Pure energie
Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Cijfer8,6

U bent nu bij:

Totaal

8,6

Bestellen

8,8

Service

8,6

Prijs

8,2

Leveren

9
16 rating85 %Zou hier weer kopen!

Alle reviews:

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

22-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: fam.Witte

Pure energie - Eigen groene energie

Wij hebben met het gezin bewust gekozen voor Pure, omdat zij echt groene energie leveren uit eigen windmolens en zonnepanelen. Dat was voor ons erg belangrijk. Niet iedere aanbieder van groene energie is immers echt helemaal groen. Daarom kozen wij voor Pure.

Prijs viel ons overigens mee.

En verder is het voor ons een energieleverancier zoals alle andere - we merken er niet zoveel van. Geen problemen, gewoon energie.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht


18-03-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Loke

Pure energie - Tevreden over Pure

Wij zitten al een tijdje bij Pure en zijn daarover best tevreden. De stroom wordt gewoon geleverd en het personeel is toegankelijk.

We hebben wel een keer meegemaakt dat een factuur niet klopte. Dat was echt even schrikken (factuur was veel hoger ineens) en het lag niet aan ons. Maar gelukkig is dit uiteindelijk recht gezet en na wat over en weer geregel goedgekomen. Het bleek een administratieve fout ofzo. Maar goed gekomen.

Verder gaat alles gewoon goed en hoeven we niet zoveel te doen of te regelen; dat wordt gewoon gedaan,

we hebben geen storingen gehad.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
27-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    2
  • Levering

    8
5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: R. den Dulk

Pure energie - Eindafrekening bleek schatting

Na herhaaldelijke mislukte pogingen in te loggen en een zeer trage aanvraag van een nieuwe inlog hebben wij onze meterstanden doorgegeven die blijkbaar ook niet zijn aangekomen. Pure energie heeft hierop een veel hogere inschatting gemaakt (echt honderden euro's bijbetalen). Het had niet via de eigen inlogpagina gemogen, maar via een aparte email gemoeten. Voor teruggave zegt Pure Energie er zelf niets aan te kunnen doen en volledig afhankelijk te zijn van de netbeheerder of dat nog gaat lukken. Slecht gevoel bij. Kan niet anders concluderen dan slechte service!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-02-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: jonas

Pure energie - makkelijke overstap

overstappen ging heel makkelijk en zij regelden van alles voor me. had ik niet verwacht. aardig aan de telefoon en ik betaal wat minder per maand.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
15-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Janneke

Pure energie - Overstappen op echte groene energie

ik wilde af van vieze energie en had gehoord dat pure een van de weinige echt groene energieleveranciers is omdat het dus van eigen windmolens afkomstig is en ook 100%.

ben toen gaan informeren en informatie opzoeken over Pure en ik werd er steeds vrolijker van.

dacht dat het trouwens heel duur zou zijn, omdat het dus eigenlijk 'betere energie' is, maar dat vond ik wel ok, omdat ik dat ook gewoon echt wilde.
Maar ik betaal gewoon precies evenveel als bij mijn vorige aanbieder, dus dat is helemaal mooi meegenomen.!

Tevreden met de overstap

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
11-02-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    4
  • Prijs

    2
  • Levering

    10
6,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Alexandra

Pure energie - Misleidend?!?

Je zoekt op internet en kom je genoeg aanbieders tegen! Bij Pure deed ik een inchatting berekenen, die was laag :-) en ik was blij.
Nu inmiddels 2 facturen gekregen...veel hoger dan de inschatting op hun site. Kan ik dit consumenten misleiden noemen??
Ik woon alleen met 2 jonge kinderen in een vrij nieuwe huis (AA label). We zijn ook alleen 's avonds thuis en toch krijg ik een factuur van 212€/maand. Is dit realistisch?? Op de factuur zie ik ook geen verbruik, alleen bedragen voor elektriciteit en gas. Vervolgens als ik probeer in te loggen op de site om mijn verbruik te controleren, geeft het ERROR aan...lekker dan!
Wat mijn beoordeling betreft: bestellen ging vanzelf, geen problemen. Service, weet ik nog niet aangezien ik op hun antwoord wacht. Prijs vind ik op dit moment te hoog! Levering, geen problemen tot nu toe.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hans J.

