NederlandReview

  Ervaringen HelloFresh

  Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

  Over HelloFresh
  De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!

  Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.nl legt het even uit!

  Diensten van HelloFresh
  Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

  Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

  Klachten over HelloFresh
  Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij NederlandReview een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

  Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op NederlandReview!

  HelloFresh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (31)

  6,2
  52% Zou hier weer kopen!

  Bestellen

  6,6

  Service

  5,8

  Prijs

  5,8

  Leveren

  6,6

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Nieuwe aanbieding weer lid van Hello Fresh

  Rosa van Berg12-12-2018

  Ik was gestopt met Hello Fresh omdat ik het toch teveel vond. Was best een gedoe, maar uiteindelijk gelukt.

  Toen kreeg ik van het jaar een nieuwe aanbieding... en ik miste de pakketten wel een beetje want het is ook wel weer handig.

  Dus nu ben ik toch weer lid geworden. Tot nu toe bevalt het goed. Het lijkt alsof de communicatie ook beter is, want ik heb al een paar keer goed contact gehad met Helo Fresh hierover, en dat ging steeds prima.
  Dus als ik het zat ben, dan zeg ik het gewoon weer op en wacht op een volgende aanbieding

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  nieuw lid met 2 lidmaatschappen

  Jolanda11-12-2018

  Ik heb me eind november aangemeld en de eerste box was met 50% korting, deze zou de week erop op woensdag geleverd worden maar kon ik wijzigen naar dinsdag dus dat gedaan.
  Die week mijn eerste box ontvangen op dinsdag dus en inderdaad heerlijke gerechten.
  Die woensdag komt er weer een box, dit verbaasde me wel maar dacht dat is die gratis box voor vrienden. Te druk om de mails goed te lezen want niet dus! deze is gewoon afgeschreven voor de volle mep.
  Gisteren krijg ik een SMS voor de box levering dinsdag prima! maar vandaag weer een melding voor box woensdag? dat is niet de bedoeling 2 boxen per week dus ik bel op; krijg ik te horen dat ik 2 lidmaatschappen ben aangegaan? Alsof je dat doet? volgens mij is er toch iets mis in het systeem! Nee het lag toch echt aan mij en ze kon er niets mee en ik moet deze boxen allebei afnemen en betalen. Ze was wel bereid dat ik de helft zou betalen dan werd er één box weggegeven!
  Ik vond de dame aan de telefoon niet prettig en raakte geïrriteerd als je herhaald dat het echt niet aan hun ligt... dus aan mij dat ik 2 lidmaatschappen tegelijk afneem.
  Resultaat 2 lidmaatschappen opgezegd, hoop dat het doorkomt en wij genieten niet meer van hello fresh!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Zeer tevreden

  Tina10-12-2018

  Wij zijn al bijna 5 jaar klant en zeer tevreden. Wij maken gebruik van 5 maaltijden per week. Nooit na te hoeven denken wat je weer gaat koken. Duidelijke recepten en elke dag weer een verrassing wat er op tafel komt. Zelfs na 5 jaar nog steeds recepten erbij welke wij nog niet hadden gehad. Uiteraard ook wel eens dubbel, maar prima. Voor Hello Fresh at ik vaker hetzelfde. Bij de enkele keer dat er iets niet goed was, direct contact en werd het geld geretourneerd of kreeg ik een aardigheidje voor het ongemak. Welgeteld 4/5 keer gebeurd in al die jaren. Bezorging perfect. Voor ons het een uitkomst en niet onbelangrijk: we eten zeer gezond en veel meer gevarieerd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  niet doen mensen!

