NederlandReview

  Ervaringen Nederlandse Energie Maatschappij | NLE

  Ervaringen over de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE) zodat voor u duidelijk is hoe Nederlandse consumenten erover denken. Stap niet zomaar over, maar lees eerst reviews zodat u weet waar u aan begint. De energierekening is een groot deel van uw vaste kosten. Dus belangrijk om goed te weten welke maandelijkse prijs u hiervoor kunt verwachten. Het is verstandig om op een onafhankelijke prijsvergelijker te checken waar u het goedkoopst uit bent, enkel, dit is natuurlijk niet alles. De klantenservice EN onverwachtse kosten van een energieleverancier kunnen nog wel eens anders zijn dan u zich in eerste instantie had voorgesteld. De enige manier om hier achter te komen is om te kijken naar beoordelingen van mensen die reeds ervaringen hebben opgedaan.

  Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Ervaringen en reviews over Denederlandsekredietmaatschappij.nl. Denederlandsekredietmaatschappij.nl is een bedrijf wat leningen aanbiedt. Je kunt er een doorlopend krediet afsluiten, geld lenen en ook leningen vergelijken. Kijk naar de mogelijkheden en de opties om te genieten van het geven en lezen van reviews over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij zult genieten van de mogelijkheden om een eerlijke mening achter te laten over hun. Je mening mag positief zijn en ook negatief. Op die manier is het immers mogelijk voor een ander om een eerlijk beeld te krijgen van een organisatie en een bedrijf als deze. Wanneer je ze al kent is het slim en goed om juist je mening over hun achter te laten op NederlandReview. Anderen kunnen dan ook een goed beeld van hun krijgen. Al vast bedankt voor het achterlaten van je positieve of negatieve review over hun.

  Over Nederlandse Energie Maatschappij | NLE

  De Nederlandse Energie Maatschappij claimed de grootste onafhankelijke leverancier van Nederland te zijn. Hun eigen tevredenheidsonderzoek zegt op dit moment 86%, maarja, is dat ook zo volgens gebruikers van NederlandReview? Wij zijn namelijk onafhankelijk in onafhankelijke beoordelingen van gebruikers. Dus wij van NederlandReview kunnen u verzekering dat ons cijfer uiteindelijk waarheidsgetrouw is. Ze zijn (pas) sinds 2004 actief met als doel de energiemarkt zo competatief mogelijk te maken. Hoe meer concurrentie, hoe scherper maatschappijen de prijs in de markt moeten zetten. Gezien het aantal gebruikers (800.000 huishoudens) lukt ze dat erg aardig.

  Een doorlopend krediet

  Diensten Nederlandse Energie Maatschappij | NLE

  De Nederlandse Energie Maatschappij heeft zowel waterkracht, windmolen en zonne energie. Dit hebben ze onderverdeeld in 4 verschillende categorien: beetje groen, iets groener en echt groen. Uiteraard duidend op de meest duurzame en groene electriciteit die er beschikbaar is.
  - Een beetje groen: is electra opgewekt uit europese waterkrachtcentrales
  - Iets groener: Opgewekte electriciteit uit windmolens van heel europa.
  - Echt groen: Windenergie van Nederlandse windmolens (100% nederlands)
  Daarnaast is er nog een laatste categorie: zonnepanelen. Opgewekt van de zon. Hierdoor geven ze u de mogelijkheid om uw eigen elektriciteit op te wekken. Dit is 100% duurzame stroom. Let wel, hier zit een flink prijskaartje aan, kijk maar eens bij de tarieven. Van 4 zonnepanelen (van 2200 euro) tot 12 zonnepanelen (voor 4700 euro). Het is dus de investering waard om voor veel zonnepanelen te gaan, aangezien het dan een stuk goedkoper is per paneel. Gelukkig zit er nog een klein voordeeltje aan; op dit moment krijgt u 100 euro korting op de zonne-energie optie. Tot slot heeft de Nederlandse Energiemaatschappij een inteligente gadget die u helpt met het inzicht in uw gebruik van uw apparaten. Maar ook een slimme manier heeft om uw thermosstaat te regelen. De gadget heet "anna" en leert uit zichtzelf wat uw behoefte is en wanneer de kachel wel of niet aan moet staan. Best een slimme gadget al zeggen wij het zelf, want we zien dit zeker niet bij elke energieleverancier.

