NederlandReview

  Ervaringen Kwalitaria

  Heb je zin om lekker te eten maar geen zin in al het gedoe wat daarbij komt kijken? Dan kun je uit eten gaan of eten laten bestellen. Dat kun je onder andere doen via Kwalitaria. Maar wat zal dit voor website voor voedsel zijn? Waar zullen ze allemaal locaties hebben en zal er eentje bij jou in de buurt zitten? Zal het eten wel lekker genoeg zijn of zal het erg tegenvallen? Zal het makkelijk zijn om te reserveren via de website van Kwalitaria? En zal er een Kwalitaria klantenservice zijn om je te helpen als het restaurant je eigenlijk helemaal niet bevallen is? Alleen mensen die wel eens bij Kwalitaria gegeten hebben kunnen je hierover meer vertellen. Kijk naar de reviews die deze klanten schreven om je een beter beeld van Kwalitaria te geven. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat je van Kwalitaria kunt verwachten.

  Over Kwalitaria

  Kwalitaria is een online restaurant. Ze beloven je lekker eten dat gemaakt is met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. Ook zeggen ze dat smaak bij hen voorop staat. Je kunt bij Kwalitaria terecht voor verschillende soorten maaltijden. Je kunt gaan voor een lunch, een warme maaltijd of juist een snack. Zo hebben ze een selectie burgers zoals Tomeato, Spicy Kipster, The Bull en Original. Mocht dat niet genoeg zijn dan hebben ze hele maaltijden. Voorbeelden hiervan zijn een kipsaté menu, burger menu, salade, halve kip menu en schnitzel menu. Voor kinderen hebben ze dan weer een kindermenu. De friet van Kwalitaria is te krijgen in een portie voor één persoon of een gezinszak. Bij de friet lust je misschien nog wel wat snacks. Een kaassoufflé, kipnugget of rundvleeskroket, bijvoorbeeld. Qua broodjes geeft Kwalitaria je de keuze uit tonijnsalade, Beemster kaas, broodje gezond, filet Americain, pittige kipreepjes, warm vlees of eiersalade. En als toetje hebben ze dan nog een milkshake, sundae, softijs of fundae.


  Een lente special van Kwalitaria.

  Diensten van Kwalitaria

  Je kunt dus via de website van Kwalitaria eten bestellen. Je krijgt dan de mogelijkheid om de snack of maaltijd af te halen of thuis te laten bezorgen. In het eerste geval kun je jouw bestelling ophalen in één van de 140 locaties waar Kwalitaria zaken mee doet. Bij bezorgen zal er een Kwalitaria bezorgservice de milkshake of burger bij je thuis komen bezorgen. Ook is er een Kwalitaria klantenservice die je van dienst kan zijn als er iets mis is met de maaltijd.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Kwalitaria

  Heb je zelf al eens een maaltijd besteld of afgehaald bij Kwalitaria? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met dit voedingsbedrijf. Hoe gemakkelijk was het om via hun website friet te bestellen en daarna af te halen? Heb je genoten van je sundae of andere ijsje? Was de burger of het broodje warm vlees nog warm toen de Kwalitaria bezorgservice het kwam bezorgen? En kon de klantenservice van Kwalitaria je helpen toen er iets mis was met je maaltijd? Laat een Kwalitaria review achter en vertel ons hoe jij over dit online restaurant denkt.

  Kwalitaria
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kwalitaria

  Uw beoordeling

  Patat

  Helemaal fantasties geweldig heerlijk

  Door: Tommie22-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Kwalitaria een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Kwalitaria. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kwalitaria actief?

  Kwalitaria is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Online eten bestellen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kwalitaria gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.