om Nieuwe Energie

9.6

Bestellen

9.1

Service

7.3

Prijs

8.9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

om Nieuwe Energie

De trend van duurzaam en bewust leven is al een tijdje overal terug te vinden. Het wordt daardoor ook steeds makkelijker om groen te leven. Of het nu gaat om bewuster eten, rijden in een elektrische auto of kiezen voor een groene energiemaatschappij, we hebben steeds meer opties. Ook energiemaatschappij om heeft groene en duurzame energie voor klanten die het milieu willen beschermen. Er zijn echter zoveel spelers op de markt, dus hoe kun je kiezen? Dat is waar we bij NederlandReview bij willen helpen. Je vindt hier de reviews en beoordelingen van klanten van energiemaatschappij om. Ze vertellen je alles over hun ervaringen, zodat jij de beste keuze kan maken voor groene energie.


Over om

Nieuwe energie, dat krijg je bij om. Het gaat hierbij niet om grijze energie dat steeds vaker als groene energie aangeboden wordt. Bij om is de energie echt groen. Deze energie komt ook gewoon uit Nederland. Het wordt lokaal door een energiecoöperatie bij jou in de buurt opgewekt. Hoe wordt de energie van om zo groen? Dat komt omdat zij zich richten op alle vormen van duurzame energie die beschikbaar is. Het gaat om zonnestroom, windstroom en groen gas. Gewoon puur natuur noemen ze dat. 


 


Waarom om?

1. Bij om is alles groen: Je hoeft je bij om geen zorgen te maken dat je voor groene energie betaalt en grijze energie geleverd krijgt. Bij om is namelijk alles 100% groen. Het komt allemaal van de Hollandse wind en zon.
2. Gewoon goed: De energie van om is niet alleen goed voor je milieu, maar ook voor je buurt. De energiemaatschappij werkt namelijk samen met de lokale energiecoöperaties uit jouw buurt. En een beter milieu is natuurlijk ook goed voor jou en je familie.
3. Extra voordelig: De voordelige prijzen van om zijn een belangrijke reden waarom hun klanten kiezen voor hun groene energie. De prijzen zijn echter niet het enige voordeel. Om investeert hun winst namelijk weer in jou en je omgeving.


Klachten om

De klantenservice van om staat altijd klaar voor klanten met vragen, opmerkingen en klachten. Schrijf bij klachten dus niet meteen een negatief review en neem eerst contact op met de energiemaatschappij. De klantenservice kan je klacht wellicht oplossen. Je kunt op de website op de contactpagina het contactformulier invullen. Je vindt hier echter ook het telefoonnummer, e-mailadres en post adres. Er is dus altijd een geschikt manier om contact op te nemen met om. Heb jij je klacht al gemeld bij de klantenservice? Vertel in jouw review dan of je vriendelijk te woord bent gestaan.


Schrijf een review over om!

Ben jij al jaren klanten bij de energiemaatschappij? Of wilde je bewuster omgaan met je energie en ben je overgestapt naar om? Schrijf dan een review en geef jouw beoordeling over om. Is de energie echt groen? Zijn ze goedkoop? En kun je makkelijk overstappen? Geef in jouw review antwoord op deze vragen en vertel over jouw ervaringen met de energieleverencier.


Is de groene en duurzame energie van om betrouwbaar? Zijn de energieprijzen voordelig? Moet je overstappen? Lees hier de reviews en ervaringen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Ik kon nog overstappen in januari :)

Ik dacht dat ik te laat was en dat ik alleen in december kon overstappen, maar het kan kennelijk in januari ook nog!! Blij mee, want ik was erg druk in december en ik wilde de hele tijd overstappen naar groene energie en ik had gelezen dat Om heel goed was en dat het echt groene energie was enzo. Maar gelukkig was ik nog op tijd en alles is gewoon meteen geregeld hier, erg goede service wat mij betreft!!

L

Lineke

03-01-2018

0

Snel nog overgestapt naar Groene Energie

Nog snel aan het einde van het jaar de overstap gemaakt naar Groene Energie, overtuigd door de onderzoeken!! Ging allemaal erg rap en fijn dat het geregeld is nu. Voelt goed!!

G

Gerrie

29-12-2017

0

goed verhaal voor groene emergie

Goed verhaal, groene energie en ik schrok niet eens van de prijs! Grappig dat ze werken met verschillende ondertakken. Wij zijn overgestapt op Amsterdam Energie, dat hoort kennelijk bij Om Energie.

L

Leo Rademakers

22-12-2017

0

ik ben 'om' met energie

ik ben 'om' hoor. Ze werden aangeraden door onafhankelijke tests en ik had een vergelijker gedaan, daar kwam ook deze als beste voor mij uit. Overstappen was gelukkig snel geregeld en goed afgehandeld.

T

Tineke

14-12-2017

0

Duurzame energie overgestapt

Afsluiten ging supersnel. Maandbedrag is ongeveer gelijk aan de vorige die ik had. Misschien een euro duurder, maar het is nu duurzame energie. Ik ben overgestapt naar Om Energie omdat ze de beste waren had ik gelezen in een test.

E

Eduard

11-12-2017

0

Van de grootste vervuiler naar de beste energieleverancier

al jaren lid van de consumentenbond en ik schrok dus wel dat ik al jaren stroom bleek af te nemen van een van de grootste vervuilers, namelijk engie. dus ik ben meteen contact gaan opnemen met een van de drie beste volgens de consumentenbond en dat was "om". Ze hadden direct een goed verhaal en ik ben daarom net overgestapt. Het maandbedrag is voor zover ik weet gelijk gebleven ook nog, dus ik raad eigenlijk iedereen aan hetzelfde te doen. Want dan heb je gewoon betere energie. Je moet misschien wel even wat dingetjes uitzoeken, maar ze nemen ook veel over en dat scheelt.

K

K. de Bruijn

06-12-2017

0

Overstappen snel

Overstappen ging supersnel en ik betaal net zoveel als ik eerst voor vieze energie betaal. Ik kende dit bedrijf eigenlijk niet, maar mijn zusje had het mij aangeraden, zij is beter thuis met groene energie

M

Mechteld

04-12-2017

0

Overstappen op groene energie

Overstappen ging erg snel, ik werd lid hier omdat ik de tip kreeg van een vriendin die hier ook zit.Ik vind groene energie heel belangrijk voor de natuur. Daarom wilde ik overstappen want ik zat eerst met 'grijze' energie

L

Liselore

01-12-2017

0

Door consumentenbond hier overgestapt

Ik las bij de Consumentenbond dat OM een van de enige energiebedrijven is die echt helemaal groen was wat betreft energie leveren. Ik kon ook een andere energieleverancier kiezen, maar hier vond ik ze het vriendelijkst aan de telefoon en ik vond de prijs dus best wel meevallen voor groene energie. Overstappen was best snel gepiept, ze doen het meeste voor je en konden mijn oude aansluiting gewoon gebruiken geloof ik. Ik ben niet zo technisch verder

M

Melissa

29-11-2017

0