NederlandReview

    Ervaringen Zalando

    Voor wie vies is van lange wachtrijen voor vunzige paskamers zijn er inmiddels tal van uitwegen te vinden in het online aanbod van kledingwinkels. Daarbinnen is Zalando inmiddels uitgegroeid tot de grootste online shop voor fashion, schoenen en accessoires, althans dat zeggen ze zelf. Je vindt hier dan ook van alles: kleding, sportkleding, lingerie, badmode, accessoires, sieraden en vooral niet te vergeten: schoenen. De dames in de reclame worden er in ieder geval hondsdol van, maar hoe zit dat in real life? Hoe zijn de ervaringen met deze online modegigant?

    Over
    Zalando is van oorsprong Duits, maar verkoopt inmiddels in ruim vijftien landen. Het werd in 2008 opgericht en in 2010 uitgebreid naar Nederland. Aanvankelijk verkocht Zalando alleen schoenen, maar al gauw volgde mode en kleding. Inmiddels kun je er voor zo ongeveer alles terecht als het gaat om modeartikelen, voor zowel dames als heren. Om maar wat te noemen… avondjurken, zwangerschapskleding, sneakers, hardloopschoenen, sportuitrusting, festivaloutfits, zwemkleding, bruidskleding, galajurken, grote maten-mode, horloges, kimono’s, rokken, zonnebrillen, tassen, overalls, jumpsuits, positiekleding, lingerie, sokken, babykleding, jurkjes, trainingspakken, stropdassen, truien, yogakleding: of je nu graag chic gekleed gaat, of meer van de streetwear bent, nieuwe trends als normcore wilt uitproberen of enkel uit bent op aanbiedingen in de outlet: je vindt het allemaal. Zalando vertegenwoordigt bovendien veel bekende merken: van Marc O’Polo, Michael Kors en Topshop tot Gaastra, Nike en adidas, van Hunkemöller en Vero Moda tot Replay, River Island en Desigual.

    Zalando is de trotse eigenaar van meerdere Webshop Awards, zowel voor fashion als voor shoes, maar is ook onderscheiden met kritischere prijzen, zoals de Loden Leeuw van het programma Radar voor de meest irritante reclame voor zowel het jaar 2011 als 2012 (door die hondsdolle meisjes…).

    Kent u hem nog? Die eerste (succesvolle) reclame van zalando?

    Diensten van
    Verzending is gratis en ook aan retourneren zijn geen extra kosten verbonden. Dus is de maat toch niet goed, of bevalt dat jurkje gewoon niet? Je stuurt het net zo makkelijk weer terug. Kleding en schoenen kun je dus thuis passen, je zit nog nergens aan vast. Je hebt zelfs 100 dagen bedenktijd. Zo probeert Zalando op alle manieren drempels weg te halen en zo min mogelijk mensen nog een fysieke winkel te laten betreden. Betalen kan zowel met de bekende creditcards als Mastercard, Visa en American Express, als met PayPal, acceptgiro en iDeal. Zalando maakt voor het versturen gebruik van PostNL en DHL Express.

    Klachten over Zalando
    Met vragen over Zalando, de producten of bestellingen, kun je terecht bij de klantenservice, die bereikbaar is via een gratis 0800-nummer. Ook heeft Zalando speciale apps voor iPhone, Android en Windows en zijn ze bereikbaar via de sociale media Facebook, Twitter, Google +, Pinterest, YouTube en Instagram.

    Scoor je regelmatig een nieuwe outfit bij Zalando en hoe is dan het shopplezier, de prijs, de service? Laat nu je mening of review achter en geef anderen een goede indruk van hoe het is om bij Zalando je kledingkast uit te breiden!

    Lees recensies over Zalando. Wat is de levertijd en hebben ze kortingcodes? Zijn rokken en schoenen makkelijk te retouneren? Lees hier beoordelingen van Nederlanders.

    Zalando
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (34)

    6,8
    74% Zou hier weer kopen!