  Denederlandsekredietmaatschappij.nl biedt een groot aantal financiële producten aan. Denk hierbij aan de volgende zaken.


  Met een lage rente. Ideaal voor mensen, die wat extra achter de hand willen hebben wanneer dit nodig is. Ook voor mensen met een flexibele opname wens en afloswens. Geschikt voor iedereen van 21 tot 66 jaar oud.

  Een persoonlijke lening.
  Perfect wanneer je eenmalig een bedrag wilt lenen en zeker wilt weten hoe en wanneer het is afgelost. Voor iedereen tussen de 21 en 68 jaar oud.

  Een Combinatie Krediet
  Voor iemand die een groter geldbedrag wil lenen.
  Geld lenen met een eigen huis? Je kunt dan een eigen huis krediet of verbouwingkrediet kiezen. De rentes zijn hier vaak wat scherper van door de zekerheid van het huis.

  Bekijk of overstappen een goed idee is voor u!

  De Nederlandse Energie Maatschappij | NLE & klachten

  De klachtenafhandeling van een energiemaatschappij vinden wij uiterst belangrijk. Vandaar dat wij ook graag even kijken naar de services die zij aanbieden op het gebied van hulpverlening. Krijgt u veel te maken met een keuze menu of robot? Of zijn er nog echte mensen die u te woord staan? Of achten ze een "veel gestelde vragen" optie voldoende op u goed genoeg te helpen? Bij de Nederlandse Energie Maatschappij kunt u in ieder geval veel via internet. Handig als u uw meterstanden moet doorgeven want dit behoeft gelukkig niet heel veel tijd meer. Daarnaast bestaat er een veelgestelde vragen sectie en deze is aardig uitgebreid. Ook is een een mogelijkheid om uw vraag direct online te stellen, maar toen wij dit gebruikten kregen wij sterk de indruk dat we met een computer aan het praten waren en zeker niet met een persoon aan het chatten waren. De boot wordt hier dus flink afgehouden. Wel was er een nieuwe mogelijkheid die wij nog niet tegen waren gekomen; namelijk, het forum. Hier wordt per onderwerp duidelijk vragen gesteld en vonden wij dan ook erg handig omdat dit veel onderwerpen zijn waar anderen tegenaan liepen en hier staan dan ook duidelijke antwoorden. Wat wij van NederlandReview wel erg onduidelijk vonden is hoe we contact kunnen leggen met dit bedrijf. We hebben echt goed gezocht maar konden helaas geen telefoonnummer vinden. Ze willen dus niet graag dat je ze contacteerd. Verder dan een klacht of suggestie (met invulformulier die je dan kan versturen) kwamen wij niet. Toch lastig als je een accuut probleem of storing hebt. Gelukkig kunt u altijd nog naar radar als u er echt niet uit komt! Op deze pagina staat dat het tevredenheidscijfer een 8 van de klantenservice was. Waarom geen 10? Want er wordt gepretendeerd dat door concurrentie de service ook steeds belangrijker wordt. Wat vindt u echt van deze energieleverancier? Geeft u ze een 8? Of juist hoger of lager? Vertel het hier en laat uw mening achter. Beoordeel de Nederlandse Energie als u reeds ervaringen heeft! Laat Nederland weten of ze juist wel, of niet in zee moeten gaan.

  Is de Nederlandse Energie Maatschappij echt zo goedkoop als ze beweren? Lees ervaringen en beoordelingen van klanten van NLE die u voorgingen. Zodat u weet waar u een energie contract afsluit!

