Foodello

Alle reviews

Foodello

0% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lipton thea

  Niet goedkoop. Bas van der Heijden is net zo duur

Anderen bekeken ook

De Kruidenbaron
1 reviews

Veel eten kan soms best wel smakeloos zijn. Aan sommige groente zit bijvoorbeeld uit zichzelf niet heel veel smaak en ook andere gerechten worden s...

Van Beekum Specerijen
1 reviews

Van Beekum Specerijen bestaat reeds sinds 1908. Momenteel is het bedrijf producent van specerijen en kruiden. Daarnaast is het bedrijf ook een groo...

Asian Food Lovers
5 reviews

Houd jij van de Aziatische keuken met haar vele smaken? Dan kun je terecht bij Asian Food Lovers. Maar wat kun je hier vinden en hoe werkt deze die...

DEEN
8 reviews

We moeten allemaal regelmatig even boodschappen doen. Of je nou echt naar de supermarkt gaat of, zoals veel mensen tegenwoordig doen, je levensmidd...

Foodello

Zoek je een plek waar je online boodschappen kunt doen? Vind je het mooi om bij te dragen aan het tegen gaan van voedselverspilling? Dan is Foodello.nl wellicht een interessant platform voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn. Alle beoordelingen die je leest zijn eerlijk geschreven.

Wat is Foodello.nl?

Foodello is een online supermarkt waar boodschappen besteld kunnen worden. Er worden restpartijen verkocht, die anders wellicht weggegooid zouden moeten worden. Deze onderneming is onderdeel van Fiksu Ruoka, een Finse onderneming. Een van de belangrijkste doelen van dit bedrijf is om voedselverspilling tegen te gaan. Het assortiment bestaat uit voedsel en huishoudproducten, welke niet in de winkelschappen terecht komen. Dit kan komen door een dichtbij komende tenminste-houdbaar-tot datum. Het is goed voor het milieu en voordelig voor de consument. Leveranciers zoals groothandels en importeurs worden ook nog eens geholpen. Er kan onder andere betaald worden via betaalmethodes Mastercard, Klarna, Visa en iDEAL. Alle betaalmogelijkheden staan vermeld op de website van Foodello.

Voordelen

Alles wat wordt aangeboden kan volgens Foodello.nl gekocht worden met fikse korting. De prijs van een product wordt vergeleken met wat er in de supermarkt voor wordt gerekend. Zo help je voedselverspillingen tegen te gaan, terwijl je direct kan besparen op de boodschappen. Via de site kunnen de nieuwste aanbiedingen worden bekeken. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Deze zal je dan in je inbox ontvangen. Hierin zal je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Bestellen

Het is mogelijk om binnen een aantal stappen te bestellen. Op de website zie je welke producten je in je online winkelwagen kunt stoppen. De producten worden met een foto getoond en er wordt aangegeven wat de prijs is. Volgens de medewerkers van Foodello kunnen betalingen veilig gedaan worden. Iedere betaling wordt via Klarna Checkout gedaan. Voordat je de bestelling plaatst kan er een betaalwijze worden geselecteerd. Nadat je hebt besteld zal je een factuur ontvangen.

Leveringsinformatie

De bestellingen worden in Nederland bezorgd via PostNL. Orders die voor 21:00 uur worden geplaatst, krijg je de volgende dag thuis afgeleverd. Weekendbestellingen duren doorgaans zo’n twee werkdagen. Er kan onverhoopt ergens vertraging optreden. In dit soort situaties zal je erover geïnformeerd worden. Als er voor minimaal € 30,- wordt besteld, zullen er geen verzendkosten in rekening worden gebracht. De boodschappen kunnen thuis afgeleverd worden of bij een afhaalpunt van PostNL. Je zal dit tijdens het bestelproces moeten doorgeven.

Duurzaam ondernemen

Duurzaamheid staat bij deze organisatie hoog in het vaandel. Ze doen er alles aan om het verspillen van etenswaren tegen te gaan. Dat is voor de medewerkers een absolute drijfveer om iedere dag opnieuw aan de slag te gaan. Onder het motto 'een beter milieu begint bij jezelf' wordt de CO2-voetafdruk voor honderd procent gecompenseerd. De verduurzaming wordt ook doorgevoerd in zaken zoals transport, opslag en materiaal om mee te verpakken. Door hun werk stellen ze bossen in Finland bescherming te bieden. Ieder pakket is volgens dit bedrijf volledig CO2-neutraal.

Klantervaringen

Ben je al klant bij Foodello.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij al vaak boodschappen via dit platform gedaan? Ben je te spreken over de kwaliteit en prijs? Hoe heb je het bestelproces ervaren? We stellen het op prijs als je je mening geeft via een review op deze pagina. Het is mede aan jou te danken dat dit platform objectief en onafhankelijk kan blijven.

 

}