Pure energie - Klantenservice gaf doorslag

De klantenservice was voor mij echt de reden om over te stappen. Wat een enthousiaste en hulpvaardige dame had ik daar aan de lijn! De aanbieding was ook erg goed, maar het feit dat er zo goed met mij mee werd gedacht, gaf echt de doorslag. Een energieleverancier moet je kunnen vertrouwen, de dienstverlening is daarom voor mij extra belangrijk.
Goed werk!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
12-01-2017
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Rico

Pure energie - nare ervaringen andere energieleverancier, nu overgestapt naar Pure

Na jarenlang emmeren met een onvriendelijke energieleverancier (Geen pure) en bovendien heel veel moeilijk gedoe met storingen en wiens schuld is dat dan wel niet (niet de mijne vind ik!!) heb ik eindelijk de stap gewaagd en ben ik overgestapt naar een andere leverancier voor energie.

Ik was hiervoor wat huiverig door de slechte ervaringen met mijn vorige aanbieder. Had het idee dat ze allemaal zo zijn en overstappen is sowieso een ellende. Dacht it dus.

Nou, dat viel alles mee! Ik had gebeld met Pure en me laten terugbellen. Ze waren erg behulpzaam en uiterst vriendelijk. Ze zeiden dat ze vaker verhalen zoals de mijne hadden gehoord en dat overstappen niet moeilijk was. Ze hebben mij makkelijk door het hele proces heen geloodst en dat ging inderdaad soepel zo.

Ben nu nog niet zo lang 'lid' maar nog geen problemen gehad en de communicatie verloopt vriendelijk en duidelijk.

Ik ben blij dat ik eindlijk de overstap heb gemaakt!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
10-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Lodewijk

Pure energie - overgestapt

Overgestapt naar pure energie voor de prijzen. vriendelijk personeel .

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-01-2017
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Alfon

Pure energie - Gisteren overgestapt naar Pure

Gisteren overgestapt naar Pure. Gekozen voor deze partij omdat ik er veel goeds over heb gehoord en wij nu eindelijk eens willen kiezen voor groene energie maar niet te veel willen betalen.

Klantenservice is inderdaad erg vriendelijk en meedenkend, dat biedt goede hoop voor ons energiecontract.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Laurens F

Pure energie - Groenste energieleverancier

Wij hebben voor Pure gekozen omdat het door de Consumentenbond is verkozen tot de groenste energieleverancier. Hun mening is erg belangrijk voor ons, omdat zij objectief beoordelen en onderzoeken.

Het is natuurlijk belangrijk om niet meer fossiele brandstoffen te gebruiken, daarom doen wij ook alles groen zoals dat heet.

Bovendien zijn ze makkelijk benaderbaar en overstappen was eigenlijk best simpel.

Aanrader!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    2
  • Prijs

    6
  • Levering

    6
5,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: ossewaarde

Pure energie - dhr

het begon goed, maar na een verzoek om terug te bellen is het niet meer gekomen. Althans men liet de telefoon welgeteld 1x bij mij overgaan en hing toen op. Ik heb toen even teruggebeld, waarna ik weer in de wacht moest. Daarna niets meer vernomen. Tja, dan lijkt het alsof de terugbelactie is gedaan. Ik zit nog in de veertien dagen bedenktijd en misschien moet ik toch maar iets anders voor de komende 3 jaar verzinnen.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
30-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    8
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Hans

Pure energie - overgestapt naar groene energie

Ik overwoog om over te stappen naar Pure Energy omdat ik op zoek was naar groene energie en deze mij werd aangeraden.

Gebeld en kreeg een vrolijke leuke meid aan de telefoon die heel enthousiast en vriendelijk was. Dat heeft mij uiteindelijk de doorslag gegeven en ik ben nu overgestapt. Dat ging reuze vlot en ik ben blij dat ik nu groene stroom heb voor een zacht prijsje!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
29-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Jeroen van Boven

Pure energie - goede service en levering stroom

Ik zit goed bij Pure energie. Keurig en zeer vriendelijk aan de telefoon en stroom wordt altijd geleverd. Geen klachten en blij dat het groen is!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
23-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9,5
Zou hier weer kopen:JA
Door: Astrid

Pure energie - Groene stroom bij Pure

Gekozen voor groene stroom bij Pure.
Overstappen goed geregeld.
Communicatie per email gaat snel en efficiënt.
Tevreden met de overstap!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
17-12-2016
  • Bestellen

    6
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Sophie

Pure energie - Overgestapt en geen spijt!