  Nederlandse Energie Maatschappij | NLE
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (18)

  5.6
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  5.8
  Service
  rating
  4.8
  Prijs
  rating
  5.8
  Leveren
  rating
  5.8

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Ik kwam uiteindelijk goedkoper uit

  Ik had heel lang een andere energieleverancier en ben er even ingedoken. Echt puur om het geld gaan kijken of ik een goedkopere kon vinden. Uiteindelijk was voor mij de nederlandse energie maatschappij de goedkoopste dus heb ik die gewoon gedaan. Klopt, de goedkoopste is niet de makkelijkste om over te sluiten maar het bespaart me nu echt 400 euro per jaar ten opzichte van nuon. De moeite waard dus! Nu hoop ik wel dat het net zo goed blijft als nuon.

  Door: Karin van Dongen 19-06-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Budget energiemaatschappij


  Lekker goedkoop! Vooral het eerste jaar. Let wel goed op de kosten voor het netbeheer, dat doen ze standaard een stuk omhoog als je een goede aanbieding hebt gehad. Gewoon elk jaar een belletje doen en dan krijg je weer een speciale lage prijs. Dan is dat geen probleem. Doe je dat niet, dan ben je wel een paar tientjes duurder uit, dus goed opletten!

  Door: Fien Bakker 11-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Geen problemen

  Deze kwam voor mij het goedkoopst uit de bus. En zoals ze hier links schrijven, ze houden flink de boot af met de klantenservice en je krijgt zo'n robot (waarbij het heel duidelijk is dat je tegen een robot praat) maar hij had wel de antwoorden voor me dus tja, dan is het op zich prima. Dus geen problemen (tot dusver) hier!

  Door: Sjaak M. 12-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Eindelijk een goeie

  Voor iedereen die ze loopt te bashen: flikker op! Super zover bij mij en eindelijk een keer geen problemen met een energiemaatschappij want die kunnen er wat van. Nederlandse energie maatschappij = top! (en nee ik werk er niet, ik ben gewoon echt blij met ze na zoveel slechte ervaringen met anderen)

  Door: Richard Hooijer 07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  SLECHTSTE KLANTENSERVICE ERVARING OOIT! NLE BESPAARD OP SERVICE!!!

  Na een verhuizing zonnepanelen gelegd en er niet aangedacht om de panelen aan te melden. Na een jaar geef ik mijn meterstanden door incl. teruggeleverde standen. De uiteindelijk factuur liet zoiezo al lang op zich wachten, maar na controle bleek dat mijn teruggeleverde energiestanden niet verwerkt waren. Diverse malen contact gezocht en uiteindelijk klachten ingediend via de mail. Nergens werd op gereageerd. Pas na stornering van mijn betaling kreeg ik een reactie die overigens ook nog heel teleurstellend was. "Meneer, u had uw zonnepanelen maar moeten melden". Geen excuses voor de gebrekkige service van hun kant. Dag daarna meteen dreigmail over incasso’s. Toen ik daar over klaagde werd me ineens verteld dat ze diverse malen contact hadden gezocht maar mij maar niet te pakken kregen. Helaas wist ik dat dit niet klopte, heb het huis nummer van mijn ouders opgegeven toendertijd, enerzijds omdat ik geen huistelefoon heb, ten tweede heeft mijn moeder een ziekte waardoor ze het hele jaar thuis is. LETTERLIJK! Ook zij heeft geen gemiste telefoontjes gehad. heb mevrouw ook verteld dat het overduidelijk een leugen was maar als ze al gelijk zou hebben dat ik het dan niet bijster slim vind dat niemand er aan denkt om even te mailen of de ouderwetse post gebruikt. Elk zelfrespecterend bedrijf zou dit voor zijn klanten moeten doen. We moeten eerlijk zijn, er zijn meerdere leveranciers, hoe ze zich onderscheiden is bepalend. NLE heeft in ieder geval de slechtste klantenservice waar ik ooit mee te maken gehad heb. In April zijn mijn meterstanden doorgegeven, vandaag 29-8-2019, dus 4 maanden na dato nog geen correcte afrekening ontvangen.

