NederlandReview

    Ervaringen DELTA Energie

    Wat vinden andere consumenten van Delta Energie? Delta is een energieleverancier. Net als andere energiemaatschappijen lever Delta energie (goedkope) energie. Energie is een zogenaamd nutsproduct; iedereen heeft het nodig. Soms kan het lonen om over te stappen van energieleverancier. Goedkope energie heeft als voordeel dat het een terugkerende post is. Iedere maand, ieder jaar heb je immers elektrische energie nodig. Goedkope energie kan je helpen om maandelijks geld te besparen. Daarnaast vinden veel mensen het ook belangrijk om te kiezen voor groene energie. Groene energie is energie die op een milieuvriendelijke manier is opgewekt.

    Over Delta Energie

    Delta Energie levert al bijna 100 jaar energie. Daarnaast houdt Delta zich nog met andere zaken bezig dan energie. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van digitale diensten, maar ook met afvalverwerking houdt Delta zich bezig. De hoofdfocus ligt echter op het leveren van duurzame energie. Delta heeft namelijk als missie om zoveel mogelijk groene energie op te wekken. Delta constateert dat de fossiele brandstoffen eindig zijn en dat we ook in de toekomst behoefte aan energie zullen hebben. Daarom zet Delta in op het opwekken van duurzame energie. Niet alleen wil Delta energie goedkope energie leveren, het probeert er ook voor te zorgen dat bestaande producten zo eenvoudig mogelijk zijn.

    Volledig groene energie opwekken doet Delta Energie nog niet. Het bedrijf wekt ook nog energie op uit andere bronnen zoals bijvoorbeeld kolen, gas of biomassa. Daarnaast is het bedrijf eigenaar van de kerncentrale in Borssele.

    DELTA Energie

    Diensten Delta Energie

    Delta Energie houdt zich bezig met het opwekken van duurzame energie. Duurzame energie is nodig omdat fossiele brandstoffen opraken. Door nu in te zetten op duurzame energie blijft de aarde leefbaar en hebben we in de toekomst ook genoeg energie. Delta Energie zet vooral in op windenergie en kernenergie. Op het gebied van windenergie doet Delta dit door volledig of mede-eigenaar te zijn van diverse windparken. Deze windparken leveren veel windenergie op. Daarnaast koopt Delta Energie veel windenergie uit andere landen en levert deze door aan haar klanten.

    Naat het aanbieden van elektriciteit levert Delta Energie ook nog andere producten. Zo levert het bedrijf gas, warmte, en water. Deze producten liggen redelijk voor de hand bij een energieleverancier. Delta Energie houdt zich echter ook bezig met multimedia. Zo levert het interactieve televisie, internet en aanverwante producten.

    De belangrijkste activiteiten vormen echter het opwekken van goedkope energie. Naast het leveren van goedkope energie, probeert Delta Energie ook veel verspilling tegen te gaan. Door slimmer met energie om te gaan kunnen we zorgen dat er veel minder opgewekt hoeft te worden.

    Klachten Delta Energie

    Delta is voor klachten direct online beschikbaar. Vragen die via Twitter of Facebook gesteld worden, worden binnen enkele uren al beantwoord. Vragen die per mail binnenkomen worden binnen twee werkdagen beantwoord. Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen met Delta Energie. Dat kan op hun gratis telefoonnummer.

    Als u al ervaringen heeft met Delta energie, deel die dan hieronder. Zo kunnen andere mensen een beter beeld van Delta energie krijgen.

    Reviews lezen van Nederlanders over Delta energie. Waarom heeft u opgezegd of waarom juist overstappen op deze energiemaatschappij? Lees het hier

    DELTA Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    4.8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    4.6
    Service
    rating
    4.8
    Prijs
    rating
    4.6
    Leveren
    rating
    5.6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Overstappen loont

    Overstappen was wel een heel stappenplan en een groot uitzoekwerk
    Maar ik ben blij dat we het gedaan hebben. Ze zijn hier een stuk behulpzamer dan bij mijn vorige aanbieder (nuon) en ik geloof dat we zelfs iets goedkoper uit zijn nu.

    Door: Annelies 29-05-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    goed hoor

    Wat valt er te zeggen over een energieleverancier? Ze leveren, dat is het voornaamste. Ik heb geen klachten. Prijs is ook goed. En ik vind het een fijn idee dat er veel duurzaam gebeurt.

    Door: mevr. Van Boven29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed en goedkoop

    Waarom kende ik dit bedrijf niet? Nooit van gehoord, geen reclame op tv maar bij energievergelijken.nl kwam deze als goedkoopste naar boven. Dus geprobeerd en erg blij mee.

