Uitgekookt.nl

7.6

Bestellen

7.2

Service

7.1

Prijs

7.2

Levering

77.8%

Zou hier weer kopen

Uitgekookt.nl

Heb je geen zin om te koken? Uitgekookt bereid maaltijden voor je evenement, barbecue of dagelijks avondeten. Uitgekookt is onderdeel van Uitgekookt Van Marle B.V. De maaltijden worden beschreven als smaakvol en vers. Er wordt op ambachtelijke wijze gekookt. Klanten worden op dagelijkse basis voorzien van maaltijden. Deze klanten zijn verspreid over heel Nederland. Uitgekookt kan op een evenement, catering tot 1500 gasten verzorgen. De organisatie achter Uitgekookt geeft aan dat er de laatste jaren een enorme groei is doorgemaakt.


Maaltijden  


De maaltijden worden koelvers bij je afgeleverd. Je dient de maaltijd nog op te warmen in de oven of magnetron. Je kunt bij Uitgekookt eveneens vegetarische maaltijden bestellen. Er worden wekelijks 3 verschillende vegetarische gerechten aangeboden. 


Bestelinformatie 


Wil je iets bij Uitgekookt bestellen? Je kunt dit realiseren door enkele stappen te volgen. Je moet allereerst je postcode invoeren. Vervolgens zie je welke maaltijden je kunt bestellen. Iedere week worden er andere maaltijden geserveerd. Vervolgens is het tijd om een bezorgmoment te selecteren. De beschikbaarheid van maaltijden kan per levermoment verschillen. Je hebt als klant de mogelijkheid je bezorgmoment later nog te wijzigen. Op de dag van bezorging krijg je door in welk tijdsbestek de bestelling bij je wordt afgeleverd. Je kunt de maaltijden na ontvangst nog 5 dagen bewaren. Je moet de maaltijd dan wel in je koelkast zetten. 


Verzendinformatie 


Per bestelling moeten er minimaal 2 maaltijden besteld worden. Bij 3 bestelde maaltijden worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je 2 maaltijden besteld zijn de bezorgkosten € 1,99. Zowel de verzendkosten als maaltijdkosten kunnen niet aan de deur betaald worden. Als je wilt weten wat de bezorgdagen zijn, dien je je postcode in te voeren op de bestelpagina. Je bestelling kan bij de buren worden afgeleverd. Een andere optie is om de maaltijden voor de deur te zetten. Het is wel belangrijk dat je dit vooraf kortsluit met de klantenservice van Uitgekookt. 


Klachten


Er is een speciale procedure met betrekking tot klachten. Zowel het bedrijf als de klant moet hier bij klachten naar handelen. Het bedrijf vindt het vervelend als klanten ontevreden over de producten of diensten zijn. Het kan volgens het bedrijf altijd gebeuren dat er iets niet volgens planning gaat. Mocht je hierover een klacht willen indienen kun je dit telefonisch of per e-mail doen. De contactgegevens staan vermeld op de website van Uitgekookt. Je kunt de gehele klachtenprocedure lezen in de Algemene Voorwaarden van Uitgekookt. 


Handige weetjes 


Als je een maaltijd besteld kun je ervan uitgaan dat er geen onnodige toevoegingen in zitten. De maaltijden zijn dagvers, bereid met lokale en verse ingrediënten. Als er vandaag wordt geoogst ligt het morgen eet klaar op je bord. De maaltijden worden op een speciale manier klaargemaakt omdat ze bij je thuis nog verwarmd moeten worden. De chefs van deze organisatie houden hier speciaal rekening mee.


Je groente blijft volgens het bedrijf hoe dan ook knapperig. Daarnaast wordt er aangegeven dat pasta en aardappels altijd perfect worden gegaard. Vitamines blijven altijd aanwezig in de maaltijden. Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd via chat of e-mail stellen. Als je onmiddellijk antwoord wenst kun je telefonisch contact opnemen. Je kunt bellen op werkdagen tussen 09:00 - 12:30 uur en 13:30 - 17:00 uur. Het telefoonnummer en e-mailadres staan vermeld op de website van Uitgekookt. 


