NederlandReview

    Ervaringen HelloFresh

    Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

    Over HelloFresh

    De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!


    Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.nl legt het even uit!

    Diensten van HelloFresh

    Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

    Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

    Klachten over HelloFresh

    Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij NederlandReview een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

    Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op NederlandReview!

    HelloFresh
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (54)

    5.4
    44% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5.8
    Service
    rating
    5.2
    Prijs
    rating
    5
    Leveren
    rating
    5.8

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Heel tevreden

    Wij maken sinds een half jaar gebruik van Hello Fresh. Elke week weer een feestje. Nog geen recept gehad die niet lekker was. Zelfs toen we de voorkeur recepten een keer niet goed opgeslagen hadden. Waren de standaard keuzes ook lekker. De smaken zijn puur en in balans. Het valt me vooral op dat mensen reageren, die niet goed lezen en dan gelijk een negatieve recentie plaatsen. Soort negatieve genoeg doening.... Komt erg veel voor in de maatschappij...
    Ik vind dat dit bedrijf een pluim verdiend! Ik vertel het vaak tegen familie en vrienden omdat we er zo van genieten. 1x een foutje gehad in recept ( vlees voor 1 persoon ipv voor 2 personen) Gebeld, gelijk korting op volgende box. En wij aten ook veel grotere hoeveelheden vlees. Nu veel beter in balans.

    Door: Pascalle 10-02-2019
    Thomas Gravesteijn 07-04-2020

    Met de voedsel pakketten van Hello Fresh heb ik niet zoveel te melden,wel over de uitstraling die hun bezorgers hebben.Al verschillende malen ben ik op de A12 tussen Gouda en Woerden ingehaald door busjes van Hello Fresh die met hoge snelhied 130-140 km/h over de linkerbaan razen.Gisterenmiddag 6-4-20 was het helemaal prijs 5 busjes met Hello Fresh logo,s tussen Utrecht en Woerden met snelheden boven de 130 waar je 100 mag.Kortom schijt aan de wereld,wij zijn Hello Fresh. Ik weet zeker dat ik er niets meer zal bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Wij zijn al bijna 5 jaar klant en zeer tevreden. Wij maken gebruik van 5 maaltijden per week. Nooit na te hoeven denken wat je weer gaat koken. Duidelijke recepten en elke dag weer een verrassing wat er op tafel komt. Zelfs na 5 jaar nog steeds recepten erbij welke wij nog niet hadden gehad. Uiteraard ook wel eens dubbel, maar prima. Voor Hello Fresh at ik vaker hetzelfde. Bij de enkele keer dat er iets niet goed was, direct contact en werd het geld geretourneerd of kreeg ik een aardigheidje voor het ongemak. Welgeteld 4/5 keer gebeurd in al die jaren. Bezorging perfect. Voor ons het een uitkomst en niet onbelangrijk: we eten zeer gezond en veel meer gevarieerd.

    Door: Tina 10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    kilo's afvallen met voedselpakketten

    Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
    Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

    Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

    Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

    En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

    Daar kan geen dieet tegenop!

    Door: Paula 13-09-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nieuwe aanbieding weer lid van Hello Fresh

    Ik was gestopt met Hello Fresh omdat ik het toch teveel vond. Was best een gedoe, maar uiteindelijk gelukt.

    Toen kreeg ik van het jaar een nieuwe aanbieding... en ik miste de pakketten wel een beetje want het is ook wel weer handig.

    Dus nu ben ik toch weer lid geworden. Tot nu toe bevalt het goed. Het lijkt alsof de communicatie ook beter is, want ik heb al een paar keer goed contact gehad met Helo Fresh hierover, en dat ging steeds prima.
    Dus als ik het zat ben, dan zeg ik het gewoon weer op en wacht op een volgende aanbieding

    Door: Rosa van Berg 12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Proefbox 3 dagen

    Blijkbaar is een proefbox (3 dagen) een abonnement. Als slecht ervaren en daarom geen herhaalde bestelling. Ondanks pauzeren van en beëindigen van nog steeds gehouden aan abonnement. Sturen zomaar eten op zonder keuze of gewenst en verwachten dat je betaal. Zeer slechte klantenservice, willen vooral niks voor je doen, gericht om je af te wimpelen. GEEN AANRADER.