  D.J. van Buuren07-12-2018

  Ga niet in zee met dit bedrijf! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, nadat ik naar mijn weten in geen box heb besteld, kreeg ik een Sms'je met de mededeling dat er een box bezorgd werd de dag erna. Ik was niet in de omgeving dus ik belde direct om het door te geven. Ja zegt de mevrouw aan de telefoon u heeft de box een half jaar gepauzeerd, u heeft het niet gestopt. Vervolgens stuurt dit bedrijf zonder dat je het weet een box naar je huis waar jij niet eens zelf de recepten van heb mogen kiezen. Maar goed ik wou het alsnog oplossen natúúrlijk. Maar los van dit allemaal ben ik hellofresh 25 euro schuldig, nadat ik bel dat ik dit graag wil betalen maar het niet in 1 keer kan. Is het bedrijf niet eens flexibel. Ze kunnen niks voor mij betekenen terwijl ik WEL bereid ben om te betalen.. Zelfs ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Wat doen we nu dan? Een klant die bereid is het te betalen terwijl ze het al onterecht vind. En vervolgens moet de betaling uitblijven omdat het bedrijf niet mee wilt werken.. Laatste aanrader voor mensen wat een afgang dit bedrijf

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Super makkelijk

  Raymond23-11-2018

  Sinds we HelloFresh gebruiken eten we minder en minder vet, we krijgen nu een gevarieerde voeding binnen. Vroeger aten we steeds hetzelfde, nu veel gevarieerder.
  Trouwens de bezorgers zijn ook altijd even vriendelijk en behulpzaam!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Bestelling

  Toby09-09-2018

  Heb voor eerste keer bestelling gedaan, gewoon simpel salade, aardappel en stukje vlees. Dacht eindelijk gezond omdat ik nogal vaak hamburgers eet. Wordt mij een pakket geleverd met oesterzwammen rijst en soort van Thaise groente. Niet blij maar deze meneer zei: niet zeuren is gezond voor jou. Echt onbeschoft

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5

  Onbeschoft bedrijf

  Sab27-07-2018

  Half jaar geleden voor het eerst een box gekregen via een vriendin, eerste box was helemaal top. Na je proefbox zit je gelijk vast aan een abbonnement en moet je je boxen op pauze zetten anders wordt er ongevraagd een box naar je opgestuurd met random gerechten waar gewoon 60€ voor wordt afgeschreven. Over gebeld maar kon niks aan gedaan worden, dus maar ggewoon geslikt in de hoop het niet meer zou gebeuren. Je kunt de box niet in zn allegemeen op pauze zetten dit moet je per week instellen en doe je dit niet optijd krijg je weer automatisch een box met gerechten die je niet zelf hebt uitgekozen. Ben ondertussen al meer dan 200€ verder aan maaltijden die ik nooit zou uitkiezen en niet te vretwn zijn. Laatst toch weer hellofresh geprobeerd maar zonder succes, de box werd geleverd toen wij +de buren niet thuis waren en in de sms stond dat er contact met mij zou worden opgenomen. 2 dagen gewacht maar geen gehoor. Zelf gebeld en er werd gezegd dat ik kon fluiten naar mn box twv €60 waar ik wel voor heb betaald... hele slechte service en arrogante medewerker die mij te woord stond. Helemaal geen tegemoetkoming of iets anders. Meteen weer opgezegd

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Niet aan beginnen!

  H. Mors02-07-2018

  Gratis een weekje hello Fresh om te proberen, gekregen van een vriendin. Vervolgens blijkt er een lidmaatschap aan vast te zitten dat met een herroepingsformulier binnen 14 dagen het recht geeft om geannuleerd te worden.
  Wat nergens vermeld staat is dat de levering van verse producten h een uitzondering op is op deze 14 dagenregel en je dus aan het lidmaatschap vast zit wanneer je niet al opzegt voordat je de 1e box hebt ontvangen. Heel onduidelijk, ik voel me erin geluisd.

