NederlandReview

  Ervaringen Uitgekookt.nl

  Heb je geen zin om te koken? Uitgekookt bereid maaltijden voor je evenement, barbecue of dagelijks avondeten. Uitgekookt is onderdeel van Uitgekookt Van Marle B.V. De maaltijden worden beschreven als smaakvol en vers. Er wordt op ambachtelijke wijze gekookt. Klanten worden op dagelijkse basis voorzien van maaltijden. Deze klanten zijn verspreid over heel Nederland. Uitgekookt kan op een evenement, catering tot 1500 gasten verzorgen. De organisatie achter Uitgekookt geeft aan dat er de laatste jaren een enorme groei is doorgemaakt.

  Maaltijden

  De maaltijden worden koelvers bij je afgeleverd. Je dient de maaltijd nog op te warmen in de oven of magnetron. Je kunt bij Uitgekookt eveneens vegetarische maaltijden bestellen. Er worden wekelijks 3 verschillende vegetarische gerechten aangeboden.

  Uitgekookt.nl | Bezorger in beeld

  Bestelinformatie

  Wil je iets bij Uitgekookt bestellen? Je kunt dit realiseren door enkele stappen te volgen. Je moet allereerst je postcode invoeren. Vervolgens zie je welke maaltijden je kunt bestellen. Iedere week worden er andere maaltijden geserveerd. Vervolgens is het tijd om een bezorgmoment te selecteren. De beschikbaarheid van maaltijden kan per levermoment verschillen. Je hebt als klant de mogelijkheid je bezorgmoment later nog te wijzigen. Op de dag van bezorging krijg je door in welk tijdsbestek de bestelling bij je wordt afgeleverd. Je kunt de maaltijden na ontvangst nog 5 dagen bewaren. Je moet de maaltijd dan wel in je koelkast zetten.

  Verzendinformatie

  Per bestelling moeten er minimaal 2 maaltijden besteld worden. Bij 3 bestelde maaltijden worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je 2 maaltijden besteld zijn de bezorgkosten € 1,99. Zowel de verzendkosten als maaltijdkosten kunnen niet aan de deur betaald worden. Als je wilt weten wat de bezorgdagen zijn, dien je je postcode in te voeren op de bestelpagina. Je bestelling kan bij de buren worden afgeleverd. Een andere optie is om de maaltijden voor de deur te zetten. Het is wel belangrijk dat je dit vooraf kortsluit met de klantenservice van Uitgekookt.

  Klachten

  Er is een speciale procedure met betrekking tot klachten. Zowel het bedrijf als de klant moet hier bij klachten naar handelen. Het bedrijf vindt het vervelend als klanten ontevreden over de producten of diensten zijn. Het kan volgens het bedrijf altijd gebeuren dat er iets niet volgens planning gaat. Mocht je hierover een klacht willen indienen kun je dit telefonisch of per e-mail doen. De contactgegevens staan vermeld op de website van Uitgekookt. Je kunt de gehele klachtenprocedure lezen in de Algemene Voorwaarden van Uitgekookt.

  Handige weetjes

  Als je een maaltijd besteld kun je ervan uitgaan dat er geen onnodige toevoegingen in zitten. De maaltijden zijn dagvers, bereid met lokale en verse ingrediënten. Als er vandaag wordt geoogst ligt het morgen eet klaar op je bord. De maaltijden worden op een speciale manier klaargemaakt omdat ze bij je thuis nog verwarmd moeten worden. De chefs van deze organisatie houden hier speciaal rekening mee.

  Je groente blijft volgens het bedrijf hoe dan ook knapperig. Daarnaast wordt er aangegeven dat pasta en aardappels altijd perfect worden gegaard. Vitamines blijven altijd aanwezig in de maaltijden. Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd via chat of e-mail stellen. Als je onmiddellijk antwoord wenst kun je telefonisch contact opnemen. Je kunt bellen op werkdagen tussen 09:00 - 12:30 uur en 13:30 - 17:00 uur. Het telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website van Uitgekookt.

  Ervaringen

  Heb je weleens een maaltijd besteld bij Uitgekookt? Wat vind je van de smaak? Was de maaltijd echt zo vers als er wordt beschreven? Heb jij de maaltijden soms voor een evenement besteld? De bezoekers van NederlandReview waarderen het als jij je ervaring deelt op deze pagina. Dankzij jou kunnen ze een goede beslissing nemen.

  Uitgekookt.nl
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Uitgekookt.nl

  Uw beoordeling

  Van alles

  Jullie zijn een uitkomst !
  Ik heb koken nooit leuk gevonden vooral als je alleen woont. Fijn dat ik dat noooooit meer hoef te doen!
  Ga zo door!!

  Door: Ciska Schmidt29-06-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Uitgekookt.nl een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Uitgekookt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Uitgekookt.nl actief?

  Uitgekookt.nl is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Uitgekookt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.