real life? Hoe zijn de ervaringen met deze online modegigant?

    Over
    Zalando is van oorsprong Duits, maar verkoopt inmiddels in ruim vijftien landen. Het werd in 2008 opgericht en in 2010 uitgebreid naar Nederland. Aanvankelijk verkocht Zalando alleen schoenen, maar al gauw volgde mode en kleding. Inmiddels kun je er voor zo ongeveer alles terecht als het gaat om modeartikelen, voor zowel dames als heren. Om maar wat te noemen… avondjurken, zwangerschapskleding, sneakers, hardloopschoenen, sportuitrusting, festivaloutfits, zwemkleding, bruidskleding, galajurken, grote maten-mode, horloges, kimono’s, rokken, zonnebrillen, tassen, overalls, jumpsuits, positiekleding, lingerie, sokken, babykleding, jurkjes, trainingspakken, stropdassen, truien, yogakleding: of je nu graag chic gekleed gaat, of meer van de streetwear bent, nieuwe trends als normcore wilt uitproberen of enkel uit bent op aanbiedingen in de outlet: je vindt het allemaal. Zalando vertegenwoordigt bovendien veel bekende merken: van Marc O’Polo, Michael Kors en Topshop tot Gaastra, Nike en adidas, van Hunkemöller en Vero Moda tot Replay, River Island en Desigual.

    Zalando is de trotse eigenaar van meerdere Webshop Awards, zowel voor fashion als voor shoes, maar is ook onderscheiden met kritischere prijzen, zoals de Loden Leeuw van het programma Radar voor de meest irritante reclame voor zowel het jaar 2011 als 2012 (door die hondsdolle meisjes…).

    Kent u hem nog? Die eerste (succesvolle) reclame van zalando?

    Diensten van
    Verzending is gratis en ook aan retourneren zijn geen extra kosten verbonden. Dus is de maat toch niet goed, of bevalt dat jurkje gewoon niet? Je stuurt het net zo makkelijk weer terug. Kleding en schoenen kun je dus thuis passen, je zit nog nergens aan vast. Je hebt zelfs 100 dagen bedenktijd. Zo probeert Zalando op alle manieren drempels weg te halen en zo min mogelijk mensen nog een fysieke winkel te laten betreden. Betalen kan zowel met de bekende creditcards als Mastercard, Visa en American Express, als met PayPal, acceptgiro en iDeal. Zalando maakt voor het versturen gebruik van PostNL en DHL Express.

    Klachten over Zalando
    Met vragen over Zalando, de producten of bestellingen, kun je terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via een gratis 0800-nummer. Ook heeft Zalando speciale apps voor iPhone, Android en Windows en zijn ze bereikbaar via de sociale media Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, YouTube en Instagram.

    Scoor je regelmatig een nieuwe outfit bij Zalando en hoe is dan het shopplezier, de prijs, de service? Laat nu je mening of review achter en geef anderen een goede indruk van hoe het is om bij Zalando je kledingkast uit te breiden!

    Lees recensies over Zalando. Wat is de levertijd en hebben ze kortingcodes? Zijn rokken en schoenen makkelijk te retouneren? Lees hier beoordelingen van Nederlanders.

    Zalando
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (51)

    5,8
    65% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    6,4

    Service

    5,2

    Prijs

    6,4

    Leveren

    5,4

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Waardeloos bedrijf

    Geven incomplete adres gegevens aan DHL, weigert vervolgens met DHL te bellen om het te corrigeren. Wilt telefoonnummer aan mij geven, zodat ik ga bellen. Dus maar bestelling willen annuleren, zeggen mij dat dat niet kan aangezien het al de deur uit zou zijn gestuurd.
    Na twee dagen meldt DHL track en trace nog steeds dat ze geen verwachte levertijd kunnen geven, omdat het nog niet is aangekomen. Wil ze opbellen omdat ik het model herroepingsformulier niet kan vinden op hun site. Blijkt dat ik de klantenservice niet meer kan bellen. Drie biepjes en verbinding verbreekt, geen beltoon, niks niet. Wat een waardeloos bedrijf.

    Door: Diego30-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Won't stop fraud.

    Hi. I did not buy anything from Zalando but someone did use my card fraudulently to do that. I called as soon as I had noticed (it was a day later and the amount was still 'reserved'. My bank (ING who also handled it very badly) said they could not stop it, and only Zalando could.