  Schandalige AGRESSIEVE MANIER VAN VERKOOP EN ABSOLUUT GEEN KLANTENBINDER.Er wordt op geen enkele manier coulance getoond of een tegemoetkoming in de kosten aangeboden, niets. Je hebt het maar ( Letterlijk) te slikken wat op de stoep wordt gezet. Niet aan beginnen is mijn advies!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Slecht geïnformeerd

  Lisanne28-05-2018

  Wanneer je een lidmaatschap via de telefoon afsluit, wordt dit heel erg 'sneaky' gedaan. Er wordt wel gezegd dat je een flexibel lidmaatschap aangaat. Er wordt ook gezegd dat je zelf je maaltijden iedere week kunt kiezen. Er wordt ook gezegd dat je het lidmaatschap altijd kunt pauzeren of stop zetten. Wat er NIET gezegd wordt, is dat wanneer jij een week géén maaltijden kiest, zij de maaltijden voor jou kiezen en je dus zomaar een random box thuis krijgt!

  Deze wordt overigens dan ook gerust bij de buren bezorgd, waardoor het een hele tijd buiten de koeling staat.

  Deze manier van informeren over het lidmaatschap vind ik erg beperkt. Het lijkt of ze bewust zo weinig informatie geven over het lidmaatschap waar je 'ja' op zegt, zodat je er dus minimaal nog een extra keer aan vast zit.

  Wanneer je dit aangeeft bij de medewerkers, wordt dit ook erg slecht afgehandeld. Ze doen ontzettend moeilijk en komen je helemaal niks tegemoet, terwijl zij degene zijn die onduidelijke/onvolledige informatie geven.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Hello Fresh is beter geworden

  Jorinde Lever26-05-2018

  Ik had een tijdje terug mijn abonnement opgezegd op deze dienst, omdat ik wat gedoe had met bezorging en geen zin meer had hierin.
  Maar toch pas weer op een aanbieding gereageerd, ook omdat het toch wel handig is, vers eten. En tot nu toe geen problemen, ze lijken echt vriendelijker in de communicatie geworden en het eten is prima (maar dat was het al). Dus blij dat ik ze nog een kans heb gegeven.... Hoop wel dat het zo blijft!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Slechte service

  Milika22-05-2018

  Één keer niet thuis op een bezorgmoment en de buren konden de box niet aannemen; ik bel direct de volgende dag maar mijn box is retour gestuurd, zal niet meer bezorgd worden en wordt wél in rekening gebracht. Absurd !? Geen mogelijkheid om een ander bezorgmoment te kiezen of de box ergens op te halen, erg onsympathiek en niet erg klantvriendelijk. Meteen lidmaatschap opgezegd.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Kwaliteit is weer goed!

  Annemarie21-04-2018

  Ik was opgestapt omdat ik de kwaliteit achteruit vond gaan en daar betaal ik niet voor....
  Toen kreeg ik een paar maanden later toch weer een aanbieding en toen heb ik het nog een keertje geprobeerd. Want het is toch wel handig dat je vanzelf eten krijgt toegestuurd..

  Maar ik vind dus echt dat ze beter zijn geworden. Hier tenminste. De groente en fruit ziet er gewoon weer goed uit. Dat vind ik het belangrijkste.

  Hoop dat het zo blijft dit keer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Zeer teleurgesteld

  J Koster08-02-2018

  Half jaar geleden begonnen met HelloFrech doordat vrienden al ruim een jaar met volle tevredenheid HF hebben.
  De eerste maanden waren we zeer tevreden over de box en was ik euforich omdat door het gemak. Verse ingredienten, goede variatie en voldoende porties ondanks onze grote eetlust. Rond de feestdagen aantal weken op pauze gezet en nu weer aantal weken gestart.
  We hadden boxen van 5 dagen 2 personen en nu was er steeds met elke box wel iets aan de hand... mindere gewichten dan het menu aangeeft en ook geregeld met niet verse groente en aardappels. We moesten toch potjes bij openmaken en gerechten teveel aanpassen.
  Na twee weken over gegaan op 3 maaltijden omdat de keuze mogelijkheid ook werd verminderd en we graag wel vlees of vis bij de maaltijden willen. Ook nu bij 3 maaltijden weer slechte ingredienten van zowel fruit, groente als. Aardappels.
  3 X heb ik kenbaar gemaakt en is er korting op de volgende box gegeven en excuus gemaakt.
  Maar het blijft teleurstellend.
  Tot onze spijt gaan we er niet meer mee verder aangezien we het op deze manier te duur vinden.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Vaak leuke gerechten, maar erg duur, slechte service en agressieve verkoopstrategie