    Door: Hans T.14-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overgestapt naar Delta Energie

    Vorig jaar overgestapt naar Delta en daar zijn wij nog altijd tevreden mee. Prijs is schappelijk, geen leveringsproblemen.

    Door: Feldo08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Overstap

    Als Delta staat voor de mentaliteit en het karakter van de Zeeuwen , dan begrijp ik heel goed waarom de Mariniers niet naar Zeeland wilden.
    De firma list en bedrog zou nog een koos naampje zijn !
    Dingen beloven en niet waarmaken dat is de formule waar Delta mee werkt.
    Een energie contract afsluiten op 95 euro p/m en dan vervolgens 106 euro afschrijven.
    Dit na doorgeven van jaarverbruik van oude leverancier.
    Wordt gewezen op de kleine lettertjes naderhand.
    Boetebedrag wordt voor u betaald , nou mooi niet dus !
    Na klachten erkend Delta dat ik niet juist ben voorgelicht.
    Mag terug naar oude leverancier.
    Bericht van directeur energie van Delta.
    Wij houden ons woord en betalen u het betaalde boete bedrag aan u uit.
    Mooi niet kreeg te horen u regelt het maar met uw vorige leverancier het was een standaard bericht.
    Mag zelf de 2 maanden energie kosten weer terug boeken naar mijn rekening en weer afrekenen met de oude leverancier.
    Ze geven je echt het gevoel van jij bent de sukkel , het ligt niet bij ons !

    Door: Saco18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geenn

    Je kan gewoon iets afsluiten bij deze. Leverancier ze helpen met fraude want het gaat om. Nieuwe contracten en meer niet

    Door: Mike16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    energie

    NOOIT MEER DELTA !!

    Als je wilt worden misleid, moet je een colporteur van Delta je vertrouwen schenken.
    Heb mij daarover inhoudelijk bij Delta beklaagd en restitutie van de door Delta geïnde opzegvergoedingen gevraagd. Ik ontving daarop een louter formele negatieve reactie over mijn restitutieverzoek. Met geen woord werd gerept over mijn geuite bezwaren over de zeer dubieuze handelwijze van de (door mij met name genoemde) colporteur.

    Normen en waarden zijn kennelijk niet van belang bij Delta energie !!

    Door: Koppenol10-07-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    delta energie

    De meest klantonvriendelijke energieleverancier van nederland! Raak geen maand achter op je rekening want ze jagen je op als een hond, zonder enige sympathie voor je situatie.

    Door: pieter 18-02-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    Elektra

    De service is shit zeer arrogante wijven aan de telefoon. Alles draait om geld niks om service. Ik ga direct overstappen en zou allen dit aanraden te doen. Mede omdat het te duur is.

    Door: Breugelmans18-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Bijna energie contract bij Delta

    Verkoper namens Delta aan de deur: mooi verhaal en berekening dat ze veel goedkoper zijn. Dit krijg ik binnen 2 min. bevestigd via de mail. Echter enkele dagen later komt er een mail van Delta waarin alleen mijn stroom en gas-kosten kaal vermeldt worden. Ik vertrouw dit niet leg beide mails naast elkaar. Zowel stroom als gas zijn nu zelfs veel hoger als mijn huidige Leverancier. Hoeveel mensen stinken in die mooie geraffineerde verkooppraatjes. Ik denk heel veel. Ik ben heel alert maar deze had ik nog niet gehad. Mensen let goed op en controleer alles goed. Ga alleen in zee met betrouwbare leveranciers en zeker geen Delta!

    Door: Ton van Kampen17-06-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    SLECHTE service

    Als je na zoveel tijd de service alleen maar ACHTERuit ziet gaan in plaats van vooruit, dan stap je op. Ik ben nu eindelijk weg bij deze mensen die niet om hun klanten geven.

    Verkeerde rekeningen, storingen, totaal onbereikbaar bij storingen.

    Helaas, want overstappen en uitzoeken is niet mijn favoriete bezigheid, maar dit ook niet.

    Ik pak gewoon de eerste de beste straatverkoper van een andere aanbieder, die zijn er genoeg!!!

    Door: Meeuwis07-06-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    gas warmte water

    alles wordt gewoon geleverd. rekeningen zijn hoog, maar dat is denk ik overal wel zo tegenwoordig. hoort erbij. afsluiten duurde wel lang trouwens

    Door: Sebastiaan14-10-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    7
    rating

    Schrijf zelf een review over DELTA Energie

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is DELTA Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over DELTA Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is DELTA Energie actief?

    DELTA Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie, Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DELTA Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.