    It took Zalando 5 days to get back to me after calling, then emailing them all the details I had on it. And this response simply said "maybe your bank can stop it".

    All round terrible service and total lack of transparency.

    Maybe they should be the place criminals buy their crap.

    Door: Matt Buck17-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Slechte leveringen

    Veel te lange levertijden

    Door: Mutsaers14-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    5,5

    Meerdere maten bestellen, de beste houden en de rest gratis retour!

    Paar keer hier besteld maar ook een aantal keer moeten retourneren omdat schoenen nou eenmaal niet altijd dezelfde maat hebben. voor mij dan! bij zalando heb je echt lang om te retourneren, 90 dagen, dat vind ik zelf heel handig want ik heb niet altijd tijd om meteen te retourneren, dus dat het dan wat langer kan, dan scheelt dat.

    De laatste keer heb ik gewoon dezelfde schoen in verschillende maten besteld en de beste gehouden, dat was wel handig, want toen had ik tenminste de goede maat achteraf en de rest heb ik gewoon gratis retour gestuurd. Dus dat ga ik vaker doen.

    Door: J. Winter11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Belachelijk beleid

    Ik bestelde altijd op rekening via Zalando, dit omdat je dan eerst de kleding of schoenen kan passen, als het niet past zit je niet met de last dat je weer moet wachtten tot Zalando het geld heeft terug gestort. Dat heb je op rekening betalen dus niet. Nu in eens kan ik niet meer op rekening bestellen. Ik heb niks openstaan en toch behandeld men je als een paria. Grote bek van de servicedesk als je ernaar vraag van hoe en waarom. een ding weet ik wel, bij Zalando bestellen doe ik voorlopig niet weer of men moet met excuses komen.

    Door: John Jager11-04-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4,5

    Hoe is Zalando zo afgegleden??

    Had goede ervaringen met Zalando maar nu helemaal klaar mee. Twee keer op rij de verkeerde kleur jas bezorgd. Ik denk, voordat ik nogmaals bestel neem ik even contact met ze op zodat het nu wél goed gaat. "Nee meneer, komt helemaal goed, ik neem contact op met het magazijn als u een bestelling plaatst" Nou niet dus, de derde keer wéér de verkeerde kleur. En dan de reactie "Stuur m maar retour" Stelletje prutsers. Jammer, want bestelde graag bij ze....

    Door: Elmer24-03-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2,5

    Waardeloos! Wat is met zalando gebeurd?

    Waardeloos! Ik heb met cadeaubonnen een leuke portemonnee gekocht, dacht ik. Maar mij werd het verkeerde product gestuurd. Ik belde de klantenservice en de dame vertelde me, dat zoiets kan gebeuren en ik gewoon opnieuw moest bestellen. Maar ik wil wel mijn cadeaubonnen daarvoor willen gebruiken. Dame vertelde me dat ik gewoon bij het betalen "achteraf betalen" moest kiezen, zo zou ik alsnog met het tegoed van mijn cadeaubonnen achteraf kunnen betalen. Nou, die optie staat er niet. Ik dacht dat ik het even afwacht, omdat ik gewend ben dat zalando toch best snel met de retour verwerking is. Woensdag opgestuurd, donderdag bij zalando arriveerd. Nu maandag nog steeds geen tegoed van mijn cadeaubonnen op mijn account. Inmiddels is mijn portemonee uitverkocht, mijn tweede keuze afgeprijst. Klantenservice gebeld. Deze dame was zeer ongeïnteresseerd (belgische dame). Zei alleen dat ik moest wachten of gewoon opnieuw moest bestellen zonder mijn tegoed. Pardon? Jullie sturen mij het verkeerde product. Jullie kunnen toch zien dat het pakket terug bij jullie is? Wil ik tenminste mijn tegoed van de cadeaubonnen terug, zo dat ik opnieuw kan bestellen voordat alles uitverkocht is. Maar nee, er werd niet met een oplossing gekommen. Wat een waardeloze klantenservice. Ik wil mijn cadeaubonnen nog inwisselen en dan is het klaar voor mij met zalando.

    Door: Dewi26-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Geen product en Geen geld

    2 broeken besteld en betaald, toch maar 1 gekregen helaas.
    tot mijn verbazing 2 weken na bestellen nog geen terugbetaling of broek gekregen.
    3 x contact moeten opnemen waarna ik 3 x te horen krijg dat het na 5 a enkele dagen dat het op me rekening verschijnt.


    Direct ook de laatste bestelling.