  GJ Polinder19-01-2018

  Recepten zijn vaak wel leuk, maar je betaalt wel erg veel voor de gerechten.
  Wat mij het meest tegen de borst stuit is de slechte communicatie en meegaandheid. Ze geven zelf aan server problemen te hebben waardoor emails niet meer verstuurd worden om klanten te herinneren hun box aan te passen. Kan gebeuren, maar los dit dan op een andere manier op, SMS wellicht? Ik had mijn account voor een hele tijd gepauzeerd en dan is het behoorlijk schrikken om op vrijdag ineens een sms te krijgen dat de volgende dag de bezorger langs komt.
  Hierna heb ik gelijk mijn volgende bestelling gepauzeerd en de week erna HelloFresh gebeld om mijn account op te zeggen. Dat is gebeurd, maar er wordt dan niet bij gezegd dat er nog een box onderweg is. Dat zie ik in een email om mijn opzegging te bevestigen. Dus ik direct weer gebeld dat ik die box helemaal niet wil omdat ik die gepauzeerd heb, maar dat is blijkbaar nergens te zien dus die moet ik accepteren. Kan uit coulance geen korting op gegeven worden, het is slikken of barsten. Of ik hem gepauzeerd heb is mijn woord tegen het hunne, maar als ik heel duidelijk aangeef wat mijn probleem is zou enige coulance op z'n plek zijn om tot een deal te kunnen komen.

  Het zou erg helpen als ze een optie hebben om leveringen op 'standaard pauze' te zetten, in plaats van 'standaard leveren'. Maar dat past niet bij de push-strategie die gehanteerd wordt.
  Ik ben he-le-maal klaar met dit bedrijf!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5

  Blij mee!

  Michelle de Bes07-08-2017

  Wij zijn zelf al een jaar Happy Hello Freshers. We hebben een tijdje weet zelf de boodschappen gedaan en wij zijn juist duurder uit. Je merkt toch wanneer je al voedsel in huis hebt je toch minder snel een bestelling plaatst via thuisbezorgd, dit zorgt ervoor dat we gezonder eten! Wij zijn blije Hello Freshers.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Zeer onbeschoft bedrijf

  Linda05-08-2017

  Zeer slecht bedrijf en ook nog is heel erg onbeschoft aan de telefoon
  Ik heb 26 Juli via een kadobon een forel pakket besteld met bij betaling van 5 euro dit pakket zouden ze 29 Juli komen brengen helaas zijn ze niet opkomen dagen. Ik hun gebeld ja was een fout in het systeem zeiden ze, ze zouden nu Dinsdag 1 Augustus komen , ze zijn idd geweest alleen niet met een vis pakket maar met een pizza pakket die ik niet besteld had.
  Ik heb hun gelijk gebeld ik kreeg een dame aan de telefoon en met haar afgesproken dat ik de volgende dag terug gebeld zou worden ( Niet dus ) Ik savonds weer gebeld en gevraagd waarom ik niet terug gebeld werd ik kreeg een zeer onbeschofte dames aan de telefoon en die zei dat heb je vast verkeerd begrepen ik zei NEE DAT HEB IK NIET , je wordt nog als dom geval uitgemaakt ook.
  Ik werd natuurlijk best boos op die dame ik zei er werd gisteren gezegd dat ik vandaag terug gebeld zou worden om het goede pakket te krijgen ( niemand geweest )
  Ze zei ja maar je hebt geen lidmaatschap ik zeg nee dat is niet verplicht dat staat op jullie site
  Ze deed weer heel onbeschoft dat dat de reden was ( wat een onzin )
  Ik zei als ik morgen niet terug gebeld wordt voor een oplossing zet ik meerdere klachten op internet
  Tot nu toe hebben ze niet terug gebeld wat een waardeloos bedrijf
  Zo ga je niet met klanten om en voor de duidelijkheid ik pik dit niet

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2,5

  Hello happy!