Vorig jaar zijn wij overgetapt naar Pure en daar hebben wij geen spijt van gehad.
We hebben nu duurzame energie met betere service en we betalen nog minder ook dan dat we vorig jaar hadden bij een niet-duurzame energieleverancier!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-12-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    10
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
9
Zou hier weer kopen:JA
Door: Karin de Geus

Pure energie - Prijs voor beste Klantenservice

Had PURE niet de prijs gewonnen voor beste Klantenservice dit jaar??

Dat dacht ik tenminste, maar ook logisch is dat, want ik vind ze hier altijd uitermate vriendelijk. Soms bel ik gewoon even op met een vraag of een probleem en ik word altijd keurig geholpen hier.

Dit jaar stap ik niet over

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Franca Frise

Pure energie - Alles uit zon en wind

Zelfs als je per se groene energie wilt,
is er nog van alles te kiezen.

Wij hebben uiteindelijk voor pure energie gekozen, omdat hier echt alles uit zon en wind komt.

Want we hoorden dat het bij andere soms wordt aangevuld met vieze energie, dat wilden wij niet!

Overstap gemaakt, ging snel en soepel, en verder hebben we nu gewoon (groene) stroom, alles doet het.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
05-12-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Limoes

Pure energie - Sympathiek bedrijf, nooit problemen (elders wel!)!

Sympathiek bedrijf en dat zeg ik niet gauw, zeker niet over een energieleverancier.

Ik heb zo mijn sores gehad met VERSCHILLENDE andere aanbieders. Rare rekeningen, storingen, dat werk. Bij Pure zitten we nu al een tijdje en niets daarvan mee hoeven maken.

Alles klopt hier gewoon, personeel is aardig. Dat dat zo bijzonder is, is eigenlijk droevig.

Maar wij blijven dus zeker zitten bij Pure Energie!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
25-11-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Maasdijk

Pure energie - Goed tot op heden

Ik snap waarom meerdere mensen enthousiast zijn over deze club. Eindelijk een energieleverancier die (tot op heden) gewoon doet wat tie zegt en geen problemen creeert waar je dan als klant achteraan moet ofzo. Erg tevreden.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
09-09-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Marius

Pure energie - Tevreden klant

- Communicatie verloopt uiterst prettig
- Afsluiten gaat snel en efficiënt, hoefde er weinig voor te doen
- Goedkoper dan wat we hadden

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
24-05-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    8
  • Levering

    8
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: ivanka

Pure energie - niks te klagen

niks te klagen

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
31-01-2016
  • Bestellen

    8
  • Service

    8
  • Prijs

    6
  • Levering

    8
7,5
Zou hier weer kopen:NEE
Door: Maria

Pure energie - Niet goedkoper

Niks goedkoper dan anderen. Wel groen kennelijk maar dat boeit mij niet! Ik stap na 1 jaar weer over hoor. (Want overstappen loont altijd!!)

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Mandy Wolthuis

Pure energie - Word je blij van!

Echt donkergroene stroom uit eigen wind en zonprojecten in NL. Goede service en goede prijs!

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
26-01-2016
  • Bestellen

    10
  • Service

    10
  • Prijs

    10
  • Levering

    10
10
Zou hier weer kopen:JA
Door: Toon Kors

Pure energie - Goed!

Onbekend deze jonges. Voor mij ook. Totdat ik via gaslicht.com zag dat deze het goedkoopst voor mij waren. Ik ben er al nu weer 2 jaar en mijn rekeningen zijn aanzienelijk naar beneden gegaan.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht
14-10-2015
  • Bestellen

    8
  • Service

    6
  • Prijs

    8
  • Levering

    10
8
Zou hier weer kopen:JA
Door: Friso

Pure energie - Prima, hoor

Kwam via een vergelijking bij Raedhuys uit en zag dat het groen was. We hadden een goede deal.

Reageer op deze review

  • De velden met * zijn verplicht

Anderen bekeken ook:

  • Oxxio

    Oxxio

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 7,4Lees ervaringen
  • Nederlandse Energie Maatschappij

    Nederlandse Energie Maatschappij

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 5,8Lees ervaringen
  • Energie Direct

    Energie Direct

    Beoordelingen, ervaringen en klachten

    Cijfer: 6,4Lees ervaringen

Schrijf zelf een Review

Over Pure energie

Uw beoordeling:

  • Bestellen
  • Service
  • Prijs
  • Levering

Zou u nogmaals kopen bij Pure energie?