    Door: kay bijleveld14-02-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2

    Klachtenafhandeling niet van gehoord !!

    Super slechte en waardeloze…
    Super slechte en waardeloze klantenservice.
    Ik had VVV bonnen gewonnen hier wilde ik een horloge van kopen op zalando. Daarvoor moest ik eerst een zalando cadeaubon kopen met de VVV bonnen.

    Het pakket met horloge 1 had ik via paypal betaald het pakket horloge nummer 2 met de cadeaubon. Nu heb ik nummer 1 terug gestuurd en hebben ze het tegoed niet op mijn paypal maar terug op mijn tegoed gestort. Terwijl ik de juiste informatie had bijgevoegd.

    Niemand is thuis bij zalando want eerst kan het niet teruggedraaid worden omdat het betaald is met paypal ( ??? ) nu kan het na een aantal mails ineens niet omdat het wettelijk niet mogelijk is. ( ??? ) wat een kletskoek. Zij hebben het geld op de verkeerde manier teruggeboekt en nu zit ik met een tegoed op mijn account en moet ik de creditcard nog betalen.

    Echt waardeloos terwijl ik zelfs de juiste gevens heb bijgevoegd zijn ze niet coullant en willen niet meewerken.

    Super slecht ik zal mijn tegoed nog op moeten maken maar daarna gren zalando meer voor mij

    Door: Linsey23-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    met ideal betaald en bestelling niet doorgekomen: geld weg

    Bestelling gedaan bij zalando en via ideal betaald. geld afgeschreven van mijn rekening. Echter geen bevestiging ontvangen van zalando dus gebeld naar klantenservice. Die vertelden mij dat bestelling niet te vinden was, ik kon het ook niet in "mijn zalando" terugvinden onder mijn bestellingen. Ik zou mijn geld terugkrijgen maar er gebeurde weinig. 5 keer gebeld, 5 keer heel ander verhaal gehoord. Bij gesprek nr 5 vertelde de jonge dame mij dat ik het geld op verkeerde rekening had gestort en dus niet mijn geld terug kon krijgen en dat ik bij de bank geld terug moest halen. Onmogelijk bij ideal om verkeerd te storten en onmogelijk om geld terug te halen via bank. Fouten info, uit duim gezogen. Toen gedreigd met rechtsbijstand. Ik moest in de wacht, zij ging overleggen, terwijl ik wacht zie ik via bankieren app ineens mijn geld terug komen op mijn rekening en zalando heeft zomaar opgehangen, Hele ongeschoolde (lees domme) en onbeschofte medewerkers maar gelukkig na serieuze dreiging geld terug.

    Door: Marijke05-01-2019
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Nooit meer iets bestellen bij dit bedrijf met zijn slechte service!

    Op 8 december 2018 een cadeaukaart van € 50,00 direct via Internet bij Zalando besteld. Nu, 19 december 2018, elf dagen later blijkt er volledige onduidelijkheid over waar het pakket is gebleven. Zalando geeft de schuld echter aan DHL en DHL de schuld weer aan Zalando. Zalando vertikt het de zaak uit te zoeken. De helpdesk van Zalando is een regelrechte aanfluiting. Geen enkele bereidheid om je te helpen en wil ook niet bellen met DHL om de zaak uit te zoeken en tot een goede oplossing te komen. Op een mail wordt door Zalando niet gereageerd en inmiddels kosten gemaakt voor diverse malen met hen en DHL bellen. De cadeaukaart was een Kerstcadeau, wel betaald, maar of hij ooit nog aan komt betwijfel ik sterk.
    Mijn advies: doe geen zaken met Zalando als jij je je spullen graag in goede orde wil ontvangen!

    Door: Buller19-12-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    Zeer ontevreden

    Gister voor Black Friday een bestelling gedaan bij Zalando, voor sportschoenen en een sportlegging. Natuurlijk betaald maar nooit een bevestigingsmail ontvangen. Toen net gebeld met Zalando en is mij verteld dat vanwege de drukte niet alle bestellingen zijn doorgekomen en dat mijn geld zo snel mogelijk wordt teruggestort. Toen ik vroeg of ik de artikelen voor de prijs die ik oorspronkelijk betaald heb ook weer mocht kopen werd meteen nee gezegd. Dat gingen ze niet doen en het is nou eenmaal zo. Belachelijk, je weet dat het tijdens Black Friday druk gaat zijn en dat mensen gaan wachten met spullen kopen totdat die korting erop staat. Als het dan mis gaat dan moet je daar als bedrijf zeker iets aan doen. Ik ga hier zeker niet meer bestellen.