    Bestellen

    7,4

    Service

    6,2

    Prijs

    7,4

    Leveren

    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Top! Wat een gemak!

    Mvk25-07-2018

    Makkelijk bestellen, snelle levering en betaling achteraf.
    Enige minpuntje is dat ze een betaalmail sturen (prima) maar geen link om direct via iDEAL te betalen. Verder ben ik alleen maar blij.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Bagger slechte klantenservice

    Isabel13-06-2018

    Mocht je ooit iets willen bestellen, doe het niet.
    Als er iets mis is met het artikel, beloven ze je vanalles maar komen het niet na.
    Hierdoor moet ik ineens ruim 70 euro meer betalen. Klantenservice geeft verkeerde info, maar weigert het op te lossen, waardoor klant de dupe is.

    Dus bestel niet. De artikelen zijn bij andere webshops soms goedkoper en ze hebben betere (lees echte) klantenservice.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    3,5

    Nooit problemen

    Hannah07-05-2018

    Pakketjes komen bijna altijd op tijd aan, nog nooit problemen gehad met retourneren. Met al mijn pakketjes nog nooit problemen gehad, dus hoefde ook nooit in aanmerking te komen met de klantenservice. De prijs is af en toe wat aan de hoge kant, maar de kwaliteit van de producten is dan ook goed.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zeer slecht

    Anoniem 28-04-2018

    Alles aan Zalando is tegenvallend, prijzen die zomaar duurder worden, vertragende bestellingen en klantenservice is zeer en zeer slecht. Als klant ben je niks denken en werken niet mee

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Bijzonder

    berdien12-04-2018

    Bijzonder... Zalando, Nog geen ster waardig. Op het moment van in het winkelwagentje en bestellen zijn bepaalde shirtjes duurder geworden. Opnieuw alles in het winkelwagentje gestopt en werden het weer de goede prijzen.
    Tussen het moment van bestelling akkoord en betalen is 1 shirt ineens 20 euro duurder geworden. We hadden een max bepaalt met filteren en doordat het shirtje zomaar duurder werd kwam deze 20 euro boven onze max uit.
    Contact opgenomen met Zalando. Als je van maat veranderd kan het shirtje in prijs veranderen. Maar de maat is niet veranderd. Antwoord van Zalando: bij Zalando kan dat.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Vlotte afhandeling

    M.23-03-2018

    Afgelopen zaterdag twee retours opgestuurd en per ongeluk iets verkeerds besteld dus gelijk de bestelling geannuleerd en het geld had ik gister (donderdag) al op m'n rekening staan. Ook ontbraken de schoenveters bij een paar schoenen, ik heb ze gemaild en kreeg binnen een paar uur al een mail terug met de oplossing dat ik een compensatiebedrag kreeg gestort. Prima service!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Slechte levering

    SV Geerman20-01-2018

    Bestellen betekend nog niet dat je de goederen ontvangt. Ik heb een aantal keren besteld en geen een keer op tijd ontvangen. Twee laatste bestellingen: eentje na 3 maanden ontvangen. Volgens zalando had Postnl de zending kwijtgeraakt, na drie maanden werden de goederen ineens geleverd. Nu weer besteld. Gisteren 19 januari 2018 vroeg van werk naar huis, had ik een bloesje dat ik cadeau wilde geven gisterenavond tussen. Kreeg ik in plaats van een mail met vermelding van de levertijd, een mail dat zalando mijn retour ontvangen heeft? Gisteravond alsnog snel een andere cadeau gehaald. Om de kwaliteit van Zalando te behouden, moeten ze met een betere vervoersbedrijf zaken doen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Nike air force one

    Marischa04-12-2017

    Schoenen besteld die snel kapot waren. Ik heb hier een mail over gestuurd en mocht ze retouren. Ik moest eerst nieuwe kopen en had hier geld voor nodig. Ik heb nu nieuwe en het retour termijn is verlopen dus mag ik de schoenen niet meer retouren. Nu heb ik de schoenen die kapot zijn en ik krijg geen geld terug dus kan ik mijn rekeningen deze maand niet betalen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    slechte service