    Door: Van katwijk 07-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    2 dozen met korting

    De dozen wilden ze niet leveren, hebben mijn account geblokkeerd, me over niets geïnformeerd en nu krijg ik niet eens mijn geld terug. Met de klantenservice in gesprek die zien het allemaal wat.anders natuurlijk. Ik app met hen via Whatsapp en geef allemaal mogelijkheden voor alternatieven, maar ze zijn koppig en denken alleen in problemen en niet ij oplossingen. Ik zou hier niet bestellen. Waardeloos klantenservice

    Door: Marie 07-04-2020
    David 07-04-2020

    OPLICHTERS serieus. Zo veel klanten trappen er in maar zeggen niks

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Kwaliteit is weer goed!

    Ik was opgestapt omdat ik de kwaliteit achteruit vond gaan en daar betaal ik niet voor....
    Toen kreeg ik een paar maanden later toch weer een aanbieding en toen heb ik het nog een keertje geprobeerd. Want het is toch wel handig dat je vanzelf eten krijgt toegestuurd..

    Maar ik vind dus echt dat ze beter zijn geworden. Hier tenminste. De groente en fruit ziet er gewoon weer goed uit. Dat vind ik het belangrijkste.

    Hoop dat het zo blijft dit keer!

    Door: Annemarie 21-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    box

    We hebben een paar maanden genoten van hello fresh, maar zijn ermee gestopt, omdat we vonden dat er teveel koolhydraten (aardappelen, pasta, gort) bijzat en te weinig groente.
    Als er een keuzemogelijkheid was voor meer groente en veel minder koolhydraten, dan zou ik daarvoor kiezen, ook als ik daarvoor een paar euro extra moet betalen. Als jullie dat gaan aanbieden kom ik meteen weer terug bij jullie! Hartelijke groet, Barbara

    Door: Barbara 03-07-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7.5
    rating

    Hello Fresh is beter geworden

    Ik had een tijdje terug mijn abonnement opgezegd op deze dienst, omdat ik wat gedoe had met bezorging en geen zin meer had hierin.
    Maar toch pas weer op een aanbieding gereageerd, ook omdat het toch wel handig is, vers eten. En tot nu toe geen problemen, ze lijken echt vriendelijker in de communicatie geworden en het eten is prima (maar dat was het al). Dus blij dat ik ze nog een kans heb gegeven.... Hoop wel dat het zo blijft!

    Door: Jorinde Lever 26-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    toch wel handig voor ons gezin

    ik ben normaal niet zo van de abonnementen maar ik heb me over laten halen door mijn man. het bespaart me inderdaad tijd om naar de supermarkt te gaan, want mijn gezin houdt van verse producten en die kan je niet inslaan een week van te voren op zaterdag voor de hele week... met twee werkende ouders in het gezin is dit daarom toch best een handige oplossing dan, ook al zit je wel vast aan een abonnement.

    Door: Joselein Bakker 11-02-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    original box

    Heel jammer dat het lijkt op de hello fresh site alsof je 1 box bestelt en het uiteindelijk blijkt dat je een abonnement hebt afgesloten die je op de site niet meer kan deactiveren. Ik was erg tevreden over hello fresh dus heel jammer dat ze dit zo op slinkse wijze regelen. Voor mij geen boxen meer van hello fresh in iedergeval.

    Door: charlotte verdoorn 06-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Hellofresh?? Goodbyefresh!!

    Hellofresh is voor ons na vandaag Goodbyefresh! Terwijl je nietsvermoedend op de website aan het rondkijken bent, wordt op slinkse wijze je account geheractiveerd. En voordat je het weet zetten ze een nietbestelde box voor je deur waar ze je ook nog voor laten betalen. Schandalig! Deze klant zijn jullie kwijt. Voor ons nooit meer Hellofresh!

    Door: Peggy 05-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Meerdere boxen

    Leveren dingen niet zoals afgesproken, wordt geen overleg over gedaan maar gewoon medegedeeld. Verder al aantal keren gehad dat spullen ontbraken. Kun je alsnog naar de winkel. Pas 2 boxen later wordt er dan tegoed verrekend erg slecht.

    Door: Lisa 30-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Maaltijdbox

    Wat een rot bedrijf is dit zeg. Wil je in deze Coronacrisis de supermarkt vermijden door een maaltijdbox te bestellen krijg je op de dag van de bezorging een lullig sms bericht, sorry je doos is gescheurd in het distributiecentrum en we kunnen je box niet leveren. Gebeld met klantenservice en totaal geen medewerking alleen een sorry en je hebt je geld terug gekregen. Nu moet ik op de drukste dag van de week alsnog naar de supermarkt om eten in te slaan. Ben zwaar teleurgesteld in dit bedrijf.