  Door: Vroegindeweij 29-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  15 juli is een feestdag.

  Op 15 juli eindigt mijn contract met NLE.
  Bij bestellen werd er gesjoemeld met de bedenktermijn.
  Service: Ze zijn niet bereikbaar, stuur je daarover een klacht; heb je de belofte dat je binnen 4, jawel 4 weken antwoord krijgt.
  Op mijn NLE, regel de zaken vanuit je luie stoel, heb je 3 keuzes :Verlengen contract, mijn gegevens: pincode van televisie en facturen. Opzeggen is er niet bij.
  De enige keer dat ik telefonisch contact met ze had werd ik uitgelachen.
  Als Nederland geen andere providers meer heeft dan NLE stop ik met internet

  Door: J van der Zalm 09-05-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Tevreden klanten

  Oh nou ik herken me echt helemaal niet in sommige reviews!
  Bij ons gaat alles altijd goed hier. Nooit problemen gehad met levering of facturen of niks.
  Afsluiten ging prima en vergeleken met onze vorige leverancier zijn ze hier erg goedkoop.
  Dus wij zijn zeker tevreden !

  Door: Bouwmeester 05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkope energie  Eigenlijk zit ik alleen maar bij de Nederlandse Energie Maatschappij omdat ze goedkoper waren dan andere op het moment dat ik wilde overstappen.

  Heb geen storingen gehad

  Door: Peter 13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed bericht

  Tot zover de goedkoopste voor mij en geen problemen mee gehad. Heb ze nu een jaar en doe denk ik nog wel een jaartje verlengen. Dus er zijn ook klanten met goede ervaringen.

  Door: Van der Maat 15-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Tevreden met NLE

  Ik zie wel eens slechte berichtgeving over NLE, maar desondanks heb ik alleen maar goede ervaringen dus dat wilde ik hier ook even kwijt. En voor mij de goedkoopste.

  Door: Mees K. 20-07-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Geen problemen bij NLE

  Ik ben al drie jaar klant bij NLE en alle slechte ervaringen herken ik niet. Met de afrekening kreeg ik netjes het teveel betaalde bedrag op mijn rekening terug gestort.
  En mijn maandbedrag werd gelijk aangepast maar zelf via hun site weer verhoogd.
  Net weer netjes bericht gehad van NLE en mijn slimme meter uitgelezen. Dat is super want dan weet je of je nog in de groene cijfers zit.Wel kreeg ik via deze site de aanbieding voor een goedkopere aanbieding dus zal straks is bellen naar NLE of hun ook nog een leuke aanbieding hebben. Maar aan mijn kant geen klachten over NLE

  Door: Wendy Ritman 27-02-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  6
  rating

  Ik krijg me geld niet terug van de NLE

  ik zou €62,62 zou terug krijgen, maar tot nu tot heb ik nog niks ontvangen...
  Zegen ze na een klacht van mij op Facebook..

  NLE schrijft op Facebook onder" de naam "XX (admin) van NLE: "Bedankt! Ik heb even gekeken en gezien dat hij gelijk verrekend is met je nieuwe termijnbedrag. Dit betekent dat er nog €75,80 wordt geïncasseerd rond 23 november. Je hebt dan ook gelijk je nieuwe termijnbedrag van €138,42 voldaan"

  Dus zuinig geweest voor niks dit jaar, weg extraatje van €62,62, althans weg, ik krijg het gewoon niet in handen/en of op de bank
  Ben nu overgegaan naar de De Friesland Zorgverzekeraar..
  Nooit meer naar de NLE!
  Stap over nu het nog kan ( Ik schrijf dit op 17-11-16
  Dus kan ik nog mooi op tijd overstappen naar de De Friesland Zorgverzekeraar..
  Ik zou zeggen volg mij ( Overstappen)
  Oplichters en onbeschoft daar bij die klote NLE

  Door: Rudolf de Lang 17-11-2016
  Johan 15-12-2016

  Haha, omdat je geld met een nieuwe rekening is verrekend wil je er nooit meer naar terug? Dat slaat echt helemaal nergens op :D.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  dhr.

