NederlandReview

  Ervaringen HelloFresh

  Zit jij ook vaak verlegen om ideeën voor wat je nu weer op tafel zult zetten? Of heb je gewoon geen zin om boodschappen te doen? Voor wie geen tijd heeft of een beetje lui is als het gaat om eten maken, maar toch elke avond een gezonde en verse maaltijd wil bereiden, is er HelloFresh. Maar wat krijg je precies als je een voedselpakket bij HelloFresh bestelt? Is het inderdaad vers, gezond en lekker? Is de levering stipt en de prijs schappelijk? Zijn de recepten goed te maken en smakelijk bovendien? Lees hier hoe anderen HelloFresh beoordelen en bepaal op basis daarvan of jij ook geïnteresseerd bent om je wat betreft eten te laten leiden door HelloFresh!

  Over HelloFresh

  De naam zegt het al: HelloFresh gaat om verse producten. Heb je een lidmaatschap bij HelloFresh, dan doen zij voor jou wekelijks de boodschappen voor drie of vijf complete maaltijden en bezorgen die gratis bij jou thuis, samen met een recept opdat je weet wat je ermee moet. Eerst proberen? Bestel dan een proefbox. Producten komen slechts de selectieronde door als ze vers en lekker zijn en als het duidelijk is wat de herkomst is (en dat de leverancier met respect voor plant en dier werkt). Wat betreft de recepten zijn er ook voorwaarden. Het liefst maakt HelloFresh gebruik van groenten die niet meer bij iedereen bekend zijn (de toch weer steeds bekendere vergeten groenten) en die passen bij het seizoen. In de winter kun je dus pastinaak verwachten (misschien is niet iedereen daar blij mee), maar ook koolraap en boerenkool; in het voorjaar zul je eerder gerechten met raapstelen, postelein en asperges in de box vinden. Doordat producten direct bij de leveranciers worden ingekocht, bevatten ze meestal geen toevoegingen zoals smaakversterkers. Des te gezonder!

  Wat zit er in een hello fresh box? Beautilab.nl legt het even uit!

  Diensten van HelloFresh

  Om het gemak te vergroten zijn de recepten redelijk simpel en kosten gemiddeld dertig minuten om te bereiden. Ook handig: HelloFresh berekent de voedingswaarden vast voor je, zodat je precies weet hoeveel calorieën, koolhydraten, vetten en eiwitten je binnenkrijgt. Handig als je op een speciaal dieet bent of gewoon goed in de gaten wilt houden wat je binnenkrijgt. Ook niet onbelangrijk: om voedselverspilling tegen te gaan, worden overgebleven producten gedoneerd aan de Voedselbank. Het karton van de boxen wordt gerecycled en voor nieuwe boxen en verpakkingen wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal.

  Voor wie de recepten altijd binnen handbereik wilt houden, is er de HelloApp voor iPhone en iPad. Wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief ontvang je niet alleen recepten, maar ook €10,- korting op jouw eerste box. En als je iemand anders blij wilt maken met een duurzame doos eten, dan kun je op de website cadeaubonnen kopen.

  Klachten over HelloFresh

  Vragen over bijvoorbeeld bezorging, recepten, ingrediënten of betalingen worden met enthousiasme beantwoord. Sterker nog, ze zitten te springen om te horen wat je van hun recepten vindt. Dat kun je doen bij de klantenservice (per mail of telefonisch), op hun bezoekadres in Amsterdam, via de sociale media - omgedoopt tot HelloMedia - Facebook, Twitter en Instagram. En/of laat hier bij NederlandReview een reactie achter! Wat vind jij van HelloFresh?

  Ervaringen van consumenten over de hellofresh box. Hoe was het eten? Was het vers en de levering op tijd? Lees & schrijf ervaringen op NederlandReview!

  HelloFresh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (44)

  6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6,6
  Service
  rating
  5,8
  Prijs
  rating
  5,6
  Leveren
  rating
  6,4

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  maaltijd box ongewild

  in 1 woord oplichters

  waarde van de box haalt de 15 euro niet eens
  maar wel 40 euro rekenen

  opzeggen is een drama
  begin er niet aan

  Door: ratrollerz 16-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  veggiebox diefstal

  eerste bestelling, nooit meer. helemaal geen doos. en toch aanhouden dat je hem wel bezorgd hebt. hij was onzichbaar die doos.
  kreeg ook mn geld niet terug en werd ook nog belachelijk gemaakt.