  Bas Vroomen21-06-2017

  Ik ben er happy mee. Nu mijn eerste baan en ben kapot als ik thuis ben. Scheelt me wel degelijk in kopen en koken. Dus voor nu erg prettig. Niet heeeel goedkoop maar ten opzichte van de appie op de hoek, scheelt het niet veel.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Heel mooi pakket

  Paula V18-04-2017

  Hartstikke handig initiatief en ik ben zeer blij met regelmatig een pakket.

  Ik kom zo op originele ideeën en het scheelt me tijd in koken.

  Ooit in een beetje een opwelling aan begonnen en geworven, nu ben ik er erg tevreden mee.

  Het zijn mooie producten en ik vind de kosten zeker meevallen.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5

  Aanbiedingen en het scheelt tijd

  Marjo de Klomp20-02-2017

  Heerlijke pakketten, het scheelt voor mij echt tijd, want vooral voor groente en andere versproducten was ik altijd veel tijd kwijt elke dag na het werk naar de supermarkt.

  Ze hebben vaak aanbiedingen en daar maak ik dan graag gebruik van, want dat scheelt altijd weer!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Harstikke handig, gezonder eten en nieuwe gerechten

  Fanneke28-09-2016

  Harstikke handig pakket

  Ik merk dat ik echt gezonder eet en het scheelt mij tijd in boodschappen doen en bedenken wat ik ga eten. Bovendien "leer" ik nu allerlei nieuwe etenswaren en gerechten bereiden, harstikke leuk.

  Ik ontvang HelloFresh een paar keer per week.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  kilo's afvallen met voedselpakketten

  Paula13-09-2016

  Het was niet eens de bedoeling, maar sinds ik de pakketten van HelloFresh gebruik, ben ik echt iets van 8 kilo afgevallen!
  Denk dat het komt omdat het gezondere maaltijden zijn dan dat ik normaal maakte.

  Als ik geen tijd had, was ik wel eens geneigd een patatje te gaan halen ofzo.

  Nu krijg ik een paar keer per week een pakket thuis en dan maak ik dat, want dan moet je wel.

  En zo dwong ik mezelf gezonder te eten en krijg daar als gratis beloning bij, dat ik ook ineens van die kilo's af ben.

  Daar kan geen dieet tegenop!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  slechte service

  Anita09-09-2016

  Na een jaar een betalingsherinnering met incassodreiging ontvangen...of ik nu een box die ik meer dan een jaar geleden schijn te hebben ontvangen, wil betalen. Ook 6 euro achterstallige boetes... Ik heb niet eerder een dergelijke brief ontvangen en vind het een vreemde zaak dat ik een jaar later hier bericht van krijg. Waarschijnlijk willen ze nog even wat geld binnenharken...

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  kleine lettertjes...niet zo Fresh

  Robbert-Jan Huijding24-08-2016

  Het opzeggen wordt je bijna onmogelijk gemaakt en is zeer onduidelijk. De consumenten organisaties zijn daar wel helder over maar....Hello? gaan we daar dan gewoon meer door? Ja dus en dat is niet zo Fresh vind ik.
  om onduidelijke reden heb ik 2 abonnementen( altijd maar 1 box gekregen en deze netjes opgezegd. gaan ze gewoon door met leveren!
  De gerechten waren best prima maar de regeltjes en commeciële instelling geven de gerechten een minder fijn geurtje....not zo Fresh dus.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3,5

  Ik heb ervaring met hellofresh

  Van dijk02-01-2016

  Prima box, lekker dingen en recepten. Altijd op tijd. Nooit problemen gehad. Voor hardwerkende 2-verdieners met kinderen een uitkomst want het scheelt je heel veel tijd. Jammer dat deze uitvinden er nu pas is...hadden ze dit 10 jaar geleden maar al gehad.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  10

