NederlandReview

    Ervaringen HelloFresh

    Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

    Over HelloFresh

    De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!

    Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.nl legt het even uit!

    Diensten van HelloFresh

    Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

    Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

    Klachten over HelloFresh

    Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij NederlandReview een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

    Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op NederlandReview!

    HelloFresh
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (95)

    4.6
    39% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    5
    Service
    rating
    4
    Prijs
    rating
    4.2
    Leveren
    rating
    5

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over HelloFresh

    Uw beoordeling

    HelloFresh maaltijdboxen

    Hallo HelloFresh!

    Een paar maanden terug heb ik via Socialdeal met korting een box gekocht. De voucher heeft een tijdje geparkeerd gestaan, totdat ik me realiseerde dat hij bijna afliep. Snel De eerste box samengesteld en een bezorgmoment gekozen.

    Het was mij direct duidelijk dat het hierbij om een abonnement ging dat ik afsloot. Geen probleem, wekelijks op te zeggen! Ik heb direct de volgende week gepauzeerd en nadat de box bezorgd was, het abonnement opgezegd.

    Die week zijn we met onze eerste box aan de slag gegaan. Wat een feest! De maaltijden waren heerlijk divers. Combinaties en gerechten die we zelf niet zomaar zouden bereiden.

    We besloten (zeker met ook op de tijd waarin we nu leven) weer lid te worden :). Gisteren is de derde box bezorgd en we kunnen nu al niet wachten om weer lekker te gaan koken. Voor de komende weken zijn de gerechten al uitgekozen en elke keer is het weer een feestje om dit te mogen doen.

    Bezorgingen van HelloFresh zijn ook netjes. Er wordt goed aangegeven hoe laat je de box kan verwachten.

    Tot slot; HelloFresh is niet goedkoop, maar de variatie en het gemak dat het brengt (op dit moment) zeker waard! Het enige dat ik mis is om makkelijk extra porties bij te kunnen bestellen van een gerecht voor wanneer je extra eters verwacht.

    Door: Rik05-05-2020
    Tessa22-10-2020

    Na een tijdje weer eens ingelogd op de site van HelloFresh om te kijken naar de boxen. Niks besteld en weer uitgelogd. Twee dagen later is er opeens 0,01 cent van de rekening. Meteen weer alles verwijderd van HelloFresh. Wat bleek toen, zij hebben een box besteld op mijn naam. Zodra jij weer inlogt, sturen zij jou direct een box toe en brengen deze zeker ook in rekening, zonder te berichten! Ik wil helemaal geen box, heb deze ook niet besteld en heb hier ook geen mail over gehad. Vervolgens contact opgenomen met de klantenservice, uitermate klantonvriendelijk. “Ja, de deadline is al geweest”. Hoezo deadline, als ik nergens van af weet? Als ik op de site van de h&m inlog krijg ik toch ook niet opeens 3 broeken toegestuurd en worden deze in rekening gebracht? Al met al, geen geld terug. Dit is niet mogelijk. Je krijgt tegoed… Ik hoef geen tegoed wil uberhaupt geen box meer van jullie! Hoe moeilijk is het om netjes te 40 euro terug te storten? Elk normaal bedrijf in Nederland zou dit doen… Pas op mensen, nu pas lees ik dat ik niet de enige ben die deze nare ervaring heeft! Bestel hier niet! Klantonvriendelijk en zeeer slechte service.

    G.C.16-01-2021

    Ongeveer gelijke ervaring. Kreeg van familielid een gratis box, dus Dit samengesteld en al mijn contactgegevens ingevuld. Verder niet naar omgekeken of kleine letters gelezen. Wat blijkt? Je maakt jezelf gelijk lid! Dus na een week kreeg ik de factuur voor een nieuwe box die ik nooit had besteld. Ook hier scheen er een deadline te zijn geweest waar ik niets van afweet. Je krijgt niks gratis, ze smeren je gewoon een lidmaatschap af! Ik heb de box afgezegd en ga niks betalen. Dit is blijkbaar een verdienmodel van ze, want ze weten je dondersgoed uit te leggen, wat jij als consument eigenlijk had moeten doen en schermen met al hun regeltjes. Pure misleiding, dus!

    Diana20-01-2021

    Puff, Ik heb al op meerdere sites mij mening gegeven, zo gefrustreerd ben ik. Hello fresh is de wereld op zijn kop. Ik geef iets “gratis” weg en vervolgens zitten fam/vrienden eraan vast. Puff begon er aub niet aan. Het leek leuk maar het is een verdien model ten koste van mensen die niet de kleine lettertjes lezen. Schandalig.