    Door: Yvonne 24-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    niet tevreden

    Ik heb een 3 jassen besteld op achterafbetaling zodat ik kon terugsturen wat niet goed is.
    Ik had ze alle 3 terug gestuurd met het idee dat het in orde was.
    Na 3 maand krijg ik ineens een aanmaning + 5 euro omdat ze zo gezicht 1 van de jassen niet ontvangen hebben, natuurlijk ook de duurste.
    Na 3 maand heb ik het bewijs van terugzending natuurlijk niet meer en moet ik dit bedrag betalen ook al heb ik het tijdig en correct terug gestuurd :( !

    Door: caroline12-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Top Service

    Een trui besteld, na de trui met de hand gewassen te hebben, het model uit de trui en vooral de hals. Opgebeld, geen probleem meneer. U krijgt het volledige bedrag terug van ons en de trui kunt u gewoon houden !

    TOP SERVICE !

    Door: Yannick Rietveld08-11-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Kapotte jurk, geld kwijt

    Kapotte jurk ontvangen. Er staat in de voorwaarden dat bij een defect product de kosten+leveringskosten worden terug betaald, maar Zalando weigert dit te doen. Ik ben nu dus €5,90 kwijt voor een kapot product terugsturen en heb niks ... Normaal niet zulke klachten, maar dit keer echt onbeschoft en onpersoonlijk. Als ik 0 sterren kon geven voor service zou ik t doen.

    Door: L03-10-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    2,5

    Teleurgesteld in Zalando service

    Ik bestel zo nu en dan bij Zalando. Altijd positieve reviews gegeven TOT NU. EERST was ik altijd te spreken over Zalando en hun service.

    Ik heb BADslippers besteld. Handig voor op vakantie, in huis, strand enz. Maar helaas mogen deze badslippers niet in de douche of 10 tot 15 Min. Lang NAT worden. Want dan gaat de witte coating eraf EN plakt alles heerlijk aan je voeten. Daar heb ik dan 100 + euro voor betaald.

    En dit is GEEN defect, dit is geen fout van het merk waar het van is maar, dit is de fout van mij want, ze zijn 10 a 15min. TE LANG nat gebleven in gewoon simpel water. Ik wist NIET dat BADSLIPPERS nat mochten worden.

    Helaas wordt ik niet geholpen EN IK HEB 2 WEKEN MOETEN WACHTEN OP DIT ANTWOORD. ZE KWAMEN ER ZELF NIET EENS MEE! Ik moest hiervoor nogmaals contact voor opnemen en begrip hiervoor hebben.

    Door: Jamie23-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    4

    kortingcode

    Zeer onklantvriendelijk om een artikel dat met kortingcode is besteld niet met dezelfde kortingcode te kunnen ruilen voor een andere maat.Afmetingen varieren per merk en vaak zelfs binnen een merk voor hetzelfde soort artikel.

    Door: G.G. den Boer22-09-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6

    Top! Wat een gemak!

    Makkelijk bestellen, snelle levering en betaling achteraf.
    Enige minpuntje is dat ze een betaalmail sturen (prima) maar geen link om direct via iDEAL te betalen. Verder ben ik alleen maar blij.

    Door: Mvk25-07-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bagger slechte klantenservice

    Mocht je ooit iets willen bestellen, doe het niet.
    Als er iets mis is met het artikel, beloven ze je vanalles maar komen het niet na.
    Hierdoor moet ik ineens ruim 70 euro meer betalen. Klantenservice geeft verkeerde info, maar weigert het op te lossen, waardoor klant de dupe is.

    Dus bestel niet. De artikelen zijn bij andere webshops soms goedkoper en ze hebben betere (lees echte) klantenservice.

    Door: Isabel13-06-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Nooit problemen

    Pakketjes komen bijna altijd op tijd aan, nog nooit problemen gehad met retourneren. Met al mijn pakketjes nog nooit problemen gehad, dus hoefde ook nooit in aanmerking te komen met de klantenservice. De prijs is af en toe wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit van de producten is dan ook goed.

