om Nieuwe Energie

Alle reviews

om Nieuwe Energie

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik kon nog overstappen in januari :)

  Ik dacht dat ik te laat was en dat ik alleen in december kon overstappen, maar het kan kennelijk in januari ook nog!!

  Blij mee, want ik was erg druk in december en ik wilde de hele tijd overstappen naar groene energie en ik had gelezen dat Om heel goed was en dat het echt groene energie was enzo.

  Maar gelukkig was ik nog op tijd en alles is gewoon meteen geregeld hier, erg goede service wat mij betreft!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel nog overgestapt naar Groene Energie

  Nog snel aan het einde van het jaar de overstap gemaakt naar Groene Energie, overtuigd door de onderzoeken!!
  Ging allemaal erg rap en fijn dat het geregeld is nu. Voelt goed!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goed verhaal voor groene emergie

  Goed verhaal, groene energie en ik schrok niet eens van de prijs! Grappig dat ze werken met verschillende ondertakken. Wij zijn overgestapt op Amsterdam Energie, dat hoort kennelijk bij Om Energie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  ik ben 'om' met energie

  ik ben 'om' hoor. Ze werden aangeraden door onafhankelijke tests en ik had een vergelijker gedaan, daar kwam ook deze als beste voor mij uit. Overstappen was gelukkig snel geregeld en goed afgehandeld.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duurzame energie overgestapt

  Afsluiten ging supersnel.
  Maandbedrag is ongeveer gelijk aan de vorige die ik had. Misschien een euro duurder, maar het is nu duurzame energie.

  Ik ben overgestapt naar Om Energie omdat ze de beste waren had ik gelezen in een test.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Van de grootste vervuiler naar de beste energieleverancier

  al jaren lid van de consumentenbond en ik schrok dus wel dat ik al jaren stroom bleek af te nemen van een van de grootste vervuilers, namelijk engie. dus ik ben meteen contact gaan opnemen met een van de drie beste volgens de consumentenbond en dat was "om". Ze hadden direct een goed verhaal en ik ben daarom net overgestapt. Het maandbedrag is voor zover ik weet gelijk gebleven ook nog, dus ik raad eigenlijk iedereen aan hetzelfde te doen. Want dan heb je gewoon betere energie. Je moet misschien wel even wat dingetjes uitzoeken, maar ze nemen ook veel over en dat scheelt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overstappen snel

  Overstappen ging supersnel en ik betaal net zoveel als ik eerst voor vieze energie betaal.
  Ik kende dit bedrijf eigenlijk niet, maar mijn zusje had het mij aangeraden, zij is beter thuis met groene energie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overstappen op groene energie

  Overstappen ging erg snel, ik werd lid hier omdat ik de tip kreeg van een vriendin die hier ook zit.Ik vind groene energie heel belangrijk voor de natuur. Daarom wilde ik overstappen want ik zat eerst met 'grijze' energie

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Door consumentenbond hier overgestapt

  Ik las bij de Consumentenbond dat OM een van de enige energiebedrijven is die echt helemaal groen was wat betreft energie leveren. Ik kon ook een andere energieleverancier kiezen, maar hier vond ik ze het vriendelijkst aan de telefoon en ik vond de prijs dus best wel meevallen voor groene energie. Overstappen was best snel gepiept, ze doen het meeste voor je en konden mijn oude aansluiting gewoon gebruiken geloof ik. Ik ben niet zo technisch verder

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
32 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

om Nieuwe Energie

De trend van duurzaam en bewust leven is al een tijdje overal terug te vinden. Het wordt daardoor ook steeds makkelijker om groen te leven. Of het nu gaat om bewuster eten, rijden in een elektrische auto of kiezen voor een groene energiemaatschappij, we hebben steeds meer opties. Ook energiemaatschappij om heeft groene en duurzame energie voor klanten die het milieu willen beschermen. Er zijn echter zoveel spelers op de markt, dus hoe kun je kiezen? Dat is waar we bij NederlandReview bij willen helpen. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten van energiemaatschappij om. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij de beste keuze kan maken voor groene energie.

Over om
Nieuwe energie, dat krijg je bij om. Het gaat hierbij niet om grijze energiedat steeds vaker als groene energie aangeboden wordt. Bij om is de energie echt groen. Deze energie komt ook gewoon uit Nederland. Het wordt lokaal door een energiecoöperatie bij jou in de buurt opgewekt. Hoe wordt de energie van om zo groen? Dat komt omdat zij zich richten op alle vormen van duurzame energie die beschikbaar is. Het gaat om zonnestroom, windstroom en groen gas. Gewoon puur natuur noemen ze dat. 

 

Waarom om?
1. Bij om is allesgroen: Je hoeft je bij om geen zorgen te maken dat je voor groene energie betaalt en grijze energie geleverd krijgt. Bij om is namelijk alles 100% groen. Het komt allemaal van de Hollandse wind en zon.
2. Gewoongoed: De energie van om is niet alleen goed voor je milieu, maar ook voor je buurt. De energiemaatschappij werkt namelijk samen met de lokale energiecoöperaties uit jouw buurt. En een beter milieu is natuurlijk ook goed voor jou en je familie.
3. Extra voordelig: De voordelige prijzen van om zijn een belangrijke reden waarom hun klanten kiezen voor hun groene energie. De prijzen zijn echter niet het enige voordeel. Om investeert hun winst namelijk weer in jou en je omgeving.

Klachten om
De klantenservice van om staat altijd klaar voor klanten met vragen, opmerkingen en klachten. Schrijf bij klachten dus niet meteen een negatief review en neem eerst contact op met de energiemaatschappij. De klantenservice kan je klacht wellicht oplossen. Je kunt op de website op de contactpagina het contactformulier invullen. Je vindt hier echter ook het telefoonnummer, e-mailadres en post adres. Er is dus altijd een geschikt manier om contact op te nemen met om. Heb jij je klacht al gemeld bij de klantenservice? Vertel in jouw review dan of je vriendelijk te woord bent gestaan.

Schrijf een review over om!
Ben jij al jaren klanten bij de energiemaatschappij? Of wilde je bewuster omgaan met je energie en ben je overgestapt naar om? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over om. Is de energie echt groen? Zijn ze goedkoop? En kun je makkelijk overstappen? Geef in jouw review antwoord op deze vragen en vertel over jouw ervaringen met de energieleverencier.

Is de groene en duurzame energie van om betrouwbaar? Zijn de energieprijzen voordelig? Moet je overstappen? Lees hier de reviews en ervaringen.

}