    Luc27-03-2021

    Hier hetzelfde. Veel discussies gehad, flink boos geweest en je kunt er eigenlijk niks aan doen. heel frustrerend. Dit bedrijf bestaat gewoon uit oplichters. Alles goed zolang je besteld, maar anders ben je de pineut....

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Heel tevreden

    Wij maken sinds een half jaar gebruik van Hello Fresh. Elke week weer een feestje. Nog geen recept gehad die niet lekker was. Zelfs toen we de voorkeur recepten een keer niet goed opgeslagen hadden. Waren de standaard keuzes ook lekker. De smaken zijn puur en in balans. Het valt me vooral op dat mensen reageren, die niet goed lezen en dan gelijk een negatieve recentie plaatsen. Soort negatieve genoeg doening.... Komt erg veel voor in de maatschappij...
    Ik vind dat dit bedrijf een pluim verdiend! Ik vertel het vaak tegen familie en vrienden omdat we er zo van genieten. 1x een foutje gehad in recept ( vlees voor 1 persoon ipv voor 2 personen) Gebeld, gelijk korting op volgende box. En wij aten ook veel grotere hoeveelheden vlees. Nu veel beter in balans.

    Door: Pascalle10-02-2019
    Thomas Gravesteijn07-04-2020

    Met de voedsel pakketten van Hello Fresh heb ik niet zoveel te melden,wel over de uitstraling die hun bezorgers hebben.Al verschillende malen ben ik op de A12 tussen Gouda en Woerden ingehaald door busjes van Hello Fresh die met hoge snelhied 130-140 km/h over de linkerbaan razen.Gisterenmiddag 6-4-20 was het helemaal prijs 5 busjes met Hello Fresh logo,s tussen Utrecht en Woerden met snelheden boven de 130 waar je 100 mag.Kortom schijt aan de wereld,wij zijn Hello Fresh. Ik weet zeker dat ik er niets meer zal bestellen!

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Wekelijks 3 a 4 maaltijden voor 4 a 5 personen

    Goede verse en gezonde maaltijd.
    Minimaal 2 ons groente pp. 100 gram vlees naar keuze. Altijd iets van pasta brood en of aardappelen. Meer dan genoeg voor iedereen. Lekkere recepten. Je moet wel weten hoe het werkt. Dat je een abonnement aangaat. Veel mensen lezen niet goed of begrijpen het niet. Handige app Weekje op vakantie dan sla je met een vingertip een weekje over. Nette klantenservice vriendelijk en beleeft. Tijdige bezorging nette verpakking. Kortom niks mis mee. Het is misschien duurder dan bij een (prijsvechter)supermarkt. Maar je krijgt er goed lekker en eerlijk voedsel voor terug. Weinig plastic er wordt nagedacht over het milieu. Geen etensresten over. Je eet ook niet te veel. Prima concept. Wij maken er graag gebruik van.

    Door: Hilda van der Wal16-04-2020
    Jan07-01-2021

    Krijg je een mail over een betalings achterstand, kijk je je afschriften na op internetbankieren, is elke week gewoon afgeschreven. Bel de klantenservice om dit uit te zoeken en degene aan de lijn is zeer klantonvriendelijk en wimpelt me af met een "we gaan nu afronden want er staan mensen in de wacht en die willen ook worden geholpen" Ik ga naar marley spoon. Die krijgen een kans nu. Ook vind ik het feit dat als je Marley Spoon op google intikt je een heel smerige "oeps bedoelt u hello fresh" advertentie krijgt bovenaan. Besef dat wij daar zelf voor hebben betaald ook. Spendeer dat geld aan lonen en ingredienten stelletje prutsers. Bah. om te kotsen is dit gedrag.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Zeer tevreden

    Wij zijn al bijna 5 jaar klant en zeer tevreden. Wij maken gebruik van 5 maaltijden per week. Nooit na te hoeven denken wat je weer gaat koken. Duidelijke recepten en elke dag weer een verrassing wat er op tafel komt. Zelfs na 5 jaar nog steeds recepten erbij welke wij nog niet hadden gehad. Uiteraard ook wel eens dubbel, maar prima. Voor Hello Fresh at ik vaker hetzelfde. Bij de enkele keer dat er iets niet goed was, direct contact en werd het geld geretourneerd of kreeg ik een aardigheidje voor het ongemak. Welgeteld 4/5 keer gebeurd in al die jaren. Bezorging perfect. Voor ons het een uitkomst en niet onbelangrijk: we eten zeer gezond en veel meer gevarieerd.