  Door: Dominique Gordeau 05-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  2
  rating

  Diefstal door jullie van mijn 70 euro!

  70 betaald geld=weg
  Geen dienst, geen levering, geen eten, geen geld retour en geen tegoed bon. Gewoon pure diefstal!
  Alleen een medew die aangeeft ook van klachten te zijn plus die aangeeft dat verder "discussieren" echt geen enkele zin heeft?! HelloConsumentenrecht#laphetgewoonaanjelaars?!

  Door: S 21-10-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  5 maaltijden

  De prijs is goed. De ingrediënten zijn vers en compleet! De keuze uit gerechten is groot! De recepten zijn leuk en de uitleg van de recepten zijn duidelijk. Er is keuze uit makkelijke/korte en moeilijke recepten.
  Reken wel vaak wat meer tijd dan staat aangegeven in de recepten. De bezorgtijden zijn zelf te bepalen en de bezorging is goed.

  Door: Martijn 23-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  3 personen maaltijd ox.

  ecepten zijn heerlijk, eten prima te doen.
  Echter van de week 3 maal een recept gemaakt voor 3 personen (volgens hello fresh)
  1e recept was genoeg voor ons allemaal, zelfs een kliekje in de vriezer kunnen stoppen.
  2e recept was veel te weinig. Zelfs een pizza bij moeten maken.
  3e recept was nog minder. Niet dat het niet lekker was maar voor mij zoon heb ik appart aardappels en groenten moeten zodat we allemaal genoeg eten hadden.

  Nu is het echt niet zo dat wij extreem veel eten. (recepten zijn voor 3 personen, mijn vrouw (heeft een maagverkleining, dus past niet heel veel in) , zoon van 20 maanden en ik)

  Zo wordt het duur eten als je nog extra eten moet maken.

  Wel heerlijk, daar niks op aan te merken

  Door: Vincent 11-09-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  7
  rating

  box

  We hebben een paar maanden genoten van hello fresh, maar zijn ermee gestopt, omdat we vonden dat er teveel koolhydraten (aardappelen, pasta, gort) bijzat en te weinig groente.
  Als er een keuzemogelijkheid was voor meer groente en veel minder koolhydraten, dan zou ik daarvoor kiezen, ook als ik daarvoor een paar euro extra moet betalen. Als jullie dat gaan aanbieden kom ik meteen weer terug bij jullie! Hartelijke groet, Barbara

  Door: Barbara 03-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  7,5
  rating

  hello fresh

  al bijna 3 jaar genieten van veggie maaltijden altijd vers goede service en zo lekker

  Door: marion 14-06-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  10
  rating

  Box wordt opgedrongen

  De afgelopen maanden heb ik al mijn HelloFresh leveringen gepauzeerd. Nu krijg ik gisteren bericht dat er dinsdag een box geleverd wordt. Ik heb niets besteld en wil de box dus annuleren. Dit blijkt niet meer te kunnen. Ook blijkt dat men na 12 weken pauzeren de leveringen automatisch weer start. Daar is nooit iets over gecommuniceerd. Ik vind het absoluut niet klantvriendelijk dat HelloFresh je hun box zo opdringt. Dit zijn geen eerlijke praktijken. Zo duwen ze je die box gewoon door je strot!

  Door: David 11-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Slechte servive

  Ze laten je zo betalen,voor een box ,die je niet krijgt en ook geen poging doen,om je daar mee te helpen.Dat is te veel moeite!

  Door: E D Bakker 04-03-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  slechte service

  Eenmalig een box besteld van 3 maaltijden, bij 1 maaltijd waren de aardappelen volledig rot, bij een andere maaltijd ontbrak een ingrediënt. Kan een keer gebeuren natuurlijk. Maar wordt je gebeld om te vragen hoe je eerste ervaringen waren wordt er vervolgens niets mee gedaan en tot 2x beloofd dat je terug gebeld gaat worden, kortom zeer slechte klantenservice.

  Door: E 13-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  3
  rating

  toch wel handig voor ons gezin

  ik ben normaal niet zo van de abonnementen maar ik heb me over laten halen door mijn man. het bespaart me inderdaad tijd om naar de supermarkt te gaan, want mijn gezin houdt van verse producten en die kan je niet inslaan een week van te voren op zaterdag voor de hele week... met twee werkende ouders in het gezin is dit daarom toch best een handige oplossing dan, ook al zit je wel vast aan een abonnement.