    Miedema20-10-2017

    Ik heb een bestelling opgegeven en gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de bestelde artikelen direct de volgende dag te laten bezorgen. Dit voor een meerprijs van Euro 9,95 extra verzendkosten.
    Ik zou aan het einde van de dag van bezorging op reis gaan en het was de bedoeling om de artikelen mee te kunnen nemen.
    Het pakket werd een keer aangeboden op die dag en op dat moment was ik net even naar de hoek van de straat gelopen om medicatie voor op reis te kopen. Ik was nog geen 15 minuten van huis en verder de gehele dag al gewacht op bezorging.
    Bij terugkomst vond ik het kaartje van DHL met het verzoek om een nieuwe afspraak te maken.
    Men was niet bereid om het pakket dezelfde dag nog een keer aan te bieden omdat, zo werd gezegd, dat niet in het contract zat wat zij hebben met zalando. Ik zou contact met zalando moeten opnemen om te kijken of zij nog iets wilden doen om mij tegemoet te komen.
    De verder vriendelijke medewerker van zalando gaf aan niets eraan te kunnen doen. Ook na overleg met zijn meerdere bleef het antwoord op "Pech gehad" steken.
    Tien Euro armer voor wel heel weinig service en op reis zonder de daarvoor bestemde artikelen.
    Wat mij betreft krijgt zalando voor service een dikke 0,0

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    tot over mate van ramp

    Bert Jan Boesenkool03-09-2017

    Zalando wat een geweldige winkel is het toch! kuch kuch ... euhuhm, ik zal mijn ervaring dan toch maar is delen, want naar 1,5 week niet 1 maar uit eindelijk 3 bestellingen te verknallen vind ik dat maar is hoog nodig tijd.

    Het begon allemaal bij een bestelling van wat kleding 3 broeken en 3 t shirts! Na een 2 dagen kreeg ik een automatische email met daar in de melding dat de bestelling wat vertraagd was, ai ja wel dat kan gebeuren geen probleem. Echter naar bijna een week vond ik het wel welletjes. Ik bel en krijg een heer aan de telefoon.

    Het gesprek duurde niet lang. "ik zie het" luid het antwoord van de medewerker. "De spullen moesten uit verschillende warenhuizen komen, en zijn inmiddels in het centrale warenhuis aangekomen. Ze worden vandaag verstuurd!" Ik meld dat is mooi dan kan ik vandaag van jouw een Track & trace ontvangen? "jawel meneer dat komt goed, ik zal er ook nog even een mailtje achter aan sturen" was het antwoord van de medewerker. Ik ben tevreden wens de jonge man netjes een fine dag en hang op.

    Jawel het mocht niet zo zijn de volgende dag het volgende telefoon gesprek. Ik leg de situatie nogmaals uit aan de dame aan de telefoon. "och wat vervelend" zegt ze en zoekt mijn bestelling op en ziet dat er iets "mis is, heeft u een momentje" tuurlijk heb ik dat! En geduldig wacht ik af tot dat ze terug komt met de tekst en uitleg die ze van haar collega heeft gekregen. "Er is wat fout gegaan met het bestel proces, de bestelling gaat zo vreselijk lang duren. Ik kan voor u de bestelling annuleren, en u kunt dan opnieuw bestellen" is haar oplossing. Als pleister op de wonden geeft ze me een kortingscode, immers was haar ook lekker fout bezig!

    Afijn ik bestel opnieuw, zie er enigszins de lol er nog wel van in fouten worden immers wel is gemaakt. Toch ben ik niet blij met de situatie want ik zit immers al een week te wachten op mijn spullen! Ik heb besteld en check de bestelling, verbaast zie ik dat er 1 broek van af een leverancier moet komen! "verdorie alles was toch op voorraad" denk ik bij mijzelf. Ik bel nogmaals en krijg van de medewerker de garantie dat, dat als een apart pakket verstuurd zal worden.