    Door: Hannah07-05-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer slecht

    Alles aan Zalando is tegenvallend, prijzen die zomaar duurder worden, vertragende bestellingen en klantenservice is zeer en zeer slecht. Als klant ben je niks denken en werken niet mee

    Door: Anoniem 28-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bijzonder

    Bijzonder... Zalando, Nog geen ster waardig. Op het moment van in het winkelwagentje en bestellen zijn bepaalde shirtjes duurder geworden. Opnieuw alles in het winkelwagentje gestopt en werden het weer de goede prijzen.
    Tussen het moment van bestelling akkoord en betalen is 1 shirt ineens 20 euro duurder geworden. We hadden een max bepaalt met filteren en doordat het shirtje zomaar duurder werd kwam deze 20 euro boven onze max uit.
    Contact opgenomen met Zalando. Als je van maat veranderd kan het shirtje in prijs veranderen. Maar de maat is niet veranderd. Antwoord van Zalando: bij Zalando kan dat.

    Door: berdien12-04-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vlotte afhandeling

    Afgelopen zaterdag twee retours opgestuurd en per ongeluk iets verkeerds besteld dus gelijk de bestelling geannuleerd en het geld had ik gister (donderdag) al op m'n rekening staan. Ook ontbraken de schoenveters bij een paar schoenen, ik heb ze gemaild en kreeg binnen een paar uur al een mail terug met de oplossing dat ik een compensatiebedrag kreeg gestort. Prima service!

    Door: M.23-03-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte levering

    Bestellen betekend nog niet dat je de goederen ontvangt. Ik heb een aantal keren besteld en geen een keer op tijd ontvangen. Twee laatste bestellingen: eentje na 3 maanden ontvangen. Volgens zalando had Postnl de zending kwijtgeraakt, na drie maanden werden de goederen ineens geleverd. Nu weer besteld. Gisteren 19 januari 2018 vroeg van werk naar huis, had ik een bloesje dat ik cadeau wilde geven gisterenavond tussen. Kreeg ik in plaats van een mail met vermelding van de levertijd, een mail dat zalando mijn retour ontvangen heeft? Gisteravond alsnog snel een andere cadeau gehaald. Om de kwaliteit van Zalando te behouden, moeten ze met een betere vervoersbedrijf zaken doen.

    Door: SV Geerman20-01-2018
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Nike air force one

    Schoenen besteld die snel kapot waren. Ik heb hier een mail over gestuurd en mocht ze retouren. Ik moest eerst nieuwe kopen en had hier geld voor nodig. Ik heb nu nieuwe en het retour termijn is verlopen dus mag ik de schoenen niet meer retouren. Nu heb ik de schoenen die kapot zijn en ik krijg geen geld terug dus kan ik mijn rekeningen deze maand niet betalen.

    Door: Marischa04-12-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service

    Ik heb een bestelling opgegeven en gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bestelde artikelen direct de volgende dag te laten bezorgen. Dit voor een meerprijs van Euro 9,95 extra verzendkosten.
    Ik zou aan het einde van de dag van bezorging op reis gaan en het was de bedoeling om de artikelen mee te kunnen nemen.
    Het pakket werd een keer aangeboden op die dag en op dat moment was ik net even naar de hoek van de straat gelopen om medicatie voor op reis te kopen. Ik was nog geen 15 minuten van huis en verder de gehele dag al gewacht op bezorging.
    Bij terugkomst vond ik het kaartje van DHL met het verzoek om een nieuwe afspraak te maken.
    Men was niet bereid om het pakket dezelfde dag nog een keer aan te bieden omdat, zo werd gezegd, dat niet in het contract zat wat zij hebben met zalando. Ik zou contact met zalando moeten opnemen om te kijken of zij nog iets wilden doen om mij tegemoet te komen.
    De verder vriendelijke medewerker van zalando gaf aan niets eraan te kunnen doen. Ook na overleg met zijn meerdere bleef het antwoord op "Pech gehad" steken.
    Tien Euro armer voor wel heel weinig service en op reis zonder de daarvoor bestemde artikelen.
    Wat mij betreft krijgt zalando voor service een dikke 0,0

    Door: Miedema20-10-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    tot over mate van ramp

    Zalando wat een geweldige winkel is het toch! kuch kuch ... euhuhm, ik zal mijn ervaring dan toch maar is delen, want naar 1,5 week niet 1 maar uit eindelijk 3 bestellingen te verknallen vind ik dat maar is hoog nodig tijd.

    Het begon allemaal bij een bestelling van wat kleding 3 broeken en 3 t shirts! Na een 2 dagen kreeg ik een automatische email met daar in de melding dat de bestelling wat vertraagd was, ai ja wel dat kan gebeuren geen probleem. Echter naar bijna een week vond ik het wel welletjes. Ik bel en krijg een heer aan de telefoon.

