NederlandReview

    Ervaringen DELTA Energie

    Wat vinden andere consumenten van Delta Energie? Delta is een energieleverancier. Net als andere energiemaatschappijen lever Delta energie (goedkope) energie. Energie is een zogenaamd nutsproduct; iedereen heeft het nodig. Soms kan het lonen om over te stappen van energieleverancier. Goedkope energie heeft als voordeel dat het een terugkerende post is. Iedere maand, ieder jaar heb je immers elektrische energie nodig. Goedkope energie kan je helpen om maandelijks geld te besparen. Daarnaast vinden veel mensen het ook belangrijk om te kiezen voor groene energie. Groene energie is energie die op een milieuvriendelijke manier is opgewekt.

    Over Delta Energie

    Delta Energie levert al bijna 100 jaar energie. Daarnaast houdt Delta zich nog met andere zaken bezig dan energie. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van digitale diensten, maar ook met afvalverwerking houdt Delta zich bezig. De hoofdfocus ligt echter op het leveren van duurzame energie. Delta heeft namelijk als missie om zoveel mogelijk groene energie op te wekken. Delta constateert dat de fossiele brandstoffen eindig zijn en dat we ook in de toekomst behoefte aan energie zullen hebben. Daarom zet Delta in op het opwekken van duurzame energie. Niet alleen wil Delta energie goedkope energie leveren, het probeert er ook voor te zorgen dat bestaande producten zo eenvoudig mogelijk zijn.

    Volledig groene energie opwekken doet Delta Energie nog niet. Het bedrijf wekt ook nog energie op uit andere bronnen zoals bijvoorbeeld kolen, gas of biomassa. Daarnaast is het bedrijf eigenaar van de kerncentrale in Borssele.

    DELTA Energie

    Diensten Delta Energie

    Delta Energie houdt zich bezig met het opwekken van duurzame energie. Duurzame energie is nodig omdat fossiele brandstoffen opraken. Door nu in te zetten op duurzame energie blijft de aarde leefbaar en hebben we in de toekomst ook genoeg energie. Delta Energie zet vooral in op windenergie en kernenergie. Op het gebied van windenergie doet Delta dit door volledig of mede-eigenaar te zijn van diverse windparken. Deze windparken leveren veel windenergie op. Daarnaast koopt Delta Energie veel windenergie uit andere landen en levert deze door aan haar klanten.

    Naat het aanbieden van elektriciteit levert Delta Energie ook nog andere producten. Zo levert het bedrijf gas, warmte, en water. Deze producten liggen redelijk voor de hand bij een energieleverancier. Delta Energie houdt zich echter ook bezig met multimedia. Zo levert het interactieve televisie, internet en aanverwante producten.

    De belangrijkste activiteiten vormen echter het opwekken van goedkope energie. Naast het leveren van goedkope energie, probeert Delta Energie ook veel verspilling tegen te gaan. Door slimmer met energie om te gaan kunnen we zorgen dat er veel minder opgewekt hoeft te worden.

    Klachten Delta Energie

    Delta is voor klachten direct online beschikbaar. Vragen die via Twitter of Facebook gesteld worden, worden binnen enkele uren al beantwoord. Vragen die per mail binnenkomen worden binnen twee werkdagen beantwoord. Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen met Delta Energie. Dat kan op hun gratis telefoonnummer.

    Als u al ervaringen heeft met Delta energie, deel die dan hieronder. Zo kunnen andere mensen een beter beeld van Delta energie krijgen.

    Reviews lezen van Nederlanders over Delta energie. Waarom heeft u opgezegd of waarom juist overstappen op deze energiemaatschappij? Lees het hier

    DELTA Energie
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (22)

    3.8
    41% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    3.8
    Service
    rating
    3.6
    Prijs
    rating
    3.6
    Leveren
    rating
    4

    Schrijf nieuwe review

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Schrijf zelf een review over DELTA Energie

    Uw beoordeling

    Overstappen loont

    Overstappen was wel een heel stappenplan en een groot uitzoekwerk
    Maar ik ben blij dat we het gedaan hebben. Ze zijn hier een stuk behulpzamer dan bij mijn vorige aanbieder (nuon) en ik geloof dat we zelfs iets goedkoper uit zijn nu.