    Door: Tina10-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Box

    Beste mensen. Ga niet met dit bedrijf in zee. Het zijn ware oplichters. Na de eerste box hebben wij het abonnement opgezegd. Toch kwam de 2e box er aan. Deze geweigerd aan de deur. Toe kwamen de rekeningen binnen. Deze niet betaald. Wij krijgen drijgbrieven en telefoontjes dat we moeten betalen wat we uiteraard niet doe. Toe kwam het incasso bureau waar wij het hebben uitgelegd. Uiteraard zonder succes. Nu ligt het bij de deurwaarder. Laat maar komen zou ik zeggen. Het zijn gewoon maffia praktijken. Doe het niet mensen. Trap er niet in.

    Door: Frank25-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Geen

    De bezorgers van Hello fresh zijn zo snel dat ze met een vaart van 100 km per uur door onze wijk rijden. Omdat het een woonerf is mag je maar 15 km per uur. Dit is wachten op een ongeluk. Heb Hellofresh gebeld. Reactie krijgen, vergeet het maar. Ik wacht nog steeds op antwoord maar blijf volhouden. En zelf iets bestellen bij Hello Fresh? Dacht het niet.

    Door: Smids10-09-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    kilo's afvallen met voedselpakketten

    Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
    Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

    Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

    Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

    En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

    Daar kan geen dieet tegenop!

    Door: Paula13-09-2016
    Niels14-04-2020

    Kan ik inkomen weinig voor veel geld. Kun je in elk geval geen snoepgoed meer kopen om dik te worden wan je bent rap door je centen heen

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Nieuwe aanbieding weer lid van Hello Fresh

    Ik was gestopt met Hello Fresh omdat ik het toch teveel vond. Was best een gedoe, maar uiteindelijk gelukt.

    Toen kreeg ik van het jaar een nieuwe aanbieding... en ik miste de pakketten wel een beetje want het is ook wel weer handig.

    Dus nu ben ik toch weer lid geworden. Tot nu toe bevalt het goed. Het lijkt alsof de communicatie ook beter is, want ik heb al een paar keer goed contact gehad met Helo Fresh hierover, en dat ging steeds prima.
    Dus als ik het zat ben, dan zeg ik het gewoon weer op en wacht op een volgende aanbieding

    Door: Rosa van Berg12-12-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Kwaliteit is weer goed!

    Ik was opgestapt omdat ik de kwaliteit achteruit vond gaan en daar betaal ik niet voor....
    Toen kreeg ik een paar maanden later toch weer een aanbieding en toen heb ik het nog een keertje geprobeerd. Want het is toch wel handig dat je vanzelf eten krijgt toegestuurd..

    Maar ik vind dus echt dat ze beter zijn geworden. Hier tenminste. De groente en fruit ziet er gewoon weer goed uit. Dat vind ik het belangrijkste.

    Hoop dat het zo blijft dit keer!

    Door: Annemarie21-04-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8.5
    rating

    Hello Fresh is beter geworden

    Ik had een tijdje terug mijn abonnement opgezegd op deze dienst, omdat ik wat gedoe had met bezorging en geen zin meer had hierin.
    Maar toch pas weer op een aanbieding gereageerd, ook omdat het toch wel handig is, vers eten. En tot nu toe geen problemen, ze lijken echt vriendelijker in de communicatie geworden en het eten is prima (maar dat was het al). Dus blij dat ik ze nog een kans heb gegeven.... Hoop wel dat het zo blijft!

    Door: Jorinde Lever26-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Hello fresh

    Leuk concept, genoeg keuze in heerlijke recepten en de kinderen vonden het ook leuk dat ze iedere week zelf mee konden kiezen in het menu waardoor ze echt beter gingen eten. Toch heb ik inmiddels mijn abonnement opgezegd, het ging namelijk vaker fout dan goed met de inhoud, bv voor 2 personen ipv 3, producten die missen of snel over de datum zijn. Als ik dan een klacht stuurde kreeg ik wel eentegoed op de volgende box, maar het gevolg was dat ik alsnog naar de winkel kon om spullen aan te vullen. Ik vind dit echt jammer omdat het concept me aanspreekt, nu bij de concurrent kijken of ze daar de inhoud beter op orde hebben.

    Door: Els22-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    7
    rating

    Hello fresh

    Na een proefbox was ik blijkbaar direct lid. Toch maar weer een box genomen. Er miste 2 dingen. Recept was niet bijzonder. Ik maak zelf lekkerde dingen. Voor veel veel goedkoper.
    Heb ook gemerkt dat ze mijn mailadres aan derde hebben gegeven. Het is niet mogelijk om je daar voor af te melden.