    Het gesprek duurde niet lang. "ik zie het" luid het antwoord van de medewerker. "De spullen moesten uit verschillende warenhuizen komen, en zijn inmiddels in het centrale warenhuis aangekomen. Ze worden vandaag verstuurd!" Ik meld dat is mooi dan kan ik vandaag van jouw een Track & trace ontvangen? "jawel meneer dat komt goed, ik zal er ook nog even een mailtje achter aan sturen" was het antwoord van de medewerker. Ik ben tevreden wens de jonge man netjes een fine dag en hang op.

    Jawel het mocht niet zo zijn de volgende dag het volgende telefoon gesprek. Ik leg de situatie nogmaals uit aan de dame aan de telefoon. "och wat vervelend" zegt ze en zoekt mijn bestelling op en ziet dat er iets "mis is, heeft u een momentje" tuurlijk heb ik dat! En geduldig wacht ik af tot dat ze terug komt met de tekst en uitleg die ze van haar collega heeft gekregen. "Er is wat fout gegaan met het bestel proces, de bestelling gaat zo vreselijk lang duren. Ik kan voor u de bestelling annuleren, en u kunt dan opnieuw bestellen" is haar oplossing. Als pleister op de wonden geeft ze me een kortingscode, immers was haar ook lekker fout bezig!

    Afijn ik bestel opnieuw, zie er enigszins de lol er nog wel van in fouten worden immers wel is gemaakt. Toch ben ik niet blij met de situatie want ik zit immers al een week te wachten op mijn spullen! Ik heb besteld en check de bestelling, verbaast zie ik dat er 1 broek van af een leverancier moet komen! "verdorie alles was toch op voorraad" denk ik bij mijzelf. Ik bel nogmaals en krijg van de medewerker de garantie dat, dat als een apart pakket verstuurd zal worden.

    Jawel hoor de medewerker had gelijk de broek is zelfs sneller binnen dan de overige bestelling geweldig! Nu wachten op de rest. een dag later de rest van de handel komt binnen! Echter wat schetst mijn verbazing, ... jawel er ontbreekt een artikel en er zit een soort van trainings BH bij mijn pakket in! Ik denk bij mijzelf "hoe krijgen ze het voor elkaar tot 3 maal toe een bestelling bij 1 persoon zover te verkloten! ongelofelijk!!!"

    Ik bel wederom opnieuw nu op zondag morgen want het pakket was zoals gebruikelijk op mijn adres ontzettend laat binnen gebracht door postnl. Enig sinds geagiteerd maar wel netjes doe ik mijn verhaal bij de dame van dienst. opnieuw klinkt het "och wat vervelend voor u" ze begint haar procedure uit te leggen hoe ik netjes dat ene artikel kan terug sturen, ik mijn geld terug ontvang, en dan voor een derde keer opnieuw mag gaan bestellen!!! Nu ben ik echt kwaad ik zit daar niet op te wachten!! Ik bestel gewoon simpel 3 t shirts en 3 broeken! En men krijgt het bij Zalando klaarblijkelijk niet voor elkaar om zonder een probleem meer dan 1 artikel te versturen! Ik vraag nog of ze dat t shirt niet gewoon dat t shirt kan versturen, maar ze blijft stee vast bij haar "procedure". Mensen lijken vandaag de dag wat dat betreft net robots! Geen enkele empathie meer te vinden! Voor mij is t dan ook wel klaar met deze web winkel! T krijgt van mij een dikke 1 met een griffel! En ik adviseer een ieder met klem deze webwinkel te vermijden als de pest! Mits je het niet erg vind natuurlijk als je 3 tot 4 keer achter je spullen aan moet!

    Door: Bert Jan Boesenkool03-09-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Kan beter

    Ik bestel al lange tijd bij Zalando en meerdere keren per week bij Zalando Lounge. Het assortiment is redelijk groot en de prijzen zeer vriendelijk. Iedere dag krijg je zgn. dagdeals, op de plaatjes helaas alleen jonge mensen, kleding, schoenen e.d. gaan niet vaak naar grote maten. Beter kan dus de keuze voor 65+. Ik bestel veel accessoires, sieraden en horloges voor mijn verzameling. Bij bestellen kennen ze het systeem reservering, het artikel dat je wilt is dan 20 minuten voor jou gereserveerd, op zich niet slecht, echter.... Herhaaldelijk zijn artikelen uren gereserveerd, dat kan toch niet. Je moet daarop dan uren wachten, terwijl de door jou al aangeklikte artikelen na 20 minuten verdwijnen. Dit is echt slecht, ik heb vaak gereclameerd dat te verbeteren. Maar je hoort niets. Echt klantvriendelijk zijn ze dus ook niet, kortom ik ben best tevreden, maar er kan heel veel beter bij Zalando. En dan heb ik het nog niet eens over de levertijd en de fouten gehad.