    Door: Annelies 29-05-2016
    Adri de Bie08-03-2021

    Een debacle,, niet doen dus, 75 plussers zijn uitgeloten op basis van onbekwaamheden, met name technisch, bij navraag wat dit dan wel inhoud, bleef men het antwoordt schuldig. Pure leeftijds- discriminatie, waarvan aangifte gedaan zal gaan worden. Tot aan de formele ingangsdatum van de overeenkomst, niets meer van ze gehoord, dus even nabellen, nooit een fatsoenlijk bericht mogen ontvangen, wie is hier onbekwaam??? juist!! Met een partij als deze wens ik geen zaken te doen en raad dat anderen dan ook af dit te doen. Misschien kunnen ze beter oliebollen bakken, en hiermee op de markt gaan staan, o ja 75 + uitgesloten natuurlijk, ballen tent, wees gewaarschuwd.

    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    8
    rating

    goed hoor

    Wat valt er te zeggen over een energieleverancier? Ze leveren, dat is het voornaamste. Ik heb geen klachten. Prijs is ook goed. En ik vind het een fijn idee dat er veel duurzaam gebeurt.

    Door: mevr. Van Boven29-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Goed en goedkoop

    Waarom kende ik dit bedrijf niet? Nooit van gehoord, geen reclame op tv maar bij energievergelijken.nl kwam deze als goedkoopste naar boven. Dus geprobeerd en erg blij mee.

    Door: Hans T.14-09-2015
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Overgestapt naar Delta Energie

    Vorig jaar overgestapt naar Delta en daar zijn wij nog altijd tevreden mee. Prijs is schappelijk, geen leveringsproblemen.

    Door: Feldo08-12-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    geen dat is het hem juist

    Geen aanmelding/inschrijving gedaan en ze blijven maar volhouden van wel. Krijg ongevraagde bezoekjes, post en zelfs een modum. Stuur alles terug en vraag meerdere malen om mij een afschrift van die zogenaamde aanmelding te sturen maar die heb ik tot op heden nog niet gekregen. Wel een sommatie om e.e.a. te activeren en de belofte dat ze dat zelf gaan doen en mij kosten in rekening zullen brengen. Heb nu een klacht ingediend bij Geschilencommissie en AP. Wordt helemaal stapegek van ze. Wat een agressieve verkooptechniek.

    Door: Joke19-07-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    energie

    beste mensen ik sluit me aan bij andere.
    wees WIJS en ga NOOIT met dit bedrijf in zee wat ze je ook beloven.

    Door: f braat 29-05-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Niet

    Wat een opdringerig bedrijf is dat zeg. Wilde niet op aanbieding reageren en beëindigde het gesprek maar meneer belde nog 5x op tjonge jonge als je zo wilt verkopen dan ben je wel heel wanhopig

    Door: Jeroen Hatzmann23-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    geld moet worden terug gestort

    waren ovetgestapt naar delta wat een spijt had ik daar van, heb er 2 maaden bij gezeten ben toen weer overgestapt naar mijn oude leveranciier, kreeg steeds rekeningen die ik nog moest betalen ongeveer alles bij elkaa 600 euro nooit meer naar dit bedrijf zal het ook bij niemand aanbevelen

    Door: keizer11-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Energie

    Boeven zijn het. Deden zich voor als onderdeel van Eneco en rekenen torenhoge tarieven. Klantenservice doet alsof hun neus bloedt en zijn verre van klantvriendelijk en servicegericht. Helaas zal ik moeten betalen. Chapeau hoor, om zo je klanten/ geld binnen te halen. Ga eens bij Eneco in de leer...

    Door: Wanda06-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Glasvezel internet

    NOOIT DOEN LIEVE MENSEN!!!!!!! Zelden een bedrijf meegemaakt dat er zo'n puinhoop van maakt. Wat een ZOOITJE.

    Door: Robocop03-04-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4.5
    rating

    Energie

    - hebben zich voorgedaan als onderdeel van Eneco
    - liegen over energietarieven
    - extreem hoge afrekeningen
    - klantenservice denkt alleen vanuit Delta en is er niet voor de klant
    - bij klachten loop je tegen een muur op en worden er direct boetes en incasso ingezet.
    Vermijd dit bedrijf.