  Door: Joselein Bakker 11-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  Heel tevreden

  Wij maken sinds een half jaar gebruik van Hello Fresh. Elke week weer een feestje. Nog geen recept gehad die niet lekker was. Zelfs toen we de voorkeur recepten een keer niet goed opgeslagen hadden. Waren de standaard keuzes ook lekker. De smaken zijn puur en in balans. Het valt me vooral op dat mensen reageren, die niet goed lezen en dan gelijk een negatieve recentie plaatsen. Soort negatieve genoeg doening.... Komt erg veel voor in de maatschappij...
  Ik vind dat dit bedrijf een pluim verdiend! Ik vertel het vaak tegen familie en vrienden omdat we er zo van genieten. 1x een foutje gehad in recept ( vlees voor 1 persoon ipv voor 2 personen) Gebeld, gelijk korting op volgende box. En wij aten ook veel grotere hoeveelheden vlees. Nu veel beter in balans.

  Door: Pascalle 10-02-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9,5
  rating

  Teleurgesteld!

  Na berekening tot de conclusie gekomen dat het ongeveer 80% duurder is dan als je de ingrediënten zelf koopt.
  Uien, aardappels en uien van slechte kwaliteit.
  Kleine porties vis en vlees, per persoon. 100 gr. vis, vlees pp is weinig. Te veel varkensvlees. Best wel bewerkelijk en persoonlijk zoek ik mijn eten liever zelf uit. Ik ben ook niet onder de indruk van de recepten. Niet duidelijk bijvoorbeeld of je de groenten nog moet wassen. Ook jammer dat het niet duidelijk is of de groenten wel of niet Biologisch zijn.
  Mijn koelkast lag ineens te vol. Gewoon dagelijks boodschappen doen is wel zo makkelijk. Ten slotte; de doos werd pas om 10.45 pm bezorgd.

  Door: Jules van de Ven 26-01-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4,5
  rating

  Nieuwe aanbieding weer lid van Hello Fresh

  Ik was gestopt met Hello Fresh omdat ik het toch teveel vond. Was best een gedoe, maar uiteindelijk gelukt.

  Toen kreeg ik van het jaar een nieuwe aanbieding... en ik miste de pakketten wel een beetje want het is ook wel weer handig.

  Dus nu ben ik toch weer lid geworden. Tot nu toe bevalt het goed. Het lijkt alsof de communicatie ook beter is, want ik heb al een paar keer goed contact gehad met Helo Fresh hierover, en dat ging steeds prima.
  Dus als ik het zat ben, dan zeg ik het gewoon weer op en wacht op een volgende aanbieding

  Door: Rosa van Berg 12-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  8,5
  rating

  nieuw lid met 2 lidmaatschappen

  Ik heb me eind november aangemeld en de eerste box was met 50% korting, deze zou de week erop op woensdag geleverd worden maar kon ik wijzigen naar dinsdag dus dat gedaan.
  Die week mijn eerste box ontvangen op dinsdag dus en inderdaad heerlijke gerechten.
  Die woensdag komt er weer een box, dit verbaasde me wel maar dacht dat is die gratis box voor vrienden. Te druk om de mails goed te lezen want niet dus! deze is gewoon afgeschreven voor de volle mep.
  Gisteren krijg ik een SMS voor de box levering dinsdag prima! maar vandaag weer een melding voor box woensdag? dat is niet de bedoeling 2 boxen per week dus ik bel op; krijg ik te horen dat ik 2 lidmaatschappen ben aangegaan? Alsof je dat doet? volgens mij is er toch iets mis in het systeem! Nee het lag toch echt aan mij en ze kon er niets mee en ik moet deze boxen allebei afnemen en betalen. Ze was wel bereid dat ik de helft zou betalen dan werd er één box weggegeven!
  Ik vond de dame aan de telefoon niet prettig en raakte geïrriteerd als je herhaald dat het echt niet aan hun ligt... dus aan mij dat ik 2 lidmaatschappen tegelijk afneem.
  Resultaat 2 lidmaatschappen opgezegd, hoop dat het doorkomt en wij genieten niet meer van hello fresh!