  • De velden met * zijn verplicht

schrijf zelf een review

Ervaringen Pure energie

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt het mogelijk om op een duurzame manier gebruik te maken van energie. Pure energie zorgt ervoor dat u volop kunt genieten van de stroom en anderen energie. De energie is duurzaam opgewekt. U kunt altijd zien op de site welke duurzame energieprojecten dit allemaal mogelijk maken. 

Wilt u weten wat anderen van Pure energie vinden? Dan is het goed om de beoordelingen en meningen van anderen over hun te lezen op Nederlandreview.nl. U kunt dan op een onafhankelijke manier een oordeel vellen over dit bedrijf. Wel zo goed natuurlijk.        

Over pure energie
Pure energie is een onderdeel van Raedthuys. Ze zijn al meer dan 20 jaar actief met het opwekken van stroom uit zonne-energie en windprojecten. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn. Het gaat van het weiland direct naar het stopcontact. Groene stroom is er voor bedrijven en ook consumenten. Het is altijd lokale groene stroom! 

Pure energie hanteert zeven garanties, te weten:

1.    Wij verkopen niet meer dan we zelf kunnen opwekken. De windmolens staan in het hele land. Natuurlijk heeft iedere windmolen haar eigen capaciteit. Als het maximale huishoudens is aangesloten op een windmolen dan zal deze niet meer stroom gaan leveren. Ook wordt er geen stroom geïmporteerd. Er wordt alleen stroom geleverd welke zelf opgewekt wordt in Nederland. 

2.    U kunt zelf kiezen voor uw eigen windmolen. U kiest en bepaalt welke windmolen u gebruikt om uw stroom op te wekken. Dit kan tot de stroom is uitverkocht van een specifieke windmolen. 

3.    Ons tarief is zeer scherp en eerlijk. Het is natuurlijk belangrijk om schone energie te gebruiken. Of eigenlijk om pure energie te gebruiken. Het is echter niet nodig om meer te betalen dan nodig. De tarieven zijn zeer helder en duidelijk. Ook zijn er nooit verassingen achteraf over de prijs van de energie.  

4.    Onze winst is voor het milieu en de samenleving. Tien procent van alle winst gaat naar een goed doel wat zich richt op een duurzamere wereld. De andere negentig procent wordt gebruikt om nog meer duurzame energieprojecten te realiseren. Een klant van Pure Energie helpt dus altijd om de wereld een stukje beter te maken. 

5.    Onze klanten worden beloond. U krijgt een scherp tarief voor uw energie. Daarnaast krijgt u echte groene energie geleverd. U krijgt goedkope en groene stroom!

6.    Contact is altijd mogelijk! Het is mogelijk om via social media, telefoon en ook per email contact op te nemen met Pure energie. 

7.    Kwaliteit boven alles!

Diensten van pure energie
Pure energie wekt haar eigen energie op via zonne-energie en windenergie. De Pure energie wordt al meer dan 20 jaar geleverd. U kunt uw eigen bron van energie kiezen.    
Stroometiket: dit is onze 100% groene stroom 

Klachten, tips en complimenten over en voor pure energie
Bent u ergens ontevreden over? Wilt u een klacht indienen? Dan kunt u via social media, e-mail of per telefoon contact opnemen met hun. Ze zullen er alles aan doen om u niet alleen goed te woord te staan, maar ook om een oplossing te vinden voor uw klacht of probleem. 

Uw mening over pure energie
Bent u een klant of klant geweest van Pure energie? Dan is het goed om uw mening over hun op Nederlandreview.nl achter te laten.  Hierdoor is het namelijk mogelijk voor anderen om een goed beeld te krijgen over hun. Het is gemakkelijker om met de hulp van vele reviews, meningen en beoordelingen van huidige en oude klanten van Pure energie te beslissen om wel of geen klant van hun te worden. Laat dus vooral ook uw mening achter over hun op Nederlandreview.nl.

 

Als eerste alle nieuwtjes en acties

Schrijf zelf een Review

Schrijf nuEn win een diner voor 2!