    Jawel hoor de medewerker had gelijk de broek is zelfs sneller binnen dan de overige bestelling geweldig! Nu wachten op de rest. een dag later de rest van de handel komt binnen! Echter wat schetst mijn verbazing, ... jawel er ontbreekt een artikel en er zit een soort van trainings BH bij mijn pakket in! Ik denk bij mijzelf "hoe krijgen ze het voor elkaar tot 3 maal toe een bestelling bij 1 persoon zover te verkloten! ongelofelijk!!!"

    Ik bel wederom opnieuw nu op zondag morgen want het pakket was zoals gebruikelijk op mijn adres ontzettend laat binnen gebracht door postnl. Enig sinds geagiteerd maar wel netjes doe ik mijn verhaal bij de dame van dienst. opnieuw klinkt het "och wat vervelend voor u" ze begint haar procedure uit te leggen hoe ik netjes dat ene artikel kan terug sturen, ik mijn geld terug ontvang, en dan voor een derde keer opnieuw mag gaan bestellen!!! Nu ben ik echt kwaad ik zit daar niet op te wachten!! Ik bestel gewoon simpel 3 t shirts en 3 broeken! En men krijgt het bij Zalando klaarblijkelijk niet voor elkaar om zonder een probleem meer dan 1 artikel te versturen! Ik vraag nog of ze dat t shirt niet gewoon dat t shirt kan versturen, maar ze blijft stee vast bij haar "procedure". Mensen lijken vandaag de dag wat dat betreft net robots! Geen enkele empathie meer te vinden! Voor mij is t dan ook wel klaar met deze web winkel! T krijgt van mij een dikke 1 met een griffel! En ik adviseer een ieder met klem deze webwinkel te vermijden als de pest! Mits je het niet erg vind natuurlijk als je 3 tot 4 keer achter je spullen aan moet!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    3,5

    Kan beter

    Leo de Ruiter20-08-2017

    Ik bestel al lange tijd bij Zalando en meerdere keren per week bij Zalando Lounge. Het assortiment is redelijk groot en de prijzen zeer vriendelijk. Iedere dag krijg je zgn. dagdeals, op de plaatjes helaas alleen jonge mensen, kleding, schoenen e.d. gaan niet vaak naar grote maten. Beter kan dus de keuze voor 65+. Ik bestel veel accessoires, sieraden en horloges voor mijn verzameling. Bij bestellen kennen ze het systeem reservering, het artikel dat je wilt is dan 20 minuten voor jou gereserveerd, op zich niet slecht, echter.... Herhaaldelijk zijn artikelen uren gereserveerd, dat kan toch niet. Je moet daarop dan uren wachten, terwijl de door jou al aangeklikte artikelen na 20 minuten verdwijnen. Dit is echt slecht, ik heb vaak gereclameerd dat te verbeteren. Maar je hoort niets. Echt klantvriendelijk zijn ze dus ook niet, kortom ik ben best tevreden, maar er kan heel veel beter bij Zalando. En dan heb ik het nog niet eens over de levertijd en de fouten gehad.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    Schoenen retourneren

    L. Rix12-06-2017

    Schoenen moeten retourneren. Wel beetje raar want ik heb altijd een 39, maar nu past deze ineens niet, terwijl ik meer schoenen van dit merk heb in 39 en die passen prima.... Retourneren is wel een beetje onhandig allemaal, want ik heb ook geen postkantoor meer in de buurt. Maar wel gelukt en goed aangekomen.
    Met twee weken had ik mijn geld terug.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7

    ideale schoenenwinkel

    Melissa Donkers31-05-2017

    Voor mij nog altijd de ideale schoenenwinkel want ze hebben er veel en zijn best goedkoop vind ik

    Laatste keer was de levering wel een dag te laat, beetje jammer,

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Paar schoenen geruild voor grotere maat

    Marjolein 26-04-2017

    Leuk paar schoenen gekocht met kleine hakjes en een bandje bovenop.
    Maar ze waren mij helaas te klein; de voetzool was wel goed, maar dat bandje veel te strak, ook al kon je deze een beetje herstellen.