Ervaringen 


Heb je weleens een maaltijd besteld bij Uitgekookt? Wat vind je van de smaak? Was de maaltijd echt zo vers als er wordt beschreven? Heb jij de maaltijden soms voor een evenement besteld? De bezoekers van NederlandReview waarderen het als jij je ervaring deelt op deze pagina. Dankzij jou kunnen ze een goede beslissing nemen. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (27)

Spareribs met koolsla

Deze week weer heerlijke maaltijden, maar vandaag viel de maaltijd tegen. De spareribs waren niet gaar. Niet van het bot af te snijden en ook niet met de tanden eraf te trekken. Heel jammer. Ik heb ze niet kunnen eten.

W

Wilma Bolwerk

05-10-2023

0forum

algemeen ervaring bij opwarmen

artikelen opwarmen in oven. op de bijgevoegde flyer staat bij oven haal de folie van het bakje en verwarm alleen het maaltijdbakje. mijn ervaring de ingrediënten sticker onder het bakje smelt zich vast aan oven plaat ,moeilijk te verwijderen . artikelen in oven verwarmd super van smaak en temp. Ik ben nu bijna tweejaar klant en ben zeer tevreden als alleen staande man van tachtigjaar. heeft U een idee voor de bodemsticker. ik doe hem eerst afnemen heel simpel en dan de folie. m.vr.gr. Jan van Helden

J

Jan van Helden

26-09-2023

0forum

Bezorgmaaltijden van Uitgekookt.nl

Voor het eerst in de 2 jaren na de dood van mijn vrouw, eet ik weer elke dag erg lekker omdat ik wekelijks 4 of 5 maaltijden bij Uitgekookt.nl bestel. Ik heb 4 leveranciers van bezorgmaaltijden geprobeerd, en Uitgekookt.nl is ver uit de beste.

G

G. Heemskerk

21-09-2023

0forum

Ik heb niets gekocht, want ik ben vegetarier.

J

Jan

09-09-2023

0forum

Iets met aardappelen

Over het algemeen vind ik jullie maaltijden prima. Maar aardappelen kun je niet goed opwarmen in de magnetron. Alles wordt slap en kledderig. De enige manier om aardappelen goed te krijgen is er aardappelpuree van te maken. Met kruiden, kaas, noten oid. Pasta, rijst en bonen gaan wel heel goed. Dus mijn oplossing is: geen maaltijden met aardappelen meer kopen.

J

J Spaan

07-08-2023

0forum

Diverse maaltijden.

Deze maaltijden zijn uitstekend samengesteld. Verse ingrediënten en bijzonder smaakvol. Is een uitstekende keuze voor ons uit een zeer uitgebreid assortiment.

G

Guus Geerts

02-08-2023

0forum

Eten van uitgekookt.

ik heb dit een paar x geprobeerd, En vind het echt niet lekker. Ook heb ik gehad dat bonen niet gaar waren. Het is ook wel duur.

H

HJobse

01-08-2023

0forum

Maaltijden

Erg bijzonder dat een magnetronmaaltijd zo lekker en vers kan zijn. Qua smaak niet te vergelijken met magnetronmaaltijden uit de supermarkt, maar qua gemak wel: geen afwas, geen tijd kwijt aan koken en in dit geval zelfs geen tijd kwijt aan boodschappen doen. En dat voor een iets hogere prijs dan in de supermarkt. Contact met de klantenservice verloopt ook soepel. We bestellen al een tijdje wekelijks!

H

Hidde P

20-07-2023

0forum

Rodekoolschotel met draadjesvlees en Visstoofschotel met zalm.