    Door: Wanda Bregman31-03-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Internet & TV

    Ik ben overgegaan op internet en TV van Delta. Ik raad iedereen buiten de provincie Zeeland dit af ooit te doen. Van begin tot eind gaat alles fout, een monteur komt alles aan sluiten waarbij blijkt dat DELTA een anministratieve fout gemaakt heeft. Hierdoor zit je 3 weken zonder TV. Je bent uren aan het bellen en chatten voordat er ook maar enige actie komt. Ik zeg bewust "buiten Zeeland" omdat ik nog nooit een klacht over DELTA in Zeeland gehoord heb. Als je op de vraag waar je vandaan komt (binnen of buiten Zeeland) wordt je rechtstreeks naar het afvalputje geleid. We hadden recht op 3 maanden het hele pakket voor €25 per maand. Doordat door de schuld van DELTA we ergens halverwege de week ons abonnement pas in konden laten gaan vervalt een maand tegen de gereduceerde prijs. Het computersysteem krijgt de schult, terwijl een omputer niks doet wat jij er niet in stopt. Kortom een regelrechte ramp dat hele DELTA Fiber.

    Door: Ton van den Broek24-01-2021
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    3
    rating

    Bijna aangesloten

    Dit zijn gewoon oplichters!! Er is een turkse man die daar werkt “ bahatin” en die belt me oma op om haar vervolgens op te lichten. Mijn tante moest op een link drukken om meer informatie te krijgen, maar wat bleek? Toen ze erop klikte had ze een overeenkomst ondertekend. Dit doen ze ook bewust, want die man was turks aan het praten en wist dat me tante en oma niet zo goed nederlands spraken. Heeft hij mooi gebruik van gemaakt. Wat een onprofessionele bedrijf die alleen maar uit is opgeld en mensen oplichten!!! En wat hij allemaal aansmeert klopt helemaal niet gewoon ? ik ga dit niet loslaten en ik zal ervoor zorgen dat iedereen op de hoogte is hiervan

    Door: Meryem12-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    energie

    heb al een slechte ervaring gehad een paar jaar geleden en al diverse sukkels de laatste maanden aan de deur gehad van Delta die je wat aan willen smeren of je krijgt weer een brief in de bus met een aanbieding. Een keer hele slechte ervaring, dus dat gebeurd echt niet meer. Mooie praatjes.

    Door: de Koning10-12-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Overstap

    Als Delta staat voor de mentaliteit en het karakter van de Zeeuwen , dan begrijp ik heel goed waarom de Mariniers niet naar Zeeland wilden.
    De firma list en bedrog zou nog een koos naampje zijn !
    Dingen beloven en niet waarmaken dat is de formule waar Delta mee werkt.
    Een energie contract afsluiten op 95 euro p/m en dan vervolgens 106 euro afschrijven.
    Dit na doorgeven van jaarverbruik van oude leverancier.
    Wordt gewezen op de kleine lettertjes naderhand.
    Boetebedrag wordt voor u betaald , nou mooi niet dus !
    Na klachten erkend Delta dat ik niet juist ben voorgelicht.
    Mag terug naar oude leverancier.
    Bericht van directeur energie van Delta.
    Wij houden ons woord en betalen u het betaalde boete bedrag aan u uit.
    Mooi niet kreeg te horen u regelt het maar met uw vorige leverancier het was een standaard bericht.
    Mag zelf de 2 maanden energie kosten weer terug boeken naar mijn rekening en weer afrekenen met de oude leverancier.
    Ze geven je echt het gevoel van jij bent de sukkel , het ligt niet bij ons !

    Door: Saco18-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    2
    rating

    Geenn

    Je kan gewoon iets afsluiten bij deze. Leverancier ze helpen met fraude want het gaat om. Nieuwe contracten en meer niet

    Door: Mike16-11-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    FAQ

    Is DELTA Energie een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 22 ervaringen geplaatst over DELTA Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 41% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is DELTA Energie actief?

    DELTA Energie is vooral actief in de categorie Energie en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Groene energie, Goedkope energie, Alles-in-één-pakketten, Telefoon, TV & Film, Internet & Hosting

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van DELTA Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.