    Ik heb ze gelukkig kunnen retourneren voor een maat groter, die zitten beter bij het bandje en de zool is gelukkig niet veel groter.

    Duurde een paar dagen en toen had ik de nieuwe schoenen al in huis, dat vond ik redelijk snel.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Snel verzonden en goede prijs

    onbekent16-02-2017

    Ik heb 2 keer schoenen en ondergoed besteld bij Zalando, de prijs was prima en optijd geleverd. Klantenservice nog niets mee te maken gehad, dus kan ik geen mening over geven

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Leuke aanbiedingen

    Joseetje16-06-2016

    Nooit te maken gehad met de klachtenservice, want in de drie keer dat ik iets heb besteld hier bij Zalando, ging het gewoon goed. Ik pas steeds alles eigenlijk wel en het was steeds in het echt net zo mooi als op het plaatje. Ik blijf hier wel bestellen, want ze hebben leuke aanbiedingen voor me.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Een van de beteren

    angelique31-05-2016

    Een van de betere online shops, ze hebben een groot assortiment en heel veel merken voor een goede prijs! Ze hebben vaak leuke acties en ze leveren als een van de weinigen goed en snel! Ik blijf hier zeker bestellen.

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Vakantiegeld naar nieuwe schoenen

    Elsa Bruinsma28-05-2016

    Hihi ik hoef dit jaar niet zo nodig op vakantie dus ik heb gewoon lekker gaan shoppen bij Zalando voor nieuwe schoenen!! En ze zijn natuurlijk niet zo duur daarom kon ik lekker uitgebreid uitzoeken daar! Ben benieuwd hoe ze erin het echt uitzien, ik heb allemaal leuke zomerschoenen gekocht, want die had ik echt nodig natuurlijk. Sandalen met bandjes en een paar mooie hakjes en ook nog felle sneakers voor als ik meer wil lopen op een dag. Hoop dat ze allemaal passen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    superslechte klantenservice

    Jayla14-05-2016

    de klantenservice van zalando valt heel erg tegen. je zou denken dat met zon groot bedrijf zoeits toch wel goed teregeld zou zijn nou niet dus. of is dat juist zo met grote bedrijfen? ik weet het niet meer

    had schoenen besteld maar er ging iets verkeerd met bestellen ofoz ik weet het niet maar ik kreeg de verkeerde maat en toen gingsen ze echt supermegamoeilijk zitten doen met retourneren nou echt belachelijk

    wel balen want ze waren heel goedkoop altijd

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    4

    negatieve ervaring

    P Vd Weij11-02-2016

    ik sluit mij aan bij onderstaande review en deel de negatieve ervaring
    ik had het natuurlijk kunnen weten bij zon megainternetbedrijf, dat de service dan tegenvalt, maar liet mij verleiden door de prijs...

    nooit weer in ieder geval, voortaan ga ik gewoon weer naar een fysieke schoenenwinkel, jammer dat die allemaal failliet gaan alleen!

    P Vd Weij11-02-2016

    oh nu zie ik dat ik per abuis heb geklikt op 'ja hier koop ik nog een keer' maar dat is dus NIET het geval. Ter verduidelijking: bij dit bedrijf wil ik juist NOOIT meer iets kopen...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    5

    SLECHTSTE SERVICE OOIT

    De Roose01-02-2016

    Bij Zalando .nl is de klant van geen enkele waarden .ER WORDT NIET DE MINSTE MOEITE GEDAAN OM EEN PROBLEEM OP TE LOSSEN .Uw bestelling wordt eenzijdig geannuleerd en een kortingscode van 10 procent wordt als compensatie voor het ongemak gestuurd . BETER NIET BIJ DIT BEDRIJF BESTELLEN . HET BESPAART U VEEL MOEITE EN EEN ONTGOOCHELING .