Allereerst nogmaals mijn complimenten voor de bezorging en afhandeling Uitgekookt. Wij SENIOREN zijn nog steeds blij en " vreedzaam" met de door ons zelf gekozen maaltijden. De rodekoolschotel met draadjesvlees was lekker echter, draadjesvlees had iets langer mogen garen ( persoonlijk ). De visstoofschotel met zalm was super lekker en bij iedereen aan te raden ( persoonlijk ). T O P. en 450 gram is zeker voor senioren ruim voldoende En nogmaals voor Senioren en minder valide mensen of met weinig tijd om boodschappen te doen,Niet meer enkele uren achter het fornuis is Uitgekookt vers en lekker de oplossing Het blijft altijd iets persoonlijks , Zoals alles in het leven. Eet u smakelijk met Uitgekookt Ton Kettmann Wateringen Gemeente Westland Probeer gewoon eens Uitgekookt

T

Tonie Kettmann

01-07-2023

0forum

mattijden

gewoon niet te eten. ik heb 3 keer geprobeerd maar nooit meer. ik heb maaltijden met vis, kip en rundvlees geprobeerd erg onsmakelijk. ik kan niet zeggen dat een beter dan de andere. bestellen is makkelijk, service is ook goed, prijs redelijk levering is prima maar de maaltijden zijn vies

A

afsa

20-06-2023

0forum

maaltijden

W

whmvan maanen

05-06-2023

0forum

maaltijden

Veel gezonde keuzes, ziet er verzorgd uit en smaakt erg goed. Bezorging is vriendelijk en stipt op tijd.

E

Els

13-04-2023

0forum

Bami met ham,satesaus en roerei, Varkenshaas met champignons,rijst

Uitgekookt op zijn Paas best! Bezorging, Vriendelijke, nette " Üitgekookte bezorger" Jan Klomp Ik heb de flyers Uitgekookt voor de 19 senior appartementen in de brievenbus gedaan. De bestelde maaltijden mooi op tijd bezorgd. Zoals de vorige keren lekker en vers dus Top. Nogmaals voor de SENIOREN doe iets aan de prijs of iets extra in de doos? Het gemak dient de mens ,Dus af en toe niet meer er uit voor de boodschappen. Zeker voor SENIOREN die niet of nauwelijks mobiel zijn is Uitgekookt 1 uitkomst. Eten,drinken ,reizen,politiek enz het blijft altijd iets persoonlijks. Wij zijn dan wel SENIOR maar zeker ook kritisch vanuit onze levens ervaring. Nee wij hebben geen aandelen of belangen bij Uitgekookt,echter door beoordeling te schrijven hopen wij de Uitgekookte ( nieuwe ) klant te informeren. Vriendelijke groet en Blijf vooral gezond en lekker eten, Mevr.Els Kettmann-Wagenaar Wateringen ( Zuid Holland )

E

Els Kettmann-Wagenaar

08-04-2023

0forum

Italiaanse stoofpot,Hongaarse goulash,Bami met pittige gehaktballetjes,Kibbeling met ravigottesaus.

Senior kiest voor :Uitgekookt" Vanaf begin Maart 2023 hebben wij SENIOREN gekozen voor ons gemak UITGEKOOKT. *Let op het blijft altijd wel een persoonlijke keus.Dus niet vergelijken met vroeger. Niet altijd maar weer voor of achter het kooktoestel staan. Bij verminderde mobiliteit als SENIOR niet meer naar buiten in weer en wind hoeven voor de verplichte boodschappen in huis. De bestelde maaltijden zijn netjes op tijd bezorgd, En waren best lekker om te eten. De ingredienten waren heerlijk vers en redelijk betaalbaar. Mijn vraag aan het service team Uitgekookt Probeer voor de SENIOR iets aan de prijs te doen ??? Niet door de Nederlands ingeburgerde zegeltjes, maar iets extra in de doos als verrassing bijvoorbeeld.Met aan het eind van het jaar de nieuwe gekleurde kalender? Vrijdag 24-3-2023 de Gevulde Cannelloni,s,Zondag 26-3-2023Griekse Moussaka,TOP. Vriendelijke groet en vooral eet u smakelijk Mevr.E.Kettmann-Wagenaar Wateringen Gemeente Westland

E

Els Kettmann-Wagenaar

26-03-2023

1forum

diverse

wisselende kwaliteit . opwarmen wellicht een probleem . In magnetron 4 min. 600* verdroogt/verhardt een deel en ook verbaast het me dat alle gerechten van 350 gr tot 600gr ongeacht samenstelling 30 min op 120 gr verwarmd moeten worden. Leg dat eens uit . Levering na 18.30 uur niet zo prettig.