    Door: Sanne de Vries12-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    5
    rating

    Arrogant bedrijf

    Helaas valt met HelloFresh niet te communiceren. Eenzijdige communicatie en staan niet open voor suggesties. Na een probeer periode alleen maar gezeur gehad met dit bedrijf. Door een technische fout in de app is mijn afzegging niet goed doorgekomen. Deze heb ik laten annuleren en mijn betaling stopgezet. Gelijk mijn account laten deactiveren en nu moet ik de box alsnog betalen omdat HelloFresh een tegoed op mijn account heeft gezet als 'vergoeding' (die ik niet wil want ik heb mijn abonnement niet voor niets opgezegd). Meerdere malen contact opgenomen en situatie proberen uit te leggen maar er is maar een uitweg voor HelloFresh: betalen. Terwijl ik wacht op een reactie op mijn eerder gestuurde mails, neem ik contact op via de chat en krijg ik tijdens dit gesprek ineens een mail van het incasso bureau dat HelloFresh heeft ingeschakeld. Helaas is een normale communicatie/oplossing hier niet mogelijk.

    Door: Joyce14-06-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    HF box

    Dank aan het programma: Mr Visser "Wordt u al geholpen" afl 176.
    Trap er niet in mensen!
    Problemen, incasso's, irritante werknemers, slechte waardeloze klantenservice.
    BEGIN ER NIET AAN, de mini-portie is het niet waard en méér is méér betalen.

    Door: Judith10-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Refund 0,01 eur???

    Ik bestelde in het verleden op heel regelmatige basis boxen. Tevreden over inhoud maar ineens houden ze 0,01 cent via domiciliering van mijn rekening? Waar slaat dat op? Heb mijn account gewoon wekelijks netjes gepauzeerd.. niks geheractiveerd ofzo. Gaat me niet om het bedrag maar om het principe???

    Door: Wendy19-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    5.5
    rating

    Hello fresh

    Wat een slechte slechte service!! Er gaat telkens van alles mis met de levering. Nu is mijn hele box verdwenen maar ik krijg niet mijn geld terug!!! Ik krijg een vergoeding. 40 euro weg en opnieuw naar de winkel boodschappen doen. Heel erg slechte service.

    Door: Anita Tingen04-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Ik ben nog nooit zo waardeloos behandeld

    Ik ben nog nooit zo waardeloos behandeld als door HelloFresh. Ze maken een fout, zeggen uiteindelijk na veel gezeik dat ik een tegoed krijg. Moest daar nog achteraan bellen want ze hadden het tegoed niet bijgeschreven. Vervolgens is het tegoed niet gebruikt voor mijn volgende bestelling en hebben ze daar weer een excuus voor en moet ik maar nog een box voor de volgende keer bestellen. Ze proberen me alleen maar aan het lijntje te houden. Nu negeren ze zelfs mijn berichten. Ik raad iedereen af om aan HelloFresh te beginnen. Want als er iets fout gaat, heb je echt een probleem.

    Door: Mirna10-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    5x2 meals

    Terrible experience. Always missing ingredients. Would not recommend. Waste of money.

    Door: USer12306-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    Box

    Tijdens de sneeuw heeft de bezorger aan het begin van de straat vast gezeten. Ip dat hij uit de auto is gestapt en de box heeft afgegeven ,heeft hij hem niet bezorgd en is weer weggereden! Toen ik de klantenservice belde werd mijgezegd dat de boxdeur week helemaal niet komt omdat ze vandaag niet genoeg auto’s hebben. Ik opperde dat ze een koerier in zouden zetten. In plaats daarvan doneren ze zoveel mogelijk aan de voedsel bank.echt een rare gang van zaken! En niet echt klantgericht lijkt mij!

    Door: Heleen08-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    4
    rating

    Social deal gekocht nooit hallo fresh ontvangen

    Ik heb een Social deal gekocht voor een kennismaking hello fresh box. Helaas komt die box er nooit! Na 4x 1 uur aan de telefoon, diverse chats lukt het hello fresh niet ons een box te leveren. Heeeeel erg triest. Wel betaald geen box ontvangen, nog nooit zo’n slechte klantbeleving gehad die niet wordt opgelost

    Door: Judith 03-02-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is HelloFresh een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 95 ervaringen geplaatst over HelloFresh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.6 gekregen, waarbij 39% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is HelloFresh actief?

    HelloFresh is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Maaltijdboxen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van HelloFresh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.