Kwalitaria

10

Bestellen

9

Service

9.5

Prijs

8

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Kwalitaria

Heb je zin om lekker te eten maar geen zin in al het gedoe wat daarbij komt kijken? Dan kun je uit eten gaan of eten laten bestellen. Dat kun je onder andere doen via Kwalitaria. Maar wat zal dit voor website voor voedsel zijn? Waar zullen ze allemaal locaties hebben en zal er eentje bij jou in de buurt zitten? Zal het eten wel lekker genoeg zijn of zal het erg tegenvallen? Zal het makkelijk zijn om te reserveren via de website van Kwalitaria? En zal er een Kwalitaria klantenservice zijn om je te helpen als het restaurant je eigenlijk helemaal niet bevallen is? Alleen mensen die wel eens bij Kwalitaria gegeten hebben kunnen je hierover meer vertellen. Kijk naar de reviews die deze klanten schreven om je een beter beeld van Kwalitaria te geven. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Kwalitaria kunt verwachten.


Over Kwalitaria

Kwalitaria is een online restaurant. Ze beloven je lekker eten dat gemaakt is met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook zeggen ze dat smaak bij hen voorop staat. Je kunt bij Kwalitaria terecht voor verschillende soorten maaltijden. Je kunt gaan voor een lunch, een warme maaltijd of juist een snack. Zo hebben ze een selectie burgers zoals Tomeato, Spicy Kipster, The Bull en Original. Mocht dat niet genoeg zijn dan hebben ze hele maaltijden. Voorbeelden hiervan zijn een kipsaté menu, burger menu, salade, halve kip menu en schnitzel menu. Voor kinderen hebben ze dan weer een kindermenu. De friet van Kwalitaria is te krijgen in een portie voor één persoon of een gezinszak. Bij de friet lust je misschien nog wel wat snacks. Een kaassoufflé, kipnugget of rundvleeskroket, bijvoorbeeld. Qua broodjes geeft Kwalitaria je de keuze uit tonijnsalade, Beemster kaas, broodje gezond, filet Americain, pittige kipreepjes, warm vlees of eiersalade. En als toetje hebben ze dan nog een milkshake, sundae, softijs of fundae. 
Diensten van Kwalitaria

Je kunt dus via de website van Kwalitaria eten bestellen. Je krijgt dan de mogelijkheid om de snack of maaltijd af te halen of thuis te laten bezorgen. In het eerste geval kun je jouw bestelling ophalen in één van de 140 locaties waar Kwalitaria zaken mee doet. Bij bezorgen zal er een Kwalitaria bezorgservice de milkshake of burger bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een Kwalitaria klantenservice die je van dienst kan zijn als er iets mis is met de maaltijd.


Klachten, Complimenten en Tips voor Kwalitaria

Heb je zelf al eens een maaltijd besteld of afgehaald bij Kwalitaria? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit voedingsbedrijf. Hoe gemakkelijk was het om via hun website friet te bestellen en daarna af te halen? Heb je genoten van je sundae of andere ijsje? Was de burger of het broodje warm vlees nog warm toen de Kwalitaria bezorgservice het kwam bezorgen? En kon de klantenservice van Kwalitaria je helpen toen er iets mis was met je maaltijd? Laat een Kwalitaria review achter en vertel ons hoe jij over dit online restaurant denkt.
 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

10/10 Kwalitaria Hoogerheide.

Hoe leuk kan een ontvangst zijn! We organiseerden een feest voor de verjaardag van de broer die 67 werd. We waren op voorhand komen testen en waren toen al onder de indruk van de verzorgde kwaliteit en vooral van de vriendelijke en professionele bediening! Sky en het ganse team van Kwalitaria verdienen onze oprechte complimenten en dankbaarheid!! Sky jullie hadden alles prachtig versierd en stonden voor ons de ganse middag vriendelijk en professioneel klaar! Alles was lekker, warm! Toppers!

E

Eliane

27-04-2024

0

Varkens snitsel

Erg droog. Krulde gewoon om. En was niet te eten. Soms zwarte plekken op korst.

A

Anne

12-08-2023

0

Pizza Funghi

H

Hans

17-06-2022

0

Patat

Helemaal fantasties geweldig heerlijk

T

Tommie

22-09-2020

0