    Door: Leo de Ruiter20-08-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schoenen retourneren

    Schoenen moeten retourneren. Wel beetje raar want ik heb altijd een 39, maar nu past deze ineens niet, terwijl ik meer schoenen van dit merk heb in 39 en die passen prima.... Retourneren is wel een beetje onhandig allemaal, want ik heb ook geen postkantoor meer in de buurt. Maar wel gelukt en goed aangekomen.
    Met twee weken had ik mijn geld terug.

    Door: L. Rix12-06-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    ideale schoenenwinkel

    Voor mij nog altijd de ideale schoenenwinkel want ze hebben er veel en zijn best goedkoop vind ik

    Laatste keer was de levering wel een dag te laat, beetje jammer,

    Door: Melissa Donkers31-05-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Paar schoenen geruild voor grotere maat

    Leuk paar schoenen gekocht met kleine hakjes en een bandje bovenop.
    Maar ze waren mij helaas te klein; de voetzool was wel goed, maar dat bandje veel te strak, ook al kon je deze een beetje herstellen.

    Ik heb ze gelukkig kunnen retourneren voor een maat groter, die zitten beter bij het bandje en de zool is gelukkig niet veel groter.

    Duurde een paar dagen en toen had ik de nieuwe schoenen al in huis, dat vond ik redelijk snel.

    Door: Marjolein 26-04-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Snel verzonden en goede prijs

    Ik heb 2 keer schoenen en ondergoed besteld bij Zalando, de prijs was prima en optijd geleverd. Klantenservice nog niets mee te maken gehad, dus kan ik geen mening over geven

    Door: onbekent16-02-2017
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuke aanbiedingen

    Nooit te maken gehad met de klachtenservice, want in de drie keer dat ik iets heb besteld hier bij Zalando, ging het gewoon goed. Ik pas steeds alles eigenlijk wel en het was steeds in het echt net zo mooi als op het plaatje. Ik blijf hier wel bestellen, want ze hebben leuke aanbiedingen voor me.

    Door: Joseetje16-06-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Een van de beteren

    Een van de betere online shops, ze hebben een groot assortiment en heel veel merken voor een goede prijs! Ze hebben vaak leuke acties en ze leveren als een van de weinigen goed en snel! Ik blijf hier zeker bestellen.

    Door: angelique31-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vakantiegeld naar nieuwe schoenen

    Hihi ik hoef dit jaar niet zo nodig op vakantie dus ik heb gewoon lekker gaan shoppen bij Zalando voor nieuwe schoenen!! En ze zijn natuurlijk niet zo duur daarom kon ik lekker uitgebreid uitzoeken daar! Ben benieuwd hoe ze erin het echt uitzien, ik heb allemaal leuke zomerschoenen gekocht, want die had ik echt nodig natuurlijk. Sandalen met bandjes en een paar mooie hakjes en ook nog felle sneakers voor als ik meer wil lopen op een dag. Hoop dat ze allemaal passen!

    Door: Elsa Bruinsma28-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    superslechte klantenservice

    de klantenservice van zalando valt heel erg tegen. je zou denken dat met zon groot bedrijf zoeits toch wel goed teregeld zou zijn nou niet dus. of is dat juist zo met grote bedrijfen? ik weet het niet meer

    had schoenen besteld maar er ging iets verkeerd met bestellen ofoz ik weet het niet maar ik kreeg de verkeerde maat en toen gingsen ze echt supermegamoeilijk zitten doen met retourneren nou echt belachelijk

    wel balen want ze waren heel goedkoop altijd

    Door: Jayla14-05-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    negatieve ervaring

    ik sluit mij aan bij onderstaande review en deel de negatieve ervaring
    ik had het natuurlijk kunnen weten bij zon megainternetbedrijf, dat de service dan tegenvalt, maar liet mij verleiden door de prijs...

    nooit weer in ieder geval, voortaan ga ik gewoon weer naar een fysieke schoenenwinkel, jammer dat die allemaal failliet gaan alleen!