  Misleidende Marketing

  Robert10-12-2015

  HelloFresh boxen, een prima idee, maar dat je na een proefbox gelijk een abonnement hebt is enigzins misleidend. Porties mager voor gezin met opgroeiende kinderen en redelijk aan de prijs. Systeem met pauzes inlassen is erg lastig en moet je per week aangeven. Het meest misleidende is nog wel dat je in het begin een bericht krijgt dat je volgende box eraan komt en dat je die nog kunt wijzigen, maar dat ze daar opeens mee stoppen. Mijn kinderen zijn de Hellofresh boxen naar een paar weken zat. Als je niet elke week de box wilt hebben, kun je beter en goedkoper bijv de Allrehande box bestellen. die kan je gewoono bestellen wanneer je wilt en komt niet ongewild weer op je stoep.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5

  Simpel en snel, uitkomst voor mij

  Pater02-12-2015

  Ik heb een drukke baan en ik ergerde me dood om elke avond wat te zoeken en te koken. Nu wordt het voor me uitgezocht en gebracht. En dat vind ik prima. Kost me nou niet echt veel meer dan dat ik het bij de appie zou halen ofzo. Als ze divers blijven als ze nu doen, dan blijf ik nog even bij ze.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9

  Misleidende marketing

  Marieke02-12-2015

  Gereageerd op een kortingsbon voor eerste box. Na de afschrijving per Ideal en de ontvangst van de bevestigingsmail blijkt dat ik een wekelijks abonnement ben aangegaan en verplicht ben een tweede box af te nemen! Volgens de dame aan de telefoon 'heel duidelijk' vermeld bij mijn bestelling. Niet dus, dit is ronduit misleidende marketing, zo moet je geen klanten willen binnenhalen. Na deze ervaring word ik dus never nooit meer klant.
  HelloFresh, DoeiFresh.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2

  Lekker en gezond, meestal

  Effie30-09-2015

  Heb sinds kort een 'abonnement' bij HelloFresh en dat bevalt best goed. Vind het wel duur, maar als ik zelf verse ingredienten ga scoren in de supermarkt dan ben ik ook niet goedkoop uit. De kwaliteit van de producten vind ik goed, al is het soms minder dan andere keren. Dus overall best tevreden en het scheelt mij sowieso veel tijd en gedoe!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  8

  Hr

  Faassen15-09-2015

  Gereageerd op kortingsbon voor eerste box. Besteld en aangemeld. Na de afschrijving per Ideal en de ontvangst van de bevestigingsmail blijkt dat ik een wekelijks abonnement ben aangegaan met een automatisch wekelijkse afschrijving. Inmiddels abonnement met veel gedoe telefonisch bij HelloFresh (en een dame die stom verbaasd was over mijn klacht, want dit maakte ze zelden mee) kunnen opzeggen na de 2e box.
  Ik ben echt niet op mijn achterhoofd gevallen en redelijk intelligent. HelloFresh is voor mij eens maar nooit meer, dan is Appie Heijn toch betrouwbaarder dan deze oplichters.
  Ook de Reclame Code Commissie heeft zich inmiddels uitgesproken tegen de onduidelijke berichtgeving over de voorwaarden van hun acties. gewoon ordinaire misleiding dus!
  Trap er niet in!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3

  Gebrekkige service en levering

  Joris28-08-2015

  Boxen die niet bezorgd worden, een klantenservice die altijd in gesprek is en als je ze te pakken krijgt niks voor je doen of gewoon glashard liegen dat ze wat voor je zullen doen. Eten is ok, maar de kwaliteit van de gerechten varieert per week.

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4

  Blij mee!

  Annelore04-08-2015

  HelloFresh is voor mij echt een uitkomst. Ik vind het belangrijk om goed te eten, maar dat kost ook veel tijd. Ook vind ik het erg belangrijk dat er weinig rommel in het eten zit en dat het seizoensgebonden is. Gemakkelijk en goed voor het milieu, echt iets voor mij. En nog lekker ook!

  Bestellen
  Service
  Prijs
  Levering
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5

  Schrijf zelf een review over HelloFresh

  Uw beoordeling