  Door: Jolanda 11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  5
  rating

  Zeer tevreden

  Wij zijn al bijna 5 jaar klant en zeer tevreden. Wij maken gebruik van 5 maaltijden per week. Nooit na te hoeven denken wat je weer gaat koken. Duidelijke recepten en elke dag weer een verrassing wat er op tafel komt. Zelfs na 5 jaar nog steeds recepten erbij welke wij nog niet hadden gehad. Uiteraard ook wel eens dubbel, maar prima. Voor Hello Fresh at ik vaker hetzelfde. Bij de enkele keer dat er iets niet goed was, direct contact en werd het geld geretourneerd of kreeg ik een aardigheidje voor het ongemak. Welgeteld 4/5 keer gebeurd in al die jaren. Bezorging perfect. Voor ons het een uitkomst en niet onbelangrijk: we eten zeer gezond en veel meer gevarieerd.

  Door: Tina 10-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  10
  rating

  niet doen mensen!

  Ga niet in zee met dit bedrijf! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, nadat ik naar mijn weten in geen box heb besteld, kreeg ik een Sms'je met de mededeling dat er een box bezorgd werd de dag erna. Ik was niet in de omgeving dus ik belde direct om het door te geven. Ja zegt de mevrouw aan de telefoon u heeft de box een half jaar gepauzeerd, u heeft het niet gestopt. Vervolgens stuurt dit bedrijf zonder dat je het weet een box naar je huis waar jij niet eens zelf de recepten van heb mogen kiezen. Maar goed ik wou het alsnog oplossen natúúrlijk. Maar los van dit allemaal ben ik hellofresh 25 euro schuldig, nadat ik bel dat ik dit graag wil betalen maar het niet in 1 keer kan. Is het bedrijf niet eens flexibel. Ze kunnen niks voor mij betekenen terwijl ik WEL bereid ben om te betalen.. Zelfs ik heb dit nog nooit mee gemaakt. Wat doen we nu dan? Een klant die bereid is het te betalen terwijl ze het al onterecht vind. En vervolgens moet de betaling uitblijven omdat het bedrijf niet mee wilt werken.. Laatste aanrader voor mensen wat een afgang dit bedrijf

  Door: D.J. van Buuren 07-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  2
  rating

  Super makkelijk

  Sinds we HelloFresh gebruiken eten we minder en minder vet, we krijgen nu een gevarieerde voeding binnen. Vroeger aten we steeds hetzelfde, nu veel gevarieerder.
  Trouwens de bezorgers zijn ook altijd even vriendelijk en behulpzaam!

  Door: Raymond 23-11-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  9
  rating

  Bestelling

  Heb voor eerste keer bestelling gedaan, gewoon simpel salade, aardappel en stukje vlees. Dacht eindelijk gezond omdat ik nogal vaak hamburgers eet. Wordt mij een pakket geleverd met oesterzwammen rijst en soort van Thaise groente. Niet blij maar deze meneer zei: niet zeuren is gezond voor jou. Echt onbeschoft

  Door: Toby 09-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  JA
  6,5
  rating

  Onbeschoft bedrijf

  Half jaar geleden voor het eerst een box gekregen via een vriendin, eerste box was helemaal top. Na je proefbox zit je gelijk vast aan een abbonnement en moet je je boxen op pauze zetten anders wordt er ongevraagd een box naar je opgestuurd met random gerechten waar gewoon 60€ voor wordt afgeschreven. Over gebeld maar kon niks aan gedaan worden, dus maar ggewoon geslikt in de hoop het niet meer zou gebeuren. Je kunt de box niet in zn allegemeen op pauze zetten dit moet je per week instellen en doe je dit niet optijd krijg je weer automatisch een box met gerechten die je niet zelf hebt uitgekozen. Ben ondertussen al meer dan 200€ verder aan maaltijden die ik nooit zou uitkiezen en niet te vretwn zijn. Laatst toch weer hellofresh geprobeerd maar zonder succes, de box werd geleverd toen wij +de buren niet thuis waren en in de sms stond dat er contact met mij zou worden opgenomen. 2 dagen gewacht maar geen gehoor. Zelf gebeld en er werd gezegd dat ik kon fluiten naar mn box twv €60 waar ik wel voor heb betaald... hele slechte service en arrogante medewerker die mij te woord stond. Helemaal geen tegemoetkoming of iets anders. Meteen weer opgezegd

  Door: Sab 27-07-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  NEE
  4
  rating

  Schrijf zelf een review over HelloFresh

  Uw beoordeling