    Door: P Vd Weij11-02-2016
    P Vd Weij11-02-2016

    oh nu zie ik dat ik per abuis heb geklikt op 'ja hier koop ik nog een keer' maar dat is dus NIET het geval. Ter verduidelijking: bij dit bedrijf wil ik juist NOOIT meer iets kopen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    SLECHTSTE SERVICE OOIT

    Bij Zalando .nl is de klant van geen enkele waarden .ER WORDT NIET DE MINSTE MOEITE GEDAAN OM EEN PROBLEEM OP TE LOSSEN .Uw bestelling wordt eenzijdig geannuleerd en een kortingscode van 10 procent wordt als compensatie voor het ongemak gestuurd . BETER NIET BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN . HET BESPAART U VEEL MOEITE EN EEN ONTGOOCHELING .

    Door: De Roose01-02-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel keuze, langzame levering,

    Superveel keuze
    Wel langzame levering soms
    Vind het wel een beetje zielig voor al die winkels waar het zo slecht mee gaat en die misschien failliet gaan, Dolcis enzo...

    Door: Estelle14-01-2016
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zit al dagen te wachten

    Vrijdag schoenen besteld en die wil ik nou wel eens een keertje kunnen passen! Wanneer komen ze nouoououo

    Door: Francien J.14-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Langzaam maar ok

    Vind de levering wel een beetje langzaam, maar de koopjes heel chill. Dus dan maar wat langer wachten :(

    Door: Betty03-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Snertlevering

    Goedkoop ja, maar leveren nee. Heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer gaat er wel iets fout. of het komt gewoon helemaal niet aan of de verkeerde maat. of het gaat allemaal ineens goed en dan past het niet. ...

    Door: Angie01-10-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Heerlijk geshopt en heel goedkoop

    Er zijn veel modeketens waar ik wel eens kom maar toch het meest bij zalando. daar is de verzending tenminste gewoon gratis (al duurt het soms wat langer voor het binnen is) en veeel kortingen. Ik gil nog net niet zo hard als in de reclame maar het scheelt niet veel!

    Door: Saida30-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet erg

    Meest irritante reclames ever, maar ook goede dealtjes, dus mij hoor je niet klagen!

    Door: Natas29-09-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker shoppen

    Superhandig dat de verzendkosten gratis zijn en het retourrecht superlang, drie maanden ofzo. Dus ik koop altijd van alles meerdere maten en dan ga ik lekker thuis passen. Soms ook met vriendinnen die dan ook allemaal dingen hebben gekocht. Wat niet past gaat gewoon retour. Thuis shoppen hahah

    Door: Chantalletje15-08-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Terugsturen is geen probleem!

    Dankjewel zalando. Ik had wel 10 jurkjes besteld (en 2 paar schoenen) Dus gewoon lekker thuis gepast en 8 teruggestuurd wat dus helemaal geen probleem is. En die schoenen heb ik gehouden want die waren top!

    Door: Sabrina van Aard09-08-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Superblij!

    Ik heb 2 paar schoenen in de uitverkoop gekocht die ik al heel lang wilde. Supergoedkoop nu! Echt heel erg blij mee!

    Door: Marielle de Veer16-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    's Avonds boor tienen besteld en had het de volgende ochtend in huis. Dat noem ik nog eens snel!

    Door: Rowen Achten15-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Let op de uitverkoop!

    Ik heb 2 jurkjes en 3 topjes kunnen scoren voor 15 euro in totaal. Niet slecht toch? Let op de uitverkoop van ze dan kun je supergoedkoop dingen vinden!

    Door: Jitte de Baat10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit meer!

    ok, ik moet bekennen dat ik vaker iets bij ze gekocht heb en het was goedkoop en prima geleverd. Maar ik koop hier dus NOOIT MEER. Waarom? Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die die documentaire in Duitsland hebben gezien over zalando waar ze mensen gewoon compleet uitbuiten tot het onmenselijke aan toe? Nou ik wel en na het zien van die documentaire moeten we met z'n allen dit bedrijf boycotten!!

    Door: Dino Maasen10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jurkje gekocht

    Superirritante reclames maakte ze. Maar ze hebben wel goedkope jurkjes. Ging heel simpel en volgende dag in huis dus prima!

    Door: Sandra10-07-2015
    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Zalando

    Uw beoordeling