  Jaren geleden is mijn moeder (80) 2x opgelicht door deze "club" leveranciers van ellende. Eerst werd ze gebeld alsof ze van haar vaste leverancier waren. Hier kwamen we te laat achter en konden het niet meer terug draaien. vervolgens (een jaar of twee later, contract was voor 3 jaar) kon ze op kerstdag niet meer pinnen, bleek dat haar rekening geen saldo meer had. De leverancier had een " 3" voor een "8" aangezien bij het invullen van de meterstand. Hierdoor had ze in 1 klap 500 kub gas verbruikt. Alles werd direct doorgevoerd zonder dat hun systeem iets vreemds registreeerde. Door deze blunder werd ook maar even de nieuwe premie aangepast en afgeschreven => bij elkaar rond de 1700 euro en dat vlak voor kerst.
  Moeders helemaal in de stress want ze stond nooit rood! dacht dat ze het zelf fout had gedaan. heeft tot januari geduurd voordat alles was opgelost. heeft me heel wat energie gekost om bij deze mensen een verontschuldigend bloemetje gestuurd te krijgen naar mijn moeder om aan te geven dat ze fout zaten. erg triest allemaal

  Door: Marcel Hams 03-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  sterk af wijkende meterstanden

  Ik ben 9 maanden klant geweest bij de NEM/ NLE dat was in de periode van maart t/m september ik zou in die periode 2700 kuub gas verstookt hebben en weet ik hoeveel stroom ook. Ik heb toen de netbeheerder opdracht gegeven om een correctie uit te voeren op de meterstanden dat hebben ze gedaan ipv bij betalen moet ik 1500 eurie terug vorderen van hen. Heb toen een aangetekende brief verstuurt naar de NEM/NLE en hun gesommeerd de werkelijke rekening op te gaan maken zo niet zou ik gerechtelijke jegens hun gaan ondernemen. toen hebben ze maar eieren voor hun geld gekozen en mijn het verschuldigde bedrag op mijn rekening terug gestort. Nooit meer deze maatschappij!!!!

  Door: F.Snellers 18-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  hoge kosten achteraf

  na de jaarrekening moest ik 300 euro ij betalen, voordat dit was uitgezocht kwam het incassoburo om de hoek, plus informatiekosten, renete e,d, heb ik niet betaald alleen wat ik schiuldig was.
  bij de wet moet nle dit eerst schriftelijk mededelen maar dat doen ze niet .
  wordt nooit meer klant bij dit bedrijf.

  Door: bianca 31-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  oplichters

  we zouden als bedrijf €500,- minder betalen nou vorig jaar moesten we ineens €5500,- bij betalen let wel word gewoon afgeschreven. Contact opgenomen, ja sorry foutje in de berekening we stellen het maandelijks bedrag bij dan heeft u volgend jaar dit probleem niet. Helaas nu weer €2400,- afgeschreven. Ik voel met echt in de maling genomen dit is €7900,- ff in een jaar tijd.
  Ben echt zeer boos en dan moet ik nog een jaar. had er nooit aan moeten beginnen. NLE dikke NUL!!!!