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Veel keuze, langzame levering,

    Estelle14-01-2016

    Superveel keuze
    Wel langzame levering soms
    Vind het wel een beetje zielig voor al die winkels waar het zo slecht mee gaat en die misschien failliet gaan, Dolcis enzo...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8

    Zit al dagen te wachten

    Francien J.14-10-2015

    Vrijdag schoenen besteld en die wil ik nou wel eens een keertje kunnen passen! Wanneer komen ze nouoououo

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    6,5

    Langzaam maar ok

    Betty03-10-2015

    Vind de levering wel een beetje langzaam, maar de koopjes heel chill. Dus dan maar wat langer wachten :(

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    7,5

    Snertlevering

    Angie01-10-2015

    Goedkoop ja, maar leveren nee. Heb nu al een paar keer iets besteld en elke keer gaat er wel iets fout. of het komt gewoon helemaal niet aan of de verkeerde maat. of het gaat allemaal ineens goed en dan past het niet. ...

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    6,5

    Heerlijk geshopt en heel goedkoop

    Saida30-09-2015

    Er zijn veel modeketens waar ik wel eens kom maar toch het meest bij zalando. daar is de verzending tenminste gewoon gratis (al duurt het soms wat langer voor het binnen is) en veeel kortingen. Ik gil nog net niet zo hard als in de reclame maar het scheelt niet veel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9

    Niet erg

    Natas29-09-2015

    Meest irritante reclames ever, maar ook goede dealtjes, dus mij hoor je niet klagen!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Lekker shoppen

    Chantalletje15-08-2015

    Superhandig dat de verzendkosten gratis zijn en het retourrecht superlang, drie maanden ofzo. Dus ik koop altijd van alles meerdere maten en dan ga ik lekker thuis passen. Soms ook met vriendinnen die dan ook allemaal dingen hebben gekocht. Wat niet past gaat gewoon retour. Thuis shoppen hahah

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Terugsturen is geen probleem!

    Sabrina van Aard09-08-2015

    Dankjewel zalando. Ik had wel 10 jurkjes besteld (en 2 paar schoenen) Dus gewoon lekker thuis gepast en 8 teruggestuurd wat dus helemaal geen probleem is. En die schoenen heb ik gehouden want die waren top!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    9,5

    Superblij!

    Marielle de Veer16-07-2015

    Ik heb 2 paar schoenen in de uitverkoop gekocht die ik al heel lang wilde. Supergoedkoop nu! Echt heel erg blij mee!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    10

    Snelle levering

    Rowen Achten15-07-2015

    's Avonds boor tienen besteld en had het de volgende ochtend in huis. Dat noem ik nog eens snel!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Let op de uitverkoop!

    Jitte de Baat10-07-2015

    Ik heb 2 jurkjes en 3 topjes kunnen scoren voor 15 euro in totaal. Niet slecht toch? Let op de uitverkoop van ze dan kun je supergoedkoop dingen vinden!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Nooit meer!

    Dino Maasen10-07-2015

    ok, ik moet bekennen dat ik vaker iets bij ze gekocht heb en het was goedkoop en prima geleverd. Maar ik koop hier dus NOOIT MEER. Waarom? Ik weet niet of er nog meer mensen zijn die die documentaire in Duitsland hebben gezien over zalando waar ze mensen gewoon compleet uitbuiten tot het onmenselijke aan toe? Nou ik wel en na het zien van die documentaire moeten we met z'n allen dit bedrijf boycotten!!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    NEE
    2

    Jurkje gekocht

    Sandra10-07-2015

    Superirritante reclames maakte ze. Maar ze hebben wel goedkope jurkjes. Ging heel simpel en volgende dag in huis dus prima!

    Bestellen
    Service
    Prijs
    Levering
    Zou hier weer kopen
    JA
    8,5

    Schrijf zelf een review over Zalando

    Uw beoordeling