    Door: Pascale 21-03-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3
    rating

    Misleiding ten top, pure oplichterij

    Wij hebben ingelogd op de app. om de beschikbare boxen te KUNNEN bekijken. We hebben onmiddellijk de verzendingen gepauzeerd omdat wij NIET wilde bestellen. Een week later heeft Hello Fresh zonder enige melding het abonnement opnieuw geactiveerd en een box verstuurd (naar een adres waar wij niet meer woonden!) Later heb ik nog eens ingelogd om de prijzen te tonen aan iemand en onmiddellijk terug uitgelogd (de enige manier om geen ongevraagde boxen te ontvangen en raar maar waar een week later kregen wij bericht dat er opnieuw een box niet geleverd kon worden. resultaat: factuur van 113€ zonder dat ik ooit bewust een bestelling geplaatst heb laat staan bevestigd heb. Ik wist op geen enkel moment dat ik iets aan het bestellen was!?

    Door: Reginald Tackoen 06-02-2020
    Andrew 06-04-2020

    Wat een criminelen zijn het bij Hello Fresh. Twee weken geleden ingelogd om iets te bekijken. Nu € 77,00 afschrijven en ongevraagd een box willen bezorgen. Wat een gangsters. Volgens de waardeloze klantenservice, die nadrukkelijk deel uit maakt van deze criminelen en organisatie staat het ergens in d een voorwaarden dat wanneer je ooit weer inlogde, je akkoord gaat met de volgende bestelling......

    Zelfde ervari g 07-04-2020

    Ik heb ook zoiets mee gemaakt. En heb een tegoed can 60 euro en ze hebben mijn account geblokkeerd. Zo hou je natuurlijk iemand anders geld! Oplichters zijn het. Communicatie niet mogelijk. Ze blijven vasthouden aan hun regel en beleid, dat nergens op slaat

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Maaltijdbox

    Het account is erg misleidend, het lijkt alsof de box gepauzeerd is maar dat blijkt niet zo te zijn. De "klantenservice" verdient de naam niet. Ronduit zeer teleurstellend!

    Door: Astrid 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    VeggieBox

    You should make it more transparent to customers that their first order will not be saved for future orders. My partner (vegetarian of 20 years) and I (vegetarian of 5 years) assumed that if we selected a 'veggie box' for our first order, it would be understood that we don't eat meat. Unfortunately, as we now realize, this was not the case. It was extremely disappointing. After our first order, we were really pleased with the concept; however, after this experience we have already cancelled our order. Why should we run the risk of getting food that we can't even eat when we can run to the store and get a sure thing? Nice concept, but if you're dealing with food, you need a better cancellation/refund policy for orders that go wrong. That being said, you should also make it more transparent for people with dietary limitations. What if someone with celiac disease forgets to specify their dietary needs? Or someone with a nut allergy? Do these people also have to specify their dietary restrictions with every order? Would you refund people with these allergies for inconveniencing them? Too much work for food. Get yourself over to the AH and get reasonably priced food that you can actually eat!

    Door: Camille 28-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Hello fresh box

    Jezus wat slecht. Ik dacht ik ga het eens proberen en was erg benieuwd. Nou gisteren mijn 1e bestelling ontvangen en kreeg meteen 2 foute gerechten. En ook nog varkensvlees, waar ik zwaar allergisch voor ben.

    Meteen mijn account gedeactiveerd en vandaag een klacht ingediend en het enige wat ze kunnen doen is een tegoed op mijn account storten (die ik gedeactiveerd heb) voor ooit in de toekomst als ik me bedenk, nou ik bedenk me niet. Geef dit aan, maar crediteren of de 2 juiste gerechten sturen is geen optie.Belachelijk!

    Lijkt meer als een vals spelletje, expres verkeerde gerechten sturen. Mensen dan tegoeden geven, zodat ze toch meer gaan bestellen.

    Door: Mireille 23-01-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    maaltijd box ongewild

    in 1 woord oplichters

    waarde van de box haalt de 15 euro niet eens
    maar wel 40 euro rekenen

    opzeggen is een drama
    begin er niet aan

    Door: ratrollerz 16-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    veggiebox diefstal

    eerste bestelling, nooit meer. helemaal geen doos. en toch aanhouden dat je hem wel bezorgd hebt. hij was onzichbaar die doos.
    kreeg ook mn geld niet terug en werd ook nog belachelijk gemaakt.

    Door: Dominique Gordeau 05-11-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over HelloFresh

    Uw beoordeling


    FAQ

    Is HelloFresh een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 54 ervaringen geplaatst over HelloFresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.4 gekregen, waarbij 44% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HelloFresh actief?

    HelloFresh is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector Maaltijdboxen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloFresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.