A

Akke

16-03-2023

0forum

Kibbeling +krieltjes+salade

Ik heb zojuist de maaltijd kibbeling,krieltjes en sla gegeten. De salade is prima met veel verschillende ingrediënten. Maar. De vis en de krieltjes waren zo vet. Ik heb eerst alles in keukenpapier gewikkeld en daarna het gebakken vel van de vis gehaald. Ik ben zeer tevreden over de maaltijden maar dit is geen aanrader vanwege de supervette bereiding. Echt heel jammer.

21-01-2023

0forum

Eten

Wij bestellen al heel lang bij Uitgekookt. Vanavond 6 Januari zou onze bestelling tussen 17.38 en 18.38 bezorgd worden. Ze kwamen niet. Twee mailtjes gestuurd, geen reactie. Om 20.15 waren ze er nog steeds niet. Op Facebook een reactie achtergelaten dat ik dit geen stijl vind. Plus een foto van de order en datum en wij graag een restitutie willen van de niet geleverde bestelling. Mijn bericht is verwijderd en mijn account geblokkeerd van de pagina. Ik kon dus ook geen recensie meer achter laten. Gelukkig heb ik meerdere accounts. Hier zakt je broek toch van af. Negatieve reacties verwijderen ipv oplossing gericht met de klant mee denken. Jullie zijn twee vaste klanten kwijt want dit is de laatste keer dat we ooit bij jullie besteld hebben en kan dit niet aan raden. Trouwens, de worst is vreselijk. Zet je je hond nog niet voor. Edit: Je gelooft 't nooit, staan ze net om 21.18 voor de deur. Ik zei Sorry neem maar mee rot nu maar op! Geen reactie op de mail, blokkeren van de Facebook pagina, en ruim twee en een half uur te laat, kun je niet maken. Zo hoeft t niet meer doe maar restitutie van de niet geleverde en later weer terug meegenomen bestelling, helemaal klaar mee. Onbeschoft bedrijf!

V

Van Duijn

07-01-2023

0forum

Uitgekookt ?

Altijd afleverings problemen, ook nu met de fietsservice, tot een uur te laat. Klantenservice os slecht getraind en baggetaliseren alles op vervelende onprofessionele wijze. Zij en ook eigenaar tutoyeren iedereen, ben 75 en schrijf en spreek allen aan met U. Maaltijden erg vlak van smaak. Koks weten geen zalm te bereiden, was kurkdroog. Eigenaar vroeg mij (je) klacht over klantenservice via klanten service aan hem te versturen. Uitgekookt is geen aanrader !

V

Vincent

13-11-2022

0forum

Nasi Goreng met roerei en pikante zoete saus

Jammer dat het een nat prutje was echt slecht en er was niks pikants aan,ben bijna altijd tevreden natuurlijk smaakt het één lekkerder dan het ander maar dit was echt slect!!

J

Johanna Wouters

20-07-2022

0forum

maaltijd

Hoe word je rijk? Bij een kleine maaltijd kost 20 cent minder als een gewoon portie (100 gram) Een groot portie (150 gram )meer kost 1.50 euro meer. Je zou zeggen die prijs verhouding is niet goed. 100-gram kost 20 cent dus 150 gram zou 30 cent zijn, nee 1.50 euro meer. De prijs is in piep kleine letters te zien onder aan de bladzijde met een vergroot glas. om die reden wil k geen bestelling doen.

J

Jo

14-06-2022

0forum