  Door: Dol 30-05-2016
  frank 03-06-2016

  NLE zijn "dieven"! frank

  F. Snellers 18-10-2016

  ik kan je aanraden om een meterstand correctie te laten uit voeren door de netbeheerder, met die gegevens kan je de NLE dagvaarden. Zo ver laten hun het niet komen en betalen jou het teveel betaalde geld terug. ik heb zelf ook nare ervaringen gehad met hun zou binnen 9 maanden in de periode van april t/m september dat ik klant was bij hen 2700 kuub gas verstookt hebben. ik heb ook niet betaalt ik betaalde al 236 eurie per maand wat al veelste veel was. het kwam er dus op neer dat hun mij 1500 eurie verschuldigd waren dus echt de moeite om te doen.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Zeer ontevreden

  Administratie klopt niet, heb 2 klantnummers! Maandbedrag fluctuereerd van 170,00 naar 136,00 en vervolgens naar 192,00 euro! Heb een contract voor 5 jaar maar helaas ik betaal veel te veel en als ik bel zegt de medewerker ijskoud dat mijn verbruik omhoog is gegaan terwijl dit niet waar is en als ik mijn verbruik noem wordt er gezegd dat mijn vorige leverancier een foute inschatting heeft gemaakt terwijl NLE ook mijn leverancier was in het voorgaande jaar! Echt slecht!!!!!!

  Door: Mw. Ouwerkerk 29-03-2016
  lesman 09-04-2016

  Bij mij is precies hetzelfde aan de hand, ook plotsklaps twee klantnummers en kloppen de af te schrijven bedragen niet alsook lopen de termijnen langs elkaar en schrijft NLE zomaar twee nota's/termijnen tegelijkertijd af. Wat een gerotzooi en geknoei van de bovenste plank. Daarom zijn alle BNN- 'ers weg bij NLE en is ook de Vereniging Eigen Huis niet meer in zee gegaan met NLE. Zie ook alle aangemelde klachten over NLE bij de Consumentenbond. Wellicht ook een aanrader voor RADAR en KASSA, daar NLE aan oplichterspraktijken doet.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Niet doen!

  Ik heb zonnepanelen besteld en aangebracht op mijn dak. Allemaal prima en best flinke investering. Op zich geen probleem want het zou zich, volgens alle berekeningen weer terug moeten verdienen omdat je de extra stroom kan terugverkopen aan de energieleverancier. Nou niet dus! De grootste problemen om er nou achter te komen hoeveel je precies teruggeeft en dus terugkrijgt. Volgens mij klopt het allemaal niet, maar ik geen mogelijkheid om dit zelf te controleren. Maar tot dusver kloppen de berekening die ik kreeg voordat ik moest kiezen echt totaal niet met de werkelijkheid. De zon was toch ruimschoots aanwezig dit jaar toch? Ik ben dus nog niet klaar met ze...

  Door: Rikje vd L. 12-07-2015
  F.Snellers 18-10-2016

  de problemen die jij hebt gehad ken ik bij deze leverancier. wat je moet doen is een meterstand correctie aanvragen bij de netbeheerder, heb ik des tijds ook gedaan. zij komen dan langs en nemen je meterstand op en gaan dan naar je leverancier en vragen daar de meter standen op die hun hebben. dan wordt de correctie uitgevoerd en kan je hen voor het bedrag wat je teveel heb betaalt dagvaarden. ik had bij mijn correctie op gas een verschil van 2700 kuub binnen 9 maanden dat ik klant was geweest.

  F.Snellers 18-10-2016

  gewoon naar de netbeheerder gaan en een meterstand correctie vragen dan krijg je de juiste gegevens en daar kan je NLE mee aan pakken.

  jwm knapen 21-08-2019

  ben nu een jaar klant bij NlE ben tevreden, over het contract van gas/ licht, alles staat duidelijk vermeld in de gegevens van NlE, krijg op tijd de meterstanden door gestuurd,, in oktober krijg ik de eind nota door gestuurd,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Schrijf zelf een review over Nederlandse Energie Maatschappij | NLE

  Uw beoordeling


  FAQ

  Is Nederlandse Energie Maatschappij | NLE een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 18 ervaringen geplaatst over Nederlandse Energie Maatschappij | NLE. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nederlandse Energie Maatschappij | NLE actief?

  Nederlandse Energie Maatschappij | NLE is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nederlandse Energie Maatschappij | NLE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.