NederlandReview

  Ervaringen Giordano Vini

  Houd je ook zo van wij zoals zoveel anderen doen? Of je nou dagelijks een glaasje wijn wilt bij het eten of het juist bewaard voor bijzondere gelegenheden, je wilt natuurlijk de beste wijn drinken. Er is kans dat Giordano Vini deze wijnen wel heeft. Maar wat zal de kwaliteit van de witte wijnen zijn? Zal die rode wijn nou echt zo lekker smaken als je denkt? Waar zullen die rosé wijnen vandaan komen? Zal je lang moeten wachten op Giordano Vini ’s bezorgservice en de bezorging van je wijnpakket? En hoe ging de klantenservice van Giordano Vini met je om toen je een vraag over hun mousserende wijn had? Alleen mensen die al eens een wijn van Giordano Vini hebben geproefd kunnen je hier iets zinnigs over vertellen. Lees hun reviews om een indruk van Giordano Vini en hun verschillende wijnen te krijgen. Hun cijfers, beoordelingen, meningen en ervaringen kunnen je laten zien wat er van Giordano Vini verwacht kan worden.

  Over Giordano Vini

  Giordano Vini is een wijnleverancier. Hun thuisbasis kun je vinden in Valle Talloria di Diano d’Alba. Daar in 1950 is de familie Giordano begonnen met het produceren van wijnen. Eerst hadden ze alleen maar genoeg wijnen om een paar klanten van wijn te voorzien. Later hebben ze een aantal wijngaarden gekocht en hun bedrijf uitgebreid. De wijnkelders in Piërmont en Puglia zijn, volgens hun website, het “kloppende kart van het bedrijf”. Je kunt bij Giordano Vini terecht voor allerlei soorten wijnen. Er is rode wijn maar ook witte wijn en mousserende wijn. De wijnen van Giordano Vini komen overal vandaan. je hebt dus kans dat je wijnen uit Italië, Frankrijk, Sicilië of Lombardije tegenkomt. Je kunt losse flessen wijn bestellen maar ook kiezen voor een speciaal wijnpakket. Denk bijvoorbeeld aan een pakket witte wijn, rode wijn of Italiaanse wijn. En sommige pakketten komen met lekkere delicatessen die heerlijk smaken bij de wijn die je hebt gekocht. Deze pakketten zijn ook een goed geschenkidee voor iedereen die enigszins van een wijntje houdt.


  De video is niet in het Nederlands maar geeft wel een leuk beeld van hoe de wijnen worden gemaakt.

  Diensten van Giordano Vini

  De wijnen van Giordano Vini kunnen besteld worden via hun website. Selecteer de wijn, doos of geschenkmand die je wilt en stop hem in je winkelmandje. De bezorgservice van Giordano Vini zal de rosé of andere wijn netjes bij je thuis komen bezorgen. Ze hebben ook een Giordano Vini klantenservice die altijd bereid is je van dienst te zijn als je wat hulp nodig hebt.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Giordano Vini

  Heb je ooit één van de wijnen, mouserende wijnen of andere dranken van Giordano Vini geproefd? Dan zit je in de juiste positie om ons meer over deze wijnleverancier te vertellen. Hoe makkelijk was het om één of meer wijnen te bestellen? Hoe smaakte die delicatessen nou echt? Moest je lang wachten tot de bezorgservice van Giordano Vini je wijn opstuurde? En wat voor een soort klantenservice boden ze aan toen je niet tevreden was over je witte wijn? Laat een Giordano Vini review achter en vertel ons alles wat je kwijt wilt over deze wijnleverancier.

  Giordano Vini
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Giordano Vini

  Uw beoordeling

  meerdere keren

  De wijnen, met name de witte, zijn hoog van kwaliteit en mijn dames zijn zeer enthousiast en dat voor...........naar mijn inschatting de helft van de prijs die ik in de winkel betaal. Superrrrrrrr

  Door: Tony leone30-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  FAQ

  Is Giordano Vini een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Giordano Vini. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Giordano Vini actief?

  Giordano Vini is vooral actief in de categorie Eten & Drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wijn, Bier & Sterke Drank

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Giordano Vini gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.